GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Το Ισλάμ στην Ελλάδα»...

Τι πρέπει να γίνει για να αντιμετωπιστεί η απειλή του Ισλαμιστικού εξτρεμισμού Χθες Πέμπτη στο Ινστιτούτο Διπλωματίας και Παγκοσμίων Εξελίσε...

Τι πρέπει να γίνει για να αντιμετωπιστεί η απειλή του Ισλαμιστικού εξτρεμισμού

Χθες Πέμπτη στο Ινστιτούτο Διπλωματίας και Παγκοσμίων Εξελίσεων έγινε συζήτηση με θέμα "ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ". Ο ερευνητής ζητημάτων ασφάλειας Ανδρέας Μπανούτσος παρουσίασε τα ευρήματα εν εξελίξει έρευνάς του για το Πανεπιστήμιο του Μπάκιγχαμ της Βρετανίας, με θέμα «Το Ισλάμ στην Ελλάδα». Τα βασικά σημεία της εισήγησής του είναι τα παρακάτω:
Το Ισλάμ είναι η μονοθεϊστική θρησκεία, η οποία διαμορφώθηκε με το κήρυγμα και τη δράση του Προφήτη Μωάμεθ στις αρχές του 7ου αιώνα μ.Χ.
Το Ισλάμ σήμερα είναι ...

η δεύτερη μεγαλύτερη θρησκεία στον κόσμο μετά το Χριστιανισμό και αποτελεί την ταχύτερα αναπτυσσόμενη θρησκεία. Σύμφωνα με μια δημογραφική μελέτη του Pew Research Center ενός Αμερικανικού think tank το 2009 το Ισλάμ αριθμούσε 1.57 δις πιστούς που αντιπροσώπευαν το 23% του παγκοσμίου πληθυσμού. Ο μέσος ρυθμός αύξησης των Μουσουλμάνων είναι 1.84% ετησίως και προέρχεται κυρίως από την αύξηση των γεννήσεων. Η συγκεκριμένη μελέτη αναφέρει επίσης μεταξύ άλλων ότι στη Γερμανία κατοικούν περισσότεροι Μουσουλμάνοι απ’ότι στο Λίβανο.
Ωστόσο δεν θα πρέπει να γίνεται σύγχυση μεταξύ του Ισλάμ ως θρησκείας και του Ισλαμιστικού κινήματος, το οποίο αποτελεί στην ουσία μια πολιτική ιδεολογία.
Ένας από τους πιο διαδεδομένους μύθους στην Ελλάδα είναι αυτός της ασυλίας της από τρομοκρατικά κτυπήματα των Ισλαμιστών, γιατί δήθεν η Ελλάδα διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Αραβικό και τον Ισλαμικό κόσμο.
Ας μην ξεχνάμε όμως ότι η Ελλάδα είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ και ως τέτοια αντιμετωπίζεται από τους Ισλαμιστές. Οι Ισλαμιστές θεωρούν την Ευρώπη γενικότερα ως σημαντική βάση για επιθέσεις εναντίον Δυτικών συμφερόντων, λόγω της ύπαρξης Ισλαμιστικών εξτρεμιστικών δικτύων μέσα στις εκτεταμένες Μουσουλμανικές κοινότητες που κατοικούν στα Ευρωπαϊκά αστικά κέντρα, και οι οποίες διευκολύνουν τη στρατολόγηση μελών όπως απέδειξαν οι βομβιστικές επιθέσεις στη Μαδρίτη το 2004 και το Λονδίνο το 2005. Στην Ελλάδα σήμερα κατοικούν περίπου 100 με 140 χιλιάδες Μουσουλμάνοι στη Δυτική Θράκη και 200 με 300 χιλιάδες Μουσουλμάνοι οικονομικοί μετανάστες (παράνομοι και μη) που κατοικούν κυρίως στα μεγάλα αστικά κέντρα. Επιπρόσθετα σύμφωνα με αστυνομικές πηγές εισέρχονται στην Ελλάδα 1200 Μουσουλμάνοι ημερησίως, οι μισοί από τους οποίους εισέρχονται παράνομα.
Το ερώτημα είναι αν οι Μουσουλμάνοι που κατοικούν Ελλάδα είναι ευάλωτοι στις προσπάθειες ριζοσπαστικοποίησής τους από Ισλαμιστές.
Οι Μουσουλμάνοι της Δυτικής Θράκης είναι μάλλον απίθανο να ριζοσπαστικοποιηθούν, είναι όμως αρκετά πιθανό οι Μουσουλμάνοι οικονομικοί μετανάστες να αποδειχτούν ευάλωτοι στην ριζοσπαστικοποίηση όπως έδειξαν οι ταραχές στο κέντρο της Αθήνας τον Μάιο του 2009.
Τι πρέπει να γίνει λοιπόν, ώστε να αντιμετωπιστεί η απειλή του Ισλαμιστικού εξτρεμισμού;
Το πρώτο βήμα είναι η σωστή ενημέρωση των Ελλήνων πολιτών για τη φύση της Ισλαμιστικής απειλής. Αυτή η ενημέρωση πρέπει να ξεκινά από το σχολείο και να συνεχίζει στο Πανεπιστήμιο. Τα ΜΜΕ πρέπει επίσης να συμβάλλουν στην κατεύθυνση αυτή. Επίσης οι τοπικές κοινωνίες πρέπει να αναμειχθούν ενεργά σε αυτή τη διαδικασία, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες ενημέρωσης των δημοτών. Στη Βρετανία για παράδειγμα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της αντι-τρομοκρατικής στρατηγικής η εφαρμογή του πυλώνα Prevent δηλαδή η προσπάθεια αποτροπής των νεαρών Μουσουλμάνων από την υιοθέτηση της ακραίας Ισλαμιστικής ιδεολογίας που σε τελική ανάλυση δυσφημεί το ίδιο το Ισλάμ. Κάτι αντίστοιχο θα μπορούσε να εφαρμοστεί και στην Ελλάδα με τη συνδρομή των τοπικών αρχών. Πιο συγκεκριμένα, θα μπορούσε ο κάθε Δήμος σε συνεργασία με μετριοπαθείς Μουσουλμάνους κληρικούς και με την Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδος να οργανώσει σεμινάρια επιμόρφωσης των Μουσουλμάνων πάνω στην μετριοπαθή ερμηνεία των λόγων του Κορανίου.
Από εκεί και πέρα οπωσδήποτε χρειάζεται εκσυγχρονισμός των δυνάμεων ασφαλείας και της ΕΥΠ και η στελέχωσή τους με επαγγελματικά στελέχη που θα έχουν γνώση της δράσης των τρομοκρατικών Ισλαμιστικών δικτύων, έτσι ώστε εγκαίρως να μπορούν να προλαμβάνουν τρομοκρατικές επιθέσεις.
Επιπλέον χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και έλεγχος των πηγών χρηματοδότησης των διαφόρων Ισλαμικών Πολιτιστικών Κέντρων και αυτό γιατί αν τα Κέντρα αυτά χρηματοδοτούνται από κράτη, ιδιώτες ή οργανώσεις που υποστηρίζουν την ακραίες ισλαμικές εκδοχές είναι πολύ πιθανό να ριζοσπαστικοποιηθούν οι Μουσουλμανικές κοινότητες που κατοικούν στην Ελλάδα.

15 σχόλια

  1. Ο ΓΑΠ είναι μεγαλοφυία. Με το να δώσει την υπηκοότητα σε εκατομμύρια μουσουλμάνους εποίκους λύνει τα προβλήματα της Ελλάδος: 1)Λύνει το δημογραφικό με την μεγάλη γεννητικότητα των νέων κατοίκων 2)Λύνει το οικονομικό πρόβλημα γιατί νε την Σαρία θα απολυθούν όλες οι εργαζόμενες γυναίκες, μεγάλη οικονομία για το δημόσιο 3)θα ικανοποιήσει τις σεξουλικές ορέξεις των ανδρών με τα χαρέμια 4)τα φτηνά μεροκάματα θα φέρουν πολλές εταιρείες εντάσεως εργασίας στη χώρα μας 5)οι διεφθαρμένοι πολιτικοί θα αντικατασταθούν απο ικανή στρατιωτική διοίκηση όπως στο Πακιστάν 5)δεν θα υπάρχουν κλοπές και βία, επειδή αυτά δεν επιτρέπονται σε μιά μουσουλμανική χώρα 6)θα έχει περισσότερους στρατιώτες 8)θα έχει στενές σχέσεις συνεργασίας με το Πακιστάν (180 εκ.) και τις ισλαμικές χώρες 4) Δεν θα έχει πιά εθνικά προβλήματα 5)Kαποιες υπουργίνες μας θα στολίζουν τα χαρέμια κάποιου πλόυσιου και θα υφίστανται και ξυλοδαρμο αν αντιδρούν
    Όλα αυτά μπορούν να γίνουν απλά με μικρό τίμημα να γίνουμε μουσουλμάνοι προδίδοντας το έθνος μας, την θρησκεία και τον πολιτισμό μας
    Ο Γραικύλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βδελλες Βρυξελλών και Μπάτσοι τής Ασίας, ΡΑΟΥΣ!


    Ξέρω ότι θα σας στενοχωρήσω εσάς τα πονηρά καθίκια.

    Τον «δήθεν ισλαμικό κίνδυνο» να τον χώσετε εκεί που ξέρετε, παλιομαλάκες!

    Όσο και να σκίζεστε για να νομιμοποιήσετε εντέχνως τις ληστρικές σας επιδρομές στην Ασία, δεν πρόκειται να χάψουμε το άθλιο παιχνίδι σας, δυτικά ζώα.

    Έξω από την Ελλάδα και την Ασία, σκατοληστές, γαμώ τις Βρυξέλλες σας, ζώα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα γερμανοβρεττανικά χριστιανοϊουδαϊκά ζώα συνεδριάζουν ότι τάχα οι πάμφτωχοι ασιάτες απειλούν την Ευρώπη ( και τις ΗΠΑ )!

    Αλήτες, ότι μια χούφτα ενόπλων ασιατών δεν σας αφήνουν να τους ληστεύετε, μην πάτε να μας πείσετε ότι τάχα το Ισλάμ είναι απειλητικό!

    Απλώς δεν σας αφήνουν να τους αλλάξετε τα φώτα!

    Έξω από την Ελλάδα, γερμανοί χριστιανοταλιμπάν!
    Ουστ, ζώα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...σαλτα και γαμισου β΄λαμένε που θα μας βάλεις τώρα να ξεκινήσουμε πόλεμο και με τους άραβες. ηλίθιε...
    Δώσε ρε ένα παράδειγμα αραβικής τρομοκρατικής πράξης στην ελλάδα και μετά μιλάς βλάκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. KALA TA LES ANTHROPE MOU.....OI ELLINES THA SE MISISOUNE YIATI LES TIN ALITHIA....OI ELLINES KOIMOUNTE KAI THA KSIPNISOUNE MIA MERA KAI OI MOUSOULMANOI THA KYVERNOUNE......ALLA MAS XREIAZETE YIATI EIMASTE KOLOLAOS KAI MALAKES DEN AKOUME KAI KALA NA PATHOUME.
    eUXARISTW POU ENAS SOSTOS ELLINAS PATRIOTIS MILAEI TIN ALITHIA.....XREIAZOMASTE KAI ALLOUS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εμείς οι Έλληνες δεν φοβόμαστε το Ισλάμ !!! το πιστεύουμε !! το διαδίδουμε !!! το περιθάλπουμε !!! ( Αλβανοί , Πακιστανοί , Αφγανοί και οι πάσης φύσης και προέλευσης κατατρεγμένοι Ισλαμιστές ανά τον κόσμο βρίσκουν μια ζεστή αγκαλιά στην Ελλάδα ) εμείς είμαστε διεθνιστές , πολυπολιτισμικοί , Δραγωνικοί , αλτρουιστές και Δημοκράτες δεν φοβόμαστε τίποτα δεν είμαστε ξενοφοβικοί είμαστε λεβέντες νεοταξικοί !!!!

    Άσχετα το τι λέμε και τι οι νόμοι ορίζουν ξέρουν όλοι οι δάσκαλοι μας στα σχολεία μας ότι πρέπει να δείξουμε αγάπη σε όλους αυτούς που ηρθαν να βοηθήσουν την οικονομία μας και να μας βγάλουν από την μονολιθική αντίληψη του χριστιανισμού και της Ελληνικής φιλοσοφίας . Πρέπει σιγά – σιγά να «υποστέλλουμε » τα σύμβολά μας και τις αξίες μας και να μην προσβληθούν αυτοί οι αγαθοί πλέον συμπατριώτες μας !!!

    Ανεπίσημα προωθούμε τέτοιες πρακτικές και παρασκηνιακά καλύπτουμε τους δασκάλους μας οι οποίοι ενστερνίζονται τις αξίες της νέας εποχής , γιατί εμείς έχουμε Δραγώνα με τεράστια εμπειρία στην μόρφωση Μουσουλμανοπαίδων αξίας συνεχίστριας της γνωστής αγωνίστριας Ρεπούση ( μη φοβάστε σε κάθε κυβέρνηση έχουμε τους δικούς μας ανθρώπους )

    Από την άλλη μην ανησυχείτε ευχαρίστως δεχόμαστε δωρεές και χτίζουμε πολιτιστικά – τζαμιά στην Αθήνα και σε άλλες περιοχές , δωρεές από αγνούς ειρηνιστές , πολιπολιτισμικούς διεθνιστές ( στην δικιά μας την περίπτωση έχουμε δεχθεί δωρεά από Σαουδάραβα ευεργέτη – γνωστή βέβαια σε όλους η πολυπολιτισμικότητα αυτού του λαού ) .

    Σας επισυνάπτουμε τα πρώτα δειλά βήματα που επιχειρούνται στην χώρα μας ,
    (περί νόμων και τα λοιπά μην ανησυχείτε θα τα βολέψουμε αλλά πρέπει να δείχνουμε ότι τηρούμε και τον νόμο , ξέρετε εσείς σιγά – σιγά ………………….)

    " ..Η δασκάλα-διευθύντρια του 132ου Δημοτικού Σχολείου Γκράβας, η οποία παραβιάζοντας το Σύνταγμα και τους Νόμους στο σχολείο που διηύθυνε, εφάρμοσε κατά το δοκούν "πολυπολιτισμικά πειράματα", όπως -μεταξύ άλλων πολλών- την αντικατάσταση της πρωινής προσευχής με ποίημα του Ρίτσου, την "αναδιαμόρφωση" των εθνικών εορτών και τη διδασκαλία Αλβανικών αλλά και Αλβανικής ιστορίας (!!!) σε μαθητές του σχολείου και μάλιστα χρησιμοποιώντας τα Αλβανικά βιβλία ιστορίας (!!!) που βρέθηκαν -άγνωστο πως- στο σχολείο. Για τους παραπάνω λόγους δικάζεται στις 22 Ιανουαρίου 2010, στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας."
    ( Από teachers-limnou.blogspot.com/ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΠΑ
    ΔΕΥΤΕΡΗ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ .

    ΤΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΑΓΕ;;

    Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΛΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ,ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ.

    ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ .


    ΗΘΕΛΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ .

    ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ-ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΚΡΑΤΗ(ΤΟ ΕΝΑ ΑΚΡΩΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ);;;

    ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. " 1 δισ. από τις τράπεζες στους αγρότες"

    Μέτρα στήριξης του αγροτικού κόσμου πρότεινε ο Γ. Παπανδρέου
    Δέκα μέτρα για την άμεση ανακούφιση του αγροτικού κόσμου, που πλήττεται από την....

    κυβερνητική πολιτική, ανακοίνωσε χθες το βράδυ σε λαϊκή συγκέντρωση στις Σέρρες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Γ. Παπανδρέου.
    Στις Σέρρες. Ο Γ. Παπανδρέου συναντήθηκε με τους αγρότες της περιοχής και άκουσε από πρώτο χέρι τα προβλήματά τους
    ΣΕΡΡΕΣ.
    Παράλληλα, επιτέθηκε με δριμύτητα στην κυβέρνηση Καραμανλή δηλώνοντας ότι ο πολιτικός της χρόνος έχει λήξει, ενώ σχολιάζοντας τον ανασχηματισμό τόνισε ότι «ανασχηματισμός, χωρίς σοβαρό σχέδιο για τον τόπο, χωρίς σχέδιο πορείας για τη χώρα, είναι σαν να αλλάζεις κωπηλάτες, αλλά να συμβουλεύεσαι την ίδια χαλασμένη πυξίδα».
    Ο κ. Παπανδρέου που πραγματοποίησε ολοήμερη περιοδεία στον Νομό Σερρών και συνομίλησε με πολλούς αγρότες, μεταξύ των οποίων και τοπικά αγροτικά στελέχη της Ν.Δ.(!), υπογράμμισε ότι η χώρα χρειάζεται μια αναγέννηση του αγροτικού χώρου και της υπαίθρου και δεσμεύθηκε για μια «πράσινη ανάπτυξη της ελληνικής γεωργίας».
    Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το ΠΑΣΟΚ ως κυβέρνηση θα λάβει άμεσα τα ακόλουθα δέκα μέτρα:

    1Ένα δισ. ευρώ, από τα 28 δισ. που δίνονται για τις τράπεζες, να διοχετευτεί στον αγροτικό τομέα για την κάλυψη των βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων αγροτικών δανείων της περιόδου 2009-2010.

    2 Να υπάρξει άμεσα ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών των αγροτών που βαρύνονται με δάνεια, με επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής.

    3Πάγωμα όλων των ενήμερων δανείων των αγροτών για δύο χρόνια.

    4 Επέκταση των παραπάνω ρυθμίσεων για συνεταιρισμούς, ομάδες παραγωγών κ.λπ.

    5Επέκταση του Ταμείου Εγγυοδοσίας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων (ΤΕΜΠΜΕ) και στις επιχειρήσεις του αγροτικού τομέα.

    6 Αύξηση από 7% σε 11% της επιστροφής ΦΠΑ στους αγρότες.

    7 Χορήγηση ουσιαστικού επιδόματος θέρμανσης από 300 έως 500 ευρώ σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, ανάλογα με τη γεωγραφική περιοχή.

    8Επιστροφή του ειδικού φόρου κατανάλωσης πετρελαίου σε ποσοστό 4% επί των τιμολογίων πώλησης των αγροτικών προϊόντων για τους παραγωγούς.

    9 Κατάργηση του Ενιαίου Τέλους Ακίνητης Περιουσίας (ΕΤΑΚ) για τους αγρότες.

    10Επιδότηση του μεταφορικού κόστους ζωοτροφών για τις μειονεκτικές περιοχές.

    Ο κ. Παπανδρέου, κάλεσε τους αγρότες να κρίνουν τον ανασχηματισμό με βάση το τι έχει γίνει στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης: «Άλλαξαν 4 υπουργούς σε 5 χρόνια. Και αγροτική ανάπτυξη δεν είδατε. Ούτε θα δείτε, όσο παραμένει στη θέση της η ίδια λογική διακυβέρνησης. Που κοιτάζει την επικοινωνία και όχι την κοινωνία. Που ασχολείται αποκλειστικά με τα δικά της προβλήματα και όχι τα προβλήματα του πολίτη».
    «Πράσινη ανάπτυξη»

    Ο κ. Παπανδρέου είχε συνάντηση με τον προσκείμενο στο ΠΑΣΟΚ νομάρχη Σερρών Στέφανο Φωτιάδη, ο οποίος του ανέφερε ότι πρώτη προτεραιότητα της νομαρχίας είναι η αξιοποίηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, ενώ τόνισε ότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια στροφής στη διατροφική γεωργία. Από την πλευρά του ο κ. Παπανδρέου σημείωσε ότι οι Σέρρες έχουν μεγάλο δυναμικό, τόσο ανθρώπινο όσο και φυσικών πόρων και πηγών ενέργειας, που παραμένει αναξιοποίητο και πρόσθεσε πως ο Νομός Σερρών έχει κάθε δυνατότητα για παραγωγή ποιοτικών αγροτικών προϊόντων, ανάπτυξης δραστηριοτήτων για την αξιοποίηση της γεωθερμίας και άλλων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, αλλά και ανάπτυξη εναλλακτικού τουρισμού, αγροτουρισμού και ιαματικού τουρισμού.

    ΑΛΗΤΕΣ / ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ - ΠΑΣΟΚΟΙ
    ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ.
    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΦΤΟΥ ΚΛΕΦΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΤΑ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙΔΟΣ


    ...ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΝ ΤΟ ΛΑΟΣ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...


    ΤΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟ
    Ο ΧΩΡΟΦΥΛΑΞ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟ

    ΑΡΑ ΚΑΤΑ ΛΟΓΙΚΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ

    Ο ΧΩΡΟΦΥΛΑΞ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ....


    ΑΒΑΔΑΙΟΣ ΙΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το Ισλάμ και από μια άλλη οπτική γωνία: http://www.leozagami.com/index.php?option=com_fireboard&Itemid=57&func=view&id=632&catid=15
    Ισλαμικές μυστικές "κοινωνίες"... όπως δε θα σας τα πει κανένας.
    Κατόπιν στο ίδιο forum βλέπουμε την άλωση του Ισλάμ από τους Illuminati γενικότερα και την πολύ ενδιαφέρουσα άποψη:
    ...When The Murad II armies entered Asia Minor and captured Constantinople, which was the most important city in the World. It was the NY of its day, why didn't the Vatican defend the christians there?

    It was because Moslems were commanded indirectly by the Vatican to punish the Orthodox christians for leaving the Pope.

    Only Venice sent ships to fight and liberate Constantinople.

    The entire Islamic religion is a re-hash of Judaism which pushes female spiritual energy and enslaves the males. That's why the female is scared and covered!

    Καπετάν Μακρής. Στον πόλεμο η πρώτη απώλεια είναι η αλήθεια...
    http://www.aztlan.net/berg_abu_ghraib_video.htm τι αλήθεια συνέβηκε στον Nicholas Berg;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΗΛΑΔΗ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ; ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ (ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Η ΚΥΡΙΑ ΚΛΙΝΤΟΝ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΑΘΕΙΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΪΤΗΣ), ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΧΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΕΞΤΡΕΜΙΣΜΟ ΤΟΥΣ;
    Ο θΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Στο στόχαστρο αλλοδαπών Παλαιστίνιας υπηκοότητας μπήκαν τα ξημερώματα 7 Ι.Χ. αυτοκίνητα. Οι δράστες για πάνω από δύο ώρες προχώρησαν σε επτά συνολικά διαρρήξεις οχημάτων σε κεντρικές οδούς της Αχαϊκής Πρωτεύουσας όπως η Ευμήλου, η Όθωνος Αμαλίας, η Παντανάσσης και η Αθανασίου Διάκου. Οι δύο Παλαιστίνιοι με την μέθοδο της θραύσης των τζαμιών διέρρηξαν τα αυτοκίνητα και άρπαξαν ότι έβρισκαν μπροστά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. EGO MOUSOULMANO KALO TELO MINI ELLADA.EGO PSIFISI GIORGO. GIORGO KALO AGAPAI MOUSOULMANO
    EGO EXI EFTA PEDIA KE DIO GINEKA KE TA KANO KE ALA.EGO BOITAI ELADA ALA KE EGO TELO TZAMI KE TELO KE TAPSI PETAMENO.GIORGO KALO KANI AFTA.
    EFKARISTO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ηλίθια γιουσουφάκια, 22 Ιαν 2010 5:33:00 μ.μ., 22 Ιαν 2010 5:27:00 μ.μ., 22 Ιαν 2010 5:38:00 μ.μ.,
    οποιος φυλάει τα ρούχα του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ηλίθιε @22 Ιαν 2010 5:38:00 μ.μ.πρέπει να τους ευγνωμονούμε; ουστ χοντρομαλάκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση