GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ταλαιπωρία για ακτινοθεραπεία στο ΑΧΕΠΑ...

Ερώτηση του βουλευτή Θανάση Γιαννόπουλου για την υπουργό Υγείας Θέμα: Ακτινοθεραπεία στο ΑΧΕΠΑ Ο γραμμικός επιταχυντής της Μονάδας Ακτινοθε...

Ερώτηση του βουλευτή Θανάση Γιαννόπουλου
για την υπουργό Υγείας

Θέμα: Ακτινοθεραπεία στο ΑΧΕΠΑ
Ο γραμμικός επιταχυντής της Μονάδας Ακτινοθεραπείας του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης δεν λειτουργεί διότι δεν υπάρχει ακόμη νέα Επιτροπή Ιοντιζουσών Ακτινοβολιών για να τον εγκρίνει όπως επιβάλλεται από την νομοθεσία.
Η μέχρι πρόσφατα Επιτροπή Ιοντιζουσών Ακτινοβολιών θεωρείται ότι έχει διαλυθεί και ο διορισμός νέας Επιτροπής δεν έχει ολοκληρωθεί. Τούτο όμως, ανεξαρτήτως όλων των άλλων συνεπάγεται κακή εξυπηρέτηση των ασθενών που πρέπει να...

υποβληθούν σε ακτινοθεραπεία, στο ΑΧΕΠΑ, ταλαιπωρία, παραπομπή τους σε ιδιωτικά κέντρα με δυσβάσταχτο κόστος, καθυστέρηση στην έναρξη θεραπείας, πρόοδο της νόσου των λόγω της καθυστέρησης κλπ.
Κατόπιν των ανωτέρω, Ε Ρ Ω Τ Α Σ Θ Ε και Π Α Ρ Α Κ Α Λ Ε Ι Σ Θ Ε:
1.Να καταθέσετε τα στοιχεία των μελών της τελευταίας υπό κατάργηση επιτροπής ακτινοπροστασίας και τα υπηρεσιακά έγγραφα δυνάμει των οποίων θεωρείται ότι η επιτροπή έχει διαλυθεί ή καταργηθεί και δεν δύναται να συνεδριάσει.
2.Παρακαλείσθε να αιτιολογήσετε την μη-διατήρηση της επιτροπής μέχρι διορισμού της νέας λόγω του προφανούς σπουδαίου λόγου δημοσίου συμφέροντος προστασίας της δημόσιας υγείας που επέβαλε τούτο
3.Να ενημερώσετε το Σώμα πότε θα ορίσετε νέα επιτροπή.
4.Να ενημερώσετε το Σώμα πότε θα συγκληθεί η επιτροπή αυτή για να κρίνει την συσκευή που έχει εγκατασταθεί στο ΑΧΕΠΑ και δεν λειτουργεί μέχρι σήμερα συνεπεία τούτου.
Ο Ερωτών Βουλευτής
Αθανάσιος Γιαννόπουλος

9 σχόλια

  1. NA STAMATISI O PATSISMOS ENANDION TON ELLHNON .OI ELLHNES NA EXOUN TA IDIA DIKAIOMATA ME TOUS LATHROMETANASTES.OPOS NA MIN PLIRONOUN 3e GIA KATHE NOSOKOMIAKI PERITHALPSI OLA DOREAN OPOS OI LAHREOI .NA MBORI ENAS ITHAGENIS NA DILOSI SKINITIS I DENDRIRIS.KAI ALLA POLLA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο όλεθρος της Α΄ Πασοκικής 20ετίας, θα ...πληρωθεί σήμερα!
    Στο εξώτερον πολιτικό πυρ ερρίφθη ο μετά εικοσαετίας δικαιωθείς για τις πολιτικές του επιλογές Κων/νος Μητσοτάκης, όταν ...τόλμησε να προτείνει μέτρα για την διάσωση της Εθνικής οικονομίας.
    Ο κατά πολλούς "γκαντέμης" πολιτικός, ..."περιεβλήθη" αυτού του χαρακτηρισμού, είκοσι χρόνια πριν, ακριβώς την στιγμή που επέδειξε πολιτική τόλμη και αποφασιστικότητα.
    Ο ίδιος είχε την γεναιότητα, την ειλικρίνεια, αλλά και την διορατικότητα να προωθήσει μέτρα για την διάσωση της Εθνικής οικονομίας, μέσα από ένα ευρύ πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων.
    Κι' όλα αυτά, έν έτει 1989... Πριν είκοσι χρόνια ακριβώς.!
    Δυστυχώς για τον ίδιο, αλλά και για τον τόπο μας πρωτίστως, πέσανε πάνω του ωσεί πεινασμένες ύαινες, όλα τα πολιτικά Παπαδρεϊκά κύμβαλα της εποχής, έτοιμα να τον ...

    κατασπαράξουν, επειδή με τα προωθούμενα μέτρα του, ...τάραζε τα λιμνάζοντα βοθρολύματα των παχυλώς αμοιβομένων συνδικαλιστικών ..."πατεράδων" μας.
    Αυτός ήταν και ο μοναδικός λόγος που έπεσε από την Πρωθυπουργία.
    Δεν μπόρεσε να αντέξει τους καταπράσινους και ελέω μαμονά κομματικούς εγκάθετους ..."συνδικαλιστές - φερέφωνα" που αποτελούσαν και το "δόρυ" για τον όλεθρο της Α΄Πασοκικής και καταστροφικής περιόδου.
    Η παντοδυναμία των ...Μπακούληδων και των Σταμουλοκολάδων ήταν στο αποκορύφωμά της.
    Ήταν η πολιτική "φατρία" που διόριζε στρατιές πράσινων αφισοκολλητών.
    Ήταν η πολιτικώς κατευθυνόμενη συμμορία της εποχής που κατέβαζε βιαίως και με το "έτσι γουστάρω" τους διακόπτες της ΔΕΗ, και εξευτέλιζαν με τα ξεβρακώματα τους συναδέλφους των, των Αστικών Συγκοινωνιών της Αθήνας με την στήριξη των Γιαννοπουλαίων και των άλλων Παπανδρεϊκών στελεχών της επάρατης εκείνης αποχής...
    Εάν είχαν υιοθετηθεί από τότε - έστω και κατά το ήμισυ - τα μέτρα Μητσοτάκη, δεν θα φθάναμε σήμερα στα όρια της χρεοκοπίας.
    Αυτή είναι η ...σκληρή πραγματικότητα, την οποία ουδείς δύναται πλέον ν' αμφισβητήσει...
    Ο όλεθρος της Α' Πασοκικής εικοσαετίας θα πληρωθεί πανάκριβα από τούτον εδώ τον τόπο...
    Δυστυχώς, φθάνουμε στο σήμερα και με καθυστέρηση 20 ετών για τον τόπο, το κυβερνητικό ΠΑΣΟΚ του 2010 του Γ. Παπανδρέου, έρχεται - υπό την πίεση των πραγμάτων - να ...αποκαθηλώσει στην κυριολεξία το ΠΑΣΟΚ του 1981-89 του Ανδρέα Παπανδρέου και ταυτοχρόνως να δικαιώσει με τα όσα είχε προτείνει για την ...διάσωση της Εθνικής οικονομίας, τον πάντα μεγάλο Κων/νο Μητσοτάκη, και ο οποίος δυστυχώς για τη χώρα μας, ουδέποτε εισακούσθηκε.!
    Όσοι στο σημερινό ΠΑΣΟΚ... ανακάλυψαν τώρα ότι δεν ...αντέχουμε την θηριωδία των αμοιβών των εργατών στον ΟΛΠ ή τις αργομισθίες της ΔΕΗ, προσωποποιούν την πολιτική Νέμεσι...
    Η θεία δίκη όμως δεν ξεχνά ποτέ.
    Αυτή η ..."άδικη" πολλές φορές θεία δίκη - δυστυχώς - παρασέρνει στο διάβα της όλα τα όνειρα τις φιλοδοξίες, αλλά και τις ελπίδες μιας ολόκληρης κοινωνίας.
    Όλης της Ελληνικής κοινωνίας, εξαιρουμένων των μελών εκείνων που ως λαδωμένα γρανάζια έσερναν την ολόλευκα ανθοστολισμένη άμαξα της αλήστου μνήμης Α' Παπανδρεϊκής εποχής, με προορισμό την αφετηρία της ...Αγράμπελης και την έδρα της ... Κοσκωτικής και ...Λουβαρικής φιλίας.
    Μιας εποχής, όπου τα των πεντακοσίων εκατομμυρίων δραχμών δωράκια προς τους κάθε λογής ...Μαυράκηδες είχε καταστεί σήμα κατατεθέν υπέρ ...ημετέρων.!
    Οποίον έγκλημα η ηθελημένη λήθη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΡΥΒΕΤΑΙ O ΖΕΦΡΕΥ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΚΟΜΒΕΣ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ - ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ...

    Αδιανόητα πράγματα συμβαίνουν... Επί εβδομάδες, οι Έλληνες αγρότες ζητούν συνάντηση με τον πρωθυπουργό και την υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και αυτοί αδιαφορούν. Αναγκάζονται οι αγρότες να ξεκινήσουν δυναμικές κινητοποιήσεις. Αλλά και πάλι η κυβέρνηση δείχνει αδιαφορία. Ζητούν συνάντηση από τον πρωθυπουργό αλλά αυτός κρύβεται. Αυτό που δεν έκανε ο Παπανδρέου, το έκανε ο Βούλγαρος πρωθυπουργός που επισκέφτηκε τους αγρότες και συζήτησε μαζί τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η επικίνδυνη ιδεοληψία του Γιώργου Παπανδρέου
    Και τα χειρότερα... έπονται...

    O Κωστάκης ο Καραμανλής ήταν πολύ μικρός για πρωθυπουργός: άτολμος, αδιάφορος, τεμπελάκος, καλοπερασάκιας. Δεν ήταν διεφθαρμένος, αλλά ήταν άτολμος και τελικά φυγομάχησε.
    Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν είναι τίποτα από τα παραπάνω. Ούτε διεφθαρμένος βέβαια. Αλλά είναι κάτι άλλο: ιδεοληπτικός. Και ο άνθρωπος που διακατέχεται από ιδεοληψίες μπορεί να κάνει το μεγαλύτερο κακό. Ακομα και αν είναι αδιάφθορος. Ο Πολ Ποτ δεν ήταν διεφθαρμένος, ιδεοληπτικός ήταν και δολοφόνησε εκατομμύρια πολιτών για να ικανοποιήσει το αρρωστημένο του εγώ...
    Αυτή τη στιγμή ο Παπανδρέου απεργάζεται τη δημιουργία στον τόπο μας μίας τεράστιας κοινότητας μουσουλμάνων Αφροασιατών, προκειμένου να ικανοποιηθεί η πολυπολιτισμική ιδεοληψία του.
    Οι Ευρωπαίοι και Βαλκάνιοι μετανάστες δεν του κάνουν, γιατί αυτοί αφομοιώνονται, τα παιδιά τους σιγά-σιγά γίνονται Ελληνόπουλα. Ο Γιώργος Παπανδρέου και οι όμοιοί του είναι hardcore: Θέλουν τους “άλλους”, τους Ασιάτες, τους Αφρικανούς, τους μουσουλμάνους. Αυτούς που θα εγγυηθούν την εσαεί μετατροπή της Ελλάδας σε πολυπολιτισμική σούπα και όχι αυτούς που θα δώσουν μία νότα πολυπολιτισμού, για να χαθεί αυτή στη συνέχεια λόγω του εκκεντρισμού των απογόνων τους στον Ελληνισμό.
    Δεν έχει κανένα δικαίωμα ο κύριος Παπανδρέου να κάνει πειράματα πάνω σε μία χώρα στην οποία ΔΕΝ γεννήθηκε και, το σπουδαιότερο, ΔΕΝ βίωσε ποτέ του. Με τη λέξη βίωσε εννοώ τον εκκεντρισμό του σε αυτό που λέγεται ελληνικός πολιτισμός. Τον εκκεντρισμό στην Ελλάδα της πέτρας και της θάλασσας, του μυκηναϊκού τάφου, του αρχαίου κίονα, της βυζαντινής εκκλησίας, του μεσαιωνικού κάστρου, της κυκλαδίτικης “κατοικιάς”, του χωριατόσπιτου, του προσφυγικού, του νεοκλασικού και της αθηναϊκής αστικής πολυκατοικίας, του Σολωμού, του Καβάφη, του Σικελιανού, του Πεντζίκη, του Παπαδιαμάντη, του Τσίρκα, του Γύζη, του Κόντογλου, του Γκίκα, του Μόραλη, του Σκαλκώττα και της Μπέλλου.
    Ο ιδεοληπτικός πρωθυπουργός μας, την Ελλάδα την έβλεπε πάντα λίγο ως μικρός Μεσσίας, σαν κάτι συμπαθητικό, όμορφο αλλά και παράξενο, ολίγον καθυστερημένο, με εμμονές που θέλουν διόρθωση, σαν τον συμπαθή, αλλά άξεστο χωριάτη που χρειάζεται διαφώτιση. Η Ελλάδα δεν ήταν ποτέ η χώρα του Γιώργου Παπανδρέου...
    Ο Γιώργος Παπανδρέου μπορεί να κάνει πολύ κακό στη χώρα ΜΑΣ εν αγνοία του. Πάρα πολύ καλό, που δεν θα διορθώνεται με τίποτα.
    Το συντομότερο που θα φύγει από την πρωθυπουργία, όπου βρέθηκε κατά λάθος μάλλον, το καλύτερο.
    Επείγει να φύγει όσο πιο γρήγορα γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝ ΑΡΓΉΣΕΙ ΝΑ "ΑΠΑΝΤΉΣΕΙ" Η ΥΠ.ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΘΑ ΕΧΟΝ ΑΠΟΔΗΜΗΣΕΙ ΕΙΣ ΚΥΡΙΟΝ.
    ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ολόκληρος ο κρατικός μηχανισμός και τα κατεστημένα ΜΜΕ ανακάλυψαν σήμερα κατά τις συμπλοκές που πραγματοποιήθηκαν στους Αμπελοκήπους τον αποδιοπομπαίο τράγο για να δαιμονοποιήσουν το κίνημα που αναπτύσσεται αυθόρμητα μέσα από την ελληνική κοινωνία κατά των απαράδεκτων και αντεθνικών διατάξεων του νομοσχεδίου που προωθεί η κυβέρνηση για τους μετανάστες και την ιθαγένεια.
    Χωρίς ίχνος δημοσιογραφικής έρευνας, χωρίς την παραμικρή τήρηση δεοντολογίας τα κατεστημένα ΜΜΕ, ακόμη και η ίδια η κρατική τηλεόραση βάφτισαν τους αντιδραστικούς επαγγελματίες «αντιρατσιστές» και «ανθρωπιστές» του ΝΑΡ «αλλοδαπούς Αμπελοκηπιώτες» και τους αγανακτισμένους νεαρούς της ομάδος των «Αυτονόμων» που απαρτίζεται και από ανήλικους, σε «ρατσιστές δολοφόνους». Έτσι απλά στοιχειοθετήθηκε από τους διαφόρους τηλεεισαγγελείς η κατηγορία........ της «ρατσιστικής επιθέσεως».
    Έτσι, μία κινητοποίηση κατά όσων βρίζουν τον ελληνικό λαό και κατάμουτρα τον αποκαλούν μισαλλόδοξο, ξενόφοβο και όλα τα συναφή, χαρακτηρίστηκε ως ρατσιστική επίθεση. Η αντίδραση μαθητών που κατατρομοκρατούνται μέσα στα ίδια τα σχολεία τους από τους «φιλεύσπλαχνους» και «φιλειρηνικούς» αγωνιστές του κ. Γιαννόπουλου και του συναφιού του, κατά έναν περίεργο τρόπο δεν χαίρει της ιδίας στοργής με την δίχως αιτία και σκοπό καταστροφικότητα των αλητών που κάθε τόσο καίνε την Αθήνα.
    Κι αυτό, όχι μόνον από τους κατ' επάγγελμα υπερασπιστές της λαθρομεταναστευτικής εισβολής και των νεοταξικών σχεδίων που θέλουν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε πολυπολιτισμικό αχταρμά αλλά και από τους ίδιους τους «υπηρέτες» του ελληνικού λαού, τους δημοσιογράφους της κρατικής τηλεοράσεως, η οποία στην επίσημη ιστοσελίδα της δεν δίστασε να δημοσιεύσει και φωτογραφία από παλαιότερη διαδήλωση αλλοδαπών, ώστε να τεκμηριώσει ακόμη πιο εύκολα τις ανακρίβειες που αναπαράγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΛΑΡΕΣ ,ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΟΙΑΖΕΣΑΙ ΤΡΑΒΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες δεν αντιμετωπίζουν τα κύματα παράνομης και ανεξέλεγκτης μετανάστευσης που αντιμετωπίζει η Ελλάδα. Παρ’ όλα αυτά, υιοθετούν αυστηρές προϋποθέσεις για την πολιτογράφηση και την απόδοση ιθαγένειας.

    Εμείς που αντιμετωπίζουμε οξύ πρόβλημα ανεξέλεγκτης εισροής μεταναστών, αντί να είμαστε πιο προσεκτικοί, κατεβαίνουμε με το νομοσχέδιο αυτό, στο πιο «χαλαρό κατώφλι» απ’ όλους! Πηγαίνουμε αντίθετα με τη λογική, αντίθετα προς το συμφέρον μας, αλλά κι αντίθετα από τους υπόλοιπους εταίρους μας...

    Είναι ένα νομοσχέδιο που διευκολύνει την είσοδο μεταναστών παράνομα, ώστε να κάνουν παιδιά στην Ελλάδα, στη συνέχεια να παίρνουν τα παιδιά τους αυτόματα ιθαγένεια και να νομιμοποιούνται έτσι αναγκαστικά και οι γονείς τους.

    Οι Έλληνες είναι λαός,

    δεν είναι «πληθυσμός».

    Και εκείνο που μετατρέπει το «γεωγραφικό χώρο» σε ενιαία

    χώρα και τον «τοπικό πληθυσμό» σε λαό είναι η ταυτότητά του.

    Δεν μπορεί οι Γάλλοι να ανακαλύπτουν σήμερα τη σημασία και την επικαιρότητα της εθνικής ταυτότητας (ιδιαίτερα για την ενσωμάτωση των μεταναστών στην κοινωνία τους), δεν μπορεί οι Βρετανοί να ανακαλύπτουν τη «Βρετανικότητα», οι Ισπανοί την «Ισπανικότητα», και εμείς να φοβόμαστε να μιλήσουμε για την «ελληνικότητα».

    * Η Νέα Δημοκρατία θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Θα υπερψηφίσουμε, βέβαια, το δικαίωμα ψήφου των ομογενών.

    * Δεσμευόμαστε από τώρα ότι θα καταργήσουμε το

    νομοσχέδιο όταν θα αναλάβουμε τη διακυβέρνηση της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΛΗΝΑΙΟ ΟΠΩΣ ...ΣΤΟΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ.

    ΜΟΥΓΚΑ;


    Του Στέφανου Ληναίου

    Είμαστε βέβαιοι ότι όλοι μας, χωρίς χρώματα και αρώματα, παρακολουθούμε από καιρό, τη συστηματική εθνική αποδόμηση και τον εποικισμό της πατρίδας μας, με το γνωστό ιδεολόγημα της παγκοσμιοποίησης. Ότι, δηλαδή, «πρέπει και η Ελλάδα να γίνει «πολυπολιτισμική». Κι αυτό σημαίνει να μπαίνουν στη χώρα μας ξένοι πληθυσμοί ώστε να γίνει «πολυπολιτισμική»…
    Όταν αυτή η «εισροή» ξένων είναι φυσιολογική ή, πολλές φορές και αναγκαστική, όπως γίνεται αιώνες τώρα, από χώρα σε χώρα, είναι γεγονός ότι, σε ένα μεγάλο ποσοστό, συμβάλλει θετικά στο «φρεσκάρισμα» ενός τόπου…
    Δυστυχώς, όμως, αυτή η «εισβολή» ξένων, τα τελευταία χρόνια, δεν είναι ούτε φυσιολογική ούτε αναγκαστική… Είναι οργανωμένη...
    Και ο πιο αμύητος καταλαβαίνει, πλέον, ότι συνδέεται γενικότερα με τη φανερή στρατηγική των «Μεγάλων» και ιδιαίτερα των Η.Π.Α., με κύριο στόχο την επιβολή διεθνώς ενός ακραίου νεοφιλελεύθερου, οικονομικού συστήματος, δηλαδή μιας παγκόσμιας μονοπολικής ηγεμονίας.
    Μόνον έτσι μπορούμε να εξηγήσουμε την ξαφνική «έκρηξη» αμέτρητων θρησκευτικών μειονοτήτων, σε όλο τον κόσμο και την πολυδάπανη στήριξή τους από αμέτρητες «ανθρωπιστικές » Μ.Κ.Ο. και επιδοτούμενες από …μετρημένους « φιλάνθρωπους » μεγαλέμπορους...
    Μόνον έτσι μπορούμε να καταλάβουμε γιατί, τα τελευταία χρόνια, όλοι, σχεδόν, οι πόλεμοι είναι ένα τρομακτικό αλληλοφάγωμα θρησκειών...
    Και μόνον έτσι μπορούμε να εξηγήσουμε και το τελευταίο περίεργο φαινόμενο μιας "φιλολογικής" υπονόμευσης της Ελληνικής Ταυτότητας, από κάποιους «παιδοψυχολόγους»..... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΛΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση