GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπαίνει πλαφόν στους μισθούς της ΕΡΤ...

Τι αποφασίστηκε σε σύσκεψη υπό τον Γ. Παπανδρέου Από τον Γιάννη Δαίδαλο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Πολύωρη σύσκεψη είχε σήμερα ο Γ. Παπανδρέου με υπουργο...

Τι αποφασίστηκε σε σύσκεψη υπό τον Γ. Παπανδρέου

Από τον Γιάννη Δαίδαλο
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Πολύωρη σύσκεψη είχε σήμερα ο Γ. Παπανδρέου με υπουργούς και συνεργάτες του (Παμπούκης, Ραγκούσης, Γερουλάνος, Πεταλωτής, Παπαϊωάννου, Ρέππας) για θέματα διαφάνειας εν όψει και της συζήτησης που θα γίνει σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών στη Βουλή. Μεταξύ άλλων συζητήθηκε...

και η κατάσταση στην ΕΡΤ όπου ειπώθηκε ότι ο νέος πρόεδρος θα έχει επιλεγεί μέσα στις επόμενες 10-15 ημέρες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αποφασίστηκε επίσης να μπει πλαφόν στις αποδοχές της νέας διοίκησης καθώς και στις αμοιβές δημοσιογράφων και συμβούλων κατά την υπογραφή νέων συμβάσεων. Ποιο θα είναι αυτό το πλαφόν δεν προσδιορίστηκε.
Σημειώνεται ότι οι συμβάσεις με τις προκλητικές αμοιβές -εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ ετησίως- που έχουν ξεσηκώσει σάλο τις τελευταίες ημέρες είχαν υπογραφεί επί των ημερών της ΝΔ και ορισμένες από αυτές ανανεώθηκαν από τη νέα κυβέρνηση, μετά τις εκλογές, για ένα μεταβατικό διάστημα έξι μηνών.

38 σχόλια

  1. Αν δε θέλετε να πληρώνετε ΕΡΤ, να καταβάλλεται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανειων μόνο το ποσό για την υπηρεσία που αποδέχεστε (ηλεκτρικό ρεύμα από την ΔΕΗ). Το ΤΠκΔ ενημερώνει την ΔΕΗ για την εξόφληση του χρέους σας προς αυτήν και η παροχή ρεύματος συνεχίζεται κανονικά. Η ΔΕΗ δεν μπορεί να απαιτήσει το ποσον που αντιστοιχεί στην ΕΡΤ και η ΕΡΤ, με την οποια δεν έχετε συμβόλαιο, δεν μπορεί να σας κάνει τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάθε χρόνο τέτοια μέρα, η πρώτη είδηση σ’ όλα τα κανάλια ήταν σχετικά με τον εορτασμό των Φώτων, συνοδευόμενη από εκτενή ρεπορτάζ με την κατάδυση του Τιμίου Σταυρού σε διάφορα μέρη της χώρας. Φέτος, όμως, άλλαξε το… τροπάριο.

    Παρακολουθήσατε τρία βραδινά δελτία ειδήσεων της 6ης Ιανουαρίου, στα κανάλια Alter, Ant1 και Mega. Κατά… διαβολική σύμπτωση, κανένα κανάλι δεν παρουσίασε τις εκδηλώσεις, παρά μόνον κάποιες δηλώσεις πολιτικών που έγιναν σ’ αυτές τις εκδηλώσεις, με την εικόνα «ζουμαρισμένη» στα πρόσωπα των πολιτικών, μακριά από παπάδες και σταυρούς.

    Αυτή η φετινή σύμπτωση των δελτίων, δείχνει κατ’ αρχάς ότι υπάρχει μια «ανωτάτη επιτροπή προληπτικής λογοκρισίας», που καθορίζει εκ των προτέρων σε ΟΛΑ τα μεγάλα κανάλια, ποιες ειδήσεις θα παρουσιάσουν (και με ποια σειρά!) και ποιες θα αποσιωπήσουν τελείως. Και δεύτερον, η παντελής αποσιώπηση των σχετικών με μια μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης, εντάσσεται προφανώς στον θρησκευτικό αποχρωματισμό της Ελλάδος, που προωθούν οι σιωνιστές-νεοταξίτες.

    Οποιαδήποτε άλλη εξήγηση, μη «φαντασιόπληκτη» και «συνωμοσιολογική», δεκτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. APOΡΩ ,πωs δεν εχουν ακομα ,παει στην ΕΡΤ ,για ευχεs,γιαουρτια-καταρεs,οι συνταξιουχοι,οι ανεργοι,οι απολυμενοι,οι εργαζομενοι των 700euro κλπ κλπ, A πρεπει ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ,να βρεθει μια ακομη ΔΟΥΛΕΙΑ ,για την ΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ ,ειναι μεγαλο κριμα, να εχει μονο, τρειs επισημα δουλειεs απο αυτα που ξερουμε και ποσεs αλλεs που δεν γνωριζουμε,Α και ολεs εχουν σχεση με δημοσιο, τωρα αν τηs ευχηθω να τηs τα φανε οι γιατροι και οι νεκροθαφτεs θα εχω ΑΔΙΚΟ ? ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτά συμβαίνουν ΜΟΝΟ STO ELLADA να παίρνει ένας δημοσιογράφος που παρουσιάζει μια εβδομαδιαία εκπομπή στην ΚΡΑΤΙΚΗ TV 14.000 €, δηλ. περισσότερα απ' όσα παίρνει ο πρωθυπουργός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΘΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΓΙΑ ΤΗ ΤΣΟΛΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να μας πούν για τους Κλώνους και τα κωνάρια του 87% των πασοκων στην ΕΡΤ

    αλλά ανάθεμά σας.
    Αυτο το διαμαντένιο κορίτσι (..άρα!)
    Με τον χλυδώτατη και μαγευτική ΖΩΗ
    στα πέρατα της Οικουμένης......
    ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΟΛΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΦΥΣΙΚΑ
    και τώρα και Ευρωβολευτίνα του Γιώργου ΤΙΜΗΤΙΚΑ.

    ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΗΤΗΣ ΑΠΟ ΕΡΤ Ή ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕΡΙΑ. ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ?
    μήπως ανησυχεί για την καρδιά μας
    μήπως απο την μισθοδοσία της ΕΡΤ+ΒΟΥΛΗ ..πάθουμε κανένα εγκεφαλικό;

    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΒΟΣΠΟΡΟ.
    ΟΧΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΑΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ ΣΤΑ ΣΑΛΕ ΤΟΥ ΠΕΡΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έλεος πια δεν υπάρχει τσίπα. Ενώ ετοιμάζονται να πιουν ξανά όσο αίμα έχει απομείνει στους μισθωτούς και τους συνταξιούχους λόγω της οικονομικής κρίσης να μιλάνε για κάποιες μειώσεις στις αποδοχές των προνομιούχων της ΕΡΤ. Τι προσφέρουν πια όλοι αυτοί; Δημόσια Υγεία; Δημόσια Παιδεία; Δικαιοσύνη; Εθνική Άμυνα; Τι; Τίποτα απ’ αυτά, απλά προσφέρουν άρτο και θεάματα και γίνονται το δεκανίκι για την εκάστοτε πολίτική εξουσία. Αυτοί οι χορτασμένοι λένε σ’ όλους εμάς τους νηστικούς τι πρέπει και τι οφείλουμε να κάνουμε για την εθνική οικονομία. Τα 700€ να τα κάνουμε 600€, τα 1000€ να τα κάνουμε 900€ και τα 2000€ σε 1800€. Δημοσιογράφοι είναι αυτοί που ελέγχουνε της εξουσία; Είναι αίσχος. Δεν επιτρέπετε να υπάρχει έμμισθος υπάλληλος στο δημόσιο ή στον ευρύτερο δημόσιο τομέα με αποδοχές πάνω από αυτές του Προέδρου της Δημοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα έπρεπε άμεσα να σταματήσουν να δίνονται αυτές οι προκλητικές αμοιβές.
    Εγώ ψήφισα ΠΑΣΟΚ για σοβαρότητα,υπευθυνότητα και ευθύνη και οτιδήποτε εκτός αυτής της τριάδας με βρίσκει αντίθετο.

    Άμεσα να απολυθούν αν δεν θέλουν όλα αυτά τα κομματόσκυλα που αμοίβονται με τέτοια ποσά καθώς και τα άλλα κομματόσκυλα που είναι συνταξιούχοι και εξακολουθούν να αμοίβονται από εσάς και από εμένα.

    Την ΕΡΤ την πληρώνουμε όλοι μας και όποιος πληρώνει απαιτεί τα χρήματα του να πηγαίνουν εκεί που πρέπει.
    Οτιδήποτε άλλο είναι έστω και βραχυπρόθεσμος συμβιβασμός και με βρίσκει αντίθετο.

    Εδώ χρειάζονται μέτρα-τομές και όχι μέτρα συμβιβαστικά.
    Χρειάζεται το μαχαίρι στο κόκαλο και όχι να το ακουμπάμε στο δέρμα.
    Ή όλοι ή κανείς για τη διάσωση του κράτους .Τελεία και παύλα.

    Όποτε περνάω έξω από την ΕΡΤ στη Μεσογείων μου έρχεται να κάνω εμετό ή να φτύσω και να τα μαζέψω σε ένα κουβά και να τους τα πετάξω στη μούρη.

    Έτσι νιώθω και έτσι σας λέω και με συγχωρείτε που σας αηδίασα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να καταργηθούν αμέσως τα δύο από τα τρία κανάλια της κρατικής τηλεόρασης (ΝΕΤ & ΕΤ3).
    Να παραμείνει μόνο η ΕΤ1 για ενημέρωση και πολιτιστικά ζητήματα.
    Να φύγουν όλοι οι κηφήνες από την ΕΡΤ να ξεβρωμίσει ο κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παραπονιάρης7 Ιαν 2010, 9:14:00 μ.μ.

    Αφήστε τα πλαφόν στους ξερόλες και να τους στείλετε στα σπίτια τους. ΑΡΚΕΤΑ ΩΣ ΕΔΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.
    Να επιστέψουν αμέσως πίσω, όλα όσα πήραν χαριστικά. Να σταματήσει το χαράτσι και οι ξερόλες να πληρώνονται σύμφωνα με τα έσοδα, αν δεν κλείσουν την ΕΡΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΥΠΟΜΝΗΣΗ
    Άρθρο 120

    Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την Ε΄ Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Υπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ιουνίου 1975.

    2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

    3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

    4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.



    ΕΣΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΤΟ ΤΗΡΗΣΕΙΣ;;;;;;

    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΓΩΝΕΣ

    ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Άμεσα ριζικές τομές χωρίς χαϊδεμα αυτιών και χωρίς πολιτικό κόστος.

    Γι αυτό ψηφίστηκε το ΠΑΣΟΚ και όχι για κομματικά συμφέροντα.

    Μειώστε αμοιβές,μειώστε μισθούς,ξεσκίστε στη φορολογία αυτούς που πρέπει και γράψτε στ'αρχίδια σας για να σας το πω και λαϊκά το πολιτκό κόστος.

    Κάντε αυτό που πρέπει και όχι αυτό που θέλουν τα κομματόσκυλα και οι ξεπεσμένοι έλληνες συνδικαλιστές που κινούνται για ίδιον όφελος για να βγούν κάποτε βουλευτές και να εισέλθουν στο ελληνικό κοινοβούλιο.

    Μόνο έτσι θα σας παραδεχτώ κύριε Παπανδρέου.
    Οτιδήποτε άλλο είναι συμβιβασμός.
    Θα μου πείτε ότι η ίδια η πολιτική είναι συμβιβασμός αλλά σε αυτή τη χώρα η πολιτική είναι διαπλοκή και η διαπλοκή δεν είναι συμβιβασμός.Άρα και η πολιτική δεν είναι συμβιβασμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ.
    πριν μας τελειώσουν σαν λαό και σαν χώρα.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ
    ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ
    ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.
    ΤΟ ΧΡΗΜΑ.ΤΟ ΧΡΗΜΑ.ΤΟ ΧΡΗΜΑ.ΤΟ ΧΡΗΜΑ

    ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΑ ΒΟΥΤΑΝΕ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑ Ή ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ.
    ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ.

    ΤΕΛΟΣ.
    ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΧΟΝΤΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ
    ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
    ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΟΥΝ ΤΑΧΥΤΑΤΑ.
    ΤΕΛΟΣ.
    ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ.

    ΚΑΙ
    Εάν ο ΓΑΠ δεν βάλει χοντρό χέρι στο δημόσιο,
    θα αναλάβει η Ε.Ε. και το ΔΝΤ,
    και μετά η μόνη επιλογή που θα έχει ο Γιωργάκης είναι άν θα παραιτηθεί άμεσα ή εάν θα αιμορραγίσει σταδιακά μέχρι πολιτικής εξάντλησης (burn out or fade away).

    ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ -ΒΛΑΚΑ ΑΣΧΕΤΟ- ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΗΤΑΡΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παπανδρεου,αν θες να δοξαστεις,παρε κεφαλια,κατασχεσε περιουσιες σε οσους εκλεψαν δημοσιο χρημα,μη λυπηθεις κανεναν,ολος ο λαος θα ειναι μαζι σου..καντο...και θα γινεις ο μεγαλυτερος ηγετης που περασε απο την ελληνικη γη....ειναι η μεγαλη σου ευκαιρια....το πολιτικο κοστος θα ειναι για τους λιγους,αφου ο λαος θα σε δοξαση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ιωάννης Καποδίστριας πρώτος Κυβερνήτης της Ελλάδος, προς την Δ´ Εθνοσυνέλευση

    «…Ελπίζω ότι όσοι εξ´ υμών συμμετάσχουν εις την Κυβέρνησιν θέλουν γνωρίσει μεθ´ εμού ότι εις τας παρούσας περιπτώσεις, όσοι ευρίσκονται εις δημόσια υπουργήματα δεν είναι δυνατόν να λαμβάνουν μισθούς αναλόγως με τον βαθμό του υψηλού υπουργήματός των και με τας εκδουλεύσεις των, αλλ´ ότι οι μισθοί ούτοι πρέπει να αναλογούν ακριβώς με τα χρηματικά μέσα, τα οποία έχει η Κυβέρνησις εις την εξουσίαν της…»

    «…εφ´ όσον τα ιδιαίτερα εισοδήματά μου αρκούν διά να ζήσω, αρνούμαι να εγγίσω μέχρι και του οβολού τα δημόσια χρήματα, ενώ ευρισκόμεθα εις το μέσον ερειπίων και ανθρώπων βυθισμένων εις εσχάτην πενίαν».


    Σχόλιο : Από ότι λένε οι Κυβερνώντες, η χώρα μας είναι εν μέσω οικονομικών ερειπίων και εκατομμυρίων ανθρώπων κάτω από το όριο της φτώχειας. Ας αποφασίσουν λοιπόν για την φετινή χρονιά να μην πάρει κανείς (από υπουργούς, βουλευτές, στελέχη) μισθό και να ζήσουν με τα δικά τους εισοδήματα, αφού μάλιστα έδιωξαν από τη μέση και το ασυμβίβαστο και όλοι πλέον δουλεύουν......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ελπίζω αυτη τη φορά η δημοκρατική σας ευαισθησία να μή λογοκρίνει το σχόλιό μου καλύπτοντας έτσι έναν απατεώνα αλλά να το δημοσιεύσει συμβάλλοντας στην αποκάλυψη της αλήθειας Αυτός ειναι ο απατεώνας Πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ παναγιώτης καλφαγιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. αν δεν δω δεν πιστεύω τίποτα...Έπρεπε να έχει γίνει από την πρώτη μέρα.Τι έγινε και άργησε; Δεν γεννούσε η κότα;Γιά να δούμε...τι θα δούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ...έχουν βαλθεί να κλείσουν την ΕΡΤ.

    Το ζήτημα δεν είναι πόσο αμείβεται κάποιος, αλλά πόσα χρήματα φέρνει.

    Τα φέρνει; Να τα πάρει!
    Τώρα, αν τα φέρνει και με κάτι καλύτερο από τα τσιφτετέλια και την έμμεση διαφήμιση, αν τα φέρνει με πολιτισμό και τεκμηρίωση, ακόμα καλύτερα.

    Αλλιώς, σε πήραν μπάλα οι ιδιώτες που θα πληρώνουν, και παίρνεις το μπούλο.

    22 χρόνια τώρα, τις ίδιες μαλακίες λέμε. Επιτέλους δηλαδή, ένας πρωθυπουργός δεν μπορεί να μην μεγαλώνει ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Να τοποθετηθεί νέος πρόεδρος στην ΕΡΤ το ταχύτερο και να σταματήσει εκπομπές γελοίες και χαμηλού επιπέδου καθώς και να σταματήσουν να λαμβάνουν τέτοιους υπέρογκα μεγάλους μισθούς τα τρωκτικά του ελληνικού λαού ξεσκίζοντας τις σάρκες μας και τα πορτοφόλια μας διότι την ΕΡΤ την πληρώνουμε όλοι μέσω της ΔΕΗ.

    Σήμερα ακολούθησε την παλαιότερη ανάρτηση μισθών στελεχών της ΕΡΤ και δημοσιεύτηκαν νέοι αργόμισθοι – συνταξιούχοι υπάλληλοι της ΕΡΤ με μισθούς αράβων κροίσων σε όλα τα blogs.

    Είναι ντροπή διότι από τη μία ο ελληνικός λαός καλείται συνεχώς να προσφέρει στο κράτος όλο και περισσότερα χρήματα για να καλύψει τα χρήματα που έχουν κλέψει κάποιοι πολιτικοί ή πέριξ αυτών και από την άλλη υπάρχουν μισθοί προκλητικοί σε ανθρώπους που προσωπικά δεν θα τους είχα για λούστρους ή καθαρίστριες στο σπίτι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Να διερευνήσει ο εισαγγελέας το ρόλο των μεγαλόμισθων δημοσιογράφων ,τη σύνδεση τους με τους πολιτικούς,τη σλυνδεση και το ρόλο των Σκατοσυνδικαλιστών της ΕΡΤ που 6 χρόνια είχαν βουλώσει τα σκατοστόματα τους και το έπαιζαν "παγώνια" και τυχόν σύνδεση τους με μυστικά τάγματα,μασονικές στοές και διάφορα τέτοιου είδους θέματα.

    Από που και ως που ο Λυριτζής και ο Οικονόμου λαμβάνουν 324000 ευρώ το χρόνο ο καθένας,ποιοί είναι αυτοί και τι προσφέρουν στην ελληνική κοινωνία πέραν από το να ωραιοποιούν επί 6 χρόνια τα έργα και τις σκατοημέρες της Νέας Δημοκρατίας ;

    Ποιά είναι η κυρία Χούκλη που λαμβάνει 416000 μισθό το χρόνο ;

    Τα ερωτήματα αφορούν τις 13 σελίδες ονομάτων αργόμισθων κηφήνων που τους ταϊζουμε εσείς και εμείς καθώς και τους συνταξιούχους κηφήνες που ακόμα παίρνουν μισθούς από την ΕΡΤ.

    Ψήφισα ΠΑΣΟΚ και αν δεν ξεκινήσει η κάθαρση από εκεί που πρέπει ,θα δώσω μια μούντζα στο ΠΑΣΟΚ και δεν θα ξαναψηφίσω στη ζωή μου τίποτα και κανέναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΠΛΑΦΟΝ.
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο Κ. ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.
    ΠΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟ;
    ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΝΑ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. με μισθούς αυτού του ύψους, έχει πωλήσει την ψυχη σου,....κε ια να τα κρατήσει πωλασ κε τη μητέρα σου,.....εάν ακόμη δεν το εχει κανεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. εάν κατέχετε μισθούς αυτού του ύψους, πωλασ τον αδελφό σου και τη μητέρα σου,... κε υα να τα κρατησω πωλασ την ψυχή σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Θα μας πει κανείς ΤΕΛΙΚΑ.
    ΠΟΣΟ ΠΟΛΛΛΑ πέρνει το Μαγικό Κορίτσι
    του ΠΑΣΟΚ....ταξιδεύοντας !

    Μάθαμε ποσο μας στοιχίζει ο κάθε σκατόψυχος και ο κάθε Κομματόσκυλος
    του ΠΡΑΣΙΝΟΥ μπορντέλου, ποτ λέγεται και ΕΡΤ.

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΟΛΗ Η μαγια ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ_________________
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΠΟΣΑ ΑΡΠΑΖΕΙ ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ?
    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑΤΕ ΤΟ ΑΠΥΛΩΤΟ
    ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ.
    ΣΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΟΚΤΟΜΗ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΑ ΣΑΣ.
    ΑΡΧΙΔΙΑ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ, (Η ΝΑ ΤΗ ΛΙΓΟΣΤΕΨΟΥΝ)ΤΗΝ ΕΡΤ ;;;;;;;;;;;;; EXEI ΤΑ ΚAΝΑΛΙΑ ΕΤ1,ΝΕΤ,ΕΤ3,ΣΠΟΡ+,ΠΡΙΣΜΑ+,ΣΙΝΕ+,ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΕΗ. ΤΗ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;;;;;;;ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ !!!ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ;;;;ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ;;;;; ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΡΟΣ ΤΟΝ BLOOPERS TEAM

    ΑΦΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ Η ΕΡΤ ΦΕΡΝΕΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΗ ΕΧΟΝΤΕΣ;
    ΠΟΙΟ ΧΡΗΜΑ ΦΕΡΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;
    ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΙΟΣ ΦΙΛΕ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ, ΟΠΟΤΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ROYSSOPOYLEEEEEEEEEE POY EISAI??

    8A MAS FANE LAXANOOOOOOOOOO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. GIATU RE PAIDIA.

    O KEFALOGIANNIS AYTOS POY EXEI THN EKMPOMPH 'OLA GIA THN YGEIA '
    EXEI MIA PERIPOY DIORI EKPOMH KAI PERNEI 168.000 TON XRONO .

    MHPOS H EKMPOMPH 8A EPREPE NA THN ONOMASOYN 'OLA GIA THN TSEPH ??'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. o lycos ton lyco den ton troi..tha tous kopsun 10% KAI ANTE GIA::

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ισχύει ότι για τη θέση του προέδρου στο ραδιομέγαρο ενδιαφέρεται και ακούγεται αιθέρια νεαρή χωρίς τυπικά προσόντα, χωρίς διοικητική εμπειρία, με μόνο το όνομα του αξιόλογου μπαμπά στο κατά τα άλλα κενό της χαρτί;
    Μήπως είναι νεαρή με εταιρία παραγωγής που έπαιρνε δουλειές αβέρτα από την διοίκηση του ανταγωνιστικούλη;
    Μήπως ετοιμάζει κανα παραμάγαζο με γνωστό ανίκανο μέλος της διοίκησης του ανταγωνιστικούλη;
    Μήπως έχει κάθε συμφέρον να βγάλει λάδι τον γίγαντα της Αγίας Παρασκευής;
    Γίγαντα το μπόνους με τους έξι μισθούς το πήρες;
    Η το περιμένεις αφού φύγεις να σου έρθει σπίτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ8 Ιαν 2010, 9:04:00 μ.μ.

    γιωργο...τοσο νωριςεκανες πισω?η δεν πιστευες τελικα και συ οσα ελεγες για αξιοκρατια και διαφανεια;ειλικρινα δεν θελω να το πιστεψω.ανανεωσατε συμβασεις στην ΕΡΤ οταν ξερατε οτι αυτα τα τρωκτικα αμοιβονται με υπερογκα ποσα(αισχρο κερδος στην ουσια)και ενα μεγαλο κοματι του κοσμου παλευει για ψιχουλα;ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!!και φτασαμε στο σημειο να κανουν ερωτησεις στη βουλη για την ΕΡΤ οι δεξιοι οι οποιοι εχουν και τη μεγαλη ευθυνη για αυτο το αισχος.αυτο καταφερατε κυριοι της κυβερνησης.οσο για τα λαμογια του ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ουτε κουβεντα δεν ειπαν,να μην θιξουν τους λυριτζιδες και τους δημοσιους υπαλληλους.ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ!!!!!!!!!!!!!ΑΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΕΝ ΔΩΣΕΙΣ ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΙΣΧΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. πρώην σκουπιδιάρης8 Ιαν 2010, 9:34:00 μ.μ.

    Δεν έχεις μυαλό καθόλου, αφού φέρνει χρήματα τότε γιατί να πληρώνουμε ΧΑΡΑΤΣΙ?
    Φίλε ξύπνα, όχι δεν φέρνει χρήματα, αλλά τον πληρώνουμε εμείς για τις ανούσιες εκπομπές τους.
    ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η Ε.Ρ.Τ.
    Το απαιτεί ο λαός. Έχουν πάρει τόσα ώστε να θρέψουν τα τρσέγγονά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. @ republic περί του συνημμένου σου.

    Ο διορισμένος διευθυντής της ΕΡΤ με δηλωμένες ετήσιες αποδοχές 300.000 ευρώ κάνει αγωγή στον υπάλληλο επειδή αυτός αποκόμισε 3.000 ευρώ μικτές ετήσιες αποδοχές λόγο υστέρησης της υπηρεσίας να κάνει αυτά που προβλέπει ο ΓΚΠ. Δηλαδή όλοι οι υπάλληλοι της ΕΡΤ είναι υποχρεωμένοι να καταθέτουν τα χαρτιά τους κάθε χρόνο για το επίδομα ανίατης ασθένειας τέκνου και αν δε τα καταθέσουν τους το κόβουν άμεσα.....αυτόν τον "ξέχασαν" και τον "θυμήθηκαν" όταν είχε γίνει κακουργηματική πράξη και αμέσως μόλις εκλεγόμενος στην προεδρεία της ομοσπονδίας άρχισε να φωνάζει για τα δίκαια των εργαζομένων και τις σπατάλες των golden boys.
    Δηλαδή φώναξε εναντίων όλων αυτών που είναι στης λίστες που κάνουν βόλτα σε όλα τα blog και προκαλούν το αίσθημα περί δικαίου όλων των Ελλήνων οπότε του κάναν μήνυση για το επίδομα τέκνου.

    Εσύ ποια συμφέροντα υπηρετείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Τα βλαχαδερά της ΕΡΤ, οι χρυσοπληρωμένες σκατόφατσες έχουν και θράσος να λένε ότι δεν είναι υπάλληλοι της ΕΡΤ.

    Ποιανού είναι τότε ρε ;

    Των Μασόνων πολιτικών,των σκατοσυνδικαλιστών που επί 6 χρόνια είχαν βάλει τάπα στο στόμα τους ή της γιαγιάς μου της Αμαρσούδας υπάλληλοι είναι ;


    ΑΙΣΧΟΣ - ΝΤΡΟΠΗ

    ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΛΟ Η ΚΥΒΕΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕ ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΝΟΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΒΛΑΧΑΔΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΒΑΡΥΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΟΔΟΜΑΓΚΕΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ.

    ΚΑΦΡΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΜΑΣΕΛΑ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΑΤΟΚΑΝΑΛΑ ΤΗΣ ΕΡΤ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΡΙΕΣ 60 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡΣ Ή ΛΕΝΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ,ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ.

    ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΡΕ ΚΑΦΡΟΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΗΛΕΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ,ΤΙ ΗΛΙΚΙΑ ΕΧΟΥΝ,ΠΩΣ ΝΤΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΝ ;

    ΠΕΡΝΑΩ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΜΟΥΤΖΩΝΩ ,ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΥΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΡΙΧΝΩ ΕΜΕΤΟ.


    ΕΜΕΝΑ ΡΕ ΠΑΠΑΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΩ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΜΕ 350000 ΕΤΗΣΙΟ ΜΙΣΘΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ 3 ΓΛΩΣΣΕΣ,ΕΧΩ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ 11 ΣΕΛΙΔΕΣ ,ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΩ, ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΩ ΌΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ 400 ΕΥΡΏ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΜΕΝΟΙ ΜΕ 700 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.

    ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ-ΚΑΦΡΟΙ ΕΙΣΤΕ ,ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

    ΣΚΑΤΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΣΤΕ,ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΑΙ ΞΕΥΤΙΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΡΤ 6 ΕΥΡΩ ΤΟ ΔΙΜΗΝΟ ΔΕΧΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΟΔΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΓΙΑ ΤΟΥ ΟΤΕ ΠΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΕ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΑΛΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΕΝΩ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΑΠΟΥΝΟΠΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΟΛΑ ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ...? ΜΑΘΕ ΟΤΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ...OFF

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Κλείστε επιτέλους την ΕΡΤ, άντε να τελειώνουμε. Μήπως δεν υπάρχει τόλμη ή εξοφλούνται γραμμάτια?
    Μόνο από την ΕΡΤ, πόσα εκατομύρια θα εξοικονομιθούν μεσα σε ένα χρόνο.
    Τους ΞΕΡΟΛΕΣ μην τους λυπάσθε έχουν πάρει φαγητό και για τα τετρασέγγονά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. @ 9Ιαν. 11.11πμ
    Αυτά τα "ξέχασε" και τα "θυμήθηκε" αλλού φίλε μου.
    Τοτε που έγινε η μήνυση στον καλφαγιαννη για ΑΠΑΤΗ και ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ τα blogs δεν ηταν στη μοδα ακομα.
    Και οταν γραφει η ανακριτρια για τον καλφαγιαννη πως "ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΑΣ" νασαι σιγουρος πως κατι ξερει.
    Τα συμφέροντα της Δημοκρατιας υπηρετω.
    Εσύ;;Της κλίκας των απατεώνων και των κλεφτών;;Του καλφαγιαννη του διονα, του δεληκαρη και του καμαρινοπουλου;;Μην ξεχασω και τον σακαλτζόγλου βεβαιως βεβαιως.
    Τα σέβη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση