GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε βίντεο τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής...

4 σχόλια

  1. CAW BOY ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΜΑΣΑΣ..........

    Διαβάστε ποιους συγγενείς βολεύουν στο υπουργείο πολιτισμού

    Οι συνδικαλιστές της ΠΑΣΚΕ πρόσφατα άλλαξαν όλους τους αρχιφύλακες των αρχαιολογικών χώρων τοποθετώντας ημέτερους (μέλη του ΠΑΣΟΚ).Πρωτοστάτες αυτών των αλλαγών οι συνδικαλιστές της ΠΑΣΚΕ στην Ομοσπονδία Υπαλλήλων ΥΠ.ΠΟ.

    Παράδειγμα: ο αδελφός (Ακρόπολη),
    η νύφη (Αρχαία Αγορά),οι κουμπάροι (ΚΕΜΑ,Αρχαία Αγορά) και πολλοί φίλοι του Γραμματέα της Ομοσπονδίας.
    Τοποθετήθηκαν υπάλληλοι χωρίς τυπικά προσόντα με πολύ μικρή προυπηρεσία προερχόμενοι απο ...
    προσλήψεις του 164/2004,να προίστανται μονίμων υπαλλήλων Α΄βαθμού.

    Στο Βυζαντινό Μουσείο Θεσσαλονίκης έβαλαν προιστάμενο νυχτοφύλακα!!!!!!!!Στη Ρόδο μετέφεραν χωρίς απόσπαση υπάλληλο απο την ΚΒ ΕΠΚΑ στην 4 ΕΒΑ προκειμένου να προίσταται ως αρχιφύλακας επειδή ήταν ΠΑΣΟΚ.

    Μπράβο σας κύριε Γερουλάνε που τους ανέχεστε;

    Γιατί κύριε Υπουργέ αφήνετε να συμβαίνουν αυτά στο Υπουργείο σας ??? Η αξιοκρατία που πήγε ??? Μήπως ετοιμάζετε κάτι με τους προσληφθέντες του Π.Δ. 164/2004 και τους τοποθετήσατε όλους προισταμένους ενω είναι αορίστου χρόνου ?
    Μήπως οι μόνιμοι υπάλληλοι με 25 και 30 χρόνια υπηρεσίας δεν είναι καλοί ??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κύριος Λοβέρδος, υπενθυμίζοντάς μας, την κακή οικονομική κατάσταση των ταμείων, μας θύμιζε και κανένα ονοματάκι υπευθύνου, θα ήταν ακόμα πιο έγκυρος και αξιόπιστος…
    Ζητάει απεγνωσμένα έσοδα, για να πληρώσει τις συντάξεις και τα επιδόματα του ταμείου ανεργίας, ο άνθρωπος, και δεν ξέρει που να τα βρει.

    Ε, να του θυμίσουμε και εμείς κάτι. Να του θυμίσουμε αυτό που επιμελώς όλοι δείχνουν να μην το θυμούνται….

    Ας ρίξει μια ματιά, να δει τι χρωστάει στο Ι.Κ.Α. ο Κουρής….Ο μεγαλοεκδότης Γιώργος Κουρής και ο γιος του Ανδρέας….
    Μια ματιά μονάχα φθάνει….Αεροπλάνο για να τον κάνει….Που λέει και το άσμα…..
    Τι χρωστάει το συγκρότημα Λαμπράκη-Ψυχάρη, Τεγόπουλου, Αλαφούζου, Κυριακού…._____________________
    Για δες Υπουργέ μου, τι χρωστάνε οι εκδότες….
    Έτσι γίνεται εκδότης ο κάθε ένας, με ..........
    τέτοιες στιβαρές πλάτες, σαν τις δικές σας, κύριοι της πολιτικής….Που πια….απα πα πα πα, δεν είστε καθόλου, μα καθόλου διαπλεκόμενοι.

    Το δήλωσε πριν τις εκλογές και ο Πρωθυπουργός μας : ¨ Δεν χρωστάμε σε κανέναν ¨ ….. Ούτε της Μιχαλούς;
    Ή μήπως πάτε να μας σαλτάρετε, για να χρωστάμε εμείς σ’αυτήν;

    Κύριε Λοβέρδο, άσε την ¨παράσταση¨ και μην μας κάνεις τον Μινωτή. Τον συγχωρεμένο. Καλό το έργο σου, αλλά έχει πολλούς…¨ δράκους¨ …..
    Θες να σου θυμίζω κι άλλους;

    Ρίξε μια ματιά να δεις πόσο χρεωμένος είναι στο Ι.Κ.Α. ο Βαρδινογιάννης, ο Κοντομηνάς, ο Μίνωας Κυριακού…..Εντάξει, ωραίοι είναι όλοι τους ¨για αυτό και έχουν χρέη ¨ ….
    Αυτοί όμως….ωραίοι.
    Και εμείς ΜΑΛΑΚΕΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο όλεθρος της Α΄ Πασοκικής 20ετίας, θα ...πληρωθεί σήμερα!
    Στο εξώτερον πολιτικό πυρ ερρίφθη ο μετά εικοσαετίας δικαιωθείς για τις πολιτικές του επιλογές Κων/νος Μητσοτάκης, όταν ...τόλμησε να προτείνει μέτρα για την διάσωση της Εθνικής οικονομίας.
    Ο κατά πολλούς "γκαντέμης" πολιτικός, ..."περιεβλήθη" αυτού του χαρακτηρισμού, είκοσι χρόνια πριν, ακριβώς την στιγμή που επέδειξε πολιτική τόλμη και αποφασιστικότητα.
    Ο ίδιος είχε την γεναιότητα, την ειλικρίνεια, αλλά και την διορατικότητα να προωθήσει μέτρα για την διάσωση της Εθνικής οικονομίας, μέσα από ένα ευρύ πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων.
    Κι' όλα αυτά, έν έτει 1989... Πριν είκοσι χρόνια ακριβώς.!
    Δυστυχώς για τον ίδιο, αλλά και για τον τόπο μας πρωτίστως, πέσανε πάνω του ωσεί πεινασμένες ύαινες, όλα τα πολιτικά Παπαδρεϊκά κύμβαλα της εποχής, έτοιμα να τον ...

    κατασπαράξουν, επειδή με τα προωθούμενα μέτρα του, ...τάραζε τα λιμνάζοντα βοθρολύματα των παχυλώς αμοιβομένων συνδικαλιστικών ..."πατεράδων" μας.
    Αυτός ήταν και ο μοναδικός λόγος που έπεσε από την Πρωθυπουργία.
    Δεν μπόρεσε να αντέξει τους καταπράσινους και ελέω μαμονά κομματικούς εγκάθετους ..."συνδικαλιστές - φερέφωνα" που αποτελούσαν και το "δόρυ" για τον όλεθρο της Α΄Πασοκικής και καταστροφικής περιόδου.
    Η παντοδυναμία των ...Μπακούληδων και των Σταμουλοκολάδων ήταν στο αποκορύφωμά της.
    Ήταν η πολιτική "φατρία" που διόριζε στρατιές πράσινων αφισοκολλητών.
    Ήταν η πολιτικώς κατευθυνόμενη συμμορία της εποχής που κατέβαζε βιαίως και με το "έτσι γουστάρω" τους διακόπτες της ΔΕΗ, και εξευτέλιζαν με τα ξεβρακώματα τους συναδέλφους των, των Αστικών Συγκοινωνιών της Αθήνας με την στήριξη των Γιαννοπουλαίων και των άλλων Παπανδρεϊκών στελεχών της επάρατης εκείνης αποχής...
    Εάν είχαν υιοθετηθεί από τότε - έστω και κατά το ήμισυ - τα μέτρα Μητσοτάκη, δεν θα φθάναμε σήμερα στα όρια της χρεοκοπίας.
    Αυτή είναι η ...σκληρή πραγματικότητα, την οποία ουδείς δύναται πλέον ν' αμφισβητήσει...
    Ο όλεθρος της Α' Πασοκικής εικοσαετίας θα πληρωθεί πανάκριβα από τούτον εδώ τον τόπο...
    Δυστυχώς, φθάνουμε στο σήμερα και με καθυστέρηση 20 ετών για τον τόπο, το κυβερνητικό ΠΑΣΟΚ του 2010 του Γ. Παπανδρέου, έρχεται - υπό την πίεση των πραγμάτων - να ...αποκαθηλώσει στην κυριολεξία το ΠΑΣΟΚ του 1981-89 του Ανδρέα Παπανδρέου και ταυτοχρόνως να δικαιώσει με τα όσα είχε προτείνει για την ...διάσωση της Εθνικής οικονομίας, τον πάντα μεγάλο Κων/νο Μητσοτάκη, και ο οποίος δυστυχώς για τη χώρα μας, ουδέποτε εισακούσθηκε.!
    Όσοι στο σημερινό ΠΑΣΟΚ... ανακάλυψαν τώρα ότι δεν ...αντέχουμε την θηριωδία των αμοιβών των εργατών στον ΟΛΠ ή τις αργομισθίες της ΔΕΗ, προσωποποιούν την πολιτική Νέμεσι...
    Η θεία δίκη όμως δεν ξεχνά ποτέ.
    Αυτή η ..."άδικη" πολλές φορές θεία δίκη - δυστυχώς - παρασέρνει στο διάβα της όλα τα όνειρα τις φιλοδοξίες, αλλά και τις ελπίδες μιας ολόκληρης κοινωνίας.
    Όλης της Ελληνικής κοινωνίας, εξαιρουμένων των μελών εκείνων που ως λαδωμένα γρανάζια έσερναν την ολόλευκα ανθοστολισμένη άμαξα της αλήστου μνήμης Α' Παπανδρεϊκής εποχής, με προορισμό την αφετηρία της ...Αγράμπελης και την έδρα της ... Κοσκωτικής και ...Λουβαρικής φιλίας.
    Μιας εποχής, όπου τα των πεντακοσίων εκατομμυρίων δραχμών δωράκια προς τους κάθε λογής ...Μαυράκηδες είχε καταστεί σήμα κατατεθέν υπέρ ...ημετέρων.!
    Οποίον έγκλημα η ηθελημένη λήθη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ εναντίον Καραμανλή για να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη από την Πασοκική λαίλαπα!
    Π ώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς την "αποκάλυψη" της δήθεν ευχαριστήριας επιστολής Καραμανλή στον Χριστοφοράκο και τον θόρυβο που τεχνηέντως δημιουργείται,προκειμένου η οργή του παγωμένου (όχι μόνο από τον χιονιά...) κοσμάκη να στραφεί αλλού και όχι στους μοναδικούς υπεύθυνους της κατάντιας της χώρας,που δεν είναι άλλοι από το ΤΣΙΡΚΟ του Γιωργάκη!

    Αλήθεια,γιατί δεν έβγαζαν αυτή την επιστολή στη δημοσιότητα ΟΤΑΝ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΗΤΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ;Αφού είναι τόσο κακό να ευχαριστείς τυπικά κάποιον (μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες άλλους),γιατί δεν το έβγαζαν στη φόρα;

    ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΤΕ πασοκολαμόγια της Ελευθεροτυπίας!Ή για να σας το πούμε αλλιώς,ΕΙΣΤΕ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ!

    Ποια είναι όμως η τραγική αλήθεια;Ότι επιχειρούν να ξαναζεστάνουν "σούπες" σκανδάλων,θέλοντας να δικαιολογήσουν την ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ του Πασοκ!Και μιας και μιλάμε γι'αυτήν υπό το φόβο μήπως χαρακτηριστούμε...ακραίοι από τον Καρατζαφέρη και τη Ντόρα,ας δούμε τι λέει ο Θεόδωρος Πάγκαλος στο Έθνος επί του θέματος:

    Υπάρχει «σχέδιο Β», αν αποτύχει το πρόγραμμα σταθερότητας;

    «Σχέδιο Β» με την έννοια κάποιου κόλπου για να αποφύγουμε τα δύσκολα δεν υπάρχει. Προοπτική ακόμη πιο δύσκολη και πιο καταστροφική για τη χώρα αν αποτύχουμε είναι προφανές ότι υπάρχει και δεν θέλω ούτε καν να τη συζητήσουμε! Γιατί έχω εμπιστοσύνη στην ικανότητα του Ελληνα πολίτη και στη δυνατότητά του να αντιληφθεί την πραγματικότητα. Πιστεύω ότι θα πετύχουμε το «σχέδιο Α».

    Η ομολογία του Αντιπροέδρου της Κυβερνήσεως είναι ΚΥΝΙΚΗ!Αν και για να είμαστε δίκαιοι,η αλήθεια είναι πως ΟΧΙ Β,ΜΑ ΟΥΤΕ...ΣΧΕΔΙΟ Α ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΛΕΓΙΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!

    Μην τσιμπάτε λοιπόν στην αποπροσανατολιστική προπαγάνδα των νταβατζήδων της Ελευθεροτυπίας και άλλων:Αυτοί που πρέπει να απολογηθούν για τα σημερινά χάλια της Ελλάδας και κυρίως γι'αυτά που έρχονται,είναι οι αραχτοί κοιλαράδες του Πασοκ,που τρώνε με χρυσά κουτάλια εδώ και 20 χρόνια!

    Ο Καραμανλής,είχε πολλά αρνητικά και ήταν ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΜΑΔΗΣΕΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.Ο διάδοχός του,είναι ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.Αν δεν μπορούμε να καταλάβουμε τη διαφορά,είμαστε άξιοι της μοίρας μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση