GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Άντης που γνώρισα...

Τι εξομολογείται παιδική φίλη του Α. Χατζηκωστή Από τον Αντώνη-Μάριο Παπαγιώτη για το PRESS-GR αποκλειστικά . Με τη Μικαέλλα (Λοϊζου) γν...

Τι εξομολογείται παιδική φίλη του Α. Χατζηκωστή

Από τον Αντώνη-Μάριο Παπαγιώτη
για το PRESS-GR αποκλειστικά
.
Με τη Μικαέλλα (Λοϊζου) γνωριστήκαμε στο Λονδίνο, όπου και εκείνη έκανε το μεταπτυχιακό της. Τώρα, επέστρεψε στη πατρίδα της και κάνει πολιτικό ρεπορταζ στην εφημερίδα "Σημερινή", ιδιοκτησίας του δολοφονημένου Άντη Χατζηκωστή. Μιλάμε διαδικτυακά και τι ρωτώ πως νιώθει. Όπως πάντα, η Μικαέλλα είναι χείμαρρος στο λόγο.
"Ήξερα καλά τον πατέρα του και τον Άντη. Δεν είμαι σίγουρη ότι τον "έφαγαν" για οικονομικούς λόγους... Είναι πολύ ευτελή αυτά".. Η Μικαέλλα δίνει αρκετές πιθάνοτητες ο κύπριος Κύριος των Μέσων να δολοφονήθηκε για...

την πολιτική γραμμή που ακολουθούσαν τα Μέσα του συγκροτήματος του.
Την ενόχλησαν, όπως και πολλούς στην Κύπρο όπως μου εξομολογείται, οι πρόσφατες δημοσιεύσεις για τον Χατζηκωστή και τις φερόμενες οικονομικές διασυνδέσεις του με τα Κατεχόμενα, "εσχάτη προδοσία θεωρείται στην Κύπρο". "Προκάλεσε τεράστια αναστάτωση αυτό που έκανε, εκτός του ότι ήταν τεράστια ασέβια προς τον νεκρό".
Ο Άντης την ήξερε από μωρό. Μένει δίπλα στη μητέρα του και συχνά, όταν την έβλεπε, της έλεγε "το μωράκι μας, πόσο εμεγάλωσε". Την λύπησε η εικόνα της μητέρας του στη κηδεία του γιού της.."Ήταν σαν αρχαία τραγωδία... Η κ. Τούλα είναι από εκείνες τις πολύ καθωσπρέπει κυρίες της καλής τάξης. Πάντα πολύ προσεγμένη και χθες μου ήταν ανοίκια, ξένη, η εικόνα της να θρηνεί. Η γυναίκα του -μόλις τέσσερις μήνες παντρεμένοι- έμοιαζε να τα 'χει χαμένα..".
"Τί τύπος ήταν ο Άντης;" την ρωτώ. "Πολύ ευχάριστος, πολύ καλλιεργημένος, πάντα χαμογελαστός, εργασιομανής.. Από τον καιρό δε, που γνώρισε την γυναίκα του έγινε άλλος άνθρωπος. Έμοιαζε πολύ ευτυχισμένος. Τα παιδιά δεν ήταν του Άντη, αλλά τον θεωρούσαν πατέρα τους και ήταν τρομερά συνδεδεμένοι".
"Έχει κάνει λεφτά από τις εκδόσεις και την ενασχόληση με τα media;", την ρωτάω.. "Ναι, εννοείται..Βασικά, την επιχείρηση την πήρε από τον πατέρα του στρωμένη. Ο πατέρας του έδινε βάση στην πολιτική διάσταση των Μέσων, ο Άντης στην επιχειρηματική. Ποτέ δεν ανακατεύονταν για το τι γράφουμε. Τον ενδιέφερε πολύ η διαφήμιση. Γενικά, είχε κόλλημα με το marketing. Είχε τον πρώτο τηλεοπτικό σταθμό, τον "Sigma", που είναι στην κορυφή της θεαματηκότητας σχεδόν όλες τις ώρες. Μόνο το απόγευμα πέφτει. Είχε τα δικαιώματα του Champions League και τη Σημερινή (δεύτερη εφημερίδα σε αναγνώστες τις Κυριακές και 3η στις καθημερινές). Είχε τον Super, που είναι από τους πιο δημοφιλείς ραδιοφωνικούς σταθμούς στο Νησί για μουσική, το Radio Proto που είναι από τους πρώτους σταθμούς σε ακροαματικότητα για ειδήσεις και αθλητικά, είχε τον LOVE και κάποια μικρότερα ραδιόφωνα. Επίσης, είχε την City Free Press, που δεν έχει ανταγωνισμό, και κατείχε κάποιους μεγάλους τίτλους σε περιοδικά όπως το ΟΚ και το Madame Figaro. Είχε μια σειρά οικονομικών εντύπων, σαν ξεχωριστή επιχείρηση μαζί με τους δύο κολλητούς του. Είχε μια μεγάλη εταιρία παραγωγής που ασχολείται με event management και συνεργαζόταν με άτομα όπως η Άννα Βίσση".
Έμοιαζε συναισθηματικά φορτισμένη. Δεν χρησιμοποιούσε εύκολα τον αόριστο μιλώντας για εκείνον. Διόρθωνε τον ενεστώτα που της έβγαινε αβίαστα. Δεν θέλησα να την κουράσω άλλο. Μεταθέσαμε το ραντεβού για τις μέρες που θα ρθουν στο φως στοιχεία για τη δολοφονία. Κλείνω με λόγια της από το προφιλ της στο facebook..
"Το Συγκρότημα ΔΙΑΣ και ειδικά η «Σ» διαβεβαιώνουν τους Έλληνες της Κύπρου ότι δεν πρόκειται να ορρωδήσουν. Δεν θα φοβηθούν. Δεν θα τρομοκρατηθούν. Οι εργαζόμενοι στο Συγκρότημα και στη «Σ» δεν πτοούνται. Δεν τρομοκρατούνται. Δεν εκφοβίζονται. Προπάντων δεν εκβιάζονται. Δεν υποκύπτουν σε εγκληματίες. Δεν τρομοκρατούνται... από αδίστακτους μασκοφόρους. Θα συνεχίσουμε να λέμε και να γράφουμε τα πράγματα με τ' όνομά τους... Μόνο μια λάμψη ο άνθρωπος κι αν είδες, είδες" Άντη... Αυτό το Συγκρότημα δεν θα παραδοθεί στην φοβία και στην τρομοκρατία. Δεν θα υψώσει τα χέρια και δεν θα σιγήσει η φωνή του. Οι κραυγές γύριζαν μέσα στο νου μας και φώναζαν αυτά που όλη η Κύπρος με αγωνία ρωτά: «Ποιος να κρύβεται πίσω από το φόνο; Ποιος ήθελε να μας προξενήσει τέτοιο μεγάλο κακό; Γιατί; Ποιο κίνητρο όπλισε το χέρι των δολοφόνων;». Ερωτήματα χωρίς απαντήσεις. Ερωτήματα, που όλη τη μέρα επαναλαμβάναμε, πως δεν έπρεπε να γεννηθούν ποτέ. ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ ΑΝΤΗ!"
ΥΓ Την ώρα που έγραφα το κείμενο αυτό, η Μικαέλλα με ενημέρωσε ότι έγιναν 3 συλλήψεις από το ΤΑΕ Λευκωσίας για τη δολοφονία και εντοπίστηκε το φονικό όπλο...

16 σχόλια

  1. ΤΟΝ "ΕΦΑΓΑΝ" ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ, ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο τ. αντιπρόεδρος της Βουλής και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ κ. Παναγιώτης Κρητικός, καλεί την κυβέρνηση να αναστείλει την κατάθεση του λαθρο-νομοσχεδίου στη Βουλή και χαρακτηρίζει, «Πρόχειρη, βιαστική, αμελέτητη και πολιτικά ανεπεξέργαστη η νομοθετική πρωτοβουλία Saragusi με επιπτώσεις σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο και μακροπρόθεσμα σε εθνικό επίπεδο», τη «Νομοθετική πρωτοβουλία», της κυβέρνησης για μαζικές Ελληνοποιήσεις των παρανόμων οικονομικών μεταναστών.

    Αναλυτικά η δήλωση του κ. Κρητικού:

    «Ο Πολιτικός και Κοινωνικός Σύνδεσμος « Ο Νικόλαος Ζορμπάς» σε σχέση με τη διαδικασία αθρόας νομιμοποίησης (παραχώρηση ιθαγένειας και πολιτικών δικαιωμάτων) δεκάδων χιλιάδων παρανόμων οικονομικών μεταναστών ποικίλης προέλευσης, εκφράζει τον έντονο προβληματισμό του διότι:
    I. Θεωρεί τη νομιμοποίηση αυτή πρόχειρη, βιαστική, αμελέτητη και πολιτικά ανεπεξέργαστη σε σχέση με τις επιπτώσεις που θα έχει μεσοπρόθεσμα σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο και μακροπρόθεσμα σε εθνικό επίπεδο.
    II. Η λύση του μεταναστευτικού προβλήματος αντιμετωπίζεται προληπτικά, με μέτρα αποκλεισμού της λαθρομετανάστευσης και δευτερευόντως με νομιμοποίησή τους.

    Ο «Σύνδεσμος» καλεί την κυβέρνηση να αναστείλει την κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή και να προσανατολιστεί στη σκέψη διεξαγωγής δημοψηφίσματος, αποκρούοντας εισηγήσεις ειδημόνων, δηλαδή « φωτισμένων ηγεσιών» περί δήθεν αναρμοδιότητας του λαού για ζητήματα που αφορούν σε ατομικά δικαιώματα.

    Στη Δημοκρατία μια είναι η φωτισμένη ηγεσία: Ο ΛΑΟΣ
    Όταν μάλιστα υπάρχουν ζητήματα μείζονος Εθνικής σημασίας, όπως το εν λόγω, προέχει η ανάγκη ενεργοποίησης του άρθρου 44 παρ.2 του Συντάγματος, ώστε να αποφανθεί ο Λαός με Δημοψήφισμα». ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ

    « Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΖΟΡΜΠΑΣ»

    Ο Πρόεδρος

    Παναγιώτης Κρητικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν το ΠΑΣΟΚ πει όχι στο δημοψήφισμα και καταθέσει στη Βουλή προς ψήφιση το νομοσχέδιο για την απόδοση Ιθαγένειας στους μετανάστες τι θα κάνουμε;

    Το καθήκον μας ως Έλληνες πολίτες κατά το Άρθρο 1 παράγραφος 3:
    Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα.
    και το Άρθρο 120 παράγραφος 4 του Συντάγματος:
    Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

    ETHEROVAMON

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελάτε να χαλάσουμε τα σχέδια των ΓΑΠ ΤΖΕΦΡΥ, Θολοκουλτουριάρηδων, εθνομηδενιστών και λοιπών προδοτών.

    ΠΡΩΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

    Κανείς και μέχρι νεοτέρας :

    -δεν τούς δίδει δεκάρα στα φανάρια για λουλούδια ,χαρτομάντιλα κ.λ.π, –δεν τους αφήνουμε να μας πλύνουν τα τζάμια (κάποιοι λένε ότι ουρούν μέσα αντί συμπλήρωσης νερού όταν λιγοστεύει),
    -δεν αγοράζει ΠΟΤΕ, ΤΙΠΟΤΑ, από αυτούς διότι όλοι τους φοροκλέπτουν,
    -δεν τούς ενοικιάζει σπίτια (όσοι το κάνουν δεν τους δίδουν αποδείξεις)
    -δεν τούς περιθάλπει κατ΄ουδένα τρόπο (έχουν αποδειχτεί αχάριστοι)
    -δεν τους προσλαμβάνει για δουλειές του σπιτιού του, για τον κήπο ,υδραυλικά, ηλεκτρολογικά, βαψίματα ,μετακομίσεις κ.λ.π εάν δεν ερευνήσουμε να βρούμε Έλληνα πρώτα.
    -δεν τους προσλαμβάνουμε στις επιχειρήσεις μας εάν δεν ερευνήσουμε και πάλι για Ελληνόπουλα πρώτα.
    -δεν ψωνίζουμε από επιχειρήσεις που απασχολούν αλλοδαπούς εργαζόμενους.
    Αλλιώς να μην παραπονούμεθα ότι τα παιδιά μας η συγγενείς μας είναι άνεργοι.

    ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΦΑΕΙ ΨΩΜΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ
    ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΞΩ.
    Ας τούς πάρουν "εκείνοι" στα σπίτια τους να τούς ταΐζουν και να τούς πληρώνουν και προπαντός να ΜΗΝ τούς φορτώνουν σε εμάς.

    ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

    ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΛΑΣΤΑ DVD? ΠΑΡΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΛ.ΤΗΝ ΑΕΠΙ
    ΑΕΠΙ
    Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Πνευματικής Ιδιοκτησίας

    Κεντρικά Γραφεία
    Φραγκοκλησιάς και Σάμου 51, 15125 Μαρούσι -Αθήνα
    Τηλ.: (+30) 211 10 29000
    Fax: (+30) 210 6851576
    E-mail: info@aepi.gr


    Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!

    Ο ΚΑΝΕΝΑΣ Ο ΕΦΤΑΝΗΣΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία με αυτά που κάνει Ο Γ. Παπανδρέου ο μικρός έχει βάλει τον Ελληνισμό σε ένα συγκεκαλυμμένο διωγμό (με το γάντι η με το βαμβάκι όπως λέει ο λαός) και μάλιστα μέσα στη χώρα μας.

    Είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία να διαλύσει αυτή την Πατρίδα.

    Αμφισβητείται η Λαϊκή Κυριαρχία μας , τα Πολιτικά μας δικαιώματα, η παιδεία μας ,και η θρησκεία μας.

    Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε ΟΛΟΙ οι Συνέλληνες,όλοι οι πατριώτες όπου και εάν ανήκουν πολιτικά και έξω από κόμματα και ιδεοληψίες να οργανωθούμε και να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα.

    Εάν τους αφήσουμε θα συνεχίσουνε να δρουν ανθελληνικά σύμφωνα με τις επιταγές των πατρόνων τους.

    Η Πατρίδα έχει μπει στο μάτι γνωστών ανθελληνικών κύκλων του εξωτερικού που ζητούν τη ολοσχερή διάλυσή της.

    Ας μιλήσουμε για το πρόβλημα με το σπίτι μας ,στο χώρο της εργασίας μας ,σε φιλικά μας πρόσωπα ,συγγενείς .

    Πολλοί από αυτούς , με τα προβλήματα της καθημερινότητας και την αποσιώπηση των μπουκωμένων Μ.Μ.Ε ,δεν έχουν αντιληφθεί το που μας πάνε.

    Ελάτε ΟΛΟΙ μαζί με βάση το άρθρον 120 του Συντάγματος των Ελλήνων να ενώσουμε τις φωνές μας και τις ανησυχίες μας για το μέλλον αυτής της Πατρίδας.

    Εάν απαιτηθεί να κατέβουμε και στους δρόμους ,στις πλατείες των πόλεων, να πάμε για παράσταση διαμαρτυρίας στη Βουλή και ότι άλλες ενέργειες απαιτηθούν για να σταματήσουμε τα δεινά που έρχονται.

    Έκαναν το Σύνταγμα των Ελλήνων ένα κουρελόχαρτο.

    ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ !!!!!!


    ETHEROVAMON

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βαρέθηκα την μετάθεση ευθυνών των πολιτικών.
    Βαρέθηκα την αυτοπεποίθηση των πολιτικών.
    Βαρέθηκα τα ψέματα των πολιτικών.
    Βαρέθηκα το καθεστώς της παρανομίας του ρουσφετιού των πολιτικών.
    Βαρέθηκα πολίτες να ψηφίζουν με το συναίσθημα.
    Βαρέθηκα πολίτες να κολλάνε σαν τσιμπούρια στο κόμμα μόνο για προσωπικούς στόχους.
    Βαρέθηκα πολίτες και πολιτικούς να ταμπουρώνονται στο άσπρο-μαύρο.
    Βαρέθηκα τους πολιτικούς να με θεωρούν λωτοφάγο.
    Βαρέθηκα να ζω σε μια χώρα με διεφθαρμένες ακόμα και τις πέτρες.
    Βαρέθηκα τους πολίτες οπαδούς κομμάτων.
    Βαρέθηκα τον διπλανό μου που θέλει να μου δώσει το ψηφοδέλτιο ,μήπως και κάνω λάθος για το κοινό καλό.
    Βαρέθηκα τα μικρά κόμματα να προσαρμόζονται στο παιχνίδι των μεγαλυτέρων κομμάτων.
    Βαρέθηκα οι έντιμοι πολιτικοί να καλύπτουν τα λαμόγια της πολιτικής.
    Βαρέθηκα οι θεσμοί να είναι υπέρ άνω της πολιτικής ,και στην βορά των πολιτικών.
    Βαρέθηκα τους ιδεολογικούς ακροβατισμούς την ώρα που δεν είμαι στο τσίρκο για αναψυχή.
    Βαρέθηκα φασιονάριους στο λόγο πολιτικούς που επιβιώνουν μόνο για αυτό.
    Βαρέθηκα να μην πιστεύω τα λόγια των πολιτικών.
    Βαρέθηκα πολίτες με ένα ρουσφετάκι να γίνονται οπαδοί.
    Βαρέθηκα το μαντρί του κόμματος ,και το λύκο που καραδοκεί.
    Βαρέθηκα το άπιαστο όνειρο που μου τάζουν.
    Βαρέθηκα που οι πολιτικοί ουδεμία σχέση έχουν με τον πολιτισμό.

    ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΣΤΑ BLOGS ΚΑΙ
    ΜΕΧΡΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ (ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΩΝ).ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    κατά το Άρθρο 1 παράγραφος 3:
    Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα.
    και το Άρθρο 120

    Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την Ε΄ Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Υπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ιουνίου 1975.

    2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

    3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

    4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.


    ΕΣΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ;;;;;;

    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ

    ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΚΥΛΕΥΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ

    ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΩΜΑΤΕ ΟΛΟΙ ΒΡΩΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ

    ΒΡΕ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΕΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 1843

    ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΗΤΑΝ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ
    ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΣΑΣ ΜΙΛΑΓΕ ΑΡΒΑΝΙΤΗΚΑ

    ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΝΑΙ Ο ΕΧΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αντιλαμβανεστε τι ρολο παιζουν οι μικρονοες που γεμιζουν το χωρο που αναφερεται στη δολοφονα του Κυπριου εκδοτη με τις μαλακιες τους Αξιος ο μισθος τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τράβα γαμήσου μαλάκα και συ και η Μικαέλα. Μαζί και το Λονδίνο καθώς και το "μεταπτυχιακό" και ο Αντης. αντε γαμηθείτε πια μαζί με την άγνωστη γλώσσα που μιλάτε...
    Ααααα ξέχασα... να πά να γαμηθεί και το διαδικτυακά...
    Αντώνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και τί πρόκειται να κάνεις που τους βαρέθηκες όλους ρε μαλάκα????
    Πρόταση: Μήπως να άνοιγες μια βαθειά τρύπα να πας να χωθείς, να παθάνεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ώς συνήθως...γυναίκα καβαλάρισα
    κρατούσε τά υνία.
    Τώρα νά σχολιάσω γιά σάβανα
    (ευχαριστώ γιά τήν αναγνώριση τού moto μέ τίς τσέπες),
    δέεεν λέει.
    Τό νόημα τό έπιασαν καί οί
    εντεταλμένοι.
    ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ 1η ΑΡΑΔΑ.
    Ά ρέ Άντη σέ σκυλεύουν.
    Τουλάχιστον περνούσες καλά,όπως
    μού έλεγες τό 1999 στή Φαμαγγούστα
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΦΑΓΑΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΑΥΝΑΝ. ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.
    ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ Η ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΑΝΑΧΩΜΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτή η Michaela Lois γιατί δεν κάθεται στη χώρα της και τρυπώνει παράνομα στην Ελλάδα;

    Έξω οι γερμανοί Λαθρομετανάστες από την Ελλάδα! Έξω από την Κύπρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Συνέλληνας....????
    Εεεε όχι και συνέλληνας σκατοφασίστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση