GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Μας κράζουν για μια Αγλαΐα!!!"...

Από τον Γιάννη Παπαϊωάννου Η αξιοκρατία και η …Αγλαΐα!!! (press-gr.blogspot.com) Σχολιο: Παλιοζωή παλιόκοσμος και παλιοχαρακτήρες. Γιατί ό...

Από τον Γιάννη Παπαϊωάννου

Η αξιοκρατία και η …Αγλαΐα!!!
(press-gr.blogspot.com)
Σχολιο:
Παλιοζωή παλιόκοσμος και παλιοχαρακτήρες.
Γιατί όχι δηλαδή; Προτιμώ την αγλαϊα από αγνώστους καθηγητάδες.
Μπορεί να κάνει σωστή δουλειά; Αυτό είναι το ερώτημα;

24 σχόλια

  1. Κι άλλοι μπορούν να κάνουν σωστή δουλειά, αλλά τους βάζουν στο περιθώριο γιατί δήθεν είναι μικροί ή γιατί δεν έχουν αρκετά πτυχία. Γιατί το κάθε τσόκαρο να αποτελεί εξαίρεση, επειδή έγλειψε στο κόμμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εεε οχι και κράξιμο,, το ΦΤΥΣΙΜΟ
    ΜΕ ΧΟΝΤΡΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΡΟΧΑΛΕΣ.
    ΦΤΥΣΙΜΟ ΜΕΓΑΛΕ
    ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αει σιχτίρ καθίκια που τα έχετε βάλει με ένα εργαζόμενο κορίτσι που από τα 19 της είναι συνεχεια στην βιοπάλη, παράλληλα σπουδάζει και ασχολείται με τα κοινά σαν μέλος ενός κόμματος. Και εγώ προτιμώ την Αγλαΐα από αγνωστους στον χώρο τους καθηγητάδες που πήραν την θέση τους με αδιαφανείς διαδικασίες και ως συνήθως λόγω κομματικών διασυνδέσεων. Τουλάχιστον η Αγλαΐα όπου δούλεψε διέπρεψε, ακόμη και αν παρέμενε στην Βουλή, στην προηγουμενη δουλειά της, θα είχε διακριθεί. Λίγο είναι το να μπεις με πανελλήνιες εξετάσεις σε ένα ΤΕΙ; Της εύχομαι στην δύκολη αποστολή της στον ΕΟΤ να βρει και τον χρόνο να πάρει το πτυχίο της από το ΤΕΙ ώστε να το βουλώσουν μερικοί κακοήθεις. Και με το πτυχίο από ΤΕΙ μπορεί να κάνει αν επιδιώξει διδακτορικό σε ελληνικό πάντως πανεπιστήμιο. Τα πράγματα έχουν αλλάξει από τότε που μια νηπιαγωγός μπορούσε να κάνει διδακτορικό στην Ιατρική, τώρα περνάει μονο η αξια. Τόσοι και τόσοι έχουν πανεπιστημιακά πτυχία και διδακτορικά, τι κατάφεραν με αυτά μόονο; Για να πετύχει κανεις επαγγελματικά χρειάζεται κάτι παραπάνω και η Αγλαΐα έδειξε με την μέχρι τώρα πορεία της ότι διαθέτει αυτό το κάτι παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΑΓΛΑΪΑ ΤΗΝ ΛΕΓΑΝΕ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ.
    ΟΥΤΕ ΕΓΛΥΦΕ, ΟΥΤΕ ΗΤΑΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΟΥΤΕ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ.
    ΗΤΑΝ ΚΥΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΤΗΣ.
    ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΟΥΤΗ ΤΗΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ.

    ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

    ΡΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ, ΓΙΑ ΦΩΝΑΞΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ.

    ΦΤΟΥ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΠΩΣ Ο ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΕΙΞΕΙ.
    ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΑΠΟ ΤΟ 0 ΚΑΙ ΜΕ Ο ΠΡΟΣΟΝΤΑ - ΕΞΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ - ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΠΟΣΤΟ.
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΠΟΡΕ!!!!!
    ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΛΑΜΠΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. «Οι Σλαβομακεδόνες θα εξαφανιστούν όπως οι Μάγια και οι Αζτέκοι, ενώ οι Βούλγαροι θα έχουν ένα λαμπρό μέλλον».

    Αυτή είναι πρόβλεψη του Βούλγαρου υπουργού άνευ χαρτοφυλακίου υπεύθυνου για τη βουλγαρική διασπορά, Μποζιντάρ Ντιμιτρόφ. (φωτό)
    Όπως δημοσιεύει στο σκοπιανό ‘Κανάλι 5’, ο Ντιμιτρόφ δήλωσε πως...
    οι Σλαβομακεδόνες θα έχουν την τύχη των Μάγια, των Αζτέκων και των Ίνκας.
    «Σε μια συνέντευξή του στην Βουλγαρική Εθνική Ραδιοφωνία ο Ντιμιτρόφ ισχυρίστηκε πως αν τάση των Σλαβομακεδόνων να αποκτούν την βουλγαρική υπηκοότητα για να βγάλουν διαβατήριο, συνεχιστεί, θα δημιουργηθεί πολιτικό σοκ στη πΓΔΜ και ο λαός της θα έχει την τύχη των λαών της Λατινικής Αμερικής μετά την κατάκτηση της από τους Ισπανούς».
    Όπως σημειώνει η σκοπιανή εφημερίδα, ο Ντιμιτρόφ από παλαιότερα έκανε ‘συστηματική αντι-σλαβομακεδονική’ πολιτική για να σταματήσει η συνεχής παραποίηση της βουλγαρικής ιστορίας.
    Γράφει η σκοπιανή εφημερίδα:«Ένα μήνα μετά την ίδρυση του υπουργείου για την βουλγαρική διασπορά τουλάχιστον 20.000 Σλαβομακεδόνες έχουν βγάλει βουλγαρικά διαβατήρια και ο αριθμός τους μειώνεται με την πάροδο του χρόνου».
    Απεναντίας ο Ντιμιτρόφ ισχυρίζεται πως 30.000 Σλαβομακεδόνες έγιναν Βούλγαροι τα οκτώ τελευταία χρόνια.
    Πριν από δέκα μέρες, μάλιστα, σε μια συνέντευξη στην Deutsch Welle ο πρωθυπουργός της Bουλγαρίας, Μπορίσοφ, δήλωσε πως μεταξύ της πΓΔΜ και της Βουλγαρίας υπάρχουν διενέξεις οι οποίες μπορούν να επιλυθούν μέσα από τις κοινές ιστορικές ρίζες των δύο λαών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λίγο είναι το να μπεις με πανελλήνιες εξετάσεις σε ένα ΤΕΙ;"

    Τι λες ρε ξεφτιλισμένε κωλογλύφτη; Από πότε το να μπεις σε ένα κωλοΤΕΙ είναι μεγάλο κατόρθωμα, και μάλιστα χωρίς να καταφέρεις να το τελειώσεις;

    Ποιά ήταν η βιοπάλη της ρε μουνόπανο; Το ότι από τα 19 κάποιοι της έδιναν θέσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για το ΜΠΑΤΣΟΚ υπάρχουν μόνο καθηγητάδες και Αγλαίες, δηλαδή βύσματα. Όλοι οι άλλοι είναι χωρίς αξία, χωρίς πτυχία, πολύ μικροί σε ηλικία, πολύ μεγάλοι σε ηλικία. Αυτή είναι η κατάντια του δήθεν αξιοκρατικού Γιωργάκη, να πέφτει η ροχάλα σύννεφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σημειώστε:
    α) τα οτι ασχοληθηκε με ΠΑΣΠ και Νεολαια Πασοκ και για να μην υπάρχουν παρερμηνειες, ξεχάστε τα ειναι όλα παπατζηλικια. η εν λόγω κυρια, δεν ειχε ποτε καμια ουσιαστική ενασχόληση με τον χώρο του ΠΑΣΟΚ, δεν εντάχθηκε ποτε ουτε στην φοιτητικη παράταξη του ΠΑΣΟΚ στο οποιο υποτιθεται οτι στρατευθηκε. παραδειγματικα απεφευγε αυτα τα πραγματα οπως ελεγε, γιατι ειναι για τους μ..κες. η ενασχόληση της περιοριστηκε σε εκ του ασφαλους γλειψιματα στην τοτε τρικούπη. αρα μην αρχισει να λεει κανεις για πρασινες λαιλαπες κλπ. την αυλη τους βολευουν οι ανθρωποι. το πασοκ το θεωρουν μιασμα.
    β) απορειστε μαζί μου. έχει εκπονησει ηλεκτρονικες εκδοσεις μπλα μπλα μπλα και δεν εχει καταφέρει να παρει το πτυχιο στο...ΤΕΙ; (κι άλλος φωστήρας αιωνιος φοιτητης μας βρήκε μετά τον 8ο σοφο της αρχαιας ελλάδας του χρυσοχοιδη που πεφτει απο τα παραθυρα).
    γ) η κοπέλα ειναι μπάζο, μην σας μπει στο μυαλο οτι υπάρχουν υπονοιες για σχέσεις κλπ με άτομα εξουσιας. εκτος αν προκειται για ανώμαλους. επειδή την εχω δει ουκ ολιγες φορες ειναι και ευτραφέστατη, και ας μην φαινεται στις φωτογραφιες.
    δ) μιλάμε για τον εοτ ετσι; τον φορεα αναπτυξης της σημαντικοτερης υποτιθεται οικονομικης δραστηριοτητας της χώρας. στα χέρια αυτών των ερασιτεχνών ανατεθηκε η αναγέννηση του εν μεσω οικονομικης κρισης.
    ε) αυτή ειναι η αξιοκρατια των βιογραφικών και των πτυχιων. στερέψανε φαινεται απο κολλητους καθηγητές, κολλητους δημαρχους και συνεργάτες δικηγορικών γραφειων και προχωρησαμε την μπαλα πιο κατω. στις διοικησεις νοσοκομειων, αναμένω φιλες της κορης του παπανδρέου απο το νηπιαγωγειο.
    στ) ειναι προφανες, οτι τα ρουσφετάκια έγιναν απο τον ιδιο τον γαπ. απλά χτυπάνε υποτιθεται γερουλάνο για να μην το χοντρύνουν. η μπαλαμάτση ουδεμία σχέση ειχε με τον γερουλάνο ιδιαιτερη. αυτή και ο πετρουλάκης, ένας άλλος κια υτος αλλά λίγο καλύτερος και πιο μεγάλος ηλικιακά που έγινε γενικός γραμματέας, ήταν ενα γκρουπάκι για όλες τις δουλειες στα περιξ του κύκλου του παπανδρέου. ο παπανδρέου της έκανε τα ρουσφετάκια, την έφτιαξε κοινως. και το δεύτερο άρθρο το τονιζει αυτό. μην αρχίζουμε πάλι τα παραμυθάκια τύπου "κακός ρουσσόπουλος, τίμιος καραμανλής".
    ζ) τελικά, όσοι απο εμας οντας νέοι επιλέξαμε να ασχοληθούμε με το επάγγελμα μας χωρις εξαρτήσεις, ρουσφέτια και υποχρεώσεις και διατηρώντας σαφή την πολιτική μας ταυτότητα συγχρόνως, ήμασταν τα μεγαλύτερα κοροιδα. το ιδιο και οι πρασινοφρουροι με τα σημαιακια και αυτοι για αποσυρση πηγαν. αλλά φιλοι μου, το να εισαι στα late 20'σ να δουλευεις σαν το σκυλι 9 με 9 καθε μερα για να καταφέρεις κατι και να εισαι περήφανος για αυτο, να στηριζεις με οση δύναμη έχεις ανθρωπους που επαγγέλλονται αξιοκρατια και διαφάνεια και έμφαση στους νέους επιστήμονες και να καταλήγεις να βλέπεις άτομα συνομήλικα σου ή και νεότερα -οχι απλά με μηδενικά προσοντα- αλλά που τα ξέρεις χρόνια και γελάς με τα χάλια τους -αναρωτώμενος τι θα προσφέρουν κάποτε στην κοινωνία- να διοικουν δημόσιους φορεις, ουτε καν απο κομματικη ευνοιοκρατια, αλλά βάσει προσωπικων σχέσεων -που εχτιζαν στις καφετέριες οταν άλλοι δουλευαν, σπουδαζαν ή εν τέλει ασχολούνταν με την πολιτική- με ανθρώπους που εξίσου δεν έχουν καμια πολιτική/επαγγελματική/προσωπικη αναφορά, βλέπε γερουλάνος και όλοι αυτοι εν τέλει να πατάνε στα καπρίτσια ενος κακομαθημένου που έγινε πρωθυπουργος λόγω ενός καταστροφικού απερχόμενου, αφού επιβίωσε από μια άγρια αμφισβήτηση με δανεικά αρχ...ια, ε αυτό πια πάει πολύ.
    συγγνώμη για την αγανάκτηση χρονιαρες μέρες. γελάω τουλάχιστον, που το διαδίκτυο, που τοσο πολύ υποτίθεται, ότι χρησιμοποιουν και στο οποιο βασίζονται τους εκθέτει καθημερινά. αυτο που δεν κατάλαβε ο παπατζής και η παρέα του ειναι, οτι μετά τον καραμανλή οι αντοχές του κόσμου ειναι πολύ μειωμενες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. --- πρέπει να έχει γερή διαστροφή αυτός ο Γιώργάκης.
    Ή ασχημομούρες ΜΑΡΙΛΙΖΑ ή γριές ΣΙΟΥΤΗ.... ή βυζαρούρες τερατόμορφες ΦΩΦΩ..ή σκατόφατσες του γραφείου του σαν την Μπιρμίλω και αυτήν..βάζει.
    ΤΙ ΩΡΑΙΕΣ ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΒΑΖΕΙ ?
    ...Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. http://panoaristera.blogspot.com/2007/04/blog-post_04.html

    04 Απρ 2007
    "Συνέντευξη" Αίγλης Μπαλαμάτση - Μέρος Α΄

    Panos S.: "Αλήθεια, Αίγλη, τι έχεις σπουδάσει;"
    Αίγλη: "Σπουδάζω ακόμα στο ΤΕΙ Πειραιά Ηλεκτρονικά Υπολογιστικά Συστήματα και τώρα προσπαθώ να πάρω το πτυχίο. Ήθελα να τελειώσω νωρίτερα αλλά δουλεύω από το πρώτο εξάμηνο. Νιώθω λίγο άσχημα για αυτή μου την καθυστέρηση, αλλά τι να κάνεις, έτσι είναι στην ζωή, δεν γίνονται όλα μαζί και ειδικά όταν θέλεις να είσαι αποτελεσματικός, οπότε όλα είναι θέμα επιλογών και προτεραιοτήτων. Πρέπει άμεσα να γίνει προτεραιότητα μου το πτυχίο".
    Panos S.: "Μετά τι σκέφτεσαι να κάνεις;"
    Αίγλη: "Τώρα ασχολούμαι με θέματα διαδικτύου και νέων τεχνολογιών, και θέλω να συνεχίσω τις σπουδές μου, να φύγω για μεταπτυχιακά στο εξωτερικό".


    "Συνέντευξη" Αίγλης Μπαλαμάτση - Μέρος B΄
    Αίγλη:....Για παράδειγμα στο δίκτυο μεταναστών θα συμμετέχουν όσοι μετανάστες επιθυμούν και 20 από αυτούς θα έχουν θέση στο κεντρικό όργανο του κόμματος.... Και ξέρεις κάτι; Όταν δίνεις βήμα και ευκαιρία συμμετοχής στο παιδί μεταναστών που πηγαίνει σχολείο ή πανεπιστήμιο εδώ και μεγαλώνει και ζει σε αυτή τη χώρα, τι πιο ανατρεπτικό και ανανεωτικό υπάρχει;".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η κ. Αίγλη Μπαλαμάτση, 24 ετών από την Κεφαλονιά, ξάφνιασε πολλούς. Ακούγεται ότι δουλεύει για τον πρόεδρο ΓΑΠ, στο γραφείο του, είναι εθελοντής διαδικτύου του ΠΑΣΟΚ, σπουδάζει ακόμα στο ΤΕΙ Πειραιά (Υπολογιστικά Συστήματα) και προσπαθεί να πάρει το πτυχίο. Είναι από μικρή αθλήτρια και βρέθηκε να παίζει χάντμπολ στην Α1. Η επιλογή της, σύμφωνα με την «επίσημη» λογική, έγινε μέσα από τη συμμετοχή της στο γραφείο υποστήριξης της Εθνικής Επιτροπής Έμπνευσης και Διαλόγου για τη Νέα Γενιά, στον τομέα Πολιτικών Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ και στη γραμματεία ΚΟΕΣ (Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου), όπου ορίστηκε γενική υπεύθυνη για τον συντονισμό και την οργάνωση του συνεδρίου. Προτάθηκε, λένε, από τον Σκανδαλίδη για πρόεδρος του συνεδρίου και με ομόφωνη απόφαση (ΚΟΕΣ και συνεδρίου) ανέλαβε τον σχετικό ρόλο. Πάντως πρέπει να σας πούμε ότι την πρώτη μέρα του συνεδρίου η πρόταση του Κ. Σκανδαλίδη για το προεδρείο παρακίνησε μόνο 300-400 ανθρώπους να «σηκώσουν καρτελάκι» από τους 3.000 παρόντες, αλλά ο «θεός» Σκανδαλίδης είπε: «θεωρώ ότι γίνεται αποδεκτή» και προχώρησαν παρακάτω…

    http://www.paron.gr/v3/new.php?id=13497&colid=60&dt=2007-04-08%200:0:0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αποτροπιασμός για τα βασανιστήρια
    Πέντε αστυνομικοί συνελήφθησαν για βασανισμό κρατουμένου

    Πρίσμα
    Ο 30χρονος Χιλιανός νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση
    Αθήνα




    Δύο αστυνομικοί και τρεις ειδικοί φρουροί του Αστυνομικού Τμήματος Ακρόπολης συνελήφθηκαν για κατάχρηση εξουσίας και βασανιστήρια σε βάρος κρατουμένου, ο οποίος ανήμερα της Πρωτοχρονιάς μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στον κορμό και στα άκρα του.


    Πρόκειται για έναν 24χρονο υπαστυνόμο β', ο οποίος κατηγορείται για κατάχρηση εξουσίας, δύο ειδικούς φρουρούς 28 και 27 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για βασανιστήρια σε βάρος κρατουμένου, καθώς και ένα αστυφύλακα και έναν ειδικό φρουρό, ηλικίας 23 και 27 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν για απλή συνέργεια σε βασανιστήρια.


    Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν το πρωί του Σαββάτου στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. διέταξε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τα παραπάνω αδικήματα, ενώ ζητείται η ποινή της απόταξης.

    Είχε προηγηθεί εντολή του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγου Λευτέρη Οικονόμου για προανάκριση. Από την έρευνα προέκυψε ότι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ένας 30χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Χιλής, που εκρατείτο, διαμαρτυρήθηκε έντονα στο σκοπό του κρατητηρίου για να τον διευκολύνει να τηλεφωνήσει.

    Ο σκοπός φέρεται να αντέδρασε βίαια και όταν ο αλλοδαπός απώθησε και ακινητοποίησε τον σκοπό, για να τον ρωτήσει για ποιον λόγο τον χτυπά, ένας ακόμη ειδικός φρουρός έσπευσε, χτυπώντας εκ νέου τον άτυχο Χιλιανό, προκαλώντας του σοβαρά τραύματα. Οι άλλοι συλληφθέντες ήταν παρόντες, αλλά δεν αντέδρασαν, ούτε κατήγγειλαν τα γεγονότα.

    Ο δε υπαστυνόμος β', που ήταν αξιωματικός υπηρεσίας, σχημάτισε μεν δικογραφία σε βάρος του αλλοδαπού για απόπειρα απόδρασης, εξύβριση και σωματική βλάβη, παρέλειψε όμως να διερευνήσει την υπόθεση σε όλο το βάθος της, με αποτέλεσμα να μην κατηγορηθούν αρχικά οι αστυνομικοί για τον τραυματισμό του κρατουμένου.

    Οι ειδικοί φρουροί που κατηγορούνται ότι ξυλοκόπησαν τον άτυχο αλλοδαπό επιμένουν ότι ο κρατούμενος πήγε να αποδράσει, τους επιτέθηκε και εκείνοι αντέδρασαν.



    ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ - ΒΙΖΙΤΕΣ ΠΕΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ

    ΕΤΣΙ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΕΣ ΜE ΒΙΖΙΤΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. PIPES

    MPASTSOI SOMATEMPOROI SE POLITIKA GRAFEIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ
    ΚΑΛΗ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΕΤΙΚΑ ή ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
    ΕΚΕΙΝΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥΣ
    ΠΟΙΟΣ ΤΗ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ή ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ
    ΕΛΠΙΖΩ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ Η ΙΔΙΑ Η ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΙΑΣ ΩΣ ΔΕΙΓΜΑ ΣΕΜΝΟΤΗΤΑΣ
    ΦΙΑΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ ΑΡΕΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΘΕΤΙΚΩΝ Ή ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ
    ΔΙΚΑΙΑ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΕΟΤ
    ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΚΛΑΜΟΥΡ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
    ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥΤΟ
    ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΚΟΠΙΣΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΑΠΌ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΝΤΑΚΩΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ , ΚΡΙΜΑ , ΚΡΙΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. http://www.et.gr/view_publication/2009/14/387/text?token=&form.submitted=True



    το ΦΕΚ διορισμού της Αίγλης Μπαλαμάτση
    9η σειρά απο το τελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Χρονιά μεγάλων προκλήσεων το 2010
    Χρονιά μεγάλων προκλήσεων είναι για την Κυβέρνηση, το 2010. Ανάμεσα στα ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν, είναι η μείωση του ελλείμματος, το πρόγραμμα σταθερότητας, που η χώρα μας θα πρέπει να καταθέσει στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή ως τις 15 Ιανουαρίου, αλλά και ο εξορθολογισμός των δημοσίων δαπανών. Υπό το άγρυπνο βλέμμα των Βρυξελλών ο Υπουργός Οικονομίας Γιώργος Παπακωνσταντίνου έχει να διανύσει μπροστά του, έναν πραγματικό μαραθώνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Χμμμ, ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
    η κυβέρνηση…
    ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ με:

    Φαντασμένα πλουσιόπαιδα.
    Χαζογκομενίτσες με ψηλοτάκουνα, γουνάκια και μίνι.
    Καλοζωϊσμένα παιδιά πρωην υπασπιστών του βασιλιά.
    Χαζογκομενίτσες που πάνε σε συμβούλια με φορμίτσες και casual ντύσιμο.
    Σαπιοκοιλιάδες.
    Υπουργοί με στυλ νονού της νύκτας,
    Παλιοί γνωστοί πρασινοφρουροί.
    Παιδιά πρωην και νυν βουλευτών και κομματαρχών του παλιού “καλού” ΠΑΣΟΚ.
    Πάσης φύσεως ψώνια,
    και πάει λέγοντας.

    Που να το’ξερα να πάω να γραφτώ κι εγώ στο γυμναστήριο που πήγαινε ο ΓΑΠ. Μπορεί να ήμουνα κι εγώ υπουργός σήμερα…
    ΝΑ ΣΑΣ ΕΛΥΝΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ
    ΜΕ ΤΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αξιοκρατία για όλους πλην τους εδρεύοντες στην Ιπποκράτους. ΓΑΠ ξύπνα διώξε τα μαλακισμένα απο δίπλα σου και αναζήτησε σοβαρά στελέχη , με ιστορία στην Δημοκρατική Παράταξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ!!

    Κι όμως ιδρύθηκε η πρώτη σοσιαλιστική Τράπεζα στον κόσμο.
    Πως;
    Όταν οι αρχές της Βενεζουέλας (εκεί υπάρχει ο Τσάβες, ο “ιδιόρυθμος” για τους δυτικούς…), αποφάσισαν να ελέγξουν 7 ιδιωτικές τράπεζες της χώρας, μεταξύ των οποίων τις Confederado, Canarias, Banpro Vivienda και Bolívar Banco, όλες ιδιοκτησίας του «επιχειρηματία» Ricardo Fernández (τώρα στη φυλακή για απάτες).
    Έτσι διαπιστώθηκαν οι παράνομες τραπεζικές συναλλαγές και οι απάτες των τραπεζιτών και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης 27 διευθυντικών τραπεζικών στελεχών (7 Δεκέμβρη 2009).
    Την ίδια ημέρα, ο πρόεδρος της χώρας Hugo Chávez εγγυήθηκε την ομαλοποίηση και κάλυψη των τραπεζικών αναγκών και υποχρεώσεων, με την νέα τράπεζα: την υπό ίδρυση Banco Bicentenario. Μάλιστα, απείλησε -στην κυριολεξία- με εθνικοποίηση όλες τις ιδιωτικές τράπεζες της χώρας, αν συνεχίζουν ν’ αρνούνται τη χορήγηση δανείων σε φτωχούς πολίτες.
    Έτσι η νέα σοσιαλιστική τράπεζα εγγυήθηκε για τις υποχρεώσεις των τραπεζών που κερδοσκοπούσαν σε βάρος του λαού και η κυβέρνηση της Βενεζουέλας, στις 16 Δεκέμβρη επέστρεψε στους 141.981 αποταμιευτές και συναλλασσόμενους με τις τράπεζες πολίτες, 228 εκατομμύρια bolívares (106 εκατομμύρια δολάρια).
    Η νεοϊδρυθείσα τράπεζα θ’ αποτελέσει μοντέλο «σοσιαλιστικής τράπεζας», όπως μπορούμε να διαβάσουμε και στην επίσημη ιστοσελίδα της. Μια τράπεζα που θα επιτρέψει στους πολίτες της Βενεζουέλας, σ’ όσους δεν έχουν δυνατότητα πρόσβασης στις παρεχόμενες υπηρεσίες των ιδιωτικών τραπεζικών καρχαριών, να λαμβάνουν δάνεια για ανάπτυξη και επιβίωση, πάντα υπέρ της κοινωνικής αλληλεγγύης.
    Είπατε κάτι;
    Α… ναι, ο Hugo Chávez είναι «δικτάτορας», αφού το διακηρύσσουν καθημερινά οι ΗΠΑ, οι Ευρωπαίοι σύμμαχοί της… αφού στην Κοπεγχάγη τους είπε ότι το πρόβλημα του κλίματος είναι η ασύδοτη καπιταλιστική ανάπτυξη… αφού απέλασε τον πρέσβη του Ισραήλ στη διάρκεια της εθνοκάθαρσης στη Γάζα… αφού… αφού… αφού…
    Με τη απλόχερη «ενίσχυση» που δόθηκε στις εδώ ιδιωτικές τράπεζες, για ν’ αντιμετωπίσουν τη δική τους κρίση, τις δικές τους απάτες κερδοσκοπίας, πόσες εθνικές τράπεζες θα μπορούσαν να ιδρυθούν και να στηρίξουν την εθνική οικονομική ανάπτυξη;
    Πάλι ονειροβατώ και παραμένω αιθεροβάμονος… Πως θα ρέουν οι μίζες και τα λάδια, αν υπάρχει εθνικός έλεγχος;
    Μάλλον δεν είμαι αρκετά εκσυγχρονιστής και σπουδαγμένος σε αμερικάνικα κολέγια…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. να παρατηθει η ιδια να τελειωνουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. "περασε πανελλήνιες σε ΤΕΙ".
    Μπράβο στην Αίγλη του ΠΑΣΟΚ που κατάφερε να περάσει σε ένα ΤΕΙ, που περνάς πιάνοντας λίγο παραπάνω από τη Βάση ή ενίοτε και κάτω από τη βάση!!!!!!!!!
    Δηλαδή, όλα τα παιδιά που περνάνε σε βαρβάτες σχολές, όπως Νομική, Ιατρική , Πολυτεχνείο πόσα μπράβο τους αξίζουν????????
    Και παίρνουν πτυχίο χωρίς να ανήκουν σε νεολαία, δουλεύουν αρκετά χρόνια μετά τη σχολή, αν καταφέρνουν να βρουν δουλειά και αμείβονται με 500 Ευρώ?????
    Ξέρετε τι θέση είναι αυτή στη Βουλή??????
    Αίσχος!!!!!!!!!!!!
    Να τις καταλαμβάνουν άτομα που το μόνο που ξέρουν να κάνουν καλά είναι να σκύβουν και να γλύφουν!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση