GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Δεν χρωστάω τίποτε σε κανένα..."

Αυστηρό μήνυμα Σαμαρά σε όσους τροφοδοτούν την "εσωστρέφεια" και τη "γκρίνια" στη ΝΔ . Ο Αντώνης Σαμαράς στην πρώτη εφ’...

Αυστηρό μήνυμα Σαμαρά σε όσους τροφοδοτούν
την "εσωστρέφεια" και τη "γκρίνια" στη ΝΔ
.
Ο Αντώνης Σαμαράς στην πρώτη εφ’ όλης της ύλης ομιλία του ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ άσκησε κριτική στην κυβέρνηση αναφορικά με τις αποφάσεις της σε μια σειρά ζητημάτων, όπως το σχέδιο «Καλλικράτης», ο εκλογικός νόμος, η μεταναστευτική πολιτική και οι αγροτικές κινητοποιήσεις και της καταλόγισε ατολμία στη λήψη αποφάσεων στον τομέα της οικονομίας. Και επανέλαβε ότι η ΝΔ θα ασκεί εφεξής εποικοδομητική Αντιπολίτευση, προειδοποιώντας την ίδια στιγμή: «Όπως, όμως, θα δείχνουμε υπευθυνότητα στις δύσκολες αποφάσεις, έτσι θα δείχνουμε κι αυστηρότητα απέναντι του ΠΑΣΟΚ όταν παραπαίει, ή όταν παίρνει επιζήμιο δρόμο. Κι όταν χάνει τον έλεγχο».
Αναφερόμενος στη συντριπτική ήττα των εκλογών, τόνισε ότι...

βασικός στόχος πλέον είναι να αλλάξει το κόμμα. «Αυτό είναι το επόμενο βήμα μας. Από την ανασυγκρότηση του κόμματος που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη, πρέπει να περάσουμε στην Αναγέννηση του Κόμματος» Όπως ανέφερε, αυτό θα γίνει στο Τακτικό Συνέδριο Θέσεων και Αρχών. «Δεν πρέπει, όμως, να πέσουμε στην παγίδα της εσωστρέφειας που στο παρελθόν έπνιξε τη Νέα Δημοκρατία». Την οικοδόμηση της νέας Νέας Δημοκρατίας θα την ολοκληρώσουμε στο προσεχές τακτικό Συνέδριό μας. Που είναι Συνέδριο Αρχών και Θέσεων. Δεν θα απεμπολήσουμε τις αξίες και τις αρχές μας. Θα κάνουμε σημαία μας τον κοινωνικό φιλελευθερισμό, όπως ακριβώς κάνουν όλα τα επιτυχημένα Κεντροδεξιά Κόμματα παντού στην Ευρώπη. »Αλλά οργανωτικά θα αλλάξουμε. Το Κόμμα μας θα γίνει πιο ανοικτό στην κοινωνία, πιο δημοκρατικό στην εσωτερική λειτουργία των οργάνων, θα γίνει αξιοκρατικό στην ανάδειξη στελεχών, λειτουργικό στο εσωτερικό, παρεμβατικό στην κοινωνία, αποτελεσματικό ως κόμμα εξουσίας».
Ο κ. Σαμαράς είπε ότι δεν πρόκειται να κάνει εκπτώσεις στο όνομα της προσέγγισης κεντροαριστερών ψηφοφόρων, έκανε λόγο για «ιδεολογική τρομοκρατία» εις βάρος της κεντροδεξιάς, είπε ότι στόχος του είναι η ιδεολογική της απο-ενοχοποίηση και απηύθυνε ηχηρή προειδοποίηση προς τους επίδοξους επικριτές της ηγεσίας του ότι δεν προτίθεται να ανεχθεί «διαβρωτική εσωτερική γκρίνια». «Ο πολιτικός μου αντίπαλος είναι απέναντι. Είναι το ΠΑΣΟΚ. Δεν είναι εδώ μέσα». «Δεν εκλέχθηκα για να τηρώ "εύθραυστες ισορροπίες". Δεν χρωστάω τίποτε σε κανένα. Το μόνο μου χρέος είναι απέναντι στις εκατοντάδες χιλιάδες των Νεοδημοκρατών που ήλθαν και ψήφισαν, αφού περίμεναν ώρες στην ουρά», είπε ο κ. Σαμαράς και εμμέσως απάντησε στην πρόταση Μητσοτάκη για τη συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής ενότητας, χαρακτηρίζοντάς την «εξωθεσμική λύση που απαξιώνει τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου».
Όσον αφορά στην αντιπολιτευτική πρακτική της ΝΔ, έκανε λόγο για την εφαρμογή ενός «νέου τύπου Αντιπολίτευσης». «Πρώτα-πρώτα, δεν υιοθετούμε το παραδοσιακό μοντέλο του ΠΑΣΟΚ, να καταγγέλλουμε κάθε πρωτοβουλία ή κάθε ενέργεια της Κυβέρνησης… Αν εμείς υπονομεύουμε κάθε κίνηση του ΠΑΣΟΚ, δεν θα βλάψουμε μόνο το ΠΑΣΟΚ, θα βλάψουμε την πατρίδα μας.»
Αναφερόμενος στο θέμα της οικονομίας, έκανε λόγο για τον χειρότερο ίσως χειμώνα της τελευταίας 35ετίας, αποδίδοντάς τον στη διεθνή κρίση, σε αδυναμίες και σφάλματα της προηγούμενης κυβέρνησης της ΝΔ αλλά και στην «απίστευτη αδράνεια και αναβλητικότητα που επικράτησε και επικρατεί και σήμερα ακόμα, με τις ατέλειωτες "διαβουλεύσεις" της νέας Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ». «Είμαι υποχρεωμένος να βαράω καμπάνα», τόνισε «όταν σκαρφαλώνουν τα spreads, όταν μας "πυροβολούν" οι διεθνείς αγορές, όταν μας επιτίθεται καθημερινά ολόκληρος ο ευρωπαϊκός τύπος και η κυβέρνηση παίρνει πίσω το βράδυ αυτό που εξήγγειλε το πρωί, όταν αυτό συμβαίνει όχι σε μια ατυχή περίπτωση, αλλά στο σύνολο σχεδόν των άτολμων αποφάσεών της κι όταν ηγετικά στελέχη δικά της την κατηγορούν δημόσια για "απραξία" και "παράλυση"».
Οξεία κριτική άσκησε στην κυβέρνηση και για τις αγροτικές κινητοποιήσεις, κάνοντας λόγο για προσχηματικό διάλογο, ωστόσο επανέλαβε την αντίθεσή του με τα μπλόκα.« Δεν προσπαθούμε να κερδοσκοπήσουμε πολιτικά στις δυσκολίες των αγροτών, ούτε στην αδυναμία της κυβέρνησης να ικανοποιήσει τα αιτήματά τους». Παράλληλα, χαρακτήρισε «διπλωματικά αφύσικη και πέρα από τα εσκαμμένα πράξη» την παρέμβαση του Βούλγαρου πρωθυπουργού να αρθεί ο αποκλεισμός στον Προμαχώνα.
Αναφερόμενος στο Σχέδιο Καλλικράτης για τη διοικητική μεταρρύθμιση, τόνισε πως διασύρεται από την κυβέρνηση ένα σχέδιο που ανήκει στη Νέα Δημοκρατία. «Όταν επιμένεις να προχωρήσεις σε μια μεγάλη διοικητική μεταρρύθμιση, χωρίς να έχεις βρεις τους απαραίτητους πόρους για να τη στήσεις, τότε είναι πιθανό να πρόκειται για βήμα προς τη λάθος κατεύθυνση».
Για τον εκλογικό νόμο, ανέφερε πως το λεγόμενο «γερμανικό μοντέλο», που προτείνει η κυβέρνηση, θα ενισχύσει υπέρμετρα τον αρχηγικό χαρακτήρα των κομμάτων και θα δημιουργήσει συνθήκες όπου τα δύο μεγάλα κόμματα θα διαγωνίζονται παντού να κερδίσουν τους οριακούς ψηφοφόρους. «Εμείς, πάντως, θα προτείνουμε έναν "ελληνικό" εκλογικό νόμο συμβατό με μιαν ώριμη δημοκρατία. Ένα εκλογικό σύστημα που θα ενισχύει την αποκέντρωση και τη διαφάνεια, αφού, βέβαια το συζητήσουμε στα όργανά μας.»
«Στο μεταναστευτικό η στάση μας ήταν ξεκάθαρη», επεσήμανε ο κ. Σαμαράς. «Γνωρίζουμε ότι η Ελλάδα είναι "πύλη εισόδου" παράνομων μεταναστών στην Ευρώπη. Και ότι όλοι οι σημερινοί νόμιμοι μετανάστες μας είναι νομιμοποιημένοι. Και καθημερινά εισρέουν πλέον εκατοντάδες καινούργιοι παράνομοι». Όπως τόνισε, τη στιγμή που όλες οι Ευρωπαϊκές χώρες υιοθετούν μέτρα πολιτογράφησης μεταναστών, διατηρώντας την ίδια στιγμή και «ασφαλιστικές δικλείδες» για να μην κατακλειστούν από παράνομους μετανάστες, η Ελλάδα υιοθετεί τα πιο χαλαρά μέτρα άλλων ευρωπαϊκών κρατών. «Χωρίς καμία από τις ασφαλιστικές τους δικλείδες.»

25 σχόλια

  1. kAI O gIORGOS

    OTAN TON VOI8ISAN

    OI "TRITOI"

    NA PAREI THN EXOYSIA TA IDIA ELEGE!!


    IDIAS SXOLHS EINAI !!

    AXARISTIA UNIVERSITY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. nai

    DEN xrostaei....

    nai to kseroume to peramy8i

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΤΟΝ ΓΑΠ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΟ ΜΙΧΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!!!
    ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ,ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ!!!!

    ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ
    ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ Ο ΓΑΠ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ!!!!!
    ΟΠΩΣ Ο ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ!!!


    ΠΗΓΑΙΝΕ
    Goebbels - Wikipedia, the free encyclopedia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑΣ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΟΧΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αποκαλυψη
    Απο Γιαννη Δαιδαλο

    Ο Σταθης παλαιολογος ,συμμαθητης μου και συναγωνιστης ειναι πουστης.

    Οπως λεει ο Σταθης Παλαιολογος εγω δεν ειμαι πουστης.

    Και εγω φιλοι ειμαι πουστης.
    Ειμαστε δυο πουστηδες σε ενα

    Γιαννη Δαιδαλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλα ρε,κανενας πολιτικος δεν χρωσταει σε κανεναν.τοτε πως διογκωθηκε το χρεος?μαλλον οι ελληνες κρυφα δανειζοντε απο το εξωτερικο χρηματα και τα χρεωνουν στο κρατος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΑ ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ;
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ;
    ΜΑΛΛΟΝ ΒΓΗΚΕ "ΜΑΠΑ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σε κανενα δε χρωσταει
    παρα μονο της Μιχαλους


    βλακες ολοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝΤΕ ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΡΟΣΤΑ.
    ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΦΡΟΥΤΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΝΤΟΡΑ
    ΣΑΠΙΣΑΝ / ΒΡΟΜΑΝΕ / ΚΑΙ ΛΙΩΝΟΥΝ
    ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΠΑΣΜΑ ΚΑΝΟΥΝ.

    ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ. ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΙ ΣΥ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΣ;
    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΜΑΣ;

    ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πέρυσι η τότε κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είχε φέρει στη Βουλή ένα νομοσχέδιο το οποίο έδινε το δικαίωμα στους ομογενείς μας του εξωτερικού να ψηφίζουν στις εκλογές. Για να γίνει όμως αυτό νόμος του κράτους, πληροφορηθήκαμε ότι χρειαζόταν η θετική ψήφος των 2/3 (200 βουλευτών) της Βουλής. Τέτοια πλειοψηφία δεν υπήρχε, καθώς όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης καταψήφισαν το νομοσχέδιο, και γι’ αυτόν τον λόγο το νομοσχέδιο δεν πέρασε.

    Τώρα το ΠΑΣΟΚ, με τις ευλογίες της αριστεράς και της… προόδου, φέρνει στη Βουλή αυτό το αισχρό νομοσχέδιο που παρέχει ελληνική ιθαγένεια σε αλλοεθνείς λαθρομετανάστες, άρα και δικαίωμα ψήφου. Όπως λέγεται, το νομοσχέδιο αυτό χρειάζεται απλή πλειοψηφία -151 ψήφων- για να περάσει. Πως είναι δυνατό να ισχύει κάτι τέτοιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. δε χρωσταει σε κανενα μονο της Μιχαλους.



    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΤΗΝ "ΕΞΟΔΟ" ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ....

    ΣΑΣΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΡΑΠΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΚΑΝΔΑΛΟ

    ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ = ΝΔ

    Η ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΣΗΜΕΡΑ 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗΝ ΕΤ3
    ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΣ ΝΔ !!

    ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ?


    ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΕΙΑΙ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ

    ΞΥΠΝΑ ΓΙΩΡΓΟ!!

    Αν η Δαμανακη εβγαινε με τον Νικο για καφε εβγαινε και με αλλους δεκα!!

    Αν οποια το επαιζε "φιλη" γινοταν οταν επιτροπος ολοες οι δεξιες θα κυβερνουσαν για παντα...

    ΠΡΟΧΤΕΣ ΕΠΙΝΑΝ ΚΑΦΕ ΜΑΖΙ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟς ΤΗς ΔΑΜΑΝΑΚΗ ,
    Η ΣΥΜΒΟΥΛΟς ΤΗς ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΚΑΙ
    Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟς ΤΟΥ ΕΒΕΡΤ!!

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΟ PRESS-GR.blogspot.com ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΟΡΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ!!

    ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΝ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ?

    ΠΩΣ ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΕ ΕΠΤΑ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ? ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η΄ΣΑΣ ΕΚΒΙΑΖΕΙ?

    ΑΝΤΕ ΚΛΕΦΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΑI ΟΛΟΙ ΑΘΩΟΙ!!

    Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΕΝΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΕΙ!!!

    ΕΚΤΟΣ ΑΝ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΗΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΤΗΣ ΚΡΥΠΤΟΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ...

    ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΒΕΡΤ no2 o νεος αρχηγός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. με το μετριασμο σχολιων
    εχετε κανει τη συζητηση ΑΔΥΝΑΤΗ
    διεστραμενοι κυριοι του πρεσσ

    γραψτε λοιπον μονοι σας

    κουραφεξαλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΟΝΑΤΕ ΝΤΟΡΟΛΑΓΝΟΙ ΠΟΝΑΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η ποιοτητα των σχολιων και το επιπεδο των σχολιαστων εχει φτασει σε επικινδυνη κατρακυλα.Καντε κατι οι του μπλοκ,γιατι μαλλον το χασατε το τραινο!Εκτς αν γουσταρετε και σεις τον εμφυλιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 23 Ιαν 2010 8:38:00 μ.μ.


    ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 24 Ιαν 2010 1:53:00 π.μ.


    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο
    23 Ιαν 2010 11:52:00 μ.μ.
    ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Aντώνη Σαμαρά άκου,

    αφού μονότονα επαναλαμβάνεις οσα και ο ΓΑΠ μας ξεφουρνίζει,

    δύο τινά πρέπει να συμβαίνουν.

    1, έχετε το ίδιο μυαλό

    2, οι ίδιοι άνθρωποι σας συμβουλεύουν τί θα πείτε.

    Οτι και απ τα δυο να συμβαίνει,

    ένα μοναχά σε συμβουλεύω.

    Μάζεψε τα τη σκέψη σου και φτιάξε ενα κάμπινετ με λογικούς ανθρώπους. Είχες δυο ευκαιρίες στη ζωή σου,
    τριτη δεν θα εχεις.

    Με τα "τζάκια" τελειώσαμε, ο ΓΑΠ απομεινε, και μετά...

    εσύ "είσαι η Ελπίδα του τόπου".

    Δεν προκειται να φωνάξουμε τον Καραμανλή να μας σώσει!

    Ουτε και τη Θοδώρα.

    Μετά απο σένα,

    Κανένας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΡΟΣ ΓΑΜΩΣΤΑΥΡΟ:

    Γ ι α τ ι διαλλεξες αυτο το nic-name
    το οποιο ΒΡΙΖΕΙ την πιστη εμας των Χριστιανων;

    Εαν εβριζε την πιστη των μωαμεθανων
    θα σε ειχαν επικηρυξει....

    επειδη εμεις οι χριστιανοι ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ και ΜΑΚΡΟΘΥΜΟΥΜΕ
    και και και
    πρεπει να μας βριζεις;!!
    Επειδη πιστευω οτι το εβαλες για πλακα
    χωρις να πολυσκεφτεις τι εκανες,
    επειδη μαλλον θασαι κατω απο 22 χρονων,
    επειδη πιστευω οτι ΕΧΕΙΣ φιλοτιμο
    θα σε ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ
    να το
    αλλαξεις ΑΜΕΣΩΣ.
    Ολοι κανουμε λαθη
    οταν ομως μπορουμε τα διορθωνουμε

    ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. sta @@ mas an xrostas karagiozi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΟΛΥ θα ζοριζεται το πασοκ.

    ΒΓΑΛΑΝ ΤΟΝ BLOOPER ΞΕΡΑΣΜΑ.
    απο την απομονωση του βόθρου τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προς τον φιλο,24 Ιαν.2010 και ωρα
    08και10 !

    Ο εμφυλειος της ΝΔουλας δεν με αφορα,ομως ο πολεμος μεταξυ των οπαδων εκατερωθεν με ανησυχει!

    Με καταλαβες τωρα και βγαλε το οπαδικο γρασο απο τα ματια σου!

    Λεωνιδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση