GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι ανάπηροι είναι stars...

Aπό το http://i-diadromi.blogspot.com/ . "Μην κάθεσαι σπίτι, βγες μια βόλτα να πάρεις και λίγο αέρα...σε πρήξε και ο άλλος, ευκαιρία εί...

Aπό το http://i-diadromi.blogspot.com/
.
"Μην κάθεσαι σπίτι, βγες μια βόλτα να πάρεις και λίγο αέρα...σε πρήξε και ο άλλος, ευκαιρία είναι να του κάνεις το χατίρι.Άσε που μόλις βγεις, θα δεις ότι είσαι μεγάλος star!- Τι γιατί; Δεν το ξέρεις ότι στην Ελλάδα εμείς οι ανάπηροι είμαστε κάτι σαν stars;- Ναι αμέ!
Πρόσεξε με: Όταν βγαίνεις έξω σε κοιτάνε όλοι (ή οκ, σχεδόν όλοι) ;- Ναι! Το ίδιο δεν γίνεται και με τις διασημότητες;- Ναι! Επίσης, όταν πας κάπου π.χ. στο σινεμά και περιμένεις στην ουρά για εισιτήριο, εκτός του ότι όλοι...

σε έχουν προσέξει, έχεις παρατηρήσει ότι είτε:α) οι υπεύθυνοι του σινεμά σε έχουν εντοπίσει και αμέσως βρίσκεται κάποιος δίπλα τους και σε εξυπηρετεί τσακ μπαμ ζητώντας σου να προσπεράσεις την ουρά και σε 5 λεπτάκια έχεις ήδη τα εισιτήρια στο τσεπάκι σου οπότε προλαβαίνεις να πας και για ένα ποτάκι στα γρήγορα (πολλές φορές τα εισιτήρια είναι και δώρο του καταστήματος!)είτε β) το πλήθος που βρίσκεται εκεί και περιμένει, όταν σε δει, σου ζητάει - όχι όλοι πάντα όμως, υπάρχουν και οι αγενείς - σνομπ- να προσπεράσεις για να μην ταλαιπωρείσαι για αρκετή ώρα;-Ναι! Το ίδιο δεν συμβαίνει και με τους star!
Άλλωστε το επιβεβαιώνει και η μεταβατική ιδιότητα: το μπουζούκι είναι όργανο, ο αστυνόμος είναι όργανο, άρα ο αστυνόμος είναι μπουζούκι! Αυτό είναι το πρώτο μου θεώρημα για τους ανάπηρους. Τα άλλα στο επόμενο..."
Καμίλ Γκουνγκόρ

3 σχόλια

  1. 1)Φορολόγηση στα εμβάσματα των λαθρομεταναστών
    2)Στοπ στα λεφτά για σποτάκια στο κανάλι που εργάζεται ο κύριος Τσίμας υπερ των λαθρομεταναστών
    3)Στοπ στη σίτιση τους και στην δωρεάν ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη.
    4)Στοπ στο να ξοδεύουμε εκατομμύρια για τη διασωση αυτών που επιλέγουν να πνιγούν
    5)Άμεση κατάργηση όλων των πράσινων καρτών ώστε να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίες για τους Έλληνες και να μειωθεί η εισφοροδιαφυγή.
    6)Στοπ στο λαθρεμπόριο της μαφίας με τους παράνομους λαθρομετανάστες μικροπωλητές που ματώνουν τις ελληνικές επιχειρήσεις και τα έσοδα του κράτους.
    7)Ναι στα κίνητρα στους Έλληνες ώστε να αποκτήσουν τρίτο και τέταρτο παιδί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΩΡΕ
    ΑΥΤΟΣ Ο Blooper ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΗΡΟΣ
    ΤΡΕΤΡΑΠΛΗΓΙΚΟΣ
    ΒΙΔΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ P.C.
    ΠΩΣ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί η αστυνομία δεν κυνηγά τα χιλιάδες
    αυτοκίνητα που έχουν οι μετανάστες ,
    Και ΔΕΝ πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας ,
    ούτε ασφάλεια ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    Γιατί για αυτά δεν λένε τίποτα οι πολιτικοί
    ούτε οι δημοσιογράφοι ;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση