GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι θα γίνει με το άθλιο αδηφάγο σύστημα υγείας;...

Εκτός από λόγια, χρειάζονται επιτέλους και έργα. Αν και τα πιράνχας τρώνε και τους υπουργούς... . Το υπουργείο Υγείας είναι ένα πολυθεματικο...

Εκτός από λόγια, χρειάζονται επιτέλους και έργα. Αν και τα πιράνχας τρώνε και τους υπουργούς...
.
Το υπουργείο Υγείας είναι ένα πολυθεματικο υπουργείο με πολλά προβλήματα που έχουν επιπτώσεις και στην οικονομία του κράτους και στον ασθενή. Μέχρι στιγμής ακούμε μόνο διαπιστώσεις -λες και δεν τις βιώνει καθημερινά ο πολίτης...
Στο σύνολο τους όλοι οι υπουργοί έχουν κάνει κάτι η και ακόμη έχουν εξαγγείλει σχέδια νόμου για αλλαγές κλπ καλα ή κακα δεν εχει σημασια.
Από το υπουργείο Υγείας το μόνο που βλέπουμε είναι πολλές εμφανίσεις στην TV και ειδικά για αυτό το παραμύθι με τα εμβόλια που στο κάτω-κάτω αυτό είναι θέμα της επιστημονικής επιτροπής και όχι της πολιτικής ηγεσίας. Αν θα εμβολιαστεί ο πολίτης θα πειστει από γιατρούς επιστήμονες...
Είμαι εργαζόμενος σε Νοσοκομείο και...

γνωρίζω πολύ καλά το σάπιο διεφθαρμένο σύστημα της υγείας. Προμηθευτές, εργολάβοι, δοικήσεις, γιατροί, παντού σπατάλη και διαφθορά.
Είναι νομίζω σ' όλους γνωστά . Ίσως να μην είναι γνωστό ότι υπάρχουν γιατροί επιμελητές και διευθυντές που κατ' εκτίμηση βγάζουν από το φακελάκι από 40 έως και 60.000 ευρώ την εβδομάδα!!! (βλέπετε δεν είναι μόνο οι γιατροί του Κολωνακίου).
Αν κάποτε τολμήσει κάποια κυβέρνηση ν ανοίξει τους λογαριασμούς (διευθυντών και επιμελητών) θα μείνει άναυδη!!! Και η κυρία υπουργός κουβέντα για όλα αυτά...
Πότε θα μας πει τι προτίθεται να κάνει σ όλα τα θέματα που είναι γνωστά και που καθημερινά βιώνει ο πολίτης; Πότε και με ποιον τρόπο θα νοικοκυρέψει αυτό το άθλιο αδηφάγο σύστημα υγείας; Ή μηπως φοβάται οτι τα πιρανχας στην υγεια τρωνε και τους υπουργους;;
Γ.Γ.
Εργαζόμενος σε Νοσοκομείο

8 σχόλια

  1. ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΣΚΑΤΑ
    ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΗΣ ΦΩΦΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΡΙ
    ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εάν η ροή της ιστορίας δεν γυρίσει προς τον Διεθνισμό, τότε η Εβραϊκή φυλή είναι χαμένη”. (George Marlen, Στάλιν, Λένιν ή Τρόσκυ, σελ. 414, Νέα Υόρκη 1937). “Το μεγάλο ιδανικό του Εβραϊσμού είναι ότι ολόκληρος ο κόσμος θα εμποτιστεί με Εβραϊκές διδασκαλίες και ότι σε μια Παγκόσμια Αδελφότητα των εθνών – στην ουσία ενός μεγαλύτερος Εβραϊσμός – όλες οι ξεχωριστές φυλές και θρησκείες θα εξαφανιστούν”. (Εβραϊκός κόσμος, 9/2/1883).

    “Με το χρυσάφι μπορούμε να αγοράσουμε τις πιο ανεξάρτητες συνειδήσεις, μπορούμε να χορηγούμε όλα τα κρατικά δάνεια και μετέπειτα να κρατάμε κράτη στο έλεός μας. Ήδη οι κύριες τράπεζες, οι συναλλαγές ολόκληρου του κόσμου, οι πιστώσεις όλων των κυβερνήσεων είναι στα χέρια μας”. (Ραββίνος Reicham)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΕ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    Την ώρα που η χώρα μας μαστίζεται από υπογεννητικότητα των Ελλήνων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν σε μια χώρα οι κάτοικοί της φοβούνται και οι ξένοι αισθάνονται ασφαλείς, τότε έχουμε ΕΙΣΒΟΛΗ και ΚΑΤΟΧΗ.

    Σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση:«Το 73,4% των μεταναστών αισθάνονται «ασφαλείς» και το 25,3% νοιώθει ότι «κινδυνεύει», ενώ το 65,3% των Ελλήνων πιστεύει ότι «κινδυνεύει» έναντι του 29,6% που αισθάνονται «ασφαλείς»…» Δηλαδή μέσα στην ίδια την Ελλάδα 2 στους 3 Έλληνες νοιώθουν ότι κινδυνεύουν, ενώ στους ξένους(λαθρομετανάστες στην συντριπτική τους πλειοψηφία, που ήλθαν παράνομα στη χώρα μας) νοιώθει ότι κινδυνεύει ΜΟΝΟ 1 στους 4!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έπιασαν δουλειά Νεοταξίτες, ΠΑΣΟΚοφρουροί, αριστερούληδες της πολυθρόνας και της μάσας ,γελοίοι χρηματοδοτούμενοι πουθενάδες και υποταγμένοι νενέκοι με χορηγούς σήμερα στο ραδιόφωνο φωνάζοντας "ναι στην ιθαγένεια, όλοι να πάρουν ιθαγένεια". Ποιοί; Αυτοί που ΔΕΝ καλέσαμε να έλθουν στην χώρα μας και ΔΕΝ τήρησαν κανέναν κανόνα από τους στοιχειώδεις της μετανάστευσης.
    Από Σκάι, Θέμα, Flash μέχρι και η κρατική ΝΕΤ σήκωσαν τα μανίκια και έπεσαν με τα μούτρα στη δουλειά που ανέλαβαν:Να πείσουν τον Έλληνα ότι η ιθαγένεια και η ψήφος στους πρώην λαθρομετανάστες είναι κάτι που το δικαιούνται... όλοι αυτοί δηλαδή που κατάφεραν να την σκαπουλάρουν και να μείνουν στην Ελλάδα ΔΙΧΩΣ να συλληφθούν παρότι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ δικαιούνται και ΕΠΑΘΛΟ! Παραποιώντας συλλήβδην τον όρο "ιθαγένεια" που προϋποθέτει την καταγωγή από Έλληνες γονείς και έχοντας την εντύπωση πως απευθύνονται σε αποκτηνωμένο και αποχαυνωμένο κοινό που είναι δεκτικό στην πρωτοφανή προπαγάνδα που είναι σε εξέλιξη άρχισαν το Γκεμπελικό τους έργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το χρέος είναι παιδί του ΠΑ.ΣΟ.Κ ανεξάρτητα αν κάνει προσπάθεια εδώ και πολλά χρόνια να το κάνει αποπαίδι. Οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο.

    Πριν από το 1980 οι προϋπολογισμοί ήταν ισοσκελισμένοι, δηλαδή όσα ήταν τα έσοδα ήταν και οι δαπάνες του κράτους. Το μόνο χρέος το οποίο υπήρχε ήταν το χρέος του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων αυτό, δηλαδή, που πηγαίνει στην ανάπτυξη.
    Από τα 300.000.000.000 ευρώ του συσσωρευμένου δημόσιου χρέους 2.000.000.000 είναι η ευθύνη όλων των κυβερνήσεων μέχρι το 1981, που ισοδυναμούσε με το 26% του Ακαθάριστου Εθνικού Προϊόντος. Η ευθύνη των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας την περίοδο 1990-1993 με το πρωτογενές έλλειμμα που δημιούργησε εκείνη την εποχή είναι 2.000.000.000 ευρώ και 7.000.000.000 ευρώ είναι η ευθύνη της Νέας Δημοκρατίας για το πρωτογενές έλλειμμα και το χρέος που δημιουργήθηκε την περίοδο 2004-2009 και κυρίως για το 2008-2009 λόγω της διεθνούς οικονομικής κρίσης. Όλο το υπόλοιπο χρέος των 289.000.000.000 ευρώ είναι χρέος των κυβερνήσεων του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

    Μόνο την περίοδο 1990-1993 και 2004-2009, από χρήσεις προηγούμενων ετών, οι κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας πλήρωσαν 81 δισεκατομμύρια ευρώ για τόκους, 19 δισεκατομμύρια ευρώ την περίοδο 1990-1993 και 62 δισεκατομμύρια ευρώ την περίοδο 2004-2009. Μόνο για τόκους.

    ΦΤΟΥ ΠΑΣΟΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΖΕΦΡΕΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν εχετε ιδεα τι εστι γιατρος. Για ενα στυλο μπορει να γραφει φαρμακα μιας εταιριας. Σχεδον κανεις τους δεν δινει αποδιξεις ,για να μπεις στο χειρουργιο πρεπει να πλυρωσεις η να τους δειρεις. Δεν προωθησαν τον εμβολιασμο γιατι τα εμβολια διατεθεικαν απο τα νοσοκομεια και οχι απο τους γιατρους και τα φαρμακεια . Ετσι εχασαν εκατομυρια για αυτο γκαριζουν.Αλλα που να τους καταλαβαιτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ Ε9 ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΑΠΟ 1986 (ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΣΥ) ΜΕΧΡΙΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΣΑΓΑΝΟ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση