GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στον Ιορδάνη...

ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΣΤΟΝ ΙΟΡΔΑΝΗ. Προπορευόμενες ομάδας προσκυνητών, δύο ορθόδοξες καλόγριες οι οποίες ταξίδεψαν από τη Ρωσία στους Αγίους Τόπους απο...

ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΣΤΟΝ ΙΟΡΔΑΝΗ. Προπορευόμενες ομάδας προσκυνητών, δύο ορθόδοξες καλόγριες οι οποίες ταξίδεψαν από τη Ρωσία στους Αγίους Τόπους απομακρύνονται από τον Ιορδάνη ποταμό για να γλιτώσουν από την καταιγίδα η οποία έχει ήδη ξεσπάσει και σκοτεινιάζει τον ορίζοντα. Πλήθος Ορθοδόξων συγκεντρώθηκε χθες στο...

πλαίσιο του εορτασμού των Θεοφανίων (με το παλαιό ημερολόγιο) στην περιοχή Κασρ ελ Γιαχούντ του Ιορδάνη, κοντά στην Ιεριχώ της Δυτικής Οχθης. Εκεί, σύμφωνα με την παράδοση, ο Ιωάννης βάπτισε τον Ιησού. Το προσκύνημα σε αυτή την περιοχή θεωρείται από κάποιους πιστούς ιερό καθήκον, ενώ παράλληλα έχουν αναπτυχθεί υποδομές τουριστικής εκμετάλλευσης.

3 σχόλια

  1. ΜΗΛΙΩΝΗ

    Καλη παρεα ειχε σημερα στην Μηλιωνη ο Δρ Κουτσουκος....
    και μιλαγαν για το δημογραφικο...κλπ..

    1. Το καταστροφικό ανθελληνικό σχέδιο της "δημογραφικής υποχώρησης- εκμηδένισης" των ελλήνων (μεσώ μη τεκνοποιίας, διαζυγίων, επίορκων δικηγορων, σκόπιμης στέρησης μητρότητας κλπ..) ειναι σε εξελιξη...καταστρεφουν τους ελληνες για να φερουν ξενους!!

    2. Δεν μπορούμε να κάνουμε ελληνες τα παιδια των ξενων αν αυτα δεν γινουν 18 ετων και να το ζητησουν τα ιδια και να μετεχουν του ελληνικου πολιτισμου με πτυχια, τεστ συνεντευξεις κλπ...!!

    3. Οι Ελληνες δεν μπορουν να κανουν ΠΑΙΔΩΜΑΖΩΜΑ των ξενων παιδιων απο εκβιασμο ( για χαρτια κλπ...)για να παραμεινουν οι γονεις τους στην Ελλαδα!!

    4. Ειναι επικινδυνο και ρατσιστικο να πιεζουμε εκβιαζουμε τους μεταναστες σωνει και καλα να γινουν Ελληνες ...για να εχουν το κεφαλι τους ησυχο και να μην διωχθουν και να εχουν δουλεια!!

    5. οποιος θελει την ελληνικη ταυτοτητα να ερθει να την παρει με την αξια του και την θεληση του, οχι απο αναγκη ή εκβιασμο!!!!

    6. δεν μπορουμε να συγχεουμε την νομιμη παραμονη ενος μεταναστη με αδειες νομιμης παραμονης....με την επιδοση ιθαγενειας!!

    7. Σημερα υπαρχει ΝΟΜΟΣ οποιος μεταναστης μενει νομιμα 9 χονια μπορει να ζητησει ελληνικη ταυτοτητα, αφου περασει εξετασεις γλωσσας, ιστοριας κλπ...

    8. Οι δημοκρατικοι ελληνες δεν ειναι ρατσιστες, ουτε εκβιαστες να κανουν ΠΑΙΔΩΜΑΖΩΜΑ τα παιδια των ξενων, αλλά ουτε και αδιαφοροι για τους μεταναστες (αφου μπορουν να παρουν αδειες παραμονης) αλλα ουτε και αφελης να ανοιξουν νεα κερκοπορτα!!

    9. Ραγκουση,
    δεν μπορεις να μπερδευεις την ιθαγενεια, την υπηκοοτητα, την προσωρινη αδεια παραμονης, την αδεια παραμονης αοριστου χρονου, τον ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΩΜΑΖΩΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ, και την εννοια της κουλτουρας και της ταυτοτητας

    Μανος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να μείνουν για πάντα εκεί, στη Μέση Ανατολή, απ' όπου προέρχεται και η θρησκεία τους. Και να γιορτάζουν κάθε μέρα με όλες τις μαγικές τελετουργίες τον θεούλη τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και οι Άραβες πάνε στη Μέκκα (ιερό καθήκον) και οι Ινδοί πλένονται στον Γάγγη. Όλες οι θρησκείες είναι ειδωλολατρικές, αλλιώς δεν θα τις εκτιμούσε το πλήθος των ηλιθίων που τις ακολουθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση