GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εχει πει αυτά ο Κίσιγκερ για τους Έλληνες ή όχι;...

Από το http://www.liberopoulos.gr .. " Ο λαός των Ελλήνων είναι αναρχικός και δύσκολος να τιθασευθεί. Γι' αυτό πρέπει να χτυπηθεί β...

Από το http://www.liberopoulos.gr
..
"Ο λαός των Ελλήνων είναι αναρχικός και δύσκολος να τιθασευθεί. Γι' αυτό πρέπει να χτυπηθεί βαθιά στις πολιτιστικές του ρίζες. Τότε ίσως αναγκασθεί να συμμορφωθεί. Εννοώ να πλήγούν η γλώσσα του, η θρησκεία του, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερωθεί η δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί και να επικρατήσει, ώστε να μην μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, στην Ανατολική Μεσόγειο και στην Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή την νευραλγική περιοχή στρατηγικής σημασίας για μας"
(Δρ. Χένρυ Κίσιγκερ τέως υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, ομιλία του προς Αμερικανούς οικονομικούς παράγοντες, Σεπτέμβριος 1994)
Ανεξακρίβωτο είναι αν πραγματικά ο Κίσιγκερ έχει πει αυτά για τους Έλληνες, πάντως η Λιάνα Κανέλλη είναι εκείνη που τα πρωτοπαρουσίασε στο περιοδικό της "Νέμεσις" που εξέδιδε πριν προσχωρήσει στο ΚΚΕ. Πάντως εξακριβωμένο είναι ότι ο ισχυρός άντρας της αμερικανικής πολιτικής ευθύνεται για την εισβολή των Τούρκων στη Κύπρο την εποχή που ήταν παντοδύναμος, όπως αποδεικνύεται από μαγνητοφωνημένες παρεμβάσεις του. Περισσότερα

48 σχόλια

  1. Επειδη ειμαι και μιας ηλικιας τα εχω διαβασει πολλα χρονια πριν σε εφημεριδες της εποχης,δεν εχει ο Λυμπεροπουλος κανενα λογο να τα φανταστει,ας προσεχαμε λοιπον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με προβληματίζουν τα κείμενα του Λυμπερόπουλου που είναι δεξιός με αριστερούς προβληματισμούς, όπως ο Θεοδωράκης αριστερός με δεξιούς προβληματισμούς. Να τι διάφασα στην ιστοσελίδα του για τον Σαμαρά, που δείχνει ότι έχει καταβολές από την... ΔΙΑΠΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ:





    σαν παραμύθι της Πηνελόπης Δέλτα...

    Μιά φορά κι΄ένα καιρό...... Ο Αντώνης, ξεχασμένος-χαμένος για δέκα χρόνια, στις δύο τα μεσάνυχτα πεζοπόρησε από το πατρικό του σπίτι ως το μεγάλο γειτονικό κτίριο... Σαν λαβωμένος πολεμιστής είχε βγει από τους βάλτους, όρθωσε το αψηλό ανάστημά του και προχώρησε νικητής στη λεωφόρο... Χειροκροτήματα, επευφημίες, γαλανόλευκες σημαίες, λες κι΄έμπαινε ο απελευθερωτής στρατός στη Θεσσαλονίκη... Και μιά ψυχούλα απο ψηλά, που κάποτε είχε γράψει για τον «Τρελαντώνη», του ΄στελνε την ευχή της, για να γράψει τη δική του ιστορία, ως συνετός Αντώνης... Του το ευχόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O NIKOS DHMOY EINAI AMPELOFILOSOFOS ME EVRAIKES KATABOLES KI ESEIS TON EPAINESATE

    RWTEISTE TON ALEXH PAPAXELA NA SAS PEI PERI KISIGER
    KAI GIATI OXI THN LIANA KANELLH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κε Λυμπερόπουλε,
    δέν μπορούμε νά βάλουμε τά λόγια
    στό στόμα τού Κίσσιγκερ σέ video.
    Αλλά οί θέσεις του σέ έγγραφα τού
    Υπ. Εξωτερικών,διασταυρώνουν τά
    εκδοθέντα από τό "Νέμεσις".
    Άν πίστευε αλλοιώς,άλλη θά ήταν η
    πορεία τού Κυπριακού πρίν καί μετά
    τό 1974.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ ΔΕΝ
    ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΙΩΑΝΝΙΔΗ-
    ΣΑΜΨΩΝ.Ή CIA πάντα ανεξέλεγκτη.
    Μιά χαρά ήταν βολεμένος μέ τόν
    επιρρεασμό-καθαναγκασμό Ελλάδας
    Τουρκίας.
    Μετά έλαβε φανερά φιλοτουρκική
    στάση.
    Λίγα καταλαβαίνω,αλλά πιθανολογώ
    ότι οί Άγγλοι ήθελαν τό αεροπλα-
    νοφόρο Κύπρος,νά τό διοικούν από
    τήν γέφυρα-Δεκέλια.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. pressgr νομίζω είσαι το πλέον αδέκαστο μπλογκ εντελώς ακομμάτιστο δεν παίρνεις θέση και αφήνεις τον κάθε ευπρεπή ή άξεστο ανώνυμο να εκφράζει την λογική ή αλόγιστη γνώμη του
    ΜΠΡΑΒΟ ΕΙΣΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ως πηγή του δημοσιεύματος («Νέμεσις» της Λιάνας Κανέλλη) υποδεικνύεται η αγγλόγλωσση τουρκική εφημερίδα «Turkish Daily News» της 17.2.97.

    Ο Κίσινγκερ δεν άργησε να πληροφορηθεί, από συνεργάτη του περιοδικού «Πολιτικά Θέματα», ότι κυκλοφορούσε πλαστή δήλωσή του. Η διάψευσή του δημοσιεύτηκε στα «Πολιτικά Θέματα» (13.6.97): «Το απόσπασμα για το οποίο με πληροφορήσατε είναι ψευδές. Κάθε λέξη σ’ αυτό είναι ένα ψεύδος και το νόημά του είναι επίσης ψευδές». Ωστόσο, η διάψευση αγνοήθηκε και ο μύθος συνέχισε να αναμεταδίδεται. Επιπλέον, όταν ζητήθηκε από την Λιάνα Κανέλλη να παρουσιάσει την πηγή της, εκείνη ισχυρίστηκε ότι το συγκεκριμένο φύλλο της τουρκικής εφημερίδας έχει γίνει άφαντο από τα γραφεία της εφημερίδας και από την ηλεκτρονική της έκδοση! Ειρήσθω εν παρόδω, η Κανέλλη έκτοτε δεν φάνηκε διατεθειμένη να υποστηρίξει το δημοσίευμά της.

    Λίγο αργότερα, η είδηση για τη δήλωση Κίσινγκερ έφτασε στον Γιάννη Μαρίνο, που τότε ήταν εκδότης του «Οικονομικού Ταχυδρόμου», όπου διατηρούσε τη στήλη «Αντιοικονομικά», που διαβαζόταν πολύ. Ένας αναγνώστης της στήλης, του απέστειλε φωτοτυπία από την μηνιαία εφημερίδα «Δικαίωμα» (Μάρτιος 1997). Έγραψε στον Κίσινγκερ, ο οποίος του απάντησε ότι πρόκειται για μύθο Το κείμενο της διάψευσης έχει ως εξής:
    «Dear Mr. Marinos
    Thank you for your letter. As to the quote, there was no award ceremony, there was no speech and the alleged quote is entirely untrue. The whole thing is pure invention, and I expect you to correct it.Since you are the first to tell me where the quote came from, I have only today had the opportunity to correct it in the Turkish Daily News and I have done so.Sincerely yours, Henry A. Kissinger».

    Οποιοσδήποτε άνθρωπος έχει λίγο μυαλό στο κεφάλι του, καταλαβαίνει ότι είναι απολύτως αδύνατο ένας παμπόνηρος διπλωμάτης σαν τον Κίσινγκερ να ξεστομίσει τόσο ωμά λόγια. Ακόμα κι αν τα πίστευε αυτά, ποτέ δεν θα τα έλεγε –ή, αν τα έλεγε, θα τα γαρνίριζε με πολυπολιτισμικές και ανθρωπιστικές σάλτσες.

    Στην συνέχεια, ο Γιάννης Μαρίνος, παρακάλεσε τον δημοσιογράφο Άλκη Κούρκουλα, ανταποκριτή ελληνικών εφημερίδων στην Κωνσταντινούπολη, να ψάξει στα αρχεία της «Turkish Daily News». Ο Άλκης Κούρκουλας βρήκε το φύλλο της 17.2.1997 (το οποίο η Λιάνα Κανέλλη είχε ισχυρισθεί ότι χάθηκε μυστηριωδώς) και σ’ αυτό δεν υπάρχει καμιά δήλωση Κίσινγκερ, όπως άλλωστε και σε άλλα φύλλα της εφημερίδας τα οποία έψαξε.

    Part 1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα μπορούσε να προσπεράσει κανείς τη διάψευση του Κίσινγκερ, λέγοντας ότι ο πονηρός διπλωμάτης είπε ψέματα. Όμως, να είπε τάχα ψέματα και ο Έλληνας ανταποκριτής, που δεν βρήκε καμιά δήλωση στο επίμαχο φύλλο της τουρκικής εφημερίδας; Ή μήπως οι δαιμόνιοι Τούρκοι τύπωσαν πλαστό φύλλο της 17.2.97 ειδικά για να το δει ο «γκιαούρης» ανταποκριτής; Απείρως πιθανότερο είναι να ψεύδεται το ρεπορτάζ της Λιάνας Κανέλλη.

    Επιπλέον, ο Γιάννης Μαρίνος συνέχισε στην εντός Ελλάδος διερεύνηση του πώς προέκυψε αυτό το δημοσίευμα. Έτσι όπως ήταν επόμενο αναζητήθηκε η ταυτότητα της μηνιαίας εφημερίδας «Δικαίωμα», η οποία όπως προέκυψε εκδίδεται στην Κομοτηνή από τον εκεί εδρεύοντα Σύλλογο Ιμβρίων, Τενεδίων, Κωνσταντινουπολιτών και Ανατολικών Θρακών. Μετά από πολυήμερες άκαρπες προσπάθειες επετεύχθη επικοινωνία με την πρόεδρο της εφημερίδας, Σούλα Χρυσοστόμου, η οποία -άλλη έκπληξη- πληροφορεί ότι το δημοσίευμα της εφημερίδας της δεν το πήρε από την τουρκική «Turkish Daily News», όπως προέκυπτε από τη διατύπωση του κειμένου, αλλά το αναδημοσίευσε από την ημερήσια εφημερίδα της Κομοτηνής «Χρόνος». Ο εκδότης-διευθυντής της εφημερίδας, Σταύρος Φανφάνης, όταν τον ανακάλυψε στο τηλέφωνο ο Γιάννης Μαρίνος, τον πληροφόρησε ότι κι εκείνος το αναδημοσίευσε από ένα περιοδικό, που όμως δεν θυμόταν ποιο ήταν. Εδώ ήταν αναπόφευκτο να σταματήσει η έρευνα, η οποία επιβεβαιώνει τη διάψευση του Χένρι Κίσινγκερ, ότι ουδεμία έχει σχέση με τη δήθεν ομιλία του με το προφανώς κατασκευασμένο περιεχόμενο της. Εκτός αν τα έντυπα της Κομοτηνής, που το έφεραν στη δημοσιότητα, μπορέσουν να επικαλεσθούν αξιόπιστα τεκμήρια γνησιότητας.

    Ο μύθος περιπλέκεται
    Όπως αποκάλυψε ο «Ιός της Ελευθεροτυπίας», η πρώτη αναφορά για υποτιθέμενη δήλωση Κίσινγκερ δεν έγινε από την Λιάνα Κανέλλη το 1997 (για δήλωση του 1994) αλλά από τον δικηγόρο Θ. Σταυρόπουλο σε άρθρο του στις 26.1.1987 στην «Ελευθεροτυπία», η οποία είχε περάσει απαρατήρητη. Επιχειρηματολογώντας υπέρ της ανάγκης να ξαναρχίσει η διδασκαλία των αρχαίων στο γυμνάσιο, ο Θ. Σταυρόπουλος πρόταξε ως μότο στο άρθρο του μια συντομότερη, αλλά σαφώς ιδίου κλίματος δήλωση του Χένρι Κίσινγκερ, η οποία, κατ’ αυτόν, είχε ειπωθεί το 1973, αμέσως μετά τα γεγονότα του Πολυτεχνείου. Συγκεκριμένα, η δήθεν δήλωση είναι: «Τους Έλληνες δεν μπορούμε να τους δαμάσουμε. Είναι μη κυβερνήσιμοι (ingouvernables). Πρέπει να τους χτυπήσουμε στις πολιτικές τους βάσεις» Henry Kissinger (Νοέμβριος 1973). Να προσεχτεί εδώ ότι δίνεται σε παρένθεση μια γαλλική λέξη (ingouvernables) και ότι το «πολιτικές» μάλλον είναι τυπογραφικό λάθος αντί για «πολιτισμικές».

    part 2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το κακό τριτώνει, όταν π. Γεώργιος Μεταλληνός, προσκαλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή το 2003, δήλωσε ότι όχι μόνο υπάρχει η δήλωση Κίσινγκερ, αλλά και την άκουσε ο ίδιος με τ’ αυτιά του (αυτήκοος, που λέμε). Τον Σεπτέμβριο του 1974, διηγείται, άκουσε τον Παύλο Μπακογιάννη στην ελληνική του εκπομπή από το Μόναχο (όχι τη Ντόιτσε Βέλε) να αναφέρει ότι ο Κίσινγκερ την προηγούμενη μέρα είχε πει αυτά κι αυτά στο Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Νέας Υόρκης (σ.σ.: Ίσως να με απατά και η μνήμη μου, αλλά ο π. Μεταλληνός σε άλλη συνέντευξη, πιο πρόσφατη, δήλωσε ότι ήταν παρών στο ακροατήριο του Κίσινγκερ όταν εκστόμισε αυτή τη δήλωση). Η μαρτυρία του όμως, όπως και να έχει, μάλλον αποδυναμώνει την αληθοφάνεια του μύθου. Διότι όταν ο ένας λέει 1973, ο άλλος 1974 και ο άλλος 1994, το συμπέρασμα είναι ή ότι ο Κίσινγκερ έβγαινε συνέχεια και έκανε άγαρμπες δηλώσεις (και καλά, το τρις εξαμαρτείν;) ή ότι και η πιο καλοπροαίρετη μνήμη ξεγελιέται –αν και όλοι οι εμπλεκόμενοι, δεν μπορούν να θεωρηθούν καλοπροαίρετοι.

    Θα πρέπει να σημειωθεί εδώ, ότι ο π. Μεταλληνός δεν είναι ο μοναδικός που δηλώνει αυτήκοος μάρτυρας. Υπάρχουν και άλλοι που ισχυρίζονται ότι άκουσαν τη δήλωση απ’ το ραδιόφωνο.

    Το «τελειωτικό(;) χτύπημα» έρχεται από την διαδικτυακή κοινότητα του περιοδικού «Ρεσάλτο», όταν ο ιδιοκτήτης του (Θύμιος Παπανικολάου) δημοσιεύει (με το ψευδώνυμο «Ροβεσπιέρος») το πρωτότυπο κείμενο της δήλωσης Κίσινγκερ στην αγγλική γλώσσα, το οποίο «ανακάλυψε ένας φίλος» του «ψάχνοντας τα παλιά αρχεία του»:
    «The Greek people are anarchic and difficult to tame. For this reason we must strike deep into their cultural roots: Perhaps then we can force them to conform. I mean, of course, to strike at their language, their religion, their cultural and historical reserves, so that we can neutralize their ability to develop, to distinguish themselves, or to prevail; thereby removing them as an obstacle to our strategically vital plans in the Balkans, the Mediterranean, and the Middle East».
    Το πρώτο ερώτημα βέβαια που προκύπτει εδώ, γιατί ο (ανώνυμος) φίλος του Θύμιου Παπανικολάου καθυστέρησε για πάνω από τρεις δεκαετίες να «ψάξει τα αρχεία του», αφήνοντας τον Κίσινγκερ να βυσσοδομεί τόσα χρόνια. Το δεύτερο είναι, γιατί δεν παρουσιάζει και ένα αντίγραφο του αρχείου του (φωτοτυπία). Από αρκετούς, δεν περνά απαρατήρητο βέβαια, πως το «πρωτότυπο» μοιάζει να είναι μια ακριβής μετάφραση του «μεταφρασμένου» ελληνικού κειμένου.


    Ωστόσο, το γεγονός ότι η δήλωση Κίσινγκερ δεν έγινε ποτέ, δεν απαλλάσσει τον παλαίμαχο πλέον διπλωμάτη από τις βαριές ευθύνες του για την δεξιοτεχνική προώθηση των συμφερόντων της ιμπεριαλιστικής υπερδύναμης τόσο στη γειτονιά μας όσο και στον υπόλοιπο πλανήτη.

    sarantakos.wordpress.com | «Οικονομικός Ταχυδρόμος» (Γιάννης Μαρίνος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το κείμενο του Κίσιγκερ για τους Ελληνες το έχει παπαγαλίσει σε εκπομπή του και ο Λαζόπουλος και ερωτώ την κυρία Κανέλλη, που σκίζει κάθε φορά που εμφανίζεται την τηλεόραση, να μας πει πού το βρήκε;
    Ακόμη την ερωτώ να μας μιλήσει περί Παναγωταρέα, γιατί κάποτε κάνανε μαζί εκπομπή Είναι πολιτικό πρόσωπο που εκτιμώ και θα ήθλα να μας πει απερίφραστα την γνώμη της για την κυρία αυτή που μαλαγανεύει κάθε κυβέρνηση, κάθε υπουργό, ακόμη και το Ιδρυμα Ωνάση, που δεν πιστεύω ότι πρέπει να κολακεύεται από την συνεργασία της....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΑΛΕΥΡΑΝΔΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΙΣΙΓΚΕΡ μακροημέρευση γιατι ο Θεός φοβάται να τους πάρει κοντά του... Και η Παναγιωταρέα θα ζήσει πάνω από τα εκατό, Θεέ μου ΟΧΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και η Ελλάδα είχε ένα μυαλό Κίσιγκερ, τον Μαρκεζίνη, αλλά δεν το εκτίμησε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτιάς καλεί στο τηλέφωνο Κίσιγκερ:
    "Δόκτωρ τα είπατε αυτά περί Ελλήνων; απαντήστε μου"
    Κίσιγκερ: Υποφέρω από τα αυτιά μου δεν ακούω...
    Αυτιάς: Εδώ μου έδωσε συνέντευξη ο υπουργός οικονομικών της Ελλάδας και δεν μου λέτε δυό λόγια εσείς:
    Κίσιγκερ: Άλλο Λωζάνη κι΄άλλο Κοζάνη...
    Αυτιάς: Ευχαριστώ για την αποκλειστικότητα.... Κις, κις, φιλάκια, φιλάκια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το 2004, τριάντα έξη ακριβώς χρόνια από την κυπριακή κρίση του 1974, μια καινούργια μαρτυρία έρχεται να συμπληρώσει το ψηφιδωτό και να φωτίσει ακόμη περισσότερο τα παρασκήνια του δραματικού εκείνου Ιούλη. Πρόκειται για τη φωνή του Χένρι Κίσινγκερ, όπως καταγράφηκε και διασώθηκε από ένα μηχανισμό υποκλοπής τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, που είχε στήσει στον Λευκό Οίκο και στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ ο ίδιος ο πανίσχυρος υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΟ Δρ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ, ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΕΤΣΙ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μήπως είναι εξακριβωμένο ότι αφορμή για την απόβαση των Τούρκων ήταν η χούντα της Αθήνας του Παπαδόπουλου και του Ιωαννίδη? Αν ναι, τι τον θέλεις τον Κίσιντζερ και άλλους 50 που εύχονταν και έσπρωχναν τους Τούρκους να επέμβουν? Ποιος άνοιξε την Κερκόπορτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τελικά Λυμπερόπουλε κατάλαβες κι εσύ ότι ήταν παπάρα της Κανέλλη αυτό και το άρπαξαν όλοι οι εθνικιστές για να το κάνουν σημαία. Τώρα γυρνάς το ζήτημα και αναρωτιέσαι άλλα πράγματα. Μάλλον θα ήθελες να μην εκπροσωπεί τα αμερικάνικα συμφέροντα ο Κίσιγκερ αλλά τα συμφέροντα της χούντας που ήταν τότε στην εξουσία... Εσύ όμως ως παλιός δημοσιογράφος, επιτρέπεται να γράφεις τέτοιες πατάτες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ακομα ενα ανθελληνας σκατοεβραιος.
    Ασφαλως και τα ειπε και οχι μονο οι πραξεις του ειναι μελανες ακομα στην κυπρο.
    Μεχρι και την εκκλησια της Κρητης ηθελε αυτοκεφαλη και διαχωρισμενη απο την Ελλαδα τετοιο πουσταριο ητανε σκατα στον λακκο του τον παλιομπηνε που δεν ψοφαει κιολας ο γαμημενος δεινοσαυρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. η απλή αλήθεια
    http://sarantakos.wordpress.com/2009/11/12/kisinger1/

    Δεν νομίζω ότι συμπαθεί κανείς τον κίσινγκερ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα χάσουμε κάθε επαφή με τη λογική.αν είναι έτσι να του φορτώσουμε και την μικρασιατική καταστροφή,τους γερμανούς και άλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αν κρίνω από την γενικότερη εγγυρότητα της Κσνέλλη φαντάζομαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τι να πει κανεις για αυτο το αποβρασμα.
    Ο βιος και η πολιτεια του ειναι στοιχειωμενος απο πτωματα.
    Ο μεγαλυτερος εγκληματιας που περασε ποτε απο την παγκοσμια πολιτικη σκηνη ακομα και αυτο του μαλακα του ΜΠΟΥΣ ΤΗ.
    Κρετινος και κοπροσκυλο ανθελληνας ορκισμενος εχθρος της Ελλαδας ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.
    Μελος καθε οργανωσης που απεργαζεται σχεδια εξοντωσης καθε αντιστασης απεναντι στα Αμερικανοεβραικα κεφαλαια και συμφεροντα.
    Κυνικος ενα ζωντανο καρκινωμα.
    Εξοργιστικος ακομα και σαν φυσιογνωμια πουστης με πατομπουκαλα αηδιαστικος και απαισιος ,χυδαιος και γλυωδης ενα σκετο σιχαμα βρωμιαρης ως το μεδουλι.
    Τον βαλατε και φωτογραφια τον παλιοπουστα που να του γαμηθει οτι εχει αγαμητο τον παλιο καριολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μηπως μπορω να χεσω στο λακκο αυτουνου του πουστογερου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Που τον βρηκατε αυτον τον βρυκολακα; δεν ψοφησε ακομη ο σκατοεβραιος γαμω την ρατσα τoυ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ, Ο ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ ΕΚΦΡΑΣΤΗΚΕ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, (ΙΣΩΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. H Κανέλλη ας μας το ξεκαθαρίσει. Προσωπικά, ουδόλως με ενδιαφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δεν χρειαζότανε ο Κίσιγκερ για να φθάσουμε εδώ που φθάσαμε.
    Σκατά τα κάναμε και μόνοι μας.
    Εμείς ανεχθήκαμε τους "οικονομικούς" μετανάστες, εμείς τους δίνουμε δουλειά, εμείς ανεχόμαστε την απραξία της αστυνομίας, εμείς ανεχόμαστε τους δήθεν φιλελεύθερους που φωνάζουν για κατάργηση των παρελάσεων και επετείων, εμείς ανεχόμαστε τους μουσουλμάνους, εμείς τα κάναμε μπούτι με το σκοπιανό ζήτημα.
    Είδατε στην Ευρώπη τι γίνεται? Ολοι προσπαθούν να διώξουν τον μουσουλμανικό κίνδυνο και εμείς το παίζουμε αντιρατσιστές και ανθρωπιστές.
    Οταν δούμε τους Τουρκαλάδες να κάνουν παρέλαση στην Σάμο, Ρόδο, Λήμνο, Αλεξανδρούπολη κ.λ.π. να δούμε τι θα πούμε τότε.
    Ξυπνάτε ρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ειστε πολυ αφελεις αν πιστευετε οτι ενας υπουργος εξωτερικων μιλαει ετσι σε ενα ανομοιογενες ακροατηριο για καποιο αλλο λαο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΠΕ Ο ΜΟΥΡΓΟΣ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ.Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΑΚΩΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ρε Λυμπεροπουλε ψάξτο περισσότερο το θέμα... καταντας παπαγαλακι

    Η δήλωση του αναφέρεται και παλιότερα.. από 1974,1973, 1994... το συμπέρασμα είναι ή ότι ο Κίσινγκερ έβγαινε συνέχεια και έκανε άγαρμπες δηλώσεις.... lol

    Μπορείς να πιστέψεις και την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων... το βατραχάκι που έγινε πριγκήψ... μόνο σταμάτα να παπαγαλίζεις τα ίδια και ιδια...

    Όπως αποκάλυψε ο «Ιός της Ελευθεροτυπίας», η πρώτη αναφορά για υποτιθέμενη δήλωση Κίσινγκερ δεν έγινε από την Λιάνα Κανέλλη το 1997 (για δήλωση του 1994) αλλά από τον δικηγόρο Θ. Σταυρόπουλο σε άρθρο του στις 26.1.1987 στην «Ελευθεροτυπία», η οποία είχε περάσει απαρατήρητη.

    Επιχειρηματολογώντας υπέρ της ανάγκης να ξαναρχίσει η διδασκαλία των αρχαίων στο γυμνάσιο, ο Θ. Σταυρόπουλος πρόταξε ως μότο στο άρθρο του μια συντομότερη, αλλά σαφώς ιδίου κλίματος δήλωση του Χένρι Κίσινγκερ, η οποία, κατ’ αυτόν, είχε ειπωθεί το 1973, αμέσως μετά τα γεγονότα του Πολυτεχνείου. Συγκεκριμένα, η δήθεν δήλωση είναι: «Τους Έλληνες δεν μπορούμε να τους δαμάσουμε. Είναι μη κυβερνήσιμοι (ingouvernables). Πρέπει να τους χτυπήσουμε στις πολιτικές τους βάσεις» Henry Kissinger (Νοέμβριος 1973). Να προσεχτεί εδώ ότι δίνεται σε παρένθεση μια γαλλική λέξη (ingouvernables) και ότι το «πολιτικές» μάλλον είναι τυπογραφικό λάθος αντί για «πολιτισμικές».

    Το κακό τριτώνει, όταν π. Γεώργιος Μεταλληνός, προσκαλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή το 2003, δήλωσε ότι όχι μόνο υπάρχει η δήλωση Κίσινγκερ, αλλά και την άκουσε ο ίδιος με τ’ αυτιά του (αυτήκοος, που λέμε). Τον Σεπτέμβριο του 1974, διηγείται, άκουσε τον Παύλο Μπακογιάννη στην ελληνική του εκπομπή από το Μόναχο (όχι τη Ντόιτσε Βέλε) να αναφέρει ότι ο Κίσινγκερ την προηγούμενη μέρα είχε πει αυτά κι αυτά στο Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Νέας Υόρκης (σ.σ.: Ίσως να με απατά και η μνήμη μου, αλλά ο π. Μεταλληνός σε άλλη συνέντευξη, πιο πρόσφατη, δήλωσε ότι ήταν παρών στο ακροατήριο του Κίσινγκερ όταν εκστόμισε αυτή τη δήλωση). Η μαρτυρία του όμως, όπως και να έχει, μάλλον αποδυναμώνει την αληθοφάνεια του μύθου. Διότι όταν ο ένας λέει 1973, ο άλλος 1974 και ο άλλος 1994, το συμπέρασμα είναι ή ότι ο Κίσινγκερ έβγαινε συνέχεια και έκανε άγαρμπες δηλώσεις (και καλά, το τρις εξαμαρτείν;) ή ότι και η πιο καλοπροαίρετη μνήμη ξεγελιέται –αν και όλοι οι εμπλεκόμενοι, δεν μπορούν να θεωρηθούν καλοπροαίρετοι.

    Θα πρέπει να σημειωθεί εδώ, ότι ο π. Μεταλληνός δεν είναι ο μοναδικός που δηλώνει αυτήκοος μάρτυρας. Υπάρχουν και άλλοι που ισχυρίζονται ότι άκουσαν τη δήλωση απ’ το ραδιόφωνο. Κοινό σημείο όλων; Κανένας δεν άκουσε με τ’ αφτιά του τον Κίσινγκερ να κάνει την περιβόητη δήλωση. Όλοι την άκουσαν μέσω κάποιου/ας εκφωνητή/ήτριας κάποιων ραδιοφωνικών εκπομπών. Κι όπως είναι λογικό, οι περισσότεροι δηλώνουν διαφορετική ημερομηνία ακρόασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο ΠΕΤΑΛΩΜΕΝΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ ΤΟΥ
    ΠΑΣΟΚ μην ανησυχείς ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ
    ΟΡΙΟ ΣΤΟ ΘΡΑΣΟΣ.

    ΕΔΩ ΕΞΙΣΩΣΕ ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΑΛΓΛΑΤΕΣ
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΑΝΤΑΝ !!!
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΤΟΥ ΠΑΛΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΗ ΕΜΒΡΕΝ ΧΟΤΖΑ
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΣΙΣΟΚΑΛΙΕΡΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ..

    ΤΟ ΟΡΙΟ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΛΕΟΝ ¨"ΑΧΟΡΤΑΓΟ ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. γιατί δεν μπαίνουν τα σχόλια:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΣΧΟΛΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανεξακρίβωτο είναι αν πραγματικά ο Κίσιγκερ έχει πει αυτά για τους Έλληνες, πάντως η Λιάνα Κανέλλη είναι εκείνη που τα πρωτοπαρουσίασε στο περιοδικό της "Νέμεσις" που εξέδιδε πριν προσχωρήσει στο ΚΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Εαν το ειπε η οχι γεγονος ειναι που στη πορια της καριερας του υπηρξε σφοδρα ανθελλην.Και τα ποτελεσματα του μενους του θα τα πληρωνουμε για πολλα χρονια.Το οτι θελουν να μας γκρεμισουν εκ των εσω ουτε και γι αυτο χωραει αμφιβολια.Το εαν θα τους περασει η οχι εξαρταται απο εμας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. όχι μονο ένας εν ενέργεια υπουργός αλλα γενικά πολιτικοί, διπλωματικοί υπάλληλοι, ξένοι ανταποκριτές δεν αξιολογούν ολόκληρους λαούς, δεν διατυπώνουν απειλές, δεν εκφράζονται απαξιωτικά. Και στις ΗΠΑ δηλώσεις αυτού του είδους θα ήταν αντικείμενο σχολίων τουλάχιστον στον τύπο η στην ομογένεια. Από ότι ξέρω το κείμενο αυτό κυκλοφορεί μονο στην Ελλάδα από τύπους και σε φυλλάδες του χαβαλέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΕΜΕΙΣ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΣΑΜΑΡΑΣ ΛΕΕΙ:
    Δεσμευόμαστε από τώρα ότι θα καταργήσουμε το νομοσχέδιο όταν θα αναλάβουμε τη διακυβέρνηση της χώρας.

    -Επίσης δεσμευόμαστε να ενισχύσουμε τον εθνικό χαρακτήρα της Παιδείας μας, σύμφωνα με το άρθρο 16 παράγραφος 2 του Συντάγματός μας. Για να σηματοδοτήσουμε την ενσωμάτωση όλων στην «ημετέρα παιδεία».

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
    Αυτά μας έλεγε και ο Καραμανλής με τις ταυτότητες
    και πήγε μάλιστα με τη γυναίκα του και υπόγραψε κατά της αφαίρεσης του Θρησκεύματος από της ταυτότητες.
    Και είπε: OTAN H Ν.Δ γίνει κυβέρνηση θα φέρει νόμο να καταργήσει το προηγούμενο.
    Πρόκειται για ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!!!!
    Ο ΓΑΠ ο μικρός ήταν υπέρ των δημοψηφισμάτων πριν λίγο καιρό που ήταν στην Αξιωμ. Αντιπολίτευση.

    Ο ΠΑΚΗΣ ΕΙΠΕ:ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟ ΤΟΠΟ ΔΙΑΜΟΝΗΣ!!!!

    ΡΕ ΟΥΣΤ ΟΛΟΙ ΣΑΣ !!!!!


    ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΕΞ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!!

    Ο ΚΑΝΕΝΑΣ Ο ΕΦΤΑΝΗΣΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ:

    ( Έκανε κι άλλους πονηρούς βλάχους σαν εσένα η μάνα σου; )



    Σεβόμαστε, βέβαια, τα παιδιά των νομίμων μεταναστών που γεννιούνται στην Ελλάδα. Αυτά θα παίρνουν με αίτησή τους ιθαγένεια, όταν ενηλικιώνονται κι εφ’ όσον έχουν ολοκληρώσει τουλάχιστον την 9χρονη υποχρεωτική εκπαίδευση. Προϋπόθεση που πιστοποιεί τη συμμετοχή τους στην ελληνική παιδεία. Αυτό άλλωστε, προβλέπει και η νομοθεσία μιας σειράς ευρωπαϊκών χωρών με διάφορες παραλλαγές.

    Θέλουμε την Ελλάδα «κοινότητα Παιδείας, Παράδοσης και Πολιτισμού». Κοινότητα ανθρώπων που βιώνουν την «ημετέρα παιδεία».

    Αυτό είναι το καλύτερο «αντίδοτο» στο ρατσισμό και την ξενοφοβία.

    Η Ελλάδα είναι μια ανοικτή δημοκρατική κοινωνία.

    Δεν θέλουμε να την κάνουμε «περίκλειστο φρούριο».

    Αλλά, και δεν θα επιτρέψουμε να γίνει «ξέφραγο αμπέλι».

    ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ.
    ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ______________________

    11 Ιαν 2010 7:21:00 μ.μ.



    Ο Camara τα είπε αυτά τα ηλίθια ή μήπως τα υπαγόρευσαν οι κουκουέδες και πασοκικοί σοσιαλήτες;

    Είπαμε, κωλόπαιδα:

    Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε κανέναν αλλοδαπό κάφρο να παίζει με την εθνικότητά μας. Ούτε η ΝΔ, ούτε το πασόκ ούτε οι κουκουέδες/συριζαίοι έχουν τόσο μυαλό για να μας εμπαίξουν με λογοπαίγνια όπως η παραπάνω, ηλίθια στην πραγματικότητα, Σαμαρική ανθελληνική κωλοδήλωση.

    Το ότι ανήκετε στο ίδιο συνδικάτο δεν μας διαφεύγει καθόλου, αλλοδαπά με πλαστή ελληνική ταυτότητα!
    Ή θα πάρετε δρόμο όλοι σας, ή θα υποταχτείτε στην θέληση των Ελλήνων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΚΙΑ.. ΦΤΑΝΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ.

    Προσωπικές ευχαριστίες του Πακιστανού πρωθυπουργού στην ελληνική κυβέρνηση για την ιθαγένεια !!!

    ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ, 12 Ιανουαρίου: Ὁ Πρωθυπουργὸς Συέντ Γιουσούφ Ραζά Γκιλάνι καλωσόρισε τὴν Τρίτη τὴν ἀποδοχὴ ἀπὸ τὴν Ἑλλάδα τοῦ αἰτήματος τοῦ Πακιστὰν γιὰ τὴν ἀπόδοση ἰθαγενείας καὶ δικαωμάτων ψήφου στοὺς Πακιστανοὺς μετανάστες. Μιλῶντας στὸ πρωθυπουργικὸ μέγαρο στὸν Δημήτριο Ντάλλη, Πρέσβυ και προσωπικὸ ἐκπρόσωπο τοῦ Ἕλληνα Πρωθυπουργοῦ, ὁ Γκιλάνι ἐξέφρασε τὴν ἐλπίδα ἡ ἐπίσκεψη τοῦ Ἕλληνα Πρωθυπουργοῦ ἀργότερα μέσα στο χρόνο νὰ ξαναζωντανέψει τὶς διμερεῖς σχέσεις μεταξὺ τῶν δύο χωρῶν. Ὁ Γκιλάνι ἐζήτησε νὰ προγραμματισθοῦν διμερεῖς πολιτικὲς διαβουλεύσεις καὶ νὰ συναντηθεῖ μεικτὴ Οἰκονομικὴ Ἐπιτροπὴ πρίν ἀπὸ τὴν ἐπίσκεψη, ὥστε νὰ προετοιμάσει τὸ ἔδαφος γιὰ τὴν ἐπιτυχία τῆς ἐπισκέψεως.

    Ὁ Πρωθυπουργὸς διαβεβαίωσε τὸν προσωπικὸ ἀπεσταλμένο τοῦ Ἕλληνα Πρωθυπουργοῦ ὅτι ἡ κυβέρνησή του θὰ συνεχίσει νὰ ἀναλαμβάνει κάθε δυνατὴ προσπάθεια γιὰ τὴν ἀσφαλῆ ἀπελευθέρωση τοῦ Ἀθανασίου Λερούνη, ποὺ ἀπήχθη στὴν κοιλάδα Καλλάς τὸν Σεπτέμβριο τοῦ 2009 καὶ μεταφέρθηκε ἀμέσως στὴν ἐπαρχία Νουριστάν τοῦ Ἀφγανιστάν.

    Gilani appreciates Greek legislation for citizenship to Pakistanis

    ISLAMABAD, Jan 12 (APP): Prime Minister Syed Yusuf Raza Gilani Tuesday welcomed acceptance of Pakistan’s demand by Greece for legislation to grant citizenship and voting rights to Pakistani immigrants.Talking to Dimitiros Dollis, Ambassador at Large and personal envoy of the Greek Prime Minister here at the PM House, Gilani hoped that the visit of Prime Minister of Greece to Pakistan later this year would reinvigorate bilateral relations between the two countries.Gilani called for scheduling of bilateral political consultations and meeting of Joint Economic Commission……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Κι εγώ θεωρώ απίθανο να είπε κάτι τέτοιο ο Γερμαναράς, αλλά αυτό λίγη σημασία έχει.
    Όλα αυτά που κυκλοφορούν ήδη καιρό τώρα, βρίσκονται αυτή τη στιγμή που μιλάμε, εν εξελίξει!

    Αυτά τα σούργελα, που δυστυχώς δεν καταφέραμε σε κανέναν πόλεμο να τους διώξουμε όπως οφείλαμε και έπρεπε, έχουν εδραιώσει σε μεγάλο βαθμό την παρουσία τους, και ήδη έχουν μεγάλη εξουσία στα χέρια τους μέσω των πολιτικών τους κομμάτων!

    Ο αφελληνισμός μέσω τηλεοράσεων και ραδιοφωνικών σταθμών είναι προχωρημένος σε τραγικό βαθμό.

    Οι Έλληνες έχουν χρέος να αφήσουν τις καρέκλες τους και να πάρουν την τύχη στα δικά τους χέρια.

    Οι αρβανιτόβλαχοι εργάζονται μόνο προς όφελός τους και πάντα εις βάρος μας! Η συνεργασία τους και με ασιάτες ( τούρκους και «τούρκους» ) είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπιστεί αμέσως και με τα δραστικότερα μέτρα, αν θέλουμε να επιβιώσουμε!

    ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΞΕΝΟΥΣ, πρέπει να γίνουν και πολλά άλλα βήματα!

    ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Συμφωνώ με τον 5:52. Απλώς, το πλαστό αυτό κείμενο κάνει τους Έλληνες να νιώθουμε σπουδαίοι, ότι και καλά είμαστε τόσο μοναδικοί που πρέπει να μας κάνουνε το ένα και το άλλο γιά να μας εξολοθρεύσουνε, και ενισχύει τη συλλογική αυταπάτη ότι είμαστε το κέντρο του κόσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Καποιος επρεπε να ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ το καλο σας
    που ειναι το περπατημα!
    Get it?
    Ολο αυτοκινητο και μαγκια ειστε
    τσιγαρακι
    καφεδακι
    και ετοιμα φαγητα

    Τωρα με τα καταΠΡΑΣΙΝΑ τελη
    θα πηγαινετε με τα ποδια
    τωρα που το πακεττο θα παει 5,20 ευρω
    θα το κοψετε
    το καφεδακι θα παει 7,20 το καπουτσινο σε καφετερια
    τα ετοιμα φαγητα θα ανεβουνε κατα 20%, αφου το φπα θα το παμε απο 9% στο 15%, επομενως
    ΟΛΑ αυτα ειναι για το καλο σας βρε assholes,
    δεν το κανετε understand?
    Εγω ειμαι εdω για σας
    να σας προσεχουμε
    Have a nice nightmare

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΕΡΧΕΤΑΙ Η Β' ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. ΜΕΤΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ! Ε 35 ΧΡΟΝΙΑ ΦΑΓΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑ ΜΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ένας από τους πλέον γνωστούς δικηγόρους της Αθήνας με συχνές παρουσίες στην ελληνική τηλεόραση, ο Φιλοκλής Ασημάκης είναι ο άνθρωπος που κατηγορείται ότι απέσπασε όλη την περιουσία μιας κυρίας των Αθηνών με αμύθητη περιουσία και προσπάθησε να την κλείσει στο γηροκομείο!
    Η...



    δικογραφία που υπάρχει αναφέρει ότι ο Φιλοκλής Ασημάκης είχε προσληφθεί από την πάμπλουτη κυρία για δικηγόρος της και αυτός φέρεται ότι ήθελε να της φάει την περιουσία!
    Σοκ προκαλεί η παραδοχή του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών ότι έχουμε 40 περιπτώσεις απάτης από δικηγόρους προς τους πελάτες τους στην Ελλάδα το χρόνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Τι γινεται με τα σχολια και χανουν το δρομο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Μην ακουτε μονο εκ των υστερων τι ειπε και αν τα ειπε,αλλα κοιταξτε μονο σαν συνολο τι μπορειτε αντιθετα να κανετε (να κανουμε).
    Τετοιο μπαχαλο που ειμαστε,φοβαμε πως μονο γαυγιζουμε,νεοελληνες !
    Κανονικα δεν θα επρεπε να μινει ατιμωρητος,αλλα ειπαμε.....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. 12 Ιαν 2010 9:43:00 μ.μ.

    Ρε καραγκιοζακο που θελεις να κανεις και ανθελληνικη αναρτιση,βεβαιως και ειμαστε ιδιαιτερος λαος,γιατι επιβιωνουμε χιλιετηριδες πολλες,και μας εχουν αντιγραψει ολοι ανεξαιρετως στον πλανητη.Εφοσον πατας την Ιερη γη την Ελληνικη,και μιλας ,οπως μιλας,την Ιερωτερη συμπαντικη γλωσσα εισαι αγνωμων και αμορφωτος,και βεβαιως τσουτσεκι και πιθανως τουρκοσπερμα.Ακομη και οι τελειως αγραμματοι Ελληνες,εχουν στα γονιδια τους μνημες και τιμουν αυτον τον τοπο.Οσο για τους αλλοφυλους,αμα δεν σας αρεσει η χωρα,να πατε στην Τουρκια η στο Ντουμπαι μπας και ησυχασουμε απο μαλακομπουκωματα.Παπαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΣΗΜΑΔΙ

    Αυτό το διήμερο ήταν δημοσκοπικά αποκαλυπτικό για την ιστοσελίδα, γιατί οι επισκέπτες της (οι περισσότεροι μέσω press-gr, που αναδημοσίευσε τα θέματά της περί των εννοιών πατρίδα-έθνος που γίνεται προσπάθεια να απαλειφθούν από τα σχολικά βιβλία και περι Κίσιγκερ) ανέβασαν στα ύψη το κοντέρ θεαματικότητας. Το ρεκόρ αυτής της ιστοσελίδας παραμένει όταν δημοσίευσε φωτογραφίες παπαράτσι που έδειχναν γυμνούς τον Ωνάση και την Τζάκι στο Σκορπιό και όταν είχε αναφερθεί στην ιδιωτική ζωή και την καριέρα της Βουγιουκλάκη και του Βοσκόπουλου…

    Το συμπέρασμα του γράφοντα είναι ότι αρκετός αριθμός επισκεπτών των μπλογκς (κυρίως από 15 ως 45 χρονών) έχουν αρχίσει να κουράζονται με τα ηλεκτρονικά παιγνίδια, τα σκάνδαλα, τα περίεργα και παράξενα θέματα και το γυμνό, που στατιστικά δείχνει πτώση ακόμη και στα πορνοφιλμς… Είναι λοιπόν ενθαρρυντικό ότι αναρτήσεις που αφορούσαν το εθνικό φρόνημα και ανθελληνικές δηλώσεις του Κίσιγκερ προσελκύσανε πολλούς επισκέπτες…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΠΡΟΣ 12 Ιαν.2010 11:01 μ.μ.

    Είμαστε μαζί σου φίλε.
    Εχεις απόλυτο δίκιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση