GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καλό πρώτο βήμα...

Η μάχη όμως τώρα ξεκινάει Από τον Χρήστο Λουτράδη Είναι ένα καλό πρόγραμμα σε μια καταστροφική περίοδο για την οικονομία αλλά και την συνοχ...

Η μάχη όμως τώρα ξεκινάει

Από τον Χρήστο Λουτράδη

Είναι ένα καλό πρόγραμμα σε μια καταστροφική περίοδο για την οικονομία αλλά και την συνοχή της κοινωνίας μας. Τα μέτρα που παρουσίαζε χθες ο κ.Παπακωνστατίνου κινούνται στην σωστή κατεύθυνση. Κανείς δεν αμφισβητεί ότι η έμφαση του προγράμματος σταθερότηταςπρέπει να είναι στην πάταξη της φοροδιαφυγής. Όπως και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι πρόκειται για την πιο, ίσως και την μοναδική, σοβαρή και ποιοτική προσπάθεια για την οικονομία τατελευταία 5.5 χρόνια.
Απο εδώ και πέρα όμως αρχίζει και...

το πραγματικό στοίχημα για τηνΚυβέρνηση που αφενός μεν πρέπει να αποδείξει ότι αυτά που προτείνει τακάνει πράξη αφετέρου ότι δεν θα ξαναπέσει θύμα της διγλωσσίας και τηςυστερίας μερίδας του οικονομικού επιτελείου.
Τώρα είναι η τελευταία ευκαιρία για να επιλέξει η Κυβέρνηση με ποιους θα πάει: Την Κοινωνίαή τον παρακμιακό κομματικό στρατό που λυμαίνεται το μέλλον τηςπατρίδας μας εδώ και δεκαετίες ανεξαρτήτου πολιτικού χρώματος. Χθες διάλεξε το πρώτο. Η μάχη όμως τώρα ξεκίνησε.

20 σχόλια

  1. Μεγάλο λάθος κύριε Λουτράδη. Η φοροδιαφυγή ναι να παταχθεί. Για ποιούς όμωςνα "κτυπήσει πρώτα η κουδούνα"; Γιατί γνώρίζει στο πετσί του ο Ελληνας για ποιόν και πως κτυπάει. Καθε φορά. Πάντα. Να πάνε πρώτα φυλακή όοοοοολοι εκείνοι που δεν φοροκλέψανε απλά αλλά κατακλέψανε τον ελληνοκό λαό και να δημευθούν τα περιουσιακά τους στοιχεία τα οποία ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ απέκτησαν και μετα τα λιβανίσματα στα μέτρα της κυβέρνησης. Νομιζω ότι έτσι είναι το σωστό. Όλα τα άλλα είναι απλά "μια απο τα ίδια" Αλήθεια , τα ιδρύματα είναι κάτι σαν πάρεργο για να περνάν την ώρα τους οι πρωθυπουργοί;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καμμία μεγάλη εθνική απόφαση δεν μπορεί να ληφθεί ερήμην του ελληνικού λαού στα ζητήματα που αφορούν στο μέλλον του Ελληνισμού.
    Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές που ζούμε, είμαστε ο στόχος μιας γενικευμένης επίθεσης τόσο των διεθνών τοκογλυφικών μηχανισμών όσο και εκείνων των γεωπολιτικών κέντρων που επιδιώκουν την περαιτέρω συρρίκνωση της ελληνικής κυριαρχίας και ισχύος στη Νοτιανατολική Ευρώπη.
    ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ Η ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΑΝΑΧΩΜΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ "ΦΑΜΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΜΑΣ", ΟΠΩΣ ΥΠΟΥΛΑ ΜΕΘΟΔΕΥΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΜΟΝΟ Η ΒΛΑΚΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΟΤΑΝ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΕΙΩΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ, ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΘΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν μας χέζεις ρε γλύφτη Λουτράδη!

    .. "καλό πρώτο βήμα" ...


    Που το είδες? Στην επίθεση στα αυτοκίνητα και τα ακίνητα?

    Ενώ, όπως και στο παρελθόν, όλοι οι μηχανισμοί του διεφθαρμένου κράτους είναι στη θέση τους έτοιμοι να αρπάξουν ότι βρούν...

    Κατα τα άλλα κανένα μέτρο ή αλλαγή σε αυτό το τομέα.

    Μόλις μπουν λεγφτά στα ταμεία από την φοροεπιδρομή, θα του δώσουν να καταλάβει..

    Α, θυμήθηκα. Κάπου διάβασα ότι εκτός από τις γονικές παροχές, εκτός από τη νέα αυξηση αντικειμενικών, εκτός από το ΦΜΑΠ θα ζητήσουν και επιπλέον ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ για τα ακίνητα.

    Δεν τα κατάσχουν λέω εγώ για να μη μας ταλαιπωρούν,

    Ακου λέει.. "καλό πρώτο βήμα"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ετήσια έσοδα με καθοδική πορεία για τα όλα ασφαλιστικά ταμεία 19.000.000.000 και με την προϋπόθεση να πληρώνουν όλοι τις εισφορές τους .

    Ετήσια έξοδα (συντάξεις και ιατροφαρμακευτικά) με ανοδική πορεία από όλα τα ασφαλιστικά ταμεία , 46.000.000.000

    Ακόμη και να μας χάριζαν ότι χρωστάμε πάλι δανεικά θα ζητούσαμε

    http://forum.tanea.gr/viewtopic.php?p=884#884

    shkat

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σίγουρα έκανε καλό πρώτο βήμα ανεβάζοντας τους έμμεσους φόρους που όλοι ξέρουμε ότι πλήτουν τους φτωχούς.
    Σειρά έχουν οι μικρομεσαίοι και στο τέλος άν δεν φτάσουν τα χρήματα θα προσπαθήσουμε να βρούμε και κανέναν πλούσιο.
    Λουτράδη σρλουπ σρλουπ. Τη δουλεύεις καλά τη γλωσίτσα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΑΠ και ξερό ψωμί που λένε.
    Εκτός του ότι οι μαζοχοσαδιστές Ελληνες του φωνάζουν “πάρε πιο σκληρά μέτρα, πάρτα τώρα, πάρτα όλα”…..

    Α ρε Καραμανλή τί έκανες….
    Από το “Τσοβόλα δώστα όλα”, στο “Γιωργάκη πάρτα όλα!”
    Η ιστορία του ΠΑΣΟΚ σε συνέχειες.
    Σε λίγο και σε Βίπερ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 15 Ιανουαρίου 2010
    Η επικίνδυνη ιδεοληψία του Γιώργου Παπανδρέου
    Και τα χειρότερα... έπονται...

    O Κωστάκης ο Καραμανλής ήταν πολύ μικρός για πρωθυπουργός: άτολμος, αδιάφορος, τεμπελάκος, καλοπερασάκιας. Δεν ήταν διεφθαρμένος, αλλά ήταν άτολμος και τελικά φυγομάχησε.
    Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν είναι τίποτα από τα παραπάνω. Ούτε διεφθαρμένος βέβαια. Αλλά είναι κάτι άλλο: ιδεοληπτικός. Και ο άνθρωπος που διακατέχεται από ιδεοληψίες μπορεί να κάνει το μεγαλύτερο κακό. Ακομα και αν είναι αδιάφθορος. Ο Πολ Ποτ δεν ήταν διεφθαρμένος, ιδεοληπτικός ήταν και δολοφόνησε εκατομμύρια πολιτών για να ικανοποιήσει το αρρωστημένο του εγώ...
    Αυτή τη στιγμή ο Παπανδρέου απεργάζεται τη δημιουργία στον τόπο μας μίας τεράστιας κοινότητας μουσουλμάνων Αφροασιατών, προκειμένου να ικανοποιηθεί η πολυπολιτισμική ιδεοληψία του.
    Οι Ευρωπαίοι και Βαλκάνιοι μετανάστες δεν του κάνουν, γιατί αυτοί αφομοιώνονται, τα παιδιά τους σιγά-σιγά γίνονται Ελληνόπουλα. Ο Γιώργος Παπανδρέου και οι όμοιοί του είναι hardcore: Θέλουν τους “άλλους”, τους Ασιάτες, τους Αφρικανούς, τους μουσουλμάνους. Αυτούς που θα εγγυηθούν την εσαεί μετατροπή της Ελλάδας σε πολυπολιτισμική σούπα και όχι αυτούς που θα δώσουν μία νότα πολυπολιτισμού, για να χαθεί αυτή στη συνέχεια λόγω του εκκεντρισμού των απογόνων τους στον Ελληνισμό.
    Δεν έχει κανένα δικαίωμα ο κύριος Παπανδρέου να κάνει πειράματα πάνω σε μία χώρα στην οποία ΔΕΝ γεννήθηκε και, το σπουδαιότερο, ΔΕΝ βίωσε ποτέ του. Με τη λέξη βίωσε εννοώ τον εκκεντρισμό του σε αυτό που λέγεται ελληνικός πολιτισμός. Τον εκκεντρισμό στην Ελλάδα της πέτρας και της θάλασσας, του μυκηναϊκού τάφου, του αρχαίου κίονα, της βυζαντινής εκκλησίας, του μεσαιωνικού κάστρου, της κυκλαδίτικης “κατοικιάς”, του χωριατόσπιτου, του προσφυγικού, του νεοκλασικού και της αθηναϊκής αστικής πολυκατοικίας, του Σολωμού, του Καβάφη, του Σικελιανού, του Πεντζίκη, του Παπαδιαμάντη, του Τσίρκα, του Γύζη, του Κόντογλου, του Γκίκα, του Μόραλη, του Σκαλκώττα και της Μπέλλου.
    Ο ιδεοληπτικός πρωθυπουργός μας, την Ελλάδα την έβλεπε πάντα λίγο ως μικρός Μεσσίας, σαν κάτι συμπαθητικό, όμορφο αλλά και παράξενο, ολίγον καθυστερημένο, με εμμονές που θέλουν διόρθωση, σαν τον συμπαθή, αλλά άξεστο χωριάτη που χρειάζεται διαφώτιση. Η Ελλάδα δεν ήταν ποτέ η χώρα του Γιώργου Παπανδρέου...
    Ο Γιώργος Παπανδρέου μπορεί να κάνει πολύ κακό στη χώρα ΜΑΣ εν αγνοία του. Πάρα πολύ καλό, που δεν θα διορθώνεται με τίποτα.
    Το συντομότερο που θα φύγει από την πρωθυπουργία, όπου βρέθηκε κατά λάθος μάλλον, το καλύτερο.
    Επείγει να φύγει όσο πιο γρήγορα γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κυριε μου,εχετε καποιο οφελος για να δημοσιευετε συνεχεια κριτικες ευμενεστατες για τον υπουργο?
    Εκεινος το ξερει, η χρειαζεται πριν δουμε καποιο αποτελεσμα απο τις αποφασεις που μια νυχτα τις παιρνει και μετα τις ανακαλει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΑΣΟΚ. πρώτα ο πολίτης !@#$$%%$*

    Κίνητρα για να γίνεις Ρουφίανος.

    Προσπαθεί το κράτος να βρει τρόπο να κυνηγήσει τη φοροδιαφυγή και πρόκειται να δημιουργήσει γραμμή καταγγελιών, όπου θα μπορεί να πάρει κάποιος τηλέφωνο και θα καταγγέλλει το φοροφυγά.
    Αυτό λέει ο Παπακωνσταντίνου στον Σρόιτερ. Μάλιστα ανέφερε ότι....πολλοί φίλοι του υπουργού, πηγαίνουν σε μαγαζιά και του λένε καλά βλάκας είμαι εγώ που πληρώνω και αυτός δεν μου κόβει απόδειξη;

    Ο Παπακωνσταντίνου μετά από επιμονή του Σρόιτερ είπε ότι τελικά στους πολίτες που δίνουν τους φοροφυγάδες θα ταχυδρομείται μια επιστολή που θα επιβραβεύει τον πολίτη για το δόσιμο...
    Μμμμ... Κάτι δεν μας αρέσει εδώ...

    πασοκ. ΠΡΩΤΑ Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΣ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΥΡΙΕ ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΗ ΟΥΣΙΑ.
    ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΟΝΤΖΑ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΟΠΩΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΘΑ ΤΟ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΑ ΣΥΝΗΘΗ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΗ ΘΑΜΑΣΤΕ.
    ΜΗ ΒΑΥΚΑΛΙΖΕΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @Χρήστο Λουτράδη:
    ANTE ΠΑΓΑΙΝΕ ΑΠΟ ΔΩ ΡΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 6:36:00 μ.μ

    ΚΑΤΑΠΛΙΚΤΙΚΟ κείμενο απίστευτης ωριμότητας.
    Μπράβο στο Press.gr διότι χάρη σε αυτό βλέπουμε τέτοια κείμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. (Άσχετο) Κ. Παπαγιανη το ξέρετε ότι στο Κολωνάκι , που δεν λένε καλή κουβέντα για κανένα, λένε ότι είστε πολύ όμορφος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Α,όλα κι'όλα. Πείτε ότι θέλετε άλλά οχι για τον Λουτράδι. Δύο αστέρια, αναλυτές της πολιτικής, έχουμε τον Δρ Κουτσούκο και τον Λουτράδη. Τον πρώτο τον έφαγε το μάτι σας και δεν έγινε ούτε αντιπρόεδρος στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ να μην χάσουμε και τον δεύτερο. Δεν θα αντέξει...ο τόπος τώρα που τον χρειάζεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΟΥΑΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ.

    Που ήταν όλοι οι δημοσιογράφοι, οι οποίοι σκίζουν εδώ και κάποια χρόνια τα κολάν τους για την δημοκρατία, όταν γινόταν παραχώρηση στην Τσάντ και το ίδρυμα δημόσιας περιουσίας ?

    Με τί ανταποδοτικό όφελος δωρίστηκε μια ολόκληρη έκταση 8.866 τ.μ. με το κτίσμα μαζί.
    Πόσο οφελήθηκαν οι Έλληνες από αυτην την προσφορά ?
    Πόσο εύκολα οι σημερινοί κυβερνώντες προσφέρουν γή ?

    Τί ευθύνη έχει το GAP όταν χαρίζονται στρέμματα της χώρας στην μητέρα του, Τσάντ ?
    Που είναι όλοι αυτοί που σιχαίνονται την αδικία ?
    Που είναι όλοι όσοι υπερασπίζονται την δικαιοσύνη ?
    Αφώνου και αλάλου γωνία ?

    Από πότε έχουμε άτυπη βασιλεία και προσφέρουμε εκτάσεις στη βασιλομήτωρ ?
    Τί καραγκιοζιλίκια είναι αυτά ?
    Τί είδους εξαπάτηση ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ Γερμανοτσολιάδες ΠΑΣΟΚ.

    Η κουλτούρασ του ΠΑΣΟΚ (και δεν εννοώ τον αγνό κόσμο που παραπλανείται χρόνια τώρα) “νόμιμα” διαχέεται στην κοινωνία για να την εμποτίσει μέχρι το μεδούλι.

    Όλη η σαπίλα, η καραξεφτίλα, η κουλτούρα του τίποτε, των εξαρτημένων, των ψωριλογιάπηδων, των βυσμάτων, των ζουρλόχαρτων, που θέλει να κάνει τους Έλληνες σαν τα μούτρα τους.

    Και αν νομίζουν ότι το χαφιεδιλίκι είναι ευρωπαϊκή συνείδηση απατώνται και κοροϊδεύουν συνάμα όλη την επικράτεια.
    Γιατί χαφιεδιλίκι είναι η συμπεριφορά κάποιων που μισούν τους άλλους.

    Μια παντιέρα μίσους σήκωσαν όλοι όσοι μισούν πρώτα από όλα τους Έλληνες. Από ανίκανους όμως δεν περιμένεις κάτι καλύτερο. Την δουλειά δεν την γνώρισαν αλλά την εχθρεύονται γιατί με αυτή γνωρίσαν προκοπή κάποιοι ενώ οι ίδιοι όχι.

    Μόνο εφαρμόζοντας την τακτική του Εφιάλτη χόρτασαν λίγο οι ψωρίλες.

    και τους ΕΦΙΑΛΤΕΣ τους ΚΡΕΜΑΝΕ ΕΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΊΕΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΙΛΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΑΣΚΕ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ΠΑΙΡΝΕΙ 54% ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΓΑΜΗΣΙ και χωρίς ΣΑΛΙΟ..
    θέλετε Αληταράδες Λοβέρδο και Παπακωνκατσέληδες του ΠΑΣΟΚ
    ----------------------------
    Εδωσαν το επίδομα αλληλεγγύης σε 22.000 λαθρομετανάστες «σκηνίτες»!

    18 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΣΕ «ΔΕΝΔΡΙΤΕΣ» ΜΕ ΑΦΜ

    Επίδομα αλληλεγγύης πήραν λίγο πριν από τα Χριστούγεννα 22.000 «σκηνίτες» και «δενδρίτες»!
    Στην αγωνία της να δείξει κοινωνικό πρόσωπο, η κυβέρνηση δεν προχώρησε σε διασταύρωση στοιχείων, αλλά θεώρησε ως δικαιούχους του επιδόματος των 800 ευρώ όλους τους χαμηλόμισθους που είχαν ΑΦΜ...

    Με τον τρόπο αυτό, όμως, δεν ελήφθη υπόψη ότι οι λαθρομετανάστες -στην προσπάθειά τους να αποκτήσουν πράσινη κάρτα- είχαν νωρίτερα προχωρήσει σε έκδοση ΑΦΜ, με αποτέλεσμα οι κατά τόπους Εφορίες να τους αναζητούν για να τους δώσουν την πρώτη δόση του επιδόματος (400 ευρώ) σε
    σκηνές ή και σε δέντρα! Με άλλα λόγια, την ώρα που η χώρα διέρχεται τη χειρότερη οικονομική κρίση, μοιράζουμε 18 εκατ. ευρώ σε λαθρομετανάστες…

    που να υπαρχει ΣΑΛΙΟ μετά ..ΜΟΥΝΙΑ
    ΓΡΑΒΑΤΩΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. κ.Παπακωνστατίνου
    'Εμαθες πως υπολογίζουμε τον φόρο στα πακέτα των τσιγάρων???
    Είδες τι είναι να είσαι περιπτεράς !!
    να γαμήσω τα πανε/μια μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση