GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Μαύρη γάτα, άσπρος γάτος»...

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ Κυριακή 10 Γενάρη «Μαύρη γάτα, άσπρος γάτος», του Εμίρ Κουστουρίτσα Ένα ξέφρενο γκροτέσκο πανηγύρι όπου συμμετέχουν τσιγγάν...

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ Κυριακή 10 Γενάρη «Μαύρη γάτα, άσπρος γάτος», του Εμίρ Κουστουρίτσα
Ένα ξέφρενο γκροτέσκο πανηγύρι όπου συμμετέχουν τσιγγάνοι του Δούναβη, γραφικοί μαφιόζοι, νεόπλουτοι που σνιφάρουν κόκα και ακούνε ντίσκο, νύφες που το σκάνε από το γάμο, πληρωμένοι τελωνιακοί και λοιποί κομπιναδόροι. Μια ταινία γεμάτη βαλκανικό κιτς, τρέλα και μπόλικη ψυχή. Υπήρχε κάποτε μια χώρα που την έλεγαν Γιουγκοσλαβία.
8.00 μ. μ. στα γραφεία μας ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΒΙΒΛΙΟΥ - ΧΑΡΤΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
Λόντου 6 Εξάρχεια (β’ όροφος), τηλέφωνο: 210-3820537, e-mail: sylyp_vivliou@yahoo.gr

5 σχόλια

  1. Αποτροπιασμός για τα βασανιστήρια
    Πέντε αστυνομικοί συνελήφθησαν για βασανισμό κρατουμένου

    Πρίσμα
    Ο 30χρονος Χιλιανός νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση
    Αθήνα




    Δύο αστυνομικοί και τρεις ειδικοί φρουροί του Αστυνομικού Τμήματος Ακρόπολης συνελήφθηκαν για κατάχρηση εξουσίας και βασανιστήρια σε βάρος κρατουμένου, ο οποίος ανήμερα της Πρωτοχρονιάς μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στον κορμό και στα άκρα του.


    Πρόκειται για έναν 24χρονο υπαστυνόμο β', ο οποίος κατηγορείται για κατάχρηση εξουσίας, δύο ειδικούς φρουρούς 28 και 27 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για βασανιστήρια σε βάρος κρατουμένου, καθώς και ένα αστυφύλακα και έναν ειδικό φρουρό, ηλικίας 23 και 27 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν για απλή συνέργεια σε βασανιστήρια.


    Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν το πρωί του Σαββάτου στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. διέταξε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τα παραπάνω αδικήματα, ενώ ζητείται η ποινή της απόταξης.

    Είχε προηγηθεί εντολή του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγου Λευτέρη Οικονόμου για προανάκριση. Από την έρευνα προέκυψε ότι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ένας 30χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Χιλής, που εκρατείτο, διαμαρτυρήθηκε έντονα στο σκοπό του κρατητηρίου για να τον διευκολύνει να τηλεφωνήσει.

    Ο σκοπός φέρεται να αντέδρασε βίαια και όταν ο αλλοδαπός απώθησε και ακινητοποίησε τον σκοπό, για να τον ρωτήσει για ποιον λόγο τον χτυπά, ένας ακόμη ειδικός φρουρός έσπευσε, χτυπώντας εκ νέου τον άτυχο Χιλιανό, προκαλώντας του σοβαρά τραύματα. Οι άλλοι συλληφθέντες ήταν παρόντες, αλλά δεν αντέδρασαν, ούτε κατήγγειλαν τα γεγονότα.

    Ο δε υπαστυνόμος β', που ήταν αξιωματικός υπηρεσίας, σχημάτισε μεν δικογραφία σε βάρος του αλλοδαπού για απόπειρα απόδρασης, εξύβριση και σωματική βλάβη, παρέλειψε όμως να διερευνήσει την υπόθεση σε όλο το βάθος της, με αποτέλεσμα να μην κατηγορηθούν αρχικά οι αστυνομικοί για τον τραυματισμό του κρατουμένου.

    Οι ειδικοί φρουροί που κατηγορούνται ότι ξυλοκόπησαν τον άτυχο αλλοδαπό επιμένουν ότι ο κρατούμενος πήγε να αποδράσει, τους επιτέθηκε και εκείνοι αντέδρασαν.



    ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ - ΒΙΖΙΤΕΣ ΠΕΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ

    ΕΤΣΙ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΕΣ ΜE ΒΙΖΙΤΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Δημόσια Ηλεκτρονική διαβούλευση" είναι η καινούργια φάρσα των επικοινωνιολόγων του Yorgo και της παρέας του, που θέλουν να δώσουν στους Έλληνες την αυταπάτη ότι δήθεν μετέχουν στην εξουσία. Είδαμε το καλαμπούρι με τα βιογραφικά για την κάλυψη των διαφόρων θέσεων στην καινούργια κυβέρνηση. Πήραν τα βιογραφικά, τα πέταξαν στο καλάθι των αχρήστων και διόρισαν τα πιστά μέλη του κόμματος που τα ξέραμε. Τώρα βάλανε στο διαδίκτυο για "ηλεκτρονική διαβούλευση" το φορολογικό νομοσχέδιο, το μεταναστευτικό(κλικ) και αργότερα ποιος ξέρει τι άλλο.

    Οι άνθρωποι του πρόεδρου νομίζουν ότι έχουν μία παγκόσμια πρωτοτυπία. Κάνουν λάθος. Η μόνη πρωτοτυπία είναι η χρησιμοποίηση του διαδικτύου. Πολύ πριν το Yorgo και τo ΠΑΣΟΚ, τα κομουνιστικά κόμματα στα καθεστώτα τους είχαν επεξεργασθεί μία ολόκληρη προπαγανδιστική ψυχολογική τεχνική, όπου, με διάφορα τεχνάσματα, ο λαός έπρεπε να νομίζει ότι κατέχει την εξουσία ή τουλάχιστον ότι μετέχει ενεργώς στην άσκηση της.

    Τα κόμματα αυτά φρόντιζαν να οργανώνουν μεγάλες λαϊκές ζυμώσεις, που περιέβαλαν κάθε σημαντική ενέργεια τους, και έδιναν την ψεύτικη εντύπωση ότι αυτή προήλθε ή ενεκρίθη από τον λαό! Π.χ. πριν από την έναρξη της εφαρμογής ενός νέου οικονομικού προγράμματος, το κόμμα και η κυβέρνηση δημοσίευαν ένα "προσχέδιο" που το "υπόβαλλαν" τάχα στον λαό. Ακολουθούσε "παλλαϊκή συζήτηση", δηλαδή μια τεράστια προπαγανδιστική ζύμωση. Σε εργοστάσια, κολχόζ, επιχειρήσεις, πανεπιστήμια γίνονταν συνελεύσεις όπου ο κάθε ενδιαφερόμενος έλεγε την γνώμη του για το οικονομικό πρόγραμμα. Οι κρατικές εφημερίδες καθιέρωναν δήθεν ειδικές σελίδες και πάει λέγοντας...

    Έτσι νόμιζε ο λαός. Ό μως η "παλλαϊκή συζήτηση" ήταν ένα τέχνασμα. Μία απάτη, με θύμα τον λαό και σκοπό την άμβλυνση της αντίθεσης του προς το καθεστώς. Και το πιο ωραίο από όλα είναι ότι ακολουθούσε "νέα ζύμωση", για να κληθεί ό λαός να εκτελέσει το οικονομικό πρόγραμμα, αφου υποτίθεται ότι ήταν δικό του, έργο του και συνισταμένη των γνωμών του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ. ΠΗΡΑΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟ.ΠΟ ΓΙΑ ΝΤΑΝΤΕΜΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.

    ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΗΘΗΚΕ ΛΕΕΙ ΕΝΤΟΝΑ....Ο ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ.

    ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΥΠΔΙΚΟΥ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΦΡΟΥΡΟ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΚΑΘΗΚΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΝΤΟΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΛΑΝΙΑΡΗΔΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ.

    ΓΚΑΙΓΚΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρονιά μεγάλων προκλήσεων το 2010
    Χρονιά μεγάλων προκλήσεων είναι για την Κυβέρνηση, το 2010. Ανάμεσα στα ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν, είναι η μείωση του ελλείμματος, το πρόγραμμα σταθερότητας, που η χώρα μας θα πρέπει να καταθέσει στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή ως τις 15 Ιανουαρίου, αλλά και ο εξορθολογισμός των δημοσίων δαπανών. Υπό το άγρυπνο βλέμμα των Βρυξελλών ο Υπουργός Οικονομίας Γιώργος Παπακωνσταντίνου έχει να διανύσει μπροστά του, έναν πραγματικό μαραθώνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΣΟΚ

    ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΩΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΕΡΝΕΤΑΙ...

    ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΠΡΕΠΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ/ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ!!

    ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΜΗΛΙΩΝΗ

    - ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΑΓΕ ΑΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΒΑΝΟ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΑΡΝΗΘΕΙ? ΡΩΤΗΣΕ Ο ΣΑΚΗΣ Ο ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ
    - ΓΙΑΥΤΟ Η ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΗΛΙΚΙΩΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΗΛΙΚΑ ΑΙΤΟΥΝΤΟΣ!! ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ

    ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.... ΕΙΠΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ


    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΟΙ

    ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ !!

    ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση