GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σεισμός στην Καρδίτσα‏...

Από το http://amvrosiou.blogspot.com/ . Σεισμική δόνηση τρόμαξε τους κατοίκους του Νομού Καρδίτσας πριν από λίγη ώρα. Σύμφωνα με το Γεωδυναμ...

Από το http://amvrosiou.blogspot.com/
.
Σεισμική δόνηση τρόμαξε τους κατοίκους του Νομού Καρδίτσας πριν από λίγη ώρα.
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, η σεισμική δόνηση που σημειώθηκε στις 15:18, ήταν μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρό της εντοπίζεται 250χλμ. βορειοδυτικά της Αθήνας, στον ορεινό όγκο της Αργιθέας.

2 σχόλια

  1. ΩΧ ΩΧ ΩΧ ΠΑΣΟΚΙΑ

    ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ. ΤΗ ΛΕΞΗ ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΠΑΙΖΑΤΕ ΣΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΜΕ.

    ΤΩΡΑ ΠΑΙΞΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΦΟΥ ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΚΟΛΑ.


    Τη μη αποδοχή της τοποθέτησής του στην θέση του νέου ειδικού γραμματέα Ανταγωνιστικότητας, του υπουργείου Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, για προσωπικούς λόγους, ανακοίνωσε ο επίκουρος καθηγητής στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης Αρης Αλεξόπουλος.

    Η τοποθέτηση του νέου ειδικού γραμματέα αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, όπως γνωστοποιήθηκε από το υπουργείο Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας.

    Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Τύπος της Κυριακής, ο κ. Αλεξόπουλος είναι κουμπάρος της υπουργού Οικονομίας Λούκας Κατσέλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όποιος θέλει ,τους μουσουλμάνους μετανάστες ,να γίνουν Έλληνες πολίτες , είναι Τουρκοαιγυπτιακής καταγωγής ,και συμπαρίσταται στα αδέλφια του .
    Να δώσουμε ταυτότητα είλωτα , στους μετανάστες .
    Αυτό μόνο τους αξίζει και τίποτα άλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση