GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η επέλαση του λούμπεν και το αστέρι Μπαλαμάτση...

Από τον Χρήστο Λουτράδη Πράγματι δεν συγκρίνονται με την Νέα Δημοκρατία. Είναι πραγματικότητα ότι παρέλαβαν απο την Κυβέρνηση Καραμανλή τη...

Από τον Χρήστο Λουτράδη

Πράγματι δεν συγκρίνονται με την Νέα Δημοκρατία. Είναι πραγματικότητα ότι παρέλαβαν απο την Κυβέρνηση Καραμανλή την απόλυτη διάλυση θεσμώνκαι αξιών. Κανείς δεν αμφισβητεί ότι ο 'αέρας' έχει αλλάξει . Μόνο που ο αέρας σε ορισμένα σημεία μυρίζει περίεργα. Αναφέρομαι στην επέλαση του λούμπεν στο δημόσιο τομέα . Εκτός αν η κ. Μπαλαμάτση έχει...

κάτι που δεν μπορώ να καταλάβω. Κάποιο πτυχίο πάνω στους πολλούς τομείς στους οποίους δραστηροποιείται, κάποια ικανότητα δυσεύρετη ακόμη και ανάμεσα στις μεγάλες στρατιές ανέργων. Έχει αρχίσει και κουράζει. Όχι η μετατροπή του κράτους σε φέουδο των πρασίνων, έτσι και άλλιως φέουδο παρέλαβαν φέουδο θα παραδώσουν αλλά η εν ψυχρώ κοροίδια μιας κοινωνίας που διψούσε για αξιοκρατία και καθαρές κουβέντες και ως απάντηση έλαβε μεγαλοστομίες, διακηρύξεις και στο τέλος του δρόμου... την κ. Μπαλαμάτση.

22 σχόλια

  1. Εσείς που τον ψηφίσατε ..ΔΕΝ ντρέπεσται τα παιδιά σας.
    Για αυτόν βλάκα.

    ΠΟΥ σήμερα έκανε και αστειάκια στο
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΤΟΥ, την Αγλαία των 3 ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ - μισθών,γιατί ήταν ένα κομματόσκυλο αποσπασμένο σε ένα κόμμα ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΗΣ ?

    ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ !
    Γίνε κομματόσκυλο, να δεις χαίρι και παράτα τις σχολές, έστω των ΤΕΙ, να γίνεις Αγλαία !!!!
    ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λουτραδη:
    Μπαλαματση =σημαινει ΠαΣοΚ !

    μπηκες;

    Αντε για υπνο τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ. ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΣΕ ΚΟΦΤΕΙ. ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΝΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελάτε να τους χαλάσουμε τα σχέδιά τους σε ΓΑΠ, Θολοκουλτουριάρηδες, εθνομηδενιστές και λοιπούς προδότες.

    ΠΡΩΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

    Κανείς και μέχρι νεοτέρας :

    -δεν τούς δίδει δεκάρα στα φανάρια για λουλούδια ,χαρτομάντιλα κ.λ.π, –δεν τους αφήνουμε να μας πλύνουν τα τζάμια (κάποιοι λένε ότι ουρούν μέσα αντί συμπλήρωσης νερού όταν λιγοστεύει),
    -δεν αγοράζει ΠΟΤΕ, ΤΙΠΟΤΑ, από αυτούς διότι όλοι τους φοροκλέπτουν,
    -δεν τούς ενοικιάζει σπίτια (όσοι το κάνουν δεν τους δίδουν αποδείξεις)
    -δεν τούς περιθάλπει κατ΄ουδένα τρόπο (έχουν αποδειχτεί αχάριστοι)
    -δεν τους προσλαμβάνει για δουλειές του σπιτιού του, για τον κήπο ,υδραυλικά, ηλεκτρολογικά, βαψίματα ,μετακομίσεις κ.λ.π εάν δεν ερευνήσουμε να βρούμε Έλληνα πρώτα.
    -δεν τους προσλαμβάνουμε στις επιχειρήσεις μας εάν δεν ερευνήσουμε και πάλι για Ελληνόπουλα πρώτα.
    -δεν ψωνίζουμε από επιχειρήσεις που απασχολούν αλλοδαπούς εργαζόμενους.
    Αλλιώς να μην παραπονούμεθα ότι τα παιδιά μας η συγγενείς μας είναι άνεργοι.

    ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΦΑΕΙ ΨΩΜΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ
    ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΞΩ.

    Ας τούς πάρουν "εκείνοι" στα σπίτια τους να τούς ταΐζουν και να τούς πληρώνουν και προπαντός να ΜΗΝ τούς φορτώνουν σε εμάς.

    ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

    ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΛΑΣΤΑ DVD? ΠΑΡΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΛ.ΤΗΝ ΑΕΠΙ
    ΑΕΠΙ
    Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Πνευματικής Ιδιοκτησίας

    Κεντρικά Γραφεία
    Φραγκοκλησιάς και Σάμου 51, 15125 Μαρούσι -Αθήνα
    Τηλ.: (+30) 211 10 29000
    Fax: (+30) 210 6851576
    E-mail: info@aepi.gr


    Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!

    Ο ΚΑΝΕΝΑΣ Ο ΕΦΤΑΝΗΣΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΘΕΙ Η ΝΕΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. " Μιας κοινωνιας που διψούσε για αξιοκρατια""
    Το αλλο με τον ΤΟΤΟ το ξέρεις?? Τα παιδακια της διψούσε να αποκαταστήσει, ακόμα να το καταλάβεις??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ωραίοι είστε και του λόγου σας! Δηλαδή αξιοκρατία = Πτυχιοκρατία και διδακτορικοκρατία.
    Αυτοί που δεν έχουν τετοιου είδους προσόντα είναι ανάξιοι και αυτοί που οι μπαμπάδες τους είχαν λεφτα να τους σπουδάζουν μεχρι τα 30 τους και βαλε είναι οι άξιοι. Φοβερή αντίληψη.
    Αν στο Ελληνικό κρατος όπου κανείς δεν έχει εμπιστοσύνη (και καλώς) τους αξιολογητές, το μόνο που μετράει για τις προσλήψεις είναι τα αντικειμενικά μετρήσιμα προσόντα, αυτό δε σημαίνει πως είναι και το σωστότερο και αξιοκρατικότερο. Οταν και εκεί καταφέρουμε να ξεφύγουμε από την κουτοπονηριά μας και την υστεροβουλία μας και μπορέσουμε να εμπιστευτούμε τις επιτροπές αξιολόγησης, φυσικά και θα πρέπει να μετράει πολύ και η συνέντευξη όπου θα αξιολογούνται μη μετρήσιμα στοιχεία.
    Ας μου πει κάποιος που θα χρειαζόταν εναν πολύ καλό συνεργάτη, αν θα τον επέλεγε ο ίδιος με βάση τα αντικειμενικά κριτήρια (πτυχία διδακτορικά κλπ) ή με βάση τη δουλειά του, τα χαρακτηριστικά του και την "συνέντευξη" μαζί του.
    Ειναι λοιπόν παραλογισμός να ζητάμε απο τον πρωθυπουργό να διαλέξει τους συνεργάτες του ουτε λίγο ούτε πολύ με διαδικασίες ΑΣΕΠ.
    Ας μη προσπαθούμε να βρούμε παντού ενα λόγο για να βγαλουμε τη μιζέρια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτοί που παραπονιούνται για "διδακτορικοκρατία" ας μας πουν αν τόσες ευκαιρίες δίνει το ΜΠΑΤΣΟΚ και σε άλλους χωρίς πτυχία.

    Και στο κάτω κάτω, άμα είσαι ανίκανη να τελειώσεις έστω ένα ΤΕΙ δε σε παίρνει να μιλάς για ικανότητες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΘΊΒΕΡΕΣ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ
    Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΓΑΠ ΣΤΗΝ ΑΙΓΛΗ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΩΝ 100 ΗΜΕΡΩΝ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ Κ,ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΔΕΘ

    Η ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΗΤΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ

    ΑΝΤΕ ΑΙΓΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΛΑ ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΣΚΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ
    ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ.

    ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΠΕΝΕΙΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ
    ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ ΑΠΟ ΕΣΑΣ !

    ΤΙ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.
    .....Χάλια ή χαλιά !
    απο την πολύ μαστούρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΛΟΥΜΠΕΝ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΠΟΛΑ ΛΟΥΜΠΕΝ . ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ .ΑΝ ΖΟΥΣΕ Ο ΜΑΡΧ ΘΑ ΕΡΙΧΝΕ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΠΑΣΟΚ 9.26 ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ.ΕΣΕΙΣ ΓΚΕΣΤΑΜΠΙΤΕΣ ,ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΚΟΠΑΝΑ ΝΥΚΤΑ, ΣΤΟΥΣ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ.-ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΚΟΨΑΝΕ ΤΗ ΜΑΣΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΚΑΡΙΖΕΤΕ,-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΩΩΩ....ΠΩ...ΠΩ με ταχύτητα φωτός.
    Ούτε πρόλαβε να σηκώσει το τηλέφωνο η Αγλαία για Ισλαμπατάν
    να στείλουν 1.000.000 Πακιστανούς με χατζάρες να μας κυνηγίσουν που λέμε τον Γιωργάκη ΧΑΖΟ
    και τσαπ !!!!
    _______________
    Πακιστανοί πλαστογράφοι συνελήφθησαν στο Περιστέρι

    Aπογευματινές χθες, στην περιοχή του Περιστερίου, από Αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 35 και 40 ετών αντίστοιχα, κατηγορούμενοι για «πλαστογραφία», «πλαστογραφία...
    πιστοποιητικών κατά συναυτουργία» και «κατοχή διαβατηρίων τρίτων προσώπων».

    Ειδικότερα οι ανωτέρω συλληφθέντες είχαν εγκαταστήσει σε σπίτι στο Περιστέρι, εργαστήριο πλαστογραφίας ταξιδιωτικών και λοιπών εγγράφων, ελληνικών και ξένων αρχών και δραστηριοποιούνταν στην κατάρτιση πλαστών εγγράφων, με τα οποία εφοδίαζαν αλλοδαπούς υπηκόους τρίτων χωρών, διευκολύνοντας έτσι την παράνομη τακτοποίησή τους στην χώρα μας και την είσοδο και έξοδο από αυτή, έναντι χρηματικής αμοιβής.

    Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :
    · -13- σφραγίδες.
    · -1- ηλεκτρονικός υπολογιστής.
    · -3- κινητά τηλέφωνα
    · -1- Φορητή μονάδα αποθήκευσης δεδομένων
    · -1- διαβατήριο Βελγίου
    · -1- διαβατήριο Αιγύπτου
    · Πλήθος ατομικών εγγράφων (δελτία αιτήσεων άσυλου αλλοδαπού, κενές υπεύθυνες δηλώσεις του Ν.1599/86 με εντυπώματα των ανωτέρω κατασχεθεισών σφραγίδων, βεβαιώσεις κατάθεσης αίτησης για έκδοση αδείας διαμονής,κενές άδειες διαμονής ελληνικών αρχών )

    ΡΕ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΠΑΣΟΚΟΥΣ
    ΠΙΟ ..ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ..ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ
    ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ.
    ΟΥΤΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΝ ____________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΤΥΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΕΙΑ ΕΝΝΟΙΑ , ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΛΗΤΕΣ, ΒΔΕΛΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΣΑΣ.ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑΜΑΤΣΗ...ΟΛΗ Η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συμφωνώ για τα τυπικά προσόντα, πιθανώς όταν ασκείς πολιτική από μια κυβερνητική θέση να χρειάζεσαι και αντίστοιχη εμπειρία.
    Όμως εδώ ούτε περί αυτού πρόκειται. Διότι πολλοί γνωρίζουν ότι ούτε αυτό διαθέτει η κυρία. Είναι αυτή που με τα λόγια της απαξίωνε συστηματικά τόσα χρόνια την συνδικαλιστική παρουσία της ΠΑΣΠ, καταλογίζοντας συλλήβδην τους συνδικαλιστές φοιτητές ως διαπλεκόμενους. ...Ειρωνεία της ζωής... πως τα φέρνει μερικές φορές. Εξάλλου γι αυτό το λόγο δεν ήθελε λέει να ασχοληθεί με την παράταξη της ΠΑΣΠ και την τότε Ν.ΠΑΣΟΚ ζητώντας από τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να τα αλλάξει όλα...Θα μου πει κάποιος , μα καλά δεν είχε δίκιο για τους συνδικαλιστές της ΠΑΣΠ και τα κομματικά στελέχη της Ν.ΠΑΣΟΚ; Εν μέρει ναί. Αλλά αυτό απέχει πολύ από το να επικαλείται μετέπειτα στο βιογραφικό της την πολιτική της δράση μέσα από αυτές τις οργανώσεις, για να δικαιολογήσει πολιτική εμπειρία την οποία ποτέ δεν απόχτησε γιατί ποτέ δεν το θέλησε.
    Τέλος για κάτι αγανακτισμένους εδώ μέσα, θα τους έλεγα πως πάρα πολλά παιδιά με πραγματική προσφορά στα κοινά και στην Παράταξη, δουλεύουν σήμερα στον ιδιωτικό τομέα και φυσικά δεν πήραν, ούτε ζήτησαν ποτέ κανένα αντάλλαγμα για την υπαρκτή προσφορά τους. Επίσης φαντάζομαι ότι η εν λόγω κυρία ήταν και είναι υποστηρικτής της πολιτικής των άριστων και όχι των αρεστών, για την απόδειξη των οποίων κλήθηκαν πολλοί νέοι άνθρωποι να καταθέσουν πτυχία επί πτυχίων,επαγγελματική πείρα και προϋπηρεσία προκειμένου να επιλεγούν.
    Και επίσης θα ήταν κρίσιμο να μάθουμε πόσα χρήματα μπορεί και δικαιούται να βγάζει ένας νέος άνθρωπος 27 χρονών με αυτά τα προσόντα, σε περίοδο κρίσης και ανεργίας για τους πολλούς; Και από πόσα πόστα δουλειάς.
    Και εν τέλει ας κάνουν ότι νομίζουν , από το συνολικό τους έργο για τον τόπο θα κριθούν. Δεν δικαιούνται σε καμία περίπτωση να εμπαίζουν στο συγκεκριμένο θέμα τόσο κόσμο που πίστεψε σε άλλα πράγματα και κυρίως όταν τον καλούν να κάνει θυσίες. Χαμηλά το κεφάλι κύριοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τα πτυχία και οι ακαδημαικοί τίτλοι δεν αποτελούν πιστοποιητικά αξιοσύνης αλλά γνώσεως.Επομένως ο πρωθυπουργός (όπως και ο κάθε άνθρωπος)διατηρεί το δικαίωμα να επιλέγει με τα δικά του κριτήρια τους συνεργάτες του.Αυτό που δεν έχει δικαίωμα είναι να προωθεί σε δημόσιες θέσεις που απαιτούν ΤΥΠΙΚΑ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ,άτομα που δεν τα κατέχουν.Κι αυτό οχι γιατί τους λείπει η αξιοσύνη αλλά η γνώση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εσεις φταιτε που τους ψηφίσατε, δεν καταλάβατε ακομα πως είναι ολοι ιδιοι και πως ολες οι πολιτικές ιδεολογιες ,σήμερα, ειναι για τα σκουπίδια ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. NA GAMIESTE KAI ESEIS OPOS AYTH...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Mιλουν και οι αναλφαβητοι της πληροφορικης!Ο Μπιλ Γκεϊτς εχει πτυχίο?οχι βεβαια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 1.000.000 άνεργους βλέπει ο Λοβέρδος

    Σκοτσέζικο ντους για την κυβέρνηση αποτελούν πλέον οι δηλώσεις του Α. Λοβέρδου, του υπουργού εργασίας που σε κάθε ευκαιρία δεν παραλείπει να αναφέρεται στη δραματική κατάσταση της ελληνικής οικονομίας και ειδικά στα άδεια ταμεία του υπουργείου του...
    ... μετά τη δήλωση που έβαλε φωτιά για τη μη δυνατότητα πληρωμής των επιδομάτων των ανέργων, πράγμα που τελικά δε θα συμβεί, σήμερα δήλωσε ότι ο αριθμός των ανέργων θα φτάσει το διαστημικό νούμερο για την Ελλάδα του 1.000.000...

    ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.
    ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΘΑΠΑΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ.

    ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ.
    ΟΧΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εδώ η υπόθεση μάγκες, μου θυμίζει τη Βέρα Λάμπρου "...το νινί σέρνει καράβι..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. κατω τα χέρια απο την μπαλαμάτση ρε αυτή κατάφερε και έβγαλε το πασοκ και οχι εσυ λουτραδη και αξιζει και με το παραπάνω τις θέσεις της! αντε με τα πτυχια σας και τις προυπηρεσιες σας ημαρτον η κοπέλα παλευε σαν τρελή για το κομμα απο φυλάδια μεχρι προσωπικεσ καμπάνιες εσυ τι έκανες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση