GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αβραμόπουλος-Δήμας = 1-0...

"Στράβωσε" ο Επίτροπος με το νέο πρόεδρο της ΝΔ καθώς δεν ξεκαθαρίζει τις προθέσεις του. Εγκαθίσταται στο Λονδίνο... Από το http...

"Στράβωσε" ο Επίτροπος με το νέο πρόεδρο της ΝΔ καθώς δεν ξεκαθαρίζει τις προθέσεις του. Εγκαθίσταται στο Λονδίνο...

Από το http://espresonews.blogspot.com/

Μέσα στις επόμενες ημέρες ο πρώην Επίτροπος αποχωρεί και επίσημα από τα καθήκοντα του και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο κ. Δήμας δεν θα μας κάνει την τιμή να επιστρέψει στη χώρα μας και κατ΄ επέκταση στην ενεργό πολιτική σκηνή! Θα προτιμήσει μαθαίνουμε να μείνει στο Λονδίνο και να κάνει διαλέξεις σε πανεπιστήμιο για θέματα που σχετίζονται με το περιβάλλον!
Αλήθεια τις βαρύγδουπες ανακοινώσεις τότε περί στήριξης του Σαμαρά τί της ήθελε ο Επίτροπος αφού είχε σκοπό να μας εγκαταλείψει; Βέβαια μπορεί και τα αρχικά του σχέδια να ήταν διαφορετικά και...

αλλιώς να είχε φανταστεί την μετά Καραμανλή εποχή με το Σαμαρά στα ηνία του κόμματος! Μπορεί πάντα!! Η δημόσια θερμή υποστήριξη της υποψηφιότητας του κ. Σαμαρά από τον κ. Δήμα δεν ήταν τελικά προάγγελος της δυναμικής επιστροφής του κορίνθιου πολιτικού στα εσωτερικά της ΝΔ. και ενώ τα στα σχέδια του Μεσσήνιου πολιτικού ήταν η αξιοποίηση του μάλλον δεν γίνεται με τους όρους που θέλει ο κ. Δήμας και αυτό γιατί το πρόβλημα είναι οι φιλοδοξίες του Δ. Αβραμόπουλου όπως λένε καλά πληροφορημένες πηγές!
Η θέση της αντιπροεδρίας του κόμματος ήταν μάλλον ο μόνος ρόλος που αποδέχονταν ο πρώην Κοινοτικός Επίτροπος θέση όμως με την οποία φλερτάρει ο Δ. Αβραμόπουλος! Ο πρόεδρος της Ν.Δ. δεν ξεκαθάρισε φαίνεται την στάση του και τις προθέσεις του στον επίτροπο για αυτό όπου φύγει φύγει!

10 σχόλια

  1. ΑΝΤΕ ΡΕ EXPRESSO ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΧΑΖΙΑ ΞΑΝΘΗ.. ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥΣΤΗ.. ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥΤΣΟ.... ΚΑΝΕΝΑ ΔΟΝΗΤΗ...
    ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
    ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΜΟΥ ΕΣΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πλέον σε αυτή την χώρα τα έχουμε ζήσει όλα...μα όλα...

    Τα τελευταία χρόνια έχουν φυλακιστεί καποιοι ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ οι οποίοι έχουν εμπλακεί σε σκάνδαλα, αλλά μετά από λίγο ακόμη και αυτοί έχουν αποφυλακιστεί!!!!!!!

    Ήμαρτον...και η κοροϊδία έχει τα όρια της...

    - πρώην πρύτανης Αιμίλιος
    Μεταξόπουλος της Παντείου,
    - πρώην δικαστές Ευάγγελος
    Καλούσης και Κωνσταντίνα
    Μπουρμπούλια,
    - πρώην μητροπολίτης Αττικής
    Παντελεήμων

    κτλ.. αποφυλακίστηκαν λίγους μήνες μετά την μεγαλειώδη σύλληψη τους!!!

    Όλα αυτά τα σιχαμερά παρτάλια είναι πάλι έξω..

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΚΛΕΨΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O Dimas (όπως και ο N. Dimu ) είναι ξένοι. Το δείχνουν με κάθε τρόπο, αλλά εμείς δε λέμε να το καταλάβουμε, ούτε να το πιστέψουμε θέλουμε ότι ξένοι αλήτες ό,τι ώρα θέλουν, μπαίνουν μέσα, ληστεύουν και φεύγουν ανά πάσα στιγμή.

    Με διπλά διαβατήρια κυκλοφορούν, χωρίς οι αστυνομικές αρχές να μας προστατεύουν.

    Όλοι κάποια μέρα θα λογοδοτήσουν!
    Εκτός αν φύγουν από μόνοι τους για Παρίσι, Λονδίνο, Βερολίνο ή Βαυαρία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aemilius Metaksas. Λίγο να ψάξετε, θα βρείτε και το γερμανικό του διαβατήριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αμπραμ-ογλου
    Ένας κωλόφραγκος στο Δήμο Αθηναίων!
    Πώς τον ανέχτηκαν αυτόν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O Δήμας καλά θα μανει να μεινει εκεί εις τας Ευρώπας και να κυκλοφορεί με το υβριδικό Τογιοτα!

    Θυμαστε, ηταν ο πρώτος "οικλογος" που καθιέρωσε υβριδικό απ την Ασία στην καρδιά της Ευρώπης, με τα λεφτά Ευρωπαίων φυσικά.

    Αμα ο Δήμας απο τη ΝΔ του Καραμανλή είχε λιγάκι Φιλοτιμο,

    θα όνομαζαμε την ΕΡΕ, τη ΝΔ, τους Καραμανλήδες,

    κόμμα των ΑΧΑΡΙΣΤΩΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η επικίνδυνη ιδεοληψία του Γιώργου Παπανδρέου
    Και τα χειρότερα... έπονται...

    O Κωστάκης ο Καραμανλής ήταν πολύ μικρός για πρωθυπουργός: άτολμος, αδιάφορος, τεμπελάκος, καλοπερασάκιας. Δεν ήταν διεφθαρμένος, αλλά ήταν άτολμος και τελικά φυγομάχησε.
    Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν είναι τίποτα από τα παραπάνω. Ούτε διεφθαρμένος βέβαια. Αλλά είναι κάτι άλλο: ιδεοληπτικός. Και ο άνθρωπος που διακατέχεται από ιδεοληψίες μπορεί να κάνει το μεγαλύτερο κακό. Ακομα και αν είναι αδιάφθορος. Ο Πολ Ποτ δεν ήταν διεφθαρμένος, ιδεοληπτικός ήταν και δολοφόνησε εκατομμύρια πολιτών για να ικανοποιήσει το αρρωστημένο του εγώ...
    Αυτή τη στιγμή ο Παπανδρέου απεργάζεται τη δημιουργία στον τόπο μας μίας τεράστιας κοινότητας μουσουλμάνων Αφροασιατών, προκειμένου να ικανοποιηθεί η πολυπολιτισμική ιδεοληψία του.
    Οι Ευρωπαίοι και Βαλκάνιοι μετανάστες δεν του κάνουν, γιατί αυτοί αφομοιώνονται, τα παιδιά τους σιγά-σιγά γίνονται Ελληνόπουλα. Ο Γιώργος Παπανδρέου και οι όμοιοί του είναι hardcore: Θέλουν τους “άλλους”, τους Ασιάτες, τους Αφρικανούς, τους μουσουλμάνους. Αυτούς που θα εγγυηθούν την εσαεί μετατροπή της Ελλάδας σε πολυπολιτισμική σούπα και όχι αυτούς που θα δώσουν μία νότα πολυπολιτισμού, για να χαθεί αυτή στη συνέχεια λόγω του εκκεντρισμού των απογόνων τους στον Ελληνισμό.
    Δεν έχει κανένα δικαίωμα ο κύριος Παπανδρέου να κάνει πειράματα πάνω σε μία χώρα στην οποία ΔΕΝ γεννήθηκε και, το σπουδαιότερο, ΔΕΝ βίωσε ποτέ του. Με τη λέξη βίωσε εννοώ τον εκκεντρισμό του σε αυτό που λέγεται ελληνικός πολιτισμός. Τον εκκεντρισμό στην Ελλάδα της πέτρας και της θάλασσας, του μυκηναϊκού τάφου, του αρχαίου κίονα, της βυζαντινής εκκλησίας, του μεσαιωνικού κάστρου, της κυκλαδίτικης “κατοικιάς”, του χωριατόσπιτου, του προσφυγικού, του νεοκλασικού και της αθηναϊκής αστικής πολυκατοικίας, του Σολωμού, του Καβάφη, του Σικελιανού, του Πεντζίκη, του Παπαδιαμάντη, του Τσίρκα, του Γύζη, του Κόντογλου, του Γκίκα, του Μόραλη, του Σκαλκώττα και της Μπέλλου.
    Ο ιδεοληπτικός πρωθυπουργός μας, την Ελλάδα την έβλεπε πάντα λίγο ως μικρός Μεσσίας, σαν κάτι συμπαθητικό, όμορφο αλλά και παράξενο, ολίγον καθυστερημένο, με εμμονές που θέλουν διόρθωση, σαν τον συμπαθή, αλλά άξεστο χωριάτη που χρειάζεται διαφώτιση. Η Ελλάδα δεν ήταν ποτέ η χώρα του Γιώργου Παπανδρέου...
    Ο Γιώργος Παπανδρέου μπορεί να κάνει πολύ κακό στη χώρα ΜΑΣ εν αγνοία του. Πάρα πολύ καλό, που δεν θα διορθώνεται με τίποτα.
    Το συντομότερο που θα φύγει από την πρωθυπουργία, όπου βρέθηκε κατά λάθος μάλλον, το καλύτερο.
    Επείγει να φύγει όσο πιο γρήγορα γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ολόκληρος ο κρατικός μηχανισμός και τα κατεστημένα ΜΜΕ ανακάλυψαν σήμερα κατά τις συμπλοκές που πραγματοποιήθηκαν στους Αμπελοκήπους τον αποδιοπομπαίο τράγο για να δαιμονοποιήσουν το κίνημα που αναπτύσσεται αυθόρμητα μέσα από την ελληνική κοινωνία κατά των απαράδεκτων και αντεθνικών διατάξεων του νομοσχεδίου που προωθεί η κυβέρνηση για τους μετανάστες και την ιθαγένεια.
    Χωρίς ίχνος δημοσιογραφικής έρευνας, χωρίς την παραμικρή τήρηση δεοντολογίας τα κατεστημένα ΜΜΕ, ακόμη και η ίδια η κρατική τηλεόραση βάφτισαν τους αντιδραστικούς επαγγελματίες «αντιρατσιστές» και «ανθρωπιστές» του ΝΑΡ «αλλοδαπούς Αμπελοκηπιώτες» και τους αγανακτισμένους νεαρούς της ομάδος των «Αυτονόμων» που απαρτίζεται και από ανήλικους, σε «ρατσιστές δολοφόνους». Έτσι απλά στοιχειοθετήθηκε από τους διαφόρους τηλεεισαγγελείς η κατηγορία........ της «ρατσιστικής επιθέσεως».
    Έτσι, μία κινητοποίηση κατά όσων βρίζουν τον ελληνικό λαό και κατάμουτρα τον αποκαλούν μισαλλόδοξο, ξενόφοβο και όλα τα συναφή, χαρακτηρίστηκε ως ρατσιστική επίθεση. Η αντίδραση μαθητών που κατατρομοκρατούνται μέσα στα ίδια τα σχολεία τους από τους «φιλεύσπλαχνους» και «φιλειρηνικούς» αγωνιστές του κ. Γιαννόπουλου και του συναφιού του, κατά έναν περίεργο τρόπο δεν χαίρει της ιδίας στοργής με την δίχως αιτία και σκοπό καταστροφικότητα των αλητών που κάθε τόσο καίνε την Αθήνα.
    Κι αυτό, όχι μόνον από τους κατ' επάγγελμα υπερασπιστές της λαθρομεταναστευτικής εισβολής και των νεοταξικών σχεδίων που θέλουν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε πολυπολιτισμικό αχταρμά αλλά και από τους ίδιους τους «υπηρέτες» του ελληνικού λαού, τους δημοσιογράφους της κρατικής τηλεοράσεως, η οποία στην επίσημη ιστοσελίδα της δεν δίστασε να δημοσιεύσει και φωτογραφία από παλαιότερη διαδήλωση αλλοδαπών, ώστε να τεκμηριώσει ακόμη πιο εύκολα τις ανακρίβειες που αναπαράγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ εναντίον Καραμανλή για να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη από την Πασοκική λαίλαπα!
    Π ώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς την "αποκάλυψη" της δήθεν ευχαριστήριας επιστολής Καραμανλή στον Χριστοφοράκο και τον θόρυβο που τεχνηέντως δημιουργείται,προκειμένου η οργή του παγωμένου (όχι μόνο από τον χιονιά...) κοσμάκη να στραφεί αλλού και όχι στους μοναδικούς υπεύθυνους της κατάντιας της χώρας,που δεν είναι άλλοι από το ΤΣΙΡΚΟ του Γιωργάκη!

    Αλήθεια,γιατί δεν έβγαζαν αυτή την επιστολή στη δημοσιότητα ΟΤΑΝ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΗΤΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ;Αφού είναι τόσο κακό να ευχαριστείς τυπικά κάποιον (μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες άλλους),γιατί δεν το έβγαζαν στη φόρα;

    ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΤΕ πασοκολαμόγια της Ελευθεροτυπίας!Ή για να σας το πούμε αλλιώς,ΕΙΣΤΕ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ!

    Ποια είναι όμως η τραγική αλήθεια;Ότι επιχειρούν να ξαναζεστάνουν "σούπες" σκανδάλων,θέλοντας να δικαιολογήσουν την ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ του Πασοκ!Και μιας και μιλάμε γι'αυτήν υπό το φόβο μήπως χαρακτηριστούμε...ακραίοι από τον Καρατζαφέρη και τη Ντόρα,ας δούμε τι λέει ο Θεόδωρος Πάγκαλος στο Έθνος επί του θέματος:

    Υπάρχει «σχέδιο Β», αν αποτύχει το πρόγραμμα σταθερότητας;

    «Σχέδιο Β» με την έννοια κάποιου κόλπου για να αποφύγουμε τα δύσκολα δεν υπάρχει. Προοπτική ακόμη πιο δύσκολη και πιο καταστροφική για τη χώρα αν αποτύχουμε είναι προφανές ότι υπάρχει και δεν θέλω ούτε καν να τη συζητήσουμε! Γιατί έχω εμπιστοσύνη στην ικανότητα του Ελληνα πολίτη και στη δυνατότητά του να αντιληφθεί την πραγματικότητα. Πιστεύω ότι θα πετύχουμε το «σχέδιο Α».

    Η ομολογία του Αντιπροέδρου της Κυβερνήσεως είναι ΚΥΝΙΚΗ!Αν και για να είμαστε δίκαιοι,η αλήθεια είναι πως ΟΧΙ Β,ΜΑ ΟΥΤΕ...ΣΧΕΔΙΟ Α ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΛΕΓΙΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!

    Μην τσιμπάτε λοιπόν στην αποπροσανατολιστική προπαγάνδα των νταβατζήδων της Ελευθεροτυπίας και άλλων:Αυτοί που πρέπει να απολογηθούν για τα σημερινά χάλια της Ελλάδας και κυρίως γι'αυτά που έρχονται,είναι οι αραχτοί κοιλαράδες του Πασοκ,που τρώνε με χρυσά κουτάλια εδώ και 20 χρόνια!

    Ο Καραμανλής,είχε πολλά αρνητικά και ήταν ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΜΑΔΗΣΕΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.Ο διάδοχός του,είναι ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.Αν δεν μπορούμε να καταλάβουμε τη διαφορά,είμαστε άξιοι της μοίρας μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μια τεράστια επιχείρηση αποσταθεροποίησης της Ελλάδας
    έχει ξεκινήσει από χρόνια και βρίσκεται σε εξέλιξη ως σήμερα.
    Η επιχείρηση αυτή έχει πέντε μέτωπα.




    1.Στρατιωτικη αποδυνάμωση της χώρας.

    2.Οικονομικη υπονόμευση.

    3.Διαλυση κοινωνικής συνοχής.

    4.Δημογραφικη αλλοίωση του πληθυσμού με δημιουργία μειονοτήτων.

    5.Υπονομευση ηθικού με το χάσιμο της Εθνικής μας συνείδησης.

    Γιατί Έθνη χωρίς αξιοπρέπεια, χάνουν και την Εθνική τους ακεραιότητα
    και την Εθνική τους ασφάλεια.
    Αν τους αφήσετε Έλληνες, σύντομα θα καταντήσετε
    μειονότητα μέσα στην ίδια σας την πατρίδα!
    Αυτά παθαίνετε όταν ακούτε παράσιτα ,αρπακτικά και προδότες.

    Όσο για τους επαγγελματίες ''αντιρατσιστές'' ,μη δίνετε περισσότερη προσοχή σε αυτούς από όσο θα δίνατε σε ένα σκυλί που ουρλιάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση