GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Νο 13 είναι τυχερό και μάλιστα πολύ...

Το Νο 13 είναι τυχερό και μάλιστα πολύ... Η κούκλα μας η Ζήνα (Μολοσσός Ηπείρου) μας χάρισε 13 στολίδια, τα 11 αρσενικά και τα 2 θηλυκά! ΧΡ...

Το Νο 13 είναι τυχερό και μάλιστα πολύ...
Η κούκλα μας η Ζήνα (Μολοσσός Ηπείρου) μας χάρισε 13 στολίδια, τα 11 αρσενικά και τα 2 θηλυκά!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!
(black4akis@gmail.com & 6932651115 Νίκος)
+Αρχιμανδρίτης
Νικόλαος Κ. Λαγουμτζής
Συνταγματάρχης (Θ) ε.α.

12 σχόλια

  1. Αρχιμανδρίτης-Συνταγματάρχης τι ακριβώς σημαίνει; Υπηρετείς τη θρησκεία της αγάπης και της ειρήνης με κανόνια και ρουκέτες; Αγαπάς τα σκυλιά (καλά κάνεις!) αλλά δεν φαίνεται να αγαπάς τους ανθρώπους, αλλιώς γιατί τους προετοιμάζεις να αποδεχτούν τον αφύσικο θάνατό τους;
    Ξέρω ότι για ένα σταθερό μισθό και χαβαλετζίδικη απασχόληση, όπως η δική σου, μπορεί κάποιος να κάνει πολλές υποχωρήσεις, αλλά εσύ ανατρέπεις όλα αυτά που υποκρίνεσαι πως πιστεύεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Δημόσια Ηλεκτρονική διαβούλευση" είναι η καινούργια φάρσα των επικοινωνιολόγων του Yorgo και της παρέας του, που θέλουν να δώσουν στους Έλληνες την αυταπάτη ότι δήθεν μετέχουν στην εξουσία. Είδαμε το καλαμπούρι με τα βιογραφικά για την κάλυψη των διαφόρων θέσεων στην καινούργια κυβέρνηση. Πήραν τα βιογραφικά, τα πέταξαν στο καλάθι των αχρήστων και διόρισαν τα πιστά μέλη του κόμματος που τα ξέραμε. Τώρα βάλανε στο διαδίκτυο για "ηλεκτρονική διαβούλευση" το φορολογικό νομοσχέδιο, το μεταναστευτικό(κλικ) και αργότερα ποιος ξέρει τι άλλο.

    Οι άνθρωποι του πρόεδρου νομίζουν ότι έχουν μία παγκόσμια πρωτοτυπία. Κάνουν λάθος. Η μόνη πρωτοτυπία είναι η χρησιμοποίηση του διαδικτύου. Πολύ πριν το Yorgo και τo ΠΑΣΟΚ, τα κομουνιστικά κόμματα στα καθεστώτα τους είχαν επεξεργασθεί μία ολόκληρη προπαγανδιστική ψυχολογική τεχνική, όπου, με διάφορα τεχνάσματα, ο λαός έπρεπε να νομίζει ότι κατέχει την εξουσία ή τουλάχιστον ότι μετέχει ενεργώς στην άσκηση της.

    Τα κόμματα αυτά φρόντιζαν να οργανώνουν μεγάλες λαϊκές ζυμώσεις, που περιέβαλαν κάθε σημαντική ενέργεια τους, και έδιναν την ψεύτικη εντύπωση ότι αυτή προήλθε ή ενεκρίθη από τον λαό! Π.χ. πριν από την έναρξη της εφαρμογής ενός νέου οικονομικού προγράμματος, το κόμμα και η κυβέρνηση δημοσίευαν ένα "προσχέδιο" που το "υπόβαλλαν" τάχα στον λαό. Ακολουθούσε "παλλαϊκή συζήτηση", δηλαδή μια τεράστια προπαγανδιστική ζύμωση. Σε εργοστάσια, κολχόζ, επιχειρήσεις, πανεπιστήμια γίνονταν συνελεύσεις όπου ο κάθε ενδιαφερόμενος έλεγε την γνώμη του για το οικονομικό πρόγραμμα. Οι κρατικές εφημερίδες καθιέρωναν δήθεν ειδικές σελίδες και πάει λέγοντας...

    Έτσι νόμιζε ο λαός. Ό μως η "παλλαϊκή συζήτηση" ήταν ένα τέχνασμα. Μία απάτη, με θύμα τον λαό και σκοπό την άμβλυνση της αντίθεσης του προς το καθεστώς. Και το πιο ωραίο από όλα είναι ότι ακολουθούσε "νέα ζύμωση", για να κληθεί ό λαός να εκτελέσει το οικονομικό πρόγραμμα, αφου υποτίθεται ότι ήταν δικό του, έργο του και συνισταμένη των γνωμών του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 148 ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΣΕ ΘΑΨΕΙ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΑΝ ΠΑΣ... ΕΙΡΗΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ.

    ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΕΣ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΕΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΓΙΑ ΚΟΠΡΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΒΑΛΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΕΣ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΕΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΓΙΑ ΚΟΠΡΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΒΑΛΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΥΣΤ

    Χριστιανικό πρόβατο πολύ περισσότεροι αρχιμανδρίτες, δεσποτάδες και αλλα ρασοφόρα κοπρόσκυλα υπηρέτησαν πιστα τους τούρκους και η εκκλησια ανταμείφτηκε ανάλογα για αυτές τις υπηρεσίες που προσέφερε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΓΟΥΡΙ Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΖΙΝΑ.
    ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 9:18 Γύρισε πλευρό φίλε μου. πιάστηκες έτσι!
    Κοίτα τον τίτλο Αρχι-ΜΑΝΔΡίτης, αρχηγός της μάντρας των προβάτων που συγκαταλέγεσαι και σύ. Καιτο χειρότερο είναι ότι το ξέρεις και το υποστηρίζεις!!!
    (Ακου χιλιάδες....Αλλο πάλι τούτο)
    Τα σκυλάκια όμως που τώρα φαίνονται ρομαντικά και με γλαφυρότητα τα παρουσίασε ο ... Αρχι...τέτοιος, να μας πεί τι θα κάνει σε λίγο καιρό που θα έχουν απαιτήσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ! ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ! ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ!!! ΒΕΒΑΙΑ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΜΑΚΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥ, ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΘΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τετοιοι παπαδες με γκατς κράτησαν την Ελλάδα και έδωσαν το παρών και οχι κατι ψευτοκουλτουριάρηδες που με το πρωτο μπαμ, θα κατουρηθούν πάνω τους!
    Μας αρέσει που βλέπουμε παπαδες με ... και μάλιστα να είναι φιλάνθρωποι και φιλόζωοι!
    Οι ψευτοκουλτουριάρηδες ας ακούσουν ένα μπαμ, και θα σπάσει το νυχάκι τους!
    ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δυστυχώς βλέπω ότι μερικοί σχολιαστές δείχνουν τη μικρότητά τους αντί να δείχνουν τα φιλοζωικά τους αισθήματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θα συμφωνήσω πως τα ράσα δεν κάνουν τον Παππά. Το συγκεκριμμένο τηλέφωνο που γράφουν είναι για να πουλήσουν τα κουτάβια. Μπερδέψαν την θρησκεία με το περιεχόμενο. Το τελευταίο το έχω δει σε πάνω από 20 αγγελίες που πουλάνε μολοσσούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΚΥΛΕΜΠΟΡΟΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ποιότητα της μητέρας ως μολοσσού Ηπείρου είναι πολύ κακή. Επίσης μου φαίνεται ,ίσως να κάνω και λάθος, πολύ μικρή για να γεννήσει. Δεν έπρεπε να την ζευγαρώσετε τόσο νωρίς ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση