GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πυκνό χιόνι πέφτει στην Στενή‏...

Aπό το http://www.evianews.com/ . ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ Από νωρίς το πρωί χιονίζει στην Στενή της Εύβοιας ενώ η κίνηση των οχημάτων προς ...

Aπό το http://www.evianews.com/
.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ
Από νωρίς το πρωί χιονίζει στην Στενή της Εύβοιας ενώ η κίνηση των οχημάτων προς τα χωριά Γλυφάδα, Στρόπωνες και Λάμαρι γίνεται μόνο με αλυσίδες αφού το χιόνι στην θέση Ράχη ξεπερνά το μισό μέτρο!Από την αστυνομική διεύθυνση της Εύβοιας, ανακοινώνεται ότι η κυκλοφορία στο Εθνικό και Επαρχιακό δίκτυο του Νομού, λόγω χιονόπτωσης διεξάγεται ως ακολούθως:
Στην Εθνική Οδό Χαλκίδας - Αιδηψού (θέση Άγιος) η διεξαγωγή κυκλοφορίας των ΙΧΕ αυτοκινήτων γίνεται με...

αντιολισθητικές αλυσίδες και στα μεγάλα φορτηγά έχει απαγορευτεί η διέλευση.
Στις Επαρχιακές Οδούς:
α) Γυμνού- Σέτας - Κάτω Σέτας
β) Κύμης - Μετοχίου
γ) Ιστιαίας – Κοκινομηλιάς,
η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με αντιολισθητικές αλυσίδες.

3 σχόλια

  1. ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΣΤΕΝΗ ΤΩΡΑ

    ΓΙΑ ΧΙΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΦΕ ΦΑΓΗΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

    ΣΤΕΝΗ ΕΥΒΟΙΑΣ

    Καθαρός αέρας, ηρεμία, περίπατοι στο βουνό, σπιτικές λιχουδιές. Αν αυτά είναι που ζητάτε, αφιερώστε ένα Σαββατοκύριακο στη γραφική Στενή Ευβοίας.

    Δεν είναι ανάγκη να πάτε πολύ μακριά για να βρείτε ησυχία και να έρθετε σε επαφή με τη φύση. Στην καταπράσινη Εύβοια, γραφικοί οικισμοί και πλούσια φυσικά τοπία σας περιμένουν. Η Στενή Ευβοίας καθώς και τα άλλα χωριά στις πλαγιές της Δίρφυς, προσφέρουν παραδοσιακή φιλοξενία, δυνατότητες για σπορ και βόλτες στην ύπαιθρο.

    Τι θα δείτε

    Ανεβαίνοντας το δρόμο προς τη Στενή και αφού διασχίσετε τους Καθενούς, το τοπίο αρχίζει να γίνεται ορεινό. Πλούσια βλάστηση πλαισιώνει το δρόμο. Θα νιώσετε, άλλωστε, την αλλαγή του κλίματος καθώς θα σας χαϊδεύει ο ζωογόνος αέρας του βουνού. Θα περάσετε από την Κάτω Στενή και έπειτα από λίγο, προχωρώντας παράλληλα με το πλατανοσκέπαστο ρέμα, θα φτάσετε στην Άνω Στενή. Το χωριό είναι αμφιθεατρικά χτισμένο στους πρόποδες της Δίρφυς. Γύρω του απλώνονται ψηλά βουνά και ένας επιβλητικός βράχος – στην αριστερή πλευρά – προσδίδει στο τοπίο άγρια ομορφιά. Θα περάσετε πρώτα από την Καμάρα, τη γέφυρα του ποταμού, και από κει θα μπείτε στα πλακόστρωτα σοκάκια για να εξερευνήσετε το χωριό. Θα φτάσετε στην κεντρική πλατεία, ένα γραφικό πεζοδρομημένο χώρο με παραδοσιακά καφενεία και πολλές βρύσες, απ’ όπου αναβλύζει παγωμένο νερό. Καθίστε να απολαύσετε το καφεδάκι σας και μετά συνεχίστε τη βόλτα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΕΜΝΕΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΟ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση