GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δύο 12χρονα έσπασαν και διέρρηξαν παγκάρι...

Από το http://epirusgate.blogspot.com/ . Δύο 12χρονα παιδιά έσπασαν και διέρρηξαν το παγκάρι της Αγίας Θεοδώρας αφαιρώντας τα λίγα χρήματα π...

Από το http://epirusgate.blogspot.com/
.
Δύο 12χρονα παιδιά έσπασαν και διέρρηξαν το παγκάρι της Αγίας Θεοδώρας αφαιρώντας τα λίγα χρήματα που υπήρχαν μέσα, για το φιλόπτωχο ταμείο. Το περιστατικό συνέβη σήμερα λίγο μετά τις 9 το βράδυ, κινητοποιώντας Αστυνομία, Πυροσβεστική και αναστατώνοντας τους περίοικους. Όλα ξεκίνησαν όταν κάποιος περίοικος είδε τα παιδιά ανεβασμένα ψηλά στη σκεπή του μνημείου. Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία Άρτας η οποία κινήθηκε ταχύτατα, όπως και...

η Πυροσβεστική η οποία ειδοποιήθηκε συγχρόνως. Αρχικά οι δύο ανήλικοι υποστήριξαν ότι τους έφυγε η μπάλα και πήγε ψηλά στην εκκλησία, όμως το κομμένο καλώδιο του συναγερμού, εξωτερικά της Αγίας Θεοδώρας, δημιούργησε από την πρώτη στιγμή υποψίες ότι το κίνητρο μπορεί να ήταν κλοπή. Ο ένας από τους δύο 12χρονους ομολόγησε στη συνέχεια ότι αυτός έκοψε το καλώδιο του συναγερμού. Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός πώς δύο ανήλικοι, σκαρφίστηκαν και έπλεξαν ολόκληρη μηχανορραφία. Την υπόθεση ερευνά η Ασφάλεια.

9 σχόλια

  1. Κάθε χρόνο τέτοια μέρα, η πρώτη είδηση σ’ όλα τα κανάλια ήταν σχετικά με τον εορτασμό των Φώτων, συνοδευόμενη από εκτενή ρεπορτάζ με την κατάδυση του Τιμίου Σταυρού σε διάφορα μέρη της χώρας. Φέτος, όμως, άλλαξε το… τροπάριο.

    Παρακολουθήσατε τρία βραδινά δελτία ειδήσεων της 6ης Ιανουαρίου, στα κανάλια Alter, Ant1 και Mega. Κατά… διαβολική σύμπτωση, κανένα κανάλι δεν παρουσίασε τις εκδηλώσεις, παρά μόνον κάποιες δηλώσεις πολιτικών που έγιναν σ’ αυτές τις εκδηλώσεις, με την εικόνα «ζουμαρισμένη» στα πρόσωπα των πολιτικών, μακριά από παπάδες και σταυρούς.

    Αυτή η φετινή σύμπτωση των δελτίων, δείχνει κατ’ αρχάς ότι υπάρχει μια «ανωτάτη επιτροπή προληπτικής λογοκρισίας», που καθορίζει εκ των προτέρων σε ΟΛΑ τα μεγάλα κανάλια, ποιες ειδήσεις θα παρουσιάσουν (και με ποια σειρά!) και ποιες θα αποσιωπήσουν τελείως. Και δεύτερον, η παντελής αποσιώπηση των σχετικών με μια μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης, εντάσσεται προφανώς στον θρησκευτικό αποχρωματισμό της Ελλάδος, που προωθούν οι σιωνιστές-νεοταξίτες.

    Οποιαδήποτε άλλη εξήγηση, μη «φαντασιόπληκτη» και «συνωμοσιολογική», δεκτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΛΕΤΕ ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ 7 ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗ ΑΙΓΥΠΤΟ.

    ΣΗΜΕΡΑ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΚΑΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥΣ.

    ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΚΚΕΔΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΙΓΥΠΤΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ιωάννης Καποδίστριας πρώτος Κυβερνήτης της Ελλάδος, προς την Δ´ Εθνοσυνέλευση

    «…Ελπίζω ότι όσοι εξ´ υμών συμμετάσχουν εις την Κυβέρνησιν θέλουν γνωρίσει μεθ´ εμού ότι εις τας παρούσας περιπτώσεις, όσοι ευρίσκονται εις δημόσια υπουργήματα δεν είναι δυνατόν να λαμβάνουν μισθούς αναλόγως με τον βαθμό του υψηλού υπουργήματός των και με τας εκδουλεύσεις των, αλλ´ ότι οι μισθοί ούτοι πρέπει να αναλογούν ακριβώς με τα χρηματικά μέσα, τα οποία έχει η Κυβέρνησις εις την εξουσίαν της…»

    «…εφ´ όσον τα ιδιαίτερα εισοδήματά μου αρκούν διά να ζήσω, αρνούμαι να εγγίσω μέχρι και του οβολού τα δημόσια χρήματα, ενώ ευρισκόμεθα εις το μέσον ερειπίων και ανθρώπων βυθισμένων εις εσχάτην πενίαν».


    Σχόλιο : Από ότι λένε οι Κυβερνώντες, η χώρα μας είναι εν μέσω οικονομικών ερειπίων και εκατομμυρίων ανθρώπων κάτω από το όριο της φτώχειας. Ας αποφασίσουν λοιπόν για την φετινή χρονιά να μην πάρει κανείς (από υπουργούς, βουλευτές, στελέχη) μισθό και να ζήσουν με τα δικά τους εισοδήματα, αφού μάλιστα έδιωξαν από τη μέση και το ασυμβίβαστο και όλοι πλέον δουλεύουν......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατά την τελευταία απογραφή (1991) ο συνολικός πληθυσμός της Δυτικής Θράκης ανέρχεται σε 305.000 κατοίκους. Εξ αυτών 231.000 είναι ορθόδοξοι και 115.000 μουσουλμάνοι. Οι μουσουλμάνοι διακρίνονται σε 36.000 Πομάκους (23.000 στο νομό Ξάνθης, 11.000 στο νομό Ροδόπης, 2.000 στο νομό Έβρου), 24.000 αθίγγανους (από 9.000 στους νομούς Ξάνθης και Ροδόπης και 2.000 στο νομό Έβρου) και 54.000 τουρκογενείς ή μάλλον, κατά μια άποψη, ορθότερα, τουρκόφωνους (10.000 στο νομό Ξάνθης, 42.000 στο νομό Ροδόπης και 2.000 στο νομό Έβρου). Από τους Πομάκους της Ξάνθης περί τους 700 έχουν τουρκική φυλετική ρίζα. Στη Βουλγαρία οι Πομάκοι ανέρχονται σε 100.000 περίπου.

    Κατά την παράδοση οι Πομάκοι προέρχονται από την αρχαία θρακική φυλή των Αγριάνων. Πολλά τοπωνύμια στην περιοχή Ξάνθης, όπου και οι περισσότεροι Πομάκοι, διασώζουν τους Αγριάνες. Έτσι σημειώνουμε τη συνοικία της Ξάνθης Αχριάν μαχαλεσή = γειτονιά των Αχριανών, όπου και οι Πομάκοι κάτοικοί της αυτοαποκαλούνται Αγριάνες. Στην περιοχή του Έβρου υπάρχει ο συνοικισμός Αχριάν Πουναρή = πηγή των Αγριάνων, ενώ το χωριό της περιοχής ονομάζεται Αγριανή. Η λέξη Πομάκος κατά μεν τους Βούλγαρους προέρχεται από τη βουλγαρική λέξη pomagam = βοηθώ, εξαιτίας της βοήθειας προς τους Τούρκους κατά των Βουλγάρων το 1876, κατά δε τους Έλληνες πιθανόν να προέρχεται από τη λέξη πομάξ = πότης και συμπορεύεται με την παλαιά συνήθεια των Θρακών να πίνουν. Εξάλλου, παρατηρείται ότι οι Τουρκογενείς των πεδιάδων της Δυτικής Θράκης διαφέρουν από τους Πομάκους.

    Οι Πομάκοι είναι κατά την πλειοψηφία υψηλοί, ξανθοί, γααλνομάτηδες, δολιχοκέφαλοι, φιλοπρόοδοι, δεν έχουν μογγολικά χαρακτηριστικά και κατοικούν στα ορεινά της Θράκης της Δυτικής Θράκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενας απο εσάς αν πάει σε ένα οποιοδήποτε Κρατικό Νοσοκομείο.
    Θα δεί που πηγαίνουν τα λεφτά.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ.
    ορδές μεταναστών και ξένων
    καθημερινά παντού σε όλα τα τμήματα
    ΤΖΑΜΠΑ.
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΜΕΤΑ.
    ο θεός σταμάτησε να ρίχνει μάννα εξ ουρανών και πιλάφια εδώ και χιλιετίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΥΠΟΜΝΗΣΗ
    Άρθρο 120

    Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την Ε΄ Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Υπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ιουνίου 1975.

    2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

    3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

    4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.



    ΕΣΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΤΟ ΤΗΡΗΣΕΙΣ;;;;;;

    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΓΩΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για τον κύριο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας
    Πατριώτης η Προδότης ;;;;;;;

    Κύριε πρόεδρε θα έχετε την δύναμη ,το θάρρος και τα αρχίδια ,
    και να γραφτεί το όνομα σας , με χρυσά γράμματα και να μείνει ,
    σαν τον μεγαλύτερο Έλληνα πατριώτη , πρόεδρο των τελευταίων δεκαετιών , που όλοι η Έλληνες και οι απανταχού Ελλήνων
    θα μιλά για όσας .
    Θα μπορέσετε όταν ψηφιστεί από την βουλή , το νομοσχέδιο
    για την νομιμοποίηση ,την ιθαγένεια και το δικαίωμα ψήφου
    των μεταναστών , που με αυτό θα μπει η ταφόπλακα
    στην Ελλάδα μας , και έλθει προς επικύρωση σε εσάς
    να πείτε ΟΧΙ δεν το υπογράφω , παραιτούμε , πάω σπίτι μου ,
    άντε γεια , και να βρείτε άλλο πρόεδρο να τo υπογράψει .
    η θα επαληθευθεί , η κυρία Ψαρούδα Μπενάκη με αυτά που
    σας είπε τότε , όταν αναλάβατε την προεδρία ;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άντε τώρα να κάνουν και μήνυση σε βάρος των αστυνομικών γιατί τα έπιασαν τα 12/χρονα.
    Μήπως και αυτά τα βασάνισαν κατά την νέα μέθοδο εκφοβισμού των αστυνομικών?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία με αυτά που κάνει Ο Γ. Παπανδρέου ο μικρός έχει βάλει το Ελληνισμό σε ένα συγκεκαλυμμένο διωγμό (με το γάντι λέει ο λαός) και μάλιστα μέσα στη χώρα μας.

    Είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία να διαλύσει αυτή την Πατρίδα.

    Αμφισβητείται η Λαϊκή Κυριαρχία μας , τα Πολιτικά μας δικαιώματα, η παιδεία μας ,και η θρησκεία μας

    Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε ΟΛΟΙ οι Συνέλληνες,όλοι οι πατριώτες όπου και εάν ανήκουν πολιτικά και έξω από κόμματα και ιδεοληψίες να οργανωθούμε και να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα.

    Εάν τους αφήσουμε θα συνεχίσουνε να δρουν ανθελληνικά σύμφωνα με τις επιταγές των πατρόνων τους.

    Η Πατρίδα έχει μπει στο μάτι γνωστών ανθελληνικών κύκλων του εξωτερικού που ζητούν τη ολοσχερή διάλυσή της.

    Ας μιλήσουμε για το πρόβλημα με το σπίτι μας ,στο χώρο της εργασίας μας ,σε φιλικά μας πρόσωπα ,συγγενείς .

    Πολλοί από αυτούς , με τα προβλήματα της καθημερινότητας ,δεν έχουν συνειδητοποιήσει το που μας πάνε.

    Ελάτε ΟΛΟΙ με βάση το άρθρον 120 του Συντάγματος των Ελλήνων να ενώσουμε τις φωνές μας και τις ανησυχίες μας για το μέλλον αυτής της Πατρίδας.

    Εάν απαιτηθεί να κατέβουμε και στους δρόμους ,στις πλατείες των πόλεων, να πάμε για παράσταση διαμαρτυρίας στη Βουλή και ότι άλλες ενέργειες απαιτηθούν για να σταματήσουμε τα δεινά που έρχονται.

    Έκαναν το Σύνταγμα των Ελλήνων ένα κουρελόχαρτο.

    ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ !!!!!!


    ETHEROVAMON

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση