GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η διαφάνεια της «Διαφάνειας»...

Aπό το http://www.taseis.net . Δύο ώρες έστησε τους Υπουργούς του ο Παπανδρέου χθες στο Υπουργικό Συμβούλιο. Τόσο χρειάστηκε για να φέρει ε...

Aπό το http://www.taseis.net
.
Δύο ώρες έστησε τους Υπουργούς του ο Παπανδρέου χθες στο Υπουργικό Συμβούλιο. Τόσο χρειάστηκε για να φέρει εκεί τον Πρόεδρο ενός σωματείου. Εκπροσωπεί την «Διεθνή Διαφάνεια» ο κ. Μπακούρης. Η οποία αν δεν το γνωρίζετε κυνηγιέται με εισαγγελείς διεθνώς που την υποψιάζονται για δικές της λαμογιές. Η διαφάνεια της «Διαφάνειας». Δηλαδή μύλος.

16 σχόλια

  1. Τον παρακολουθήσαμε στην αγόρευση του στο Υπουργικό Συμβούλιο και παραλίγο να κοιμηθούμε μαζί με τους Υπουργούς.
    Είχαμε την εντύπωση ότι μας διάβαζε την έκθεσή του.
    Να προσπαθήσει ο Γιώργος να κόψει τα πολλά μπλα-μπλα όσων συμμετέχουν στα κάθε είδους συμβούλια και να τους αναγκάσει να μπουν στην ουσία των πραγμάτων,με λίγα λόγια και πολλή δουλειά, διαφορετικά δεν πρόκειται να δούμε χαϊρι και προκοπή σε αυτόν τον τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντε πνιξου ρε, δεν μασαμε πλεον παπαγαλοι δημοσιογραφοι και ενα σωρο αλλα πραγματα που ειστε. Ο Μυλος ειναι μεσα στο κεφαλι σου και σου το στριγυριζει με αποτελεσμα να λες βλακεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΛΕΨΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ,.ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΗ ΔΗΜΕΥΣΕΙ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΣΕ ΒΙΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΔΕΝ ΕΧΩ.ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΖΩΗ ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΠΟΡ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΥΡΩ.ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΕΙ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΟΥΓΚΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πριν από τις 4 Οκτωβρίου εσείς οι πασόκοι λέγατε ότι η οικονομική μας κρίση δεν οφείλεται στην παγκόσμια κρίση αλλά στην κακή διαχείριση από τη Νέα Δημοκρατία.
    Παρακαλέσατε το λαό να σας ψηφίσει και ο λαός σας πίστεψε και σας έδωσε την κυβέρνηση.
    Τώρα συνεχίζετε να λέτε ότι δεν φταίει η παγκόσμια κρίση για τα οικονομικά μας προβλήματα;
    Εάν δεν φταίει γιατί κλαψουρίζετε και γκρινιάζετε;

    Τη δυνατότητα να μας λύσετε τα προβλήματα δεν θέλατε;
    Κάντε το και αφήστε τα @@πάρια μάντολες.
    Αφήστε τις κουβέντες και δουλέψτε. Εάν δεν μπορείτε να τα καταφέρετε, ζητήστε συγνώμη από το λαό για τα ψέματα που του τάξατε και παραιτηθείτε.

    Tην διαφάνεια και την φοροδιαφυγή θέλετε να πατάξετε ;
    ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ...
    ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ..ΜΕ ΑΥΤΟ
    και
    Τέρμα τα νιάρ, νιάρ, . . ΜΑΛΑΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΘΕΣ Η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟYΡΓΙΚΟ LIVE !
    KAI ΣΗΜΕΡΑ .....
    "Ελεύθερος τελικά και ο Πρόδρομος Μαυρίδης.
    Γιατί ρε παιδιά, περίεργο σας φαίνεται?
    Έμπλεξε κι αυτός με μερικά εκατομμυριάκια, δεν έκανε το ΈΓΚΛΗΜΑ να κλέψει ένα ψιλικατζίδικο!!!.
    Α, όλα κι...όλα,το πρώτο πλημμέλημα και το δεύτερο κακούργημα."

    ΤΟ ΜΙΖΕΝΣ ΠΑΣΟΚ ΞΥΠΝΗΣΕ......
    ΤΡΕΧΑΤΕ ..ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΡΟΚΚΟΣ.
    ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
    ΜΕ ΤΗΝ "ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ" ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΩΣΤΗΣ ΜΠΑΚΟΥΡΗΣ...
    Who is Who?
    http://xekoukoulomata.blogspot.com/2009/12/who-is-who_11.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΝΑΙ κυριολεκτικα μαλακισμένο αυτό το ΠΑΙΝΤΙ και στην πράξη πλέον.

    Ο Γιώργος μπερδεύει τη διαπλοκή με τη διαφθορά και το κάνει επίτηδες γι ανα θολώσει τα νερά.
    Πρόκειται για άλλη μία κούφια επικοινωνιακή προσπάθεια να δείξει ότι παλεύει να νοικοκυρέψει την Ελλάδα.
    Σε ότι αφορά τη διαπλοκή και κατά πόσον ο ΓΑΠ εννοεί αυτά που λέει, καλό είναι να μην ξεχνάμε ότι, σαν κυβέρνηση, αυτός είναι που έχει ανάγκη να εξουδετερώσει την πιθανή αρνητική κριτική και όχι Ο σαμαράς, που επηρεάζεται πολύ λιγότερο.
    Είναι ηλίου φαεινότερο λοιπόν ότι δεν τα εννοεί αυτά που λέει για τη διαπλοκή.
    Μετά μπέρδεψε τη διαπλοκή με τη διαφθορά, έβαλε μάλιστα το Μπακούρη να δηλώσει επίσημα ότι θα ξεκινήσουν από τα αυθαίρετα.
    Είναι με τα καλά τους;
    Η κατεδάφιση των αυθαιρέτων θα σώσει τα δημόσια οικονομικά, ειδικά αυτή την εποχή που περισσότεροι φτωχοί άνθρωποι είναι καταχρεωμένοι;
    Είναι τρελλοί, είναι για δέσιμο αυτοί οι άνθρωποι.

    ***ΥΓ. Ο Κώστας Μπακούρης ήταν ο άνθρωπος που είχε βάλει ο Σημίτης επικεφαλής των έργων για την Ολυμπιάδα μεταξύ 1999 και 2001 και δεν προχώρησε κανένα απολύτως έργο.
    Στη συνέχεια (εντελώς τυχαία) η πλειοψηφία των Ολυμπιακών έργων δόθηκαν στις εταιρίες του Μπόμπολα (κατ’ ανάθεση, εννοείται)
    ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑΝ.
    Τελικά εκεί στο πασόκ, είναι πολύ οργανωμένοι, ξέρουν να αναθέτουν ρόλους με βάθος χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. «Η σύληση του τάφου του αείμνηστου Τάσσου Παπαδόπουλου είναι απίστευτο γεγονός βεβήλωσης και ιεροσυλίας.

    * Γεγονός απίστευτο, γιατί ο Πολιτισμός μας σέβεται τη μνήμη των νεκρών…
    * Γεγονός βεβήλωσης, γιατί δεν συλήθηκε μόνο ο τάφος, εξαφανίστηκε και η σορός! Τέτοιο γεγονός δεν έχει προηγούμενο.
    * Και ιεροσυλίας γιατί ο Τάσσος Παπαδόπουλος υπήρξε σύμβολο Αντίστασης του Ελληνισμού και σύμβολο ύπαρξης της Κυπριακής Δημοκρατίας…
    Τέτοια σύμβολα είναι πάντα ιερά!


    Παρά τον αποτροπιασμό μας, δεν πρέπει να αφήσουμε τα δίκαια αισθήματα οργής, να παρασύρουν την κοινή γνώμη σε διχαστικές αντιδράσεις. Αυτό θα προσέβαλε ακόμα πιο βάναυσα τη μνήμη του.

    Γιατί ο Τάσσος Παπαδόπουλος, εκτός από θαρραλέος ηγέτης, είχε και δύο ακόμα αρετές: Ήταν ενωτικός και συνετός.

    Η Νέα Δημοκρατία θα εκπροσωπηθεί στο μνημόσυνο από τους κ.κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο και Ανδρέα Λυκουρέντζο. Έτσι στέλνουμε μήνυμα αρραγούς ενότητας του Ελληνισμού.

    Ο Τάσσος Παπαδόπουλος μένει ανεξίτηλα χαραγμένος στη μνήμη μας. Και οι αγώνες του στη συνείδησή μας.

    Αυτά δεν μπορούν να τα σβήσουν οι ιερόσυλοι…»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παληκάρι από τα Σφακιά11 Δεκ 2009, 9:52:00 μ.μ.

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ,
    ΠΗΤΕ ΜΟΥ ,
    ΑΥΤΟΣ Ο κ.ΜΠΑΚΟΥΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ''ΤΥΠΟΣ'' ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ;
    Ο κ.ΜΠΑΚΟΥΡΗΣ ΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΦΟΡΩΘΟΥΜΕ ΤΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ !!
    ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΛΟΓΟΥΣ ΠΕΡΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ;
    ΠΑΛΙ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΤΥΠΟΣ (ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΙΣΘΟ ).
    ΑΧΟΡΤΑΓΟ ΤΟ ΧΟΥΦΤΑΛΟ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Μπάκουρης δεν είναι αυτός που ανέλαβε επί 2-3 χρόνια την προετοιμασία της Ολυμπιάδας του 2004 και τα έκανε θάλασσα μέχρι που τον έδιωξαν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Από που βγαίνει ότι διώκεται??Και αν διώκεται απο΄που βγαίνει ότι ειναι ενοχος??
    Ποτε θα μαθετε να μιλατε όταν και μονο εχετε στοιχεία??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πίσω από τον Μπακούρη μέσα στο Υπουργικό Συμβούλιο βρίσκονταν το στέλεχος της Διαφάνειας και αρχιλαμόγιο ο Αριστομένης Συγγρός. Αν ο κ. Μπακούρης δεν τον πετάξει από την πόρτα σημαίναι ότι είναι συνένοχός του. Η Βιργινία Τσουδερού τον έδιωξε από το Ίδρυμά της όταν αντιλήφθηκε τις κομπίνες του που γίνονταν και μέσα στα γραφεία της Διαφάνειας! Σε λίγες μέρες περισσότερες αποκαλύψεις για τη δράση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 1. Να δικαστούν και να πάνε φυλακή όλοι όσοι λήστεψαν τον κοσμάκη στο χρηματιστήριο, όσοι υπουργοί πήραν μίζες (οπλικά συστήματα), όσοι πολιτικοί έφεραν τη χώρα στο χείλος της χρεωκοπίας, όσοι πολιτικοί πλούτισαν κλέβοντας το δημόσιο.

    2. Να αρθεί η μονιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων και να πάνε σπίτι τους τουλάχιστον οι μισοί από αυτούς, επειδή απλώς ξύνονται και αρμέγουν το Δημόσιο Ταμείο.

    3. Να ισχύσει το πόθεν έσχες για όλους ανεξαιρέτως, ΟΧΙ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΕΣΧΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ, και να φορολογηθούμε όλοι αναλόγως. Αυτοί που δεν τα δηλώνουν να πηγαίνουν μέσα ΙΣΟΒΙΑ και η περιουσία τους να ΔΗΜΕΥΕΤΑΙ. Μόνο έτσι θα σταματήσει το μαύρο χρήμα.

    4. Να απελαθούν όλοι οι μετανάστες και τα περιουσιακά στοιχεία που έχουν στην Ελλάδα να ΔΗΜΕΥΘΟΥΝ. Αρκετό συνάλλαγμα έσειλαν στις πατρίδες τους. ΤΩΡΑ ΔΡΟΜΟ!

    5. ΚΡΑΤΗΣΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ:
    Τις δουλειές που μέχρι σήμερα έκαναν οι μετανάστες να υποχρεωθούν να κάνουν οι απολυμένοι τεμπέληδες δημόσιοι υπάλληλοι (ας δουλέψουν και αυτοί μια φορά στη ζωή τους να δούν πως βγαίνει το μεροκάματο)

    ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ - ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΚΡΥΦΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ;

    ΝΕΜΕΣΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όσο οι έλληνες θα είναι δέσμιοι των κομματικών μηχανισμών τόσο περισσότερο θα υπάρχει ηθική,πνευματική,πολιτιστική,οικονομική και κοινωνική κατάπτωση σε ένα γαϊτανάκι αλληλεπίδρασης των θεσμών με αποτέλεσμα μαζί με τις μυστικές υπηρεσίες ξένων χωρών που δρούν στη χώρα μας σαν ξέφραγο αμπέλι και που αποτελούν τους κύριους καθοδηγητές των εδώ οικονομικών μεταναστών ,να ελλοχεύει ο κίνδυνος γενικευμένων επεισοδίων και κοινωνικών αναταραχών ανά πάσα στιγμή παρόλο που η ελληνική οικονομία δεν θα υποβαθμιστεί από τις σωστές ενέργειες της κυβέρνησης και θα μηδενιστεί ο κίνδυνος της πτώχευσης.
    Όταν θα πάρει η οικονομία μας μια θετική κατεύθυνση από τις σωστές κυβερνητικές πολιτικές τότε η Αθήνα θα ξανακαεί από τις ορδές των αναρχικών,υπανάπτυκτων ελλήνων μηδενιστών και οικονομικών μεταναστών διότι τα κοινωνικά προβλήματα θα ενταθούν με τις ευλογίες των συνδικαλιστών που προέρχονται κυρίων από τις ξεπεσμένες όχι σε αξίες αλλά σε εργαλεία ,αριστερές πολιτικές πτέρυγες ενός αποτυχημένου πολιτικού κατεστημένου.
    Ο κίνδυνος είναι μεγάλος και οι κυβερνήσεις ειδικά του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ θα πρέπει να είναι πανέτοιμες για αυτές τις κοινωνικές συγκρούσεις που θα επεκτείνονται δυστυχώς και στους δρόμους ειδικά της Αθήνας.

    Η ελλάδα δεν θα αλλάξει όσο δεν αλλάζουν οι πολίτες της οι οποίοι κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου.

    Η χειρότερη πόλη της Ευρώπης (η Αθήνα),θα γίνεται ακόμα χειρότερη ενώ η Ελλάδα στο σύνολο της θα ακολουθεί.

    Κανένα φως στον ορίζοντα και προτείνω το ένα από τα πόδια μας να είναι στην ελλάδα φυσικά γιατί εδώ γεννηθήκαμε και αγαπάμε αυτόν τον κολοτόπο αλλά το άλλο μας πόδι πρέπει να είναι στο εξωτερικό.

    Στο παρελθόν οι εξελίξεις ήρθαν για την ελλάδα και τους έλληνες από το εξωτερικό.
    Ίσως και τώρα να πρέπει να γίνει το ίδιο.

    "Σας ευχαριστώ

    Ένας αιρετικός Έλληνας πολίτης που αγαπάω τη πατρίδα μου,λατρεύω το τόπο αυτό αλλά παράλληλα μακρυά από κόμματα θα λέω αυτό που πιστεύω όσο και πικρό να είναι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ποιος εχασε την διαφανεια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΟ ΠΑΡΑΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ

    (ΜΕ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΜΑΦΙΑΣ) ΕΝΕΡΓΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ·
    1. ΔΕ ΚΛΕΒΕΙ ΜΟΝΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΒΙΒΛΙΑ, ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΙΔΕΕΣ...ΔΙΑΚΙΝΕΙ ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ...
    2. ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ “ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ” ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
    3. ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΙ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΘΜΙΔΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ..
    4. ΑΠΟΜΟΝΩΝΕΙ ΕΝΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΜΕΤΑ ΠΙΑΝΕΙ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΛΛΟΝ...
    5. ΠΟΛΛΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΥΝ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΟΥΝ...ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΣΟΥ...
    6. ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΙΚΤΥΟ ΧΑΦΙΕΔΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟΙ ΠΙ ΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ ΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ ΚΛΠ...
    7. ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΕΚΠΕΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΜΕ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ...
    8. ΜΟΝΟ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ...
    9. ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΒΟΗΘΑΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ
    10. Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ. ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!




    ΗΔΗ Ο ΠΤΑΙΣΜΑΤΟΔΙΚΗΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ κ. ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ (Αρ. 2900/8-5-2007) ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΠΑΡΑΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ» ΤΗΣ ΕΥΗΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ Η ΙΔΙΑ "ΕΚΛΟΓΗ" ΤΗΣ κ. ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΣΤΗΝ "ΑΣΠΑΙΤΕ", Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ «ΑΠΑΤΗ» ΕΚΛΟΓΗΣ (δεν είχε την απαιτούμενη προυπηρεσία. Μέτρησαν ως ερευνητικό έργο την απόσπαση της Εύη Μπότασαρη ση Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών).
    Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ «ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ» ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΚΑΙ ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟ «ΠΑΡΑΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ» ΤΗΣ ΕΥΗΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗ, ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ.
    Η κ. Εύη Μπότσαρη είναι το κέντρο του παραεκπαιδευτικού κυκλώματος στο τρίγωνο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, ΑΣΠΑΙΤΕ (ΣΕΛΕΤΕ), Υπουργείο Παιδείας. (Χορός εκατομμυρίων ευρώ, διασπάθιση ευρωπαϊκού χρήματος, έρευνες που δεν έγιναν ποτέ και πουθενά, μοίρασμα θέσεων, εκβιασμοί, παραγωντισμός, εκπαιδευτική μαφία)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση