GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παίξτε μπάλα ρεεε...

Aπό το http://endexomenos.blogspot.com / Συντρόφια του Πασοκ. Οι μάγκες είναι αυτοί που διδάσκονται απο τα λάθη του παρελθόντος και δεν τα ε...

Aπό το http://endexomenos.blogspot.com
/
Συντρόφια του Πασοκ. Οι μάγκες είναι αυτοί που διδάσκονται απο τα λάθη του παρελθόντος και δεν τα επαναλαμβάνουν.
Φθείρεστε άδικα και καταναλώνετε τα αποθέματα αξιοπιστίας, δυνατότητας και καλής διάθεσης που σας έχουμε πιστώσει. Επειδή οι άλλοι ήταν χειρότεροι δεν μπορείτε εσείς να κάνετε πράγματα που είναι ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
Εχετε μαμήσει τους φουκαράδες τους φτωχούς που δεν είχαν τα λεφτά να πάρουν ενα καινούργιο κολοαυτοκίνητο. Τούς υποχρεώνετε σε απόσυρση την στιγμη που η ΔΑΝΙΑ π.χ. χρησιμοποιεί παμπάλαια αυτοκίνητα σε κυκλοφορία. Σας μουντζώνουν (φθείρουν) καταθέτοντας πινακίδες και όσο λίγοι και να είναι την επικοινωνιακή ζημιά την έχετε. Επίσης δεν καταλαβαίνετε οτι...

δίνετε δουλειά στα εργοστάσια των Γερμανών των Άγγλων των Σκανδιναυών και όλων των βιομηχανικών χωρών. Πράσινη ανάπτυξη και πράσινα άλογα. Μου κόπτεστε για το περιβάλλον [σωστά] την στιγμή που άλλες χώρες ξέρετε οτι το ξεσκίζουν στην ψύχρα. Ο Κόσμος εχει αγριέψει και εσείς αγρούς αγοράζετε. Επίσης κόψτε και το κόλπο (γιατι και παλιό είναι και κουράζει-εκνευρίζει) με τις διαρροές για να «μελετάτε» τις αντιδράσεις μας, γιατί για «αμελέτητους» σας κόβω και πολύ σύντομα θα το δείτε γαιτί οι πολιτικοί σας αντίπαλοι τρίβουν τα χέρια τους και ετοιμάζονται για «καθόδους». Εξηγείστε ευθαρσώς και αναλυτικά, αποφασίστε και προχωρήστε. Σε κάθε τομέα!
Οσο για τις προεκλογικές δηλώσεις οτι θα «τσιμπήσετε» και καλά τους φοροφυγάδες πάπαλα την βλέπω την δουλειά και μπούρου μπούρου άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, γιατί πάλι απο τα τσιγάρα τα πιοτά.. και τα ξενύχτια και τίς βενζίνες πάτε να βγάλετε μαλί και απο τους ίδιους λαλάκες τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους που θα τους κάνετε και εφοριακούς να σας μαζεύουν και καταγράφουν αποδείξεις!!!
Εχω και άλλα να σας χώσω [οπως π.χ. το οτι δεν περιμένω να έρθουν πίσω τα 140 εκατομμύρια ευρώ απο την Siemens, όμως ΘΕΛΩ να ματώσετε και να μου βρείτε με ονόματα ποιά ή ποιές κουφάλες τα έφαγαν όπως επίσης και στο Βατοπαίδι] και το ΕΧΩ το δικαίωμα επειδή σας ψήφισα και σας θέλω δυνατούς και καθαρούς αλλά σταματάω εδω για να μην πλατιάζω.
Πατήστε μπάλλα λοιπόν και κάντε παιγνίδι γιατί πολύ στην τρίπλα το ρίξατε και απο γκόλ τίποτα.

21 σχόλια

  1. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!
    και κάτι που πρέπει να μην ξεχνάμε!!!

    Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος (1939-2008)
    «Κράτα γερά μέσα σου τα ζώπυρα της πίστεως που παρέλαβες από τους γονείς σου. Η Ελλάδα είναι η χώρα των μεγάλων αγώνων για την κατίσχυση των μεγάλων ιδανικών. Μην αφήσεις τη χώρα σου να χάσει το χαρακτήρα της και να μετατραπεί σε μάζα ανθρώπων, χωρίς συνείδηση, χωρίς εθνικότητα και χωρίς ταυτότητα. Μέσα σ' αυτή τη μάζα κινδυνεύεις να γίνεις ένα νούμερο, ένας αριθμός, να χάσεις την ελευθερία της προσωπικότητάς σου. Αδελφοί, μείνατε εδραίοι και αμετακίνητοι σε όσα μάθατε και σε όσα επιστώθητε. Μείνατε σταθεροί στην πίστη και στα ιδανικά του Γένους. Αυτό είναι το χρέος μας.»

    etherovamon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέλος του χρόνου θα τους καταριόμαστε και θα μουτζώνουμε τα μούτρα μας που δεχθήκαμε αυτούς τους παπάρες ως σωτήρες. Αδελφάκια του Κωστάκη και του Παυλόπουλου είναι, γεννημένοι για αποτυχία. Και ακόμα δεν ανακοίνωσαν μέτρα για την οικονομία, όλο στα σχέδια βρίσκονται, μόλις που κατάλαβαν ότι ανέλαβαν την κυβέρνηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. .... έχει και πολύ μεγάλη σχέση με την ανάρτηση... από κάτι τέτοια φθείρεται η κυβέρνηση και οι πολιτικοί οραματισμοί του γαπ....

    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

    Η «καθηγήτρια» και ειδική γραμματέας του υπουργείου παιδείας δια βίου μάθησης και θρησκευμάτων μίλησε.
    ΠΟΥ: στο κανάλι 1 του Πειραιά
    ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΠΕ: ότι όλα είναι συκοφαντίες και παρερμηνείες και ότι είναι προσπάθεια να βλάψουν την αποφασισμένη πολιτική του γαπ που είναι αυτή που εκφράζει στα «επιστημονικά της πονήματα».
    Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά βγήκε και «Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» και έβαλε ανακοίνωση συμπαράσταση για τις άδικες επιθέσεις στη Θάλεια Δραγώνα με θέμα : « Δημιουργικός πατριωτισμός του πολίτη: σίγουρα ναι. Στενόμυαλος εθνικισμός: σίγουρα ΟΧΙ» ΜΙΚΡΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ: Πρόεδρος της «Ένωσης πολιτών» είναι κατά τύχη ο σύζυγος της κυρίας…
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΕΠΙΛΟΓΟΣ: για το θέμα των πτυχίων της καμία νύξη, ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ γαπ και τον υφυπουργό παιδείας για τον αγώνα που κάνουν για την αξιοκρατία και την πάταξη της παρανομίας στο χώρο της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης
    ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΕ Ο γαπ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΡΠΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.
    ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΩΤΗΡΙΟ ΕΤΟΣ 2011!! ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εσένα πού σε βρήκανε; στο tide? η σε κυριακάτικη προσφορά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1)Φορολόγηση στα εμβάσματα των λαθρομεταναστών
    2)Στοπ στα λεφτά για σποτάκια στο κανάλι που εργάζεται ο κύριος Τσίμας υπερ των λαθρομεταναστών
    3)Στοπ στη σίτιση τους και στην δωρεάν ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη.
    4)Στοπ στο να ξοδεύουμε εκατομμύρια για τη διασωση αυτών που επιλέγουν να πνιγούν
    5)Άμεση κατάργηση όλων των πράσινων καρτών ώστε να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίες για τους Έλληνες και να μειωθεί η εισφοροδιαφυγή.
    6)Στοπ στο λαθρεμπόριο της μαφίας με τους παράνομους λαθρομετανάστες μικροπωλητές που ματώνουν τις ελληνικές επιχειρήσεις και τα έσοδα του κράτους.
    7)Ναι στα κίνητρα στους Έλληνες ώστε να αποκτήσουν τρίτο και τέταρτο παιδί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΠΑΛΑ .

    ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ "ΣΗΚΩΣΑΝ" ΤΑ ΣΠΡΕΝΤ;

    ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ Ο ΓΕΡΟΣ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΑΝΕ ΧΡΟΝΙΑΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ;

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΧΗΣΤΡΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΝΔΕΚΑΔΑ, ΠΟΡΚΑΛΕΙΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΤΟ ΓΚΟΥΒΕΡΝΟ. ΑΗ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΣΑΣ ΒΡΩΜΑΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΑΣ ΜΥΡΙΖΕΙ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΜΟΥΓΚΑ, ΣΤΗΡΙΖΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΟΙΞΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΙ, ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΜΕΤΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. diafoneis 02 Ιαν 2010 1:00:00 π.μ.

    den exeis apolsi den exeis epixeirimata topothetisou epi tis ousias, afise pou eisai ektos topou kai xronou, to tide exei propolou na dinei prosfores ,oso gia tis kuriakatikes prosfores fainetaioti paorneis ton typo oxi gia enhmerosi alla gia tis paidikes tainies.
    lipamai gia to epipedo sou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΟΥΝ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ..ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΛΗΤΕΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ :

    _____ Φορολογική Αντίσταση._____

    Δείχνουν δόλο, ή βαριά αμέλεια σε εθνικά θέματα.
    Δόλο, ή βαριά αμέλεια σε ενεργειακά θέματα.
    Δόλο και βαριά αμέλεια σε φορολογικά και δημοσιονομικά θέματα

    Εισπράττουν χωρίς να μειώνουν τα έξοδα. Εξακολουθούν και σπαταλούν σαν να μην τρέχει τίποτα. Μας κοροϊδεύουν με επικοινωνιακά τρυκ.

    Τα λεφτά υπάρχουν; Φυσικά και υπάρχουν. Έχουμε ό,τι έχουμε, και θέλουν να μας το πάρουν κι αυτό. Για να το πετάξουν στην μαύρη τρύπα.

    Μιλάνε για παραοικονομία. Παραοικονομία είναι οι σκοτεινές και άνομες συμφωνίες σε βάρος μας. Ο εθνικός και οικονομικός μας ευτελισμός.
    Φτάνει. Φορολογική αντίσταση.______

    Αν 100.000 Έλληνες, αρνηθούμε να πληρώσουμε για 6 μήνες, θα πέσουν. Αν 200.000, αρνηθούμε να πληρώσουμε, θα πέσουν σε 3 μήνες. Αν 800.000 αρνηθούμε να πληρώσουμε, θα πέσουν σε ένα μήνα.
    Και τι θα μας κάνουν;
    Νταντά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι να πάιξουν....
    ΑΦΟΎ ΟΙ ΜΙΣΟΊ ΡΟΥΦΙΑΝΕΎΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΚΙΚΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ.
    ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ Η ΧΟΝΤΡΗ ΜΠΙΖΝΑ
    ΣΑΝ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΑΜΙΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ Η ΔΡΑΓΩΝΑ, Η ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΑΠ
    Δόκτορα Κουτσούκο στα όπλα μόνο σε σενα ελπίζει ο μη προνομιούχος να στηρίξεις τον γαπ απο αυτους που τον υπονομεύουν και τον παραπλανούν
    ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ Η ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όλο το κουμπί είναι η περιστολή των δαπανών στο δημόσιο τομέα.
    Ο Γιωργάκης και ο Παπακωνσταντίνου είναι τεχνοκρατικά τόσο μα τόσο ανεπαρκείς που ακόμη δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί ο Αλμούνια, ο Τρισέ και ο Μπαρόζο ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ότι το πρωταρχικό πρόβλημα είναι οι δημόσιες δαπάνες και όχι η φοροδιαφυγή.
    Κάνουν ότι μπορούν να μη θίξουν το αντιπαραγωγικό και σπάταλο δημόσιο ενώ στο μεταξύ οι ιδιωτικοί υπάλληλοι και οι ελεύθεροι επαγγελματίες φυτοζωούν μέχρι να ψοφήσουν.
    Αυτά τα ανθρωπάκια που μας κυβερνάνε σήμερα αναρωτήθηκαν ποτέ ποιός θα πληρώνει τους μισθούς, τα επιδόματα, τις υπερωρίες και τα εφάπαξ των δημοσίων υπαλλήλων εάν καταρρεύσει ο διωτικός τομέας;
    ΕΑΝ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ “ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ” ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ, ΟΣΟΝΟΥΠΩ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    Προφανώς γιατί δεν άλλαξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΝΔΕΧΩΜΕΝΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ....
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ.
    ΑΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΘΥΣΑΥΡΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΧΩΡΟ..
    ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΙΝ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Η ΑΛΛΙΩΣ ΕΞΟΥΣΙΑ Η ΑΛΛΙΩΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ Η....
    ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ BLOGPOST ΤΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΑΞΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΗΣ ΠΡΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. To παρόν αρνήθηκαν να το αναρτήσουν στο opengov ,γι'αυτό σας το κοινοποιώ.Για όσους δε γνωρίζουν στο γιουνανιστάν τελεσίδικη απόφαση βγαίνει μόνο αν και όταν το επιθυμεί ο κατηγορούμενος.
    "Επειδή έχετε την τάση να «σβήνετε» σχόλια ,επαναλαμβάνω και θα το επαναλαμβάνω αγαπητέ λογοκριτή μέχρι να το αφήσεις:
    Αλλοδαπός που εκτίει ποινή μεγαλύτερη των 5 ετών (πρωτόδικα)σε ελληνικό σωφρονιστικό ίδρυμα (ποινή που νόμιμα επιβλήθηκε και ως εκ τούτου νόμιμα παραμένει στη χώρα μας) ,δικαιούται «ιθαγένειας»?
    Αν όχι, προβλέπεται πουθενά κάτι σχετικά? Μήπως τότε κατηγορηθείτε και σεις (ώ φωστήρες) για αντιδραστικότητα,κρυπτοφασιστικά αισθήματα,τάσεις ολοκληρωτισμού και ακροδεξιές συμπάθειες.
    Φασίστας δεν είμαι ακόμη αλλά βλέπω ότι προσπαθείτε άοκνα να με κάνετε.
    Υ.Γ. Αυτή είναι η τρίτη φορά που το αποστέλλω.Εννοείτε ότι το κοινοποιώ και σε άλλους ιστότοπους πλέον για να αναδείξω το μέγεθος της ξεφτίλας."
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. "Μας βάζουν εμάς να πιάσουμε τους φοροφυγάδες"

    "Παιδιά θα με πιάσει τρέλα..

    Ήρθαν τώρα αυτοί οι προοδευτικοί εκσυγχρονιστές η όπως αλλιώς αρέσκονται να τους λένε, και μας βάζουν να κάνουμε τους χωροφύλακες, να μαζεύουμε αποδείξεις, για να πιάσουν λέει τους φοροφυγάδες...

    Μωρέ ΑΧΡΗΣΤΟΙ δεν είστε ικανοί για τίποτα;
    Πάλι εμείς θα μπούμε μπροστά;
    Παιδιά λυπάμαι που σας το λέω ΒΟΥΛΙΑΖΟΜΕ.
    ΒΟΗΘΕΙΑ !!!!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Θαύμα !!! αναρτήθηκε! Ίσως το υστερόγραφο ,ίσως γιατί σε κάποια blogs αναφέρθηκε το θέμα και η δημοκρατία "θριάμβευσε".Ξεφτίλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ωραία τα λες φιλαράκι και για την πράσινη ανάπτυξη που όμως όντως χρειάζεται και το αφήνω εκεί.. Δεν φταίει το πολιτικό σύστημα όμως. Είναι αυτό που μας αξίζει. Ο κόσμος όμως άλλαξε. Δεν βλέπει τους πολιτικούς όπως τους έβλεπε και για αυτό ευθύνεται το μεγάλο αγγούρι που τρώει.. Είναι όμως δύσκολο να αλλάξεις τις συνήθειες της ψήφου. Αν υπολογίσουμε και την παραπληροφόρηση των μίντια για τόσα χρόνια, μέχρι να μάθει ο κόσμος να ενημερώνεται από το διαδίκτυο καταλαβαίνεις ότι ο Έλλην ήταν για χρόνια ένα αποχαυνωμένο κουτορνίθι. Αν συνεχίσει να ξυπνάει θα ξεπεραστούν τα πολιτικά προβλήματα της χώρας, αν όχι "Ευτυχισμένο το 2010".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 02 Ιαν 2010 11:11:00 μ.μ.


    ΚΑΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ;


    ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ,ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.

    Ο ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ .



    ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ;

    ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΧΥΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΜΕΛΑΝΙ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΙ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ, ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΞΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗΣ ΤΟΥΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ,ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ.

    ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΑΞΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΛΙΘΟΒΟΛΗΘΗΚΑΝ / ΔΙΑΛΥΘΗΚΑΝ ΕΠΙ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΝΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΞΕΦΡΑΖΑΝ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗ ΚΑΛΠΗ, ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΣΩΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΣΟΚ.ΚΑΤΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΕΠΙ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΙΔΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟΝ ΩΦΕΛΟΣ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΠΡΩΗΝ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ" .

    ΑΛΗΘΕΙΑ Κε ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ/ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ, ΤΑ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ??
    ΕΙΧΑΝ ΒΑΣΗ? Η ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΞΕΧΑΣΤΗΚΑΝΕ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΕ ΣΙΧΑΜΑ ΑΒΑΔΑΙΕ
    ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ
    ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΨΟΦΑΝΕ.

    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΕΣΥ,
    ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ 03 Ιαν 2010 9:41:00 μ.μ.

    ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ????.

    ΦΙΛΑΡΑΚΟ, ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΥΠΑΚΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑ Κ....
    10,5 ΙΝΤΣΕΣ ΔΗΛΑΔΗ 26.67 ΠΟΝΤΟΥΣ.

    ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΙ ΙΝΤΣΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ 21 ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΝΤΟΙ 53.34 !!! TI ΛΕΣ?? ΚΑΛΟ??? ΠΟΝΑΕΙ ????

    AΡΑΓΕ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ??? ΤΑ ΑΔΕΙΑ ΤΑΜΕΙΑ?? ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ??? ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ??? ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ??? ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ?? ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥΣ??? ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ???. ΓΙΑ ΤΗ SIEMENS????.
    ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΟ ΚΑΓΓΕΛΟ??? Η ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΓΑΡΓΑΡΑ???
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση