GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο χλωμός κ. Σαμαράς...

Από το http://www.taseis.net . Και η διαφορά στα 10. Και με γονικές παροχές, και με τέλη κυκλοφορίας για τα σαραβαλάκια, και με Αθιμπίγιο, μ...

Από το http://www.taseis.net
.
Και η διαφορά στα 10. Και με γονικές παροχές, και με τέλη κυκλοφορίας για τα σαραβαλάκια, και με Αθιμπίγιο, με opengov και 30.000 αγαθούς που επείσθησαν από τον οικογενειακό σοσιαλισμό, η διαφορά παρέμεινε στο 10. Βεβαίως τα συνολικά ποσοστά του ΠΑΣΟΚ εμφανίζονται αρκούντος συρρικνωμένα, όπως βεβαίως και της Ν.Δ.
Αναζητώντας τους λόγους για τα φαινόμενα αυτά έχουμε 3 παρατηρήσεις να κάνουμε.
Παρατήρηση 1η : Η απογοήτευση από τη Ν.Δ. είναι πρόσφατη και έντονη, ενώ οι πρώτες ενδείξεις απογοήτευσης από το ΠΑΣΟΚ, δημιουργούν αμηχανία, κάτι που...

είναι προς το παρόν το χωλ της απογοήτευσης. Εδώ πρέπει να πούμε φίλε αναγνώστη ότι εάν την αποτυχία της Ν.Δ. ακολουθήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα καραμπινάτη αποτυχία του ΠΑΣΟΚ, τότε η διαφορά μέσα στα δυο κόμματα δεν θα παίζει κανένα ρόλο και αυτό το οποίο θα είναι το σημαντικό πολιτικό γεγονός, θα είναι η εμφάνιση πολιτικού κενού και η αναζήτηση νέου πολιτικού χώρου.
2η : Ο κ. Σαμαράς εμφανίζεται χλωμός. Παρά τη μεγάλη επιτυχία του και την προσέλκυση εκατοντάδων χιλιάδων Νεοδημοκρατών στις κάλπες, παρόλο την αναστήλωση του ηθικού της ο παράταξης, που εν μέρει επετεύχθη, ο αρχηγός παραμένει χλωμός. Εξηγήσεις γι αυτό είναι πολλές όπως για παράδειγμα η χρόνια έλλειψη πολιτικής παρουσίας που οδήγησε στην άμβλυνση των πολιτικών ανακλαστικών του ή ακόμη το γεγονός ότι συνεπικουρούμενος από τον κ. Αβραμόπουλο, εμφανίζεται να έχει διαρκή επικοινωνία με τον Γιώργο Παπανδρέου για θέματα τα οποία σε πρώτη ανάγνωση είναι ακατάληπτα. Παρ όλα αυτά δημιουργούνται εντυπώσεις, ότι για παράδειγμα υπάρχει πρόθεση διευκόλυνσης του κ. Παπανδρέου, στο θέμα της ενδεχόμενης αλλαγής πλεύσης περί το πρόσωπο του υποψηφίου προέδρου της Δημοκρατίας. Εάν δηλαδή ενδεχομένως για λόγους υγείας, η περίπτωση Παπούλια δημιουργεί ανασφάλεια κυρίως στον ίδιο τον Πρόεδρο, και όπως ψιθυρίζεται στο περιβάλλον του Παπανδρέου ο Παπούλιας έχει έντονο το αίσθημα του καθήκοντος, τότε φαίνεται ο κ. Σαμαράς να δηλώνει ότι είναι πρόθυμος να συναινέσει και σε άλλο πρόσωπο. Πλην όμως των αμέσων διευκολύνσεων υπάρχουν και οι έμμεσες. Όπως για παράδειγμα η διαρκής παρουσία στα ηλεκτρονικά κυρίως μέσα του πολιτικά απεχθούς κ. Πάκη Παυλόπουλου, διότι κατά τα λοιπά ο άνδρας είναι συμπαθέστατος. Η παρουσία του και μόνο όμως διεγείρει εντόνως ανακλαστικά αφορώντας το αίσθημα της απόλυτης ανικανότητας περί τον χειρισμό θεμάτων που οδήγησαν στην πλήρη απονεύρωση της δημόσιας διοίκησης επί των ημερών του κ. Πάκη. Αποτέλεσμα; Οι ακροατές να φωνάζουν επί του ακούσματι Παυλόπουλου, «τι να μας πει αυτός τώρα»;
3η : Η οικονομική πολιτική των Βρυξελών την οποία όπως όλοι έχουμε καταλάβει ενστερνίζεται εκών άκων ο Γ. Παπανδρέου προετοιμάζοντας την κοινή γνώμη να την υποδεχθεί μαλακά μέσω Καλλικράτη και άλλων αντίστοιχων κινήσεων, δεν αφήνουν να δημιουργηθεί πλήρως η εικόνα μιας επελαύνουσας πραγματικότητας, όχι πλέον προς τα δημόσια οικονομικά, αλλά γύρω από την τσέπη του κάθε νεοέλληνα και ιδιαίτερα αυτών που θεωρούν εαυτόν μέλη της μεσαίας τάξης.

19 σχόλια

  1. ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΩΝΤΑΣ.ΦΑΙΝΕΤΕ ΣΑΣ ΚΟΠΗΚΕ Ο ΛΟΥΦΕΣ.ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΚΟΨΙΜΟ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΚΥΡΚΟΥ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΛΩΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΟΣΝΟΥΠΩ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΦΙΛΟΤΙΜΕΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΟΝΤΩΣ ΤΩΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΔΩΝ ΣΠΥΡΑΚΑΙΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΕΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΑΙΝΤΑΝΩΝ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ 1981.
    ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.
    ΕΙΔΑΤΕ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑ.
    ΑΡΚΕΤΑ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλε Αντωνη...Κατα την γνωμη μου, για να μπορεσεις να προσφερεις σ'αυτην την ταλαιπωρη χωρα, πρεπει να κανεις δυο πραγματα ευθυς εξ αρχης..
    1. Περα απο το τεχνοκρατικο προφιλ, πρεπει να προβαλεις προταση με πλουσιο ιδεολογικο περιεχομενο..Πρεπει να ακουμπησεις τον πολιτη, να του δωσει οραμα...
    Πες πχ, ναι στο δημοψηφισμα για τους λαθρο, και μονο αυτο θα σε εκτιναξει στην αποδοχη του κοσμου...
    2. Παραλληλα με το πρωτο, πρεπει να ξαναστησεις τον κομματικο μηχανισμο, ωστε να αποκτησει η ΝΔ, α. δυνατοτητα αποτελεσματικης παρεμβασης στην κοινωνια, κυριως στον χωρο του συνδικαλισμου, και β. δυνατοτητα "παραγωγής" νεων στελεχων..Πιστευω οτι οι συνθηκες ειναι πλεον ωριμες, ο κοσμος ειναι ωριμος, να δεχτει πολιτικα οραματα με ισχυρη ελληνοκετρικη ταυτοτητα..Ειναι ετοιμος για ενθουσιαστικη συλλογικη δραση..Αρκει την μπαγκεττα να την παρει στα χερια του ο καταλληλος ηγετης..Νομιζω οτι εχεις την στοφα του ηγετη..Μπες μπροστα, ο λαος μας, ανεξαρτητως κομματος, θα σου αναγνωρισει το οποιο τολμημα εφ'οσον πεισθει οτι γινεται για την πατριδα και οχι για οποιοδηποτε "μπομπολα"..Δεν ειμαστε σε φαση καθωσπρεπει συμπεριφορων..Οταν η επιθεση εναντιον ολων των εθνικων συνιστωσων ειναι ολομετωπη, απο αποθρασυμενους πρακτορες, εσυ δεν μπορεις να αρκεισαι σε μια επιστολη, πρεπει να βγαινεις στον κοσμο και να τον καλεις σε εγρηγορση (τουλαχιστον), να του αποκαλυπτεις το μεγεθος της προδοσιας..Πρεπει η παρουσια σου να ειναι συνεχης, πρεπει να ξυπνας ενοχες στον μεσο πολιτη για την καταντια μας, πρεπει να τον ενεργοποιεις...Ειναι δυσκολη η αναταξη ενος οργανισμου που ειναι σε κωμα, αλλα ειναι και μια προκληση...Με το σεις και με το σας, νομιζω οτι δεν μπορει να γινει τιποτα..Θυμασαι το ΠΑΣΟΚ στην αντιπολιτευση, καλημερα του ελεγες "εκλογες" σου απαντουσε, εγω δεν λεω να ξεπεσεις σε εναν τετοιο πολιτικο αμοραλισμο, αλλα οχι ομως και σαλονιστικες επιστολες, σαν αυτην που διαβασα στο blogg...Εδω χρειαζονται θουριοι και οχι πολυδουριοι στιχοι................
    Ολα αυτα βεβαια εχουν νοημα, μονο αν δεν εισαι μισθαρνο οργανο ξενων ή ντοπιων κεντρων, κατι που φυσικα ουτε που μου περναει απο το μυαλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΡΕ ΦΑΣΙΣΤΟΠΑΣΟΚΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΤΕ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΕΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΜΑΥΡΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ!! ΟΥΣΤ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ........ΓΙΑ ΑΥΤΌ ΕΙΣΑΙ ΣΑΝ ΠΕΘΑΜΕΝΗ
    taseia !
    ANTE AΡΓΗΣΕΣ.
    Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΒΡΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΤΩΝΗ ΠΡΟΣΕΧΕ.

    Μέσα στην τρέλα με τους μετανάστες και με υπόβαθρο την οικονομική κρίση, ο σχεδιαζόμενος νόμος για τις ΑΠΕ είναι έγκλημα.

    Φωτοβολταϊκά και ανεμογεννήτριες σε χωράφια, σε δασικά, σε απόσταση 500μ από οικισμούς… (έχει πάει ποτέ κανείς κοντα σε ανεμογενήτρια 100 μέτρων ύψους? ή σε αιλικό πάρκο? Ο θόρυβος και το θέαμα είναι αξέχαστα). Άσε τι κάνει για την αξία κάθε γειτονικής περιοχής και τον τουρισμό.

    Καταλαβαίνω ότι πιέζουν οι κύριοι Περιστέρηδες και οι όψιμοι ηλεκτροπαραγωγοί αερίου αλλά, πρόκειται για εξόντωση της Ελλάδας.

    ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ.
    ΟΧΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ.

    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ Ε Λ Λ Η Ν Α Σ.


    ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΒΑΜΠΙΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η κατάσταση με τούτους εδώ έχει φτάσει στο απροχώρητο.
    Δεν ξέρεις εάν βλέπεις τραγωδία ή κωμωδία.
    Δεν ξέρεις εάν τα κάνουν επίτηδες ή τους ξεφεύγουν.
    Πολιτική ευθύνη δεν υπάρχει κύριε Γιώργο μας για το φιάσκο με τις τιμές των τσιγάρων;
    Τί Υπουργείο Οικονομίας είναι αυτό που δεν ξέρουν να κάνουν πολλαπλασιασμό και ποσοστά;
    Γελάνε οι μαθητές και τα οι φοιτητές όλης της Ελλάδας με τα καμώματα του Παπακωνσταντίνου.
    ΤΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΠΑΘΕΙΣ, KΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΔΕΣ;
    Λέω να του στείλω το δεκατετράχρονο γιό μου να τον ξεστραβώσει, έχει φαίνεται περισσότερες πιθανότητες να μας βγάλει από το οικονομικό αδιέξοδο της χώρας.
    Αυτό εννοούσες Γιωργάκη ότι θα κάνεις τις πρώτες 100 ημέρες, δηλαδή ότι θα αυτοεξευτελίζεσαι ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ;
    Πολύ θάθελα νάξερα τί σκέπτονται οι οπαδοί του πασόκ για όλα αυτά τα τρελλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΑΙ ΚΥΡΙΕ ΣΥΝΤΑΚΤΑ ΜΑΣ, ΟΤΙ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΧΑΨΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ. ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΡΔΕΣ, ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συνηθίζω νά σχολιάζω κατά 90%
    μόνο τόν αναρτήσαντα.
    Λοιπόν taseis,δέν έλαβες υπόψη σου:
    Ότι ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΘΑ
    ΕΠΙΡΕΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ 6? ΜΗΝΕΣ.
    Tότε ξυρίζουν τόν γαμπρό καί
    χορεύει η χοντρή.
    Τότε η διαφορά είναι η πραγματική.
    Τώρα είναι ελπιδοφορούσα παρθένα
    μέ συρραφή.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ποια διαφορά στο 10% ρε κωθώνια; Από την Marc του αρβανίτη-αλβανού Μπόμπολα; Αυτουνού που έδινε προβάδισμα 10% στην Ντόρα; Ρε αυτοί της Marc είναι τόσο μαλάκες που έχουν καταρρίψει την ορθότητα των Μαθηματικών. Μάλλον θα είναι τίποτα μουστακοφόροι αρβανιταρέοι με χατζάρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ.
    ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΦΘΑΡΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΑΝ ΩΡΙΜΟ ΦΡΟΥΤΟ (ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ).
    ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΕΠΟΥ ΣΙΩΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΗΡΕ ΠΙΣΩ ΠΟΛΛΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ(ΒΛ.ΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αντώνη προχώρα. Είμαστε μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και εμείς οι κεντρώοι, είμαστε με τον Σαμαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η κυβέρνηση Καραμανλή δρομολόγησε, ήδη από το 2007, τη διοικητική μεταρρύθμιση.

    Επειδή η υπεύθυνη στάση έναντι της διοικητικής μεταρρύθμισης σημαίνει προηγούμενη εξασφάλιση των απαραίτητων οικονομικών αντηρίδων και υποδομών, ενόψει της οικονομικής κρίσης απλώς μετατέθηκε η μεταρρύθμιση, όταν οι οικονομικές συνθήκες θα επέτρεπαν την αποτελεσματική θεσμοθέτησή της... Σήμερα, η κυβέρνηση Τζεφρευ Παπανδρέου, χωρίς καμία διασφάλιση των προαναφερόμενων οικονομικών και θεσμικών προϋποθέσεων, αναλαμβάνει πρωτοβουλία προώθησης της διοικητικής μεταρρύθμισης.

    Ο Θεός να βάλει το χερι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΑΜΑΡΑΣ ΛΕΕΙ:
    Δεσμευόμαστε από τώρα ότι θα καταργήσουμε το νομοσχέδιο όταν θα αναλάβουμε τη διακυβέρνηση της χώρας.

    -Επίσης δεσμευόμαστε να ενισχύσουμε τον εθνικό χαρακτήρα της Παιδείας μας, σύμφωνα με το άρθρο 16 παράγραφος 2 του Συντάγματός μας. Για να σηματοδοτήσουμε την ενσωμάτωση όλων στην «ημετέρα παιδεία».

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
    Αυτά μας έλεγε και ο Καραμανλής με τις ταυτότητες
    και πήγε μάλιστα με τη γυναίκα του και υπόγραψε κατά της αφαίρεσης του Θρησκεύματος από της ταυτότητες.
    Και είπε: OTAN H Ν.Δ γίνει κυβέρνηση θα φέρει νόμο να καταργήσει το προηγούμενο.
    Πρόκειται για ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!!!!
    Ο ΓΑΠ ο μικρός ήταν υπέρ των δημοψηφισμάτων πριν λίγο καιρό που ήταν στην Αξιωμ. Αντιπολίτευση.

    Ο ΠΑΚΗΣ ΕΙΠΕ:ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟ ΤΟΠΟ ΔΙΑΜΟΝΗΣ!!!!

    ΡΕ ΟΥΣΤ ΟΛΟΙ ΣΑΣ !!!!!


    ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΕΞ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!!

    Ο ΚΑΝΕΝΑΣ Ο ΕΦΤΑΝΗΣΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. exis apolito dikio kapsabeli gia ti dimoskopisi tis efimeridas toy etnikoy ergolaboy mpopola min anisixis omos i 15 feyroyarioy erxete ke ta ginoyn pola ke ta matis pola kane ypomoni ke kita to monaxo ke to onoma toy politi elina poy arxizi apo s kati xeroyme emis ta pedia ton grafion tipoy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μαλλον το 10 ειναι οι ανοικτες παλαμες που εχουν ανοιξει οι Ελληνες στις ακροβασιες του Πασοκ.Πανε υποτιθεται να φτιαξουν κατι και τον ξεζουμιζουν τον Ελληνα στο τελος.Πατε να περασετε τον Καραμανλη οπως πατε σε ατασθαλιες και απραξιες.Το εχει η μοιρα του μεταπολιτευτικου μπουρδελου.Τοσα χρονια μονο τζακια φτιαχνανε.Και γιαλαντζι κυβερνησεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση