GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι απαντά ο Μαγκριώτης...

...για τις βραχοπτώσεις στα Τέμπη . Με e-mail που έστειλε πριν από λίγο και στο press-gr ο υφυπουργός Υποδομών Γ. Μαγκριώτης απαντά στο θέ...

...για τις βραχοπτώσεις στα Τέμπη
.
Με e-mail που έστειλε πριν από λίγο και στο press-gr ο υφυπουργός Υποδομών Γ. Μαγκριώτης απαντά στο θέμα του εγγράφου που δημοσιεύσαμε (διαβάστε εδώ) και από το οποίο προκύπτει ότι είχε ενημερωθεί επίσημα, μέρες πριν, για τον κίνδυνο βραχοπτώσεων στα Τέμπη. Ο υφυπουργός αναφέρεται και σε άλλα θέματα, όπως το θέμα των "δώρων" για τις γιορτές, που ενεπλάκη το όνομά του από την εφημερίδα "Πρώτο Θέμα".

Αγαπητοί φίλοι,
Ενός λάθους μύρια έπονται.
Μάλιστα όταν το πρώτο λάθος δεν έχει αναγνωρισθεί, τότε ακολουθούν συνεχή και όλο μεγαλύτερα. Η επιμονή στο πρώτο λάθος, δηλαδή η μη ανάκληση της δημοσίευσης στο «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» την Κυριακή 3/1/2010, δείχνει έλλειψη γνώσης και θάρρους.
Όσον αφορά στην επιστολή της Εγνατία Οδός Α.Ε. την οποία δημοσιεύετε καθώς και
...

σε όλη την άλλη σχετική αλληλογραφία με τον Παραχωρησιούχο (ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε.), πρέπει να γνωρίζετε:
α) η επιστολή αυτή, όπως και όλη η αλληλογραφία με τον Παραχωρησιούχο, έχει κατατεθεί από την πρώτη στιγμή στην δικαστική αρχή που διερευνά το συμβάν, από την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ Α.Ε.
β) η επιστολή αυτή αυτούσια έχει δημοσιοποιηθεί εδώ και αρκετές ημέρες, βρίσκεται επίσης και στην κατοχή της «Κίνησης Πολιτών», στην οποία φαντάζομαι βρίσκεται και όλη η αλληλογραφία της Εγνατία Οδός Α. Ε. με τον Παραχωρησιούχο. Ενδιαφέρον είναι γιατί δεν την δημοσιοποίησε.
γ) όλη η σχετική αλληλογραφία αποδεικνύει ότι η Εγνατία Οδός Α.Ε., ως διαχειριστής της σύμβασης παραχώρησης για λογαριασμό του Δημοσίου, άσκησε πλήρως και με αποφασιστικότητα τα καθήκοντα και τις αρμοδιότητές της.
Η σύμβαση παραχώρησης, η οποία έχει κυρωθεί στην βουλή με Νόμο το 2007, καθορίζει με σαφήνεια ποιος έχει και ποιες ευθύνες.
Με την σύμβαση παραχώρησης, ο Παραχωρησιούχος έχει αναλάβει την βελτίωση, συντήρηση, λειτουργία, ασφάλεια και εκμετάλλευση και του υφιστάμενου οδικού τμήματος των Τεμπών.
Το βράδυ της 16/12/2009 (δηλαδή την προηγούμενη του συμβάντος), ο Παραχωρησιούχος, όπως προβλέπεται από την σύμβαση παραχώρησης, ενημέρωσε την Εγνατία Οδός Α.Ε. για την εμφάνιση έντονων βραχοπτώσεων και ζήτησε τη διακοπή της κυκλοφορίας στην κοιλάδα των Τεμπών. Η Εγνατία Οδός Α.Ε. και το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων αποδέχθηκαν αμέσως την πρόταση αυτή και η Tροχαία, το ίδιο βράδυ, έκλεισε τα Τέμπη.
Η Kοινοπραξία Kατασκευής, που αποτελεί υποκείμενο φορέα του Παραχωρησιούχου, είχε την ευθύνη της τεχνικής αντιμετώπισης του προβλήματος. Με δεδομένη την τραγική εξέλιξη των γεγονότων, θεωρώ την αναφορά σας στην απώλεια του διευθυντή της κοινοπραξίας το πρωί της επόμενης μέρας, άκρως απαράδεκτη.
Όσο αφορά τα δώρα τις ημέρες των εορτών, από επιχειρηματίες του κατασκευαστικού κλάδου και φορείς, προς εμένα ως Υφυπουργό, θα ήθελα να σημειώσω:
α) Δώρα σχετικής αξίας δεν έγιναν δεκτά. Χαρακτηριστικό είναι και το δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος» που δημοσιεύθηκε την Παρασκευή 25-12-09, το οποίο αναφέρεται στην επίμονη προσπάθεια του «ανώνυμου» τηλεφωνητή προς το γραφείο μου, να αποδεχθεί το Lap-Top, και προς τον οποίο δηλώθηκε κατηγορηματικά, ότι δεν γίνεται δεκτό.
β) Έντυπα, λευκώματα, αναμνηστικά και δώρα μικρής αξίας, όπως είδη τροφίμων, ποτά κ.τ.λ., με εντολή της διευθύντριάς μου, καταγράφηκαν από το γραφείο μου. Με επιστολή μου την Δευτέρα 28-12-09 προς το γραφείο του Πρωθυπουργού πρότεινα συγκεκριμένο τρόπο συγκέντρωσης και διαχείρισης των αντίστοιχων δώρων από όλα τα κυβερνητικά, κρατικά ή άλλα γραφεία, προς τα οποία στέλνονται αντίστοιχα δώρα.
Αυτό που πρότεινα να αλλάξει, επειδή δεν μπορείς να απαγορεύσεις σε κάποιον να στείλει ένα συμβολικό δώρο, είναι ο τρόπος διαχείρισής τους. Η πρότασή μου δηλώθηκε πως είναι καλή και θα συμπεριληφθεί στον «Κώδικα Δεοντολογίας».
Όμως δεν καταλαβαίνω γιατί δεν δημοσιοποιείτε τη λίστα όλων αυτών που έστειλαν δώρα αυτού του χαρακτήρα στο γραφείο μου, τις ημέρες των εορτών.
Όπως καταλαβαίνετε εγώ τίποτα δεν απέκρυψα και τίποτα δεν έχω να κρύψω.
Μάλιστα όπως έχω πει, περιμένοντας την απάντηση του «Πρώτου Θέματος» την Κυριακή, προτίθεμαι εγώ να παρουσιάσω το περιεχόμενο του «επίμαχου» φακέλου που εστάλει στο Μαξίμου και με το οποίο υποτίθεται έχω καταγγελθεί.
Θα σας παρακαλέσω μάλιστα και εσάς να παρευρεθείτε στην παρουσίαση και να δείτε το περιεχόμενο του φακέλου, για να διαπιστώσετε, τόσο το αρχικό σας λάθος, όσο και τα λάθη που συνεχίζετε να κάνετε.

Γιάννης Μαγκριώτης
Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων

17 σχόλια

  1. Ρε συ στραβομουτσουνε μαγκριωτη ,
    θυμαμαι και κατι 5.000.000 δολλαρια ΗΠΑ που (υποτιθεται) τα δωσατε στην ομογενεια της Μελβουρνης..
    Δεν θυμαμαι τη ακριβη χρονολογια,παντως θυμαμαι πολυ καλα,επαναλαμβανω ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ οτι η αφεντια σου ηταν υφ.εξωτερικων και υπ.εξωτερικων ηταν το βλακοβλημα γιοργος ,ΝΑΙ ο σημερινος πορδηπουργος..

    Μηπως θυμασαι τιποτα επ αυτου??

    Η ομογενεια της Μελβουρνης ακομα τα περιμενει!!!
    Και εχουν .."εκταμιευθει" .δηλαδη το ελληνικο δημοσιο τα πληρωσε!!!!

    Μηπως κατα λαθος ξερεις τι γινανε??

    Ελληνοαυστραλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παπαριες! η ουσια ειναι οτι ειστε ανικανοι και επικινδυνοι!
    ..το αποτελεσμα μετραει μπαρμπα..και το αποτελεσμα ειναι τραγικο μεχρι τωρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "κινημα αποδειξεων"

    Κάτι μου λέει ότι όλ'αυτά είναι ένα show. Κατ' αρχάς όσοι επαγγελματίες είναι να κόψουν αποδείξεις θα τις κόψουν ούτως ή άλλως. Όσοι είναι να μην τις κόψουν ΔΕΝ θα τις κόψουν ούτως ή άλλως. Η κυβέρνηση πρέπει να γνωρίζει ότι το αναμενόμενο απότέλεσμα θα είναι μικρό. Φαντάζεσται να πάτε σε κάποιον που δεν δίνει απόδειξη και να επιμήνετε να πάρετε. Δηλαδή τι θα γίνει. Η θα σας διώξει από πελάτη ή θα φουσκώσει το λογαριασμό. Το σίγουρο είναι ότι και στις δύο περιπτώσεις η σχέση θα διακοπεί - δεν θα υπάρξει δευτερη συναλλαγή. Κατ'αρχάς η όλη υπόθεση είναι αγχωτική. Δεν μας φτάναν τα προβλήματά μας θα προσθέσουμε κι'άλλα με την απλή διαβεβαίωση του Κράτους ότι μάλον στο μέλον δεν θα μας φορολογίσει ακόμα περισσότερο. Μάλον δουλευόμαστε.

    Αν το κράτος θέλει πραγματικά να πιάσει τους φοροφυγάδες ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να γίνει.
    Αναδρομικό πόθεν έσχες γιά ΟΛΟΥΣ. Και αυτό περιλαμβάνει και τους κρατικούς υπαλλήλους ξεκινώντας από τους βουλευτές. Και ο έλεγχος του να γίνεται όχι από διαβλητούς κρατικούς λειτουργούς αλλά από ιδιωτικά λογιστικά γραφεία (πχ DELOITE κλπ) των οποίων η αμοιβή θα συνδέεται και με την παρονόμως αποκτιθείσα περιουσία που ανακαλύπτουν.

    Και κάποια στιγμή κάποιοι πρέπει να πάνε φυλακή. Όπως γίνεται στην Αμερική.

    Ας πάρουμε τους γιατρούς. Εγώ θα πιάσω αυτούς που δουλεύουν στα κρατικά Νοσοκομεία και εκμεταλεύονται την περιουσία ΚΑΙ την πελατεία του Νοσοκομείου. 'Ολοι γνωρίζουμε τους άπειρους τρόπους που χρησιμοποιούν γιά να εκμεταλευτούν το Κράτος και να πλουτίσουν παράνομα.

    Αν εγώ ήμουν πρωθυπουργός θα'λεγα στον Χρυσοχοΐδη να συστίσει μία ομάδα ασθενών που πάνε γιά χειρουργείο πχ. Μπάινουν λοιπον γιά εγχείρηση, και μόλις γίνει η κρούση γιά φακελάκι του χειρούργου ή του αναισθησιολόγου τότε αποκαλύπτουν και την άλλη τους ιδιότητά, αυτή του ράμπο του Χρυσοχοΐδη. Μιά ομάδα στο στύλ του Τριανταφυλλόπουλου είναι ότι πρέπει. Και βέβαια αν το πράγμα σταματίσει εκεί δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα.
    Θα πρέπει να ακολουθήσουμε το Αμερικάνικο παράδειγμα. Αμέσως να παγώσουμε όλα του τα περιουσιακά στοιχεία και τους λογεριασμούς του όπου και να τους έχει - με απειλή άμεσης φυλάκισης - και να του επιβάλουμε ένα ΠΟΛΥ ΓΕΡΟ χρηματικό πρόστιμο -πχ να δουλευει 10 χρόνια γιά την Εφορία.
    Κάποια στιγμή η απόκρυψη εσόδων και το μπαξίσι πρέπει να γίνει κακούργημα. Τέλος.
    Αν τέτοιες διαδικασίες ακολουθηθούν είμαι σίγουρος γιά τα ακόλουθα.
    1. Πολύ λίγοι θα τιμωρηθούν.
    2. Όλοι οι υπόλοιποι θα σοβαρευτούν.
    3. Όσους δεν τους συμφέρει θα αλλάξουν χώρα.
    4. Οι πολύ μικροί θα συνεχίσουν να φοροδιαφεύγουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι αδύνατον να πιαστεί όλη η φοροδιαφυγή. Υπάρχει ο νόμος των φθίνουσων αποδόσεων. Το κόλπο είναι να πιάσουμε τους μεγάλους. Και οι μελέτες που έχουν γίνει στο εξωτερικό δείχνουν ότι οι μεγαλύτεροι φοροφυγάδες είναι οι τράπεζες και οι μεγάλες επιχειρήσεις.
    Οι γιατροί οι εφοριακοί οι πολεοδόμοι οι δασάρχες οι εργολάβοι οι προμηθετές του δημοσίου και οι φίλοι τους οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι ευμεγέθεις μέν αλλά πολύ μικροί μπροστά σ'αυτούς. Όχι ότι δεν πρέπει να πιαστούν. Πρέπει. Γιά να τελειώνουμε κάποια στιγμή με τη διαφθορά.

    Ο Έλληνας το παίζει μάγκας μόνο όταν είναι σίγουρος. Και η καλύτερη απόδειξη είναι, πως αυτοί οι μάγκες γίνονται καναρίνια όταν πάνε σε άλλες πιό οργανομένες χώρες. Άπειρα τα παραδείγματα.

    Αλλά έλεος, τό ίδιο κλέβει ένας υδραυλικός που πάει γιά μεροκάματο με έναν χειρούργο που πέρνει 6 χιλιάρικα στην εγχείρηση? Μην τρελαθούμε.

    Οι μικροί πρέπει να πεισθούν ότι αξίζει να πληρώνουν - πέρα από τις απειλές. Και για να γίνει αυτό θα πρέπει οι εκάστοτε κυβερνώντες να αποδείξουν ότι τα λεφτά του Έλληνα τα διαχειρίζονται δίκαια, με σύναιση και αποδοτικά. Και όχι να τα κατασπαταλούν σε εθελούσιες εξόδους, απίστευτες συντάξεις, ατέλειωτους διορισμούς ημετέρων, λοβιτούρες προμηθειών καθε είδους, διαπλοκές και χρηματισμούς με ξένους οίκους, και τελικά μετά την σίγουρη και παταγώδη αποτυχία και το κατασπατάλημα των μόχθων του Έλληνα, να γυρίζουν και να λένε φέρτε κι'αλλα κορόϊδα. Έτσι δεν γίνεται δουλειά. Είμαστε σαν τα πρώην ανατολικά καθεστώτα. Πάμε σιγά αλλά με μαθηματική ακρίβεια στην πλήρη διάλυση. Χρόνια τώρα ο Έλληνας ΔΕΝ εμπιστεύεται το κράτος. Εξ ού και η απέραντη διαφθορά.

    Να λοιπόν γιατί γιά μιά ακόμη φορά οι αποδείξεις δεν θα έχουν αποτέλεσμα. Τουναντίον, γιά μιά ακόμα φορά θα πείσουν τον Έλληνα ότι δεν πρέπει να εμπιστεύται το κράτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ερώτημα είναι ποιός επιτρέπει στους εργολάβους να κάνουν δημόσια έργα χωρίς σύγχρονη τεχνολογία (με δυναμίτες άνοιγαν σήραγγα όπως γινόταν πριν απο 150 χρόνια)!!!
    Ποιοί κερδίζουν απο την φτηνή και επικίνδυνη μέθοδο που ακολουθούν οι κατασκευαστές και έχει σαν αποτέλεσμα την πτώση βράχων;
    Nα μας απαντήσει ο αρμόδιος υπουργός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ρε ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ..ΥΠΟΥΡΓΕ της ΜΑΣΑΣ.
    Εκτίθεσαι Μαγκριώτη με την απάντηση σου.

    Διαβάσαμε με προσοχή την απάντηση του υφυπουργού υποδομών κ.Γιάννη Μαγκριώτη που με ένα e-mail φαίνεται ότι απαντάει σε όλους. Εμάς δεν μας απασχολεί τι γράφει το "Πρώτο Θέμα" και ας τα βρει μαζί τους.
    Απάντηση στο σοβαρό θέμα της ενημέρωσης του, 10 ημέρες πριν γίνει η κατολίσθηση για την επικινδυνότητα του δρόμου δεν δίνει! Η ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε. ενημέρωσε τον Γ.Μαγκριώτη από τις 3 Δεκεμβρίου. Καθόλου δεν τιμά έναν υπουργό να λέει ότι έστειλε τον φάκελο στον εισαγγελέα. Ε και;
    Τι έκανες κ.Μαγκριώτη όταν ενημερώθηκες 10 ημέρες νωρίτερα γιαυτό που έρχεται στα Τέμπη;

    ΤΙΠΟΤΑ. Και ...
    αυτό φαίνεται από την απάντηση που έδωσε(δημοσιεύουμε νωρίτερα)και η οποία τον εκθέτει και δεν τον καλύπτει. Το ερώτημα είναι απλό.

    Στις 3 Δεκεμβρίου ενημερώθηκε από την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε. για την επικινδυνότητα στα Τέμπη και αντί να τα κλείσουν τα άφησαν ανοιχτά και μετά από δέκα ημέρες σκοτώθηκε άνθρωπος. Αν οι εταιρείες είναι ανίκανες να προστατεύσουν τον πολίτη τότε το κάνει το κράτος.

    ΠΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.
    Ή ΠΑΡΑΤΗΣΟΥ ΤΩΡΑ.
    ΑΛΗΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ρε δεξιοί φασισταριά ,βουλώστε το,επιτέλους!Αυτά λέτε και μάς αναγκάζετε και ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ,ρε καθήκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 07 Ιαν 2010 2:31:00 μ.μ.

    ==
    Εχεις προβλημα .
    ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ προβλημα.

    Δεν μιλαμε για ευφυια και τετοια.
    Εχεις ψυχολογικο προβλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ρε τράβα ψήφισε Σαμαρά,Καραμανλή,Μπακογιάννενα,Παυλοπουλους κ.λπ. λουλούδια τού μπαξέ,ψυχολόγε τού πωπού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ολοι θα πληρωσετε. Τοσα χρονια αρκετα κλεψατε επιχειρηματιες της πλακας. Απλα Κλεφτρονια!!! δεν κοβατε αποδειξεις δεν αποδιδατε το ΦΠΑ δεν πληρωνατε φορους. Τερμα το πανηγυρι ηρθε η ωρα να ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ
    Υ.Γ Εαν δεν σας βολευει η νομιμοτητα να γινετε απλοι μισθωτοι με 700-800 ευρω. ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ 2.31 & 2,57
    ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΜΕ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
    ΓΥΠΝΑ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΣΕ ΣΕΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ.
    ΑΝ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΠΑΣΟΚΟΧΑΧΟΛΟ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΤΟ ΔΕΞΙΟΜΑΛΑΚΑ ΘΑΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΑΛΛΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΒΟΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΑΜΑΝΕ.
    ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕ ΔΕΞΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
    ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝΕ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΠΟΣΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ.
    ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΟΝ ΣΤΕΓΓΟ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΕΦΑΓΕ Ο ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ ΚΙ ΕΒΑΛΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ.
    Ε ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΔΩ ΘΑ ΤΡΩΓΩΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ .
    ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΠΟΝΗΡΟ ΤΡΟΠΟ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΤΗ ΨΗΦΟ.
    ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΟΤΙ ΚΙ Ο ΜΠΟΥΧΕΖΑΣ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ.
    ΕΓΩ Ο ΚΟΨΟΧΕΡΗΣ ΔΕΞΙΟΣ ΨΗΦΙΣΑ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΟΒΩ ΚΑΙ Τ΄ΑΛΛΟ .
    Ε ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΚΕ.
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ.
    ΜΟΝΟ ΦΤΥΣΙΜΟ Σ΄ΟΛΟΥΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΡΥΦΟΚΟΙΤΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Διαβάζοντας τα "σχόλια" των διαφόρων αλητών, αναρωτιέμαι: είναι άραγε τόσο δύσκολο να είσαι δεξιός και να διαθέτεις μία στοιχειώδη ευπρέπεια; Τόσο δύσκολο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΥΡΙΕ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗ .ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΧΑΙΡΕΥΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΒΡΟΥΝ ΛΥΣΗ .ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ ΕΧΕΙ ΣΚΟΥΡΙΑΣΕΙ. ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΑΝ ΗΤΑΝ ΙΚΑΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΜΙΑ 1 ΚΑΙ 60 ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΔΩΜΑ.ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΤΙ ΓΡΗΓΟΡΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΑΠΑΝΗΡΟ .ΣΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΕΧΝΙΤΩΝ ΤΟΥΝΕΛ,.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΥΠΟΜΝΗΣΗ
    Άρθρο 120

    Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την Ε΄ Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Υπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ιουνίου 1975.

    2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

    3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

    4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.



    ΕΣΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΤΟ ΤΗΡΗΣΕΙΣ;;;;;;

    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΓΩΝΕΣ

    ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μαγκριώτης; Πιοιά είναι αυτή η καρκατσούλα; Τον ξέρει η μάνα του, ή μόνο το ΠΑΣΟΚ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΑΣΟΚ ε ?
    Θα φάτε καλά κι εσείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΦΑΤΕ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ ΑΛΑΛΑ ΚΑ ΚΑΥΜΕΝΑ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΑΚΙΑ.
    ΦΑΤΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΓΑΜΗΣΙ ΜΕ ΓΟΝΙΚΟ ΦΟΡΟ
    ΦΑΤΕ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΑ ΠΟΤΑ
    ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ

    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΑΣΟΚΙΑ ΦΤΟΥ
    Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΛΕΓΕ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΝΟΟΥΣΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

    ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ ΣΟΣΙΛΗΣΤΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση