GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για την κατάσταση και τους συνδικαλιστές στην ΕΡΤ...

Aπό ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ (Ιδρυτικά μέλη της ΟΜΕ-ΕΡΤ) Λυπηρή και απογοητευτική ήταν η ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ για τα γεγονότα με τους συν...

Aπό ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ
(Ιδρυτικά μέλη της ΟΜΕ-ΕΡΤ)

Λυπηρή και απογοητευτική ήταν η ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ για τα γεγονότα με τους συναδέλφους συμβασιούχους και το δικαστήριο που έκανε εναντίον τους. Μα τόσο πολύ υποτιμούν τη νοημοσύνη του κόσμου;
Όταν οι ανακοινώσεις των συνδικαλιστών διαστρεβλώνουν τα γεγονότα και προσπαθούν ξεδιάντροπα να διαψεύσουν αυτά που είδαμε και που ζήσαμε, τότε απαξιώνεται ο συνδικαλισμός στα μάτια των εργαζομένων και το χειρότερο: Διαμορφώνεται στις συνειδήσεις τους μια άσχημη και...

φτωχή εικόνα για το συνδικαλιστή. Η εικόνα ενός ευτελούς και εγωπαθούς υποκειμένου που δεν δίνει δεκάρα για τον ξένο πόνο, αλλά ενδιαφέρεται μόνο για τις προσωπικές του φιλοδοξίες και είναι έτοιμο να πατήσει επί πτωμάτων προκειμένου να τις ικανοποιήσει.
Λυπηρή και απογοητευτική ήταν αυτή η ανακοίνωση και για έναν άλλο λόγο. Γιατί συνυπεύθυνοι σ’ αυτό το χαμηλό, εξευτελιστικό επίπεδο παρουσιάζονται και κάποιοι συνάδελφοί μας που σίγουρα άξιζαν κάτι καλλίτερο. Συνάδελφοι που παρασύρθηκαν από ψεύτικες υποσχέσεις και βρίσκονται τώρα εγκλωβισμένοι να συμμετέχουν σε λόγια και πράξεις ευτελείς, που κάποτε καταδίκαζαν.
◊◊◊ Η Ανακοίνωσή τους μιλάει για «αγώνα υπέρ των συμβασιούχων συναδέλφων». Μα η υπογραφή των συμβάσεων είχε ήδη δρομολογηθεί και ήταν η δική τους δικαστική προσφυγή που την μπλοκάρισε. Και ήταν τρελοί όλοι αυτοί οι συμβασιούχοι που είχαν μαζευτεί στα γραφεία της ΠΟΣΠΕΡΤ και θέλανε να τους δείρουνε; Και ο υπουργός γιατί μίλησε με τόση σαφήνεια και κατηγόρησε την ΠΟΣΠΕΡΤ ότι «προέβαλε προσκόμματα στην υλοποίηση της πρότασης»;
◊◊◊ Μιλάνε για νομιμότητα και η μόνη νομιμότητα που επικαλούνται είναι το κενό γράμμα του ΓΚΠ που αναφέρει το όνομα ΠΟΣΠΕΡΤ, από μια εποχή που αυτή αντιπροσώπευε το σύνολο του προσωπικού της ΕΡΤ. Στα πλαίσια αυτής της τυπικής νομιμότητας καταπατούν και εξευτελίζουν κάθε ουσιαστική νομιμότητα.
◊◊◊ Μας κατηγορούν για κινδυνολογία, αλλά ήταν η ίδια η απόφαση του δικαστηρίου που παρέπεμπε σαφώς την υπόθεση στο νέο πρόεδρο! Αν δεν υποχωρούσαμε εμείς (συνεπείς στην υποχρέωση για την ανανέωση των συμβάσεων και τη συνέχιση της λειτουργίας της ΕΡΤ) και αν δεν γινόταν άμεσα ΔΣ, η κατάσταση θα είχε καταλήξει σε ναυάγιο!
◊◊◊ Κάποιοι μπορεί να θεωρήσουν την υποχώρησή μας σαν αδυναμία, πόσο μάλλον που και η πραγματική νομιμότητα είναι με το μέρος μας αλλά και η συνδικαλιστική δύναμη, αφού εμείς έχουμε την πλειοψηφία εντός ΕΡΤ, ενώ η ΠΟΣΠΕΡΤ φθίνει συνεχώς από τον κόσμο που προσχωρεί στα σωματεία της ΟΜΕ-ΕΡΤ. Θεωρήσαμε όμως πως δεν μας έφταιγε η ΕΡΤ (που πολλές υπηρεσίες της θα κατέρρεαν) ούτε οι συνάδελφοι συμβασιούχοι. Δεν υπήρχε λόγος να κάνουμε φασαρία. «Ο τενεκές κάνει πολύ φασαρία όταν είναι άδειος» λέει ο λαός. Και κάποιος «τενεκές» κάνει πράγματι πολύ φασαρία.
◊◊◊ Ελαφρώς άκομψη είναι και η αναφορά (γλείψιμο το λέει ο λαός) στην «νέα κυβέρνηση της χώρας». Ειδικά για αυτούς που ξέρουν για την επιλεκτική «διαρροή» που σε συνδυασμό με την προηγούμενη παρα-πλανητική και λαϊκίστικη ανακοίνωση τους, ξεκίνησαν καινούριο διασυρμό για την ΕΡΤ και δημιούργησαν αρκετά προβλήματα στο υπουργείο ενώ έβαλαν τον ίδιο τον υπουργό στο στόχαστρο των εφημερίδων και των blogs. Είναι λοιπόν λιγάκι αηδιαστικό να τους βλέπεις λίγες μόλις μέρες μετά να «γυρίζουν το χαρτί» και να θέλουν να προσεταιριστούν.
◊◊◊ Δυστυχώς γι αυτούς τους έχουμε πια καταλάβει. Οι συμπεριφορές τους αποτελούν «δείγμα γραφής» που τους εκθέτει στις συνειδήσεις του κόσμου. Όλο και περισσότεροι συνάδελφοι έρχονται και γράφονται στα σωματεία της ΟΜΕ-ΕΡΤ. Έχει τεράστια σημασία να σταθούμε σταθεροί και αξιοπρεπείς απέναντί τους.
Καλή Χρονιά!
Και του Χρόνου με μια σοβαρή ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ!

37 σχόλια

  1. ΤΟ ΟΛΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΝ
    ΘΕΛΕΙ ΟΛΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ.

    ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΚΛΥΣΜΑ
    ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ ΟΛΟΙ
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μηπως ειναι καιρος να ερθει κανενας Παπαδοπουλος για να βαλει ταξη?

    Αντε και με τους μπασταρδους πολιτικαντηδες ,ταχουμε παιξει.

    Αυτο το βλακογιοργο ,δουλεψε βοηθος σε βενζιναδικο.
    Γιατι δεν την συνεχισε την δουλεια?

    Προφανως το διωξανε γιατι θα εκανε επι μονιμου βασεως λαθος στα ρεστα..

    Δουλεψε σερβιτορος,οπως ειπε.
    Γιατι δεν την συνεχισε ?
    Προφανως θα εσπαγε τα πιατια στο σερβιρισμα και θα το διωξανε.

    Και αυτο το βλημα το κανατε πρωθυπουργο ρε πασοκοσκυλαιοι??

    Γαμω τη φαρα σας μπασταρδοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν δε θέλετε να πληρώνετε ΕΡΤ, να καταβάλλεται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανειων μόνο το ποσό για την υπηρεσία που αποδέχεστε (ηλεκτρικό ρεύμα από την ΔΕΗ). Το ΤΠκΔ ενημερώνει την ΔΕΗ για την εξόφληση του χρέους σας προς αυτήν και η παροχή ρεύματος συνεχίζεται κανονικά. Η ΔΕΗ δεν μπορεί να απαιτήσει το ποσον που αντιστοιχεί στην ΕΡΤ και η ΕΡΤ, με την οποια δεν έχετε συμβόλαιο, δεν μπορεί να σας κάνει τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή Χρονιά!
    Και του Χρόνου χωρίς ΕΡΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΣΠΕΡΤ:Πράσινα Όρνια Συνδικαλισμένα
    Περιτώματα Επί Ρεμούλας Τραμπαλιζόμενα.
    ΟΜΕ-ΕΡΤ:Όπου Μαλάκας Εργαζόμενος-
    Εμείς Ρίπτουμε Ταφόπλακα.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΡΑΠΑΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ
    ΠΑΠΑΚΩΝΚΑΤΣΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ
    ΣΟΣΙΑΛ ΗΣΤΙΚΗΣ ΠΑΣΟΚ.
    Θέλουμε να πέσει η Κυβέρνηση; Εύκολο. Φορολογική Αντίσταση.
    ______________________
    Δείχνουν δόλο, ή βαριά αμέλεια σε εθνικά θέματα.
    Δόλο, ή βαριά αμέλεια σε ενεργειακά θέματα.
    Δόλο και βαριά αμέλεια σε φορολογικά και δημοσιονομικά θέματα

    Εισπράττουν χωρίς να μειώνουν τα έξοδα. Εξακολουθούν και σπαταλούν σαν να μην τρέχει τίποτα. Μας κοροϊδεύουν με επικοινωνιακά τρυκ.

    Τα λεφτά υπάρχουν; Φυσικά και υπάρχουν. Έχουμε ό,τι έχουμε, και θέλουν να μας το πάρουν κι αυτό. Για να το πετάξουν στην μαύρη τρύπα.

    Μιλάνε για παραοικονομία. Παραοικονομία είναι οι σκοτεινές και άνομες συμφωνίες σε βάρος μας. Ο εθνικός και οικονομικός μας ευτελισμός.
    Φτάνει. Φορολογική αντίσταση.______

    Αν 100.000 Έλληνες, αρνηθούμε να πληρώσουμε για 6 μήνες, θα πέσουν. Αν 200.000, αρνηθούμε να πληρώσουμε, θα πέσουν σε 3 μήνες. Αν 800.000 αρνηθούμε να πληρώσουμε, θα πέσουν σε ένα μήνα.
    Και τι θα μας κάνουν;
    Νταντά;____________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καμαρώστε τον Πρόεδρο της ΠΟΣΠΕΡΤ
    http://grbloopers.blogspot.com/2009/12/blog-post_28.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έχει πλάκα όταν φωνάζει ο κλέφτης για να φύγει ο νοικοκύρης.

    Όταν οι κομματικές ταυτότητες χρησιμοποιούνται από κομματόσκυλα σαν πιστωτικές κάρτες τότε το κόμμα οφείλει να παίρνει κεφάλια.

    Που είσαι ρε Γιώργο που έλεγες ότι θα διαβάζεις τα blog;
    Που είσαι Παναγόπουλε της ΓΣΕΕ που έλεγες μια ομοσπονδία σε κάθε κλάδο;
    Αυτά τα λαμογια σας αντιπροσωπεύουν; Τέτοιοι είσαστε και εσείς;
    Δεν υπάρχει ένα μέλος της ΠΑΣΚΕ να δει πως λειτουργούν αυτοί οι άνθρωποι;

    Πόσα λεφτά είπαμε παίρνουν το χρόνο οι αρχισυνδηκα-ληστες της ΟΜΕΡΤ ;

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά η αστειότητα σας είναι για το βιβλίο Guinness!!!

    -Η Ανακοίνωσή τους μιλάει για «αγώνα υπέρ των συμβασιούχων συναδέλφων». Μα η υπογραφή των συμβάσεων είχε ήδη δρομολογηθεί και ήταν η δική τους δικαστική προσφυγή που την μπλοκάρισε.-

    Δηλαδή έπρεπε να αφήσει η ΠΟΣΠΕΡΤ να γίνει η επιτροπή με παράνομη σύνθεση και να μοιράσουν 5 καρεκλοκένταυροι μαζί με τον αγαπημένο τους συνδικαλιστή πάλι λεφτά στα παιδιά, ανίψια, κουμπάρες και δε ξέρω εγώ τι άλλο; Αυτά τέλος. Αν θέλετε να λέτε οτι είσαστε ΠΑΣΚΕ να ακολουθήσετε της νόρμες του πρωθυπουργού σας!


    -Και ήταν τρελοί όλοι αυτοί οι συμβασιούχοι που είχαν μαζευτεί στα γραφεία της ΠΟΣΠΕΡΤ και θέλανε να τους δείρουνε; -

    Όχι ήταν απελπισμένοι άνθρωποι που τους είπατε ψέματα ότι η ΠΟΣΠΕΡΤ τους έκοψε τις συμβάσεις ενώ η αλήθεια είναι οτι την εμπλοκή της επιτροπής δεν τη προκάλεσε η ΠΟΣΠΕΡΤ, ούτε το δικαστήριο αλλά ο ο δικός σας συνδικαλιστής που δεν παραιτήθηκε όταν έληξε η θητεία του το Νοέμβριο του 2008!!

    -Και ο υπουργός γιατί μίλησε με τόση σαφήνεια και κατηγόρησε την ΠΟΣΠΕΡΤ ότι «προέβαλε προσκόμματα στην υλοποίηση της πρότασης»;-

    Γιατί τον έχετε φλομώσει κι αυτόν στα ψέματα ίσως;

    Δεν είναι εκβιασμός όταν βάζετε μπροστά 1000 συμβασιούχους των 700 ευρώ για να περάσετε από πίσω άλλες 300 συμβάσεις δικών σας που δεν πατάνε και παίρνουν τα τρελά λεφτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιατί δεν τα καταγγέλεις επώνημα και εκεί που πρέπει? Αρα, είσαι παραμύθας,συκοφάντης και ΔΕΙΛΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αφού είναι αστηότητες, γιατί τσιμπάς? Μήπως γιατί καταρέουν τα παραμύθια σας? Ακουσε, το μαύρο άσπρο, δέν γίνεται!Ο κ. Καλφαγιάννης έβγαλε την κομματική του ταυτότητα(που είχε πρίν τη διαγραφή του) σε ανακοίνωση. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. -Μιλάνε για νομιμότητα και η μόνη νομιμότητα που επικαλούνται είναι το κενό γράμμα του ΓΚΠ που αναφέρει το όνομα ΠΟΣΠΕΡΤ.-

    Αυτή η εποχή είναι μόλις πριν απο 2 χρόνια και είναι αλλαγή που έγινε από τον τότε πρόεδρο της ΠΟΣΠΕΡΤ κύριο Κακαβουλη και τον πρόεδρο της ΕΡΤ κύριο Παναγολουλο.
    Ναι τον κύριο Κακαβουλη που μόλις έχασε το προεδρείο της ΠΟΣΠΕΡΤ έγινε διευθυντής στην ΕΡΤ digital και είναι στην λίστα με τους τρελούς μιστούς της ΕΡΤ. Αυτόν που σας συμβούλευε να διαπλάσετε το συνδικαλιστικό κίνημα στην ΕΡΤ και να φτιάξετε άλλη ομοσπονδία.

    - από μια εποχή που αυτή αντιπροσώπευε το σύνολο του προσωπικού της ΕΡΤ -

    Μα ακόμα το αντιπροσωπεύει, υπάρχει άλλη ομοσπονδία; Επειδή μαζευτήκατε μια χούφτα πουλημένοι και βγάλατε 5 χαρτιά που σας τα γράφει ο κύριος Μαγγανιας; (ναι και αυτός πρώην της ΠΟΣΠΕΡΤ και νυν υψηλόμισθος της ΟΜΕΡΤ) Τα χαρτιά δεν κάνουν τις ομοσπονδίες.


    -Στα πλαίσια αυτής της τυπικής νομιμότητας καταπατούν και εξευτελίζουν κάθε ουσιαστική νομιμότητα.-

    Καλά από ανθρώπους που έχουν εξαντλήσει όλα τα πιθανά νομικά τερτίπια και έχουν χάσει σε όλα τα δικαστήρια δεν αρμόζει να μιλάνε για νομιμότητα νομίζω!!!

    -Μας κατηγορούν για κινδυνολογία, αλλά ήταν η ίδια η απόφαση του δικαστηρίου που παρέπεμπε σαφώς την υπόθεση στο νέο πρόεδρο!-

    ε; Η απόφαση έλεγε:

    Α) Το δικαστήριο διατάσσει την προσωρινή παύση λειτουργίας των επιτροπών μέχρι να γίνει η εκδίκαση της υπόθεσης.
    Β) Άρει την διαταγή παύσης στη περίπτωση που η διοίκηση της ΕΡΤ δεχτεί την τοποθέτηση στις επιτροπές των νόμιμων αντιπροσώπων της ΠΟΣΠΕΡΤ.

    Την είδα σε προηγούμενη ανακοίνωση σας που επισυναπτόνταν. Εσείς δε τη διαβάσατε;

    -Αν δεν υποχωρούσαμε εμείς (συνεπείς στην υποχρέωση για την ανανέωση των συμβάσεων και τη συνέχιση της λειτουργίας της ΕΡΤ) και αν δεν γινόταν άμεσα ΔΣ, η κατάσταση θα είχε καταλήξει σε ναυάγιο!-

    Από που υποχωρήσατε; Που βρισκόσασταν και από που υποχωρήσατε; Δηλαδη το λογικό για σας ήταν να πάτε κόντρα στο δικαστήριο; Τρελή χάρη μας κάνατε!
    Και αν η γιαγιά μου είχε καρούλια..... ευτυχώς που δεν κινδυνολογείτε!!!
    Βρε τι παλικάρια έχουμε!!!!

    -Κάποιοι μπορεί να θεωρήσουν την υποχώρησή μας σαν αδυναμία, πόσο μάλλον που και η πραγματική νομιμότητα είναι με το μέρος μας-

    Η νομιμότητα είναι πάνω από μια; δεν την κρίνει το δικαστήριο; έχει και νομιμότητα μαϊμού;

    -αλλά και η συνδικαλιστική δύναμη, αφού εμείς έχουμε την πλειοψηφία εντός ΕΡΤ, ενώ η ΠΟΣΠΕΡΤ φθίνει συνεχώς από τον κόσμο που προσχωρεί στα σωματεία της ΟΜΕ-ΕΡΤ.-

    Αυτό για τη δύναμη από που το βγάζετε το συμπέρασμα; πίνεται όλοι μαζί ένα ποτήρι HEMO την ημέρα και δυναμώνετε; χάσατε παταγωδώς στις εκλογές, χάσατε την ομοσπονδία παρα τις μεθοδεύσεις και τους αποκλεισμούς αλλά παραμείνατε δυνατοί;! Μήπως το HEMO είναι ληγμένο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. -Αφού είναι αστηότητες, γιατί τσιμπάς? Μήπως γιατί καταρέουν τα παραμύθια σας? Ακουσε, το μαύρο άσπρο, δέν γίνεται!Ο κ. Καλφαγιάννης έβγαλε την κομματική του ταυτότητα(που είχε πρίν τη διαγραφή του) σε ανακοίνωση. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ!-

    Δεν αρνήθηκε ποτέ κανένας, ούτε και ο ίδιος ο Καλφαγιαννης, ότι είναι της ΠΑΣΚΕ. Το αντίθετο μάλιστα. Αλλά το τι κόμμα είναι ο καθένας δεν πρέπει να τον εμποδίζει στη προάσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων!
    Άμα αποδειχτεί κι αυτός τέτοιος απλά θα ψηφίσουμε άλλον. Έτσι λειτουργούν οι δημοκρατίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. -Γιατί δεν τα καταγγέλεις επώνημα και εκεί που πρέπει? Αρα, είσαι παραμύθας,συκοφάντης και ΔΕΙΛΟΣ!!!-

    Τα καταγγέλλω εκεί που πρέπει, ενώπιον όλων.
    Επώνυμα δε τίποτα. Έχω δει με τα μάτια μου τι κακό μπορούν να κάνουν αυτοί οι άνθρωποι και έχω παιδιά να θρέψω.
    Αν ήμουν εκλεγμένος συνδικαλιστής θα το έκανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γράψε σωστά την απόφαση γιατί θα εκτεθείς το, ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ γιατί το παραβλέπεις? για να αλλαξεις όλο το νόημα! Είσαι και κερατούκλης ε? Αντε μα...α πάμε για ύπνο γιατί αύριο πρωί δουλεύουμε!!! Εσύ φύλα το βατραχό σου τον(ΚΑΡΦΑΓΙΑΝΝΗ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τα καταγγέλλω εκεί που πρέπει, ενώπιον όλων.
    Επώνυμα δε τίποτα. Μήπως είναι αντιφατικά αυτά που γράφεις? ενώπιον όλων! Επώνυμα δε τίποτα! Τι, με κουκούλα δηλαδή? ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. Για να είμαι καλός μαζί σου όμως, κοίτα το θέμα με τα χάπια... ανανέωσετα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. -Ελαφρώς άκομψη είναι και η αναφορά (γλείψιμο το λέει ο λαός) στην «νέα κυβέρνηση της χώρας».-

    Καλά εσείς δεν βγάλατε ανακοίνωση, επειδή στο debait είχαν κάνει συγκέντρωση συμβασιούχοι έξω από το ραδιομέγαρο και ζητούσαν τη μονιμοποίηση τους, όπου λέγατε ”καλά δεν ντρέπονται να κάνουν συγκέντρωση και να ζητάνε μονιμοποίηση ενώ στο debait παίρνει μέρος και ο Γ. Παπανδρέου”

    - Ειδικά για αυτούς που ξέρουν για την επιλεκτική «διαρροή» που σε συνδυασμό με την προηγούμενη παρα-πλανητική και λαϊκίστικη ανακοίνωση τους, ξεκίνησαν καινούριο διασυρμό για την ΕΡΤ και δημιούργησαν αρκετά προβλήματα στο υπουργείο ενώ έβαλαν τον ίδιο τον υπουργό στο στόχαστρο των εφημερίδων και των blogs.-

    Να υπενθυμίσω οτι η ανάρτηση τέτοιων δεδομένων στο διαδίκτυο ήταν μια απο της προεκλογικές εξαγγελίες του ΠΑΣΟΚ; Από πότε το ξεμπρόστιασμα των εξωφρενικών μιστών που παίρνουν 100 άνθρωποι αποτελεί διασυρμό της ΕΡΤ; Ο υπουργός δεν έχει αλλάξει ακόμα τη διοίκηση στην ΕΡΤ, δεν είναι υπεύθυνος γι αυτά. Όχι ακόμα τουλάχιστον.

    -Δυστυχώς γι αυτούς τους έχουμε πια καταλάβει. Οι συμπεριφορές τους αποτελούν «δείγμα γραφής» που τους εκθέτει στις συνειδήσεις του κόσμου. Όλο και περισσότεροι συνάδελφοι έρχονται και γράφονται στα σωματεία της ΟΜΕ-ΕΡΤ. Έχει τεράστια σημασία να σταθούμε σταθεροί και αξιοπρεπείς απέναντί τους.-

    Καλα.....χμμμμ.... τι να πρωτοπεί κανείς.

    Εκθέτει στις συνειδήσεις του κόσμου το ότι κάνουν αληθινό συνδικαλισμό και όχι τη συνδιοίκηση που κάνατε τόσα χρόνια;
    Πόσες φορές είπαμε φωνάξατε την επιθεώρηση εργασίας όταν προεδρεύατε της ΠΟΣΠΕΡΤ εσείς; πόσες φορές το ΙΚΑ; πόσες φορές κάνατε εξώδικα; κάθε πότε κάνετε ΔΣ στα πρωτοβάθμια; Πότε κάνατε γενικές συνελεύσεις με ειδική απαρτία για να αλλάξετε τα καταστατικά των σωματίων σας που δηλώνουν καθαρά ότι ανήκουν στην ΠΟΣΠΕΡΤ; Πότε κάνατε εκλογές στο νεοσύστατο σωματείο; ποιοι απειλούν τους συναδέλφους τους για να γραφτούν στα σωματεία σας;
    Πόσα λεφτά παίρνουν οι Μαγγανιάς, Κακαβούλης, Μακρής, Γιακουμέλης και άλλοι από τα ιδρυτικά σας μέλη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. http://img192.imageshack.us/img192/8617/34984600.jpg

    -Αναστέλλει προσωρινά τις συνεδριάσεις της επιτροπής του άρθρου 3 του ΓΚΠ (γενικού κανονισμού προσωπικού) και των 2 υπηρεσιακών Συμβουλίων της καθ'ης, που αναγράφονται στην αίτηση, μέχρι τη συζήτηση της αίτησης και υφ'ορον συζητήσεως της κατά την ορισθείσα δικάσιμο.

    - Αίρει την προσωρινή διαταγή σε περίπτωση που μέχρι τη συζήτηση της αίτησης, μεσολαβήσει διορισμός εκπροσώπων της ΠΟΣΠΕΡΤ στα ανωτέρω όργανα από τον νέο Πρόεδρο του ΔΣ-Δ/ντα Σύμβουλο της καθ'ης.

    Σαν "νέο Πρόεδρο του ΔΣ-Δ/ντα Σύμβουλο της καθ'ης" δεν θεωρείται επί της παρούσης ο κύριος Καλημερης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. http://www.pospert.org/download/sse/2006_06_23_SYMPL_ESSE.doc

    ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

    Στην Αθήνα σήμερα 23 Ιουνίου 2006 οι υπογεγραμμένοι:

    Α) Χρηστος Παναγόπουλος Πρόεδρος του ΔΣ της ΕΡΤ......
    Β) Σηφης Κακαβουλης και Νικολαος Κοντος, πρόεδρος και γενικός γραμματέας της ΠΟΣΠΕΡΤ......

    ....
    Τα θέματα του ΓΚΠ ρυθμίζονται με τη διαδικασία της υπογραφής ΣΣΕ με την ΠΟΣΠΕΡΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. http://les-malakies.blogspot.com/2009/12/blog-post_30.html

    Εδώ λέει ότι όποιος από τη ΠΑΣΚΕ συνεργάζεται με άλλες παρατάξεις διαγράφεται!!!!!!!!!!!
    Σοσιαλισμός σε όλο του το μεγαλείο!!

    ότι αναστέλλεται η λειτουργία της ΠΑΣΚΕ ΕΡΤ!!!!!

    "ίδρυση της ΟΜΕ ΕΡΤ που έγιναν με τη καθοδήγηση της ΠΑΣΚΕ-ΕΡΤ"

    Δηλαδή η ΠΑΣΚΕ ΕΡΤ, η οποία έχει ανασταλεί η λειτουργία της, έκανε τη διάσπαση ε;

    εδώ τη λέει η ΓΣΕΕ;

    http://www.youtube.com/watch?v=DLWe7bBW4mE

    ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΣΕΕ:
    ...ουδέποτε, παρά τα όσα παρανοϊκά λένε και γράφουν κάποιοι, είμαστε κατά του διασπασμένου συνδικαλιστικού κινήματος.....

    ΠΟΥΠΑΚΗΣ ΓΣΕΕ:
    Η αρχή μας είναι, μια ομοσπονδία, ένα σωματείο, ένα εργατικό κέντρο, μια οργάνωση...

    ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. -Τι, με κουκούλα δηλαδή? ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. -

    Κάτσε λίγο, εσύ έχεις βάλει το όνομα σου στα ποστ που κάνεις; Εγώ αυτά που γράφω εδώ προσπάθησα να τα πω και στην Γενική συνέλευση του ΠΑΣΥΜΗΤΕ αλλά είχε μαζέψει εκεί ο Κοντιζάς "χειροκροτητές" που γιούχαραν όλο το κόσμο και δεν άφησαν να μιλήσει κανένας.

    Μετά με βάλανε να ψηφίσω σε λίστα, φανερά! Υπέγραφε ο καθένας δίπλα στο όνομα του με ναι ή όχι!!!! σαν τα δημοψηφίσματα της επταετίας! Και προσπαθείς να ψαρέψεις το όνομα μου για ποιο λόγο; για να μου στείλεις τα συχαρίκια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Και για να καταλάβει ο κόσμος που μας διαβάζει.

    Αυτό είναι που προκάλεσε τη παραπάνω ανακοίνωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. "Για να καταλάβει ο κόσμος που μας διαβάζει" κύριε 12.34, πρόκειται για την θέση του Καλφαγιάννη στην επιτροπή του άρθρου 3.

    Ο Καλφαγιάννης, έχει υποστεί περιοριστικά μέτρα ως "κατ' επάγγελμα και συνήθεια ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, με σταθερή ροπή προς την απάτη ως στοιχείο της προσωπικότητάς του", όπως φαίνεται στο έγγραφο εδώ.


    Κατάλαβες πουλάκι-παπαγαλάκι μου 12.34;;; E;
    Εχω κι άλλα...

    Try me!!!
    snb

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. "Για να καταλάβει ο κόσμος που μας διαβάζει", κύριε 12.34, πρόκειται για την θέση του Καλφαγιάννη στην επιτροπή του άρθρου 3.

    Ο Καλφαγιάννης, έχει υποστεί περιοριστικά μέτρα ως "κατ' επάγγελμα και συνήθεια ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, με σταθερή ροπή προς την απάτη ως στοιχείο της προσωπικότητάς του", όπως φαίνεται στο έγγραφο εδώ.


    Κατάλαβες πουλάκι-παπαγαλάκι μου 12.34;;; E;
    Εχω κι άλλα...

    Δεν φαντάζεσαι πόσο θα ξεκατινιαστώ αν χρειαστεί, δεν φαντάζεσαι ΚΑΝ τι θα βγάλω!
    Try me!!!

    snb

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Στην Ελλάδα όπως και στις περισσότερες δημοκρατικές χώρες οι πολίτες είναι αθώοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου.

    Αυτό που ποσταρες είναι οι κατηγορίες και όχι η απόφαση!

    Γιατί αναμασάς τα ίδια και τα ίδια; πόσο ενδιαφέρει τους συμβασιούχους, πρώην και νυν, αυτό;

    try again φασιστάκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Όλο απειλές, μεγάλα λόγια, δηλώσεις και offtopic.

    Βέβαια θα μου πεις .... αφού δεν υπάρχουν τι να κάνεις.
    Τι άκουσα; Βγήκε και η απόφαση του δικαστηρίου που λεει οτι καλώς έπραξε η ΠΟΣΠΕΡΤ που έκανε το συνέδριο και κάνατε βλακεία που δεν πήγατε; Αυτό που είχατε κάνει και είχατε χάσει και τα ασφαλιστικά και τώρα και το τακτικό;
    Τελικά κι άλλη απόφαση σε δικαστήριο που κάνατε σας βγήκε ανάποδα;

    Μήπως είναι η ώρα να πετάξετε τα καρκινώματα της παράταξης σας και να γυρίσετε μπας και μπει κάποια τάξη επιτέλους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΚΕΡΑΤΟΥΚΛΗ, ΠΑΛΙ ΨΕΜΑΤΑ ΛΕΣ? ΑΝΕΣΤΑΛΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΣΟΚ. ΟΧΙ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ! ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ? ΛΟΓΩ ΚΑΡΦΑΓΙΝΝΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ! ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΓΩ ΣΕ ΠΑΩ ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΑ... Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ! ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ.... ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΡΥΦΕΣ Σ.Σ.Ε. ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΦΕ Ο ΚΑΡΦΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΔΙΕΥΘΗΝΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΩΣ, ΣΥΝΔΗΚΑ-ΛΗΣΤΗΣ! ΦΙΛΕ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΟΝΤΑΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΤΣΟ! ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΗΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ενω εσείς δεν έχετε κανένα καρκίνομα ε? Αδερφέ κόψε τη μ.....α! κράτα τις δυνάμεις σου, θέλεις πολές για να κουβαλάς στην πλάτη τη σαβούρα.... ΕΡΧΟΝΤΕ ΚΑΙΡΟΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ! κράτατο στο μυαλό σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. @7.30
    "φασιστάκος" o... snb(!) ρε παλιομαλάκα;

    Ώστε έτσι ε; Κατηγορητήριο είναι και όχι απόφαση, ε;
    Πάρτα μωρή άρρωστη!!!


    Bonus game:
    Πάρε σκηνή από το επόμενο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Έχει κανένας σας πρόθεση για σοβαρή ανταλλαγή επιχειρημάτων ή τζάμπα φθείρονται τα πληκτρολόγια;

    Πως αποκαλείται ο άνθρωπος που βγάζει το κατηγορητήριο και επικαλείται ότι είναι απόφαση δικαστηρίου; δηλαδή αν πάω και καταθέσω μια μηνυτήρια αναφορά εναντίον οποιουδήποτε Έλληνα πολίτη για κακούργημα αυτό τον κάνει κατευθείαν ένοχο; Δεν είναι φασιστική ενέργεια να θεωρείς κάποιον ένοχο ευθύς εξαρχής του κατηγορητηρίου;

    Δεν ξέρω ποιος είναι ο snb αλλά και τι με αυτό; έβρισα κανέναν; Αντίθετα που έχετε σύρει ένα σορό.

    Προφανώς παντού στα συνδικαλιστικά υπάρχουν καρκινώματα, αυτό είναι αναμφισβήτητο και καλό θα κάνουν όλοι να τους απομονώνουν. Επίσης είναι υποχρέωση όποιων ξέρουν έστω και το παραμικρό που έχει αποσιωπηθεί να το βγάζουν στη φόρα.
    ΝΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ να βγάλετε ότι έχετε να τα δω.
    Από εκεί και πέρα εγώ είπα απο την αρχη οτι δεν εχω κόλλημα με τα πρόσωπα αλλά με τις πράξεις τους. Και μάλιστα τις πράξεις τους στο χορό εργασίας (αφού μιλάμε για συνδικαλιστές)

    Παρεμπιπτόντως εγγύηση δεν ορίζετε σε τελεσίδικη απόφαση και το επισυναπτόμενο δεν λέει για ποιο λόγο αποφάσισε και τέτοιο το δικαστήριο. Αν δεν βάλεις ολόκληρη την απόφαση τότε δεν αποδεικνύει τίποτε. Ο οποιοσδήποτε μπορεί να θεωρήσει οτι ειναι ακόμα και απο τροχαία παράβαση! Οπότε τραβατο ενα σκαναρισμα ολόκληρο να το δω σε παρακαλώ.

    Καλή χρονιά σε όλους :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Περί του golden boy του σ.κ της ΕΡΤ προέδρου της ψευτοΠΟΣΠΕΡΤ κ. Καλφαγιάννη

    Για να δείτε τι «μπουμπούκι» είναι ο Καλφαγιάννης....ένα μικρό δείγμα...μπείτε στην ιστοσελίδα της ΠΟΣΠΕΡΤ και διαβάστε όλες τις εμετικές κρυφές (διευθυντικά επιδόματα για τους συνδικαλιστές, τρελές αποζημιώσεις στελεχών και συνδικαλιστών…κ.λ.π) Σ.Σ.Ε που υπογράφηκαν επί εποχής Μπουγά (ουδέν σχόλιον για το άτομο, είναι αυτός που έμπασε τα σωματεία των ιδιωτών στην ΠΟΣΠΕΡΤ και εξαγόραζε τις ψήφους τους κερνώντας …συναγρίδες στη Ραφήνα, (θυμάσαι Δημητράκη; …. έτσι πάχυνες κι έγινες σαν στάμνα;) με τα λεφτά της Ομοσπονδίας φυσικά). Όλες παραδόθηκαν (φέρουν φαρδιά πλατιά την υπογραφή του (κι ας μην τις εξαφανίσουν από την ιστοσελίδα γιατί τις έχουμε) στην επιθεώρηση εργασίας από τον επίσημο "ταχυδρόμο" του τον Καλφαγιάννη η "κόκκινο συνδικαλιστή" όπως αποκαλείται (ο λόγος; επειδή την εποχή της παντοδυναμίας του οι αποδοχές του χτύπαγαν κόκκινο = πιο μεγάλες από αυτές του Προέδρου του Αρείου Πάγου !!! Και μιλάει για ήθος το λαμόγιο; Ο συνδικαλιστής της "κρεββατοκάμαρας"; (γιατί της κρεββατοκάμαρας; γιατί θυσίαζε, πάλι την εποχή της παντοδυναμίας του, αλλαγές ειδικότητας για 7 υπαλλήλους της ΕΡΤ με αντάλλαγμα την προισταμενοποίηση της γνωστής ξανθιάς που του "...έπαιρνε τα χοντρά" και την οποία ο ίδιος έκανε ρόμπα στο μπαρ της ΕΡΤ όταν εξιστορούσε πως την "έπαιρνε" στα γραφεία του συλλόγου...ΠΣΥΠ). Πολύ ασχοληθήκαμε όμως με το αρχιλαμόγιο που διώκεται για κακούργημα κι όχι για συνδικαλιστικούς λόγους όπως του αρέσει να λέει. Από όπου κι αν τον πιάσεις λερώνεσαι. Θα επανέλθω σε ότι αφορά τις οικονομικές του ατασθαλίες… Αλήθεια από τα 408.000 ευρώ που του παραδόθηκαν στο ταμείο (υπάρχουν αποδείξεις γι αυτό, οπότε ας μην πει ότι ισχύουν μόνο στα χαρτιά) και είναι λεφτά των εργαζομένων της ΕΡΤ, πόσα έχουν απομείνει από το "φαγοπότι";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Εγώ και επωνύμως! όταν θα γράψεις την αλήθεια! Πάψε την παραπληροφόρηση και τότε τα λέμε! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και χωρίς βαρίδια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Έτσι ρε φίλε, πέστα ΟΛΑ για το πόσο βρόμικος είναι ο Καλφαγιάννης.
    Ακούς εκεί να παίρνει επιδόματα που είχε βάλει στις ΕΣΣΕ ο Μπουγάς πριν από 10 χρόνια!
    Αυτό το κοπρόσκυλο που πήγε και έβαλε στην ομοσπονδία τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα! Αυτούς που έχουν 2 κεφάλια, 3 πόδια και 7 μάτια!
    Αυτούς τους ακροδεξιούς, αντεργατικούς συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ που βοηθάνε τον Αλαφούζο και τον Κυριακού με όλες τις δυνάμεις τους;
    Αυτός φταίει και για το φαινόμενο του θερμοκηπίου, και για την αποτυχία της συνόδου στη Κοπεγχάγη!!!! Άσε που τον έχω δει εγώ ο ίδιος να καταστρέφει το όζον!!! Αναπνέει κιόλας!!!!
    Είναι δυνατόν τέτοιοι άνθρωποι να γίνονται συνδικαλιστές ;;;

    Έχω μάθει από ένα συνάδελφο ότι δεν ήταν τόσα που λες στο ταμείο. Ήταν τουλάχιστον 2 εκατομμύρια και τα πόνταρε σε αγωνιστικά κοτόπουλα και τα έχασε o ξεφτίλας. Και όχι μόνο τρώει αλλά τον έχουν δει πολλοί να πίνει και φραπέδες!

    Ακούς εκεί να πηδάει ξανθιά και μάλιστα γυναίκα!!!!! Αντί να πάει με κανέναν πρόεδρο συνομοσπονδίας ... ρε το γουρούνι.
    Είναι δυνατόν άνθρωπος που του αρέσουν οι γυναίκες να είναι πρόεδρος ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ;

    Τέτοιο παλιοχαρακτήρα, τεντιμπόη πρόεδρο έχετε ρε!

    Ως που θα φτάσει η κατρακύλα μας επιτέλους!!!

    ΕΜΕΙΣ, ΟΙ 300 ΥΠΕΡΒΟΛΕΜΕΝΟΙ, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΕΡΤ. ΔΩΣΤΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΓΟΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος είπε...

    ΚΕΡΑΤΟΥΚΛΗ, ΠΑΛΙ ΨΕΜΑΤΑ ΛΕΣ? ΑΝΕΣΤΑΛΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΣΟΚ. ΟΧΙ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ! ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ? ΛΟΓΩ ΚΑΡΦΑΓΙΝΝΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ! ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΓΩ ΣΕ ΠΑΩ ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΑ... Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ! ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!
    31 Δεκ 2009 8:55:00 μ.μ.


    Ανώνυμος είπε...
    ............
    ότι αναστέλλεται η λειτουργία της ΠΑΣΚΕ ΕΡΤ!!!!!
    .....
    31 Δεκ 2009 10:07:00 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΕΣ ΠΟΛΥ Ε? ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΥΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση