GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προσέλαβαν την κόρη του Συμπιλίδη στη Ρηγίλλης...

Από το http://espresonews.blogspot.com/ . Ο Συμπιλίδης αν είστε νεοδημοκράτες και κάποιας ηλικίας σίγουρα τον ξέρετε για τους πιο νέους όμω...

Από το http://espresonews.blogspot.com/
.
Ο Συμπιλίδης αν είστε νεοδημοκράτες και κάποιας ηλικίας σίγουρα τον ξέρετε για τους πιο νέους όμως και εκτός Ν.Δ. πρέπει να γνωστοποιήσουμε ότι είναι πρώην Βουλευτής της Ν.Δ. που το 1993 ανεξαρτητοποιήθηκε βοηθώντας στην κυβέρνηση της πτώσης Μητσοτάκη! Αποστάτης δηλαδή του κόμματος! Τελικά και επισήμως παρά τις αυστηρές συστάσεις του επιτελείου του Αντώνη Σαμαρά πριν από μερικούς μήνες ο κ. Συμπιλίδης έσπασε την σιωπή του, στηρίζοντας δημόσια τότε ανοιχτά και την υποψηφιότητα τότε του σημερινού προέδρου! Και βέβαια σήμερα αποζημιώνεται ο άνθρωπος και...

κάνει εμφανείς τους λόγους που τόσο πολύ ήθελε την επικράτηση στο κόμμα του Μεσσήνιου πολιτικού! Πριν από μερικές ημέρες και αφού συνεχίζεται το διώξιμο υπαλλήλων από τη Ρηγίλλης η κόρη του κ. Συμπιλίδη προσελήφθη στο νεοκλασικό της Ρηγίλλης η κόρη του κ. Συμπιλίδη και σε καλό πόστο παρακαλώ! Ιδιαιτέρα του κ. Κ. Αρβανιτόπουλου του Διευθυντή του γραφείου του προέδρου δηλαδή!

16 σχόλια

  1. ΠΡΟΤΑΣΗ.

    Πρώτον, ο Υπουργός Οικονομικών Παπακωνσταντίνου να καλέσει εκπροσώπους – οικονομολόγους, των κομμάτων της Αριστεράς για ενημέρωση, σε βάθος επί της οικονομικής κατάστασης της χώρας, και δεύτερον αυτοί οι οικονομολόγοι ή άλλοι της επιλογής αυτών των κομμάτων να τον συνοδεύουν στο εξωτερικό σε αναζήτηση δανεικών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο στόχαστρο αλλοδαπών Παλαιστίνιας υπηκοότητας μπήκαν τα ξημερώματα 7 Ι.Χ. αυτοκίνητα. Οι δράστες για πάνω από δύο ώρες προχώρησαν σε επτά συνολικά διαρρήξεις οχημάτων σε κεντρικές οδούς της Αχαϊκής Πρωτεύουσας όπως η Ευμήλου, η Όθωνος Αμαλίας, η Παντανάσσης και η Αθανασίου Διάκου. Οι δύο Παλαιστίνιοι με την μέθοδο της θραύσης των τζαμιών διέρρηξαν τα αυτοκίνητα και άρπαξαν ότι έβρισκαν μπροστά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμπρός Γενναίοι Αγρότες, Εμπρός Γενναία κομματόσκυλα, του ΚΚΕ, του ΠΑΣΟΚ, της ΔΕΞΙΑΣ, του ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΟΣ,ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ; όλοι εσείς που μας ταΐζετε δηλητήρια με τα αγροτοφάρμακα σας, που ψεκάζετε σήμερα, και τι κι αν λέει η οδηγία μετά από δεκαπέντε μέρες μάζεμα και διάθεση του προϊόντος στην αγορά, εσείς στα μουνόπανα σας και μας το δίνετε σε τρεις μέρες και όποιον πάρει ο χάρος……
    Κάποτε μου έλεγε ένας γεωπόνος που έκανε και τον πλασιέ μεγάλης εταιρίας στους αγρότες, ότι υπάρχους χιλιάδες χωράφια που έστω και αν τώρα σταματήσει σε αυτά να γίνετε χρήση φυτοφαρμάκων, για τουλάχιστον δέκα χρόνια αυτά τα χωράφια, δηλαδή διάστημα ικανό, περίπου, να τα καθαρίσει η φύση, θα πρέπει να απαγορευτεί να χρησιμοποιούνται στην παραγωγή οπουδήποτε γεωργικού προϊόντος.
    Εμπρός Γενναίοι Αγρότες, τώρα που η οικονομία της Ελλάδας μας, ακόμη και σκατά μπορεί να φάει από τον κόλο του οποιουδήποτε δανειστή, προκειμένου να ανοίξει το πουγγί του, σας δοξάζει, και σας στέλνει χαιρετίσματα στα μπλόκα σας, όσο κρατάτε εσείς Γενναίοι Αγρότες, όσο ΠΕΡΙΣΣΟτεροι, μπαίνετε στην μάχη, όσο ΠΕΡΙΣΣΟτερο κλείνετε δρόμους τόσο αυτοί που κρατούνε στα χέρια τους τις υπογραφές μας με τα δανεικά θα νιώθουν ήσυχοι στο κρεβατάκι τους, και στο όνειρο τους θα βλέπουν πως στην Ελλάδα όλα πάνε καλά…. Τα χρήματα τους εξασφαλισμένα……ΕΦΙΑΛΤΕΣ!
    Εμπρός Γενναίοι Αγρότες, κλείστε και άλλους δρόμους, κάθε μέρα που περνάτε στα μπλόκα τόσο και περισσότερο γονυπετής ο Παπακωνσταντίνου θα εκλιπαρεί για λίγα δανεικά ψίχουλα, ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΝΙΚΗΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ!
    Ο Αστός στα τέσσερα και με ένα ρεπάνι στον κόλο να κάνει το κουνελάκι του πλέϊ μπόϊ !
    Εμπρός Γενναίοι Αγρότες, κάθε μέρα που περνάτε στα μπλόκα και τα ασφάλιστρα των δανεικών των δανειστών μας θα ανεβαίνουν, και με το καλό μόλις μας τα ζητήσουν θα στηθούμε όλοι στην σειρά, παιδιά, γυναίκες, άντρες, παππούδες, γιαγιάδες, πεσμένοι στα τέσσερα με κατεβασμένα τα βρακιά για ένα σπέσιαλ γαμήσι από αυτούς, παρακαλάτε μόνο να μην προσλάβουν εργάτες από την Κεντρική Αφρική……κόλαση, της πουτάνας θα γίνει, πλούσιοι και φτωχοί στην ίδια μεταχείριση; Όχι ! Οι πλούσιοι και οι πλούσιες θα την γλυτώσουν, στην Ελβετία…..
    Εμπρός Γενναίοι Αγρότες, οι στιγμές είναι ιστορικές, η ΔΕΞΙΆ με όσα μπορούσαν οι δικοί της να φάνε, με όσα τραγικά λάθει μπορούσαν να κάνουν από τον πρωθυπουργό μέχρι και τον τελευταίο σύμβουλο μας έριξαν για ακόμη μια φορά στα σκατά, τώρα είναι η σειρά σας, πάρτε στα στιβαρά μπράτσα σας τα φτυάρια και σκεπάσετε τον λάκκο, να σβήσει η βρώμα η Ε Λ Λ Α Δ Α…….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παρακαλω να ανατρεξε στην σελιδα
    γραψτε
    Goebbels - Wikipedia, the free encyclopedia

    στην συνέχεια πατηστε αριστερα στα ΕΛΛΗΝΙΚΆ!!!!!!

    ΘΑ ΣΟΚΑΡΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ
    ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ !!!1

    ΣΟΚ ΣΟΚ ΣΟΚ ΣΟΚ ΣΟΚ!!!!!!

    ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΡΟΥΝ ΠΙΣΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΑΤΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΗ!!!!!!!!!

    ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ !!!!!!

    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΙΟΝ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΝ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ Η ΤΟΝ ΠΑΠΑΡΑΓΙΑΝΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μέρες λαμπρές για τους κολοσφουγκάριους της Δεξιάς, τους συνοδοιπόρους, τους ταϊσμένους με γιουβαρλάκια, με γερμανοτραπεζώματα, με Μπουμπουλίνες και παντός είδους εξυπηρετήσεις, τώρα κυβερνά το Πασόκ, δηλαδή τι κυβερνά, τα σκατά που αφήσανε οι Δεξιοί και με την πληρωμένη ανοχή των συνοδοιπόρων προσπαθεί αν τα καταφέρει να βγάλει από τα μούτρα μας, αλλά και πόσο όμως είναι αυτό εφικτό;
    Σχεδόν ακατόρθωτο και για πολλούς λόγους, και ένας από αυτούς είναι ο φόβος των συνοδοιπόρων μην τυχόν και τα καταφέρει, γιατί αν τα καταφέρει, πρώτον θα ξευτιλιστεί η Μάμυ Δεξιά που την στηρίζανε με νύχια και με δόντια, και δεύτερο και εξ ίσου σοβαρό πως οι ίδιοι , αυτού οι συνοδοιπόροι της Δεξιάς δεν θα μπορούν να αρπάξουν από τις σάρκες του Πασόκ, τους φαντάζεστε με τι μούτρα θα βγαίνουν στον λαό να ζητούνε την πολιτικοκομματική του υποστήριξη όταν και εάν η κυβέρνηση του Πασόκ πετύχει να μας βγάλει από τα μούτρα, το ξαναλέω από τα μούτρα, έστω και τα μισά σκατά από αυτά που οι Δεξιοί και Αδέξιοι, μας κόλλησαν, τι θα πούνε; Ψηφίστε μας γιατί το Πασόκ τα έκανε ακόμη χειρότερα;
    Έτσι λοιπόν η αγωνία τους είναι τόσο μεγάλη και τόσο φαρμακωμένη, που η μόνη τους ελπίδα είναι να αποτύχει το Πασόκ, αλλά και για να είναι και αυτοί σχετικά σίγουροι, βάζουν το χεράκι τους, τι κι αν οι Δεξιοί με και με την ανοχή τους και στήριξη δεν άφησαν σάλιο στα ταμεία, αυτοί σου λένε αύξησε τις συντάξεις , μα με δανεικά; Ναι με δανεικά! Τι κι αν οι Εθνικές επιδοτήσεις έχουν τελειώσει για τους αγρότες, αυτοί σου λένε πάρε δανεικά και δώσε τους, και έχοντας τα βρει με τους Δεξιούς αγρότες με ούζα και συναλλαγές κάτω από το τραπέζι κλείνουν με τα τρακτέρ τους δρόμους, τη στιγμή που η εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό είναι η χειρότερη από ποτέ, χάρις στην Δεξιά και την ανοχή τους σε αυτήν.
    Αλλά τι να περιμένεις από αυτούς που οι μεν, κατέθεσαν πρόταση νόμου στην Βουλή επί Πασόκ να μονιμοποιηθούν ΟΛΟΙ ΟΙ STAGE ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ, ΕΠΙ Δ Ε Ξ Ι Α Σ, οι δε κλαιγόντουσαν με τον Μπούλη τους επικεφαλής για την αναλγησία του Πασόκ απέναντι σε αυτούς τους Αριστεροδεξιούληδες στεατζίδες που είχαν προσληφθεί – αρπάξει θέσεις στο δημόσιο επιδεικνύοντας την κομματική τους ταυτότητα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μια κόρη Νεοδημοκράτη πολτικού ( αντι - Μητσοτακικού) προσλαμβανετε απο τον Σαμαρά στην Ρηγίλλης .

    Η ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ;;;;
    ΡΕ ΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΞΕΥΤΙΛΑ
    ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ
    ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
    ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΑΡΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ..

    Παρενέβη άλλος …πρωθυπουργός για να ανοίξουν τα σύνορα !!!

    Είναι δυνατόν; Ο Βούλγαρος Πρωθυπουργός παρενέβη για να ανοίξει το μπλόκο στα σύνορα με την Βουλγαρία.

    Να’ ναι καλά ο άνθρωπος, πετάχτηκε με ελικόπτερο, καθάρισε και πέρασαν τα φορτηγά..

    Ние благодарим на Presiden на България

    (Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της Βουλγαρίας)

    ή μεσολάβησαν οι Αμερικάνοι και για αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Συμπιλίδης όπως κι ο Σαμαράς δεν τά 'βαλαν με τη Νέα Δημοκρατία, αλλά με το Μητσοτάκη και τη φαμίλια, που θεωρείται προδοτική απ' όλο τον ελληνικό λαό. Ο δ/τής του κόμματος μπορεί να γνώρισε τη νεαρή κόρη του πρώην βουλευτή και να έκρινε ότι ως πολιτικοκοινωνικά καλλιεργημένη και επαρκής μπορεί να φανεί χρήσιμη στο γραφείο του. Που είναι το μεμπτό ? Σ' όλα τα μήκη και τα πλάτη έτσι, με γνωριμίες δεν λειτουργεί το πολιτικό προσωπικό, αλλά και ο ευρύτερος χώρος της επικοινωνίας ? Δεν είναι διορισμός στο δημόσιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αναλυτικά τα αγροτικά μπλόκα ανά την Ελλάδα

    Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την αστυνομία, ο χάρτης των αγροτικών μπλόκων διαμορφώνεται ως εξής:

    Θεσσαλονίκη
    Πράσινα Φανάρια Επ.Ο. Θεσ-νίκης – Μηχανιώνας . Αποκλεισμός και στα δύο ρεύματα.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΘΡΑΚΗ
    -191 χλμ Ε.Ο. -Διασταύρωση Χρυσούπολης -Επί της Εγνατίας Οδού. Αποκλεισμός και στα (2) ρεύματα κυκλοφορίας. Η κυκλοφορία διεξάγεται από την Π.Ε.Ο.
    -Τελωνείου Εξοχής Κ.Νευροκοπίου. Ελεύθερη διέλευση ΙΧΕ (εκτός των φορτηγών)

    ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
    -10o χλμ Ε.Ο. Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας (οδός που οδηγεί στο Δ.Δ. Κρυσατλλοπηγής – Χώρο Τελωνείου. Αποκλεισμός της οδού από 17.15΄ ώρα. Η κυκλοφορία διεξάγεται από παρακαμπτήριες οδούς.

    ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
    -Συνοριακός Σταθμός Ευζώνων. Αποκλεισμός από 19.30 έως 22.00
    -Συνοριακός Σταθμός Δοϊράνης. Αποκλεισμός από 18.10 έως 22.30
    -Συνοριακός Σταθμός Προμαχώνα. Ελεύθερη διέλευση ΙΧΕ (εκτός των φορτηγών)

    ΘΕΣΣΑΛΙΑ
    -Α/Κ Νίκαιας 346,3 χλμ Π.Α.Θ.Ε. – Αποκλεισμός και στα δύο ρεύματα. Η κυκλοφορία διεξάγεται από παρακαμπτήριες οδούς.
    -Α/Κ Μικροθηβών. 296 Χ/Θ Π.Α.Θ.Ε.. Αποκλεισμός και στα δύο ρεύματα. Η κυκλοφορία διεξάγεται απο παρακαπτήριες οδούς.

    ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ
    -Στο 90ο χλμ της Π.Α.Θ.Ε. (Ρεύμα της Αθήνας). Αποκλεισμός. Η κυκλοφορία διεξάγεται απο παρακαπτήριες οδούς.
    -Στο 110ο χλμ Π.Α.Θ.Ε. (Κάστρο). Αποκλεισμός της Ε.Ο. από 15-01-2010 και ώρα 14.35΄. Η κυκλοφορία διεξάγεται από παρακαμπτήριες οδούς.
    -Στο 70ο χλμ Π.Α.Θ.Ε. (Αερογέφυρα Ριτσώνας). Αποκλεισμός της Ε.Ο. από 21-01-2010. Η κυκλοφορία διεξάγεται από παρακαμπτήριες οδούς.
    -Στο 72ο χλμ Π.Ε.Ο. Λιβαδειάς-Λαμίας. Αποκλεισμός της Ε.Ο. από 17-01-2010 και ώρα 09.30΄. Η κυκλοφορία διεξάγεται από παρακαμπτήριες οδούς.
    -Στο 210ο χλμ Π.Α.Θ.Ε. (Θέση Ρούμελη) Αλαμάνα. Αποκλεισμός της Ε.Ο. από 15-01-2010 και ώρα 13.15΄. Η κυκλοφορία διεξάγεται από παρακαμπτήριες οδούς.

    ΗΠΕΙΡΟΣ
    -Στο 22ο χλμ Ε.Ο. Πρέβεζας- Ιωαννίνων. Δ.Δ. Λούρου. Αποκλεισμός Ε.Ο. από 18-01-2010. Η κυκλοφορία διεξάγεται από παρακαμπτήριες οδούς.

    ΚΡΗΤΗ
    Κόμβος Πεζών 15ο χλμ Επ.Ο. Αρκαλοχωρίου – Ηρακλείου. Σταδιακή διακοπή κυκλοφορίας ανά μισή ώρα. Η κυκλοφορία διεξάγεται από παρακαμπτήριες οδούς.

    ΠΩΩΩ..ΠΩΩΩΩΠΠΩΩΩ ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΛΟΝΑΚΙΩΤΕΣ...ΥΠΕΡΒΛΑΚΑ
    ΥΠΕΡΗΛΙΘΙΕ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ
    ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ..ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ !
    ΝΑ !!!!! ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ.
    ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΓΚΑΒΑ ΣΟΥ
    ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΙ Ν.ΔΙΤΕΣ ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΑΝ ΣΑΜΑΡΑ.
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΧΑΝ
    ΝΤΟΡΑ?
    ΜΠΡΟΣ ΓΚΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΡΕΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΗΡΑΞΕ ΒΛΑΚΑ.
    ΕΔΩ ΗΛΙΘΙΕ.

    Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΑΣ ΕΛΕΓΕ ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ. ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΕ ΓΙΝΑΝ ΜΟΝΙΜΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ.

    Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ. ΦΩΝΑΖΕ ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ. ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΡΟΠΟΣ
    ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

    Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ. ΣΑΣ ΕΤΑΖΕ ΜΙΣΘΟΥΣ.ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ.ΧΑΡΙΣΜΑ ΧΡΕΩΝ. ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ.
    ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΔΟΣΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΤΑ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΕΤΕ....

    ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΕΝΑ ΚΟΡΙΣΤΣΙ ΤΩΝ 700ΕΥΡΩ ???

    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΑΛΛΟΥ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΚΥΛΙ 9,58. ΕΛΑ ΕΧΕΙ ΦΑΙ..ΣΚΑΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ...

    Όταν το άκουσα δεν πίστευα στα αυτιά μου.
    Ο βούλγαρος πήρε πρωτοβουλία να λύσει τα μπλόκα.
    Απίστευτο και δεν έχει ξαναγίνει ποτέ.
    Μετά μου ήρθε η αναλαμπή.
    Είναι εξαιρετικά απλό και έχουμε ήδη αρχίσει να το βλέπουμε να συμβαίνει.

    Ο Yorgo είχε και θα έχει πάντα ‘επικοινωνιακό πρόβλημα’ με τον ελληνικό λαό.
    Κάτι σαν κόμπλεξ μετανάστη.
    Για αυτό χρησιμοποιεί ως ενδιαμέσους, αυτούς που συνεννοείται καλύτερα.
    Τους ΞΕΝΟΥΣ.
    Ή απλά τους αφήνει να αλωνίζουν ελεύθερα.

    Ήδη το βλέπουμε ποικιλοτρόπως στα δημιοσιονομικά.
    Όλος ο πλανήτης ασχολείται ΠΛΗΝ της ελληνικής κυβέρνησης.
    Αύριο θα το δούμε και στα εθνικά.
    Άνοιξε το κουτί της πανδώρας.

    Δεν υπάρχει κανένας παλαιοπασόκος να τον ξυπνήσει επιτέλους. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ...ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΧΘΕΣ ?
    ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ. Ο ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ.
    ΚΑΙ ΕΔΩ..
    “Δυσαρέσκεια της Αθήνας”;

    Εδώ γελάμε.
    Τώρα, συγγνώμη αν σας δείχνει εξευτελισμένους και ανίκανους ο Βούγλαρος, αλλά τι να κάνουμε κύριοι και κυρίες του ΠΑΣΟΚ,
    έτσι ακριβώς σας δείχνει. Δυσαρεστηθείτε όσο θέλετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Που το παράξενο?Προσελήφθη η κόρη ενός βιαστή της λαικής βούλησης που έριξε μια εκλεγμένη απο το λαο κυβέρνηση για λογαριασμό του τυχάρπαστου αρχηγού της συμμορίας πολιτικών αληταράδων του κ. Σαμαρά δηλαδή. Συν τω καιρώ και αφού στην Ελλάδα ζούμε η αλητεία επιβαραβεύθηκε με το να γίνει αρχηγός μιας μεγάλης παράταξης ο ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ και ΑΡΧΙΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΣ Σαμαράς.Φυσικό είναι να μοιραστεί η λεία.Σε όλες τις συμμορίες του κόσμου έτσι δεν γίνεται?Άσε που αν δεν προσλάμβαναν την δεσποινίδα, θα φαινόντουσαν ανακόλουθοι...Τέλος στην οικογενειοκρατία δεν έταξαν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γεια σου ΣΥΦΗΛΗΔΗ!!!

    http://gamostavros.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΔΩ Η ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΕΙΧΑΝ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΟΙ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΙΛΙΔΗ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση