GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

1 εκατομμύριο οι άνεργοι; Δώστε τους...

...τις υπουργικές αποζημιώσεις Από το http://agiosgr.blogspot.com/ . ΩΡΑΙΑ τα αποτυπώνει σε δραματικούς τόνους ο υπουργός Εργασίας και Κοι...

...τις υπουργικές αποζημιώσεις

.
ΩΡΑΙΑ τα αποτυπώνει σε δραματικούς τόνους ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος από τη Βουλή, εξέφρασε την έντονη ανησυχία του, πως μέσα στο 2010 οι άνεργοι θα φθάσουν το ένα εκατομμύριο εκτοξεύοντας το ποσοστό ανεργίας ακόμη και πάνω από το 18%. Αυτά γράφαμε κι εμείς στα blogs ΑΛΛΑ δεν μας αναφέρει ΠΩΣ θα καταπολεμήσει την ΑΝΕΡΓΙΑ με τους εργαζόμενους στο δρόμο. Πως θα βολέψουν 1 εκ. άνεργους- αφήστε τους ανεπίσημους- και προτείνουμε να δώσουν...

την υπουργική τους αποζημίωση μήπως διασώσουμε ορισμένες εκατοντάδες.
Ο υπουργός Εργασίας, αναφερόμενος στις δράσεις του υπουργείου, εξήγγειλε την εφαρμογή κουπονιού, το οποίο θα διατίθεται στους ανέργους, προκειμένου να καλύπτουν τις βασικές τους ανάγκες. Συγκεκριμένα, το κόστος του κουπονιού θα είναι κοντά στα 60 με 65 ευρώ και οι άνεργοι θα μπορούν να το ανταλλάσσουν για μειωμένα εισιτήρια στα μέσα μαζικής μεταφοράς και για αγορές σε σούπερ μάρκετ. Το σχέδιο του υπουργείου θα παρουσιαστεί την ερχόμενη εβδομάδα.
Στο 9,8% η ανεργία τον Οκτώβριο. Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα η ΕΣΥΕ η ανεργία τον Οκτώβριο ανήλθε σε 9,8%, έναντι 7,4% τον Οκτώβριο 2008 και 9,1% τον Σεπτέμβριο 2009 ανήλθε το ποσοστό ανεργίας τον Οκτώβριο 2009. Με βάση τα στοιχεία της Γενικής Γραμματείας της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας το σύνολο των απασχολουμένων κατά τον Οκτώβριο 2009 εκτιμάται ότι ανήλθε σε 4.505.100 άτομα. Οι άνεργοι ανήλθαν σε 491.139 άτομα, ενώ ο οικονομικά μη ενεργός πληθυσμός ανήλθε σε 4.282.772 άτομα. Οι απασχολούμενοι μειώθηκαν κατά 110.708 άτομα σε σχέση με τον Οκτώβριο του 2008 (μείωση 2,4%) και κατά 72.743 άτομα σε σχέση με το Σεπτέμβριο του 2009 (μείωση 1,6%).
Οι άνεργοι αυξήθηκαν κατά 123.935 άτομα σε σχέση με τον Οκτώβριο του 2008 (αύξηση 33,8%) και κατά 34.336 άτομα σε σχέση με το Σεπτέμβριο του 2009 (αύξηση 7,5%).

21 σχόλια

  1. ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ.
    Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΑΛΕ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΕΑΣ ΠΗΓΕ ΑΠΟ ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟ... ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΕΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟ ΠΑΕΙ.
    ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ !!

    ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΒΙΒΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ.

    ΠΑΓΙΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

    ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.
    ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αεργοι είναι οι δ.υ.στην πλειονότητά τους, γιατί τους πληρώνουμε για να κάθονται ή να ανακυκλώνουν την γραφειοκρατία. Και μετά λέμε γιατί ανεβαίνει το δημόσιο χρέος ή γιατί δεν μας δανείζουν. Ούτε παράγουν, ούτε έχουν προσφέρει στο αποθεματικό του τόπου, ούτε κάνουν καμιά παραγωγική δουλειά υψηλής προστιθέμενης αξίας για να πούμε οτι δεν θα την έκανε ένας πραγματικά άνεργος με τα μισά λεφτά, με το μισό κόστος για τον φορολογούμενο.

    Και θα πάρουν και συντάξεις και εφάπαξ παχυλά. ΓΙΑΤΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μη μου στεναχωριόσαστε ...

    ....ΜΗΔΕΝ % ΜΗΔΕΝ % ΜΗΔΕΝ % ΜΗΔΕΝ % ΜΗΔΕΝ % ...είναι το ποσοστό ανεργίας ...
    ... σε δημόσιο, OTA, ΔΕΚΟ, πανεπιστήμια, βουλή , ινστιτούτα, αρχές, ταμεία, επιμελητήρια, παρατηρητήρια κλπ. κλπ.

    ... που ΈΜΕΙΣ (εργαζόμενοι και 1 εκ. άνεργοι) τους πληρώνουμε με το ΦΠΑ μας, φόρους μας, εισφορές μας, τέλη, δασμούς, ειδικούς φόρους σε πετρέλαιο,βενζίνη, ποτά κλπ. κλπ. ,καθώς ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ που δανείζονται τα υπουργεία, δήμοι κλπ. με ενέχυρο τη δική ΜΑΣ περιουσία, το δικό μΑΣ εισόδημα, και το δικό ΜΑΣ μέλλον...

    Κι όταν καταλάβουν οι πολλοί (και ο ΓΑΠ μαζί με το 'κόμμα' του) ότι ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΛΗΣΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ και συνεχίζουν να πληρώνουν ανελιπώς ΟΛΑ τα υπεράριθμα/άχρηστα στρατά κατοχής , τα οποία έτσι οδηγούν την οικονομία της χώρας στην καταστροφή, θα είναι ΑΡΓΑ για όλους ...

    Αργεντινή ερχόμαστε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΖΕΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ BLOG.
    ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ TIMING ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΧΑΛΙΝΑΓΩΓΗΣΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ.
    ΠΡΙΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΑΡΙΣΤΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΗ ΤΩΝ BLOGS ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓ ΠΑΝΩ ΣΑΣ.
    ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΜΑ ΤΗΣ ΤΑΔΕ Η ΤΗΣ ΔΕΙΝΑ ΕΙΔΗΣΗΣ Η ΓΝΩΜΗΣ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ.
    ΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ Η ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΡΘΕΝΕΣ Σ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ.
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΠΑΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΙΣΜΟ.
    ΕΙΔΑΜΕ ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΙΣΜΟ.
    ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΓΡΙΟ ΒΡΙΣΙΜΟ ΠΑΡΑ ΜΟΥΓΚΑ.
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΑΤΙ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ.
    ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΑΡΓΕΙΤΕ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΕΙΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ.
    ΚΑΙ ΝΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ.
    ΕΤΣΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΚΙ ΠΟΛΑ ΑΠΛΥΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ.
    ΚΟΨΤΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΚΟ.
    ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.
    ΑΝ ΜΠΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΛΟΥΠΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΤΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το κλεισιμο της στροφιγγας απο τις τραπεζες, η μηδενικη χρηματοδοτηση απο την ΕΕ, ο δημοσιος δανεισμος με υψηλα επιτοκια, η ανυπαρξια καταναλωσης λογω ελλειψης ρευστου διαθεσιμου,η υπερχρεωση καιο υπερδανεισμος των νοικοκυριων,των επαγγελματιων,των εμπορων,των βιοτεχνων,των μισθωτων μεσω πιστωτικων καρτων και δανειων και η φορολογικη επελαση που προετοιμαζει η κυβερνηση που εβλεπε πολλα λεφτα, λεφτα που υπηρχαν οπως έλεγε και τωρα δεν υπαρχει σαλιο, μοιραια θα εκτοξευσουν οχι μονο την ανεργια στα υψη αλλα θα συντριψει και την κοινωνικη συνοχη του κρατους.
    Ολοι νοιωθουμε εξουθενουμενοι και ανημποροι περιμενοντας τις εξελιξεις οποιες και αν ειναι αυτες.
    Το χειροτερο ομως ειναι οτι αυτη η κατασταση υποθαλπει ενα καζανι που βραζει και θα εκραγει με παταγο και καταστροφικες συνεπειες για ολους μας.
    Η καταναλωτικη φτωχεια που ηταν φτωχεια των ευρωπαιων μετατραπηκε σε φτωχεια επιβιωσης και υπαρξης.
    Τα μονα που τρεχουν ειναι τα εξοδα και δημιουργουν ενα ακατασχετο χρεος που σε καμμια περιπτωση δεν μπορει να αντιμετωπιστει με τα υπαρχοντα δεδομενα.
    Πτωχευσεις,διαταγες πληρωμων,κατασχεσεις, δικαστικες διαμαχες ,εξωσεις,σφραγισμενες επιταγες,διαμαρτυρυμενα γραμματια και δοσεις,ληξιπροθεσμες οφειλες προς το δημοσιο και ασφαλιστικους οργανισμους, αδυναμια πληρωμης κοινοφελων οργανισμων,μετριασμος των αγορων σητισης,εγκληματικοτητα,τρομοκρατια,απαξιωση της ζωης και ολα αυτα μαζι συνθετουν την κοινωνια του σημερα στην Ελλαδα.
    Οι Ελληνες λενε πολλοι εχουνε καταθεσεις εδω και στο εξωτερικο,ελεγχος κυριοι, ονοματα και διευθυνσεις οχι μονο ποθεν εσχες αλλα και πως εσχες και ποιοι στα βγαλανε εξω.
    Κλεφτες πολιτικοι με ασυλο και προνομια,πουλημενα τομαρια δημοσιογραφοι παραπληροφορητες της κοινης γνωμης βολεμενοι σε θεσεις που διασφαλιζουν την ζωη τους και των παιδιων τους απο χρηματα του δημοσιου που δεν υπαρχουν και δανειζετε βαρυνοντας ολους εμας.
    Συναλλαγες εργασιων και αγαθων επι πιστωσει χωρις αντικρυσμα,αποκλεισμος και τιμωρια οσων δεν μπορουν πλεον να εχουν προσβαση σε τραπεζες, απεχθεις και αποτρεπτικοι οροι χορηγησης επιδοτησεων ευρωπαικων προγραμματων ετσι ωστε να μην μπορει να τα παρει αυτος που τα χρειαζεται αλλα αυτος που δεν τα εχει αναγκη.
    Απατες, κομπινες,πορνεια,τζογος,ναρκωτικα,μπραβιλικια ξυλοδαρμοι,απειλες,φοβος,πανικος,ξενοφοβεια,αναδυομενος ρατσισμος,ανυπαρξια πολιτικων ιδεων και προοπτικης λογια μαλακισμενα σε ενα ετοιμοροπο με μεγαλες καταθεσεις λαο οπως λενε.
    Το μαυρο χρημα το δημιουργησαν οι πολιτικοι και αυτο θα ειναι και η ταφοπλακα τους.
    Η αντιπαροχη του εθναρχη εδωσε δουλεια στην οικοδομη και δημιουργησε ενα τμημα σε κατ επαγγελμα φοροφυγαδες τους εισοδηματιες που εχοντας ενα μικρο οικοπεδο μετατραπηκαν σε μια νυχτα σε ιδιοκτητες ακινητων που εισπρατουν καταμαυρο χρημα χωρις ποτε να επενδυεται αλλα να αποταμιευεται.
    Ολοι οι φτωχοι αυτοι δηλωνουν εισοδημα απο 8000-10000 ευρω ετησιως απο περιουσιες που ξεπερνουν τα 1-2 εκατομμυρια ευρω.
    Ιδου η Ροδος ιδου και το πηδημα κυριοι η καταντια αυτη ειναι δικο σας δημιουργημα πρασινων-μπλε-κοκκινων και οτι αλλο περιλαμβανει ο μπαξες της βουλης.
    Η λαικη εξεγερση ειναι κοντα γρηγορειτε γιατι ηρθε η ωρα να πληρωσετε εσεις οι πολιτικοι τον λογαριασμο και οχι παλι εμεις.
    Βρείτε τα λεφτα και φερτε τα πισω σε αυτους που ανηκουν στον ΛΑΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν είναι άσχημη ιδέα, όλοι οι εθνοπατέρες και εθνομητέρες για όσο διάστημα χρειασθεί να βγει η χώρα από την δύσκολη οικονομική κατάσταση να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με τον κατώτερο εθνικό μισθό. Άλλωστε οι περισσότεροι είναι οικονομικά ευκατάστατοι. Αυτό μάλιστα να επεκταθεί σε όλες τις δοτές και επιδοτούμενες με δημόσιο χρήμα θέσεις. Όποιος δεν συμφωνεί με αυτή την λογική να παραιτηθεί γιατί θα υπάρξουν κάποιοι το ίδιο ικανοί πατριώτες που θα δεχθούν αυτή την πρόταση. Αν αυτό κάποτε συμβεί, τότε η χώρα μπορεί να ελπίζει για καλύτερες μέρες. Διαφορετικά τα λαμόγια, η ιδιοτέλεια και τα μικροσυμφέροντα θα επικρατούν του κοινωνικού συμφέροντος. Να πάρει η ευχή δεν αλλάζει η κυβέρνηση για να πλουτίσουν οι διοικητές και τα στελέχη τραπεζών, οι πρόεδροι των ΔΕΚΟ και οι κάθε λογής παρατρεχάμενοι. Πρωθυπουργέ βάλε αυτή την πρόταση σε διαβούλευση, περιμένω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ 1000000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΝΗΡΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ. ΜΗΔΕΝ ΑΝΕΡΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΘΑ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ.
    ΄Η ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΛΠΑΖΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όταν σπίτι μας δεν έχουμε να φάμε , χρωστάμε σε όποιον λέμε καλημέρα, και οι μισοί μέσα στην οικογένεια είναι άνεργοι , ΔΕΝ φιλοξενούμε τους πεινασμένους γείτονες .
    Πρέπει εδώ και τώρα να φύγουν όλοι οι μετανάστες , να δώσουμε δουλειά στους άνεργους Έλληνες, να ορθοποδήσουν τα ταμεία , ΚΑΙ ΟΤΑΝ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ , τότε θα δούμε πως θα ταΐσουμε και αυτούς που πεινάνε


    shkat

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΑΠ και ξερό ψωμί που λένε.
    Εκτός του ότι οι μαζοχοσαδιστές Ελληνες του φωνάζουν “πάρε πιο σκληρά μέτρα, πάρτα τώρα, πάρτα όλα”…..

    Α ρε Καραμανλή τί έκανες….
    Από το “Τσοβόλα δώστα όλα”, στο “Γιωργάκη πάρτα όλα!”
    Η ιστορία του ΠΑΣΟΚ σε συνέχειες.
    Σε λίγο και σε Βίπερ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 15 Ιανουαρίου 2010
    Η επικίνδυνη ιδεοληψία του Γιώργου Παπανδρέου
    Και τα χειρότερα... έπονται...

    O Κωστάκης ο Καραμανλής ήταν πολύ μικρός για πρωθυπουργός: άτολμος, αδιάφορος, τεμπελάκος, καλοπερασάκιας. Δεν ήταν διεφθαρμένος, αλλά ήταν άτολμος και τελικά φυγομάχησε.
    Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν είναι τίποτα από τα παραπάνω. Ούτε διεφθαρμένος βέβαια. Αλλά είναι κάτι άλλο: ιδεοληπτικός. Και ο άνθρωπος που διακατέχεται από ιδεοληψίες μπορεί να κάνει το μεγαλύτερο κακό. Ακομα και αν είναι αδιάφθορος. Ο Πολ Ποτ δεν ήταν διεφθαρμένος, ιδεοληπτικός ήταν και δολοφόνησε εκατομμύρια πολιτών για να ικανοποιήσει το αρρωστημένο του εγώ...
    Αυτή τη στιγμή ο Παπανδρέου απεργάζεται τη δημιουργία στον τόπο μας μίας τεράστιας κοινότητας μουσουλμάνων Αφροασιατών, προκειμένου να ικανοποιηθεί η πολυπολιτισμική ιδεοληψία του.
    Οι Ευρωπαίοι και Βαλκάνιοι μετανάστες δεν του κάνουν, γιατί αυτοί αφομοιώνονται, τα παιδιά τους σιγά-σιγά γίνονται Ελληνόπουλα. Ο Γιώργος Παπανδρέου και οι όμοιοί του είναι hardcore: Θέλουν τους “άλλους”, τους Ασιάτες, τους Αφρικανούς, τους μουσουλμάνους. Αυτούς που θα εγγυηθούν την εσαεί μετατροπή της Ελλάδας σε πολυπολιτισμική σούπα και όχι αυτούς που θα δώσουν μία νότα πολυπολιτισμού, για να χαθεί αυτή στη συνέχεια λόγω του εκκεντρισμού των απογόνων τους στον Ελληνισμό.
    Δεν έχει κανένα δικαίωμα ο κύριος Παπανδρέου να κάνει πειράματα πάνω σε μία χώρα στην οποία ΔΕΝ γεννήθηκε και, το σπουδαιότερο, ΔΕΝ βίωσε ποτέ του. Με τη λέξη βίωσε εννοώ τον εκκεντρισμό του σε αυτό που λέγεται ελληνικός πολιτισμός. Τον εκκεντρισμό στην Ελλάδα της πέτρας και της θάλασσας, του μυκηναϊκού τάφου, του αρχαίου κίονα, της βυζαντινής εκκλησίας, του μεσαιωνικού κάστρου, της κυκλαδίτικης “κατοικιάς”, του χωριατόσπιτου, του προσφυγικού, του νεοκλασικού και της αθηναϊκής αστικής πολυκατοικίας, του Σολωμού, του Καβάφη, του Σικελιανού, του Πεντζίκη, του Παπαδιαμάντη, του Τσίρκα, του Γύζη, του Κόντογλου, του Γκίκα, του Μόραλη, του Σκαλκώττα και της Μπέλλου.
    Ο ιδεοληπτικός πρωθυπουργός μας, την Ελλάδα την έβλεπε πάντα λίγο ως μικρός Μεσσίας, σαν κάτι συμπαθητικό, όμορφο αλλά και παράξενο, ολίγον καθυστερημένο, με εμμονές που θέλουν διόρθωση, σαν τον συμπαθή, αλλά άξεστο χωριάτη που χρειάζεται διαφώτιση. Η Ελλάδα δεν ήταν ποτέ η χώρα του Γιώργου Παπανδρέου...
    Ο Γιώργος Παπανδρέου μπορεί να κάνει πολύ κακό στη χώρα ΜΑΣ εν αγνοία του. Πάρα πολύ καλό, που δεν θα διορθώνεται με τίποτα.
    Το συντομότερο που θα φύγει από την πρωθυπουργία, όπου βρέθηκε κατά λάθος μάλλον, το καλύτερο.
    Επείγει να φύγει όσο πιο γρήγορα γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ανεργια οι ελληνες

    ταυτοτητες στους πακιστανους!!

    τα εχετε χασει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ. ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΙΣΑ ΚΙ ΟΜΟΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ? ΜΑΛΛΟΝ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.ΟΜΩΣ ΕΣΕΝΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΒΑΛΑΝΕ ΛΟΒΕΡΔΟ ΣΕ ΒΑΛΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ Η ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ. ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΕΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.
    ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΛΟΒΕΡΔΟ- ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ- ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΟΥΠΟΝΙΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

    ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΕΙΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΑΣΟΚ. πρώτα ο πολίτης !@#$$%%$*

    Κίνητρα για να γίνεις Ρουφίανος.

    Προσπαθεί το κράτος να βρει τρόπο να κυνηγήσει τη φοροδιαφυγή και πρόκειται να δημιουργήσει γραμμή καταγγελιών, όπου θα μπορεί να πάρει κάποιος τηλέφωνο και θα καταγγέλλει το φοροφυγά.
    Αυτό λέει ο Παπακωνσταντίνου στον Σρόιτερ. Μάλιστα ανέφερε ότι....πολλοί φίλοι του υπουργού, πηγαίνουν σε μαγαζιά και του λένε καλά βλάκας είμαι εγώ που πληρώνω και αυτός δεν μου κόβει απόδειξη;

    Ο Παπακωνσταντίνου μετά από επιμονή του Σρόιτερ είπε ότι τελικά στους πολίτες που δίνουν τους φοροφυγάδες θα ταχυδρομείται μια επιστολή που θα επιβραβεύει τον πολίτη για το δόσιμο...
    Μμμμ... Κάτι δεν μας αρέσει εδώ...

    πασοκ. ΠΡΩΤΑ Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όποιος παρακολούθησε χθές το κανάλι της Βουλής σχετικά με τους διορισμούς στο δημόσιο, αντιλήφθηκε εκτός των άλλων πως οι συμβάσεις έργου,που η κυβέρνηση διατυμπάνιζε πως θα τις καταργήσει γιατί ήταν ρουσφετολογικές και διατηρούσαν καθεστώς δουλείας,θα ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ!Ναι, θα συνεχιστούν κανονικότατα,όχι μόνο στους ΟΤΑ αλλά και στον Ευρύτερο Δημόσιο Τομέα.Η διαφορά είναι πως θα μπαίνεις με ρουσφέτι, γιατί η επιλογή θα γίνεται από τον εκάστοτε φορέα και απλά θα επικυρώνεται από τον ΑΣΕΠ.
    Καλά, μας δουλεύουν...
    Εγώ νόμιζα πως θα ίσχυε η αξιοκρατία με αυτή την κυβέρνηση...
    Η ουσία ήταν να φύγουν τα γαλάζια παιδιά για να μπουν τα πράσινα;;;
    ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δώστε την Πετρούλα ατόφια και καθαρά στον λαό, με το κορμί της, με το νάζι της, με το ταπεραμέντο της, κύριοι του STAR, και μην της βάζετε τρικλοποδιές με τις αχαραχτήριστες δεσποινίδες που ρίχνετε στο πλάι της όταν λέει τον ΚΑΙΡΟ, και στο κάτω κάτω αν σε κάποιον από εσάς δεν έκατσε να πηδηχτεί να μην την πληρώσουμε εμείς. ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ετσι φωναζε και στο αναν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΩΣΤΗΣ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ16 Ιαν 2010, 9:40:00 π.μ.

    15 3,29
    ΣΧΕΔΟΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΥ ΣΟΥ .ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΤΗΣ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ-ΒΡΙΣΚΩ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ. ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΙΘΙΚΗ ,ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ## ΠΑΣΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ## ΚΑΙ ΤΟΥΣ ##ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΑΣ## ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΟΤΙΣΜΟ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΣΟΚ

    Η συμμορια ειναι πιο μεγαλη κ. Θεοδωρακη!!

    αργα ανακαλυψατε την Δραγωνα και την συμμορια αφελληνισμου!!!
    Εχουν κανει και αλλα που δεν τα φανταζεστε!!

    1. ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙ ΕΔΙΝΑΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΩΜΑΣΣΩΝΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΨΗΦΙΖΑΝ ΠΑΣΟΚ


    2.Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΝ ΔΡΑΓΩΝΑ ΘΑΛΕΙΑ

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΜΙΑΣ ΕΠΙΚΟΥΡΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΚΟΡΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ (!)

    ΟΤΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΑΥΤΗ

    1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ

    2. ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΠΑΙΔΑ
    3. ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝ
    4. Η ΕΚΛΟΓΗ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΗ
    5. ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΡΑΓΩΝΑ: ΕΙΜΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΟΥ (ΔΙΔΑΣΚΕ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΕΚΕΙ)!!

    2. ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΣΥΝΑΝΤΑΕΙ ΤΗΝ ΔΡΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ
    - ΚΥΡΙΑ ΔΡΑΓΩΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ?
    - ΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΓΩΝΑ

    - ΚΥΡΙΑ ΔΡΑΓΩΝΑ Η ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ?
    ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΓΩΝΑ Η ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ!!

    3. Ο ιδιος ο δρ Κουτσουκος πηγε με τον φακελο ασπαιτε στο γραφειο της Δραγωνα πριν ενα χρονο ....και ζητησε να τον δεχτει για να μιλησουν για το σκανδαλο Ασπαιτε κλπ...ακομα περιμεναι την συναντηση

    4. Η Δραγωνα ειναι φιλη της Δαμανακη, Βασιλη Κουλαιδη κλπ...ολοι μια παρεα ειναι και συνεργαζοντουσαν με την Ευη Μποτσαρη της ΝΔ !! Η συμμορια ειναι πιο μεγαλη κ. Θεοδωρακη!!

    6.Ο αφελληνισμος δεν είναι τίποτα μπροστα στην "σκοπιμη καταστροφη της συνεχειας των ελληνων" με ΤΗΝ ΜΗ ΥΠΑΡΞΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

    7. ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΛΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ!!

    8. Το σχεδιο της "συγχρονης γεννοκτονιας των ελληνων" με την "μη υπαρξη απογονων" και ταχεια αντικατασταση αυτων με μεταναστες ειναι σε πληρη εξελιξη ...

    9. το καταστροφικο ανθελληνικο σχεδιο της "δημογραφικης υποχωρησης- εκμηδενησης" των ελληνων (μεσω διαζυγιων, επιορκων δικηγορων, σκοπιμης στερησης μητροτητας κλπ..)ειναι σε εφαρμογη αλλα δεν μπορειτε να το σκεφτειτε ...

    10. Αν δεν ηταν ο Θεοδωρακης οποισδηποτε τα εβαζε με την συμμορια θα τον βγαζαν τρελλο, παρανοικο κλπ... Τον Θεοδωρακη δεν μπορουν να τον αντιμετωπισουν ετσι και γιαυτο θα τον "περιποιηθουν μελλοντικα".

    11. Τον Τασσο Παπαδοπουλο των εβγαλαν απο τον ταφο του!! Σκεφτετε τι μπορουν να κανουν σε οπιον δεν θελει να υποχωρησει!!

    12. το ανθελληνικο σχεδιο της μεγαλης συμμοριας-μαφιας διακομματικου μεγεθους ειναι τοσο διοβολικο που μονο ανθελληνικοι εγκεφαλοι μπορουν να το επιβαλλουν !!


    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ και της διακκοματικης συμμοριας-μαφιας!!

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ

    ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση