GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νικητής με πολικές θερμοκρασίες...

Από το http://www.evianews.com/ Με το θερμόμετρο να αγγίζει τους -2 βαθμούς κελσίου ο ΑΟΧαλκίδας αποζημίωσε τους οπαδούς του που ταξίδεψαν 1...

Από το http://www.evianews.com/

Με το θερμόμετρο να αγγίζει τους -2 βαθμούς κελσίου ο ΑΟΧαλκίδας αποζημίωσε τους οπαδούς του που ταξίδεψαν 100χιλιόμετρα μακριά από την Χαλκίδα στην Κύμη. Εκεί αντιμετώπισε την Κονίστρα και νίκησε με ένα γκολ κάτω από τα χιονισμένα κουμιώτικα βουνά.
Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα...

4 σχόλια

  1. απο τα μερη αυτα ειναι ο Βενιζελος του πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΣΟΚ


    «Δεν υπάρχει σχέδιο Β...»

    Η ανόρθωση της Οικονομίας είναι μια φοβερή δοκιμασία, μια εθνική πρόκληση, στην οποία δεν έχουμε την πολυτέλεια να αποτύχουμε, τονίζει στο «Εθνος της Κυριακής» o αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θ. Πάγκαλος «E» 24/1
    Υπάρχει «σχέδιο Β», αν αποτύχει το πρόγραμμα σταθερότητας;

    «Σχέδιο Β» με την έννοια κάποιου κόλπου για να αποφύγουμε τα δύσκολα δεν υπάρχει. Προοπτική ακόμη πιο δύσκολη και πιο καταστροφική για τη χώρα αν αποτύχουμε είναι προφανές ότι υπάρχει και δεν θέλω ούτε καν να τη συζητήσουμε! Γιατί έχω εμπιστοσύνη στην ικανότητα του Ελληνα πολίτη και στη δυνατότητά του να αντιληφθεί την πραγματικότητα. Πιστεύω ότι θα πετύχουμε το «σχέδιο Α».




    yparxei sxedio dr koytsoykoy!!




    ΝΙΚΟΣ ΠΑΣΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΙΟΣ: Στην ίδια μοίρα οι ΕΛΛΗΝΕΣ Αρβανίτες και Μικρασιάτες με… τους λαθρομετανάστες από Ασία και Αφρική!!!

    Προκλητικός ο «Iός» βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του αγώνα για να περάσει στην κοινή γνώμη το αντισυνταγματικό και προκλητικά ανιστόρητο νομοσχέδιο για “ελληνοποίηση” τώρα εκατοντάδων χιλιάδων αλλοδαπών και αύριο εκατομμυρίων… Έχει μάλιστα το θράσος να προσβάλει εκατομμύρια Έλληνες ταυτίζοντας τους λαθρομετανάστες, που θέλει να κάνει σήμερα «έλληνες» η κυβέρνηση, με την ανοχή του πολιτικο-οικονομικού κατεστημένου, με τους υπερήφανους Έλληνες Αρβανίτες και με τους Έλληνες που ήλθαν καταδιωκόμενοι στην Mητέρα Πατρίδα από τις σκλαβωμένες Πατρίδες του Ελληνισμού!

    Ταυτίζει, δηλαδή, τον κάθε τυχοδιώκτη που φέρνουν στην πατρίδα μας οι Τούρκοι παρακρατικοί δουλέμποροι, με τους Έλληνες Αρβανίτες του Πρίγκιπα της Ηπείρου Ιωάννου Καστριώτη Σκεντέρμπεη, καθώς και με τον απροσκύνητο ελληνισμό του Πόντου, της Ιωνίας, της Σμύρνης, της Κωνσταντινούπολης και της Ανατολικής Ρωμυλίας. Τους ταυτίζει και ομιλεί για τρίτο κύμα «ελληνοποιήσεως», θεωρώντας σαν πρώτο κύμα τους Έλληνες Αρβανίτες, σαν δεύτερο τους Μικρασιάτες Έλληνες και σαν τρίτο τους λαθρομετανάστες από την Ασία και την Αφρική!

    Καθώς φαίνεται υπάρχει κεντρικός εγκέφαλος που κατευθύνει αυτήν την προπαγάνδα… γιατί δεν μπορεί ξαφνικά όλοι σε εφημερίδες όπως η Καθημερινή, Νέα, Ελευθεροτυπία να χρησιμοποιούν τις ίδιες σοφιστείες! Για να πάρετε μια γεύση για τα προκλητικά γραφόμενα του «Ιού» σας παραθέτουμε τα παρακάτω:

    «ΙΟΣ: Το σημαντικότερο είναι πως η ελληνική πολιτεία δείχνει πια αποφασισμένη ν’ απαγκιστρωθεί από την ψευδοφυλετική λογική του «Ελληνα εξ αίματος» και ν’ αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο το κυριότερο (αν όχι το μοναδικό) «εθνικό ζήτημα» του καιρού μας: την όσο το δυνατόν πιο ομαλή, ισότιμη και ολοκληρωμένη ένταξη στην ελληνική κοινωνία (και -προοπτικά- το ελληνικό έθνος) εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων…”

    «ΙΟΣ – Το τρίτο κύμα: όσο κι αν εξακολουθούν κάποιοι να εθελοτυφλούν, εδώ και δυο περίπου δεκαετίες ζούμε μια ιστορική -και μη αναστρέψιμη- μεταβολή στη σύνθεση του ελλαδικού πληθυσμού… Ουσιαστικά βρισκόμαστε μπροστά στην τρίτη μεγάλη τομή της ιστορίας του ελληνικού κράτους: Η πρώτη τομή ήρθε με την Επανάσταση του 1821 και τη συγκρότηση εθνικού κράτους. Το τελευταίο περιέλαβε ως Ελληνες, με φαντασιακή καταγωγή από τον Περικλή ή τον Επαμεινώνδα, ακόμη και τους απογόνους των αλβανών μεταναστών του ύστερου Μεσαίωνα… Η δεύτερη μεγάλη τομή σημειώθηκε μεταξύ 1912 και 1925…»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πήγε στα μπλόκα ο Νομάρχης του ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία και θύμισε με δηλώσεις του ότι η Υπουργός αποζημίωσε(μέσω ΕΛΓΑ) τους παραγωγούς στη Φθιώτιδα σε αντίθεση με την Αιτωλοακαρνανία

    Η Υπουργός με σκληρό τρόπο σήμερα στο Βήμα επιτέθηκε στους αγροτοσυνδικαλιστές που πρωτοστατούν στις κινητοποιήσεις λέγοντας πως υποκινούνται από κομματικά συμφέροντα! Σκληρή γραμμή από την κυβέρνηση για το θέμα των κινητοποιήσεων και ενώ αρκετοί βουλευτές πάγωσαν την διάθεση τους να επισκεφθούν τα μπλόκα το ίδιο δεν έπραξαν αρκετοί αυτοδιοικητικοί του ΠΑΣΟΚ! Ένας από αυτούς ο Νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας Θύμιος Σώκος που επισκέφθηκε το μπλόκο των αγροτών στο Κεφαλόβρυσο Αιτωλοακαρνανίας χαρακτηρίζοντας δίκαια τα αιτήματα των αγροτών και τον αγώνα τους σημειώνοντας ότι οι αγρότες της περιοχής του αδικήθηκαν διαχρονικά αλλά και σήμερα από τα αρμόδια όργανα της πολιτείας(ΕΛΓΑ)! Εν συντομία ο Νομάρχης σε δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ θύμισε ότι στην Φθιώτιδα η Υπουργός αποζημίωσε τους παραγωγούς της εκλογικής περιφέρειας πράγμα που δεν έπραξε στην περιοχή του!
    Αναρτήθηκε από το παρόν της Αιτωλοακαρνανίας στις 24.1.10

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση