GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κακοκαιρία σε ολοκληρη την χώρα...

Αλλάζει από την Παρασκευή το σκηνικό του καιρού σχεδόν σε ολόκληρη την χώρα. Οι αυξημένες νεφώσεις θα δίνουν βροχές και τοπικές καταιγίδες σ...

Αλλάζει από την Παρασκευή το σκηνικό του καιρού σχεδόν σε ολόκληρη την χώρα. Οι αυξημένες νεφώσεις θα δίνουν βροχές και τοπικές καταιγίδες στα πεδινά της Θεσσαλίας και της Ανατολικής Στερεάς καθώς επίσης στα νησιά του Κεντρικού και Νότιου Αιγαίου την Πελοπόννησο την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Βροχές πιό ασθενείς θα σημειωθούν και στα νησια του Ιονίου και της Δυτικής Στερεάς. Χιονοπτώσεις αναμένουμε... Περισσότερα εδώ http://www.meteo-news.gr/
Από τις πρώτες βραδυνές ώρες αλλάζει το σκηνικό του καιρού στην Αττική αφού οι αυξημένες νεφώσεις θα αρχίζουν να δίνουν τις πρώτες βροχές σε ολόκληρο τον νομό. Τα φαινόμενα μάλιστα θα ενταθούν σημαντικά μετά την αλλαγή της ημέρας...

6 σχόλια

  1. Εμπρός Γενναίοι Αγρότες, Εμπρός Γενναία κομματόσκυλα, του ΚΚΕ, του ΠΑΣΟΚ, της ΔΕΞΙΑΣ, του ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΟΣ,ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ; όλοι εσείς που μας ταΐζετε δηλητήρια με τα αγροτοφάρμακα σας, που ψεκάζετε σήμερα, και τι κι αν λέει η οδηγία μετά από δεκαπέντε μέρες μάζεμα και διάθεση του προϊόντος στην αγορά, εσείς στα μουνόπανα σας και μας το δίνετε σε τρεις μέρες και όποιον πάρει ο χάρος……
    Κάποτε μου έλεγε ένας γεωπόνος που έκανε και τον πλασιέ μεγάλης εταιρίας στους αγρότες, ότι υπάρχους χιλιάδες χωράφια που έστω και αν τώρα σταματήσει σε αυτά να γίνετε χρήση φυτοφαρμάκων, για τουλάχιστον δέκα χρόνια αυτά τα χωράφια, δηλαδή διάστημα ικανό, περίπου, να τα καθαρίσει η φύση, θα πρέπει να απαγορευτεί να χρησιμοποιούνται στην παραγωγή οπουδήποτε γεωργικού προϊόντος.
    Εμπρός Γενναίοι Αγρότες, τώρα που η οικονομία της Ελλάδας μας, ακόμη και σκατά μπορεί να φάει από τον κόλο του οποιουδήποτε δανειστή, προκειμένου να ανοίξει το πουγγί του, σας δοξάζει, και σας στέλνει χαιρετίσματα στα μπλόκα σας, όσο κρατάτε εσείς Γενναίοι Αγρότες, όσο ΠΕΡΙΣΣΟτεροι, μπαίνετε στην μάχη, όσο ΠΕΡΙΣΣΟτερο κλείνετε δρόμους τόσο αυτοί που κρατούνε στα χέρια τους τις υπογραφές μας με τα δανεικά θα νιώθουν ήσυχοι στο κρεβατάκι τους, και στο όνειρο τους θα βλέπουν πως στην Ελλάδα όλα πάνε καλά…. Τα χρήματα τους εξασφαλισμένα……ΕΦΙΑΛΤΕΣ!
    Εμπρός Γενναίοι Αγρότες, κλείστε και άλλους δρόμους, κάθε μέρα που περνάτε στα μπλόκα τόσο και περισσότερο γονυπετής ο Παπακωνσταντίνου θα εκλιπαρεί για λίγα δανεικά ψίχουλα, ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΝΙΚΗΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ!
    Ο Αστός στα τέσσερα και με ένα ρεπάνι στον κόλο να κάνει το κουνελάκι του πλέϊ μπόϊ !
    Εμπρός Γενναίοι Αγρότες, κάθε μέρα που περνάτε στα μπλόκα και τα ασφάλιστρα των δανεικών των δανειστών μας θα ανεβαίνουν, και με το καλό μόλις μας τα ζητήσουν θα στηθούμε όλοι στην σειρά, παιδιά, γυναίκες, άντρες, παππούδες, γιαγιάδες, πεσμένοι στα τέσσερα με κατεβασμένα τα βρακιά για ένα σπέσιαλ γαμήσι από αυτούς, παρακαλάτε μόνο να μην προσλάβουν εργάτες από την Κεντρική Αφρική……κόλαση, της πουτάνας θα γίνει, πλούσιοι και φτωχοί στην ίδια μεταχείριση; Όχι ! Οι πλούσιοι και οι πλούσιες θα την γλυτώσουν, στην Ελβετία…..
    Εμπρός Γενναίοι Αγρότες, οι στιγμές είναι ιστορικές, η ΔΕΞΙΆ με όσα μπορούσαν οι δικοί της να φάνε, με όσα τραγικά λάθει μπορούσαν να κάνουν από τον πρωθυπουργό μέχρι και τον τελευταίο σύμβουλο μας έριξαν για ακόμη μια φορά στα σκατά, τώρα είναι η σειρά σας, πάρτε στα στιβαρά μπράτσα σας τα φτυάρια και σκεπάσετε τον λάκκο, να σβήσει η βρώμα η Ε Λ Λ Α Δ Α…….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Good day, sun shines!
    There have been times of troubles when I felt unhappy missing knowledge about opportunities of getting high yields on investments. I was a dump and downright pessimistic person.
    I have never imagined that there weren't any need in big starting capital.
    Now, I feel good, I started take up real money.
    It gets down to choose a correct partner who utilizes your funds in a right way - that is incorporate it in real deals, and shares the income with me.

    You may ask, if there are such firms? I'm obliged to answer the truth, YES, there are. Please get to know about one of them:
    http://theinvestblog.com [url=http://theinvestblog.com]Online Investment Blog[/url]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΤΑΣΗ.

    Πρώτον, ο Υπουργός Οικονομικών Παπακωσταντίνου να καλέσει εκπροσώπους – οικονομολόγους, των κομμάτων της Αριστεράς για ενημέρωση, σε βάθος επί της οικονομικής κατάστασης της χώρας, και δεύτερον αυτοί οι οικονομολόγοι ή άλλοι της επιλογής αυτών των κομμάτων να τον συνοδεύουν στο εξωτερικό σε αναζήτηση δανεικών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το επίδομα θέρμανσης.....!!!!
    ΑΑΑ.. τα αρχίδια σας για να ζεσταίνεστε με την τριβή.
    Μαλάκες που ψηφίσατε το Βλήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μπραβο ζωα του πασοκ.
    μπάφο 7,14
    ΠΟΥ σκορπάς την σκατίλα σου σε κάθε ανάρτηση.

    εμπρος ΖΩΑ.
    ΜΕ ΣΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ο γιωργος
    ΘΑ ΧΤΙΣΕΙ ΝΕΟΥΣ ΣΤΑΒΛΟΥΣ.
    ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥΣ !
    ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΤΕ ΘΑ ΤΑ ΤΡΩΤΕ ΚΙΟΛΑΣ.
    ΜΙΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
    ΠΑΜΕ...ζώα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΗΛΙΘΙΕ 7,14
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ
    ΣΗΜΕΡΑ
    ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ !

    Ο ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ.
    ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
    και......
    “Δυσαρέσκεια της Αθήνας” ;

    Εδώ γελάμε.
    Μέσα στο βουλγαρικό έδαφος έγινε η συνάντηση.
    Τώρα, σγνώμη αν σας δείχνει εξευτελισμένους και ανίκανους ο Βούγλαρος, αλλά τι να κάνουμε κύριοι και κυρίες του ΠΑΣΟΚ, έτσι ακριβώς σας δείχνει. Δυσαρεστηθείτε όσο θέλετε.
    ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΖΩΑ.

    ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΤΕ ΜΟΣΧΑΡΙΑ ΠΑΣΟΚ.
    ΧΟΡΤΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΞΕΥΤΙΛΑ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΗ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση