GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για σκι στην Αυστρία ο Καραμανλής...

Το ρίχνει έξω τώρα που δεν είναι πρωθυπουργός. Έντονη ενόχληση στη ΝΔ... . Από τον Γιάννη Δαίδαλο . Στην Αυστρία και συγκεκριμένα στο χωριό ...

Το ρίχνει έξω τώρα που δεν είναι πρωθυπουργός. Έντονη ενόχληση στη ΝΔ...
.
Από τον Γιάννη Δαίδαλο
.
Στην Αυστρία και συγκεκριμένα στο χωριό Τούλν, ένα από τα πολυτελή θέρετρα 45χλμ έξω από τη Βιέννη όπου πηγαίνουν όσοι αγαπούν το σκι, βρίσκεται για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές του ο Κώστας Καραμανλής με την οικογένειά του.
Ο τέως πρωθυπουργός αναχώρησε την περασμένη Πέμπτη αμέσως μόλις ολοκληρώθηκε η ψήφιση του προυπολογισμού στη Βουλή όπου πάντως δεν πήρε τον λόγο. Κι αυτή η ...

ενέργειά του προκάλεσε ποικίλα σχόλια αφού έτσι δεν υπερασπίστηκε την σκληρή πολιτική που είχε εισηγηθεί πριν από τις εκλογές ούτε το έργο των κυβερνήσεων του. Ίσως γιατί θα ήταν εκτός των άλλων δύσκολο να εξηγήσει και πώς θα έφευγε ο ίδιος στη συνέχεια για διακοπές σε ένα πολυτελές αυτριακό θέρετρο. Κατά τις πληροφορίες ο κ. Καραμανλής σχεδιάζει ταξίδια αναψυχής τους προσεχείς μήνες και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες...
Στελέχη της ΝΔ που το πληροφορήθηκαν πάντως εξέφραζαν την έντονη ενόχλησή τους γιατί δημιουργούνται αρνητικές εντυπώσεις συνολικά για το κόμμα τους.

42 σχόλια

  1. Ειχε πει οτι ηταν κουρασμενος απο το πολυ το .....πλεη στεισον, να μην ξεκουρασει και λιγο τις παλαμες του ο παμφτωχος?
    Εξ΄αλλου την χωρα χρεωκοπησε οχι την περιουσια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οπως παντα λετε ο,τι σας κατεβει και σιγα σιγα δειχνετε οτι δεν σας πειραζει να χαρακτηριστητε κακο μπλογκ, εφοσον βρισκετε ιστοριες να αναλυετε στις αναρτησεις σας.
    Καμια ενοχληση δεν υπαρχει στη ΝΔ και δικαιωμα εχουν ολοι οι Ελληνες πολιτες να πανε στο Τουλιν με τα παιδια τους κι ακομα παραπερα. Επιπλεον, ειναι προφανες οτι καμια κακη εντυπωση δεν δημιουργηται για το συνολο του κομματος εαν ενα στελεχος του παει για διακοπες ειτε στην Αυστρια ειτε στην Ελβετια... παψτε να δαιμονοποιειτε οποιον κανει το πλεον ανθρωπινο πραγμα να παει για διακοπες στο εξωτερικο για λιγες μερες με την οικογενεια του.

    Χαρη (απο πανω) αν εσυ το βρισκεις κατηγορηταιο να πηγαινουμε για διακοπες στην Αυστρια κατσε εσυ και οι παλαμες σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομίζω ότι τώρα ο Καραμανλής είναι ελεύθερος να κάνει όσα δεν έκανε τόσα χρόνια χωρίς να κρύβεται και να νιώθει ενοχές ότι παραμελεί το κράτος! Παρέα με την όμορφη γυναίκα του θα κάνει εκδρομούλες, θα πίνει ουζάκια, θα κάνει βόλτες θα πηγαίνει σε εκδηλώσεις, θα χαίρεται τα παιδάκια του, θα παίζει βιντεοπαιχνίδια, θα πηγαίνει στο γήπεδο, θα δίνει διαλέξεις ως τέως πρωθυπουργός...
    Μια χαρά!Καλά τα κατάφερε επί προσωπικού. Τι τον ενδιαφέρουν τώρα προυπολογισμοί και αηδίες? Ο άνθρωπος είναι αλλού. Πάντα ήταν αλλού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε UNIONIST

    Είναι ,ασφαλώς, πρωτοφανές, ο απερχόμενος πρωθυπουργός να μην παίρνει τον λόγο, στην συζήτηση του επομένου προϋπολογισμού!!

    Ο άνθρωπος που , η συντηρητική παράταξη , παρουσίαζε ως πολιτικό κεφάλαιο, δυνατό χαρτί κ.λ.π. ήταν ένας αδιάφορος για την τύχη της χώρας και δεν ασχολείτο με ΤΙΠΟΤΑ.
    Ο Γ. Βαρβιτσιώτης έκρινε, μετά τις εκλογές όμως, την ανεπάρκειά του, ο Μητσοτάκης το ίδιο. Οι υπουργοί βολεύονταν διότι δεν είχαν έλεγχο και ασυδοτούσαν, οι βαρόνοι ,όμως, της παράταξης μπορούσαν να δράσουν* ώστε να διορθωθούν τα πράματα. Ο Μητσοτάκης, ο Έβερτ, ο Βαρβιτσιώτης , ο Μολυβιάτης , ενώ έβλεπαν την κατάρρευση της χώρας αδρανούσαν.
    Μα δεν υπήρχε εκεί μέσα ένας ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;

    Όταν ο Αλογοσκούφης (πούντος;),με ψευδή στοιχεία, έλεγε στην ΕΕ ότι κακώς μπήκαμε στο Ευρώ, τι άλλο θα έκανε αν ήταν εχθρός της Ελλάδας;

    Έχει μεγάλο έργο μπροστά του ο Αντώνης Σαμαράς.

    Ασφαλώς ο καθένας δικαιούται να πάει για σκι στη Αυστρία αλλά μόνον ο Καραμανλής δύναται κιόλας!!
    Να είσαι καλά

    * Μπορούσαν να αναγνωρίσουν την ανικανότητα του Καραμανλή και η κοινοβουλευτική τους πλειοψηφία να ορίσει και να ψηφίσει άλλον ικανό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ.

    Ο ΤΖΕΦΡΕΥ ΟΛΟ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΙΑ ΗΠΑ ΜΙΑ ΑΓΙΟ ΔΟΜΗΝΙΚΟ ΚΛΠ.

    ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ [ΕΛΛΑΔΑ]ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ ΦΤΩΧΟΙ ΟΙ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ 1912, 1821, ΚΑΙ 1967.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναι φιλε μου ο καθενας εχει δικαιωμα να πηγαινει οπου θελει αναλογα με την οικονομικη του κατασταση, για εξηγησε μου ομως πως γινεται ενας ξεβρακωτος απο την πρωτη σερρων, να κυκλοφορει με τοσα χρηματα σημερα αφου το μονο επαγγελμα τους ηταν και ειναι μονο η πολιτικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητέ Χάρη καλά τα είπες.

    Αγαπητέ Unionist
    αν είσαι εύκαιρος
    και επειδή δεν βρίσκω το κομπιουτεράκι μου,

    κάνε σε παρακαλώ τον λογαριασμό
    Πόσους μισθούς του 700 Ευρώ
    θα στοιχήσει η όλη εκστρατεία στο Τούλιν ?

    Σε εποχή τέτοιας στέρησης για τους πολλούς
    είναι πρόκληση να ξοδεύεις σπάταλα
    είτε στο Τούλιν ως Καραμανλής,
    είτε στο Παρίσι ως Τζοχατζόπουλος παλαιότερα.

    Θάθελα να άκουγα τίς απόψεις σου,
    αν η μηνιαία αμοιβή σου ήταν 700 Ευρώ,
    και ήσουν πτυχιούχος και οικογενειάρχης.

    Μάλλον όμως ανήκεις στην γενιά τού
    " Μπροστά εμείς και δεν γαμείς "

    Ευχαριστώ για την ανάγνωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αργα τον πηρε χαμπαρι ο Λαος για το ποσο αχρηστος καλοπερασακιας και αναξιος ειναι.
    Οδηγησε τον τοπο στην χειροτερη οικονομικη κατασταση που εζησε μεταπολεμικα και απο τις τυψεις που τον δερνουν το εριξε στα σουβλακια και στο σκι.
    Εχει αποθηκευσει αρκετο χρημα αυτη η οικογενεια απο το δημοσιο να τρωνε και τα τρισεγγονα τους χωρις να ξερουν τι θα πει δουλεια αυτη η υποθεση αφορα ολους εμας και οχι κατι τυπους σαν αυτον αφου την εργασια την ονομασε απασχοληση.
    Τεμπελης ητανε,με το στανιο και λογω ονοματος τον κανανε προθυπουργο αναξιος ητανε μπαρουφας ητανε και με ολα αυτα τα χαρισματα που ειχε μας εστειλε για πολλα χρονια στα σκατα αυτος και η παρεουλα του.
    Το ποσο αναξιος ητανε το εδειξε με την συμπεριφορα του το επαιξε ειλικρινης με προσχημα να την κανει με ελαφρα πηδηματακια γιατι καταλαβε οτι με τις μαλακιες που εκανε δεν μπορουσε να συνελθει τιποτε σε αυτο τον τοπο.
    Ητανε και πονηρουλης ο χοντρουλης.
    Ειμαι περιεργος να δω στην υπολοιπη ζωη που μου απομενει ποσους ρεμπεσκεδες θα θρεψει αυτος ο τοπος που θα εγκληματουν εις βαρος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Με τόση δουλειά που έχει ρίξει στη ζωή του, δεν δικαιούται ο άνθρωπος να κάνει ολιγοήμερες διακοπές στην Αυστρία;
    Και να μην το ξεχνάμε, για το χατήρι μας αποφάσισε να δουλέψει! Γι' αυτόν είχε ήδη δουλέψει ο ...θείος του! Αλοιως θα καθόταν ακόμα σε κάποια καφετέρια στο Κολονάκι να πίνει τον καφέ του...
    Μην είμαστε αχάριστοι!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. το θεμα δεν ειναι που πηγε αυστρια, αλλα οτι θα γυρισει καποια στιγμη!!! Ο αχρηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η ΝEA ΤAΞΗ σχεδιάζει τώρα το μεγαλύτερο κτύπημα κατά της χώρας, ΤΗΝ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ με την ελληνοποίηση παιδιών εισβολέων [λαθρομεταναστών], που θα μείνουν νόμιμα γιά πάντα, αυτοί [200000-250000] και οι συγγενείς τους [800000-1000000] στη χώρα. Για να πετύχει τον σκοπό της χρησιμοποιεί συχρόνους Νενέκους [ΤΖΕΦΡΥ-ΜΠΟΥΛΗΣ-ΠΑΚΗΣ-ΝΤΟΡΑ-ΓΙΑΝNΑΚΟΥ-ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΑΜΑΝΑΚΗ-ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ-οι περισσότεροι του ΣΥΡΙΖΑ-μερικοί του ΚΚΕ-ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ-ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ-ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ κτλ] που εκμεταλλεύονται τον ανθρωπισμό μας. Σαν ''΄ελληνες''[και με κατεύθυνση της χώρας προελεύσεώς τους] άσχετα με το που θα μένουν θα μπορούν να γραφούν όπου θέλουν δημότες π.χ. οι Αλβανοί στην Ηγουμενίτσα, οι Ασιάτες στην Κομοτηνή κτλ. Σκέφτηκαν όσοι το συζητούν, αυτή την περίπτωση? Είναι τόσο ηλήθιοι ή αδίστακτοι προδότες? Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια η χώρα έχει γεμίσει ΕΦΙΑΛΤΕΣ και ΝΕΝΕΚΟΥΣ, οι οποίοι γνωρίζουν ότι είναι προδότες αλλά αδιαφορούν, διότι πιστεύουν ότι θα μείνουν ατιμώρητοι και διότι οι σύγχρονοι ΞΕΡΞΗΣ και ΙΜΠΡΑΗΜ δίνουν πολλούς ΔΑΡΕΙΚΟΥΣ και ΓΡΟΣΙΑ με ρήτρα ΔΟΛΑΡΙΟΥ. Μήπως κάποιος πρέπει να τους μιλήσει για τον ΑΘΗΝΑΔΗ και τον ΣΑΓΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ηταν ανύπαρκτος ως πρωθυπουργός, όταν οι βατοπαιδινοί κυβερνούσαν επί της ουσίας. Καλύτερα να φύγει από τον δημόσιο βίο και να ξεχαστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Άχρηστο τεμπελαριό. Και σαν βουλευτής άχρηστος είναι. Κι αυτός ο απαράδεκτος κυβέρνησε 5 χρόνια και τον ξαναψήφισαν και δεύτερη φορά. Από κει καταλαβαίνουμε την ηλιθιότητα κάποιων ψηφοφόρων.
    Απορώ πως αισθάνεται που όλοι τον βρίζουν. Το πολύ πολύ να φάει κανένα σουβλάκι λιγότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. UNIONIST κανεις δεν ειπε να μην πανε οι Ελληνες στο Τουλιν και στο Πουκετ και στην Βομβαη,εδω μιλαμε για συγκεκριμενα πραγματα,για καποιον που αφου αδιαφορησε 5 χρονια για οτιδηποτε συνεβαινε στην χωρα και μας οδηγησε γρηγοροτερα στο χαλι μας,τωρα κανει τον ανηξερο,βλεπεις κανεις δεν τιμωρειτε εδω για εγκληματα κατα της χωρας ενω αν κλεψει μια φραντζολα ψωμι παει μεσα.

    Λοιπον ποιος μενει με την παλαμη του μπορουμε να το συζητησουμε ...ισως και οι δυο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΥΣΤ άχρηστο, ανίκανο ανδρείκελο!Μου θες και διακοπές, χαραμοφάη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΡΕ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ
    70 ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ
    ΟΧΙ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΠΙΟ ΒΑΣΙΛΙΚΑ
    ΤΗΝ ΒΓΑΛΑΝΕ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΑ 20 ΜΕΡΕΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΝΧΑΓΗ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ.

    ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΟ ΚΛΥΣΜΑ
    ΠΟΥ ΦΑΓΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΕΔΩ ΖΩΑ.
    ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ !!!!!

    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΑΛΛΟΥ ΒΟΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΕ,ΤΕΜΠΕΛΗ,ΑΝΙΚΑΝΕ ,κατεστρεψεs τα παντα ,μαζι με ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟ,ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ,ΠΑΥΛΙΔΗ,ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ,ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΥΣ ΚΛΠ ΚΛΠ.ΜΑΚΑΡΙ να πεσει το αεροπλανο οταν επιστρεφειs,ΑΣΤΟΔΙΑΟΛΟ ΑΝΙΚΑΝΕ ,επειδη δεν υπαρχει δικαιοσυνη,ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ωραιος ο χοντρος αυτος την δουλεια του εκανε. Οι αλλοι που τον ψηφιζαν δεν εβλεπαν οτι ειναι μονο για καμια ταβερνα.
    Γεια σου ρε Κωστακη καστορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΟΧΙ ΦΙΛΕ 02.24 ΝΑ ΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΩΜΑ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟ 2004 ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. προσοχη μπουλη μην κανεις σκι. Θυμασαι που επαιξες τοπι τι επαθες; Ριξτο στην μασα και στην τεμπελια. Ειναι τα μονα που εισαι ικανος. Σε ολα εισαι ανικανος. ΣΕ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ??ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΑΤΟΠΑΡΕΑΤΟΥ ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.Α ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΔΕΞΙΟΙ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΜΑΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Συμμορίες αλλοδαπών μετατρέπουν καθημερινά την Πατρίδα μας σε τριτοκοσμική “μπανανία”. Οι πολιτικάντηδες, οι δήθεν “δημοκράτες”, φανερά ενάντια στη λαική βούληση νομιμοποιούν κατά εκατομμύρια τους “φιλήσυχους” μετανάστες τους οποίους θέλουν να εντάξουν στη νεοελληνική κοινωνία… Όπως έγινε γνωστό από τοπικά μέσα, σε πεδίο μάχης μετατράπηκε ανήμερα των Χριστουγέννων ο Δήμος Μουσούρων στα Χανιά της Κρήτης, όταν 100 περίπου αλλοδαποί συνεπλάκησαν μεταξύ τους.

    Κρατώντας στα χέρια σιδερολοστούς και ξύλα, οι αλλοδαποί που δουλεύουν στα χωράφια των γύρω περιοχών έκλεισαν «ραντεβού» στον Δήμο Μουσούρων, όπου έδωσαν «μάχες» σώμα με σώμα.Από τη συμπλοκή δεν γλίτωσαν ούτε τα αυτοκίνητα των κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι συχνά γίνονται θιασώτες ανάλογων περιστατικών και αισθάνονται τελείως απροστάτευτοι αφού το κράτος πάντοτε απουσιάζει. Μετά την πρωτοφανή συμπλοκή συνελήφθησαν και κρατούνται απλώς… τέσσερις Βούλγαροι. Κατά τα άλλα διεξάγονται “έρευνες”…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. εβραιοι τουρκοι σλαυοι μπολσεβικοι.
    ΤΟΥΤΗ Η ΓΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΒΟΥΛΩΣΕ το ρε φασιστόμουτρο!Λίγα έφαγε το κόμμα σας??Εγώ πάντως δεν υποστηρίζω ούτε τους μεν ούτε τους δε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΕΔΩ ΠΗΓΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΤΙΜΑΣ. ΕΛΑ ΡΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΣΕ ΤΑΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Καλα κανει ο ανθρωπος τον μπλεξανε με το ζορι να γινει Πρωθυπουργος και του διαλυσανε την ζωη .......τον παντρεψανε εκανε και τα διδυμα και εγινε η ζωη του κολαση γιατι ηθελαν αρχηγο στη ΝΔ τα λαμογια για να καβαλησουν στο αρμα.Τι θελουν να γυρισει ο ανθρωπος απο το σκι να ακουει μπουρδολογιες στη βουλη ?
    Να γινει αρχηγος ο Μπουνταλας του Μπαρμπι να τους παει ολους στα ταρταρα να ξενοιασουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο καημένος ο Κωστάκης κουράστηκε παρα πολύ κι έπρεπε να πάει να ξεκουραστεί....
    Αφου αφησε να χρεωθεί ο Ελληνας για 3 γενιές...έπρεπε ο κ.κουρασμένος να πάει και για σκι.
    Σαν δε ντρέπεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ο καημένος ο Κωστάκης κουράστηκε παρα πολύ κι έπρεπε να πάει να ξεκουραστεί....
    Αφου αφησε να χρεωθεί ο Ελληνας για 3 γενιές...έπρεπε ο κ.κουρασμένος να πάει και για σκι.
    Σαν δε ντρέπεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. θα επρεπε να πανε να κρυφτουν ολοι τους στην ΝΔ ,αν ειχαν λιγο φιλοτιμο...αλλα που να το βρουν...το παιζουν αντιπολιτευση τωρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αγαπητοι φιλοι,

    γνωριζω καλα τον Κ.Καραμανλη, εδω και πολλα χρονια.
    Ειναι στην κατηγορια των ανθρωπων που τα εχουν βρει ολα στρωμενα. Πολυ χρημα απο θειους και πατερα
    (ναυτιλιακη εταιρεια, διαλυτηριο πλοιων, καταθεσεις εκατομυριων, ακινητα κλπ), ονομα, διασυνδεσεις..Ο Ζαχοπουλος τον παντρεψε με την προστατευομενη του Νατασα -αχρωμη,αοσμη,ανοστη,επαρχιωτοπουλα -, οι βαρωνοι τον εκαναν αρχηγο για να τον ελεγχουν, οι βατοπεδινοι και ολα τα λαμογια τον εγλυφαν για να τρωνε ανενοχλητοι. Ο ιδιος ο Κωστας, δεν ενδιαφεροταν ουτε για γυναικες, ουτε για πολιτικη δοξα. Μια ζωη γουσταρε αντροπαρεες, τσιπουρα, ουζα, κοψιδια, ποδοσφαιρο, ξαπλα, χαβαλε και καλαμπουρια.. Το συστημα της ΝΔ τον εμπλεξε στην προεδρια του κομματος και στην πρωθυπουργια. Τοσο ο Κ.Καραμανλης οσο και ο Μ.Λιαπης ηταν αναξιοι να κρατησουν το ονομα του Καραμανλη. Αυτο ομως συμβαινει νομοτελειακα με ολους τους μεγαλους. Οι απογονοι και επιγονοιειναι συνηθως τενεκεδες αγανωτοι..
    Ο Κ.Καραμανλης ξεχαστηκε ηδη, οπως ολοι οι φελλοι που πηραν αξιωματα που δεν τους αξιζαν..

    ενας φιλος απο την εποχη του Βιλβιρηδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Όπως ήταν εδώ ανύπαρκτος έτσι θα είναι και εκεί.
    Αυτός μόνο το στομάχι του σκέφτεται και βέβαια όταν είδε ότι οι δικοί του έκλεβαν ασύστολα με το που είχαν βγει κυβέρνηση και είχαμε ένα σκάνδαλο κάθε τρεις ημέρες,είχε από τότε καταθέσει τα όπλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΖΩΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΣ ΒΡΕ ΧΙΜΠΑΤΖΗ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΒΛΑΚΟΓΙΩΡΓΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΟΜΙΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ.ΟΥΣΤ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΣ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΟΙ ΠΑΣΟΚΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Έσένα 1:38 που βρίζεις συνέχεια το ΠΑΣΟΚ και τον Γιώργο Παπανδρέου,θα σε βρώ από το ίχνος σου και ετοιμάσου για μήνυση κατ'εξακολούθηση.
    Αν βέβαια είσαι Αλβανός ή άλλης εθνικότητος ετοιμάσου για απόλυση και μάθε ότι η ελλάδα σήμερα δεν είναι το μπουρδέλο που ήξερες πριν μερικούς μήνες.

    Αυτά για τώρα και συνέχισε αν θέλεις να βρίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Το βόδι είσαι εσύ και όλο σου το σόϊ καθώς και ο πρώην Βοϊδοαρχηγός σου που έχει πάρει και προαγωγή τελευταία αφού από Βόδι έχει γίνει ιπποπόταμος.

    Αντί να σκάσεις και να βουλώσεις το σκατόστομα σου παλαιομαλάκα ,βρίζεις το Πασοκ και τον Γιώργο Παπανδρέου.Δε φτάνει που τα έκανε ο αρχηγός σου σαν το μουνί της πουτάνας που γαμάς,θέλεις και τα ρέστα ζώον.
    Εκτός και αν είσαι κανένα πουστράκι αριστερό τύπου ΣΥΡΙΖΑ ή ΚΚΕ ή στη χειρότερη των περιπτώσεων οικολόγος που βρίζετε το ΠΑΣΟΚ γιατί δεν έχετε άλλες ιδέες εφαρμόσιμες.

    Να μιλάς λοιπόν καλύτερα γιατί εδώ δεν μπορείς να βρίζεις αυτούς που δεν πιστεύουν το ίδιο με σένα.Αυτό δείχνει ότι όχι μόνο δημοκρατικός είσαι αλλά και μαλάκας που παίζεις το πουλί σου όλημερίς και το έχεις κάνει λάστιχο με αποτέλεσμα ο εγκέφαλος σου να έχει υποστεί ανεπανόρθωτη βλάβη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Το ρίχνει έξω τώρα που δεν είναι πρωθυπουργός. Έντονη ενόχληση στη ΝΔ...


    ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ,
    ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ
    ΠΟΥ ΤΟ ΡΙΧΝΕΙ ΕΞΩ?
    ΟΤΑΝ ΕΡΙΧΝΕ ΕΞΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ασχολειστε με τον ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ,γιατι τον φοβοσαστε λαμογια του ΠΑΣΟΚ.αν ηταν ο κανενας δεν θα ασχολειτο κανεις μαζι του.ολοι ομως ασχολουντε με αυτον,φοβαστε μη γυρισει/?θα γυρισει μαγκες μου το 2013 σαν προεδρος της δημοκρατιας οταν ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ θα ειναι πια παρελθον,ξεχασμενος και πτυομενος απο ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Τώρα βγαίνουν πολλοί όξω από τις τρύπες τους και μιλάνε για τον Καραμανλή.Αλλά τώρα είναι πολύ εύκολο και φτηνό και δείχνει και την πάστα όσων των υβρίζουν.
    Μαγκιά θα ήταν να τα λέγατε αυτά (αν τα πιστεύατε) όσο ήταν ισχυρός (και ειδικά όσο είχε δίπλα του τον Ρουσόπουλο).
    Που ήταν κρυμμένοι τόσοι αντι-Καραμανλικοί ρε παιδί μου;
    Δεν τολμούσατε όμως τότε.
    Φοβόσασταν (για να μην πω τίποτα άλλο).
    Ο άνθρωπος κρίθηκε από τους πολίτες,τώρα αφήστε τον ήσυχο.
    Δικαιούται να πάει όπου θέλει.
    Γνωρίζουμε εξάλλου ότι δεν πένεται.
    Δηλαδή αν καθόταν στη Ραφήνα τι θα γινόταν;Θα ένιωθε καλύτερα ο οικογενειάρχης πιο πάνω;Θα του λύνονταν τα προβλήματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. 11.59

    Οπλίσου με υπομονή.Με μεγάάάάληηηη
    υπομονή!Δεν το έχεις διαβάσει καλά το έργο...Το έργο λέει ''12'' !
    Όχι το 2012,μην ξεγελιέσαι!
    12 χρόνια εννοώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση