GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πού πήγαν τα λεφτά οεο;;;...

Από το http://www.athensbars.gr . Σάλο έχει προκαλέσει το γεγονός ότι ως δια μαγείας χάθηκε 1,5 εκατομμύριο ευρώ από τις 2 συναυλίες για τον...

Από το http://www.athensbars.gr
.
Σάλο έχει προκαλέσει το γεγονός ότι ως δια μαγείας χάθηκε 1,5 εκατομμύριο ευρώ από τις 2 συναυλίες για τον Στέλιο Καζαντζίδη, έσοδα τα οποία θα πήγαιναν στο ίδρυμα "Αρωγή". Στο ίδρυμα κατέληξαν μόλις 30000 ευρώ και όλοι αναρωτιούνται τι έγιναν τα υπόλοιπα.
Το μεγαλύτερο όμως θέμα είναι ότι...

δεν βγαίνουν οι τραγουδιστές και ειδικά η Μαρινέλλα που έχει ερωτηθεί πολλές φορές να πει την αλήθεια. Κρύβονται οι καλλιτέχνες πίσω από το δάχτυλό τους. Ντροπή και πάλι ντροπή αυτό έχουμε να πούμε! Πάντως το όνομα του Νταλάρα παίζει για ακόμη μια φορά σε τέτοιο θέμα όπως και παλιότερα..."you take the money"..... για όσους θυμούνται!

31 σχόλια

  1. KAΡΑΧΑΛΙΟΣ - ΑΝΝΑ ΝΤΑΛΑΡΑ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ALFA SOYND- ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ.......
    ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΜΟΥ.
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ.
    ΕΤΣΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ
    20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.
    ΤΙ.. ΓΕΩΡΓΙΑ ( ΕΣΣΔ ) ΚΑΙ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ
    "ΑΦΙΚΟΚΕΡΔΩΣ".
    ΤΙ.. ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΟΥ ΠΑΝΤΑ.
    ΤΙ ΚΥΠΡΟΣ.. ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΑΖΕΥΕΤΑΙ.

    ΤΟ ΞΕΡΑΝ ΟΛΟΙ !!!!!!!

    ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΗΤΑΝ ΧΟΝΤΡΟ ΑΠΑΤΗ.
    ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΑΔΑ..
    ( ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.
    ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ
    ΠΡΕΣΒΕΥΤΗ-ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ....
    $$$$$$$$ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗ(ΤΕΡΝΑ) ΜΑΖΙ $$$$$$$$$

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 15 Ιανουαρίου 2010
    Η επικίνδυνη ιδεοληψία του Γιώργου Παπανδρέου
    Και τα χειρότερα... έπονται...

    O Κωστάκης ο Καραμανλής ήταν πολύ μικρός για πρωθυπουργός: άτολμος, αδιάφορος, τεμπελάκος, καλοπερασάκιας. Δεν ήταν διεφθαρμένος, αλλά ήταν άτολμος και τελικά φυγομάχησε.
    Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν είναι τίποτα από τα παραπάνω. Ούτε διεφθαρμένος βέβαια. Αλλά είναι κάτι άλλο: ιδεοληπτικός. Και ο άνθρωπος που διακατέχεται από ιδεοληψίες μπορεί να κάνει το μεγαλύτερο κακό. Ακομα και αν είναι αδιάφθορος. Ο Πολ Ποτ δεν ήταν διεφθαρμένος, ιδεοληπτικός ήταν και δολοφόνησε εκατομμύρια πολιτών για να ικανοποιήσει το αρρωστημένο του εγώ...
    Αυτή τη στιγμή ο Παπανδρέου απεργάζεται τη δημιουργία στον τόπο μας μίας τεράστιας κοινότητας μουσουλμάνων Αφροασιατών, προκειμένου να ικανοποιηθεί η πολυπολιτισμική ιδεοληψία του.
    Οι Ευρωπαίοι και Βαλκάνιοι μετανάστες δεν του κάνουν, γιατί αυτοί αφομοιώνονται, τα παιδιά τους σιγά-σιγά γίνονται Ελληνόπουλα. Ο Γιώργος Παπανδρέου και οι όμοιοί του είναι hardcore: Θέλουν τους “άλλους”, τους Ασιάτες, τους Αφρικανούς, τους μουσουλμάνους. Αυτούς που θα εγγυηθούν την εσαεί μετατροπή της Ελλάδας σε πολυπολιτισμική σούπα και όχι αυτούς που θα δώσουν μία νότα πολυπολιτισμού, για να χαθεί αυτή στη συνέχεια λόγω του εκκεντρισμού των απογόνων τους στον Ελληνισμό.
    Δεν έχει κανένα δικαίωμα ο κύριος Παπανδρέου να κάνει πειράματα πάνω σε μία χώρα στην οποία ΔΕΝ γεννήθηκε και, το σπουδαιότερο, ΔΕΝ βίωσε ποτέ του. Με τη λέξη βίωσε εννοώ τον εκκεντρισμό του σε αυτό που λέγεται ελληνικός πολιτισμός. Τον εκκεντρισμό στην Ελλάδα της πέτρας και της θάλασσας, του μυκηναϊκού τάφου, του αρχαίου κίονα, της βυζαντινής εκκλησίας, του μεσαιωνικού κάστρου, της κυκλαδίτικης “κατοικιάς”, του χωριατόσπιτου, του προσφυγικού, του νεοκλασικού και της αθηναϊκής αστικής πολυκατοικίας, του Σολωμού, του Καβάφη, του Σικελιανού, του Πεντζίκη, του Παπαδιαμάντη, του Τσίρκα, του Γύζη, του Κόντογλου, του Γκίκα, του Μόραλη, του Σκαλκώττα και της Μπέλλου.
    Ο ιδεοληπτικός πρωθυπουργός μας, την Ελλάδα την έβλεπε πάντα λίγο ως μικρός Μεσσίας, σαν κάτι συμπαθητικό, όμορφο αλλά και παράξενο, ολίγον καθυστερημένο, με εμμονές που θέλουν διόρθωση, σαν τον συμπαθή, αλλά άξεστο χωριάτη που χρειάζεται διαφώτιση. Η Ελλάδα δεν ήταν ποτέ η χώρα του Γιώργου Παπανδρέου...
    Ο Γιώργος Παπανδρέου μπορεί να κάνει πολύ κακό στη χώρα ΜΑΣ εν αγνοία του. Πάρα πολύ καλό, που δεν θα διορθώνεται με τίποτα.
    Το συντομότερο που θα φύγει από την πρωθυπουργία, όπου βρέθηκε κατά λάθος μάλλον, το καλύτερο.
    Επείγει να φύγει όσο πιο γρήγορα γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολο τα ίδια και τα ίδια

    Δουλειά δεν είχε ο διάολος, έβριζε τον Νταλάρα

    Χωρίς αποδείξεις, αφήνονται υπονοούμενα

    Μακάρι να είχαμε πολλούς Νταλάρες σε αυτή τη χώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φαίνεται ότι δεν είδατε καλά την εκπομπή… Ο Νταλάρας ήταν αυτός που ζήτησε να προχωρήσει η έρευνα σε βάθος… Φτάνει πια με την λάσπη στον ανεμιστήρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ Ο ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΧΑΙΑΣ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΤΟ DEREE ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΡΕΣΤΟΙ?
    ΑΧ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ερχομαι να πιστεψω τον πανουση που ξεμπροστιασε καποιον για τον κυπριακο αγωνα για τις ανεδιοτελης ταχα υπηρεσιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρητορική ερώτηση το που πήγαν τα υπόλοιπα χρήματα. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΗΓΑΝ ? ΟΕΟ!!!
    ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΝΤΑΛΑΡΑ ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΑΡΙΩΝ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ.
    ΤΟΛΜΗΣΕ Ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΚΑΘΥΔΡΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΑLTER CH ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΖΟΥΚΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΣΚΟΤΗΣΕΙ ΤΑ ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ.
    ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΤΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ...ΘΕΑΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΣΤΟ ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ ΜΟΝΟΝ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟΤΕΡΠΟΙ ΑΠΟ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ. Ο ΛΟΓΟΣ ΠΡΟΦΑΝΗΣ .
    ΟΤΙ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟΤΕΡΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ Ο ΑΦΑΝΗΣ- -ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ- ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ ΤΟΥ, ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΚΕΡΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΝ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.
    ΒΡΕ ΝΤΑΛΑΡΑ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΜΑΚΑΚΕΣ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙΣ.
    ΕΣΤΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΧΙΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ ΚΑΙ ΕΞΗΝΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ 130 000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ (ΤΡΥΠΗΜΕΝΑ???)ΣΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ (ΑΤΡΥΠΗΤΕΣ???)ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑΜΙΣΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ
    (1 5000 000)ΕΥΡΟ...
    ΠΟΣΑ ΠΗΡΑΝΕ ΡΕ ΝΤΑΛΑΡΑ ΟΙ ΚΟΛΗΤΟΙ ΣΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΕΡΙΣΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΠΗΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.
    ΝΤΑΛΑΡΑ ΑΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ(για φιλανθρωπικους σκοποους βεβαιως,βεβαιως !!!) ,ΟΙ ΚΟΛΗΤΟΙ ΣΟΥ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΟ,ΣΤΟΝ ΑΜΕΣΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΕΧΓΟ ΠΟΥ ΩΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΔΙΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΣΕ ΣΩΖΟΥΝ ΔΕΚΑ ΠΑΝΤΑΓΙΑΔΕΣ.. ΚΑΙ ΔΥΟ ΡΑΓΚΟΥΣΗΔΕΣ...
    ΝΤΑΛΑΡΑ Ο ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΝΤΑΛΑΡΑ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΚΛΙΚΑ ΤΗΣ.
    ΚΑΛΗΝΥΚΤΑ ΣΑΣ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΚΙΖΕΙ ΡΑΓΚΟΥΣΗ........ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ
    ΣΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ....ΑΠΟ ΤΩΡΑ !!!!!

    O "άνθρωπος" του Γ.Νταλάρα πήρε τα χρήματα της συναυλίας;
    Άνθρωπος του Νταλάρα, ο διοργανωτής των συναυλιών "Καζαντζίδη", που τσέπωσε το χρήμα...

    Η Άννα Νταλάρα του δίνει όλες τις συναυλίες, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων του Μεγάρου...
    Το δεξί χέρι του Γιώργου και της Άννας Νταλάρα είναι ο Ανδρέας Καραχάλιος που κατηγορείται ότι τσέπωσε πάνω από 1.000.000 ευρώ για 2 συναυλίες που έγιναν για φιλανθρωπικό σκοπό.
    Κι όμως ο Νταλάρας υποστηρίζει ότι έχει να τον δει και να μιλήσει μαζί του κάπου 2 μήνες.

    Ο Τριανταφυλλόπουλος τον βρήκε στο τηλέφωνο. Αυτός δεν μπόρεσε να μιλήσει μαζί του και να τον ρωτήσει τι γίνανε τα λεφτά από τις 2 συναυλίες;

    Ο Α. Καραχάλιος, πρώην σύζυγος της ηθοποιού Μαίρης Βιδάλη είναι ο......αποκλειστικός διοργανωτής εδώ και πολλά χρόνια όλων των συναυλιών του Νταλάρα.
    Η Άννα Νταλάρα, βουλευτής σήμερα του ΠΑΣΟΚ, όχι μόνο του έδινε τις συναυλίες του Μεγάρου Μουσικής αλλά παντού και πάντα τον συνιστούσε ως διοργανωτή συναυλιών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

    Η εταιρία του Καραχάλιου εξυπηρετεί και τα οικονομικά συμφέροντα του τραγουδιστή. Πως είναι δυνατόν λοιπόν έναν τόσο κοντινό του άνθρωπο ο κύριος Νταλάρας να μην τον βρίσκει να μας πει τι έγιναν τα λεφτά;...
    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ...
    Η ΕΙΣΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΜΕΓΑΛΗ
    Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΝΩΝ ΘΕΑΤΩΝ ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΗ...
    Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ Η Ο ΠΑΝΤΑΓΙΑΣ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΑ ΤΟΥ ΝΤΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΩΝ ΤΟΥ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλα του τ αλεγε ο Πανουσης!! Εγω τον πιστευα .Τωρα δικαιωθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να που πάνε τα λεφτα μας!


    ΧΑΡΙΣΑΝ ΚΡΑΤΙΚΟ 'ΞΕΝΙΑ' ΣΤΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ



    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΣΚΑΝΔΑΛΟ

    Ο Παππους του έφτιαξε την Ελλάδα, οι παππούδες μας όμως πλήρωναν, ο Πατέρας του έφτιαξε την Ελλάδα, οι πατεράδες μας όμως πλήρωναν, ο Γιος θα φτιάξει την Ελλάδα, εμείς όμως θα πληρώσουμε. Ερώτημα: Εσείς πότε θα πληρώσετε; Δεν έφταναν τα εκατομμύρια ευρώ που δίνουν στα ιδρύματα των Παπανδρέου, Μητσοτάκη, Καραμανλή, Σιμήτη κλπ χαρίζουν και την κρατική περιουσία.

    Το κρατικό "Ξενία" χαρίστηκε στην Μαργαρίτα Παπανδρέου για να το έχει στο Καλέντζι Αχαίας.

    Την ίδια ώρα η περιουσία του ελληνικού λαού, τα άλλα Ξενία σαπίζουν και γκρεμίζονται γιατί δεν βρέθηκε ένας πλούσιος ευεργέτης του Έθνους τα το πάρει τσάμπα.

    ηλιθιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ???
    Η κ. Έλλιοττ, πρόεδρος του σωματείου «Αρωγή» δηλωσε στην ΖΟΥΓΚΛΑ.
    << Μόλις 30 χιλιάδες ευρώ μπήκαν στα ταμεία της «Αρωγής» από τις δύο συναυλίες και αυτά προήλθαν από την πώληση προσκλήσεων VIP, από το ίδιο το σωματείο.>>.

    Παράλληλα, απευθύνει έκκληση στη δικαιοσύνη να ξεκαθαρίσει το θέμα, ενώ επιβεβαιώνει ότι εντός των επόμενων ημερών θα υπάρξει συνάντηση με τη Μαρινέλλα τον Νταλαρα ,τον Ανδρέα Καραχάλιο και λοιπους εμπλεκομενους.
    ΚΥΡΙΕ ΑΡΜΟΔΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΡΜΟΔΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΜΕΣΑ .
    Η ΕΦΟΡΙΑ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΠΟΙΟΣ ΤΥΠΩΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ VIP… , ΠΟΣΕΣ ΤΥΠΩΣΕ…, ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΠΟΥΛΗΣΕ… , ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΕΠΡΑΤΕ…,
    ΠΟΣΑ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ …,.ΠΟΣΑ ΑΠΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ …,ΠΟΣΑ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ… KAI ΠΟΣΑ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΑΝΑΛΓΗΤΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΩΝ ΜΗΔΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΕΞΕΡΟΥΜΕΝΩΝ.
    ( ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΥΠΟΘΕΤΩ ΘΑ ΤΡΥΠΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΕΦΟΡΙΑ,
    ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑΣ.ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΠΟΥΛΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΕΥΡΟ ΤΗΝ ΜΙΑ. )
    ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙ ΣΙΜΗΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΤΑΛΑΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ , ΜΗΝ ΣΑΣ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΔΕ Η ΣΥΓΓΕΝΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΣΑΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΑΣ ΑΝΝΑ- ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΝΤΑΛΑΡΑ.
    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΒΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΕΛΕΥΚΑΝΘΗ ΜΗΝ ΖΗΤΑΤΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ,…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΟ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΝΤΕΦΙ Η ΤΣΙΤΑ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΕΝΤΑ ΞΕΙ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΖΕΜΑΤΑΝΕ ΝΑ ΣΥΝΤΑΡΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΚΑΡΠΩΘΗΚΕ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΤΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΓΑΝ.ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΕΙΡΑ ΛΕΦΤΑ.ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΣΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΛΟΠΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ
    ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΙΣΧΗ ΣΕ 5 ΄-10 ΧΡΟΝΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΥΤΗ Η ΠΟ..Η
    .ΑΣ ΟΨΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΣΚΥΛΟΣ 11,55 ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΡΩΘΕΙ.
    ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ-ΝΤΑΛΑΡΑ
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΑΥΓΙΖΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ.

    ΑΛΛΟΥ ΡΕ. ΚΟΠΡΙΤΗ ΠΟΥ ΠΑΣ ΑΟΡΙΣΤΑ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΕΙΣ.

    ΑΛΛΟΥ ΡΕ. ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.
    ΠΟΥ ΑΜΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΛΛΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΛΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΑΠΑΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΕ.
    ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΙ-ΑΝΝΑ ΝΤΑΛΑΡΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.

    ΑΛΛΟΥ ΡΕ. ΑΝΑΠΗΡΕ ΣΤΟ ΜΥΛΑΟ
    ΑΛΗΤΟ ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΠΑΣΟΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εδω οπως καταλαβαινω,ο καθε ραγιας χρειαζεται να εχει εναν ελεγτη απο πισω του,για να μην τολμαει να κανει την κομπινα του!
    Περιπου 24 εκατ. λαος και τοτε μπορουμε να ξεκινησουμε!Μεχρι τοτε
    καληνυχτα σας.
    Επιτακτικη αναγκη, πρωτα να στηθει η δικαιοσυνη και μετα ολα ταλλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΩΡΓΟ.!!!

    Σκάνδαλο με χρήματα που θα κατέληγαν στο σωματείο «Αρωγή» ???

    Oι κοπρίτες, οι άπληστοι και οι αχόρταγοι διοργανωτές της φιλανθρωπικής εκδήλωσης πρέπει άμεσα να στηθούν στο σύνταγμα προς Πανελλαδικό φτύσιμο και παραδειγματισμό…
    Αναφέρω ότι προσπάθησα να αγοράσω πέντε εισιτήρια…μέσω γνωστού καλλιτέχνη περισπούδαστου αναφερόμενου στα πέριξ ως φίλου του διοργανωτή και μου δήλωσε ξεκάθαρα και κοφτά τα έξης.
    Άρχοντα … τα εισιτήρια λόγω μεγάλης ζήτησης εξαντλήθηκαν , υπάρχουν όμως για μερικούς επώνυμους φίλους διαθέσιμες προσκλήσεις VIP... που προσφέρονται προς 200 εβροπουλα το κομμάτι για θεατές της τάξης σου , που αρέσκονται να έχουν πρώτη θέαση στον χώρο ,ανάμεσα σε αξιόλογους άλλους επιχειρηματίες και καλλιτέχνες.
    Τσίμπησα στην προσφορά αγόρασα πέντε προσκλήσεις (με χίλια εβροπούλα),ευχαρίστησα για την φιλική... εξυπηρέτηση και ευχήθηκα με την καρδιά μου καλή επιτυχία για τον φιλανθρωπικό...… σκοπό της εκδήλωσης.
    Την ήμερα της εκδήλωσης πήγα κουστουμαρισμένος οικογενειακώς να απολαύσω την συναυλία από τον χώρο των VIPS...…
    Αμ δε. Στο αδιαχώρητο του καλλιμάρμαρου έχανε η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα(τεραστία η κοσμοσυρροή).
    Σε αυτό το χάος δεν υπήρχε ούτε χώρος για VIPS ..., ούτε κάποιος υπεύθυνος της πανάκριβης... οργάνωσης να δώσει κάποια σχετική εξήγηση.
    Έδωσα τόπο στην δίκαια οργή μου για την ανοργανωσιά
    (με τράβαγε και η γυναίκα μου από το μανίκι υπενθυμίζοντας μου τον ιερό ...σκοπό της εκδήλωσης).
    Απόλαυσα τα τραγούδια του μεγάλου και αείμνηστου ΣΤΕΛΑΡΑ, αισθάνθηκα δε ,ότι πρόσφερα και εγώ κάτι στα ανάπηρα παιδάκια.
    Μετά όμως από τις δημοσιεύσεις στην ζούγκλα του Αλτερ ένιωσα πολύ μακάκας που κάποιοι ανάλγητοι , εκμεταλλευόμενοι τις ανάγκες ανάπηρων παιδιών ξεγέλασαν αφελείς σαν εμένα και άρπαξαν τα αφορολόγητα ... εκατομμύρια των φιλάνθρωπων θεατών.
    Επιπλέον έχουν το θράσος μερικοί απληστοι να βγαίνουν στα κανάλια προσπαθώντας να δικαιολογήσουν τα αναπολόγητα
    Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ,
    Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ
    Ο ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ,
    Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ… ΟΡΕΓΕΤΑΙ.

    ΕΛΕΟΣ ΘΕΕ ΜΟΥ.!!!
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΒΡΕ ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ...…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΒΡΕ ΦΑΤΑΟΥΛΕΣ !!!

    ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΡΠΑΖΟΥΜΕ !!!!
    ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΤΑΝ ΤΡΩΜΕ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ .. . ( Σοφία λαϊκή )
    ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗΛΗ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ???
    Ο ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΜΟΝΙΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΛΗΡΩΝ ,
    ( ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ) ΓΝΩΣΤΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΕΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΑΛΑΡΑ, ΣΤΗΘΗΚΕ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΩΝ ΘΕΑΤΩΝ.
    H ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΡΩΜΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ, ΤΥΠΙΚΑ ΨΕΥΔΩΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ( ΑΡΩΓΗ…) ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΔΑΧΤΥΛΟΔΕΙΧΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΑΤΡΩΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΕΣΒΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΥΠΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΑΡΠΑΧΤΗΣ..
    ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΩΝ, ΕΝΤΙΜΩΝ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΟΡΚΩΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ,ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑΚΩΣ ΠΟΣΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΤΥΠΩΘΗΚΑΝ ,ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΡΥΠΗΘΗΚΑΝ, ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ, ,ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΕΠΡΑΤΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΝ, ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΦΕΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΠΛΗΣΤΟΥ….
    ΑΙΣΧΟΣ , ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΥΓΗ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΧΟΡΤΑΓΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πολύ αμορφωσιά κυριαρχεί εδώ μέσα , ο καθένας ανεξέλεγκτα γράφει την ανοησία του και χωρίς στοιχεία σπιλώνει ανθρώπους. Ενα έχω να πώ, το σκάνδαλο αυτό με την κλοπή των χρημάτων των δύο συναυλιών είναι πολύ μεγάλο.Και βάζει τον καθένα μας σε αμφιβολία μήπως τέτοια φαινόμενα έχουμε παντού όπου γίνονται προσπάθειες να συγκεντρωθούν χρήματα για ιερούς σκοπούς. Αρχίζει και τρίζει το θεμέλιο της εμπιστοσύνης μας για κάθε τέτοια προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων, μήπως στο τέλος κάποιοι επιτήδειοι που παίρνουν το χρήμα δεν το διαθέτουν για το σκοπό που πρέπει και το κατακρατούν για ίδιο όφελος.Πρέπει μέχρι να φυγει το χρήμα να γίνεται αυστηρός έλεγχος. Ετσι φθάνουμε στο σημείο να αμφισβητούμε για το πήγαν τα χρήματα από κάποιες προσπάθειες, όπως τηλεμαραθώνιους, κάποιους τραπεζικούς λογαριασμούς που δίνονται πολλές φορές για αναξιοπαθούντες πολίτες μας. Ακόμη μπαίνει αμφιβολία αν και πολλοί φιαλανθρωπικοί σύλλογοιΑγάπη-ελπίδα-Φροντίδα διαχειρίζονται τίμια όπως και οργανώσεις Γιατροί χωρίς σύνορα -Ακτιον κλπ ποιός είναι σίγουρος τι να γίνεται.Οσον αφορά τώρα τον Καραχάλιο μου κάνει και μένα εντύπωση που ο Νταλάρας εμφανιζόμενος στον Τριανταφυλλόπουλο είπε ότι έχει καιρό να τον δεί ενώ είναι γνωστές οι σχεσεις του με τον εν λόγω επιχειρηματία αυτού και της συζύγου του Αννας σήμερα βουλευτού φιλοδοξης και φιλοχρήματης που δεν επαναυθηκε στης δάφνες ενός πετυχημένου συζύγου αλλά θ'ελει σαν βουλευτής να σώσει και την πατρίδα όπως την κατάντησαν όλοι οι πολοτικάντηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανέκαθεν ήταν της μόδας τα λαϊκά δικαστήρια. Τα blogs θεωρούσα πως είναι μια έκφραση να λέει ο καθένας την γνώμη του ελεύθερα. Τη γνώμη του κι όχι την ασύδοτη κακία κι εμπάθεια. Βγήκε απόφαση; Δικάσατε τον Νταλάρα και την σύζυγό του; Ο ένας είναι ένας λαϊκός τραγουδιστής που κατάφερε να διακριθεί στην τέχνη του αλλά είχε το κακό ελάττωμα να εκφράζει την άποψή του και κάτι τέτοιο ενοχλεί και κάνει εχθρούς. Πολλούς! Η Α.Νταλάρα- νεοεκλεγείσα βουλευτής. Αυτό φτάνει για να την απαξιώνουν κάποιοι και να την εμπλέκουν σε ύποπτα και παρασκηνιακά. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση των δύο συναυλιών βρήκαμε ή βρήκανε κάποιοι τους εύκολους στόχους. Αυτοί κάναν την λαμογιά! Από πότε το κουτσομπολιό αντικατέστησε την είδηση;;; Από πότε όσοι κρύβονται εξιλεώνονται στα μάτια του κόσμου; Από πότε όσοι βγαίνουν για να πουν τα αυτονόητα λοιδωρούνται και χαρακτηρίζονται "σφιγμένοι" ή "κάθιδροι". Από πότε η εμπάθεια και η γκρίνια έγινε καθεστώς; Πώς πετάμε λάσπη σε ανθρώπους που -αποδεδειγμένα- προσέφεραν; Το μόνο που θα καταφέρουν κάποιοι (πετώντας λάσπη)είναι να τους κάνουν να πάνε στη γωνιά τους και να μείνουν στην επιφάνεια οι ανάξιοι και οι μικροί. Συγχαρητήρια, αν αυτό επιδιώκετε με την επίθεση χωρίς στοιχεία κι αποδείξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μου φαίνεται ότι δεν ξέρεις τι σου γίνεται εκτός κι αν έτσι νομίζεις ότι θα κονομήσουν εσύ και 4 ακόμα φίλοι σου από τον καναπέ λασπώνοντας αυτούς που προσφέρουν…
    Για μάθε λοιπόν ποιοι προσφέρουν πραγματικά και αν υπάρχει καμία συναυλία του Γιώργου Νταλάρα για σκοπό που τα λεφτά δεν έχουν αποδοθεί… αλλά αυτό σας πειράζει….
    Όσο για την ιστορία της Εφορίας δεν είδα να γράφεις ότι ο Νταλάρας στο δικαστήριο δικαιώθηκε και ότι όλο το θέμα έγινε γιατί δεν θέλησε να λαδώσει… Όποιος είναι μάγκας γιατί δεν βγαίνει να του το πει ευθέως?
    Ο Νταλάρας δεν είπε έρευνα σε βάθος? Τα παγώνια κάνετε ε? Η εύκολη λύση. Θρασυδειλία….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γιατί η «Αρωγή», ο ίδιος δηλαδή ο φορέας, δεν οργάνωσε τις συναυλία όπως γίνεται με άλλους φορείς και οργανισμούς και οργανώθηκε από ιδιώτη? Μήπως το πρόβλημα ξεκινάει από εκεί…. Άρα μήπως φταίνε άλλοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ας ψάξει επιτέλους κάποιος γιατί είναι άλλο το σωματείο "αρωγή" και άλλο το ίδρυμα "αρωγή". Γιατί οι δύο αυτοί εκπρόσωποι που βγήκαν στον Τριανταφυλλόπουλο έδειχναν να μην μιλιούνται? Και εμένα μου φαίνεται πολύ ύποπτο που δεν το έκαναν θέμα από την "αρωγή" και το έκανε ο Μάκης, που διατυμπάνιζε κιόλας ότι είναι μέλος αυτού το σωματείου/ιδρύματος.

    Και κάτι τελευταίο: Αυτό το "Ο/Η Ανώνυμος" του Ιντερνετ και των blogs είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να λέει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του, χωρίς στοιχεία, χωρίς αποδείξεις. Λάσπη φορώντας κουκούλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Θυμάστε που ο Νταλάρας τη δεκαετία του '90 κατέβασε από τη Θεσσαλονίκη μια μπάντα και γέμισε η Αθήνα αφίσσες;;;
    Νοσταλγώ εκείνες τις εποχές...
    Πολύ θα ήθελα να έβλεπα ένα poster που να λέει: "Άγαμοι θύται"!
    Αφιερωμένο σε όλους όσους κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια. Αφιερωμένο σε όσους ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ότι ο Νταλάρας ζήτησε επιτακτικά να γίνει έλεγχος. Αφιερωμένο στους νυχτωμένους που μας περιτριγυρίζουν. Καληνύχτα Ελλάδα! Τους δείχνεις το βουνό και κοιτάνε το δάχτυλο.
    "Αγαμοι θύται" λοιπον, καλά τα έλεγαν τότε οι αφίσσες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Λυπάμαι πολλοί για τον τρόπο που γράφετε ορισμένοι. Χρεώσατε στον Νταλάρα και στη γυναίκα του το σκάνδαλο; Ευχαριστηθήκατε; Κοιμάστε και ήσυχοι τα βράδια; Γιατί με κατηγορίες χωρίς στοιχεία ήσυχοι τα βράδια δεν μπορείτε να κομάστε κύριοι! Από πότε όταν κάποιος δίνει την ψυχή του και την δουλειά του γίνεται αυτόματα κλέφτης; Κι από πότε ψευτοαναρχοαυτόνομοιτου Ψυχικού σαν τον Πανούση γίναν τιμητές και και σαχλοκατήγοροι; Και τι αποδείχτηκε μέχρι τώρα για τον Νταλάρα πέρα από τη λάσπη και την εμπάθεια; Τι αποδείχτηκε πέρα από τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη της Κυπριακής Κυβέρνησης στο πρόσωπό του; Τιαποδείχτηκε από την υπόθεση Πανταγιά πέρα από το σπάνιο γεγονός να δικαιωθεί ο Νταλάρας από τα φορολογικά δικαστήρια; Αλλά ποτέ δεν μαθαίνετε για την μετέπειτα εξέλιξη ενός -τάχα- σκανδάλου. Ή μάλλον σας αρέσει να αποσιωπάτε την δικαίωση των ανθρώπων.Αυτή είναι η κοινωνία μας; Να πετάμε λάσπη και μέσω των blogs, να εκτονώνουμε την οργή μας για να αισθανθούμε καλύτερα για την μίζερη ζωή μας και να επιτιθέμεθα σε ανθρώπους που έμπρακτα βοηθάνε; Άξιοι της μοίρας μας είμαστε τότε, αν έτσι είναι τα πράγματα!Γιατί πολλοί ξέρουν πως ο Νταλάρας πρόσφερε κι αναγνωρίσθηκε. Αυτό δεν θα χωνέψουν ορισμένοι. Επειδή ποτέ δεν θα φτάσουν ανθρώπους σαν αυτόν προσπαθούν λυσσασμένα να τον μικρύνουν. Κρίμα, βρε μόρτες! Αυτό είναι τζάμπα μαγκιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αυτό το μένος με τον Νταλάρα και τώρα με την γυναίκα του καταντά αηδία και ύποπτο! Λέξη για τους άλλους καλλιτέχνες-αν κι αυτοί όπως κι ο Νταλάρας δεν έχει ευθύνη. Κρύβετε τις ευχαριστίες του σωματείου προς τους καλλιτέχνες. Εκτός κι αν δεν θεωρείτε πως είναι καλλιτέχνης. Αυτός ο άνθρωπος -τουλάχιστον- όταν κάνει τον απολογισμό του θα είναι ήσυχος με την συνείδησή του.Κάποιοι τον ευγνωμονούν. Γιατί δεν υποτάχθηκε στην απαίτηση να κάτσει στα αυγά του, να μην λέει την γνώμη του. Υπάκουσε στα βιώματά του και στις μνήμες της αυλής που μεγάλωσε. Κι όσο ψηλά κι αν έφτασε δεν ξαχνά τις καταβολές του!Αμάρτημα αυτό σήμερα... Αλίμονο από κάποιους άλλους που μόνο να γκρινιάζουν και να κατηγορούν χωρίς αποδείξεις. Μπορεί να κερδίζουν το πρόσκαιρο επικοινωνιακό παιχνίδι αλλά δεν θα κερδίσουν ΠΟΤΕ την ουσία της ζωής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Λίγη ντροπή δεν θα έβλαπτε. Να κατηγορείτε ανθρώπους χωρίς επιχειρήματα. Επειδή ο Μάκης ξεκίνησε μια νέα εκστρατεία καταπολέμησης σκανδάλου. Πότε θα ξεφουσκώσει δεν ξέρω... Μι ζωή στις φανφάρες οι Έλληνες. Κι όταν φανερώνονται τα πραγματικά και τα αληθινά κάποιοι κάνουν τις πάπιες. Έύκολο είναι να κατηγορείς το δύσκολο είναι να προσφέρεις, ακόμα κι αν βρίσκεις τον μπελά σου. Επιλεκτική η κρίση σας όμως. Ο κακός Νταλάρας ε; Που το μόνο κακό που έκανε είναι να δουλεύει και να πάσχει γι αυτόν τον τόπο. Λίγη αιδώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Η σκανδαλοθηρία και η παραπληροφόρηση σε όλο τους το μεγαλείο!! Μόλις ακουστεί το όνομα "Νταλάρας", ορμάνε όλοι πάνω. Άλλοι από απλή άγνοια και βλακεία και άλλοι όχι...

    Καθίστε και ψάξτε, ξεστραβωθείτε, να δείτε ποιος τόσα χρόνια έχει δουλέψει όσο κανείς άλλος, στην πρώτη γραμμή, με τεράστιο προσωπικό κόστος, για να πάει αυτό που λέμε λαικό τραγούδι λίγο παραπέρα.

    Εκ του ασφαλούς, πίσω από την ανωνυμια, τη "σάτιρα" και το κουτσομπολιό όλα εύκολα είναι! Έτσι όπως περνάνε τα ονόματα από το χαζοκούτι στον καναπέ, όλα είναι μια έτοιμη σούπα για να περνάει η ώρα με δήθεν οργή, σκάνδαλα και απάτες. Κοιταχτείτε στον καθρέφτη πρώτα, πριν πιάσετε στο στόμα σας ανθρώπους που το έργο τους έχει φτιάξει αυτά τα λίγα καλά που μας έχουν απομείνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Η ανοησία ζει και βασιλεύει στην "μπλογκόσφαιρα" απο ότι βλέπω. Ο καθένας γράφει ότι ασυναρτησία του έρθει στο κεφάλι και φυσικά δεν έχει το θάρρος να υπογράψει το σχόλιό του. Έκεί φτάνει η μαγκιά σας ρε φλώροι... Κάνατε επάγγελμα τη συκοφαντία.

    Και ο Μάκης κλασικά...δικαστής των πάντων, ψάχνει μανιωδώς για ένα δείγμα σκανδάλου που θα βγάλει την εκπομπή του απο τον πάτο της τηλεθέασης. Συντηρεί ένα θέμα 3 λεπτών για 3 ώρες...

    Αν αποδειχθεί οτι φαγώθηκαν τα λεφτά βρίστε όσο θέλετε, μαζί σας θα βρίσω κι εγώ αυτόν που τα έφαγε...αλλά μέχρι τότε κανεις δεν δικαιούτε να κρινει. Ειδικά τον Νταλάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Xρύσα Σωφρoνά20 Ιαν 2010, 3:09:00 π.μ.

    Διαβάζοντας το αρχικό κείμενο και τα πρώτα σχόλια απογοητεύτηκα, γιατί ενώ πίστευα πως τα blogs θα ήταν ένα βήμα για να ακουστεί η "άλλη άποψη", αυτή που δεν (θέλουν να) ακούγεται στα κανάλια, βλέπω πως έχουν καταντήσει χώρος στον οποίο ο καθένας γράφει ότι του κατέβει στην κεφάλα "κρυμμένος" πίσω από μια ανωνυμία ή ένα ψευδώνυμο, και γιατί είδα πως ο κόσμος εξακολουθεί να χάφτει ό,τι του ληγμένο του σεβίρει η τηλεόραση, και δίχως επιχειρήματα, αποδείξεις, στοιχεία, χωρίς καν σκέψη, με πολλή εμπάθεια ωστόσο, βγαίνει και βρίζει Ανθρώπους που έχουν φτάσει ψηλά με προσωπικό κόπο, Ανθρώπους που είναι αξιόλογοι, που προσφέρουν στην κοινωνίας μας, Ανθρώπους που είναι παραδείγματα προς μίμηση, όπως είναι ο Γιώργος Νταλάρας! Συγχαρητήρια σε όλους, και περαστικά!
    Στα τελευταία σχόλια, διαπίστωσα πως ευτυχώς υπάρχουν ακόμα άνθρωποι σκεπτόμενοι, με κρίση και λογική, άνθρωποι που δεν τους εκμαυλίζει η τηλεόραση!

    Υ.Γ.: Το "copy-paste" ίσως είναι η πιο χρήσιμη δυνατότητα των υπολογιστών, αλλά κάπου καταντάει αηδία! Δεν το βλέπετε; Το παρόν κείμενο το έχω δει σε καμιά δεκαριά άλλα sites! Δεν έχετε βαρεθεί πια να κάνετε copy-paste ο ένας τον άλλο;; ή μήπως υπάρχει κανένα προγραμματάκι που να το κάνει αυτόματα; Αν είναι πείτε μου να το πάρω κι εγώ! Θα μου χρησιμεύσει πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση