GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανδ. Λοβέρδος: Τέλος στο «πάρτι»...

...της εθελουσίας εξόδου με τα λεφτά των Ταμείων Aπό το http://www.asfalisinet.gr/ Τέσσερεις άξονες έθεσε η κυβέρνηση για την χρηματοδότηση ...

...της εθελουσίας εξόδου με τα λεφτά των Ταμείων

Aπό το http://www.asfalisinet.gr/

Τέσσερεις άξονες έθεσε η κυβέρνηση για την χρηματοδότηση του ασφαλιστικού συστήματος στην Ελλάδα ,στη σημερινή συνεδρίαση της επιστημονικής επιτροπής για το ασφαλιστικό , ενώ αίσθηση προκαλεί η τοποθέτηση του αρμόδιου υπουργού και του υφυπουργού Εργασίας κκ Λοβέρδου και Κουτρουμάνη για διακοπή των προγραμμάτων εθελουσίας εξόδου με συνταξιοδότηση, από τα χρήματα των ασφαλιστικών ταμείων.
Ειδικότερα οι προτάσεις για την χρηματοδότηση των ασφαλιστικών ταμείων έχουν ως έξης:
1. Τριμερής χρηματοδότηση
Αφού επισημαίνεται ότι ...

η αρχή της τριμερούς χρηματοδότησης αποτελεί καταστατική αρχή για την κυβέρνηση, προτείνεται μία λογιστική διάκριση ανάμεσα αφενός στις συντάξεις και άλλες παροχές προνοιακού χαρακτήρα και αφετέρου στις ασφαλιστικές παροχές. Η κατευθυντήρια σκέψη είναι να αναλάβει το κράτος το κόστος των πρώτων και οι Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης (Φ.Κ.Α.) το κόστος των δευτέρων.
2. Αυτοχρηματοδότηση του συστήματος
Όπως αναφέρεται, η αυτοχρηματοδότηση του ασφαλιστικού συστήματος της χώρας θα προκύψει, αρχής γενομένης από το 2010, από τον εξορθολογισμό και την εξυγίανσή του, καθώς και από την αξιοποίηση της περιουσίας του. Συγκεκριμένα προτείνεται:
α. Να κατοχυρωθεί νομικά η σταθερή και μόνιμη ρύθμιση των οφειλών, η οποία από τη μία πλευρά θα καθιστά προσβάσιμη την έναρξη εξόφλησης των οφειλόμενων εισφορών και από την άλλη θα αίρει τον ευκαιριακό-πελατειακό χαρακτήρα των σημερινών ρυθμίσεων, που αποτελούν κίνητρο εισφοροδιαφυγής και μέσο νόθευσης του ανταγωνισμού.
β. Να αξιοποιηθούν οι πόροι και η περιουσία των Φ.Κ.Α. Ως προς την αξιοποίηση της κινητής και ακίνητης περιουσίας των φορέων, ήδη έχει ξεκινήσει η συνεργασία των τεσσάρων μεγαλύτερων Φ.Κ.Α. της χώρας. Οι υπηρεσίες της Γ.Γ.Κ.Α. και οι Φ.Κ.Α. καλούνται να ποσοτικοποιήσουν το μέτρο αυτό και να καταθέσουν τις εισηγήσεις τους στην Επιτροπή των Ειδικών.
γ. Να εξοικονομηθούν χρήματα με τη μείωση της σπατάλης στα φάρμακα, τα αναλώσιμα υλικά και τις ιατρικές υπηρεσίες. Ήδη έχουν προωθηθεί στη Βουλή δύο σχετικά νομοθετικά μέτρα, ενώ τον Φεβρουάριο ακολουθεί ευρεία σχετική νομοθετική πρωτοβουλία και από την 1η Μαΐου θα αρχίσει ο ολοκληρωμένος και καθολικός ηλεκτρονικός έλεγχος της συνταγογράφησης. Προσδοκία της κυβέρνησης είναι η εξοικονόμηση 800 εκατ.€ - 1 δισ. € ετησίως, αρχής γενομένης από το 2010.
3. Νέοι πόροι
Όσον αφορά τους νέους πόρους χρηματοδότησης, σημειώνονται τα εξής:
«α. Όπως ήδη προτείναμε κατά τη δεύτερη συνεδρίαση στο πλαίσιο του κοινωνικού διαλόγου, από την άμεση φορολογία πρέπει να χρηματοδοτηθεί το Ταμείο Αλληλεγγύης των Γενεών και, ίσως, γενικότερα να ενισχυθεί το ασφαλιστικό σύστημα της χώρας. Φυσικά το μέτρο αυτό θα τεθεί σε συζήτηση στο πλαίσιο του διαλόγου για το νέο φορολογικό σύστημα. Μέτρα φορολογικού χαρακτήρα δεν είναι νοητά, αν δεν έχουν την έγκριση του Υπουργείου Οικονομικών.
β. Η ιατρική περίθαλψη των μεταναστών που δεν βρίσκονται νομίμως στη χώρα, η προνοιακή συνταξιοδότηση ορισμένων εξ αυτών και η βαρύτητα του όλου θέματος της παράνομης μετανάστευσης στην Ελλάδα, που δέχεται κύματα παράνομων μεταναστών τόσο από τα Βαλκάνια, όσο και μέσω της Τουρκίας, επιβάλλει τη ροή προς το ασφαλιστικό σύστημα χρηματοδοτήσεων στο πλαίσιο των πολιτικών της Ε.Ε. για την ενσωμάτωση των μεταναστών και την καταπολέμηση της φτώχειας. Καλούμε την Επιτροπή των Ειδικών να επεξεργαστεί τις προτάσεις αυτές, προσεγγίζοντας τους συγκεκριμένους όρους με ποιοτικά και, κυρίως, ποσοτικά κριτήρια».
4. Αύξηση της βάσης εσόδων του Ασφαλιστικού και όχι των εισφορών
Τα προτεινόμενα εκ μέρους της κυβέρνησης μέτρα είναι τα εξής:
α. Η ένταξη στο σύστημα άνω των 100.000, παρανόμων σήμερα, μεταναστών. Το συγκεκριμένο μέτρο θα νομοθετηθεί τον Ιανουάριο. Θα συμπεριληφθεί στο σχέδιο - νόμου του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης για τις εργασιακές σχέσεις και τη διαδοχική ασφάλιση.
β. Η μείωση της εισφοροδιαφυγής θα γίνει με δύο τρόπους: αα. με την επίταση των ελέγχων για την είσπραξη των οφειλομένων, και ββ. Με τη θεσμοθέτηση νέου τρόπου είσπραξης των εισφορών. Εν είδει παραδείγματος θα μπορούσε εδώ να αναφερθεί, η είσπραξη των εισφορών ως ποσοστού επί του «τζίρου» των επιχειρήσεων, με παράλληλη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών ως ποσοστού, επί των αποδοχών των εργαζομένων. Το μέτρο αυτό θα τεθεί σε συζήτηση και στον κοινωνικό διάλογο για το νέο φορολογικό σύστημα της χώρας και, μόνο κατόπιν συμφωνίας με το Υπουργείο Οικονομικών, θα προχωρήσει η υιοθέτησή του.
γ. Η μείωση της αδήλωτης εργασίας, μέσω αφενός της επίτασης των ελέγχων και αφετέρου μέσω της διευκόλυνσης της μετατροπής της αδήλωτης εργασίας σε δηλωμένη.
δ. Η ενιαία ένταξη στο σύστημα, των εργαζομένων συνταξιούχων με ίδιους όρους ανάμεσα στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα. Εκτιμάται ότι η αναμόρφωση του θεσμικού πλαισίου θα περιορίσει σημαντικά την ανασφάλιστη εργασία των συνταξιούχων.
ε. Η εφαρμογή ενεργητικών πολιτικών από τον ΟΑΕΔ ειδικότερα για τους επιδοτούμενους ανέργους. Στόχος θα πρέπει να είναι η επιδότηση της εργασίας αντί της επιδότησης της ανεργίας, που μέχρι σήμερα αποτελεί τη συνήθη πρακτική.
στ. Η εξάλειψη όλων των "γκρίζων" εργασιακών και ασφαλιστικών περιοχών και η σαφής οριοθέτηση της ασφαλιστικής ύλης του κάθε ταμείου. Εκτιμάται ότι περισσότεροι από 150.000 εργαζόμενοι ή αυτοαπασχολούμενοι θα ενταχθούν στα ταμεία, εφόσον ξεκαθαριστεί το θεσμικό πλαίσιο για την υπαγωγή τους στην ασφάλιση.
ζ. Η ανταποδοτικότητα θα είναι βασική πηγή χρηματοδότησης, αφού θεμελιώνεται στην αναλογική σχέση σύνταξης - εισφορών και χρόνου εργασίας. Κανένα ένσημο δεν θα πηγαίνει χαμένο, αλλά, επίσης, και κανένα κίνητρο πρόωρης χρηματοδότησης δεν θα παραμείνει στο νέο σύστημα της χώρας. Εν προκειμένω, η Επιτροπή των Ειδικών καλείται να υποβάλει προτάσεις για τη διαρρύθμιση της αρχής της ανταποδοτικότητας στο σύστημά μας, για τις μορφές της, καθώς και εκτιμήσεις για την ποσοτικοποίηση της συνεισφοράς της.

17 σχόλια

  1. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Κ. ΛΟΒΕΡΔΕ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΚΟΛΠΟ ΚΙ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ.
    ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝΤΡΕΑ ΘΑ ΣΕ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΓΕΝΗΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ.
    ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.
    ΘΑ ΔΙΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΑΣΧΕΤΩΣ ΚΟΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑΣΑΙ ΣΤΕΓΑΣΜΕΝΟΣ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΑΡΚΕΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΙΑ ΜΕΤΑ.
    Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΑΥΤΟ ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΘΑ ΑΠΟΓΕΙΩΘΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1)Φορολόγηση στα εμβάσματα των λαθρομεταναστών
    2)Στοπ στα λεφτά για σποτάκια στο κανάλι που εργάζεται ο κύριος Τσίμας υπερ των λαθρομεταναστών
    3)Στοπ στη σίτιση τους και στην δωρεάν ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη.
    4)Στοπ στο να ξοδεύουμε εκατομμύρια για τη διασωση αυτών που επιλέγουν να πνιγούν
    5)Άμεση κατάργηση όλων των πράσινων καρτών ώστε να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίες για τους Έλληνες και να μειωθεί η εισφοροδιαφυγή.
    6)Στοπ στο λαθρεμπόριο της μαφίας με τους παράνομους λαθρομετανάστες μικροπωλητές που ματώνουν τις ελληνικές επιχειρήσεις και τα έσοδα του κράτους.
    7)Ναι στα κίνητρα στους Έλληνες ώστε να αποκτήσουν τρίτο και τέταρτο παιδί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ
    ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΧΑΖΟΝΤΑΜΑΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΗΛΙΘΙΕ
    ΜΕ ΤΙΣ 80 ΓΡΑΒΑΤΕΣ.
    ΑΛΛΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤV.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΤΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΒΑΡΕΜΕΝΕ ΜΑΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. -- ΚΑΙ ΠΟΥΣΕ ΜΑΛΑΚΑ.
    ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΖΩΟ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.
    ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΑΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ.

    ΤΟΝΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΟ ΖΩΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το μήνυμα της ημέρας

    Ο οίκος moody's μας ...ξεπέταξε όπως τα goody's. Στα γρήγορα...

    ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΑΣΕ ΒΛΑΚΑ ΓΙΔΙ-ΡΑΓΚΟΥΣΗ.
    ΠΕΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΛΟΒΕΡΔΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φορομπηχτική πολιτική χωρίς έλεος .
    Για να ζει καλά ο μετανάστης και να πεινάει ο Έλληνας .

    Τέλη κυκλοφορίας και φόρο καταιγίδες
    Εις βάρος του Έλληνα πολίτη και υπέρ του μετανάστη .

    Τα τέλη κυκλοφορίας αυξηθήκαν και θα αυξάνονται
    Κάθε χρόνο όχι για την πράσινη ανάπτυξη
    Και για άδεια ταμεία και σαχλαμάρες που μας
    Βομβαρδίζουν καθημερινά για να μας τα παίρνουν.
    Έχουμε εκατομμύρια λαθρομετανάστες - μετανάστες
    που έχουμε αναλάβει την υποχρέωση να τους συντηρούμε .
    Αυτά τα εκατομμύρια λοιπόν που συνέχεια
    θα αυξάνονται χρειάζονται :
    Φάρμακα , νοσοκομεία , τροφή , στέγη ,
    επιδόματα , χρήματα , σύνταξη αργότερα .
    Χρειάζεται η Ελλάδα ένα ολόκληρο προϋπολογισμό
    ακόμα για να συντηρήσει η Ελλάδα όλα αυτά τα
    εκατομμύρια των μεταναστών , λαθρομεταναστών .
    που θα βρεθούν όλα αυτά τα επιπλέον χρήματα
    για δαύτους ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    όπως πάντα ΕΜΕΙΣ !!!!!!!!!!!
    Δηλαδή ,ο διπλωματούχος ΜΑΛΑΚΑΣ Έλληνας
    θα τα πληρώσει και θα τα πληρώνει για πάντα .
    Με πάρα πολύ σκληρούς φόρους που ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα .
    Μειώνοντας πάρα ,πάρα , πολύ , το εισόδημα μας .
    Ακολουθούν και αλλά πολύ σκληρότερα μέτρα .
    Θα πεινάει ο ΕΛΛΗΝΑΣ για να ζει καλά ο ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Π Ρ Ο Τ Α Σ Η Π Ο Λ Ι Τ Ω Ν

    Ο Η . Σ . Α . Π . , να λειτουργεί από :
    Από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή για να πηγαίνουμε στις εργασίες μας ,
    χωρίς καθυστέρηση και φόβο μειώσεως του μισθού και απόλυσης ,
    και τα έργα για των αλλαγών των γραμμών να γίνονται
    τα Σαββατοκύριακα και παραμένει κλειστώ το δίκτυο για τα έργα .

    Οι απατεώνες των Η.Σ.Α.Π. (ηλεκτρικός σιδηρόδρομος
    Αθηνών – Πειραιώς )
    Διότι αντί να δώσουν τα χρήματα που πήραν από την
    Ευρωπαϊκή ένωση για να αντικαταστήσουν τις γραμμές ,
    Η διοίκηση των Η. Σ. Α. Π. έφαγε τα χρήματα
    Και τώρα τα φτιάχνουν με χρήματα των Η.Σ.Α.Π
    Και θα τελειώσουν πάρα , πάρα , πολύ ,αργότερα ,
    με ελάχιστα μέσα και εργάτες , αφού δεν έχουν χρήματα πλέον .
    Τώρα μετά τις εορτές των Χριστουγέννων ΝΕΑ μεγάλη ταλαιπωρία :
    Κλείνουν οριστικά για 4 (τέσσερεις ) μήνες
    Οι σταθμοί : Πειραιάς Νέο Φάληρο , Μοσχάτο , Καλλιθέα ,
    Και ίσως επεκταθεί σε όλο το δίκτυο από
    Πειραιά μέχρι Ομόνοια
    Έτσι θα θέλουμε πάνω από μια ώρα και βαλε , να
    πηγαίνουμε στην Αθήνα για δουλεία
    από 20 λεπτά, σε 1 ώρα και βαλε.
    ΑΛΛΑ ,αυτή η προσωρινή διακοπή του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου
    Είχε και ένα μεγάλο καλό που ωφέλησε όλη την ΑΓΟΡΑ
    ΑΘΗΝΩΝ και ΠΕΙΡΑΙΩΣ που γλύτωσε από πολλά λουκέτα καταστημάτων .
    ΕΤΣΙ ,λοιπόν οι λαθρομετανάστες , μετανάστες , πάσης φύσεως ,
    Που μετάφεραν τα παράνομα – λαθραία εμπορεύματα τους
    Στο κεντρικό παζάρι του ΠΕΙΡΑΙΑ , και στις λαϊκές πέριξ των σταθμών,
    με τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο ,σταμάτησε .
    ΕΤΣΙ ,λοιπόν οι λαθρομετανάστες και οι λαθρόελληνες ,
    αναγκάστηκαν να ψωνίζουν , από Ελληνικά καταστήματα .
    ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ,προτείνουμε να λειτουργεί ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος
    Από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή για να πηγαίνουμε στις εργασίες μας ,
    χωρίς καθυστέρηση και φόβο μειώσεως του μισθού και απόλυσης ,
    και τα έργα για των αλλαγών των γραμμών να γίνονται
    τα Σαββατοκύριακα και παραμένει κλειστώ το δίκτυο για τα έργα .
    Σημείωσης
    Στους σταθμούς: Πειραιώς , Ν. Φάληρο , Θησείο , Μοναστηράκι , Ομόνοια.
    Να υπάρχει Έλεγχος από αστυνομία , ΣΔΟΕ ,
    Δικαστική αρχή , υπάλληλους του ΗΣΑΠ .
    Με ιδικές αρμοδιότητες και να συλλαμβάνουν
    Τους αλλοδαπούς που μεταφέρουν
    Τα λαθραία ,παράνομα , κλεμμένα , εμπορεύματα .
    Να κατάσχονται να πληρώνουν πρόστιμο πολύ υψηλό
    Να ανακρίνονται από ποιους παίρνουν τα εμπορεύματα ,
    και αν αποκαλύψουν θα πληρώνουν το πρόστιμο ,
    και θα είναι ελεύθεροι. Αν ΟΧΙ , άμεσα απέλασης .
    Και να γίνονται έλεγχοι για τα εισιτήρια
    Με πρόστιμο όποιος δεν έχει ,100 ευρώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΛΗΣ ΟΜΩΣ ΕΚΕΙ ~~~ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ...ΓΑΜΙΕΤΑΙ...ΓΑΜΙΕΤΑΙ
    ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ..
    ΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ ΘΑ ΠΑΣ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚΙ.
    ΣΤΗΝ ΨΑΘΑ ΑΠΟ ΣΥΦΙΛΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. για τον πολυπτυχιουχο Πουσαιο μουγκα εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ !!!

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ 64άρηδες ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ (2350 ευρω + 120.000 ΕΥΡΩ ΕΦΑΠΑΞ) ΕΝΟΣ 50άρη ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΑ 68 ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ (ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΖΗΣΕΙ)780 ΕΥΡΏ !!!

    ΠΡΟΧΩΡΑ ΑΝΤΡΕΑ ΛΟΒΕΡΔΟ ΒΑΛΕ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΣΕ ΌΛΑ !!!

    Υ.Γ. ... ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΤΠΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΔΥΟ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ... ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΙΜΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Tο δήθεν θύμα με τη σχισμένη σελίδα του "Κορανίου" δεν ήταν κοράνι) συνελήφθη ως το ηγετικό στέλεχος συμμορίας βιαστών !!!

    το θέμα εδώ:
    http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2009/12/blog-post_9697.html
    και εδώ:
    http://olympia.gr/2009/12/22/genocide-in-greece/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ναι!!! πρεπει καποιος να βαλει τέρμα στο φαγοπότι απο τις συντεχνίες επιτέλους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΟΥ@ΤΟΜΑΓΚΑ ΓΑΜ#ΔΟΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ "22 Δεκ 2009 9:09:00 μ.μ." ΤΑ ΘΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ? Ο ΑΜΟΙΡΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ ΤΑΙΖΕΙ ΓΑΜ#ΔΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΙΛΟ. ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΛΑΝΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ ΕΧΕΙ ΙΚΑ ΓΥΦΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΕΙΣ. ΘΕΛΕΙΣ ΠΕΣΤΟ ΕΙΣΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ, ΧΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ, ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ "ΤΟΞΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ" ΚΛΠ. ΜΗΝ ΠΙΑΝΕΙΣ ΡΟΥΓΙΑΝΟΠΟΥΣΤΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟΔΟΜΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΤΣΙ ΣΕ ΘΕΛΩ ΥΠΟΥΡΓΕ ΜΟΥ .


    ΠΑΡ'ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΛΟΒΕΡΔΟΣ.

    ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ!!!

    ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΔΟΥΔΕΣ.
    Ο ΔΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΚΕ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ.

    ΠΟΥ ΠΑΜΕ???
    AD.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΙ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΓΚΕΣΤΑΜΠΙΤΕΣ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΛΟΒΕΡΔΟ ,ΑΡΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΣΑΝΤΙΖΟΝΤΕ.ΡΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΑΝΟΙ ΣΑΝ ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΤΑ PLAY STATION ΚΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL, ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΠΑΙΖΑΤΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΑΣ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Φανταστείτε σε τί χώρα ζούμε που μάλιστα υπερηφανεύεται ότι είναι και “δημοκρατική”… Συντριπτικά είναι τα αποτελέσματα όλων των ερευνών που δείχνουν ότι οι Έλληνες δεν επιθυμούν την παραμονή των λαθρομεταναστών στην πατρίδα μας γιατί πιστεύουν ότι κάτι τέτοιο είναι απειλή για τον εθνικό και κοινωνικό ιστό. Γεγονός που αποδεικνύεται περίτρανα καθημερινά από την απτή και σκληρή πραγματικότητα. Και να φανταστεί κανείς ότι ο λαός μας έχει αυτή την άποψη παρ’ όλη την “προοδευτική” προπαγάνδα καναλιών, κυβερνήσεων και πολιτικών κομμάτων που ξοδεύουν πακτωλό χρημάτων στην υπηρεσία του “αντιρατσισμού” και της “πολυπολιτισμικής κοινωνίας”.

    Την ώρα που η κυβέρνηση του Γιωργάκη, με τις ευλογίες μάλιστα και του “αντιρατσιστή” αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου ετοιμάζουν τα μέτρα για να μας φορτώσουν στη πλάτη τους νέους “Έλληνες” (εξ… αφρικής και ασίας ορμώμενους), σε δημοσκόπηση της Kάπα Research οι Έλληνες ρίχνουν γροθιά στο στομάχι ολόκληρου του συστήματος.

    Σύμφωνα με τ’ αποτελέσματα της έρευνας το 57,5% των Ελλήνων πιστεύουν ότι «οι μετανάστες συμπιέζουν τους μισθούς και αυξάνουν την ανεργία των Ελλήνων», το 51,6% των Ελλήνων απαντά ότι οι μετανάστες είναι «απειλή», ενώ το 79,3% των Ελλήνων θεωρεί ότι οι μετανάστες που ζουν στη χώρα είναι «πάρα πολλοί» και μόλις το 1,6% (!!!) απαντά «όχι και τόσοι πολλοί». Μάλιστα, για να καταλάβετε την κατάντια της ελλαδίτσας του 2010, είμαστε η χώρα στην οποία οι μετανάστες αισθάνονται ασφαλείς ενώ οι γηγενείς ανασφαλείς. Σύμφωνα με τ’ αποτελέσματα το 73,4% των μεταναστών αισθάνονται «ασφαλείς» στη χώρα μας και το 65,3% των Ελλήνων πιστεύει ότι «κινδυνεύει»…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση