GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι αγρότες έκλεισαν και το δρόμο προς την Τρίπολη...

Αύριο αποκόπτεται και η Λακωνία... . Τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου - Τρίπολης έκλεισαν λίγο μετά το μεσημέρι αγρότες από τους πέντε νομούς τ...

Αύριο αποκόπτεται και η Λακωνία...
.
Τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου - Τρίπολης έκλεισαν λίγο μετά το μεσημέρι αγρότες από τους πέντε νομούς της Πελοποννήσου, που συγκεντρώθηκαν στον κόμβο της Στέρνας μετά από πρόσκληση της Παναγροτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης. Η κυκλοφορία των οχημάτων από και προς την Αργολίδα, αλλά και την νότια Πελοπόννησο, εκτρέπεται από τον κόμβο Αρχαίας Νεμέας ή Στέρνας μέσω της παλαιάς εθνικής οδού Άργους - Τρίπολης.
Οι αγρότες θα πραγματοποιήσουν συνέλευση για...

να αποφασίσουν αν η κατάληψη θα έχει συμβολικό χαρακτήρα και θα ανοίξουν το δρόμο ή θα παραμείνουν στο σημείο. Αύριο οι εσπεριδοκαλλιεργητές της Αργολίδας και της Λακωνίας έχουν αποφασίσει προειδοποιητικές κινητοποιήσεις σε τοπικό νομαρχιακό επίπεδο. Συγκεκριμένα στις 11:00 το πρωί έχουν προγραμματίσει αποκλεισμό της νομαρχίας Αργολίδας και της Δ.Ο.Υ. Ναυπλίου, ενώ μία ώρα νωρίτερα οι πορτοκαλοπαραγωγοί της Λακωνίας θα κλείσουν την εθνική οδό Τρίπολης - Σπάρτης στο ύψος της γέφυρας του Ευρώτα, αποκόπτοντας τη Λακωνία από την υπόλοιπη Πελοπόννησο.

9 σχόλια

  1. Oι αγροτες την Τριπολη και ο Μπομπολας τα Τεμπη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΜΠΡΟΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΡΟΛΕΞ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΕ ΓΟΥΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΣΤΗ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΣΑ ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΤΟΙ ΟΙ ΜΕΡΣΕΝΤΑΡΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΜΑ.....
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣ ΛΥΣΗ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΜΕΣΩ INTERNET.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΣΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ .ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΓΑΛΙΑ ΜΑΖΥ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΕΒΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ,ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗ.ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ. Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ 3 ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ. ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΤΟ ΠΛΥΡΩΝΟΥΝ .062 ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΠΑ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΤΗΜΟΛΟΓΙΑ ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΒΕΙ.ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΧΡΕΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΤΕ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οι φιλοι ΑΓΡΟΤΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ αρχιδια ΤΟΥΣ.
    Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΗ ΓΙΩΡΓΟΥ Γ΄του πασόκ.
    ΕΧΕΙ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ Β
    ΟΠΩΣ΄
    __________________________
    100.000 ευρώ το μήνα κοστίζει η εκπομπή της στην ΕΡΤ.

    Η βουλευτής Μάγια Τσόκλη, που ξεκινά αύριο!

    ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗΝ ΕΡΤ

    + ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΜΙΣΘΟ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΛΑΣ
    ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ ΚΩΛΟ ...που θησαυρίζει ταξιδεύοντας

    Ο Γερουλάνος το έχει χάσει το παιχνίδι. Αρκεί μόνο να σκεφτεί κανείς ότι για τους επόμενους μήνες η κυρία Μάγια Τσόκλη, θα ξοδεύει για την εκπομπή της 100.000 ευρώ το μήνα.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    για αυτο !
    ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ
    ΣΤΟΥΣ
    ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΤΟΥΣ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΙΩΤΕΣ ,

    ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΣΤΑ ΔΕΡΒΕΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΡΤΕΜΙΣΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΒΡΑΧΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λεφτά υπάρχουν. 28 δις για στήριξη τραπεζών, εκατομμύρια για κολλητούς και αργομισθίες στην ΕΡΤ, στις ΔΕΚΟ, σε συμβούλους, στο πρόγραμμα Καλλικράτης, σε χιλιάδες δημάρχους, αντιδημάρχους κλπ δημόσιους υπάλληλους που παίρνουν δυό μισθούς, στα κομματόσκυλα της Βουλής που παίρνουν 16 μισθούς και πλήθος επιδομάτων, στις μίζες υπουργών, βουλευτών και παρακατιανών και χίλια δυό άλλα που τα ξέρετε.

    Δεν υπάρχουν λεφτά μόνο για τους εργαζόμενους και τους αγρότες. Πάντα εκεί τελειώνουν.

    TI ATYXOI .....ΜΠΙΛΙΩ ΚΑΙ ΜΑΓΙΑ
    ΤΣΟΛΗ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλο ζητάνε οι αγρότες και οι αδύναμες κυβερνήσεις όλο δίνουν. Και δίνουν από τον ιδρώτα του λαού που τον έχουν καταχρεώσει και ρεζιλεψει παγκοσμίως. Κάποια στιγμή το κράτος, θα πρέπεικαι αυτό να διεκδικήσει από τους αγρότες τα δικαιώματά των πολιτών. Και εξηγούμαι: Έχει ποτέ γίνει έλεγχος της ποιότητας των αγροτικών προϊόντων που πωλούνται στην αγορά? Έχει γίνει ποτέ έλεγχος ύπαρξης φυτοφαρμάκων πάνω στα φρούτα και λαχανικά που καταναλώνουμε τελείως ανυποψίαστοι? Όταν βλέπουμε τα καταπράσινα μαρούλια (για παράδειγμα) στην λαϊκή, είμαστε σίγουροι ότι ο "τιμημένος" αγρότης-παραγωγός δεν τα έχει ραντίσει την προηγούμενη μέρα με φυτοφάρμακο για να προστατέψει την σοδειά του από τα ζιζάνια? Αν ποτέ γίνουν τέτοιοι έλεγχοι, να δούμε αν θα ξανακατεύουν οι αγρότες στα μπλόκα τους. Και κάτι ακόμα: Όλα τα στριπτιτζάδικα της εύανδρης επαρχίας, λεβέντες αγρότες τα συντηρούν με τα αστραφτερά τους ¨αγροτικά¨που τα παίρνουν μισοτιμής με τις διευκολύνσεις που τις χρεωνόμαστε εμείς οι υπόλοιποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΠΕΡΥΣΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΣΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΑ 500 ΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΙΝΕ Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΨΙΧΟΥΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ 1 ΔΙΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΕΛΑΓΑΝ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΥΤΟΣ ΕΚΛΑΙΓΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑ!!!!!Α ΡΕ ΚΟΡΟΙΔΑ!!!
    ΓΙΩΡΓΑΚΗΗΗΗΗΗΗ ΓΙΟΥΧΟΥΥΥΥΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙΙΙΙ????
    ΡΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ! ΦΤΑΝΕΙ!!! Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΠΕΤΥΧΕ!!!
    ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΕ ΕΛΑ ΚΑΙ ΣΩΣΕ ΜΑΣ!!!ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΠΑΝΩ ΣΟΥ!!!
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΛΟΥΤΟ!!!ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ!! ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση