GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προς κυρία Μπιρμπίλη εξαιρετικά αφιερωμένο‏...

Από τον Πέτρο Σεκερτζή . Σας μεταβιβάζω κυρία Μπιρμπίλη μία πληροφορία που μου είπε ένας φίλος: στον Νομό Σερρών για παράδειγμα παρέδωσαν πι...

Από τον Πέτρο Σεκερτζή
.
Σας μεταβιβάζω κυρία Μπιρμπίλη μία πληροφορία που μου είπε ένας φίλος: στον Νομό Σερρών για παράδειγμα παρέδωσαν πινακίδες οι κάτοχοι περίπου 4.000 χιλιάδων παλαιών αυτοκινήτων, φανταστείτε τι γίνεται και στην υπόλοιπη Ελλάδα.
Την παροιμία που λέει "όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα" την ξέρετε; Αν νομίζετε ότι με λεγόμενα "πράσινα τέλη" θα οφεληθεί οικονομικά το Ελληνικό δημόσιο είστε βαθιά νυχτωμένοι όλοι σας...
Περαστικά σας και ...τα συλληπητήρια μου.

36 σχόλια

  1. Είναι προκλητικά απαράδεκτο να πειραματίζονται κάποιοι με τις διάφορες ιδεοληψίες τους και να τη πληρώνει ο απλός και φτωχός λαός.Ποιός τους είπε ότι με την απόσυρση και τα προκλητικά-απαράδεκτα τέλη στα παλαιά αυτοκίνητα των μεσαίων και χαμηλών εισοδημάτων εξυπηρετούνται κάποιες σοβαρές πολιτικές.Αμεσα αν υπάρχει τσίπα πρέπει να γίνει διόρθωση,ο φτωχός δυσκολεύεται με τα εξωπραγματικά τέλη και θα έρθει η ώρα να τιμωρήσει όλους αυτούς που μέσα από τα γραφε
    εία τους και ξεκομμένοι από την κοινωνία πέρνουν μέτρα επι αδίκων και δικαίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικό οικολογικό είναι μόνο το καλά συντηρημένο-μεταχειρισμένο όχημα.

    Η ενέργεια που δαπανάται για την κατασκευή ενός καινούριου ΙΧ και για την ανακύκλωση ενός παλιού ισοδυναμεί με την ενέργεια που θα καταναλώσει ένα μεσαίο αυτοκίνητο μετά από 200.000 χλμ.

    Αυτά λένε διεθνείς μελέτες, για αυτό και στην Αγγλία η κυβέρνηση πήρε πίσω κάποια αντίστοιχα τέλη που είχε ανακοινώσει ότι θα επιβάλλει στα παλιά ΙΧ.

    Δεν συζητάμε για την εξαγωγή συναλλάγματος και για τον μαρασμό των μικρων επιχειρήσεων που ζούν από την συντήρηση των παλαιών αυτοκινήτων.

    Αντισταθείτε γιατί αυτά τα μέτρα, μόνο οικολογικά δεν είναι, ΟΛΟΙ όσοι μπορούν πρέπει να κατέβουν στην διαδήλωση και να πληρώσουν τα τέλη μόνο στις εφορίες με πρωτοκόλληση δήλωσης ότι τα πληρώνουμε με επιφύλαξη, ότι τα θεωρούμε άδικα, καταχρηστικά και θα τα προσβάλλουμε σε ελληνικά και ευρωπαικά δικαστήρια.

    Και το ΙΝΚΑ ετοιμάζει μαζική αγωγή κατά του δημοσίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΗΣΤΡΙΚΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

    ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ Ι.Χ ΚΑΙ MOTO ΣΤΙΣ 21/12 ΣΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ. ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ ΣΤΑΔΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυρία Μπιρμπίλη θα σε παραδεχτώ αν κάνεις τη γέφυρα Περάματος-Σαλαμίνας για να θέσεις τέρμα εν έτη 2009 στην απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί σε ότι αφορά τη δυσκολία,το χρόνο πρόσβασης και την επιβάρυνση του περιβάλλοντος στην πολύπαθη περιοχή των Δυτικών προαστίων αλλά και του Λεκανοπεδίου γενικώτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τίνα Μπιρμπίλη και ξερό ψωμί ρε.
    Σε λίγο θα κυκλοφοράτε όλοι με γαιδούρια
    και θα κάνετε και αγώνες όπως στη διαφήμιση.
    Αντί να έχει ο Ελληνας δικαίωμα να κινείται με αυτοκίνητα 1800 τουλάχιστον κυβικών και άνω, για λόγους ασφαλείας , αφού οι δρόμοι είναι ανύπρκτοι, τον βάζουν να κυκλοφορεί με 1200 ρακια όπως το 1980.
    Τι είχες Γιάννη?
    Τι είχα Πάντα. Μπιρμπίλες και Μπιρμπιλομάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ωραια μαλακια αυτη με τα τέλη.
    Εγω για μια BMW πλήρωσα 18 ευρω λιγοτερο (184€) απο περσι και ο πεθερος μου για ενα Γκολφ του 1981 το οπόιο πιανει δεν επιάνει 500€ θα πληρώσει 350€!!!
    Φυισκά όυτε λόγος να παρει καινουργιο ο ανθρωπος αφου παίρνει 600€ σύνταξη. Αρα θα καταθέσει τις πινακίδες και η Κα Τίνα θα παρει ενα οικολογικο αγγουράκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. και ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΒΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ.
    Ότι η Μπιρμίλω του Γυμναστηρίου Γιωργάκη ενδιαφέρετε για τόσο ΠΕΖΑ πράγματα, στΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΣΥΝΝΕΦΑ
    ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΗΛΙΟΥ που βρίσκεται !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λοιπόν,
    άν φίλε μου εισάγεις αυτοκίνητο 20
    ετών μεταχειρισμένο από π.χ. τή
    Γερμανία τήν Mercentes 250 SL,μέ
    τό πού θά τήν πρωτοκυκλοφορήσεις
    πληρώνοντας γιά 1η φορά τέλη κυκλο
    φορίας,πληρώνεις τό ελάχιστο.
    ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ.
    Επειδή γιά τήν παλαιότητα μετρά η
    1η συναλλαγή τελών κυκλοφορίας.
    Εγώ βέβαια πού έχω τό ίδιο αυτοκί-
    νητο στήν Ελλάδα 20 χρόνια πληρώνω
    200,300ε παραπάνω.
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Η ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΗ ΔΕΕΕΕΝ
    ΡΥΠΑΙΝΕΙ.
    Αυτό τό μέτρο δέν είναι γιά πρά-
    σινη ανάπτυξη,είναι γιά πράσινα
    άλογα καί καλάμια.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τους δίδουν ένα επίδομα φτώχειας και τους εξεφτελίζουν , εξεφτελίζουν και ταπεινώνουν τον άνθρωπο , διαφημίζονται δια τούτο ξεδιάντροπα και τους τα πάιρνουνπίσω με τα τέλη , διότι προφανώς αυτός που έχει παλιό αυτοκίνητο είναι ο ίδιος που είναι άνεργος , που δύσκολα τα φέρνει βόλτα.
    Το μυστικό το επίδομα θα κοπεί , τα τέλη θα παραμέινουν και τα επόμενα χρόνια.

    Αυτή η μαζική αγωνιστική εργατική δύναμε που χειμάζει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Διά τήν έκδοση τής νέας ρυθμιστικής απόφασης διά τό κυνήγι,τουλάχιστον όσον αφορά τήν τρέχουσα περίοδο,σάς εκφράζω ένα μεγάλο ΕΥΓΕ,ελπίζοντας συγχρόνως καί στήν αυστηρή εφαρμογή από τίς εμπλεκόμενες ελεκτικές υπηρεσίες,
    τής σχετικής ρυθμίσεως!!!!
    Αναμένουμεν από ΄σάς,κι άλλες αποφάσεις/ρυθμίσεις,σχετικές μέ τήν προστασία τού περιβάλλοντος καί έστε βεβαία,ότι θά είμεθα στό πλευρό σας.
    Διά μίαν ακόμη φορά ΕΥΓΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΟΨΤΕ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΣ ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ.

    ΤΙ ΨΕΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΡΑΔΙΑΣΑΤΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ. ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΞΑΝΑΠΙΣΤΕΨΑΝ.
    ΤΟΣΟ ΖΩΑ ΠΙΑ? ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΡΟΙΔΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ.
    ΝΑ ΔΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΦΡΑΓΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙ ΡΕ ΠΑΛΙΟΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η Κινα η Αμερικη και λοιπες τεραστιες χωρες μολυνουν ανενοχλητες. Τα σαραβαλα του Ελληνα θα σωσουν τον πλανητη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρέ σείς, μαλακοπίτουρες,
    Άμα δέν σάς αρέσει η Τινούλα, νά ξαναφέρουμε τόν Σουφλιά, ο οποίος καί εφηύρε (δικαίως), τά ηυξημένα τέλη....

    Πάρτε το χαμπάρι : Μέ Τίνα ή μέ Σουφλιά, μέ Αλέκο ή Αλέκα...

    Τήν Έχουμε πουτσισμένη....

    Κι' άμα νομίζετε ότι, βρίζοντας σήμερα αυτούς πού ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ψηφίσατε χθές, μπορείτε νά κυκλοφορείτε τζάμπα, είσαστε από καιρό μακρυά νυχτωμένοι.
    Εκτός κι' άν θέλετε τήν HOCHTIEF, γιά ΥΠΕΧΩΔΕ, (όπως εγώ), νά σάς εξηγήσει τί εστί βερύκοκκο, όπως στόν ΕΛ. Βενιζέλο !!!!!

    Σκάστε λοιπόν καί πληρώστε τά διόδιά σας, κι' άμα δέν σάς αρέσει, καθήστε σπίτι σας καί βάλτε τήν ξανθιά (βαμμένη) χοντρογυναίκα σας, πού δήθεν "εργάζεται" στή ΔΕΗ, νά ζυμώση καί νά φτιάξει καμμιά πίττα.

    Όσο γιά τούς αφελείς βλακέντιους πού ονειρεύονται "Χριστοδούλειες" συνάξεις καί πολυπληθείς πορείες διαμαρτυρίας, άς αναλογιστούν τί έγινε μετά από τίς συνάξεις περί Μακεδονίας : Τό ακριβώς αντίθετο, βλάκες...

    Ούτε τρείς κι' ο κούκος δέν θά είναι στήν συγκέντρωσή σας, διότι ΟΛΟΙ ξέρουν ότι άμα δέν πληρωθούν διόδια, τώρα πού τό ΚΡΑΤΟΣ τών Ελληνοπούστηδων φοροκλεπτών δέν έχει πεντάρα τσακιστή,
    οι κατολισθήσεις τών Τεμπών θά φτιαχτούν τού Αγίου ....., άντε γιατί είμαι καί ευγενής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΕΤΑ τη μεταπολιτευση με τον Καραμανλη, τον θειο, πρωθυπουργο, ολοι ελπιζαμε σε μια καλυτερη εποχη απο την δικτακτορια και ώ του θαυματος ακουστηκε η μαγικη λεξη ΛΙΤΟΤΗΣ για ολους ταχα δηθεν.
    Περασαν 7 χρονια και ηρθε ο Ανδρεας που βρηκε ΚΑΜΕΝΗ ΓΗ ξανα λιτοτης ταχα δηθεν.

    Το 89 επεσε το ΠΑΣΟΚ εν μεσω οικονομικων σκανδαλων και ηρθε η κυβερνηση εθνικης ενοτητας με την ιστορικη συμφιλιωση του Φλωρακη με την δεξια και προθυπουργο τον Τζανετακη και τον Ζολωτα.
    Ελα ομως που δεν μπορουσαν να πληρωσουν ουτε μισθους ουτε συνταξεις. Εκλογες και στην εξουσια ερχεται ο Μητσοτακης που αρχιζει να πουλαει οτι εβρισκε μπροστα του, τα τσιμεντα, ιδιωτικοποιηση οτε, πουλημα δεκο και παει λεγοντας.
    Τον ριχνει ο Σαμαρας με τον Συμπιλιδη για το θεμα διαλυσης της Γιουγκοσλαβιας και κατ' επεκταση των Σκοπιων και ερχεται παλι ο Ανδρεας χειρουργημενος και βρισκει αδεια ταμεια.
    Με την επιδεινωση της αρρωστιας του αναλαμβανει ο Σημιτης και εξαγγελει νεο προγραμμα ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ.
    Αυτο το εργο παιχθηκε μεχρι το 2004 οπου αφου πηραν (οτι ειχε ο λαος αποταμιευσει με χρονια δουλειας) στο χρηματιστηριο και φαγανε τον αμπακα καταχρεωσαν με δανεια την χωρα για την αναληψη των ολυμπιακων αγωνων και μοιραια πεσανε σαν ωριμα φρουτα.

    Ηρθε ο Καραμανλης ο νεωτερος, φρεσκος και με ονειρα επανιδρυσης του κρατους απο την σηψη και την διαφθορα. Παρελαβε ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ οικονομια με σωρεια σκανδαλων με υπευθυνους και υπαιτιους. Ομως ουδεις ποτε τιμωρηθηκε και αντ αυτου εβαλε τον αλογοσκουφη να μοιραζει και να χαριζει δισεκατομμυρια στους τραπεζιτες που σακατεψαν την κοινωνια ως νομιμοι τοκογλυφοι μαζι με μια καστα οικογενειων που εδω και χρονια ρουφανε το αιμα του δημοσιου.
    Εδω αρχιζει ο χορος των σκανδαλων ομολογα βατοπεδια siemens κουμπαροι sex και βια βαρθολομαιος αυτοκτονιες dvd,δικηγοροι σε καταθλιψη,της πουτανας δηλαδη εν μεσω κρισης.
    Το επανιδρυση εγινε επανα-χαλασμα και ο φρεσκος εφυγε ηρωικα νυχτα!
    Ηρθε ο ευγενικος ΓΑΠ να παραλαβει κι αυτος(!) ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ και να χτυπησει την διαφθορα και να φτιαξει εκ νεου το κρατος που πλεον δεν υφισταται.
    Αυτη περιπου ηταν διαδρομη των τελευταιων 35 ετων με τα προσωπα αυτα πρωταγωνιστες.
    ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΘΙΑΣΟ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ;
    Για εμας οι φοροι και η λιτοτητα και για καποιους ακρατος πλουτισμος, χλιδη, προκληση και σταρχιδισμος.
    Μηπως πρεπει κατι να κανουμε πλεον σαν Λαος και οχι σαν μαλακες υπηκοοι φεουδαρχων;
    Μηπως πρεπει να απαιτησουμε την δημευση των περιουσιων ολων των πολιτικων που εμπλεχτηκαν σε σκανδαλα έμμεσα ή αμεσα;
    Μηπως καποιοι κυριοι μεγαλοσχημοι πρεπει να βλεπουν την ζωη τους πισω απο τις μπαρες;
    Ρωταω μηπως ειναι ωρα να ξυπνησουμε απο τον ληθαργο των συντεχνιακων και κομματικων συμφεροντων μας. Μηπως ηρθε η ωρα να γραψουμε στα αρχιδια μας τον fits mits morgan stanley και ολα τα αρχιδια τυπου νομισματικο ταμειο και ολα τα συναφη μπου@λα; Γιατι και ο βαθυς υπνος εχει το ξυπνημα του!..

    Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μα αυτος υποτιθεται ειναι ο σκοπός:
    να αποσυρθουν τα παλιά αυτοκινητα από την κυκλοφορία
    (ασχετα αν κατα βαθος ηθελαν μόνο να αυξησουν τα εσοδα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 4000 αυτοκήνικα με ελάχιστη εκπομπή ρύπων 110γρ./χλμ. και 10.000 χλμ. το χρόνο αυτό μας κάνει 4,400 τόνους διοξειδίου του άνθρακα λιγότερου το χρόνο μόνο από ένα νομό. Άρα ρε αγράμματε φίλε μου τα τέλη είναι πράσινα γιατί ειναι για το περιβάλλον και όχι για τον προϋπολογισμό του κράτους. Δεν λεω ότι συμφωνω ότι είναι καλό να είναι τόσο ακριβά αλλα μόλις μας ομολόγησες ότι έχουν αποτέλεσμα. άρα τελικά μηπως πρέπει να πούμε και μπράβο στην Κυρία Μπιρμπίλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. apo oti diawazo exete oli parapona megala ke mikra ,ke akoma pou iste,,tha sas roufixoun to aima..gia afto matete na psifizete,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο πατέρας μου έχει ένα αυτοκίνητο 12 ετών που το διατηρεί σαν καινούργιο.
    Επίσης ωσ χαμηλοσυνταξιούχος δεν μπορεί να αγοράσει καινούργιο.
    Γιατί τέτοιο τσατσιλίκι ρε μπιρμπίλη μου?
    Πείτε μας ευθέως ότι: ξέρετε ρε άχρηστα ζώα, θα πλερώσετε αυτά που γουστάρω εγώ και ο αλμούνιας.
    πράσινα τέλη και κόκκινα παπάρια.
    Αντε μην πω κανένα θρησκευτικό ψαλμό χριστουγιεννιάτικα.
    Να δω ρε πούστηδες άμα την σφάξετε την αγελάδα, τι θα κάνετε μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Οι πασόκοι κλαίνε γενικώς, γιατί ο Γιωργάκης τους δούλεψε ψιλό γαζί.
    Οι νεοδημοκράτες κλαίνε τα δίευρα, γιατί ο Αντώνης επανέφερε τους Μητσοτάκηδες στη Ν.Δ.
    Κάτι μου λέει ότι όλοι ξέρουμε ποιό κόμμα θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές, χωρίς κάν να βάλει υποψηφιότητα.
    Αποχάρα ολέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΕΡΝΕ ΕΝΑ ΠΤΥΧΙΟ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΠΑΡΑΕΚΠΑΙΔΕΙΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ" (ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΚΛΠ..)??

    ΤΟ ΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΗΔΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ??

    17 Δεκ 2009 7:03:00 μ.μ.

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    καλη αναρρωση.αυτος τουλαχιστον ειχε τα κοτσια να το κανει-αν και νεος και δεν επρεπε-τοσοι αλλοι που ειναι κυβερνητικοι χωρις απολυτηριο γυμνασιου δεν ντρεπονται?

    17 Δεκ 2009 7:05:00 μ.μ.

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΕΚΠΑΙΔΕΙΤΙΚΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ

    ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΜΠΙΝΑ

    17 Δεκ 2009 7:34:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. KATI APO EYH TSEKOY

    SAS 8YMIZEI??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κυρία Μπιρμπίλη

    σας γράφω απο το Βόλο. Είμαι κάτοχος αυτοκινήτου 1600 κυβικών του 1990 και καλούμαι να πληρώσω 352 ευρώ (202 τελη κυκλοφορίας και 150 πράσινα τέλη).
    Θα ήθελα να σας κάνω μερικές απλές ίσως αφελείς ερωτήσεις:

    Αν είχα χρήματα να αγοράσω καινούριο αυτοκίνητο θα ήμουν τόσο ηλίθιος να κρατάω αυτοκίνητο 19 ετών;

    Αφού το αυτοκίνητο μου κρίνεται έτσι κι αλλιώς επικίνδυνο για το περιβάλλον, τότε τι νόημα έχει ο έλεγχος ΚΤΕΟ και η κάρτα καυσαερίων για τα οποία επίσης πληρώνω;

    Αν για το δικό μου αυτοκίνητο μου επιβάλετε χαράτσι 150 πράσινων τελών για "μόλυνση του περιβάλλοντος" ΠΟΣΑ ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΚΟΠΕΥΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΤΣΙΜΕΝΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΜΕ ΡΥΠΟΥΣ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΑ ΟΡΙΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ;

    Να περιμένω απάντηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΑ.
    ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ.
    ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΞΕΦΤΙΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. για μενα σε ολη την αθηνα θα επρεπε να καταργηθουν ολα τα ι.χ., μηχανες και ταχι
    να υπαρχουν μονο μεσα μαζικησ 24ωρες. σε ολη την αθηνα και ποδηλατα

    αρκετα με τον κινητηρα εσωτερικης καυσης....

    αν απογορευοταν εντελως η ζωη μας θα γινοταν καλητερη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ;


    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ Η ΑΠΟΦΑΣΗ.


    Η ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΧΕΡΙ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΔΕ , ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΤΕ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο κάτοχος μιας καινούριας MERCEDES E-250CGI πληρώνει 184€, ενώ ο κάτοχος ενός άψογου VOLVO 850 ΤΟΥ 1994 με 110000km 821€ διότι προφανώς θεωρείται πιο προνομιούχος και από βίτσιο δεν αλλάζει αυτοκίνητο!!!! Αυτή και αν λέγεται φιλολαϊκή πολιτική!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ,

    Το διοξείδιο του άνθρακα ποτέ δεν έβλαψε το κλίμα από τότε που δημιουργήθηκε η Γη.

    Σας λένε ΨΕΜΑΤΑ για να καλύψουν αυτά που κάνουν στην Αρκτική και στην Ανταρκτική.

    Ουδέποτε επηρεάστηκε το κλίμα του πλανήτη Γη από αυξημένες ή μειωμένες τιμές ρύπων διοξειδίου του άνθρακα καθώς και άλλων ρύπων.


    Σας δουλεύουν όλους ψιλό γαζί και εσείς κοιμάαααααστε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ρε μεγάλε εσύ με τα ποδήλατα που θέλεις να κυκλοφορούν στην ΑΘΗΝΑ,εχεις ποτε καβαλίσει ποδήλατο στην ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ή σε ολες τις ανηφόρες της ΑΘΗΝΑΣ?Θα σου βγει η γλώσσα αν οχι ο κώλος.Για δοκιμασέτο πρώτα και μετα τα ξαναλέμε.
    Οπου κυκλοφορούν ποδήλατα εινα επίπεδες οι πόλεις και οχι βουνά.
    Αντε και καλό ΕΜΦΡΑΓΜΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Το δεξί μου αρχίδι…
    ..είναι οικολογικό, για το αριστερό δεν γνωρίζω, κ. Μπιρμπίλη και εσύ μικρέ Γιωργάκη. Αυτό όμως που ξέρω με σιγουριά ότι και εγώ έχω τσιμπήσει ένα παπάρι με το «πράσινο» παραμύθι και γνωρίζω πολύ καλύτερα ότι από εδώ και στο εξής ο κάθε καριόλης αυτής της οικουμένης θα με σκίσει λέγοντας μου ότι το κάνει για το περιβάλλον. Αυτό το περιβάλλον που το έχουν γραμμένο στα παπάρια τους και μας το απέδειξαν περίτρανα στην Κοπεγχάγη.
    Λοιπόν κ. Μπιρμπίλη και μικρέ Γιωργάκη σας έχω νέα: ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΠΑΡΙ ΘΑ ΤΟ ΡΟΥΦΗΞΕΤΕ ΕΣΕΙΣ.

    V For Vendetta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Κυρία Μπιρμπίλη μου,

    εσείς που τόσο καλή κυρία είστε και τόσο απλή γυναίκα προσηλωμένη στο έργο της ανάπτυξης,των δημοσίων έργων και της προστασίας του περιβάλλοντος,

    εσείς που φοράτε απλά αθλητικά παπούτσια και τζιν παντελόνι,
    εσείς που δεν χαιρετάτε ακόμα και τον πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας στην ορκωμοσία σας από τρομέρο ζήλο για το έργο που σας ανατέθηκε,

    ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΤΩΝ FERRIES ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΤΕ ΤΗ ΖΕΥΞΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ-ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ,Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΙ Η ΑΤΤΙΚΗ .....

    ή

    .....Θα υποκύψετε και εσείς στις ορέξεις των εφοπλιστών της Σαλαμίνας και στους ανεγκέφαλους λίγους κατοίκους της που αδυνατούν να καταλάβουν ότι έχουμε 2009 και όχι 1900 ;

    Καλέ κυρία Μπιρμπιλίτσα μας ,

    είναι πολύ εύκολο να μας τα παίρνετε και εσείς μέσω των τελών κυκλοφορίας από το να μην κοντράρεστε με ειδικές επαγγελματικές ομάδες και συνδικαλιστές - σκατοφορείς παλαιοκομματικών αντιλήψεων.

    Καμία απόφαση κατοίκων ή παραθεριστών,καμία απόφαση φερυμποτάδων ή ναυτεργατών δεν μπορεί να ανακόψει την απόφαση μιας σοβαρής κυβέρνησης για να κατασκευάσει ένα τόσο χρήσιμο έργο αλλιώς η στάση σας είναι ύποπτη.

    Η Αθήνα, η χειρότερη πόλη της Ευρώπης όπως ψηφίστηκε και όπως τη ζούμε όλοι όσοι έχουμε ειδικά τη τύχη να ταξιδεύουμε στο εξωτερικο και να κάνουμε συγκρίσεις, θέλει αγάπη και αποφάσεις .

    ΌΧΙ ΔΙΑΠΛΟΚΗ γιατί για τη κατάντια της φταίει αποκλειστικά και μόνο

    Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ όπως και πολλά από τα δεινά της χώρας και των ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Λένε παπαριές για να πουλάνε ποδήλατα αδιαφορώντας για την εξυπηρέτηση των κατοίκων από τα τρισάθλια σε προγραμματισμό μέσα συγκοινωνίας και ειδικά των λεωφορείων αλλά και την παντελή έλλειψη συντονισμού ανάμεσα στα ήδη υπάρχοντα μέσα.

    Να έρθουν στο Παγκράτι,στο Κολωνάκι και στη Κυψέλη να κάνουν ποδήλατο οι πολιτικοί και ιδιαίτερα ο Τσίπρας, η Παπαρήγα και οι μαλακοπίτουρες κομματόσκυλα συνδικαλιστές όλων των κομμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ο 4:07 έχει απόλυτο δίκιο και μάλιστα έχουν αρχίσει στο εξωτερικό οι φωνές που αμφισβητούν αυτές τις μαλακίες που μας λένε.

    Προφανώς με δορυφορικά λέϊζερ καίνε τους πάγους στους δύο πόλους της Γης για να αντλήσουν ενεργειακούς φυσικούς πόρους διότι τώρα με τους πάγους είναι ασύμφορο οικονομικά και οι δύο πόλοι έχουν τεράστια ενεργειακά αποθέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΣΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΝΑ ΑΓΚΟΜΑΧΑΕΙ ΣΤΗ ΦΟΡΜΙΩΝΟΣ.
    ΟΣΚΑΡ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αν ο Γιωργακης κανει τη καυλα του και βαζει τη τσουραπω Μπιρμπιλη υπουργο τι να περιμενουμε? ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. Οχι παλι πειραματα στη πλατη μας. ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Τα ΠΡΑΣΙΝΑ τέλη μπήκαν, είσαστε λίαν επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.
    Τα πολιτικά παράσιτα θα πληρώσουν πράσινα τέλη????????????????????? ή θα τους δώσουν ΔΩΡΕΑΝ αυτοκίνητα και βενζίνη να κυκλοφορούν???????ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΊΟΥ στον Ελληνικό Λαό και να σταματήσουν τα φερέφωνα τις εξουσίας να λένε για φορολόγηση της εκκλησιαστικής περιουσίας.
    Τα έφαγαν όλα και τώρα απέμεινε η εκκλησία να την φάνε και αυτή και τέλος να μας πουλήσουν όλους για δούλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση