GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κλειστή λόγω κατολισθήσεων η εθνική οδός...

...Ιωαννίνων-Αθηνών!‏ . Από το http://epirusgate.blogspot.com/ . Προβλήματα στη συγκοινωνία στον εθνικό δρόμο Ιωαννίνων - Αθηνών υπήρξαν σήμ...

...Ιωαννίνων-Αθηνών!‏
.
Από το http://epirusgate.blogspot.com/
.
Προβλήματα στη συγκοινωνία στον εθνικό δρόμο Ιωαννίνων - Αθηνών υπήρξαν σήμερα τα ξημερώματα, από μεγάλη κατολίσθηση που προκλήθηκαν λόγω των συνεχών και έντονων βροχοπτώσεων, στο 19ο χιλιόμετρο της Ε.Ο. Για δυο περίπου ώρες η κυκλοφορία διακόπηκε και στα δύο ρεύματα του δρόμου. Νωρίς το πρωί, άνοιξε μόνο το ρεύμα προς Ιωάννινα και αυτήν τη στιγμή,η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο από το ένα ρεύμα. Συνεργεία της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ιωαννίνων, εργάζονται προκειμένου να ανοίξει και το ρεύμα προ Αθήνα και να δοθεί στην κυκλοφορία και πάλι η Εθνική Οδός. Να σημειωθεί πως σε αρκετά σημεία του Επαρχιακού Οδικού δικτύου στο Νομό Ιωαννίνων, έχουν επίσης σημειωθεί αρκετές κατολισθήσεις.

9 σχόλια

  1. Προς ΠAΛΙOΠΟYΣΤA που αναπαράγει παντού τη μ@λ@κία-κείμενο "να βουλιάξει η Πελοπόννησος κλπ κλπ":


    Άντε πνήξου.

    Οι πελοποννήσιοι κυβερνάνε γιατί αυτοί έδιωξαν τους Τούρκους προγόνους σου και δημιούργησαν το Ελληνικό κράτος (με τα όποια στραβά του).

    Οπότε να πλένεις πολλές φορές το στόμα σου από τα χύσια πριν μιλήσεις για την Πελοπόννησο.

    Καριoλάκo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς ΠAΛΙOΠΟYΣΤA που αναπαράγει παντού τη μ@λ@κία-κείμενο "να βουλιάξει η Πελοπόννησος κλπ κλπ":


    Άντε πνήξου.

    Οι πελοποννήσιοι κυβερνάνε γιατί αυτοί έδιωξαν τους Τούρκους προγόνους σου και δημιούργησαν το Ελληνικό κράτος (με τα όποια στραβά του).

    Οπότε να πλένεις πολλές φορές το στόμα σου από τα χύσια πριν μιλήσεις για την Πελοπόννησο.

    Καριoλάκo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ικανα να κυβερνησουν.

    Τα πραγματα ειναι πιο ασχημα στο εξωτερικο.
    Μας εχουν κανει ρεντικολο!

    Ο πρωθυπουργος βγαινει και μας κατηγορει ΔΗΜΟΣΙΑ και ΔΙΕΘΝΩΣ οτι ειμαστε διεφθαρμενοι ,αδιαφανεις,φοροφυγαδες,φοροεισφοροφυγαδες και ενα σωρο αλλα!!!

    Αυτο πρεπει ναναι ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ!!
    Ο πρωθυπουργος να κατηγορει ΚΑΙ τους ψηφοφορους του οτι ειναι διεφθαρμενοι!!!
    Αν ειναι δυνατον!!

    Εγω τουλαχιστον δεν εχω ξαναδει κατι τετοιο...

    Και φυσικα οι Ευρωπαιοι εταιροι μας γνωριζοντας και το IQ του γιοργος μας πεταξαν (σχεδον) στην απεξω..
    Οι .."οικοι" βρηκαν ευκαιρια να κερδοσκοπησουν.
    Την δουλεια τους κανουν.
    Μπας και δεν ξερουν με τι κουμασια εχουν να κανουν??

    Τι 4ετες προγραμμα να του δωσουν??
    Αφου μεχρι το Μαρτιο πρεπει να φυγει..

    Να αντεξει μεχρι το Σεπτεμβρη??
    Κομματι δυσκολο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «Κινημα ...αποδειξεων»!!

    Κάτι μου λέει ότι όλ'αυτά είναι ένα show. Κατ' αρχάς όσοι επαγγελματίες είναι να κόψουν αποδείξεις θα τις κόψουν ούτως ή άλλως. Όσοι είναι να μην τις κόψουν ΔΕΝ θα τις κόψουν ούτως ή άλλως. Η κυβέρνηση πρέπει να γνωρίζει ότι το αναμενόμενο απότέλεσμα θα είναι μικρό. Φαντάζεσται να πάτε σε κάποιον που δεν δίνει απόδειξη και να επιμήνετε να πάρετε. Δηλαδή τι θα γίνει. Η θα σας διώξει από πελάτη ή θα φουσκώσει το λογαριασμό. Το σίγουρο είναι ότι και στις δύο περιπτώσεις η σχέση θα διακοπεί - δεν θα υπάρξει δευτερη συναλλαγή. Κατ'αρχάς η όλη υπόθεση είναι αγχωτική. Δεν μας φτάναν τα προβλήματά μας θα προσθέσουμε κι'άλλα με την απλή διαβεβαίωση του Κράτους ότι μάλον στο μέλον δεν θα μας φορολογίσει ακόμα περισσότερο. Μάλον δουλευόμαστε.

    Αν το κράτος θέλει πραγματικά να πιάσει τους φοροφυγάδες ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να γίνει.
    Αναδρομικό πόθεν έσχες γιά ΟΛΟΥΣ. Και αυτό περιλαμβάνει και τους κρατικούς υπαλλήλους ξεκινώντας από τους βουλευτές. Και ο έλεγχος του να γίνεται όχι από διαβλητούς κρατικούς λειτουργούς αλλά από ιδιωτικά λογιστικά γραφεία (πχ DELOITE κλπ) των οποίων η αμοιβή θα συνδέεται και με την παρονόμως αποκτιθείσα περιουσία που ανακαλύπτουν.

    Και κάποια στιγμή κάποιοι πρέπει να πάνε φυλακή. Όπως γίνεται στην Αμερική.

    Ας πάρουμε τους γιατρούς. Εγώ θα πιάσω αυτούς που δουλεύουν στα κρατικά Νοσοκομεία και εκμεταλεύονται την περιουσία ΚΑΙ την πελατεία του Νοσοκομείου. 'Ολοι γνωρίζουμε τους άπειρους τρόπους που χρησιμοποιούν γιά να εκμεταλευτούν το Κράτος και να πλουτίσουν παράνομα.

    Αν εγώ ήμουν πρωθυπουργός θα'λεγα στον Χρυσοχοΐδη να συστίσει μία ομάδα ασθενών που πάνε γιά χειρουργείο πχ. Μπάινουν λοιπον γιά εγχείρηση, και μόλις γίνει η κρούση γιά φακελάκι του χειρούργου ή του αναισθησιολόγου τότε αποκαλύπτουν και την άλλη τους ιδιότητά, αυτή του ράμπο του Χρυσοχοΐδη. Μιά ομάδα στο στύλ του Τριανταφυλλόπουλου είναι ότι πρέπει. Και βέβαια αν το πράγμα σταματίσει εκεί δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα.
    Θα πρέπει να ακολουθήσουμε το Αμερικάνικο παράδειγμα. Αμέσως να παγώσουμε όλα του τα περιουσιακά στοιχεία και τους λογεριασμούς του όπου και να τους έχει - με απειλή άμεσης φυλάκισης - και να του επιβάλουμε ένα ΠΟΛΥ ΓΕΡΟ χρηματικό πρόστιμο -πχ να δουλευει 10 χρόνια γιά την Εφορία.
    Κάποια στιγμή η απόκρυψη εσόδων και το μπαξίσι πρέπει να γίνει κακούργημα. Τέλος.
    Αν τέτοιες διαδικασίες ακολουθηθούν είμαι σίγουρος γιά τα ακόλουθα.
    1. Πολύ λίγοι θα τιμωρηθούν.
    2. Όλοι οι υπόλοιποι θα σοβαρευτούν.
    3. Όσους δεν τους συμφέρει θα αλλάξουν χώρα.
    4. Οι πολύ μικροί θα συνεχίσουν να φοροδιαφεύγουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι αδύνατον να πιαστεί όλη η φοροδιαφυγή. Υπάρχει ο νόμος των φθίνουσων αποδόσεων. Το κόλπο είναι να πιάσουμε τους μεγάλους. Και οι μελέτες που έχουν γίνει στο εξωτερικό δείχνουν ότι οι μεγαλύτεροι φοροφυγάδες είναι οι τράπεζες και οι μεγάλες επιχειρήσεις.
    Οι γιατροί οι εφοριακοί οι πολεοδόμοι οι δασάρχες οι εργολάβοι οι προμηθετές του δημοσίου και οι φίλοι τους οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι ευμεγέθεις μέν αλλά πολύ μικροί μπροστά σ'αυτούς. Όχι ότι δεν πρέπει να πιαστούν. Πρέπει. Γιά να τελειώνουμε κάποια στιγμή με τη διαφθορά.

    Ο Έλληνας το παίζει μάγκας μόνο όταν είναι σίγουρος. Και η καλύτερη απόδειξη είναι, πως αυτοί οι μάγκες γίνονται καναρίνια όταν πάνε σε άλλες πιό οργανομένες χώρες. Άπειρα τα παραδείγματα.

    Αλλά έλεος, τό ίδιο κλέβει ένας υδραυλικός που πάει γιά μεροκάματο με έναν χειρούργο που πέρνει 6 χιλιάρικα στην εγχείρηση? Μην τρελαθούμε.

    Οι μικροί πρέπει να πεισθούν ότι αξίζει να πληρώνουν - πέρα από τις απειλές. Και για να γίνει αυτό θα πρέπει οι εκάστοτε κυβερνώντες να αποδείξουν ότι τα λεφτά του Έλληνα τα διαχειρίζονται δίκαια, με σύναιση και αποδοτικά. Και όχι να τα κατασπαταλούν σε εθελούσιες εξόδους, απίστευτες συντάξεις, ατέλειωτους διορισμούς ημετέρων, λοβιτούρες προμηθειών καθε είδους, διαπλοκές και χρηματισμούς με ξένους οίκους, και τελικά μετά την σίγουρη και παταγώδη αποτυχία και το κατασπατάλημα των μόχθων του Έλληνα, να γυρίζουν και να λένε φέρτε κι'αλλα κορόϊδα. Έτσι δεν γίνεται δουλειά. Είμαστε σαν τα πρώην ανατολικά καθεστώτα. Πάμε σιγά αλλά με μαθηματική ακρίβεια στην πλήρη διάλυση. Χρόνια τώρα ο Έλληνας ΔΕΝ εμπιστεύεται το κράτος. Εξ ού και η απέραντη διαφθορά.

    Να λοιπόν γιατί γιά μιά ακόμη φορά οι αποδείξεις δεν θα έχουν αποτέλεσμα. Τουναντίον, γιά μιά ακόμα φορά θα πείσουν τον Έλληνα ότι δεν πρέπει να εμπιστεύται το κράτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλοι οι συνδικαλιστές να εργάζονται κανονικά!
    Και αν τους αρέσει από εκεί και πέρα να είναι και συνδικαλιστές!
    Όλοι οι συνδικαλιστές να εργάζονται κανονικά!
    Και αν τους αρέσει από εκεί και πέρα να είναι και συνδικαλιστές!
    Όλοι οι συνδικαλιστές να εργάζονται κανονικά!
    Και αν τους αρέσει από εκεί και πέρα να είναι και συνδικαλιστές!
    Όλοι οι συνδικαλιστές να εργάζονται κανονικά!
    Και αν τους αρέσει από εκεί και πέρα να είναι και συνδικαλιστές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΜΜΕ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ.

    ΩΡΑΙΑΑΑΑΑΑΑΑ. ΟΛΑ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κάθε χρόνο τέτοια μέρα, η πρώτη είδηση σ’ όλα τα κανάλια ήταν σχετικά με τον εορτασμό των Φώτων, συνοδευόμενη από εκτενή ρεπορτάζ με την κατάδυση του Τιμίου Σταυρού σε διάφορα μέρη της χώρας. Φέτος, όμως, άλλαξε το… τροπάριο.

    Παρακολουθήσατε τρία βραδινά δελτία ειδήσεων της 6ης Ιανουαρίου, στα κανάλια Alter, Ant1 και Mega. Κατά… διαβολική σύμπτωση, κανένα κανάλι δεν παρουσίασε τις εκδηλώσεις, παρά μόνον κάποιες δηλώσεις πολιτικών που έγιναν σ’ αυτές τις εκδηλώσεις, με την εικόνα «ζουμαρισμένη» στα πρόσωπα των πολιτικών, μακριά από παπάδες και σταυρούς.

    Αυτή η φετινή σύμπτωση των δελτίων, δείχνει κατ’ αρχάς ότι υπάρχει μια «ανωτάτη επιτροπή προληπτικής λογοκρισίας», που καθορίζει εκ των προτέρων σε ΟΛΑ τα μεγάλα κανάλια, ποιες ειδήσεις θα παρουσιάσουν (και με ποια σειρά!) και ποιες θα αποσιωπήσουν τελείως. Και δεύτερον, η παντελής αποσιώπηση των σχετικών με μια μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης, εντάσσεται προφανώς στον θρησκευτικό αποχρωματισμό της Ελλάδος, που προωθούν οι σιωνιστές-νεοταξίτες.

    Οποιαδήποτε άλλη εξήγηση, μη «φαντασιόπληκτη» και «συνωμοσιολογική», δεκτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΥΠΟΜΝΗΣΗ
    Άρθρο 120

    Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την Ε΄ Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Υπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ιουνίου 1975.

    2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

    3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

    4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.



    ΕΣΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΤΟ ΤΗΡΗΣΕΙΣ;;;;;;

    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΓΩΝΕΣ

    ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση