GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιστολή των παραγωγών...

...ψηφιακών προγραμμάτων προς την Διοίκηση της ΕΡΤ. Δίδουν προθεσμία για την εξόφληση των οφειλών της έναντί τους Αθήνα 12-01-2010 Προς ΕΡΤ ...

...ψηφιακών προγραμμάτων προς την Διοίκηση της ΕΡΤ. Δίδουν προθεσμία για την εξόφληση των οφειλών της έναντί τους


Αθήνα 12-01-2010
Προς
ΕΡΤ ΑΕ
Υπ` όψη ΔΣ.
Κοιν. Κ. Πάνο Λουκάκο
Εντεταλμένο σύμβουλο και υπεύθυνο για θέματα ψηφιακής

Αγαπητοί κύριοι,
όπως γνωρίζετε, στις 31-12-2009 έληξε η προθεσμία κατά την οποία η ΕΡΤ ΑΕ όφειλε να εξοφλήσει τις οφειλές που προκύπτουν από τις μεταξύ μας υπογεγραμμένες συμβάσεις, για την παραγωγή τηλεοπτικού προγράμματος για ΑμεΑ.
Δυστυχώς έως και σήμερα και ενώ έχουμε εκπληρώσει όλες τις συμβατικές μας υποχρεώσεις, δεν έχουμε εισπράξει ούτε ένα ευρώ από το σύνολο των χρημάτων που μας οφείλονται. Επιπροσθέτως η υπεύθυνη οικονομικών υπηρεσιών κα. Δ. Φακλή μας ενημέρωσε ότι ...

η ΕΡΤ δεν μπορεί να μας πληρώσει από ίδιους πόρους διότι τότε δεν θαεισπράξει τα χρήματα από τον φορέα χρηματοδότησης και αυτά θα χαθούν.
Όλα αυτά τα χρόνια, οι περισσότεροι από εμάς έχουμε συνεργαστεί αρμονικά με την ΕΡΤ παραδίδοντας εκατοντάδες ώρες τηλεοπτικού προγράμματος, στηρίζοντας με κάθε τρόπο την Δημόσια τηλεόραση. Δυστυχώς σήμερα, με αφορμή την μη έγκαιρη εξόφληση μας, δημιουργούνται τεράστια και δισεπίλυτα οικονομικά προβλήματα που απειλούν την επαγγελματική μας υπόσταση, τις σχέσεις μας με τους συνεργάτες και πολύ περισσότερο τις υποχρεώσεις μας προς το Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν χρήματα για να πληρωθεί έως τις 20/01/2010 το τεράστιο ποσό που αφορά ΦΠΑ , ΦΜΥ και εισφορές στο ΙΚΑ.
Στο διάστημα υλοποίησης αυτών των παραγωγών, αρκετοί από εμάς αναγκασθήκαμε να δανειστούμε με επαχθείς όρους, να βάλουμε υποθήκες τα σπίτια μας, να ζητήσουμε πίστωση από συνεργάτες και προμηθευτές, βασιζόμενοι στην μεταξύ μας σύμβαση και στην ρητή διαβεβαίωση ότι θα έχουμε εξοφληθεί το αργότερο έως 31-12-2009.
Αγαπητά μέλη του ΔΣ της ΕΡΤ ΑΕ, επειδή βρισκόμαστε σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση θα θέλαμε να μας ενημερώσετε εγγράφως εντός 3 ημερών για τις προθέσεις της εταιρείαςσχετικά με τον χρόνο και τον τρόπο πληρωμής των ανειλημμένων υποχρεώσεών της προς εμάς.
Με λύπη μας σας ενημερώνουμε ότι μετά την λήξη της ανωτέρω προθεσμίας θα αναγκαστούμε να ασκήσουμε κάθε νόμιμο δικαίωμά μας για να διασφαλίσουμε τηβιωσιμότητα των επιχειρήσεών μας.
Με τιμή,
(οι παραγωγοί ψηφιακών τηλεοπτικών προγραμμάτων)

8 σχόλια

  1. ΦΑΓΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΛΑ . ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΟΦΛΗΣΟΥΝ . ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΑΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΥΣ ΥΠΑΛΛΛΗΛΙΣΚΟΥΣ ΝΑ ΠΑΤΣΙΣΕΤΕ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΡΙΟΙ ΔΗΜΟΣΥΝΤΗΡΗΤΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ
    ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΩΦΕΙΛΟΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΚΥΡΙΟ ΛΟΥΚΑΚΟ ΠΑΝΟ ΕΚΛΕΚΤΟ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ.
    ΑΥΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕΥΩΝ ΡΟΥΣΟ... ΜΕ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ ΜΗΝΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ.
    ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΟ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΚΟΥΜΠΑΡΩΝ,ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΩΝ Η ΚΑΤΙΔΙΑΝ,Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΚΟΥΜΠΑΡΙΑΤΙΚΑ.
    ΟΧΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕ ΚΥΡΙΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΤ , ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΥΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΑΠΛΗΣΤΩΝ,ΑΝΟΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΧΟΡΤΑΓΩΝ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΥΡΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΜΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ,ΤΟΥ ΛΟΥΚΑΚΟΥ,ΤΟΥ ΚΕΚΗ ,ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ,ΤΟΥ ΣΑΛΑΣΙΩΤΗ,ΤΟΥ ΧΟΥΛΙΑΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΡΟΥΣΟΚΟΠΡΟΣΚΥΛΩΝ ΠΟΥ ΡΟΥΦΗΞΑΝ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ ΤΗΣ ΕΡΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κοιν. Κ. Πάνο Λουκάκο
    Εντεταλμένο σύμβουλο και υπεύθυνο για θέματα ψηφιακής
    ////////////////////////////////
    Eντεταλμένο????
    Σύ είπας.Άντε...έγραψες.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ? ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ? ΚΑΛΑ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ. ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΖΕΙΤΕ? ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ. ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΦΕΡΑΤΕ ΣΤΟ ΚΑΚΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΤΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΑΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΑΚΗΔΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ Η΄ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΔΕ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ? ΑΝ ΚΛΕΨΕΙΣ ΕΝΑ € ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΦΥΛΑΚΗ, ΑΝ ΚΛΕΨΕΙΣ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ, ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΚΥΡΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΥΠΟΥΡΓΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ANΕΦΘΥΝΟΥΠΕΥΘΥΝE ΤΗΣ ΕΡΤ ΚΥΡΙΕ ΓΕΡΟΥΛΑΝΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΗΛΘΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΟΡΙΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟ.ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΕΣ ΚΕΝΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΗΜΙΜΕΤΡΑ.
    ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΗ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΕΠΙ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΥΝΤΗΡΗΤΗ ΕΡΤ.
    ΤΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ΡΟΥΣΟΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ (κουμπάροι ,φίλοι κολλητοί και σφουγγοκωλάριοι )ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΦΑΜΠΡΙΚΑ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ ΕΚΑΤΟ ΤΩΡΑ ΗΜΕΡΕΣ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΓΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΦΡΕΝΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΔΗΦΑΓΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΝΑΠΟΛΟΓΗΤΑ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ ΜΙΑΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.
    ΑΝ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ , ΛΙΓΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ,ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ, ΝΑ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΑΡΑΥΤΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΥΠΟΖΥΓΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΔΗΜΟΣΙΟΥ ΟΤΙ ΕΒΑΛΕ ΨΑΛΙΔΙ ΣΤΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΩΝ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΡΤ.
    ΛΑΘΟΣ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΟΝ ΑΧΟΡΤΑΓΟ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΑΞΟΝΙΚΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΝΑ ΡΟΥΦΗΞΕΙ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΥ ΤΗΣ ΕΡΤ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΒΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΓΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ…
    ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!!!ΑΡΚΕΤΟ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΠΛΗΣΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΣΠΕΡΤ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΠΟ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΗΣ.
    Η ΡΕΜΟΥΛΑ ,Η ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΡΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΩΛΗΣ ΕΡΤ.
    ΑΝ Ο ΒΡΑΔΥΠΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ... ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ ΔΕΝ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΔΑΦΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΡΟΥΦΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΕΡΤ,ΔΕΝ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΙΛΑΔΙΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ,Η ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ ΘΑ ΕΞΑΠΛΩΘΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΥΝΤΗΡΗΤΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.
    ΤΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΜΑΚΑΚΙΑΣ...
    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΑΛΗΤΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ναιΛΙΓΑ ΕΙΧΑΤΕ ΒΟΥΤΗΞΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΩΛΟΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ.ΡΕ ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΑΜΗΣΙ και χωρίς ΣΑΛΙΟ..
    θέλετε Αληταράδες Λοβέρδο και Παπακωνκατσέληδες του ΠΑΣΟΚ
    ----------------------------
    Εδωσαν το επίδομα αλληλεγγύης σε 22.000 λαθρομετανάστες «σκηνίτες»!

    18 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΣΕ «ΔΕΝΔΡΙΤΕΣ» ΜΕ ΑΦΜ

    Επίδομα αλληλεγγύης πήραν λίγο πριν από τα Χριστούγεννα 22.000 «σκηνίτες» και «δενδρίτες»!
    Στην αγωνία της να δείξει κοινωνικό πρόσωπο, η κυβέρνηση δεν προχώρησε σε διασταύρωση στοιχείων, αλλά θεώρησε ως δικαιούχους του επιδόματος των 800 ευρώ όλους τους χαμηλόμισθους που είχαν ΑΦΜ...

    Με τον τρόπο αυτό, όμως, δεν ελήφθη υπόψη ότι οι λαθρομετανάστες -στην προσπάθειά τους να αποκτήσουν πράσινη κάρτα- είχαν νωρίτερα προχωρήσει σε έκδοση ΑΦΜ, με αποτέλεσμα οι κατά τόπους Εφορίες να τους αναζητούν για να τους δώσουν την πρώτη δόση του επιδόματος (400 ευρώ) σε
    σκηνές ή και σε δέντρα! Με άλλα λόγια, την ώρα που η χώρα διέρχεται τη χειρότερη οικονομική κρίση, μοιράζουμε 18 εκατ. ευρώ σε λαθρομετανάστες…

    που να υπαρχει ΣΑΛΙΟ μετά ..ΜΟΥΝΙΑ
    ΓΡΑΒΑΤΩΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση