GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένα κράτος για κλάματα...

Από την Ρούλα Τ. Στον Πειραιά ζει μια γυναίκα με αναπηρία άνω του 67% και λαμβάνει από το κράτος ένα επίδομα πρόνοιας 280 ευρώ ανα δίμηνο. Τ...

Από την Ρούλα Τ.

Στον Πειραιά ζει μια γυναίκα με αναπηρία άνω του 67% και λαμβάνει από το κράτος ένα επίδομα πρόνοιας 280 ευρώ ανα δίμηνο. Τώρα το ζει είναι σχετικό. Μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2009 που ζούσε ο πατέρας της ο οποίος έπαιρνε από το ΙΚΑ σύνταξη 850 ευρώ μπορεί κανείς να πει ότι ζούσε, αφού πλήρωναν και ενοίκιο 300 ευρώ τον μήνα. Από τον Σεπτέμβριο που πέθανε ο πατέρας της δεν έχει να πληρώσει το ενοίκιο, ούτε καν και να φάει με 280 ευρώ ανα δίμηνο και ζει από την φιλανθρωπία των συνανθρώπων μας.
Οι ιδιοκτήτες δεν της ζήτησαν ποτέ το ενοίκιο και ούτε το θέλουν αφού κατανοούν την κατάστασή της. ΄Ομως οι άνθρωποι είχαν ήδη δρομολογήσει διαδικασία πώλησης του ακινήτου η οποία...

ολοκληρώθηκε και μέχρι τέλος Ιανουαρίου η γυναίκα αυτή θα μείνει στον δρόμο. Και λέω θα μείνει στον δρόμο γιατί με 280 ευρώ ανά δίμηνο δεν μπορεί να νοικιάσει σπίτι. Την σύνταξη του πατέρα της δεν μπορεί να την πάρει αν και είναι ανύπαντρη και ανάπηρη γιατί ο κανονισμός συντάξεων του ΙΚΑ ορίζει ότι αφού δεν είχε καταστεί ανάπηρη πριν τα 18 της χρόνια δεν την δικαιούται. Η Μητρόπολη Πειραιά και η Μητρόπολη Αθηνών δεν μπορούν να της προσφέρουν στέγη, η Πρόνοια του Πειραιά δηλώνει ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτε άλλο πέραν της σύνταξης και της δωρεάν περίθαλψης. Ρωτώ λοιπόν τον αρμόδιο Υπουργό, ρωτώ το Κράτος, αυτή η γυναίκα τι θα απογίνει. Γιατί με την νομοθεσία της στερείτε αυτό το μικρό δικαίωμα που έχει στην αξιοπρέπεια. Είναι ντροπή εν έτει 2010 να υπάρχουν τέτοιες καταστάσεις και οι αργόμισθοι της ΕΡΤ και άλλοι πολλοί να παίρνουν εκατομμύρια.
Θα πρέπει να ντρεπόμαστε για την κατάντια του κράτους που μπορεί να δίνει εκατομμύρια και δεν μπορεί να δώσει μια σύνταξη έστω και κατ' εξαίρεση σε έναν φτωχό συμπολίτη μας. Τα στοιχεία της κυρίας είναι στην διάθεση όποιου κρατικού φορέα διαβάζει και ενδιαφερθεί
Για ευνόητους λόγους δεν μπορώ να τα βγάλω στο διαδίκτυο.
Ρούλα email : takis.roula@gmail.com

14 σχόλια

  1. ΙΣΤΟΡΙΑ - για να μη ξεχνουμε!
======================
ΜΕΤΑ τη μεταπολιτευση με τον Καραμανλη, τον θειο, πρωθυπουργο, ολοι ελπιζαμε σε μια καλυτερη εποχη απο την δικτακτορια και ώ του θαυματος ακουστηκε η μαγικη λεξη ΛΙΤΟΤΗΣ για ολους ταχα δηθεν.
Περασαν 7 χρονια και ηρθε ο Ανδρεας που βρηκε ΚΑΜΕΝΗ ΓΗ ξανα λιτοτης ταχα δηθεν.

Το 89 επεσε το ΠΑΣΟΚ εν μεσω οικονομικων σκανδαλων και ηρθε η κυβερνηση εθνικης ενοτητας με την ιστορικη συμφιλιωση του Φλωρακη με την δεξια και προθυπουργο τον Τζανετακη και τον Ζολωτα.
Ελα ομως που δεν μπορουσαν να πληρωσουν ουτε μισθους ουτε συνταξεις. Εκλογες και στην εξουσια ερχεται ο Μητσοτακης που αρχιζει να πουλαει οτι εβρισκε μπροστα του, τα τσιμεντα, ιδιωτικοποιηση οτε, πουλημα δεκο και παει λεγοντας. 
Τον ριχνει ο Σαμαρας με τον Συμπιλιδη για το θεμα διαλυσης της Γιουγκοσλαβιας και κατ' επεκταση των Σκοπιων και ερχεται παλι ο Ανδρεας χειρουργημενος και βρισκει αδεια ταμεια. 
Με την επιδεινωση της αρρωστιας του αναλαμβανει ο Σημιτης και εξαγγελει νεο προγραμμα ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ.
Αυτο το εργο παιχθηκε μεχρι το 2004 οπου αφου πηραν (οτι ειχε ο λαος αποταμιευσει με χρονια δουλειας) στο χρηματιστηριο και φαγανε τον αμπακα καταχρεωσαν με δανεια την χωρα για την αναληψη των ολυμπιακων αγωνων και μοιραια πεσανε σαν ωριμα φρουτα. 

Ηρθε ο Καραμανλης ο νεωτερος, φρεσκος και με ονειρα επανιδρυσης του κρατους απο την σηψη και την διαφθορα. Παρελαβε ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ οικονομια με σωρεια σκανδαλων με υπευθυνους και υπαιτιους. Ομως ουδεις ποτε τιμωρηθηκε και αντ αυτου εβαλε τον αλογοσκουφη να μοιραζει και να χαριζει δισεκατομμυρια στους τραπεζιτες που σακατεψαν την κοινωνια ως νομιμοι τοκογλυφοι μαζι με μια καστα οικογενειων που εδω και χρονια ρουφανε το αιμα του δημοσιου.
Εδω αρχιζει ο χορος των σκανδαλων ομολογα βατοπεδια siemens κουμπαροι sex και βια βαρθολομαιος αυτοκτονιες dvd,δικηγοροι σε καταθλιψη,της πουτανας δηλαδη εν μεσω κρισης.
Το επανιδρυση εγινε επανα-χαλασμα και ο φρεσκος εφυγε ηρωικα νυχτα! 
Ηρθε ο ευγενικος ΓΑΠ να παραλαβει κι αυτος(!) ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ και να χτυπησει την διαφθορα και να φτιαξει εκ νεου το κρατος που πλεον δεν υφισταται.
Αυτη περιπου ηταν διαδρομη των τελευταιων 35 ετων με τα προσωπα αυτα πρωταγωνιστες.
ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΘΙΑΣΟ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ; 
Για εμας οι φοροι και η λιτοτητα και για καποιους ακρατος πλουτισμος, χλιδη, προκληση και σταρχιδισμος.
Μηπως πρεπει κατι να κανουμε πλεον σαν Λαος και οχι σαν μαλακες υπηκοοι φεουδαρχων; 
Μηπως πρεπει να απαιτησουμε την δημευση των περιουσιων ολων των πολιτικων που εμπλεχτηκαν σε σκανδαλα έμμεσα ή αμεσα; 
Μηπως καποιοι κυριοι μεγαλοσχημοι πρεπει να βλεπουν την ζωη τους πισω απο τις μπαρες; 
Ρωταω μηπως ειναι ωρα να ξυπνησουμε απο τον ληθαργο των συντεχνιακων και κομματικων συμφεροντων μας. Μηπως ηρθε η ωρα να γραψουμε στα αρχιδια μας τον fits mits morgan stanley και ολα τα αρχιδια τυπου νομισματικο ταμειο και ολα τα συναφη μπουρδ@λα;
    Γιατι και ο βαθυς υπνος εχει το ξυπνημα του!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την συνταξη του πατερα της, αφου ειναι ανυπαντρη, ΠΡΕΠΕΙ να την δικαιουται, ανεξαρτητα που ειναι αναπηρη
    Ενας δικηγορος θα μπορουσε να βοηθησει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΣΟΚ. πρώτα ο πολίτης !@#$$%%$*

    Κίνητρα για να γίνεις Ρουφίανος.

    Προσπαθεί το κράτος να βρει τρόπο να κυνηγήσει τη φοροδιαφυγή και πρόκειται να δημιουργήσει γραμμή καταγγελιών, όπου θα μπορεί να πάρει κάποιος τηλέφωνο και θα καταγγέλλει το φοροφυγά.
    Αυτό λέει ο Παπακωνσταντίνου στον Σρόιτερ. Μάλιστα ανέφερε ότι....πολλοί φίλοι του υπουργού, πηγαίνουν σε μαγαζιά και του λένε καλά βλάκας είμαι εγώ που πληρώνω και αυτός δεν μου κόβει απόδειξη;

    Ο Παπακωνσταντίνου μετά από επιμονή του Σρόιτερ είπε ότι τελικά στους πολίτες που δίνουν τους φοροφυγάδες θα ταχυδρομείται μια επιστολή που θα επιβραβεύει τον πολίτη για το δόσιμο...
    Μμμμ... Κάτι δεν μας αρέσει εδώ...

    πασοκ. ΠΡΩΤΑ Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτη ειναι η Ελλαδα,εδω οι νομοι υπερβαινουν τις αναγκες των πολιτων για τους οποιους φτιαχτηκαν.
    Εδω αν δεν κλεψεις και εξαπατησεις μενεις ετσι,στον δρομο.
    Εχω την εμπειρια απο τις επιδοτησεις της προνοιας,καθως και τις γραμμουλες των νομων που αποκλειουν τους πολιτες με ειδικες αναγκες η με αναπηρια απο συνταξεις.

    Την ιδια ωρα πολλοι χωρις αναπηρια παιρνουν ανετα τις ιδιες συνταξεις και εργαζονται συγχρονως.
    Εχουν πει να ελεγξουν τις μαιμου συνταξεις αλλα πως μπορει μια μαιμου να ελεγξει την αλλη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥΧΟΥΜΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΕ.
    ΑΠΛΑ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ.
    ΜΗ ΚΛΑΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΟΥ ΚΛΑΨΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κράτος για κλάματα, γιατί πρώτα απ' όλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δώστε την Πετρούλα ατόφια και καθαρά στον λαό, με το κορμί της, με το νάζι της, με το ταπεραμέντο της, κύριοι του STAR, και μην της βάζετε τρικλοποδιές με τις αχαραχτήριστες δεσποινίδες που ρίχνετε στο πλάι της όταν λέει τον ΚΑΙΡΟ, και στο κάτω κάτω αν σε κάποιον από εσάς δεν έκατσε να πηδηχτεί να μην την πληρώσουμε εμείς. ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΚΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΟΙ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ.
    Η ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕΤΟ ΤΑ ΣΑΒΑΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΕΠΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 100 ημέρες με πολλά λόγια της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και λίγα από εμάς
    Έλεγαν ότι λεφτά υπάρχουν. Τώρα λένε ότι δεν υπάρχουν.
    Έλεγαν ότι θα διεκδικήσουν από την Ευρώπη υποστήριξη και θα κάνουν κοινωνική πολιτική, έσπερναν ελπίδες στον ελληνικό λαό για καλύτερη ζωή. Τώρα δεν μπορούν να υπερασπίσουν τα συμφέροντα της Ελλάδος και των Ελλήνων. Σέρνονται στα ποδιά των Ευρωπαίων γραφειοκρατών, ζητώντας ελεημοσύνη, αλλά και εκεί δεν μπορούν να διευκρινίσουν τι θέλουν.
    Κανένα σοβαρό μέτρο για την ανάπτυξη και ενίσχυση οικονομικής δραστηριότητας, μείωσης ανεργίας. Αλλάζοντας καθημερινά τις προτάσεις της κυβέρνησης, κατασκευάζοντας νέους φόρους, βομβαρδίζουν ψυχολογικά τους Έλληνες και σπέρνουν αβεβαιότητα, πνίγοντας κάθε δυνατότητα επενδυτικής δραστηριότητας και ζωντανεύσης της αγοράς.
    Λένε πολλά για την πράσινη ανάπτυξη, αλλά καμία διευκρίνηση τι είναι αυτό, που, πως και πότε θα γίνει, και ιδιαίτερα πόσο θα κοστίσει. Έχουμε σήμερα την πολυτέλεια να επενδύσουμε στην πράσινη δηλαδή ποιοτική ανάπτυξη, όταν πνιγόμαστε ?.
    Για την αντιμετώπιση της σπάταλης στο δημόσιο κάνουν πρόταση για μείωση των βουλευτικών αποζημιώσεων κατά 5%, αντί κατά 50% σε όλους βουλευτές, υπουργούς, υφυπουργούς, γενικούς, ειδικούς γραμματείς, σύμβουλους, προέδρους των ΔΕΚΟ, υπέρογκη χρηματοδότηση των ιδρυμάτων των πρώην πρωθυπουργών κ.τ.λ.π. που είναι υπεύθυνοι για όλη αυτή την κατάσταση της χώρας μας αλλά συνεχίζουν να έχουν μεγάλες αμοιβές (100-200-500 χιλιάδες ετήσιος). Για να κόψουν κάθε σπάταλη πρέπει να κάνουν σοβαρές ρίξεις με το σάπιο δημιουργία τους και όχι να κοροϊδεύουν τους Έλληνες με τεχνάσματα με μείωση 5% στα άδικα αμειβομένων βολεμένων και με την επιβάρυνση των πραγματικά εργαζόμενων, που με τον κόπο και ιδρώτα προσπαθούν να επιβιώσουν με σχετική ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
    Λένε για «εγκλήματα» των προηγούμενων κυβερνήσεων, αλλά δεν θέλουν να καταδικασθεί κανείς για τα εγκλήματα αυτά. Δεν κατήργησαν τον νόμο περί «ανευθυνότητας» υπουργών και μείωσαν της ποινές μεγαλέμπορων ναρκωτικών.

    Αντί να περνούν σοβαρά, αναγκαία και δίκαια μέτρα αντιμετωπίσεις δημιουργημένης απ΄ αυτούς οικονομικής κρίσης, έχουν στην πρώτη προτεραιότητα το να δώσουν ιθαγένεια στους μετανάστες και να αλλάξουν διοικητικά την Ελλάδα.
    Αυτά τα ζητήματα είναι για να ασχοληθούμε σήμερα όταν «καίγεται» το σπίτι μας?
    Για να ξέρει ο κόσμος ότι οι αλλοδαποί με την ισχύουσα νομοθεσία έχουν δικαιώματα να πολιτογραφηθούν μετά της 10 έτη νόμιμης παραμονής στην Ελλάδα όπως σε όλα τα οργανωμένα Κράτη . Το ίδιο ισχύει και για τα παιδία τους. Τι θα κάνουν την ελληνική ιθαγένεια τα γεννημένα στην Ελλάδα ξένα, μη ομογενής παιδιά? Μήπως να βοηθήσουν στους γονείς τους, που θα γίνουν ως γονείς του έλληνα πολίτη και θα έχουν νόμιμο δικαίωμα για την κτήση της ελληνικής ιθαγένειας ?
    Γιατί τόση βιασύνη να δώσουν στους παράνομα νομιμοποιημένους αλλογενείς την ελληνική ιθαγένεια σε 5 χρόνια παραμονής με μειωμένο παράβολο και γιατί να περνούν μέρος στις τοπικές εκλογές και αύριο στη βουλή οι αλλοδαποί που δεν έχουν πολιτογραφηθεί ?.
    Γιατί τόση βιασύνη με την διοικητική διαίρεση της Ελλάδος τώρα που έχουμε πιο σοβαρά προβλήματα να λύσουμε ?. Δεν ξέρουν ότι αυτή η μεταρρύθμιση θα απομακρύνει τον πολίτη από την τοπική εξουσία, θα μας απασχολήσει μέχρι το φθινόπωρο, θα κοστίσει 4-5 δισεκατομμύρια και με αυτήν την βιασύνη σίγουρα θα έχει πολλές ατέλειες.?.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΝΤΡΗ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟΡΗ, ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ.
    ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ; ΤΟ ΙΚΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑΜΕΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ.
    ΑΦΟΥ ΒΓΟΥΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΑ :"ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ ΚΑΜΜΕΝΗ ΓΗ ΚΑΙ ΞΗΛΩΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ".
    ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΟΙ ΑΝΤΟΧΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ.
    ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΑΡΙΟ.
    ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ.
    ΟΣΟ ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, Η ΟΡΓΗ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ.
    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΙΧΝΗ ΥΠΟΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΟΣ, ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΟΥΑΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ.

    Που ήταν όλοι οι δημοσιογράφοι, οι οποίοι σκίζουν εδώ και κάποια χρόνια τα κολάν τους για την δημοκρατία, όταν γινόταν παραχώρηση στην Τσάντ και το ίδρυμα δημόσιας περιουσίας ?

    Με τί ανταποδοτικό όφελος δωρίστηκε μια ολόκληρη έκταση 8.866 τ.μ. με το κτίσμα μαζί.
    Πόσο οφελήθηκαν οι Έλληνες από αυτην την προσφορά ?
    Πόσο εύκολα οι σημερινοί κυβερνώντες προσφέρουν γή ?

    Τί ευθύνη έχει το GAP όταν χαρίζονται στρέμματα της χώρας στην μητέρα του, Τσάντ ?
    Που είναι όλοι αυτοί που σιχαίνονται την αδικία ?
    Που είναι όλοι όσοι υπερασπίζονται την δικαιοσύνη ?
    Αφώνου και αλάλου γωνία ?

    Από πότε έχουμε άτυπη βασιλεία και προσφέρουμε εκτάσεις στη βασιλομήτωρ ?
    Τί καραγκιοζιλίκια είναι αυτά ?
    Τί είδους εξαπάτηση ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. αμα παει στη....τατιανα στεφανιδου η σε κανα αλλο σουργελο μπορει να συνεχισει να..."ζει" εαν οχι θα ψοφησει σα το σκυλι γαμω τη τηλεδημοκρατια μου μεσα....και τολμανε να μιλανε για δημοκρατια τα ρεμαλια που καταντησαν τον ελληνα επετη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ελλας αλλοδαπων ληστων ειναι τωρα πια, εχουν και υπουργειο πλεον το υπουργειο προστασιας του πολιτη, σε λιγο καρο θα εχουν και βουλευτες, σε λιγα χρονια υπουργους και ετσι απλα θα σβησει ενα εθνος που αντεξε στους αιωνες
    Υ.Σ. πω πβ φασιστας και ακροδεξιος που ειμαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση