GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η επιστολή Καραμανλή στον Χριστοφοράκο...

Από το http://tvstarnews24.blogspot.com/ . Κάντε (κλικ) για να μεγαλώσει .. Την επιστολή την έφερε στο φως η κυριακάτικη Ελευθεροτυπία. Η επ...

Από το http://tvstarnews24.blogspot.com/
.
Κάντε (κλικ) για να μεγαλώσει ..
Την επιστολή την έφερε στο φως η κυριακάτικη Ελευθεροτυπία. Η επιστολή γράφει:
Κύριε Χριστοφοράκο.
Για τις εκλογές της 7ης Μαρτίου το κόμμα μας διεξήγαγε έναν προεκλογικό αγώνα που, πέραν του νικηφόρου αποτελέσματος, κατά γενική ομολογία έθεσε τα θεμέλια για την οικοδόμηση ενός νέου πολιτικού πολιτισμού στην πατρίδα μας.
Η εμπιστοσύνη με την οποία μας περιέβαλε το 45% του εκλογικού σώματος και η ανάθεση της εντολής για τη διακυβέρνηση της χώρας είναι μεγάλη τιμή αλλά ταυτόχρονα και τεράστια ευθύνη.
Θα ήθελα να....


σας ευχαριστήσω προσωπικά για την υποστήριξή σας στη μεγάλη μας προσπάθεια για το νέο ξεκίνημα και να σας διαβεβαιώσω ότι η Νέα Διακυβέρνηση έχει θέσει ως μείζονα στόχο της να κάνει τις προσδοκίες όλων των Ελλήνων, για ένα καλύτερο αύριο, πραγματικότητα.
Με εκτίμηση
Κ. Καραμανλής

20 σχόλια

  1. Ώστε Karamanlis λεγόταν ο δήθεν Έλληνας πρωθυπουργός;

    Να δείτε που κι αυτός, όπως δεκάδες άλλοι στο παρελθόν, θα πάει κατά Γαλλία μεριά, και θα λέγεται de la karamanli, premier de la Grecia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλληνες, μας κλέβουν και με πολλούς άλλους τρόπους.
    χέρι τον ΟΤΕ, και ποιός ξέρει Είναι η γνωστή αλλοδαπή κλίκα που έχει ρημάξει πολλές άλλες χώρες στη Μεσόγειο. Πριν πολλά χρόνια ήταν ένοπλοι, με κράνη, με παντσερ και με αεροπλάνα. Σήμερα ληστεύουν μέσω χριστοφοράκων!
    Στις τηλεοράσεις τους διαφημίζουν τα κωλοπροϊόντα τους από το πρωι μέχρι το βράδυ! Έβαλαν στο τι άλλο, και έχουν αποθρασυνθεί!
    Τους καταλαβαίνει κανεις εύκολα από τα σαρδάμ τους, όταν μιλάνε και βγάζουν πολιτικούς δήθεν λόγους. Τα ξανθά ξέκωλα που εμφανίζονται συνεχώς στα κωλοκάναλα, είναι τα πουτανάκια που βάζουν «μπροστά» για να κοιμούνται πιο εύκολα οι αγαθοί σ' αυτόν τον τόπο. Διώξαμε τους βασιλιάδες τους, αλλά αυτοί έξακολουθούν να μένουν και να κλέβουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O karamanli και οι σχεσεις του με μισθοφορους της Siemens.

    Ακομα δεν «μπορεσα» να καταλαβω αυτη την σχεση Siemens - Αθενς - Gallia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΕΤΟΙΑ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ 750.000 ΑΛΛΟΙ
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ.
    ΓΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ.
    ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.

    ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ.
    ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΜΟΥΝΙ ΚΑΠΕΛΟ ΣΕ 4 ΜΗΝΕΣ
    ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΟΥΤΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ...

    ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ 2004...ΘΑ ΜΑΣ
    ΤΑΙΣΕΤΕ ΤΟ 2010.

    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ
    ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ
    ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι μας λέει και ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ.

    Άλλοι έστελναν επιστολές,
    άλλοι έβγαζαν λόγο και άλλοι έτριβαν τα χέρια τους για τον Μιζοφοράκο.

    Ο Κώστας Καραμανλής και ο Γιώργος Παπανδρέου αποτελούν τους τελευταίους εκπροσώπους του φαινομένου που έχει αποκληθεί «Οικογενειοκρατία στο Μαξίμου».

    Ευπρόσδεκτη, λοιπόν, κάθε αποκάλυψη, όπως αυτή της σημερινής «Ε», που επιβεβαιώνει την διαπλοκή αυτού του φαινομένου, ακόμα και αν πρόκειται, όπως φαίνεται, περί μιας «τυπικής επιστολής» που απεστάλη μαζικά προς τους εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων και τους νταβατζήδες μετά την εκλογής της 4ης Μαρτίου 2004.

    Και σε ο,τι αφορά ειδικά τον Καραμανλή, το έχουμε ξαναπεί: Συγχωροχάρτια δίνει μόνο ο Πάπας.

    Προξενεί όμως εύλογα ερωτηματικά η σπουδή της καλής εφημερίδας να κάνει αυτήν την «αποκάλυψη» την παραμονή έναρξης της διαδικασίας των εξεταστικών επιτροπών στη Βουλή και σε μια στιγμή που το ΠΑΣΟΚ πρωτοστατεί όχι μόνο στην καταστροφή της ελληνικής οικονομίας αλλά διεκδικούν και εύσημα μειωμένης εθνικής κυριαρχίας.

    Επειδή όμως όλα αυτά εκπροσωπούν κατά την γνώμη μας το παλιό που πεθαίνει, αν θέλει να έχει κανείς αντικειμενική και ολοκληρωμένη άποψη για την διαπλοκή οφείλει να γνωρίζει ότι τέσσερα χρόνια πριν από την επιστολή Καραμανλή στον Μιζοφοράκο:

    Ο Γ. Παπανδρέου και ο Γ. Παπακωνσταντίνου εκφωνούσαν πανηγυρικές ομιλίες στα επιχειρηματικά φόρουμ που διοργάνωνε ο Κόκκαλης για την προώθηση των επιχειρηματικών συμφερόντων του στην Τουρκία.

    Αφού επί πέντε χρόνια είχε «εξαφανισθεί» επιτηδείως από την δημόσιο βίο ο Σωκράτης Κόκκαλης επανεμφανίσθηκε ως χειροκροτητής στην τελευταία πρωθυπουργική ομιλία στην ΔΕΘ.

    Προηγουμένως παρακολουθούσε χαμογελαστός τους κήνσορες του δημόσιου βίου να ξεσκίζουν την Ζήμενς για το διαχρονικό σκάνδαλο των τηλεπικοινωνιών, αλλά να μην λένε κουβέντα για την Ιντρακόμ.

    Και να γράφουν τα μύρια όσα για τη ΝΔ και το C4I, αλλά να παθαίνουν αμνησία όταν έφταναν στον ρόλο του αρχιτέκτονα της υπόθεσης και στενού φίλου της οικογενείας Παπανδρέου, Γ. Τρεπεκλή.

    Και ο Τσουκάτος, τι έγινε ρε παιδιά ο Τσουκάτος;

    (ΥΓ. Η συνέχεια του αγώνα του σημερινού πρωθυπουργού εναντίον της διαπλοκής γράφεται αυτές τις ημέρες με τις επιθέσεις του Μπόμπολα εναντίον του Κόκκαλη για τον ΟΠΑΠ)

    Ένα φόρουμ που έγινε στην Τουρκία με την συμμετοχή του Σ. Κόκκαλη, της συζύγου του Χριστοφοράκου και του κ. Γ. Παπακωνσταντίνου.

    Το ΠΑΣΟΚ, ο ΟΠΑΠ κι ένας φίλος από τα παλιά

    Ο Σωκράτης Κόκκαλης συμμετέχει στον αγώνα του ΠΑΣΟΚ κατά της διαφθοράς

    Άρχισαν οι πόλεμοι των εθνικών προμηθευτών (Φάση πρώτη: Μπόμπολας εναντίον Κόκκαλη)

    Τότε που η ΝΔ πολεμούσε τον Σωκράτη και το ΠΑΣΟΚ τον κάλυπτε.

    ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΠΑΣΟΚΙΑ ΟΜΑΔΙΚΑ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ
    Μ Ι Ζ Ε Σ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΞΙΟΥΛΗ, 1.59 ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΘΕΙ ΤΑΡΑΚΟΥΛΟ......ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 1.59 ΗΡΕΜΗΣΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΩΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑΓΥΡΝΑΣ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΣΟΥ ΖΩΑ, ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ. ΟΤΑΝ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΛΕΥΤΑ ΦΙΛΕ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ ΦΑΓΩΘΗΚΑΝΕ ΓΙΑΥΤΟ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΑΛΑΙΕΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΑΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΟΧΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΟΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πως καταντήσαμε.Πιστεύουν ακόμα οι ΠΑΣΟΚΟΙ και τα φερέφωνα τους ότι με την λάσπη και τις βλακείες θα αποπροσανατολίσουν τον κόσμο από τα πραγματικά του προβλήματα,και ονειροβατούν να νομίζουν ότι οι Έλληνες ξέχασαν το μεγάλο φαγοπότι που άρχισε επί Α.Π. και συνεχίζεται επί Γ.Π.Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα , λένε στο χωριό μου.Είπαν οι ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ η αδεύσμευτη φυλλάδα τους τον ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ διεφθαρμενο, στηριζόμενοι σε μαλακισμένα στοιχεία. Α ρε δέσιμο που σας χρειάζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο κ. Παπανδρέου πάντοτε έβλεπε τη χώρα σαν μια μεγάλη μη κυβερνητική οργάνωση (ΜΚΟ). Αυτό που πρέπει να καταλάβει είναι ότι ανέλαβε την ηγεσία μιας χώρας που ήταν πολύ κοντά στο να γίνει ΜΚΧ (μη κυβερνήσιμη χώρα) και τώρα οδεύει ακόμη πιο γρήγορα προς τα εκεί. Ο χρόνος για τη διαβούλευση τέλειωσε και σε λίγο θα τελειώσει και ο χρόνος για να ληφθούν οι αποφάσεις που θα αποτρέψουν το μοιραίο στην οικονομία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΣ ΝΤΕΝΕΚΕ ΞΕΓΑΝΩΤΟ 24 Ιαν 2010 1:59:00 μ.μ.
    ΚΑΤΙ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑ Κ....
    10,5 ΙΝΤΣΕΣ ΔΗΛΑΔΗ 26.67 ΠΟΝΤΟΥΣ.

    ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΙ ΙΝΤΣΕΣ ΘΑ ΦΙΛΑΡΑΚΟ, ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΓΙΝΟΥΝ 21 ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΝΤΟΙ 53.34 !!! TI ΛΕΣ?? ΚΑΛΟ??? ΠΟΝΑΕΙ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς τον
    24 ΙΑΝ 1:59:00 No 2

    ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΖΟΥΣΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ?? Η ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΛΗΓΜΕΝΑ ??? Η ΕΙΧΕΣ ΠΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μετά την αποκάλυψη ότι πίσω από το διπλό εμπρησμό της εβραϊκής συναγωγής στα Χανιά της Κρήτης κρύβονταν Αγγλοαμερικανοί πράκτορες και οι μυστικές τους υπηρεσίες (και δε γνωρίζουμε και ποιες άλλες), πρέπει να τεθεί το ερώτημα:

    Σε τι αποσκοπούν τέτοιες ενέργειες και άλλες που συμβαίνουν στην Μεγαλόνησο.

    Η άποψή μου είναι ότι όλες αυτές οι ενέργειες των «άσπονδων φίλων και συμμάχων μας» Αγγλοαμερικάνων και όχι μόνο, που έχουν άμεση σχέση με τα εθνικά μας θέματα, Κύπρο, Αιγαίο, Θράκη, Μακεδονία, ΄Ηπειρο αποσκοπούν στα ακόλουθα:

    1. Στην κατατρομοκράτηση των Ελλήνων, τους οποίους θέλουν να παρουσιάσουν ως αντισημίτες, ξενόφοβους, ρατσιστές, σωβινιστές κ.λπ και λπ.

    2. Να επιστρατεύουν και τους απανταχού Εβραίους εναντίον μας, για να μας απομονώσουν ακόμη περισσότερο με στόχο να υλοποιήσουν τα άνομά τους σχέδια ενάντια στην πατρίδα μας.

    Ο στόχος αυτός αποτελεί τον πιο .........
    θανάσιμο κίνδυνο, γιατί οι Εβραίοι αποτελούν καθοριστικό παράγοντα διαμόρφωσης της παγκόσμιας πολιτικής τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Αγγλία, αλλά και παντού ανά την υφήλιο.

    Είναι γνωστό ότι το εβραϊκό λόμπυ επηρεάζει καθοριστικά την αμερικάνικη εξωτερική πολιτική, σε αντίθεση με το ελληνικό λόμπυ, το οποίο σχεδόν είναι ανύπαρκτο ή διασπασμένο και αναποτελεσματικό. Βέβαια σ’ αυτό φταίει και το ελληνικό κέντρο, με όλους τους υποτελείς πολιτικούς και τα νεοραγιάδικα κόμματα.

    Αυτή η κατάσταση θα επιδεινωθεί. Αποχρώσεις ενδείξεις υπάρχουν ανά την Ελλάδα σχετικά και με την σιωνιστική προπαγάνδα, να μας παρουσιάσουν ως ανέκαθεν αντισημίτες, ενώ είμαστε ενάντια στη σιωνιστική πολιτική απέναντι στους Παλαιστίνιους και όχι γενικά και αόριστα εναντίων των Εβραίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το ΠΑΣΟΚ φοβάται πάρα πολύ το διαδίκτυο

    Τα πράγματα είναι απλά. Το εθνομηδενιστικό ΠΑΣΟΚ φοβάται το αύριο. Το φοβάται πολύ. Στην αρχή, οι «πράσινοι» μας πρήξανε με το διαδίκτυο, με τη συμμετοχική δημοκρατία, με τις «διαβουλεύσεις» που τους βγήκαν μπούμερανγκ. Μέχρι που κατάλαβαν ότι στον κόσμο του internet, δεν φτουράνε, δεν είναι αγαπητοί. Κάποιοι μάλιστα, τους σιχαίνονται. Εκεί, στα ηλεκτρονικά υψίπεδα, κάποιος μπορεί να μιλήσει χωρίς φόβο, χωρίς αναστολές. Και να λέει αυτά που θέλει, χωρίς να εξαναγκάζεται σε κοσμιότητες ή ψεύτικα χαμόγελα και λοιπά φτιασιδώματα, ξεδιπλώνοντας τα όποια ταλέντα του.

    Και άρχισε η ηλεκτρονική αντιπολίτευση, εκεί στο διαδίκτυο. Σκληρή, ανελέητη, καυστική και αυθόρμητη, δημιουργώντας πονοκεφάλους στην «πράσινη» εξουσία. Μια καλή εναλλακτική λύση το internet λοιπόν, δεδομένου ότι η ΝΔ στα συστημικά μέσα μαζικής επικοινωνίας δεν είναι αγαπητή και ό,τι και να λέει, φιμώνεται. Κάποιος κάπου, πρέπει και να αντιδρά, εκτός αν «αποφασίστηκε» η μετατροπή της χώρας μας σε ΕΣΣΔ.

    Και άρχισε η καταστολή, με τη «συνδρομή» κρατικών υπηρεσιών που ελέγχονται από το ΠΑΣΟΚ, αλλά και άλλων που θέλουν οι άνθρωποι (τους καταλαβαίνω απόλυτα) να έχουν τα νώτα τους καλυμμένα, γιατί έχουν υπόψη τους ότι αυτοί που κυβερνούν είναι αδίστακτοι.

    Μη ζορίζεστε όμως: «έχει υπηρεσίες το ΠΑΣΟΚ μέσα στο Δημόσιο», άλλωστε… Δεν το έχω πει εγώ αυτό. Το είπαν αυτοί, χρόνια πριν και το αποδεικνύουν τώρα. Δεν χάνουν ευκαιρία. Πριν καλά-καλά κατατεθούν οι μηνύσεις, να και οι «υπηρεσίες».

    Για το indymedia που ευθύνεται για κακουργηματικές πράξεις, τουμπεκί ψιλοκομμένο. Απόλυτη ασυλία για τα αγαπημένα και εξεγερμένα παιδιά της αριστεράς. Εκεί κάνει τζιζ… Πώς να μπουν άλλωστε οι διωκτικές στο Πολυτεχνείο;

    Θα φωνάζει η αριστερά (που τώρα λουφάζει υποκριτικά μπροστά στην καταστολή που ασκείται στο διαδίκτυο) και οι εφημερίδες της, θα εξαπολύσουν μύδρους οι «προοδευτικοί» δημοσιογράφοι από τα κανάλια και η εθνομηδενιστική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, κάνει στο μεταξύ μια χαρά τη δουλειά της.

    Προσπάθησε λοιπόν το εθνομηδενιστικό και ολοκληρωτικό στη θεώρησή του ΠΑΣΟΚ, να σταματήσει το αύριο, το ίδιο αύριο που ευαγγελίζεται (ή μάλλον, ευαγγελιζόταν).

    Πως; Με καταστολή, με «σεντράρισμα» προσωπικών δεδομένων (αλήθεια, αυτό δεν είναι παράνομο;) μέσω «προθύμων» και με αστείες στην κυριολεξία ποινικές διώξεις (που φυσικά, ενώπιον των δικαστών θα καταπέσουν, χωρίς όμως τότε να το μάθει κανείς, χορηγία των «προοδευτικών» και κατευθυνόμενων ΜΜΕ).

    Επικαλούμενο νομοθεσίες, με «ψαρώματα» και με χειραγώγηση των υπηρεσιών. Ψέματα, προβοκάτσιες, συνεργασία με άτομα που περιφέρονται στην πιάτσα του λεγόμενου journalistic underworld (του δημοσιογραφικού υπόκοσμου, ναι υπάρχει και αυτός), έτοιμα για κάθε λογής εργολαβίες σπίλωσης, υπονόμευσης και διασποράς φημών, συνθέτουν το παζλ μιας κυβέρνησης, με τόσα πολλά ηθικά ανομήματα, μέσα σε τόσο λίγο χρόνο. Σταλινισμός με τα όλα του. Αλήθεια, πόσο καιρό ακόμα θα τους αντέξουν οι πολίτες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τυποποιημένη επιστολή.
    Σιγά το πράγμα. Αν αυτές είναι οι επιτυχίες της Ε τότε είναι σίγουρο ότι θα της την αρπάξουν από τα χέρια της ιδιοκτήτριας.

    Τέλος πάντων είναι δικό της θέμα αυτό.
    Η εφημερίδα όμως δεν είδε στην συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ μεγάλο επιφανή παράγοντα? Δεν ξέρει για μυστικά δείπνα του GAP?
    Από πότε τυφλώνει και κουφαίνει το αλκοόλ?
    Το σάκχαρο κάνει τέτοια πράγματα.

    ΑΛΛΑ Η ΟΠΟΙΑ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ
    ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ.
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΝΑΝΕ ΦΥΤΑ.
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΛΙΠΑΣΜΑ
    ΑΝΟΗΤΑ ΒΛΑΒΕΡΑ ΟΝΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΠΑ....τα ζωα του πασοκ
    ενοχλούνται που τους αποκαλούν ζώα, μα αυτή είναι η φύση σας.

    Εκτός αν απο ΖΩΑ γίνατε ΦΥΤΑ τώρα
    ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙ ΝΑ ΦΑΤΕ
    Ή πάτε με την μόδα...πράσινη ανάπτυξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. μαλιστα !
    το πασοκ είναι στον πούτσο καβάλα
    και πονάει πιο πολύ με το κρύο.

    και βγαλανε το Blooper ερπετό
    της μαλακίας τους για λυπαντικό
    του κώλου τους.
    ωραία !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΡΕ ΕΡΠΕΤΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΞΕΥΤΙΛΑΣ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΜΕΣΑ ΗΤΑΝ .ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ/ΟΜΟΛΟΓΑ/ΒΑΤΟΠΕΔΙ/ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ/ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΟΝΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΑΣ.ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΣΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΟΙ 2997000 ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΟ 2004 ΕΓΙΝΑΝ 3009000 ΤΟ 2009 ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Μ Ο Ν Ο ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ Η ΑΛΒΑΝΟ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΡΕΥΜΑ ΗΛΙΘΙΟΥ ΤΣΑΝΤ.

    ΟΙ 1000000 ΝΔ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ..... ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο - δυνατό...
    ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΜΙΣΟ.

    ΜΑΛΛΙ ΜΕ ΜΑΛΛΙ ΘΑ ΠΙΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ
    Δύο γυναίκες βρίσκονται στα χαρακώματα. Η Τόνια Αντωνίου με την Κατερίνα Μπατζέλη την υπουργό αγροτικής ανάπτυξης μόνο μαλλί με μαλλί δεν έχουν πιαστεί.

    Είναι και οι δύο από την Φθιώτιδα και η Αντωνίου σκάβει τον λάκκο της υπουργού από όπου και αν ...
    περάσει.

    Η Μπατζέλη δεν μπορεί να κάνει πολλά επειδή βρίσκεται σε δυσχερή θέση αλλά τέτοιο πράγμα, να πλακώνονται εσωκομματικά στο παρασκήνιο και με σπόντες στο προσκήνιο δεν το έχουμε ξαναδεί.
    Μάλλον ούτε δημόσια η μια δεν στηρίζει την άλλη.
    Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση