GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατέρρευσε ψυχολογικά...

...η τηλεπαρουσιάτρια και της χορηγούν ηρεμιστικές ενέσεις! Aπό το http://papatzides.blogspot.com/ / Εγκυρη ενημέρωση απο το http://www.sho...

...η τηλεπαρουσιάτρια και της χορηγούν ηρεμιστικές ενέσεις!

Aπό το http://papatzides.blogspot.com/ /

Εγκυρη ενημέρωση απο το http://www.showbiz.com.cy/ και οχι τις κακέκτυπες αντιγραφές (και αράχνες τους που δεν βλέπονται οι φωτογραφίες τους) κάποιον απο Ελλάδα που αντιγράφουν και παραφράζουν τα γεγονότα για να έχουν δήθεν πρωτογενή είδηση... Αυτά μόνο στις Κατινές της ΤV να τα πουλάτε και οχι στο διαδίκτυο). Μετά την σύλληψη της Έλενας Σκορδέλη ως ύποπτη για την δολοφονία του Άντη Χατζηκωστή η γνωστή παρουσιάστρια-δημοσιογράφος κατέρρευσε χθες βράδυ ψυχολογικά μέσα στα κρατητήρια.
Προφανώς αυτό προέκυψε μετά από...

την έντονη συναισθηματική φόρτιση αλλά και την ψυχολογική πίεση στην οποία δέχθηκε κατά την διάρκεια των ανακρίσεων. Μόλις το περιστατικό έγινε αντιληπτό από τους αστυνομικούς κάλεσαν αμέσως ιατρική βοήθεια η οποία έφτασε εσπευσμένα στα κρατητήρια χορηγώντας της δύο ηρεμιστικές ενέσεις.

8 σχόλια

  1. Τιπούκειτος23 Ιαν 2010, 9:41:00 μ.μ.

    Δεν ξέρω σε πιο σημείο βρίσκονται οι ανακρίσεις. Εάν υπάρχει σχέση, στην ανθρωποκτονία, θα αποδειχθεί για μια ακόμη φορά, ότι το δημοσιογραφικό επάγγελμα νοσεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με μια βαλιτσα στο χερι τον ειχε και ο σπυριαρης σημιτης σαν Υπ.Εξ.

    Τελικα ΜΟΝΟΝ αυτος ισως πιστευει οτι θα πεισει καποιον..

    Εγω ,ΚΑΙ ΕΓΩ!!! αν ημουν προεδρος του ΔΝΤ ,δεν μπορω να δωσω εμπιστοσυνη σε αυτο το βλημα..

    Το προβλημα δεν ειναι το χρεος (που ειναι ασφαλως) ,αλλα η κυβερνηση της πασοκοσκυλιας δεν μπορει να εμπνευσει ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ εμπιστοσυνη.

    Αυτο το γνωριζουμε ΟΛΟΙ,εκεινοι που το αγνοουν (η κανουν πως δεν το ξερουν) ειναι οι πασοκ-σκυλια.
    ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ καμμια προηγουμενη κυβερνηση,

    Η διεθνης οικονομικη κριση ειναι ΔΙΕΘΝΗΣ. Επηρρεαζει ΟΛΑ τα κρατη..

    Και την Ελλαδα. Το γνωριζαν αυτο τα πασοκ σκυλια . Απλα το παιζαν ναπολεοντες. Για τους αμαθεις ψηφοφορους τους κυριως...

    Η "Lehman brothers" χρεωκοπησε , εβαλε ρολλα..
    Η "chrysler" χρεωκοπει και απολυει 3000 εργατες.
    Η ford η opel βρισκονται στα ορια της χρεωκοπιας...

    ΔΕΝ φταιει η .."προηγουμενη κυβερνηση" για αυτο.
    Μην τρελλαθουμε !

    Ουτε ασφαλως το .."σκανδαλο μαρκογιαννακη" που αποκαλυψε ! καποιο βοδι στον εγκεφαλο (ξεκωλοτακης η κατι τετοιο)
    οτι ειπε καμποια λινατσα .."αγραμματο"...

    Καπου να αρχισουμε να σκεφτομαστε και οχι να καταπινουμε αμασητα οτι μας σερβιρουν τα πουλημενα καναλια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. The Bloopers team (ca)23 Ιαν 2010, 11:22:00 μ.μ.

    εαν στ αληθεια ειναι αυτη
    πισω απο τον θανατο του παλληκαριου
    τοτε
    μ ο ρ φ ι ν η επρεπε να της δωσουν
    να την εθισουν στο ναρκωτικο
    και μετα να της το σταματησουν αποτομα
    και αυτο να το κανουν συνεχεια
    οσο να βγει η ψυχη της
    καΜΙα αλλη τιμωρια δεν χρειαζεται
    μηπως και μετανοιωσει ΑΛΗΘΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Papara anastasi,pote petano?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και ξαφνικά η κυβέρνηση του Γιωργάκη… είδε φώς και ανακάλυψε πως για το οικονομικό πρόβλημα της χώρας μας ευθύνεται η συμμετοχή των μηχανοκίνητων μονάδων του στρατού στις παρελάσεις των εθνικών μας επετείων, που γίνονται δηλαδή δύο φορές τον χρόνο! Το σέρβιραν πολύ ωραία στον λαό. Καταργείται η συμμετοχή των μηχανοκίνητων τμημάτων στις παρελάσεις προς… εξοικονόμηση χρημάτων λόγω της οικονομικής κρίσης. Μία “εξοικονόμηση” που γίνεται πάντοτε επιλεκτικά και ποτέ όταν έχει να κάνει με το μαύρο χρήμα, τους υπέρογκους μισθούς και τις μίζες των πολιτικών μας ταγών και των διαφόρων κομματικών gloden boys που διορίζουν.

    Η είδηση έχει ως εξής: «Στις παρελάσεις με την ευκαιρία εθνικών εορτών ή επετείων θα μετέχουν στο εξής μόνο πεζοπόρα τμήματα των Ενόπλων Δυνάμεων» ανακοίνωσε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος«Τα μηχανοκίνητα μέσα των Ενόπλων Δυνάμεων και το έργο των σχετικών μονάδων θα επιδεικνύεται κατά τη διάρκεια επιθεωρήσεων στους τόπους που εδρεύουν οι μονάδες αυτές» πρόσθεσε ο υπουργός, σημειώνοντας ότι ενημέρωσε σχετικώς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το εθνομηδενιστικό ΠΑΣΟΚ φοβάται το αύριο. Το φοβάται πολύ. Στην αρχή, οι «πράσινοι» μας πρήξανε με το διαδίκτυο, με τη συμμετοχική δημοκρατία, με τις «διαβουλεύσεις» που τους βγήκαν μπούμερανγκ. Μέχρι που κατάλαβαν ότι στον κόσμο του internet...
    δεν φτουράνε, δεν είναι αγαπητοί. Κάποιοι μάλιστα, τους σιχαίνονται. Εκεί, στα ηλεκτρονικά υψίπεδα, κάποιος μπορεί να μιλήσει χωρίς φόβο, χωρίς αναστολές. Και να λέει αυτά που θέλει, χωρίς να εξαναγκάζεται σε κοσμιότητες ή ψεύτικα χαμόγελα και λοιπά φτιασιδώματα, ξεδιπλώνοντας τα όποια ταλέντα του.

    Και άρχισε η ηλεκτρονική αντιπολίτευση, εκεί στο διαδίκτυο. Σκληρή, ανελέητη, καυστική και αυθόρμητη, δημιουργώντας πονοκεφάλους στην «πράσινη» εξουσία. Μια καλή εναλλακτική λύση το internet λοιπόν, δεδομένου ότι η ΝΔ στα συστημικά μέσα μαζικής επικοινωνίας δεν είναι αγαπητή και ό,τι και να λέει, φιμώνεται. Κάποιος κάπου, πρέπει και να αντιδρά, εκτός αν «αποφασίστηκε» η μετατροπή της χώρας μας σε ΕΣΣΔ.

    Και άρχισε η καταστολή, με τη «συνδρομή» κρατικών υπηρεσιών που ελέγχονται από το ΠΑΣΟΚ, αλλά και άλλων που θέλουν οι άνθρωποι (τους καταλαβαίνω απόλυτα) να έχουν τα νώτα τους καλυμμένα, γιατί έχουν υπόψη τους ότι αυτοί που κυβερνούν είναι αδίστακτοι.

    Μη ζορίζεστε όμως: «έχει υπηρεσίες το ΠΑΣΟΚ μέσα στο Δημόσιο», άλλωστε… Δεν το έχω πει εγώ αυτό. Το είπαν αυτοί, χρόνια πριν και το αποδεικνύουν τώρα. Δεν χάνουν ευκαιρία. Πριν καλά-καλά κατατεθούν οι μηνύσεις, να και οι «υπηρεσίες».

    Για το indymedia που ευθύνεται για κακουργηματικές πράξεις, τουμπεκί ψιλοκομμένο. Απόλυτη ασυλία για τα αγαπημένα και εξεγερμένα παιδιά της αριστεράς. Εκεί κάνει τζιζ… Πώς να μπουν άλλωστε οι διωκτικές στο Πολυτεχνείο;

    Θα φωνάζει η αριστερά (που τώρα λουφάζει υποκριτικά μπροστά στην καταστολή που ασκείται στο διαδίκτυο) και οι εφημερίδες της, θα εξαπολύσουν μύδρους οι «προοδευτικοί» δημοσιογράφοι από τα κανάλια και η εθνομηδενιστική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, κάνει στο μεταξύ μια χαρά τη δουλειά της.

    Προσπάθησε λοιπόν το εθνομηδενιστικό και ολοκληρωτικό στη θεώρησή του ΠΑΣΟΚ, να σταματήσει το αύριο, το ίδιο αύριο που ευαγγελίζεται (ή μάλλον, ευαγγελιζόταν).

    Πως; Με καταστολή, με «σεντράρισμα» προσωπικών δεδομένων (αλήθεια, αυτό δεν είναι παράνομο;) μέσω «προθύμων» και με αστείες στην κυριολεξία ποινικές διώξεις (που φυσικά, ενώπιον των δικαστών θα καταπέσουν, χωρίς όμως τότε να το μάθει κανείς, χορηγία των «προοδευτικών» και κατευθυνόμενων ΜΜΕ).

    Επικαλούμενο νομοθεσίες, με «ψαρώματα» και με χειραγώγηση των υπηρεσιών. Ψέματα, προβοκάτσιες, συνεργασία με άτομα που περιφέρονται στην πιάτσα του λεγόμενου journalistic underworld (του δημοσιογραφικού υπόκοσμου, ναι υπάρχει και αυτός), έτοιμα για κάθε λογής εργολαβίες σπίλωσης, υπονόμευσης και διασποράς φημών, συνθέτουν το παζλ μιας κυβέρνησης, με τόσα πολλά ηθικά ανομήματα, μέσα σε τόσο λίγο χρόνο. Σταλινισμός με τα όλα του. Αλήθεια, πόσο καιρό ακόμα θα τους αντέξουν οι πολίτες;

    Νίκος Χιδίρογλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο άλλος κατέρευσε σωματικά.
    Δηλαδή φονεύτηκε.
    2gr μολύβι.
    Αρχισαν πάλι τά μουνόπανα νά
    εξελείσωνται σέ σερβιέτιες,
    τέλος πάντων,η αράχνη μαύρη χήρα
    αφήνει τά παιδιά της νά τήν φάνε.
    τώρα γιά money έφαγε τό άνδρα της.
    Τί νά τού πεί τώρα?
    Ότι ηθελα τά πάαααααντα?????
    Διότι τά πάντα γιά τήν γυναίκα
    δέεεεν είναι ο οργασμός.
    Είναι τό χρήμα καί η επίδηξη
    στίς συνομόλογες.
    Καί κάπου-κάπου μαθαίνουν τί
    εστί η αναλογία τής ίντσας μέ
    τά εκατοστά.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πλέον σε αυτή την χώρα τα έχουμε ζήσει όλα...μα όλα...

    Τα τελευταία χρόνια έχουν φυλακιστεί καποιοι ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ οι οποίοι έχουν εμπλακεί σε σκάνδαλα, αλλά μετά από λίγο ακόμη και αυτοί έχουν αποφυλακιστεί!!!!!!!

    Ήμαρτον...και η κοροϊδία έχει τα όρια της...

    - πρώην πρύτανης Αιμίλιος
    Μεταξόπουλος της Παντείου,
    - πρώην δικαστές Ευάγγελος
    Καλούσης και Κωνσταντίνα
    Μπουρμπούλια,
    - πρώην μητροπολίτης Αττικής
    Παντελεήμων

    κτλ.. αποφυλακίστηκαν λίγους μήνες μετά την μεγαλειώδη σύλληψη τους!!!

    Όλα αυτά τα σιχαμερά παρτάλια είναι πάλι έξω..

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΚΛΕΨΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση