GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι έχοντες και κατέχοντες ...στα πρωτοσέλιδα

Aπό το http://greekmme.blogspot.com/ @ΤΟ στοίχημα της Οικονομίας και το αγροτικό μαζί με τους νέους φόρους αλλά και τους...σεισμούς καταγράφ...

Aπό το http://greekmme.blogspot.com/

@ΤΟ στοίχημα της Οικονομίας και το αγροτικό μαζί με τους νέους φόρους αλλά και τους...σεισμούς καταγράφει ο Κυριακάτικος Τύπος με πρωτοσέλιδα που δεν ταυτίζονται μεταξύ τους καθώς η θεματολογία ποικίλει αυτή την φορά. Αρχίζουμε με την 'Real News' που γράφει στο κεντρικό της θέμα 'Εφιάλτης-Η απειλή της χρεωκοπίας και η αντίδραση της Αθήνας-Ποιοί διακινούν σενάρια για την έξοδο της Ελλάδας απο την Ευρωζώνη και την επιστροφή της δραχμής και ποιές οι δεσμεύσεις Παπανδρέου σε Κομισιόν και Μπαρόζο'.
@Αναλογο είναι το θέμα απο το 'Πρώτο Θέμα' που υποστηρίζει ότι 'Σύστημα προσωπικής περαίωσης για να γεμίσουν τα ταμεια του Κράτους-Εκτακτος νόμος για έχοντες και κατέχοντες-Ερχεται φόρος 5.000 ευρώ σε όποιον θέλει να δικαιολογήσει ακίνητα, καταθέσεις ή σκάφη που αποκτήθηκαν την τελευταία δεκαετία'.
@Διαφορετικό το κύριο θέμα απο την 'Veto' που αποκαλύπτει σύμφωνα με...

το ρεπορτάζ της 'ΤΟ δίδυμο χτύπημα στην Φωκίδα ξυπνάει εφιάλτες απο το Αίγιο του 1995-Φοβούνται μεγαλύτερο σεισμό-Απο τον Νοέμβριο είχε προειδοποιήσει ο Βαρώτσος-Στο Ιόνιο και τον Κορινθιακό τώρα η προσοχή'. Το 'Αρθρο' καταγράφει ότι 'Κρυφό χρέος 45 δις Ευρώ-Σόκ απο την Εκθεση Επιτροπής που ανακαλύπτει νέες μαύρες τρύπες'.
@Ο 'Ελεύθερος Τύπος' ασχολείται με τις δηλώσεις Σαμαρά γράφοντας ότι 'Μήνυμα του Αντώνη Σαμαρά εντός και εκτός Ν.Δ.-Δεν χαριζόμαστε σε κανέναν- Δεν θέλω να κυβερνήσω σε ερείπια και θέλω να εμποδίσω να καταρρεύσουν τα πάντα'. Πικρό το άρθρο απο 'το Βήμα' που αναφέρει ότι 'Η Κυβέρνηση συμπιέζεται μεταξύ αγροτών και αγορών-Σύνδρομο Τιτανικού ενώ η χώρα απειλείται με πτώχευση-Οι συσκέψεις, οι συντεχνίες και οι καθυστερήσεις'.
@Με τις επιστολές ασχολείται η 'Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία' που υπογραμμίζει ότι 'Αποκαλυπτήρια για τις σχεσεις του Νο1 με τη Ν.Δ.-Καραμανλής ευχαριστεί Χροστοφοράκο- Μια επιστολή που χρήζει απαντήσεων'. Ανάλογο το κύριο θέμα απο το 'Εθνος' που καταγράφει ότι 'Η ανόρθωση της οικονομίας θα είναι μια φοβερή δοκιμασία- Βόμβες Πάγκαλου-Δεν υπάρχει σχέδιο Β και αν αποτύχουμε καταστραφήκαμε'.
@Με εργασιακά ασχολείται η 'Απογευματινή' που τιτλοφορεί το θέμα της 'Το τελικό σχέδιο της Κυβέρνησης για τις εισοδηματικές και ασφαλιστικές αλλαγές-Ανατροπές σόκ για τους Δημόσιους υπαλλήλους- μειώσεις μισθών μέχρι και 400 ευρώ μηνιαίως'.

3 σχόλια

  1. Πολύ "σοβαρή" η καταγγελία της Ελευθεροτυπίας... δημοσίευσε επιστολή αθωότητας του Καραμανλή...

    ...γιατί δεν υπάρχει σοβαρός άνθρωπος που να πιστεύει ότι κάποιος στέλνει ευχαριστήρια επιστολή σε κάποιον που τον λάδωσε!!!!

    Πέρα λοιπόν απ' όσα ειπώθηκαν, περί τυπικών επιστολών που στέλνονται από διάφορα γραφεία κατά καιρούς...

    ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΤΣΟΥΞΕ...

    ΤΟΣΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ 4η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ...

    Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΠΟΝΣΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΗΛΙΘΙΕ ΠΑΣΟΚΟΜΟΥΡΗ ΑΠΟΛΟΓΗΣΟΥ
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ

    ΑΛΤΑΡΑΔΕΣ.....
    Ο κύριος Λοβέρδος, υπενθυμίζοντάς μας, την κακή οικονομική κατάσταση των ταμείων, μας θύμιζε και κανένα ονοματάκι υπευθύνου, θα ήταν ακόμα πιο έγκυρος και αξιόπιστος…
    Ζητάει απεγνωσμένα έσοδα, για να πληρώσει τις συντάξεις και τα επιδόματα του ταμείου ανεργίας, ο άνθρωπος, και δεν ξέρει που να τα βρει.

    Ε, να του θυμίσουμε και εμείς κάτι. Να του θυμίσουμε αυτό που επιμελώς όλοι δείχνουν να μην το θυμούνται….

    Ας ρίξει μια ματιά, να δει τι χρωστάει στο Ι.Κ.Α. ο Κουρής….Ο μεγαλοεκδότης Γιώργος Κουρής και ο γιος του Ανδρέας….
    Μια ματιά μονάχα φθάνει….Αεροπλάνο για να τον κάνει….Που λέει και το άσμα…..
    Τι χρωστάει το συγκρότημα Λαμπράκη-Ψυχάρη, Τεγόπουλου, Αλαφούζου, Κυριακού…._____________________
    Για δες Υπουργέ μου, τι χρωστάνε οι εκδότες….
    Έτσι γίνεται εκδότης ο κάθε ένας, με ..........
    τέτοιες στιβαρές πλάτες, σαν τις δικές σας, κύριοι της πολιτικής….Που πια….απα πα πα πα, δεν είστε καθόλου, μα καθόλου διαπλεκόμενοι.

    Το δήλωσε πριν τις εκλογές και ο Πρωθυπουργός μας : ¨ Δεν χρωστάμε σε κανέναν ¨ ….. Ούτε της Μιχαλούς;
    Ή μήπως πάτε να μας σαλτάρετε, για να χρωστάμε εμείς σ’αυτήν;

    Κύριε Λοβέρδο, άσε την ¨παράσταση¨ και μην μας κάνεις τον Μινωτή. Τον συγχωρεμένο. Καλό το έργο σου, αλλά έχει πολλούς…¨ δράκους¨ …..
    Θες να σου θυμίζω κι άλλους;

    Ρίξε μια ματιά να δεις πόσο χρεωμένος είναι στο Ι.Κ.Α. ο Βαρδινογιάννης, ο Κοντομηνάς, ο Μίνωας Κυριακού…..Εντάξει, ωραίοι είναι όλοι τους ¨για αυτό και έχουν χρέη ¨ ….
    Αυτοί όμως….ωραίοι.
    Και εμείς ΜΑΛΑΚΕΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΑΔΙΑΚΡΙΤΗ ΚΡΙΣΗ
    ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΑΘΜΑΡΧΕΣ ΚΙ ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΟΥΝ... -ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΕΝΑ ΜΟΤΕΡ ΤΕΤΡΑΧΡΟΝΟ 5 ΙΠΠΩΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 280ΕΥΡΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΔΩ 950,Ο ΜΙΣΘΟΣ ΕΔΩ 700 ΕΚΕΙ 1750,ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΡΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΑ ΟΠΟΥ ΓΗΣ. -ΤΑ ΥΠΝΩΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΛΗΓΜΕΝΑ.!!!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΟΙ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ.!!ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΜΑΣ. -ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ ΣΤΕΛΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑ ΜΑΣ,ΤΩΡΑ ΚΟΒΩΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΙΜ,ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ 100% Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ, ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΤΕΛΟΣ ,Κ.Ο.Κ.,ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΔΑΝΕΙΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΑΓΚΕΣ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ,ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΟΝ ,ΜΕ ΦΕΣΩΜΕΝΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ; -Ο ΑΙΔΕΣΙΜΩΤΑΤΟΣ ΝΤΕΣΜΟΝΤ ΤΟΥΤΟΥ ,ΕΙΠΕ , ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ,ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ Η ΚΡΙΣΗ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ,ΚΑΘ'ΟΣΟΝ ΩΣ ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΑΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΕΡΓΑΣΤΗΚΑ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΒΑΛΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΓΩΝΙΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΟΥ ,ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟ 32 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΛΑ ΤΟ 1/4 ΤΟΥ ΕΦ ΑΠΑΞ ΣΤΟ ΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΩ ..ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΜΟΥ ΜΕ 11000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ Η ΕΦΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΠΕΝΤΑΡΟΔΕΚΑΡΕΣ ,ΜΕΝΩ ΣΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΖΩ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ,ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΣ ΑΓΧΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Η ΛΩΠΟΔΥΣΙΑ !!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΜΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ,ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ,ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΤΑΙ,ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ,ΚΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ ,ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση