GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Tο ψάρι βρωμάει κι εμείς το κοιτάμε πρώτα στην ουρά...

Από τον Γεώργιο Κώτση . Κύριοι, χρόνια πολλά σε όλους. Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάποιες σκέψεις μου. Δεν είναι περίεργο, για τον λαό, π...

Από τον Γεώργιο Κώτση
.
Κύριοι, χρόνια πολλά σε όλους. Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάποιες σκέψεις μου. Δεν είναι περίεργο, για τον λαό, που έφτασε η χώρα στον πάτο του βούρκου. Προσωπικά περίμενα ότι θα φτάναμε στον πάτο πολύ νωρίτερα... Για όσους ασχολούνται σοβαρά με την πολιτική χωρίς χρώματα, ήταν γνωστό ότι η Ελλάδα θα πατώσει.
Δεν φταίει η ΕΕ για την κατάντια της Ελλάδας. Αντίθετα η Ελλάδα στάθηκε τυχερή στην ένταξη της. Φαντάζεστε τι θα γινόταν αν είχαμε ακόμα την δραχμή; Η Ελλάδα υπέγραψε την συνθήκη συνδέσεως με την ΕΟΚ το 1961 με ζητούμενο την σταδιακή προσαρμογή της οικονομικής αλλά και γενικότερης πολιτικής σε επίπεδα που να ανταποκρίνονται στις ευρωπαϊκές απαιτήσεις. Αν εξαιρέσουμε για ευνόητους λόγους την περίοδο της χούντας, τα υπόλοιπα χρόνια ήταν υπέρ αρκετά για να μπορέσει η Ελλάδα να βάλει σε τάξη τα οικονομικά της. Έγινε κάτι τέτοιο; Όχι... Η Ελλάδα μετά το 1961 άρχισε να παίρνει τον κατήφορο.
Μετά από την επταετή οδυνηρή περίοδο, στην περίοδο της μεταπολίτευσης η Ελλάδα ενισχύθηκε από...

κοινοτικά κονδύλια των οποίων το ύψος δεν μπορώ να συλλάβω..!!! Ποια από αυτά χρησιμοποιήθηκαν σωστά, χωρίς μίζες και για τον σκοπό που προοριζόταν; Είχαμε αρκετές ευκαιρίες για ανάπτυξη και πολλά εργαλεία για να εκμεταλλευτούμε. Η Ελλάδα όμως κατάφερε το 2010 όπως είπαμε να φτάσει στον απόπατο.
Δεν καταλογίζω στον απλό λαό ευθύνες για την παρακμή της χώρας. Αυτοί που φταίνε είναι συγκεκριμένοι και τους γνωρίζουμε όλοι. Είναι μια μεγάλη μερίδα πολιτικών, δημοσιογράφων και δικαστικών που ευθύνονται για αυτή την κατάσταση και όχι η γιαγιά μου στο χωριό. Είτε το θέλουμε είτε όχι αυτοί κυβερνούν τον τόπο. Μάλιστα οι περισσότεροι από αυτούς είναι η λεγόμενη γενιά του Πολυτεχνείου, αυτοί που έριξαν την χούντα.. ναι ναι αυτά τα παλικάρια που εξαργύρωσαν την δράση τους με οικονομικό όφελος εξασφαλίζοντας τις επόμενες γενεές τους (γιατί ως γνωστόν κανείς δεν τα παίρνει μαζί του) αλλά καταστρέφοντας τον υπόλοιπο λαό. Αν στο εκρηκτικό αυτό μείγμα προσθέσω και μια μερίδα της εκκλησίας (που κατά την γνώμη μου είναι θεσμός υποδούλωσης του ανθρώπινου πνεύματος, αλλά μέρες που είναι..) τότε καταλαβαίνουμε όλοι, ότι οι ευθύνες για αυτή την κατάσταση είναι συγκεκριμένες και τα άτομα που πρέπει να πληρώσουν κυκλοφορούν, όχι ανάμεσα μας αλλά εκεί που κυκλοφορεί και το πολύ δημόσιο χρήμα.
Δεν φταίνε οι εφοριακοί, δεν φταίνε οι τράπεζες, δεν φταίει η ΕΕ, δεν φταίει ο απλός λαός που για χρόνια τρώει κουτόχορτο από τα ακριβοπληρωμένα ΜΜΕ. Είναι συγκεκριμένοι και τους ξέρουμε, αυτοί λοιπόν ας πληρώσουν πρώτοι από όλους και μετά να κυνηγήσουμε τους φοροφυγάδες και τους εισφοροφυγάδες, που και αυτοί βεβαίως έχουν σοβαρό μερίδιο ευθύνης. Δεν γίνεται το ψάρι να βρωμάει και εμείς να το κοιτάμε πρώτα στην ουρά. Να γίνει μια συνεργασία εξουσιών και καθίσουν όλους τους πολιτικούς τους δημοσιογράφους και τους δικαστικούς που αποδεδειγμένα έβλαψαν το κράτος στο σκαμνί και να πληρώσουν τα λεφτά που δεν δικαιολογεί ο μισθός τους. Πρέπει να γίνει μια 20ετής εκκαθάριση τις διεφθαρμένης εξουσίας που ακόμα ζει παρασιτικά στις πλάτες των Ελλήνων. Δεν είναι τα ΜΜΕ εξουσία; Σε γελάσανε..
Όλα τα υπόλοιπα τα θεωρώ ημίμετρα που με άγνωστη κατάληξη. Αν όντως θέλουμε να μην έρθουν οι Ευρωπαίοι να κάνουν κουμάντο στα οικονομικά μας, ας κοιτάξουμε να σοβαρευτούμε, αν όχι καλώς να έρθουν γιατί ο λαός θέλει τάξη στα οικονομικά της χώρας του και οι ντόπιοι αδυνατούν να την επιβάλουν.

16 σχόλια

  1. Απο καταβολης κοσμου, υποθετω ,υπαρχει ενα αναμφισβητητο θεωρημα:

    Ο πιστωτης ,ο "δανειζων" εχει παντα το "πρωτο χερι".
    Δικα μου ειναι τα λεφτα και δανειζω σε οποιον γουσταρω ,και φυσικα σε οποιον θεωρω "φερεγγυο",οτι θα μου τα επιστρεψει..

    Μπορει φερ ειπειν να μην μου εμπνεει εμπιστοσυνη η φατσα σου.
    Δεν σου δινω.

    Μπορει οι .."πληροφοριες μου" για το ατομο σου να μου λεν οτι εισαι τυχοδιωκτης και απατεωνας.
    Δεν σου δανειζω.

    Το λοιπον :
    ΜΠΟΡΕΙ και μπορει ΚΑΛΛΙΣΤΑ,οι λεγομενοι .."οικοι" να μην εχουν ΚΑΜΜΙΑ μα ΚΑΜΜΙΑ εμπιστοσυνη στη πασοκοσκυλια.
    Δεν μπορει??

    Κατ αρχας το βλημα βλακογιοργο,μας κατηγορει ΔΗΜΟΣΙΑ και ΔΙΕΘΝΩΣ οτι ειμαστε διεφθαμενοι,φοροφυγαδες ,αδαιαφανεις κλπ κλπ..

    Οι .."οικοι" επισης εχουν πληροφοριες για το "ποιον" της αλητοσυμμοριας πασοκοσκυλια..

    Ξερουν τι παει να πει πασοκοσκυλια.

    Και γω να μουνα .."οικος" τα ιδια θα εκανα.
    ΔΕΝ θαχα καμμια μα καμμια εμπιστοσυνη στη πασοκοσκυλια.
    Απλα .ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ.

    Τι λετε και υμεις ω συμπαθη διποδα της πασοκοσκυλιας??

    Θα δανειζατε το χιλτερικο κακεκτυπο το παπακωνσταντινου?
    Θα ειχατε εμπιστοσυνη στο βλακογιοργο??
    Εκτος αν το κητος παγκαλος σας εμπνεει την ..ε,πιστοσυνη που δεν εχουν τα αλλα δυο υποκειμενα..

    Τι λετε και υμεις
    ω! πασοκοσκυλαιοι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟΥΣ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΟΥΛΙΑΣΕ
    Η ΜΥΡΩΔΙΑ.
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ. ΤΙΣ ΠΕΤΑΞΑΝ.
    * ΣΤΗΝ ΓΛΟΙΩΔΗ ΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.
    * ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΤΗΣ ΜΠΙΛΜΙΠΛΑΣ
    * ΣΤΗΝ ΚΕΝΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΤΙΟ Γ΄του πασοκ.

    150.000 οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που κατέθεσαν τις πινακίδες κυκλοφορίας των οχημάτων τους


    Σε 150.000 ανέρχονται οι ιδιοκτήτες των οχημάτων που έχουν καταθέσει τις πινακίδες κυκλοφορίας των οχημάτων τους, εξαιτίας των αυξημένων τελών κυκλοφορίας.
    Οι ουρές στις κατά τόπους ΔΟΥ συνεχίζουν να...παραμένουν, από ανθρώπους οι οποίοι καταφθάνουν τις τελευταίες ημέρες του 2009 για να καταθέσουν τις πινακίδες τους, ενώ ο συνολικός αριθμός αυτών που θα υποβάλουν αιτήσεις ακινησίας των οχημάτων τους αναμένεται να ξεπεράσει τις 200.000.

    Με αυτή την εξέλιξη εννοείται ότι ο εκτιμώμενος στόχος εσόδων από το συγκεκριμένο μέτρο δεν πρόκειται να είναι αυτός που αρχικά είχε εξαγγελθεί, από την προηγούμενη Κυβέρνηση ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οταν υποχρεωτικά υπηρέτησα την πατρίδα για 21 μήνες της ζωής μου το είδα σαν μία αγγαρεία, αλλά κατά τη διάρκεια αυτής της αγγαρείας έδωσα και ένα αναθεματισμένο όρκο να φυλάω τη πατρίδα.
    Σε κόντρα των καιρών είμαι από τους ανθρώπους που μένουν πιστοί στους όρκους και τις υποσχέσεις τους και περιμένω με χαρά την ημέρα που θα δοθεί το στρατιωτικό κέλευσμα να προσέλθουν αυθόρμητα οι χιλιάδες των Ελλήνων που δεν έχουν σκοπό να αφήσουν τους προδότες να σβήσουν το Ελληνικό έθνος από την Ιστορία.
    Οταν κατέβηκε το κόμμα σας στις εκλογές, με δόλιο τρόπο παραλείψατε να κάνετε έστω και μία αναφορά στις προθέσεις σας να βάλετε ταφόπλακα στην έννοια του έθνους στον Ελλαδικό χώρο, και τώρα προσπαθείτε να εκτελέσετε ένα πληρωμένο συμβόλαιο σε κάποιους που μόνο ο πρωθυπουργός σας γνωρίζει.
    Εβλεπα σε απευθείας σύνδεση τα μούτρα όλων στο υπουργικό συμβούλιο την ώρα που απαγγέλατε τους στίχους της προδοσίας, ενώ παίζατε ένα θεατρικό μονόλογο με ένα παπά, που εάν ζούσε ο μακαριότατος Χριστόδουλος, θα τον ξύριζε με τα ίδια του τα χέρια, μόνο και μόνο γιατί δέχτηκε να είναι παρόν την ώρα που εσείς εκστομίζατε τις ύβρεις προς όλους αυτούς που έδωσαν το αίμα τους διαχρονικά για να υπάρχει σήμερα ζωντανό το Ελληνικό έθνος.
    Στο κράτος που ο κάθε λαθρομετανάστης βγάζει χαρτιά λαδώνοντας δημόσιους υπαλλήλους, θέλετε να μας πείτε οτι λαδώνοντας δημόσιους υπαλλήλους θα έρθει το τέλος του Ελληνικού έθνους?
    Ειστε τόσο γελοίοι που πιστεύετε οτι η ιστορία θα γράψει οτι το Ελληνικό έθνος έσβησε, οχι από κάποιο πόλεμο, όχι από κάποια εισβολή βαρβάρων, αλλά επειδή οι κάτοικοί του δέχτηκαν αδιαμαρτύρητα την προδοσία ενός πρωθυπουργού και την συνέργια κάποιων διεφθαρμένων δημοσίων υπολλήλων?
    Ειστε σοβαροί?
    Μου ζητάτε να δεχτώ οτι τα μικρά χωριά στις άκρες της χώρας θα έχουν αλβανό δήμαρχο που θα έχει την αλβανική σημαία κρεμασμένη στο δημαρχείο?
    Μου ζητάτε να δεχτώ οτι θα έχω Πακιστανό αντιδήμαρχο που θα μου καθορίζει τη καθημερινότητά μου στην Αθήνα?

    Κύριοι να πάτε εσείς να ζήσετε, όπου σαν κάνει ορεξη και να αφήσετε σε αυτόν το τόπο να ζούνε οι λίγοι Ελληνες που εμειναν στον πλανήτη.

    Ετσι και αλλιώς με την προδοτική πολιτική σας (και της ΝΔ), σβήνουμε σαν έθνος με την υπογεννητικοτητα που μαστίζει τα νέα ζευγάρια και εσείς δεν κάνετε τίποτα για να το αλλάξετε αυτό, απεναντίας προσπαθείτε με μανία να βάλετε όσους περισσότερους αλλοδαπούς μπορείτε στη χώρα μας για να μας τελειώνετε όσο το δυνατόν ταχύτερα.

    Η συμβουλή μου προς εσάς, είναι να αυξήσετε τα μέτρα ασφαλείας της βουλής, γιατί με αυτά που κάνετε θα έρθετε αντιμέτωποι με στρατιές 40ρηδων Ελλήνων που δε θα σταματούν σε δακρυγόνα και πλαστικές σφαίρες και παρέα με τα ΜΑΤ που εσείς θα έχετε βάλει να σας προστατεύουν θα μπούνε μέσα στη βουλή να σας βρούνε… και δε θα είναι για να σας πούνε τα κάλαντα, αλλά για να σας οδηγήσουν σε ένα σύγχρονο Γουδί που θα έχει στηθεί στο χώρο της πλατείας Συντάγματος.

    Αυτή είναι η γνώμη μου ως Ελληνα, μην την υποτιμήσετε γιατί καμιά φορά τα σχέδια που καταστρώνετε μπορεί να σας διαψεύσουν και μετά να μην έχετε που να κρυφτείτε.

    Εάν θέλετε κύριοι να γεμίσετε τις Ελληνικές φυλακές με 40ρηδες Ελληνες οικογενειάρχες τότε, ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άν,ίσχυε τό ΕΟΚ καί ΝΑΤΟ τό ίδιο
    συνδικάτο,καί τό έξω από τήν ΕΟΚ
    τών μονοπωλίων,
    ή τό σημερινό (τού ΚΚΕ),έξω από
    τήν ΕΕ,θά κάναμε ότι κάνουν οί
    250.000 Ισλανδοί τώρα.
    Μιά τρύπα στόν πάγο καί ψάρεμα γιά
    τόν επιούσιο.
    Κατέρευσε μιά από τίς πιό εύπορες
    χώρες μή ενταγμένη στήν ΕΕ.
    Άν δέν είχαν καί τήν Δανία νά βο-
    ηθήσει...
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΤΑΞΗ!
    ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ! ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ!
    ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΝΙΩΣΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ! ΝΑ ΜΑΣ ΤΣΟΥΚΣΕΙ Ο ΚΩΛΑΡΑΚΟΣ ΜΑΣ!
    ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΞΗ! ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΧΟΥΝΤΑ! ΚΑΙ ΜΕ ΧΟΥΝΤΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΤΑΞΗ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΧΟΥΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ! Η ΧΟΥΝΤΑ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κ Κωτση συμφωνω απολυτα με το αρθρο σας αλλα σχετικά με τις τραπεζες εχω τις αντιρησεις μου.
    Ειναι βεβαιο οτι τα ΜΜΕ ασκουν εξουσια και ποσο μαλλον σημερα που η τεχνολογια τους εχει δωσει εργαλεια τετοια που να μπορουν ακομα να διαμορφωνουν και συνειδησεις.
    Μην ξεχνατε οτι η εδραιωση του Γ΄ραιχ βασιστηκε κατα κυριο λογο στο ψεμα και την Γκαιμπελική προπαγανδα σε ολα τα μεσα που διεθετε η εποχη με αποκορύφωμα τις μεγαλες στρατιωτικες παρελασεις ισχυος και το πλυσιμο του εγκεφαλου περι ανώτερου λαου.
    Οι δημοσιοκαφροι της εποχης δεν ειναι τιποτε αλλο απο πιονια εξουσιαστων κεφαλαιοκρατων που μεσω αυτων των ανδρεικελων περνουν την γραμμη τους και τα συμφεροντα τους.
    Οι ξεφτιλισμενοι πολιτικοι που κυβερνησαν την Ελλαδα τα τελευταια 50 χρονια το μονο μελημα τους ηταν να τα αρπαξουν συναλλασομενοι με τους εκ παραδοσεως εξουσιαστες αυτου του τοπου αποκομιζοντας οφελη γενεων.
    Οι εξουσιαστες αυτης της διαβρωμενης χωρας που βρωμαει ως το κοκκαλο απο την σηψη και την δυσωδια δεν εχουν τα πλοκαμια τους μονο στα ΜΜΕ.
    Το εκρηκτικο μειγμα οπως σωστα αναφερατε ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ-ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ-ΜΜΕ-ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ-ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ καλύπτει ολα τα επιπεδα των δημοκρατικων εξουσιων.
    Ετσι το μονο που μας απεμεινε είναι καθε 4 χρονια να επιλεγουμε μεταξυ μαυρου και ασπρου σκυλου αλλα παντα σκυλου.
    Ειμαι γενια του πολυτεχνειου,λυπαμαι και ντρεπομαι για την καταντια ολων αυτων που πρωτοστατουσαν τοτε για ψωμι παιδεια ελευθερια και τωρα εχουν βολευτει στις πολυτελεις κατοικιες τους σε πανακριβες περιοχες γκετο και μας δινουν χρησμους και συμβουλες για να βγουμε απο το οικονομικο αδιεξοδο που οι ιδιοι δημιουργησαν για μας και οχι τον εαυτο τους.
    Ο χορος της ασυδοσιας ξεκινησε απο την μεταπολιτευση και μετα με διαφορους χρωματισμους ιδεολογιες και συνθηματα, δημιουργωντας νεα τζακια στα ηδη υπαρχοντα των εφοπλιστων που εδεσποσαν τοτε αρχιζοντας μεταξυ των ενα σιωπηλο πολεμο επικρατησης και εξουσιας με απωτερο σκοπο την καταληστευση του Ελληνικου κρατους, πραγμα που το κατάφεραν με την συμπραξη του ανωτερω μειγματος εξουσιας.
    Δυστυχως για ολους εμας που σημερα αδυνατουμε να καλυψουμε τις βασικες αναγκες επιβιωσης μας βλεποντας γυρω μας ανθρωπους επωνυμων καθαρματων να κατακλεβουν και να απολαμβανουν χωρις κανενας νομος να τους αγγιζει.
    Εχουν θωρακισει και νομοθετησει την κλεψια και την απατη ετσι ωστε παντα να ειναι στο απυροβλητο.
    Αυτο οπως αντιλαμβανομαστε ολοι φερνει και αντιδραση δημιουργωντας τρομοκρατικες οργανωσεις που κτυπουν επι δικαιω και αδικω εγκληματικες οργανωσεις κλεψιες δολοφονιες παραλογες ενεργειες και ολα εκεινα που ειναι παραγωγα μιας κοινωνιας σε αποσυνθεση.
    Γιαυτο αν και ειναι επικυριαρχια ας ερθουν ξενοι μηπως μπορεσουν και βαλουν ταξη σε αυτον τον τοπο που τον κουρελιασαν τα πιστοποιημενα με πτυχια κουρελοπανα πολιτικοι που με ενα κολοχαρτο που κραταει στα χερια του και πιστοποιει την βλακεια και την ηλιθιοτητα του πληρωμενο απο τον Ελληνικο λαο να νομιζει οτι απεκτησε αρετη και πολιτικη ιδιοσυγκρασια.
    Τα πτυχια δεν ειναι πανακεια για να χαρακτηρισουν ενα πολιτικο εκεινο που χαρακτηριζει διαμορφωνει και οδηγει σε δρομους αρετης και ευθυνης ειναι η ιδια η ζωή.
    Σιγουρα τα μετρα θα ειναι επωδυνα οπως μια πληγη που εφθασε στο κοκκαλο και δεν επιδεχεται γαζες αλλα τομες με χειρουργικα νυστερια προκαλωντας τον αναλογο πονο.
    Η αρχη πρεπει να γινει απο τις περιουσιες του ανωτερω μειγματος εξουσιας και να αρχισει η δημευση,διαπομπευση,φυλακιση ετσι ωστε να υπαρξει η ικανοποιηση του περι δικαιου αισθηματος και η συμμορφωση ολων μας προς μια κοινωνια αξιων και αρχων και οχι λαμογιων απατεωνων καιροσκοπων αεριτζηδων νταβατζηδων που σημερα κρατουν τα ηνια της εξουσιας.
    Τα τοξικα προιοντα που οδηγησαν τον κοσμο στην κριση δεν ειναι δημιουργημα των λαων αλλα των τραπεζων-κεφαλαιοκρατων δανειοδοτοντας ακομα και οποιον περναγε εξω απο την τραπεζα για να συναλλασονται στις διεθνεις χρηματαγορες αποκομιζοντας εκατομμυρια κερδη.
    Ο καπνος εχει και φωτια, για να παψει λοιπον να μας πνιγει ο καπνος καλο θα ειναι να σβησουμε την φωτια μια για παντα αν θελουμε να αισιοδοξουμε σε αυτο τον τοπο για ενα καλυτερο μελλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΝEA ΤAΞΗ σχεδιάζει τώρα το μεγαλύτερο κτύπημα κατά της χώρας, ΤΗΝ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ με την ελληνοποίηση παιδιών εισβολέων [λαθρομεταναστών], που θα μείνουν νόμιμα γιά πάντα, αυτοί [200000-250000] και οι συγγενείς τους [800000-1000000] στη χώρα. Για να πετύχει τον σκοπό της χρησιμοποιεί συχρόνους Νενέκους [ΤΖΕΦΡΥ-ΜΠΟΥΛΗΣ-ΠΑΚΗΣ-ΝΤΟΡΑ-ΓΙΑΝNΑΚΟΥ-ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΑΜΑΝΑΚΗ-ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ-οι περισσότεροι του ΣΥΡΙΖΑ-μερικοί του ΚΚΕ-ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ-ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ-ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ κτλ] που εκμεταλλεύονται τον ανθρωπισμό μας. Σαν ''΄ελληνες''[και με κατεύθυνση της χώρας προελεύσεώς τους] άσχετα με το που θα μένουν θα μπορούν να γραφούν όπου θέλουν δημότες π.χ. οι Αλβανοί στην Ηγουμενίτσα, οι Ασιάτες στην Κομοτηνή κτλ. Σκέφτηκαν όσοι το συζητούν, αυτή την περίπτωση? Είναι τόσο ηλήθιοι ή αδίστακτοι προδότες? Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια η χώρα έχει γεμίσει ΕΦΙΑΛΤΕΣ και ΝΕΝΕΚΟΥΣ, οι οποίοι γνωρίζουν ότι είναι προδότες αλλά αδιαφορούν, διότι πιστεύουν ότι θα μείνουν ατιμώρητοι και διότι οι σύγχρονοι ΞΕΡΞΗΣ και ΙΜΠΡΑΗΜ δίνουν πολλούς ΔΑΡΕΙΚΟΥΣ και ΓΡΟΣΙΑ με ρήτρα ΔΟΛΑΡΙΟΥ. Μήπως κάποιος πρέπει να τους μιλήσει για τον ΑΘΗΝΑΔΗ και τον ΣΑΓΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κύριε πρωθυπουργέ, δεν έχετε το δικαίωμα να ψηφίζετε τέτοιας βαρύτητας θέματα μέσω της Βουλής.
    Το θέμα της παροχής ιθαγένειας ή υπηκοότητας σε παράνομους μετανάστες δεν είναι κάτι βραχυπρόθεσμο ή συγκυριακό, αφορά τον κοινωνικό ιστό της χώρας και, αν μη τί άλλο, δεν μπορεί να μπαίνει στην ίδια μοίρα με άλλα πολιτικά, θεσμικά ή οικονομικά θέματα.
    Είναι η ζωή μας, είναι τα παιδιά μας, είναι τα πάν για το μέσο Έλληνα.
    Δικαιούμαστε τουλάχιστον ένα δημοψήφισμα, είναι το ελάχιστο δημοκρατικό δικαίωμα που πρέπει να μας αναγνωρίσετε.
    Με τί πρόσωπο θα βγούμε στην μικρο-κοινωνία μας στις επόμενες εκλογές να υποστηρίξουμε το κόμμα;
    Ακόμη και οι συγγενείς και οι πιό κοντινοί φίλοι θα μας κοιτάζουν με καχυποψία, για να μην πώ τίποτε άλλο.
    Ο κόσμος είναι έξαλλος με την απόφασή σας αυτή.
    Φοβάμαι ότι ταφόπλακα στο πασόκ δεν θα είναι τα επιβεβλημένα οικονομικά μέτρα που λαμβάνετε, αλλά η παροχή της Ελληνικής ιθαγένειας ή υπηκοοότητας σε ανθρώπους που δεν είναι Έλληνες.
    Σκεφτείτε πολύ προσεκτικά τις επιπτώσεις πριν μας βάλετε σε μή αναστρέψιμη πορεία.
    Έχετε ζήσει στη Σουηδία (όπως και εγώ επί 12 χρόνια) αλλά είμαι βέβαιος ότι γνωρίζετε ότι, για πολλούς λόγους (γεωγραφικούς, οικονομικούς, κλπ), η Ελλάδα ΔΕΝ μπορεί να γίνει Σουηδία, κυρίως για ένα απλό λόγο.
    Δεν συνορεύει με δύο (κοινωνιολογικά και οικονομικά υποτελείς της) μικρές χώρες (Νορβηγία, Φινλανδία), που τυχαίνει μάλιστα να είναι πιό ειρηνόφιλες από την ίδια.
    Η Ελλάδα βρίσκεται στα σύνορα της Ευρώπης με τον ισλαμικό κόσμο, που εκτός από οικονομικά εξαθλιωμένος είναι και θρησκευτικά φανατικός εχθρός μας.
    Εάν επιμείνετε να προχωρήσετε αυτό το νομοσχέδιο φοβάμαι ότι δεν θα είστε για πολύ καιρό στη θέση σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ? ΜΗΠΩΣ ΖΗΛΕΨΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ? ΤΙ ΑΓΑΠΕΣ ΣΑΣ ΠΙΑΣΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ [ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ]? Ο ΜΑΡΞ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ''Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΡΓΑΤΩΝ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ..... ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ'' !!! ΓΙΑ 90 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΩΡΑ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ? ΟΙ 70000 ΨΗΦΟΙ ΠΟΥ ΧΑΣΑΤΕ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ? ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗΣ Η ΦΗΜΗ ΟΤΙ Η KGB ΣΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΗ CIA ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ Ο [ΑΝ]ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΣΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ιθαγένεια εκτός των άλλων δείχνει και την καταγωγή κάποιου ατόμου.
    Δίνοντας λοιπών την δυνατότητα στους μετανάστες να δεχτούν την Ελληνική ιθαγένεια σημαίνει ότι πρέπει να απαρνηθούν την δική τους. Να απαρνηθούν την καταγωγή τους την εθνικότητά τους κτλ.
    Ξέρεται, όλοι οι λαοί της γης έχουν δικαίωμα να αισθάνονται την περηφάνια της καταγωγής τους. Κάθε φυλή έχει τα προτερήματά της και τα ελαττώματά της και συνήθως τα προτερήματα είναι αυτά που κάνουν κάποιον να αισθάνεται περήφανος για την καταγωγή του.
    Σκεφτείτε τώρα έναν ιμιτασιόν Έλληνα, χωρίς καταγωγή. Χωρίς καμία περηφάνια και αξιοπρέπεια, διότι και η καταγωγή δίνει αξιοπρέπεια.
    Οι κύριοι αυτοί της κυβέρνησης έχουν ξεπεράσει κάθε όριο ρατσισμού και φασισμού.
    Είναι φασιστικό να θέλεις να κάνεις κάποιον να απαρνηθεί την καταγωγή του και την εθνικότητά του. Προσπαθούν να κάνουν το ίδιο που έκαναν οι Τούρκοι στους προγόνους μας με τον εξισλαμισμό.
    Γίνονται σε απίστευτο βαθμό φασίστες προσπαθώντας να δείξουν το αντίθετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ιθαγένεια εκτός των άλλων δείχνει και την καταγωγή κάποιου ατόμου.
    ==

    H ιθαγενεια σε κανει απλα ΙΣΟΤΙΜΟ πολιτη απεναντι του νομου.
    Μπορεις να βγαλεις ελληνικη ταυτοτητα,θα υποχρεωθεις να κανεις φορολογικη δηλωση,θα ψηφιζεις ,με λιγα λογια θα εχεις τα ΙΔΙΑ δικαιωματα και τις ΙΔΙΕΣ υποχρεωσεις απεναντι στο νομο ,στη πολιτεια...

    Μη τη μπερδευεις με την υπηκοοτητα που αφορα την Εθνοτητα.

    Αν παρεις την ιθαγενεια η ταυτοτητα σου θα γραφει Εθνικοτης:
    αλβανος,πακιστανος κλπ

    Κοιτα να το καταλαβεις αυτο ,γιατι μετα βιας κρατιεμαι να μην σου ριξω κανενα βρισιδι μπαγλαμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΩΝ ΟΡΕΙΝΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ, ΚΡΥΨΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ, ΣΕ ΛΙΓΟ Ο ΑΧΗΓΟΣ ΣΑΣ ΘΑ ΑΝΕΜΙΖΕΙ ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΣΤΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΣΑΣ.

    ΤΟ ΤΡΕΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ ΚΡΑΤΕ ΤΗΝΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πως να εμπιστευτείς για σοβαρά θέματα τις αποφάσεις πολιτικών που έφεραν την Ελλάδα στο χείλος της καταστροφής . Φτάνει πια . Να πληρώσουν πρώτα όλοι όσοι λεηλάτησαν τα δημόσια ταμεία. Και για κάθε σοβαρό θέμα που μας αφορά ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πως να εμπιστευτείς για σοβαρά θέματα τις αποφάσεις πολιτικών που έφεραν την Ελλάδα στο χείλος της καταστροφής . Φτάνει πια . Να πληρώσουν πρώτα όλοι όσοι λεηλάτησαν τα δημόσια ταμεία. Και για κάθε σοβαρό θέμα που μας αφορά ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. «Οι δέκα από τους δεκατρείς Περιφερειάρχες είναι τουλάχιστον άσχετοι» ομολόγησε υψηλόβαθμο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ το οποίο έχει άμεση επίγνωση της κατάστασης και των προσώπων, όταν σε κατ` ιδίαν συζήτηση κλήθηκε να αξιολογήσει τα νέα πρόσωπα που ανέλαβαν να προετοιμάσουν τη μετάβαση στην τριτοβάθμια αιρετή αυτοδιοίκηση και παράλληλα να οργανώσουν τις διαδικασίες και το μηχανισμό ελέγχου, κατανομής και απορρόφησης των κονδυλίων του ΕΣΠΑ: του τελευταίου πακέτου παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας και ιδιαίτερα της περιφέρειας.

    Το έργο των Γενικών Γραμματέων είναι πράγματι εξαιρετικά δύσκολο και πρέπει να επιτευχθεί σε διάστημα ολίγων μηνών γιατί κατά δήλωση της Κυβέρνησης, οι επόμενες εκλογές- τον Οκτώβρη του 2010- θα αναδείξουν τους αιρετούς Περιφερειάρχες οι οποίοι για να προχωρήσουν ταχύτατα τη νέα διοικητική διάρθρωση θα πρέπει να παραλάβουν έτοιμους μηχανισμούς, οργανωμένο σχέδιο και επεξεργασμένες προτάσεις…

    Δυστυχώς η εξέλιξη προοιωνίζεται αρνητική καθώς οι εντεταλμένοι Περιφερειάρχες δεν φαίνεται να έχουν την επάρκεια, την εμπειρία αλλά και την πολιτική βούληση να προχωρήσουν σε τομές και ρήξεις για να διευκολύνουν τους διαδόχους τους και να διασφαλίσουν την απορρόφηση των περίπου 18 δις ευρώ που αντιστοιχούν στην Ελλάδα από τα διαρθρωτικά ταμεία της Ε.Ε.

    Κάποιοι εξ αυτών θεωρούν το αξίωμα τους ως προθάλαμο της πολιτικής και από τις πρώτες ώρες της τοποθέτησης τους επιδίδονται σε δημόσιες σχέσεις, μερικοί αναζητούν ευκαιρίες για «μπίζνες» και άλλοι απολαμβάνουν τα… μεγαλεία τους.

    Ελάχιστοι, κυριολεκτικά ελάχιστοι, προσπαθούν να αξιοποιήσουν το χρόνο και να προσφέρουν το αντίδωρο της επιλογής τους.

    Μια άλλη κατηγορία «πολιτικάντηδων» ήδη έχουν βαλθεί να τηρήσουν τις παραλυτικές ισορροπίες οργανώνοντας φιέστες παραλαβής και παράδοσης, τσιμπούσια με εκπροσώπους του Τύπου και δείπνους με οικονομικούς παράγοντες…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΠΙ ΝΔ ΦΩΝΑΖΑΝ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΗ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΕΙΣ.

    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΖΗΤΑΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ;

    ΜΟΥΓΚΑ;


    Το θέμα αύξησης των τιμολογίων της ΔΕΗ επαναφέρει στο προσκήνιο ο νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Επιχείρησης Αρθούρος Ζερβός.

    Αναφερόμενος στην επιβάρυνση της επιχείρησης για τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, η οποία θα φτάσει το 2013 σε 1,3 δισ. ευρώ το χρόνο, τόνισε ότι το θέμα αυτό πρέπει να αντιμετωπισθεί από την Πολιτεία και όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς με πολύ μεγάλη υπευθυνότητα, καθώς με την τεράστια αυτή επιβάρυνση «ή θα φαλιρίσει η ΔΕΗ ή θα πρέπει να αυξηθούν τα τιμολόγια».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση