GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι εκδρομές σχολείων...

Μήπως θα πρέπει καποιος να ενημερώσει την υπουργό Παιδείας για τις εκδρομές των σχολείων μέσης εκπαιδεύσης που πολλές γίνονται στο εξωτερικ...

Μήπως θα πρέπει καποιος να ενημερώσει την υπουργό Παιδείας για τις εκδρομές των σχολείων μέσης εκπαιδεύσης που πολλές γίνονται στο εξωτερικό με αποτέλεσμα εκροή συναλλάγματος και τά ελληνικά νησιά να μένουν άδεια; Μήπως θα πρέπει να ληφθουν κάποια μέτρα μεσούσης της οικονομικής κρίσης;
Αναγνώστης

19 σχόλια

  1. Εχετε απόλυτο δίκιο κύριέ μου.
    Δυστυχώς το όλο θέμα έχει πολύ βάθος και πολύ βρωμιά.
    Ας ψάξουν οι αρμόδιοι και τις σχέσεις που υπάρχουν ανάμεσα σε υπεύθυνους εκδρομών και ταξιδιωτικά γραφεία.
    Βέβαια, γιά να πούμε και τα στραβά, και στους αγαπημένουν προορισμούς των μαθητών στην Ελλάδα όπως Ρόδο, Κρήτη, Κέρκυρα κλπ. γίνεται άγρια εκμετάλλευση των μαθητών από τους ντόπιους επιτήδειους. Πολλές φορές στοιχίζει φθηνότερα να πάει κάποιο σχολείο στο εξωτερικό παρά στην Ελλάδα.
    Ας φροντίσουν οι αρμόδιοι, να πάνε οι μαθητές στο εσωτερικώ μέν αλλά σε άλους νέους προορισμούς στην ηπειρωτική Ελλάδα.
    Ολες οι πόλεις έχουν σήμερα καλή υποδομή και θα ήταν ευχής έργο να γίνει διασπορά των μαθητών παντού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.
    ΑΦΟΥ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑΤΕΡΑ , ΑΥΤΟΙ ΝΤΕ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ, ΠΑΝΕ ΤΣΑΜΠΑ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ.
    ΠΟΙΟΣ ΕΧΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.
    ΜΗΠΩΣ Η ΑΕΡΦΗ ΤΟΥ ΚΟΤΣΙΡΑ Η Η ΑΛΛΗ Η ΜΠΟΥΖΟΥΚΤΣΟΥ.
    ΛΙΓΟ ΑΙΧΜΗΡΟΣ ΑΛΛΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΕ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΟΛΟΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΟΡΙΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΜΕ , ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΛΥΠΑΜΕ ΑΝ ΤΟ ΔΟΥΝ ΤΑ ΖΑΓΑΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΗΓΑΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥΤΟΥ'-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ. ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΛΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΤΑΝ Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ Η ΚΑΙ ΦΤΗΝΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,
    ΤΟΤΕ ΑΦΕΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΙΖΕΡΙΑ?
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ. ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΩΝ ΟΜΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ?
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ?
    ΑΚΡΙΒΥΝΕ ΚΙ Η ΒΑΖΕΛΙΝΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για ποιο συνάλλαγμα γράφεις ρε παλικάρι... Πάει δηλαδή Ιταλία και ξοδεύει λιρέτες; Ευρώ δεν έχουν κι εκεί; Μήπως εννοείς ότι ξοδεύουν τα λεφτά τους έξω, ενώ θα έπρεπε να τα ξοδέψουν μέσα; Ας το κάνουν, αλλά θα το κάνουν και οι τουρίστες που έρχονται κάθε χρόνο... Έχεις ακούσει για ανοιχτά σύνορα, ανοιχτές κοινωνίες; Αυτές γίνονται από υγιείς οικονομίες με σοβαρούς ανθρώπους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μήπως να καταργηθούν οι πολυήμερες εκδρομές που μόνο στόχο έχουν να συντηρούνται οι οικονομίες των νησιών και να επιβαρύνονται οι τσέπες των γονιών; Λέω μήπως;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλή ιδέα! Να βγάλει η υπουργός φιρμάνι που να διατάζει τα σχολεία να έρχονται υποχρεωτικά στα βρωμοξενοδοχεία σας στα παλιόνησα που μένετε, για να πληρώνουν χρυσά (με τιμές Παρισιού και Λονδίνου) τα τριτο-δεύτερα δωμάτια και καφετέριες της συμφοράς που διατηρείτε. Τίποτε άλλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αναγνωστη μαλλον κανενας ξενοδοχος θα εισαι . Ριξτε τις τιμες και μετα θα δεις αν ερχονται σχολεια .Πληρωνουμε ξενοδοχεια της πλακας λες και ειμαστε στην ελβετια!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μήπως οι εδώ επαγγελματίες του τουρισμού πρέπει να μάθουν να αντιμετωπίζουν τους μαθητές ως πελάτες με δικαιώματα και να δώσουν επιτέλους ανταγωνιστικές τιμές ώστε να κερδίσουν αυτοί αυτό το μερίδιο της αγοράς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λες αυτο να μας σωσει?
    Να στελνμουμε τα παιδια μας τοτε στα κακογουστα και κακοχτισμενα χωρια της επαρχιας η στα νησια να βλεπουν τα σουβλατζιδικα και τα προπατζιδικα και να τους στερησουμε την δυνατοτητα σε οσα μπορουν,γιατι δεν μπορουν και ολα οικονομικα να το κανουν αυτο,να δουν πως ζει ο κοσμος στις πολεις της Ευρωπης,την αρχιτεκτονικη,το πρασινο.

    ΝΑΙ ας τα κρατησουμε εδω να μην ξερουν,να νομιζουν οτι παντου ζουν οπως ζουμε εδω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. μήπως κοστίζει πιό φτηνά να πάνε εξωτερικό????

    Κατεβάστε τις τιμές κουτοπόνηροι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Α ναι ας ζητησουν πρωτα απο οσους εχουν μεταφερει περιουσιες στο εξωτερικο,και οσους εχουν κατακλεψει να τα επιστρεψουν,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μήπως θα πρέπει καποιος να ενημερώσει την υπουργό Παιδείας...
    ΤΟ ΞΕΡΕΙ.

    εκροή συναλλάγματος ....
    ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΙΑΙΑΟ

    και τά ελληνικά νησιά να μένουν άδεια;
    ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΝΗΣΙΑ;
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΕΙΝΗ ΧΩΡΑ.
    ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΑΡΜΕΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΙΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ.

    ΤΕΛΟΣ.
    ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΑΡΑ ΕΔΩ, ΓΙΑΤΙ.
    1.ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΘΕΛΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΥΠΑΚΟΥΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΤΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΔΩ.
    2. ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ 1€ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΞΩ ΠΙΟ ΦΘΗΝΕΣ.

    ΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΣ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Skepsou ligo prin grafeis ilithiotites sto internet. To nomisma einai koino kai legetai EURO. Den einai sinallagma auto.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 22 Ιαν 2010 6:18:00 μ.μ.----ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ, ΠΑΝΕ ΤΣΑΜΠΑ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ.---
    --------------------------------
    Συμφωνια με τα πρακτορεια δεν κανουν οι καθηγητες αλλα τα 15μελη των σχολειων. Δηλαδη τα ιδια τα παιδια σου που δεν μπορεις να τα συμμαζεψεις. Γι αυτο αν αντιδρασουν οι καθηγητες που δεν εχουν ορεξη να τρεχουν 5 μερες να μενουν αγρυπνοι μη τυχον και γυρισει γκαστρωμενη η κορη σου τα τεκνα σου κανουν καταληψη για στερηση τψων δικαιωματων. Αυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οι εκδρομές στο εξωτερικό νομίζω ότι αποτελούν μία νέα νεοπλουτίστικη συνήθεια που μας χαρακτηρίζει τα τελαυταία 15 χρόνια.
    Πρέπει όμως να τονίσουμε για το υπερβολικό κόστος και την εκμετάλλευση, την κακή ποιότητα υπηρεσιών και συμπεριφοράς που χαρακτηρίζει επίσης τελαιτάια τον εντός συνόρων τουρισμό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΟΤΑΝ Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ Η ΚΑΙ ΦΤΗΝΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,
    ΤΟΤΕ ΑΦΕΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΙΖΕΡΙΑ?
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ. ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΩΝ ΟΜΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ?
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ?
    ΑΚΡΙΒΥΝΕ ΚΙ Η ΒΑΖΕΛΙΝΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κύρ Αναγνώστη κλείσε το μπουρδέλο σου αν δεν μπορείς να προσφέρεις υπηρεσίες που ο άλλος να θέλει και να μπορεί να αγοράσει και μην παρακαλάς να σου φέρουν τους πελάτες τραβώντας τους απο το καπίστρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση