GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κινδυνεύει να χάσει και τη δεύτερη θέση...

Από το http://pressonice.blogspot.com/ . Εμείς τα γράφαμε από τη στιγμή που γνωστοποιήθηκαν οι ενδεκάδες... Ο Μπάντοβιτς απλά συνέχισε τις λ...

Από το http://pressonice.blogspot.com/
.
Εμείς τα γράφαμε από τη στιγμή που γνωστοποιήθηκαν οι ενδεκάδες...
Ο Μπάντοβιτς απλά συνέχισε τις λαθεμένες επιλογές του Ζίκο. Αλλά την μεγαλύτερη ευθύνη την έχει ο Σ. Κόκκαλης η υπεροψία του οποίου άφησε επί πέντε μήνες την ομάδα χωρίς επιθετικούς και αριστερό χαφ...
Τώρα είναι στο -8 και κινδυνεύει να χάσει και τη δεύτερη θέση.
Καληνύχτα και καλή τύχη, κύριοι...

18 σχόλια

  1. ΑΡΚΕΤΑ ΒΑΣΙΛΕΨΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κολόγαυροι με αυτούς τους παίκτες ήσασταν και πέρσι και πρόπερσι με μία μικρή διαφορά. Είχατε Καζναφέρη , Γκαγκάτση και αρκετούς άλλους. Φέτος πήρατε και τον Χέέέέέσους. Περαστικά γαυράκια. Και μην ξεχάσετε επειδή δεν πάω τον Πανιώνιο που κάθετε κάθε χρόνο σαν κότα και τον πηδάτε, να κάψετε την Νέα Σμύρνη. Στο κάτω κάτω δεν μπορείτε να κόψετε τη συνήθειά σας. Αν και απαγορεύσανε την μετακίνηση των φιλάθλων, ξέρετεεεεεεεε εσείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τόσα πρωταθλήματα έχει πάρει ο Ολυμπιακός. Δεν έχει χορτάσει ακόμη??
    Ας το πάρει και κανείς άλλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΜΠΡΟΣ ΠΕΡΑΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΣΣΑΡΑ ΝΕΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αυτοσ ο κοκκαλησ στηριζε την μαρια δαμανακη?

    α ρε ηλιθιε

    παρτα τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγκληματική ενέργεια κατά συντάκτη της Ελεύθερης Ωρας!!!

    papageorgiouΑποφάσισαν προφυλάκιση του δημοσιογράφου μας Δημήτρη Παπαγεωργίου! Αιματοβαμμένο μεροκάματο για ένα παιδί της οικογένειας της «ΕΩ»! Αφού τον στοχοποίησαν, τον χτύπησαν, τον συνέλαβαν (με τη βοήθεια και αναγνώριση των… καλοθελητών του ΣΥΡΙΖΑ και του αντιεξουσιαστικού χώρου) την ώρα που προσπαθούσε να βγάλει το ψωμί του, θέλουν τώρα να τον φιμώσουν, κλείνοντάς τον στη φυλακή. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΣΟΚ!

    Η κοινοβουλευτική Δημοκρατία στο απόσπασμα, από σταλινικούς αριστεριστές της δεκάρας! Στο βωμό της εξυπηρέτησης των μικροπολιτικών συμφερόντων των «πράσινων» και της βίαιης καταστολής των αντιδράσεων για το μεταναστευτικό (που έχουν αποφασίσει προφανώς στο Μαξίμου), καταστρέφουν τη ζωή 44 παιδιών και των οικογενειών τους, εκ των οποίων 12 ανηλίκων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΕΡΜΑ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ, ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ, ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Ο GAY-ROS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μιά χρονιά παίζεται καθαρό ποδόσφαιρο και έδειξε τη γύμνια του ο Ολυμπιακός.Δεν αντέχουν τις ενοχές ούτε οι οπαδοί τους.Νοιώθουν κι αυτοί ότι φτάνει πιά η κοροϊδία.Άντε στο καλό να ξεβρωμίσει το τοπίο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οντως ηταν μια μεγαλη νικη του ΠΑΟΚ. Επαιξε ωραιο ποδοσφαιρο ηταν διαβασμενος καλα και πανω απο ολα πιστεψε οτι μπορει να νικησει και το καταφερε. Συνχαρητηρια στον Παοκ ηταν ο καλυτερος Παοκ που ειδαμε φετος.
    Η νικη ειναι μεγαλη γιατι νικησε μια μεγαλη ομαδα μεσα στην εδρα της και αυτο την κανει ακομα μεγαλυτερη.
    Απο αυτο το παιχνιδι βγαινουν και ορισμενα συμπερασματα σχετικα με τον Ολυμπιακο.
    Κυριε Κοοκκαλη δεν αρκει μονο η διαθεση σας να ενισχυεται οικονομικα την ομαδα και να φερνεται καλους ποδοσφαιριστες. Στο ομαδικα παιχνιδια και ειδικοτερα στο ποδοσφαιρο παιζουν και αλλοι παραγοντες ρολο στο χτισιμο μιας καλης ομαδας.
    Δεν μπορει να διοικειται ενας ποδοσφαιρικος συλλογος με προτυπα management που εφαρμοζεται στις επιχειρησεις σας.
    Ο προπονητης ειναι η μανα του λοχου και πρεπει να αξιολογειται απο τα αποτελεσματα σε βαθος χρονου και οχι σε διαστημα μιας σεζον η τριων μηνων.
    Κοιτατε λιγο τι γινεται στις προηγμενες ποδοσφαιρικα χωρες παραδειγμα η Λιβερπουλ συνεχιζει να κραταει τον Μπενιτεθ παρα τα ασχημα αποτελεσματα ενος συλλογου με τεραστια ποδοσφαιρικη ιστορια.
    Την ομαδα την φτιαχνει ο προπονητης και οχι εσεις.
    Εσεις επενδυετε σε προσωπα και κρατατε υγιη την διοικηση προσμενοντας αποτελεσματα απο την ομαδικη δουλεια του προπονητικου τεαμ και των ποδοσφαιριστων.
    Η συμβολη σας μεγαλη στο συλλογο αλλα πλεον πρεπει να γινει αντιληπτο και απο εσας οτι προπονητης που κανει νταμπλ δεν τον διωχνεις απο την ομαδα (βαλβερδε) διοτι τοτε στηριζεσαι σε αλλους παραγοντες εξωαγωνιστικους θεωρωντας οτι με η χωρις αυτον εγω παιρνω το πρωταθλημα.
    Βεβαια η γυμνια φαινεται στην ευρωπη οπου ολα καταρρεουν και γιατι εκει οι επιρροες σας αποδυναμωνονται.
    Δεν αμφισβητω την αγαπη σας για τον συλλογο απλα πλεον πρεπει να αλλαξετε σταση απεναντι στην ομαδα και να την αφησετε να λειτουργησει ως ποδοσφαιρικος συλλογος και οχι μονο σαν ανωνυμος εταιρεια.
    Παραδειγματα πολλα δεν χρειαζεται παρα να ριξετε μια ματια στην ευρωπη και στους ποδοσφαιρικους συλλογους για να καταλαβετε επαρκως πως χτιζονται οι μεγαλες ομαδες.
    Βροντερο παραδειγμα το χθεσινο ντερμπυ στην Ιταλια οπου έπαιζε η ομαδα (μουρινιο) με την ομαδα των αστερων. Το αποτελεσμα νικη της ομαδας και οχι των stars.
    Οι λυσεις Παντοβιτς Νινιαδης Λεμονης πρεπει να σταματησουν να φερεται ενα προπονητη και να τον αφησετε να δουλεψει συστηματικα και σε βαθος.
    Η στρατηγικη του συλλογου γενικα ανηκει σε εσας, η στρατηγικη της ομαδας στον προπονητη και δοξα τον Θεο λεφτα διαθετεται να φερεται βροντερο και καταξιωμενο προπονητη.
    Η ομαδα με το μεγαλυτερο ποδοσφαιρικα ροστερ χθες ηταν ανυπαρκτη και οχι μονο ασυνδετη ανοργανωτη και χωρις ουσια στο παιχνιδι της.
    Δυο σουτ σε εννενηντα λεπτα !!!! καταφεραν να κανουν τα εκατονταδες εκατομυρια που επενδυσατε εναντι μιας ομαδος που οπλο της ειχε την ψυχη και ηταν σωστα στημενη στο γηπεδο.
    Οκοσμος δεν χαθηκε αν ο Ολυμπιακος δεν παρει το πρωταθλημα και το ξερει και ο καθε οπαδος της ομαδας εκεινο που θελουν οι φιλοι του Ολυμπιακου ειναι μια ομαδα σοβαρη με υποβαθρο και προοπτικη τα αποτελεσματα ειναι θεμα χρονου.
    Λυσεις της τελευταιας στιγμης και του τυπου φυγε εσυ ελα εσυ και εγω εδω ειμαι πλεον δεν περνανε.
    Θα το καταλαβετε καλα στο ματσ με την Μπορντω ανα η ομαδα κατεβει να παιξει με την πιο φορμαρισμενη ομαδα στην Ευρωπη σε αυτο το χαλι που εχθες ειδαμε.
    Συνχαρητηρια στον ΠΑΟΚ. Επιτελους πρεπει ναξεφυγουμε απο τα οπαδικα αισθηματα και να δουμε το ποδοσφαιρο που ολοι αγαπαμε δυνατο πρωταθλημα με δυνατες ομαδες.
    Βλεπε Ισπανια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Την επόμενη 5ετία ο κύριος αντίπαλος του Παναθηναϊκού θα είναι ο ΠΑΟΚ.Και επειδή οι διοργανώσεις δεν θα είναι 'σημαδεμένες',όπως
    συνέβαινε τόσα χρόνια που ο πρωταθλητής διοριζόταν από τον Αύγουστο,ο ΠΑΟΚ αν συνεχίσει με την ίδια σοβαρότητα θα πανηγυρίσει και αυτός τίτλους.
    Ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να διαλυθεί,αλλά σίγουρα θα περάσει σε δεύτερη μοίρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παοκια ήρεμααααααααα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θεωρω οτι ειναι πολυ προχειρο καποιος να απαξιωνει τον Ολυμπιακο επειδη η ομαδα δεν ειναι σε καλη κατασταση.
    Ειναι μια ομαδα που διαθετει 30 ποδοσφαιριστες στο ροστερ και οχι τυχαιους που μπορουν να κανουν την διαφορα ανα πασα στιγμη.
    Μεγαλη η νικη του ΠΑΟΚ αλλα σε καμια περιπτωση η καταστροφη του Ολυμπιακου.
    Ο Ολυμπιακος τα τελευταια χρονια κερδιζει τον Παοκ μεσα εξω χωρις ιδιαιτερο προβλημα.
    Ασφαλως και επαιξε ωραιο ποδοσφαιρο ο Παοκ αλλα απο την μια μερα στην αλλη δεν εγινε και Λιβερπουλ επειδη εκανε μια νικη μην τρελλαθουμε κιολας.
    Ολο το ροστερ ειναι με εξαμηνα και μονοετη συμβολαια ποδοσφαιριστων και οχι μονο αφου εχει να αντιμετωπισει και αμαρτιες παλαιοτερων εποχων.
    Η ομαδα ειναι στην περιοδο φορμας και αυτο το εδειξε μεσα στο γηπεδο ελπιζω να συνεχισει αυτη η καλη περιοδος για να αποκτησει και ενδιαφερον το πρωταθλημα.
    Ισως για τον Ολυμπιακο ητανε ενα καλο μηνυμα να ξυπνησει και να μην θεωρει δεδομενους τους τιτλους στην Ελλαδα.
    Ελπιζω να δυναμωσει και η ΑΕΚ και ο ΑΡΗΣ στα χερια αυτου του μεγαλου προπονητη που μεταμορφωσε την ομαδα μεσα σε 2 μηνες για να βλεπουμε πραγματικα ντερμπυ και να ευχαριστιομαστε ποδοσφαιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Που είσαι Γκαγκάτση, Καζναφέρη, Ευθυμιάδη, ( Τι παιδί και αυτός ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φίλε 1.09 ,κανείς δεν μπορεί να απαξιώσει τον Ολυμπιακό.Όπως και κανείς δεν μπορούσε να απαξιώσει τον μπασκετικό Ολυμπιακό τη χρονιά που σταμάτησε η κυριαρχία του.Απλώς,όπως έγινε τότε στο μπάσκετ,έτσι και στο ποδόσφαιρο μένει πίσω.Δεν μπορεί να σταθεί στον ανταγωνισμό.Έτυχε να χάσει και τις εξωαγωνιστικές αβάντες τη χειρότερη σεζόν από πλευράς ποιότητας ρόστερ...ε δεν θέλει και πολύ.Το παράξενο είναι ότι μέχρι σήμερα κρατιέται στο -8.Η λογική λέει ότι θα φτάσει στο -15.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Λαγοι Παναθηναικοι τοσα πρωταθληματα που πηρε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ουτε στο ξυπνιο σας ουτε και στα καλυτερα σας ονειρα δεν προκειται να τα δειτε να ευλογατε την τυχη σας που βρηκατε ενα πεθαμενο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ γι' αυτο Μ Ο Κ Ο και φερμουαρ παντου .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς 1:37:00

    Δυστυχώς φίλε το φάρμακο που πήρες είναι ληγμένο. Το κανονικό για την περίπτωσή σας δεν έχει βγει ακόμα. Λένε πως θα λέγετε Αλεφαντίνη και θα πωλείται στου Ρέντη.


    Χο, Χο, Χο, Χο, Χο, Χο, Χο,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Βαζελες ξαφνικα βγαλατε γλωσσα?
    τοσα χρονια που εισασταν κρυμενοι ρε παπαρες?Χτυπησε η ατυχια τον Ολυμπιακο με τους συνεχεις τραυματισμους και αρχισατε να ξερνατε την χολη σας?
    εμεις ειμαστε στον δευτερο γυρο του champion leage..Εσεις ρε μαλακισμενα που εισαστε?Ο ΘΡΥΛΟΣ εναι εδω και θα γεμιζει το καραισκακη ειτε ειναι πρωτος ειτε τελευταιος,Εσεις εχετε γεμισει ποτε σας το γηπεδο οταν δεν τραβαει η κωλο-ομαδα σας?
    Ο Ολυμπιακος ειναι ιδεα ρε,Δεν ειναι ουτε κοκκαλης ουτε κανενας.ειναι ο λαος του και μονο.Αλλα μην ανησυχειτε γιατι γρηγορα θα φατε την σκονη μας οπως την τρωτε χρονια τωρα,,,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού ήταν εγγυημένα από το κράτος.
    Όπως και οι αγροτικές επιδοτήσεις.
    Ολυμπιακοί και αγρότες σε κοινή μοίρα:τα ψέματα τελείωσαν.
    Προσαρμοστείτε.Με μπαμπάκια τύπου
    Όσκαρ και με τους φιλότιμους Γκαλίτσιους δεν πάτε πουθενά.
    Έχετε μείνει πίσω και από τον ΠΑΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση