• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2009

  Αποκαλύφθηκε η μεγάλη απάτη των Αγγλων με το μνημείο Stonehenge...

  Από το http://paratolmo.blogspot.com/
  .
  Η αποκάλυψη που θα κάνει το περιοδικό National Geographic στο τεύχος του Ιανουάριου θα συνταράξει τον κόσμο της αρχαιολογίας και να ανοίξει το 2010 με μία από τις μεγαλύτερες επιστημονικές απάτες στην ιστορία. Σε ένα άρθρο με τίτλο "Stonehenge, η μεγάλη απάτη", στην online έκδοση των ΗΠΑ, ο αρχαιολόγος Mike Parker Pearson θέτει επί τάπητος τα αποδεικτικά στοιχεία που δείχνουν ότι το 90% των λίθων στο Στόουνχεντζ που βλέπουμε σήμερα δεν είναι απο την αρχική κατάρτιση και τοποθετήθηκαν αργότερα διάφορες, σαν "αποκατάσταση", ως μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου. Έχει και...

  την αλληλογραφία μεταξύ των ανθρώπων και των Βρετανικών αρχών από το 1898 και μετά που φαίνεται η απάτη των Αγγλων. Μεταξύ των εγγράφων που υπέβαλε ο Parker Pearson είναι γράμματα, σχέδια, σκίτσα του έργου και μια συλλογή φωτογραφιών που δεν είχαν μέχρι σήμερα δει το φως της δημοσιότητας . Πολλές από αυτές τις επιχειρήσεις πρέπει να σημειωθεί ότι ήταν στην υπηρεσία της Αυτού Μεγαλειότητας . "Πρέπει να οικοδομήσουμε κάτι μεγάλο", διαβεβαίωνε ο πρώτος μηχανικός το Φεβρουάριο του 1901 σε μια επιστολή του , "Η Ουαλία πρέπει να έχει ένα μνημείο στο μυαλό όλων των ανθρώπων .
  Ο συντάκτης του άρθρου, ο καθηγητής Parker Pearson, έχει πάνω από δέκα χρόνια αφιερωμένα στη μελέτη αυτού του μνημείου και είναι ο πρώτος που θα αναγνωρίσει, με κάποια αμηχανία, ότι ο ίδιος υπήρξε θύμα μιας σειράς ψεμάτων που διήρκεσαν πάνω από εκατό χρόνια.
  Ενας μυστηριώδης χαρακτήρας που ονομαζόταν Gowland, ο οποίος είχε εργαστεί σε μια πρώτη "αποκατάσταση" του μνημείου το 1901, φαίνεται να είναι ο εμπνευστής της απάτης. Επίσημα έγγραφα αναγνωρίζουν τον William Gowland ως μηχανικό που το 1901 βοήθησε την αποκατάσταση του μνημείου αλλά και προσθεσε δεκάδες πέτρες ακόμα. «Υάρχουν δεκάδες επιστολών μεταξύ της κυβέρνησης και του Gowland στις οποίες περιγράφονται λεπτομερώς το διεξοδικό σχέδιο να μετατρέψουν την περιοχή σε πόλο έλξης με βάση τον πολιτισμό, και να γίνουν τα πάντα με απόλυτη εχεμύθεια".
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  13 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 29 Δεκ 2009, 9:21:00 π.μ.

  Τελικά είναι μούφα το δημοσίευμα...πρόκειται για φάρσα ενός Ισπανού, που απλά δεν περίμενε ότι θα έπαιρνε τέτοιες διαστάσεις.

  Ιδού και το link όπου απολογείται για την φάρσα του: http://translate.google.com/translate?js=y&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=1&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fwww.fogonazos.es%2F2009%2F12%2Fnational-geographic-destapa-el-fraude.html&sl=es&tl=en

  Ανώνυμος είπε... 29 Δεκ 2009, 9:50:00 π.μ.

  ΜΠΑ! ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ "ΗΘΙΚΟΤΑΤΟΙ" ΚΑΙ "ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΟΙ" ΑΓΓΛΟΙ, ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!
  ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΩ ΝΑ ΣΚΕΦΘΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.

  Ανώνυμος είπε... 29 Δεκ 2009, 9:53:00 π.μ.

  Η Υδροχοϊκή εποχή θα ξεσκεπάσει όλες τις απάτες και θα επιβιώσει μόνον ότι είναι αληθινό.

  Ανώνυμος είπε... 29 Δεκ 2009, 10:27:00 π.μ.

  ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΩΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΕΡΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ

  ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

  ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ INDYMEDIA ΣΤΟ ΨΑΛΙΔΙΣΜΑ

  ΣΤΟ http://www.opengov.gr/ypes/ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΜΕ "ΜΕΤΡΟ"!!!!

  ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
  ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΝΑ ΤΙΣ ΜΕΤΡΙΑΣΟΥΝ!!!
  ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΕΣ ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ!!

  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
  ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ...ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ
  ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ... ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ

  Ανώνυμος είπε... 29 Δεκ 2009, 10:43:00 π.μ.

  ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

  Πηγαίνετε ΤΩΡΑ στη σελίδα opengov.gr στη διαβούλευση που κάνει η κυβέρνηση για τη νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών εισβολέων και ζητείστε ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.
  -----------------------

  Όλοι οι μετανάστες στην Ελλάδα είναι και πρέπει να θεωρούνται παράνομοι - εξαιρούνται οι πολιτες χωρών μελών της Ε.Ε.

  Η Ελλάδα ΟΥΔΕΠΟΤΕ έκανε πρόσκληση σε εργαζόμενους αλλοδαπούς να εισέλθουν στη χώρα - όπως έκανε η Γερμανία και άλλες χώρες - και γι αυτό ουσιαστικά πρόκειται για ΑΤΑΚΤΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, απόδειξη είναι οτι ακόμη και μέχρι σήμερα το ελληνικό κράτος ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ τον πραγματικό αριθμό των μεταναστών που έχουν κατακλύσει τη χώρα.

  Άρα μιλάμε για ουσιαστική ΕΙΣΒΟΛΗ και ΚΑΤΟΧΗ της χώρας απο αλλοδαπούς, τους οποίους ΓΙΑ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΟΥΣ λόγους οι τελευταίες κυβερνήσεις προσπαθούν να νομιμοποιήσουν ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ την προς τούτο εντολή απο τον ελληνικό λαό.

  Όλες αυτές οι προσπάθειες είναι ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ, ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

  ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ!

  Ανώνυμος είπε... 29 Δεκ 2009, 10:43:00 π.μ.

  http://www.mediaite.com/online/the-other-big-media-hoax-of-the-day-stonehenge-built-in-1898/

  Ανώνυμος είπε... 29 Δεκ 2009, 11:39:00 π.μ.

  Σέ αυτά προσφεύγει,όποιος έχει πο-
  λιτισμό Κέλτικο(Βορειοευρωπαϊκό
  φίλο) καί Αγγλικό (Δανικό φύλο).
  Ο πολιτισμός τους άρχισε μέ τήν
  κατάκτηση από τούς Ρωμαίους καί
  αργότερα μέ τούς Σάξωνες καί τούς
  κατακτητές Νορμανδούς.
  Ο μεγαλύτερος όμως παγκόσμιος πο-
  λιτισμός τους,είναι ο Βιομηχανικός
  μετα-Βικτωριανός πού τούς κατέστη-
  σε Παγκόσμια δύναμη.
  Αναστάσης.

  Ανώνυμος είπε... 29 Δεκ 2009, 12:27:00 μ.μ.

  Η ΝEA ΤAΞΗ σχεδιάζει τώρα το μεγαλύτερο κτύπημα κατά της χώρας, ΤΗΝ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ με την ελληνοποίηση παιδιών εισβολέων [λαθρομεταναστών], που θα μείνουν νόμιμα γιά πάντα, αυτοί [200000-250000] και οι συγγενείς τους [800000-1000000] στη χώρα. Για να πετύχει τον σκοπό της χρησιμοποιεί συχρόνους Νενέκους [ΤΖΕΦΡΥ-ΜΠΟΥΛΗΣ-ΠΑΚΗΣ-ΝΤΟΡΑ-ΓΙΑΝNΑΚΟΥ-ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΑΜΑΝΑΚΗ-ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ-οι περισσότεροι του ΣΥΡΙΖΑ-μερικοί του ΚΚΕ-ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ-ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ-ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ κτλ] που εκμεταλλεύονται τον ανθρωπισμό μας. Σαν ''΄ελληνες''[και με κατεύθυνση της χώρας προελεύσεώς τους] άσχετα με το που θα μένουν θα μπορούν να γραφούν όπου θέλουν δημότες π.χ. οι Αλβανοί στην Ηγουμενίτσα, οι Ασιάτες στην Κομοτηνή κτλ. Σκέφτηκαν όσοι το συζητούν, αυτή την περίπτωση? Είναι τόσο ηλήθιοι ή αδίστακτοι προδότες? Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια η χώρα έχει γεμίσει ΕΦΙΑΛΤΕΣ και ΝΕΝΕΚΟΥΣ, οι οποίοι γνωρίζουν ότι είναι προδότες αλλά αδιαφορούν, διότι πιστεύουν ότι θα μείνουν ατιμώρητοι και διότι οι σύγχρονοι ΞΕΡΞΗΣ και ΙΜΠΡΑΗΜ δίνουν πολλούς ΔΑΡΕΙΚΟΥΣ και ΓΡΟΣΙΑ με ρήτρα ΔΟΛΑΡΙΟΥ. Μήπως κάποιος πρέπει να τους μιλήσει για τον ΑΘΗΝΑΔΗ και τον ΣΑΓΙΑ?

  Ανώνυμος είπε... 29 Δεκ 2009, 1:36:00 μ.μ.

  Μία απλή δημοσίευση για το παραμύθι που φάγατε και μας το σερβίρατε ως μία από τις "πραγματικές" σας αποκαλύψεις θα βγάλετε, σούργελα;
  Που το ίδιο το National Geographic στο twitter τo έχει διαψεύσει από χθες το βράδυ (http://twitter.com/NGmag/status/7129608950)... Καραγκιόζηδες δημοσιοκάφροι, ρεζίλια της κοινωνίας...

  ΥΓ. Αν δεν ψάχνετε ούτε αυτά τα ειδησάρια του κώλου, φαντάζομαι πόσο "πραγματικές" είναι οι περισσότερες αποκαλύψεις σας... Αρχιλαμόγια...

  Ανώνυμος είπε... 29 Δεκ 2009, 2:00:00 μ.μ.

  ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΣΤΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ?
  Ή ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΕΜΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΝΔΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ?

  Ανώνυμος είπε... 29 Δεκ 2009, 2:42:00 μ.μ.

  Η ιθαγένεια εκτός των άλλων δείχνει και την καταγωγή κάποιου ατόμου.
  Δίνοντας λοιπών την δυνατότητα στους μετανάστες να δεχτούν την Ελληνική ιθαγένεια σημαίνει ότι πρέπει να απαρνηθούν την δική τους. Να απαρνηθούν την καταγωγή τους την εθνικότητά τους κτλ.
  Ξέρεται, όλοι οι λαοί της γης έχουν δικαίωμα να αισθάνονται την περηφάνια της καταγωγής τους. Κάθε φυλή έχει τα προτερήματά της και τα ελαττώματά της και συνήθως τα προτερήματα είναι αυτά που κάνουν κάποιον να αισθάνεται περήφανος για την καταγωγή του.
  Σκεφτείτε τώρα έναν ιμιτασιόν Έλληνα, χωρίς καταγωγή. Χωρίς καμία περηφάνια και αξιοπρέπεια, διότι και η καταγωγή δίνει αξιοπρέπεια.
  Οι κύριοι αυτοί της κυβέρνησης έχουν ξεπεράσει κάθε όριο ρατσισμού και φασισμού.
  Είναι φασιστικό να θέλεις να κάνεις κάποιον να απαρνηθεί την καταγωγή του και την εθνικότητά του. Προσπαθούν να κάνουν το ίδιο που έκαναν οι Τούρκοι στους προγόνους μας με τον εξισλαμισμό.
  Γίνονται σε απίστευτο βαθμό φασίστες προσπαθώντας να δείξουν το αντίθετο.

  Ανώνυμος είπε... 29 Δεκ 2009, 5:22:00 μ.μ.

  το μνημείο είναι στην Αγγλία, όχι την Ουαλία που αναφέρεται στο άρθρο-αποκάλυψη!

  Ανώνυμος είπε... 30 Δεκ 2009, 12:05:00 μ.μ.

  O 5:22 είναι σωστός.
  Απλά οί ογκόλιθοι είναι από τήν
  παράκτια Ουαλία.
  Έγιναν έρευνες καί αναπαραστάσεις
  γιά τόν τρόπο μεταφοράς τους.
  Επικράτησε η θαλάσσια εκδοχή.
  Πάντως η σύγχρονη προσπάθεια μέ
  τά παλαιά μέσα ναυάγησε.
  Κυριολεκτικά.
  ///////////////////////////////
  Οί φήμες λένε(κλεμμένο από Δαίδαλο τό moto),
  ότι καπετάνιος ήταν ο Γκάλγουεϊ καί λοστρόμος η-ο σίμπιλλα.
  Αναστάσης.

  Item Reviewed: Αποκαλύφθηκε η μεγάλη απάτη των Αγγλων με το μνημείο Stonehenge... Rating: 5 Reviewed By: Press- gr