GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι λένε για την Ελενα Σκορδέλη στην Κύπρο...

Από το http://i-lemesos.blogspot.com/ . Ο κρατούμενος που αποφάσισε να μιλήσει στους ανακριτές είναι ο Θεοφάνης Χατζηγεωργίου που είχε συλλ...

Από το http://i-lemesos.blogspot.com/
.
Ο κρατούμενος που αποφάσισε να μιλήσει στους ανακριτές είναι ο Θεοφάνης Χατζηγεωργίου που είχε συλληφθεί λίγες μέρες μετά τη δολοφονία του 'Αντη Χατζηκωστή ως ύποπτος για συμμετοχή στη διάπραξη του εγκλήματος, όπου κατηγόρησε ως ηθικούς αυτουργούς, την Ε.Σκορδέλη και τον αδελφό της. Μετά από την ομολογία του, οι ανακριτές κινήθηκαν με ταχύτητα και, αφού αξιολόγησαν τα όσα τους είπε, εξασφάλισαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης της Έλενας Σκορδέλλη και του αδελφού της Τάσου Κρασοπούλη, οι οποίοι φέρονται να σχετίζονται με το φόνο. Όλα αυτά έγιναν το βράδυ της Πέμπτης.
Η Έλενα Σκορδέλλη συνελήφθη στο σπίτι της στη Λακατάμια γύρω στις 8, ενώ ο αδελφός της φέρεται να είπε στους ανακριτές σε τηλεφωνική επικοινωνία ότι...

βρισκόταν στην Πάφο και θα επέστρεφε αργότερα. Στο ΤΑΕ Λευκωσίας προσήλθε λίγο μετά τις 8 και ο δικηγόρος των δύο υπόπτων, Μιχαλάκης Κυπριανού. Μετά τη μεταφορά τους στην Πύλη Πάφου, οι δύο ύποπτοι ανακρίθηκαν σε διαφορετικά δωμάτια από διαφορετικές ομάδες ανακριτών. Η ανάκριση συνεχιζόταν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Χθες η Έλενα Σκορδέλλη και ο Τάσος Κρασοπούλης οδηγήθηκαν στο Δικαστήριο για έκδοση διαταγμάτων προσωποκράτησης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Θεοφάνης Χατζηγεωργίου ισχυρίστηκε στους ανακριτές ότι το συμβόλαιο θανάτου για τη δολοφονία του 'Αντη Χατζηκωστή έκλεισε σε κέντρο ψυχαγωγίας ιδιοκτησίας των δύο υπόπτων στα Πέρα Ορεινής. Το ποσόν που προσφέρθηκε είναι 50.000 ευρώ, τα οποία θα μοιράζονταν ο εκτελεστής μαζί με τους συνεργούς του.
Φήμες λένε πως η Έλενα Σκορδέλη ήταν ερωμένη του πατέρα του Άντη Χατζηκωστή, ενώ οι μετοχές που κατέχει τις ...της χάρισε ο Κωστής Χατζηκωστής. Το ότι μάλλον έγινε ξαφνικά μέτοχος του καναλιού "Σίγμα" δεν άρεσε στον Άντη, και γι' αυτό προσπάθησε να την απομακρύνει από τον σταθμό. Η Σκορδέλη δεν του το συγχώρησε ποτέ, και γι' αυτό προσπάθησε να τον βγάλει από την μέση. Μετά που τελείωσε η ιστορία με την δολοφονία του Άντη, προσπάθησε να αθωώσει τον εαυτό της, λέγοντας πως θα κινήσει μηνύσεις και αγωγές προς τα ΜΜΕ, για όλα όσα είπαν και έγραψαν. Αλλά και ζητώντας προστασία από την Αστυνομία για την ίδια και το αδελφό της, επειδή ισχυρίζεται πως προσπάθησαν να την σκοτώσουν, βγάζοντας τις 3 από τις 4 βίδες του μπροστινού τροχού του αυτοκινήτου της.

7 σχόλια

  1. Μέχρι και δολοφονίες γίνονται για τον έλεγχο των ΜΜΕ. Αυτή η ιστορία στην Κύπρο μου θυμίζει κάτι από την δολοφονία του Τζώρτζη Αθανασιάδη. Μάλλον η υπόθεση έχει πολύ βάθος και κρύβονται μεγάλα συμφέροντα πίσω από την Σκορδέλη που πολεμούν για την κατάκτηση των ΜΜΕ στην Κύπρο. Ο νοών νοείτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλανα!
    Τα δυό μας θα περνάγαμε καλά.
    ξαπλωτά!!!

    http://gamostavros.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φράξιες στα πολιτικά κόμματα έχουν δημιουργήσει οι δύο ιδιωτικοί σταθμοί ΑΝΤ1 και Σίγμα, επιδιώκοντας αύξηση της πολιτικής επιρροής των ιδιοκτητών τους, καθώς και οικονομικά οφέλη. Το φαινόμενο - που δεν είναι νέο - άρχισε να γίνεται πιο οξύ, ενόψει των βουλευτικών εκλογών.
    Στο παρελθόν, όταν ο ΑΝΤ1 ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στην ενημέρωση, ο Λουκής Παπαφιλίππου διατεινόταν ότι είχε τη δική του υπερκομματική κοινοβουλευτική ομάδα. Σήμερα, μπορεί να πει κανείς ότι το Σίγμα έχει το δικό του κόμμα, το Ευρωπαϊκό Κόμμα (που βρίσκεται υπό την επιρροή του Κωστή Χατζηκωστή), ενώ έχει και επιρροή στο ΔΗΚΟ.
    Ο βαθμός εξάρτησης των κομμάτων και των βουλευτών από τα κανάλια διαφάνηκε την περασμένη εβδομάδα στη Βουλή, όταν η Επιτροπή Εσωτερικών διόρισε ac hoc επιτροπή, για να ασχοληθεί ειδικά με τα προβλήματα των καναλαρχών. Υπενθυμίζεται ότι η Επιτροπή Εσωτερικών δεν διόρισε ειδική επιτροπή για συζήτηση πολύ πιο σοβαρών προβλημάτων, όπως για παράδειγμα οι λαθρομετανάστες ή οι τουρκοκυπριακές περιουσίες.
    Παραμονές των εκλογών, και με όπλο την εξάρτηση της προβολής, οι ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών σταθμών επιδιώκουν να ευνουχίσουν το νόμο περί Αρχής Ραδιοτηλεόρασης, ο οποίος έτσι κι αλλιώς - με εξαίρεση μερικά βαριά πρόστιμα που επιβάλλονται - είναι εν πολλοίς ανενεργός. Σύμφωνα με στοιχεία της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης, τα κανάλια, (κυρίως το Σίγμα) οφείλουν στην Αρχή πρόστιμα εκατοντάδων χιλιάδων λιρών, που τους έχουν επιβληθεί. Στόχος των καναλαρχών είναι η παραγραφή των προστίμων.
    ΠΗΓΗ http://www.makarios.eu/cgibin/hweb?-A=955&-V=parties


    ‘Το Παρόν’
    «Ο κύπριος μεγαλοεκδότης Κωστής Χατζηκωστής αγόρασε τον “Ελ. Τύπο”»
    13 Σεπτεμβρίου 2009
    Αγοράστηκε ο «Ελεύθερος Τύπος» (ως τίτλος μόνο), όπως είχαμε αποκλειστικά γράψει την περασμένη Κυριακή. Μόνο που ο αγοραστής δεν είναι ούτε ο Λαυρεντιάδης, ούτε ο Ρέστης, ούτε ο ΔΟΛ/Ψυχάρης, ούτε ο γιος του Μπόμπολα ή ο Όμιλος Μπόμπολα, όπως γράφτηκε.
    Το «ΠΑΡΟΝ» αποκαλύπτει ότι ο αγοραστής είναι γνωστός οικονομικός και εκδοτικός παράγοντας της Κύπρου. Πίσω από τη βιτρίνα -Σκαναβής και Μπενέκος- είναι ο πετυχημένος επιχειρηματίας κ. Κωστής Χατζηκωστής που έχει τον Όμιλο «ΔΙΑΣ», στη Λευκωσία, και εκτός από τις οικονομικές δραστηριότητες έχει τον πρώτο στην Κύπρο τηλεοπτικό σταθμό «ΣΙΓΜΑ», την καθημερινή μαχητική εφημερίδα «ΣΗΜΕΡΙΝΗ», ραδιοφωνικό σταθμό και εκδίδει πολλά περιοδικά.
    Ο κ. Χατζηκωστής είναι τακτικός επισκέπτης της Αθήνας, έχει μάλιστα γραφείο στο Κολωνάκι, και πάντα είχε στη σκέψη του να επεκτείνει τις εκδοτικές δραστηριότητές του στην Ελλάδα, με την έκδοση εφημερίδας. Πριν από λίγα χρόνια είχε εκδώσει το εβδομαδιαίο περιοδικό «ΤΙΜΕ OUT», τα γραφεία του οποίου ήταν στη γωνία Ακαδημίας και Λυκαβηττού.
    Έχει στενούς φίλους απ’ όλο το φάσμα της ελληνικής πολιτικής σκηνής και στο δημοψήφισμα για το φιλοτουρκικό Σχέδιο Ανάν είχε διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο. Ήταν από τους σημαιοφόρους της καταψήφισής του, μέσα από τον τηλεοπτικό του σταθμό και την εφημερίδα του.
    Στόχος του είναι πλέον να κυκλοφορήσει σύντομα ο «Ελεύθερος Τύπος», ως μια δυναμική κεντροδεξιά εφημερίδα, με έμφαση στα μεγάλα εθνικά θέματα.
    ΠΗΓΗ http://www.efylakas.com/archives/2500

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ιδού απόσπασμα από το σημείωμα του defencenet.gr στις 18 Σεπτεμβρίου:
    “Οι δραστηριότητες του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας, Γεράσιμου Αρσένη, του επίτιμου προέδρου του ΕΔΕΚ Βάσσου Λυσσαρίδη, αλλά και των εκδοτών Κωστή Χατζηκωστή και του γιου του του Άνδρέα Χατζηκωστή, ιδιοκτητών του ομίλου ΜΜΕ, ΔΙΑΣ, παρακολουθούνται πολύ στενά και οι ίδιοι «φακελώνονται» προκειμένου να «αντιμετωπιστούν» και να εξουδετερωθούν όταν θα έρθει το νέο σχέδιο Ανάν προς ψήφιση!
    Σημειώνουμε ότι οι δύο Κύπριοι εκδότες φέρονται ως αγοραστές του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ, σε δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΟ ΠΑΡΟΝ της περασμένης Κυριακής! Το έγγραφο του ΟΗΕ για τους δύο εκδότες έχει ημερομηνία 2 Ιουνίου και στο πρωτότυπο που δημοσιεύουμε αναφέρεται ο αξιωματούχος του ΟΗΕ που έκανε την αναφορά και αποδέκτης που είναι ο Αλεξάντερ Ντάουνερ, ειδικός απεσταλμένος του ΟΗΕ για το Κυπριακό.” defencenet.
    ΠΗΓΗ http://nationalpride.wordpress.com/2010/01/12/%CE%B4%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B7-%CF%87%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%B7%CE%BA%CF%89%CF%83%CF%84%CE%AE-%CE%BF%CE%B9-%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%B9%CF%8C%CF%84%CE%B7/




    Εκείνο που ενοχλεί τον Αλεξάντερ Ντάουνερ είναι αναμφισβήτητα η στάση του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ ενάντια στο Σχέδιο Ανάν και οι επικρίσεις ενάντια στους χειρισμούς Χριστόφια στο Κυπριακό. Και είναι γνωστές οι δηλώσεις του σε συγκεντρώσεις στην Λευκωσίας ότι δεν αντέχει Σίγμα, Αντέννα, ‘Σημερινή’, Ράδιο Πρώτο, ‘Φιλελεύθερο’ (έχουν ήδη δημοσιευθεί). Επομένως οι έντονες προσπάθειες του να συναντηθεί με τον κ. Κ. Χατζηκωστή στόχο είχαν να προσπαθήσει ίσως και καταφέρει αλλαγή στην στάση του Συγκροτήματος, που περιλαμβάνει το Ράδιο Πρώτο, ‘Σημερινή’, ‘Το Περιοδικό’ και Σίγμα. Πράγμα που απέτυχε.
    Στο μήνυμά του προς τον Ντάουνερ, ο Diaz αποκαλύπτει όλα εκείνα που τους ενοχλούν για την πατριωτική στάση του Συγκροτήματος.
    ΄Εγραψε συγκεκριμένα ο κ. Diaz:
    …Τα πρώτα τέσσερα είναι ανοικτά πολιτικοποιημένα και η υπερβολικά “πατριωτική” π.χ. Σημερινή, εθεωρείτο φιλo-ΔΗΣΥκή, αλλά εγκατέλειψε το κόμμα μετά που το τελευταίο υποστήριξε το Σχέδιο Ανάν. ΄Ομως, ακόμα ενσυνείδητα τείνει να απευθύνεται στους αναγνώστες που ανήκουν στην σκληρότερη πτέρυγα του κόμματος αυτού. Κατά παράδοση και γραμμή επικριτική του ΑΚΕΛ, η εφημερίδα βλέπει τον εαυτό της ως ένα αγκάθι στο πλευρό του Προέδρου Χριστόφια. Από τότε που η Κύπρος έγινε μέλος της ΕΕ, η εφημερίδα υιοθέτησε την άποψη ότι το Κυπριακό χρειάζεται Ευρωπαική λύση. Η εφημερίδα είναι πολύ καλά σχεδιασμένη, όμως το γράψιμο της ορισμένες φορές είναι φτωχό, και γενικά αποκαλυπτική. Εκτός του Κυπριακού, η άλλη κύρια εμμονή της εφημερίδας είναι η άμυνα και ασφάλεια. Δίχως έκπληξη είναι αντιβρετανική και αντιαμερικανική. ΄Επαιξε κύριο ρόλο στο να υποστηρίζει τους ισχυρισμούς του Παπαδόπουλου το 2005 ότι οι Αμερικανοί χρηματοδότησαν την καμπάνια για το ΝΑΙ στο δημοψήφισμα το 2004 μέσω της UNOPS και τα δι-κοινοτικά προγράμματα. Για μέρες δημοσίευε αποκαλύψεις σχετικά με ποίες κυπριακές οργανώσεις και ιδιώτες είχαν πωλήσει τις υπηρεσίες τους στους Αμερικανούς.
    ΠΗΓΗ http://www.inout.gr/showthread.php?t=54039

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. mono enas einai o gamicoylas o spyretos apo ta giannena. den exei kammia ekuesh na paei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρώτος πρό 13ημέρου σάς είχα
    "κυαλάρει" τήν γυναίκα.
    Συγνώμη από τίς γυναίκες αναγνώ-
    στριες,αλλά όταν ζαλίζεστε από
    χρήμα καί σαντιγύ από τήν δήθεν
    ερωτική προδοσία πλουσιότερου-
    κατέχοντος άνδρα πού τού φανε-
    ρώσατε τόν κουραδοκόφτη-στρίγκ,
    τό τραίνο πήγε στήν Σιβηρία,όταν
    οί χρηματικές γυναικείες ορμόνες
    -καααλά....αυτές δέν παίζονται-
    μετεξελήχθησαν από KOKO ΣΑΝΕΛ
    σέ άρωμα μαύρης χήρας.
    Υπάρχει καί μία καλή εκπομπή
    στό SKAI γιά τίς γυναίκες δολο-
    φόνους.
    Εέεετσι προβοκατόρικα.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση