GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εντυπωσιακή η πορεία για τα τέλη κυκλοφορίας...

Aπό το http://stopcartel.org/ Η διαμαρτυρία κατά της επιβολής υπέρογκων τελών κυκλοφορίας μέ πρόσχημα τά περιβαντολογικά προβήματα εξελίχτη...


Η διαμαρτυρία κατά της επιβολής υπέρογκων τελών κυκλοφορίας μέ πρόσχημα τά περιβαντολογικά προβήματα εξελίχτηκε χθές βράδυ σέ μία εντυπωσιακή πορεία αυτοκινήτων καί μοτοσυκλετών στό κέντρο της Αθήνας.
Ενώ εκατοντάδες πολίτες καταθέτουν κάθε ημέρα τίς πινακίδες των αυτοκινήτων τους στίς κατά τόπους εφορίες, αδυνατώντας νά πληρώσουν τά πανάκριβα τέλη κυκλοφορίας τά ποία επιβλήθηκαν μέ πρόσχημα τά περιβαντολογικά προβλήματα, μία άλλη ειρηνική αλλά δυναμική μορφή διαμαρτυρίας έλαβε χώρα χθές βράδυ στό κέντρο της Αθήνας μέ εξαιρετική επιτυχία.
Μέ αφετηρία τό Καλλιμάρμαρο Στάδιο, ένα...

εντυπωσιακό κομβόι αυτοκινήτων καί μοτοσυκλετών πραγματοοίησε πορεία διαμαρτυρίας περνώντας από την Β.Κωσταντίνου, Λ.Αλεξάνδρας, Πατησίων, Ακαδημίας. Οι μηχανοκίνητοι διαδηλωτές, υπό τούς ήχους τών κλάξον, μουσικής καί συνθημάτων κατά της επιβολής των τελών αλλά καί αναφορών γιά την δεινή οικονομική κατάσταση κατέληξαν στή Βουλή.
Αντιπροσωπεία επέδωσε στόν Πρόεδρο της Βουλής Ψήφισμα διαμαρτυρίας

28 σχόλια

  1. Γιατί η αστυνομία δεν κυνηγά τα χιλιάδες
    αυτοκίνητα που έχουν οι μετανάστες ,
    Και ΔΕΝ πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας ,
    ούτε ασφάλεια ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    Γιατί για αυτά δεν λένε τίποτα οι πολιτικοί
    ούτε οι δημοσιογράφοι ;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά στους δέκα πολίτες που προσέρχονται στις εφορίες για τα τέλη κυκλοφορίας, οι πέντε καταθέτουν τις πινακίδες των αυτοκινήτων τους.
    Αυτή η υπέρογκη αύξηση είναι ένα επαχθές άδικο μέτρο, για τους μη έχοντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα λαμογια των ΜΜΕ ουτε ανεφεραν κατι στα νεα τους.Ετσι για να μη μαθουμε τι γινεται με αυτη την αρπαχτη κι εμεις στη επαρχια.Τα λυτρα της ληστιας Σουφλια τα εισπρατει το ΠΑΣΟΚ παρα τα εξ αντιθετου λεγομενα προεκλογικα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν έχουν δίκιο οι παρελαύνοντες διαμαρτυρόμενοι. Οφείλουμε να κατανοήσουμε ότι θα πρέπει να αποκλείσουμε την ιδιωτική μετακίνηση και να στραφούμε στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Αντί λοιπόν να ζητάμε φτηνά τέλη κυκλοφορίας και δρόμους χωρίς διόδια, (που σε τελική ανάλυση μας κοστίζουν πανάκριβα και σαν κοινωνία και σαν πολίτες) θα πρέπει να διεκδικήσουμε συγκοινωνιακές υποδομές και μέσα μαζικής μεταφοράς υψηλής ποιότητας (τακτικούς χρόνος δρομολογίων, 24ωρη εξυπηρέτηση, υπεραστικές συγκοινωνίες τακτικές φτηνές αεροπορικές και ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες κλπ). Μόνο τότε θα υπάρξει ανάσα και για την τσέπη μας και για την οικονομική ανάπτυξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΟ ΑΦΤΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ.
    ΑΦΟΥ ΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΓΥΑΛΑ ΤΟΥΣ.
    Ο ΓΑΠ ΚΑΝΕΙ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΑΤΑΒΑΤΙΚΟΣ Η ΑΛΕΚΑ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΗΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΑΙΔΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡ ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕ ΓΙΑ ΝΑΧΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΔΙΣΕΓΓΟΝΑ ΤΟΥΣ.
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΑΣ ΠΗΔΑΝΕ.
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ.
    ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙ ΕΣΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΡΑΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ.
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΣΟΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ.
    ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΛΟΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣΑΛΛΑ ΘΑ ΒΡΙΖΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΘΧΤΙΡΩ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΑΣΥΣΤΟΛΑ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ.
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΑΣ ΠΗΔΑΝΕ ΑΝΕΥ ΣΙΕΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ από σήμερα θα μαρσάρω όσο δεν είχα μαρσάρει ποτέ στα 25 χρόνια που οδηγώ και θα μολύνω την ατμόσφαιρα όσο δε πάει.Θα πετάω σακούλες στο δρόμο,θα σταματήσω να κάνω ανακύκλωση και γενικώς θα ρυπαίνω το περιβάλλον γιατί φάνηκε περίτρανα και από τις αποφάσεις για τα τέλη και από την Κοπενγχάγη ότι γράφουν το κλίμα όλοι στ'αρχίδια τους,τελικά δεν μολύνει το Διοξείδιο του Άνθρακα και δεν επηρεάζει το κλίμα ενώ από την άλλη ζητούν υπέρογκα τέλη κυκλοφορίας για τα καθαρά αυτοκίνητα που έχουμε καθώς και για τα υβριδικά που έχουμε ΄δωσει μια βαλίτσα χρήματα.
    Να πάνε να γαμηθούν και αυτοί και οι προηγούμενοι και το ΚΚΕ και το Συριζα και το ΛΑΟΣ και όλα τα καθήκια του κερατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ENAΣ ΤΑΞΙΤΖΗΣ ΕΧΤΕΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΠΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΝΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΛΙΝΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΡΥΠΟΓΟΝΑ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΕΛΗ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γ.Α.Π.

    ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ..ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΜΠΙΡΜΠΙΛΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΥΦΛΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
    ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το μήνυμα της ημέρας

    Ο οίκος moody's μας ...ξεπέταξε όπως τα goody's. Στα γρήγορα...

    ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΑΣΕ . ΓΙΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΒΛΑΚΑΣ.
    ΓΙΔΙ-ΡΑΓΚΟΥΣΗ.
    ΠΕΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ το σκυλί του ΓΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το Ισραήλ οδηγήθηκε στην παραδοχή του ότι χρησιμοποιούσε όργανα νεκρών Παλαιστινίων και Ισραηλινών, χωρίς την έγκριση των συγγενών τους, τη δεκαετία του 1990. Η φριχτή αυτή παραδοχή έγινε μετά την αποκάλυψη συνέντευξης του Jehuda Hiss, πρώην επικεφαλής του Ιατροδικαστικού Ινστιτούτου του Ισραήλ, κατά την οποία αναφέρει ότι εργαζόμενοι του Ινστιτούτου αφαιρούσαν δέρμα, κερατοειδείς, καρδιακές βαλβίδες και κόκκαλα από Παλαιστίνιους, Ισραηλινούς και ξένους εργαζόμενους. Στη συνέντευξη, η οποία χρονολογείται το 2000, όταν ο Hiss ήταν ο επικεφαλής του Ιατροδικαστικού Ινστιτούτου Abu Kabir του Τελ Αβίβ, αναφέρεται ξεκάθαρα ότι: «Ξεκινήσαμε να αφαιρούμε για μεταμόσχευση κερατοειδείς χιτώνες. (…) Όλα γίνονταν ανεπίσημα. Καμία άδεια δεν ζητήθηκε από τις οικογένειες».

    Η δημοσιογράφος Nancy Scheper-Hughes, που πήρε τη συνέντευξη, αποκάλυψε ότι ο Hiss ανέφερε πως τα μοσχεύματα χρησιμοποιούνταν κανονικά από Δημόσια Νοσοκομεία του Ισραήλ. Όσο για το δέρμα, αυτό πήγαινε σε ειδική τράπεζα του Ισραηλινού στρατού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. «Το προνόμιο του πολιτεύεσθαι μόνο στους Έλληνες στο γένος και την συνείδηση. Πλήρη δικαιώματα μόνο σε Έλληνες πολίτες, στους λοιπούς μόνον αστικά. Μόνον Έλληνες πολίτες σε δημόσιες θέσεις και αξιώματα. Σεβασμός και προστασία εκ μέρους του Κράτους, των δικαιωμάτων και συμφερόντων των Ελλήνων. Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    “Ελληνική ιθαγένεια, πολιτικά δικαιώματα και λαθρομετανάστευση Με αφορμή την αυριανή πρώτη συζήτηση στην Βουλή των Ελλήνων(;) περί χορήγησης της ελληνικής ιθαγένειας σε αλλόφυλους και αλλόδοξους μετανάστες, αναδημοσιεύουμε ένα σχετικό άρθρο του καθηγητή ΚΩΝ/ΝΟΥ Π. ΡΩΜΑΝΟΥ του Πανεπιστημίου Αιγαίου, ο οποίος απλά αναφέρει τα αυτονόητα: Ώστε έτσι. Ο νέος πρωθυπουργός θα προχωρήσει στη μαζική ελληνοποίηση του ανθού των λαθρομεταναστών, των παιδιών τους που βρίσκονται στα ελληνικά σχολεία. Είναι, λέγεται, 250.000 άτομα! Μαζί μ’ αυτούς θα νομιμοποιηθούν, αναμφίβολα, και οι γονείς τους, όπως εντός ολίγων ετών οι γυναίκες και τα παιδιά που θα αποκτήσουν στην πορεία. Όλοι αυτοί θα φέρουν στην Ελλάδα, εννοείται, τους συγγενείς τους απ’ όλες τις γωνιές της Αφρικής, της Ασίας και των Βαλκανίων (νόμος Σημίτη περί συνενώσεως οικογενειών)....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΑΛΙΟΚΟΥΦΑΛΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΝΔ ΤΟ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕΤΕ. ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΗ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΓΑΡΓΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΓΑΛΑΤΕ 24 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ.

    Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α

    ΕΤΣΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΣΕΙΣ ΤΡΩΤΕ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ.

    ΕΣΕΤΕΑΙ ΗΜΑΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ κ. ΣΟΥΦΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ <> ΤΟΥ κ Κ. ΚΑΡΑΜΑΛΗ.

    ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΩΝ ΄΄ΠΡΑΣΙΝΩΝ΄΄ ΤΕΛΩΝ -ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΑΤΕ- ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΕΛΑΦΡΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΡΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΤΕΡΟΙ !!

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ κκ ΣΙΟΥΦΑ-ΣΟΥΦΛΙΑ-ΜΑΓΓΙΝΑ-ΦΑΝΗ ΠΑΛΗ ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗ ΚΛΠ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ (ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ΟΔΕΥΕΤΕ) ΜΗ ΜΑΣ ΓΡΑΨΕΤΕ...ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΤΕΜΠΗ
    ( στιχοι για μελοποιηση)
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΜΠΗ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ
    Ο ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΓΙΑ ΨΑΡΙ ΠΑΛΑΜΙΔΑ.
    NAS balamo, nas balamo, eipan 8aneiksei ton aprilio, ma mexri tote to nostos adeiano.
    ----
    anti gia pitsa ston platamona , 8a trwn familia olo to xeimwna.
    ----
    TEMPI-BEAR: τα τεμπη δεν περναν, καφε να πας να πιεις, ελα και συ μπορεις να γιν'τς αλπινιστης,
    πο πο, κοιτα ποσες πετρες, πο πο κοιτα ποσα χαλια, χαλια STREET.
    ολο πληρωναμε, και τα τσεπωνανε, μα για τσιμεντωμα ποτε, ευρω δεν δωνανε. εγκεο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιατί η αστυνομία δεν κυνηγά τα χιλιάδες
    αυτοκίνητα που έχουν οι μετανάστες ,
    Και ΔΕΝ πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας ,
    ούτε ασφάλεια ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    Γιατί για αυτά δεν λένε τίποτα οι πολιτικοί
    ούτε οι δημοσιογράφοι ;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο ΓΑΠ κάλεσε τον αρχιεπίσκοπο στο υπουργικό συμβούλιο και καλά έκανε! Τα ΜΜΕ όμως και οι Συριζαίοι που ενίσταντο μανιωδώς κατά του Χριστόδουλου και τον κατηγορούσαν, επειδή τολμούσε απ' άμβωνος να εκφράσει τις απόψεις για τα εθνικά θέματα, μουγκάθηκαν; Μα, καλά σύμφωνα με αυτούς η παρουσία ιερωμένων στο υπουργικό συμβούλιο δεν μας εξισώνει με τους Ταλιμπάν; Ή θα δούμε τον Τσίπρα με τίποτε μεγάλους σταυρούς και μετάνοιες; Βεβαίως, τα ερωτήματα είναι ρητορικά. Δεν αντιδρούν, επειδή οι απόψεις του σημερινού αρχιεπισκόπου τους βολεύουν. Για άλλη μια φορά γίνεται σαφής η υποκρισία τους και ο αμερικανόδουλος χαρακτήρας τους. Δεν τους ενοχλούσε η "πολιτική εκτροπή" της παρέμβασης της εκκλησίας στα εθνικά θέματα, αλλά οι απόψεις του Χριστόδουλου. Αν ο Ιερώνυμος βγει και πει να αναγνωριστούν τα Σκόπια ως Μακεδονία, βάζετε στοίχημα πως τα αριστερά ΜΜΕ και ο Σύριζα θα τον δεχτούν ακόμη και για υπουργό εξωτερικών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΡΩΤΑΤΕ ΓΙΑΤΙ;
    Να το γιατι:
    ------------

    1997-2009, 190 δις χρέος. Σε 12 χρόνια!!!


    1824-1997, 114 δις χρέος σε 173 χρόνια, «ανεύθυνων και αλόγιστων πολιτικών».

!!!

    Από τα 190 δις, τα 80 περίπου αντιστοιχούν στα ελλείμματα των προϋπολογισμών , (που τα προκαλούσαν οι τόκοι του χρέους έτσι και αλλιώς ).
Και τα απλούστατο ερώτημα είναι:
Που πήγαν τα 110 δις;




    Διαβάστε περισσότερα: http://www.i-reportergr.com/2009/12/12-114-303.html#ixzz0a91SF9LH


    Πληρωνουμε τα ΓΑΜΙΣΙΑΤΙΚΑ τους!!

    Μια πυρηνικη βομβα χρειαζεται στην Βουλη
    να ερθουν ΑΛΛΟΙ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

    Φυσικά και οι Έλληνες υπήρξαν μετανάστες αλλά δεν πήγαν στις χώρες υποδοχής παράνομα πλην πολύ ελαχίστων εξαιρέσεων. Οι Έλληνες έγιναν μετανάστες αφού πρώτα τα κράτη υποδοχής είχαν ζητήσει εργατικά χέρια από το εξωτερικό και είχαν υποβάλει διεθνής προσκλήσεις, πέρασαν από ιατρικές εξετάσεις και φυσικά δήλωσαν όλοι τους το που θα διαμένουν και σε ποιες δουλειές ανάλογα με τις ανάγκες του κράτους θα προωθηθούν. Η Ελλάδα ποτέ δε ζήτησε μετανάστες από το εξωτερικό, ποτέ δεν υπέβαλε προσκλήσεις σε κανέναν και οι μετανάστες που εισήλθαν στη χώρα λάθρα ένα βράδυ με φεγγάρι ή χωρίς, δεν είχαν μαζί τους ούτε χαρτιά, ή και αυτά που μπορεί να είχαν ήταν πλαστά. Ακόμα και αυτοί που ήλθαν νόμιμα με ταξιδιωτικές βίζες, δεν εγκατέλειψαν τη χώρα όταν έληξε η βίζα τους. ΚΑΝΕΙΣ μετανάστης στην Ελλάδα δεν ήλθε ούτε παρέμεινε λοιπόν νόμημα σε αντίθεση με τους έλληνες μετανάστες που πήγαν σε άλλες χώρες. Και η χειρότερη παρανομία δεν ήταν αυτή των λαθρομεταναστών αλλά αυτών που μας κυβερνούν από το 90 μέχρι σήμερα που νομιμοποίησαν παράνομα νομιμοποίησαν παρανόμους και αυτό είναι πολύ μεγαλύτερο έγκλημα για το οποίο και θα πρέπει να λογοδοτήσουν μία μέρα οι κυβερνώντες ενώπιον του Ελληνικού λαού που ποτέ δεν ζητήθηκε η γνώμη του στο μεταναστευτικό ζήτημα.

    ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μαν...ολη Βασιλακη:
    ----------------

    Μαθε πρωτα να γραφεις ορθογραφικα σωστα
    το ονομα σου
    Μ Α Ν Ω Λ Η Σ
    και μετα μας λες τις σκεψεις σου
    γιατι τωρα απλα σε φτυνουμε

    ρεμπεσκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τις πουστιες του κουφου Σουφλια για να κλεψει αλλη μια φορα τον κοσμο με τα τελη κυκλοφοριας ,ταχα για το περιβαλλον, καηκαν τα αρχιδια τους για το περιβαλλον, τις συνεχιζουν και οι παπατζηδες του ΠΑΣΟΚ οι μαιτρ της κομπινας και της ρεμουλας.
    Ντροπη σας κοπροσκυλα τιμωρειται την φτωχεια και την ανεχεια μας.
    Ως ποτε ομως ως ποτε θα ανεχομαστε την ξεφτιλα και τα ψεμματα σας.
    Εδω και 30 χρονια καταληστεψατε τον τοπο απο κοκκαλιαρηδες με ζιβαγκο δεν κλεινουν τα παντελονια σας απο τις κοιλαρες που κανατε. Ηρθαν και οι αλλοι οι φιλελευθεροι σωτηρες και σαν νηστικοσκυλα σκυλεψανε οτι απεμεινε σε αυτο τον τοπο και τωρα παλιοκαριολια ζητατε να πληρωσουμε παλι εμεις τον λογαριασμο.
    Ξυπνατε ρε!!!! ξυπνατε!!!! σε λιγο θα σε σηκωνουν απο το κρεβατι για το κατασχεσουν για να καλυψουν τα ελλειματα που χωσανε στις τσεπες τους.
    Γιωργακη αρκετα φαγαμε ευγενεια και αρχιδιες η φτωχεια και η ανεχεια μας εχει ξεσκισει η ξεφτιλα εγινε τροπος ζωης και εσυ ακομα οραματιζεσαι μια Ελλαδα με πρασινα αλογα και λειβαδια ενω εμεις ψωμι δεν εχουμε να παρουμε. Ξυπνα απο τον ληθαργο σου γιατι δεν σε βλεπω καλα.
    Ο λαος ζει με νευρικη κριση η πεινα επιασε πατο αφηστε τα ευχολογια και ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ γιατι αυτο που σιγοψυθιριζει ο κοσμος δεν ειναι και πολυ ευχαριστο πετρα στην πετρα δεν θα μεινει, γιατι αυτη την φορα δεν θα ειναι αμυαλοι νεοι οπως ειπατε, αλλα απελπισμενοι ανθρωποι που απο την μια μερα στην αλλη τους καταντησατε απατεωνες του κοινου ποινικου δικαιου εσεις και οι κολοτραπεζες σας.
    Συσσιτια αποριας να βγαλετε για τα Χριστουγεννα.
    Τιποτε ορθιο δεν εμεινε σε αυτο τον τοπο ακομα και η εκκλησια κανει τον Γαλλο ολοι στην αρπαχτη και την ρεμουλα.
    Τα ειδαμε ολα πια παπαδες επιχειρηματιες αχρηστους και αγραμματους να πλουτιζουν σε μια τετραετια κλεβοντας με τον νομο ψευτικες υποσχεσεις ανυπαρκτες ελπιδες μονο κλεψια ασυδοσια και καταχρηση εξουσιας απεναντι σε ενα λαο που δεν εχει αρπαξει ακομα την σανιδα και να σας σπασει τα κλουβια και λαμογιστικα κεφαλια σας.
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ το φωναξες απο τα μπαλκονια στις εκλογες Γιωργακη και εσυ και η κουστωδια σου και το μονο κανεις ειναι να συνεχιζεις το εργο των προηγουμενων με αλλα προσωπα, η κοροιδια εχει ορια παιζεται πλεον με την ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ.
    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΡΕ ΚΟΠΡΟΙ ? ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΧΩΡΙΣ ΕΛΠΙΔΑ ΣΕ ΗΛΙΚΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ,ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΕΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΦΥΚΤΙΚΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΚΕΡΔΗ ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!και εσεις στην Κοσμαρα σας κατσατε πανω στα αδεια ταμεια και συνεχιζετε την μπαρουφολογια των προηγουμενων υποσχομενοι προεκλογικα λαγους με πετραχηλια λες και εισασταν σε αλλη χωρα αλλα την κουταλα θελατε ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
    Μας αραδιασατε τις μαλακιες σας και το μονο κανετε ειναι να βριζεται τους προκατοχους σας λες και γιαυτο σας ψηφισε ο κοσμος.
    Δεν εχετε χρονο ουτε ανοχη απο κανενα ειστε εμπειρα λαμογια και οτι ειναι να κανετε καντε το γρηγορα γιατι θα σας παρουν με στιλιαρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΟ ΕΛΕΙΜΑ ΤΟΥ 2009 ΤΟ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΗ.ΕΧΩ 3 ΠΑΙΔΙΑ ΠΗΡΑ ΑΜΑΞΙ 2000 ΚΥΒΙΚΑ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΗ ΜΟΥ ΗΡΘΑΝ 560 ΕΥΡΩ.ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η Ν.Δ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ.ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΙΑΤΗΡΙΣΕ ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΙΡΜΠΙΛΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙ.ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ2010 ΜΗ ΔΩ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΑ ΦΑΕΙ ΜΑΥΡΟ ΟΛΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ηθελα να ξέρω, αν ο "κουφός" που τόσο εύκολα επέβαλε τα τρελλά τέλη έχει ποτέ δηλώσει τα τρελλά μαύρα που έπαιρνε μίζα για διορισμούς όλα αυτά τα χρόνια. Υπήρχε τιμοκατάλογος, ανάλογα με τη θέση ήταν ανάλογη και η "εισφορά".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κυβερνήστε, κυβερνήστε! Φωνάζουν οι Δεξιοί και οι Συνοδοιπόροι προς την κυβέρνηση! Τα σκατά που αφήσανε πίσω τους καλούν το Πασόκ να κυβερνήσει και έχουν το θράσος και μιλούν και από πάνω, δεν ντρέπονται, δεν φοβούνται.
    Γιατί; Γιατί είναι ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΌΡΟΙ!
    Γιατί; Γιατί είναι ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΌΡΟΙ!
    Γιατί; Γιατί είναι ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΌΡΟΙ!
    Γιατί; Γιατί είναι ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΌΡΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο ΕΟΤ , Εθνικός Οργανισμός Τουρισμού, Επί Αβραμόπουλου, Σπηλιοτόπουλου και Μαρκόπουλου δεν πλήρωνε ούτε την διαφημιστική δαπάνη της χώρας στο εξωτερικό. Κατά τα άλλα ο πρώτος έφτιαξε αίθουσα με το προσωπικό του Τζακούζι και στις πόρτες του ήθελε χρυσά και επίχρυσα πόμολα, συν του ότι διόρισε όλο το ΚΕΠ, το κόμμα που είχε κάποτε με παχυλότατους μισθούς.
    Ο δεύτερος οργάνωνε ταξίδια για το αδερφάτο και εκδρομές, και ο τρίτος είχε αδυναμία στο να διορίζει μούνες προς τέρψιν του, συν το ότι η γυναίκα του είχε αναλάβει διακοσμήτρια εργολαβικώς του ΕΟΤ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ, Η ΙΔΙΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΕ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕ, ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ!
    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ, ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΝΑ ΥΣΥΧΑΣΟΥΜΕ , ΕΝΙΑ στους ΔΕΚΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΤΟΝ ΑΓΛΕΟΡΑ, ! ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. καλά όλοι αυτοί οι αξυπνάκηδες υπουργοί την πάτησαν, πήγαν για μαλλί και θα βγουν κουρεμένοι. ήδη στη Θεσσαλονίκη κατατέθηκαν 800 πινακίδες αυτοκινήτων που σημαίνει μείον για το ταμείον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τα τέλη κυκλοφορίας δεν μπορούν να σχετίζονται με τις εκπομπές διοξειδίου του Άνθρακα διότι η κατανάλωση των αυτοκινήτων EURO2/3/4 κλπ είναι περίπου ίδια άρα παράγουν την ίδια ποσότητα CO2. Αυτό στο οποίο διαφέρουν είναι στις εκπομπές οξειδίων και άκαυτων υδρογονανθράκων.
    Οικολογικά είναι μόνο τα ηλεκτροκίνητα, τα υβριδικά και τα Diesel.
    O λόγος που δεν επιτρέπουν τα Diesel είναι ότι δεν φτάνει η εγχώρια παραγωγή πετρελαίου!
    Το μόνο όφελος των νέων τελών κυκλοφορίας είναι η επιδότηση των εμπόρων μέσω της απόσυρσης να πουλήσουν καινούρια.
    Εύχομαι να μην ξανασυναντήσουμε ποτέ τόσο ανίκανο υπουργό σαν τον Σουφλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΚΟΥΦΑΛΆ ΣΟΥΦΛΙΑ, 5.000.000 δρχ να διορίσεις άνθρωπο στη Δημοτική Αστυνομία; Και είναι και συγγενής σου;

    Τα δήλωσες αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τι είναι η πράσινη ανάπτυξη που μας φάγατε τα ΩΤΑ?
    Για να μας τα πάρετε ώπα ώπα!
    Στο τέλος μας αφήσατε με την γόπα.
    σ.σ. όχι το ψάρι, αλλά το αποτσίγαρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση