GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα δολώματα τρομοκρατίας‏...

Από τον Θύμιο Παπανικολάου http://www.resaltomag.gr/ Μη τσιμπάτε τα δολώματα της τρομοκρατίας των μυστικών υπηρεσιών Μην χάνετε την πυξίδα: ...

Από τον Θύμιο Παπανικολάου
http://www.resaltomag.gr/

Μη τσιμπάτε τα δολώματα της τρομοκρατίας των μυστικών υπηρεσιών
Μην χάνετε την πυξίδα: Η τρομοκρατία σε όλες τις εκδοχές της και τις ποικιλίες της αποτελεί για το καθεστώς προνομιούχο μέσον άσκησης πολιτικής εξουσίας, με ένα και μοναδικό στόχο:Να αποδεχτεί ο λαός όλες τις συμφορές και να θυσιάσει και τα έσχατα υπολείμματα των οικονομικών και πολιτικών πόρων του, τις δημοκρατικές ελευθερίες του…
Η τεχνητή τρομοκρατία, δηλαδή η κατασκευασμένη από τις μυστικές υπηρεσίες, έχει ένα βασικό χαρακτηριστικό: Το τρόμο-θέαμα με τη συνακόλουθη τρόμο-υστερία.
ΚΑΜΙΑ αυθεντική επαναστατική πράξη δεν γίνεται πολιτικό θέαμα. Το θέαμα αποτελεί το μεγάλο «όπλο» σήμερα του καθεστώτος για...

την εξαπάτηση, χειραγώγηση και την υποταγή των λαών.
Το τρόμο-θέαμα αποτελεί το πλέον «επιστημονικό», αιχμηρό και αποτελεσματικό όπλο των καθεστωτικών μηχανισμών, εναντίον των κοινωνιών και των λαών.
Σε εποχές μεγάλων κρίσεων, σήψης και αποσύνθεσης του καθεστώτος η τρομοκρατία των μυστικών υπηρεσιών και το συνακόλουθα τρόμο-θέαμα παίρνουν ψυχοπαθολογικές και σχιζοφρενείς διαστάσεις.
Ζούμε μια τρόμο-ϋστερία ολοκληρωτική!!!
Σε τέτοιες εποχές, σαν αυτή την εφιαλτική που ζούμε, η κατασκευασμένη τρομοκρατία και το διαλεκτικό της συμπλήρωμα το τρόμο-θέαμα αποτελούν το κεντρικό στρατηγικό όπλο των διεθνών μηχανισμών εξουσίας και των τοπικών (εγχώριων) παραρτημάτων της. Μια στρατηγική παραισθησιογόνων με αποκλειστικό στόχο τη νάρκωση της κοινωνίας, τη συστράτευσή της γύρω από την εξουσία για την καταπολέμηση δήθεν του καταχθόνιου εχθρού.
Με πιο απλά λόγια: Η νάρκωση συνίσταται στο να παραδώσουμε τα πάντα στην εξουσία για να καταπολεμήσει τη μεγάλη απειλή, το «δαίμονα» της τρομοκρατίας.
Η μεγάλη απάτη συνίσταται σε τούτο: Επιδιώκεται η υποταγή του λαού στο κράτος και τις μυστικές υπηρεσίες για να πολεμήσουν τον …εαυτό τους!!!
Να γιατί δεν συλλαμβάνονται ΠΟΤΕ οι «τρομοκράτες» παρά μόνο, σε εξαιρετικές περιπτώσεις, κάποια αναλώσιμα και παγιδευμένα θύματα, έτσι για να παρουσιαστεί κάποιο έργο και να ηρωποιηθούν οι πολιτικοί σπόνσορες των παρακρατικών μυστικών υπηρεσιών: Ο πλέον αγαπητός τους είναι ο Χρυσοχοϊδης…
Η στρατηγική αυτή της κατασκευασμένης τρομοκρατίας και του τρόμο-θεάματος είναι ένα σπειροειδές ελατήριο. Η ίδια η λογική της τεχνητής τρομοκρατίας απαιτεί, ως αναγκαίο συστατικό της στοιχείο, την ακατάπαυστη κλιμάκωσή της, τον πολλαπλασιασμό των παραισθησιογόνων και των «τρομοκρατικών» δολωμάτων.
Σαν το ναρκωτικό πρέπει η τρομοκρατία και το τελετουργικό της θέαμα να χορηγούνται σε δόσεις όλο και πιο μεγάλες και πιο συχνές. Ένας φαύλος κύκλος που επιβάλλει τον τρομοκρατικό ολοκληρωτισμό και την τελετουργική τρόμο-υστερία…
Μια τέτοια παράνοια ζούμε σήμερα σε όλα τα μέτωπα και σε όλες τις οικονομικές και πολιτικές πτυχές της κοινωνίας:
α). Οικονομική τρομοκρατία.
β). τρομοκρατία των διεθνών θεσμικών κέντρων εξουσίας: Ευρωπαϊκά και υπερατλαντικά.
γ). εμπρηστική τρομοκρατία.
δ). Τρομοκρατία ιών της γρίπης και ποικίλων άλλων ιών…
ε). Τρομοκρατία αλλοδαπών συμμοριών…
στ). τρομοκρατία ενάντια στα εθνικά σύμβολα και την Ορθοδοξία…
ζ). τρομοκρατία των επιδοτούμενων εθνομηδενιστών και των ποικίλων ιερατείων του «προοδευτικού» ολοκληρωτισμού…
Και όλα αυτά περνάνε μέσα από το αδηφάγο και υστερικό τελετουργικό μηχανισμό του θεάματος: ΜΜΕ
Οι τρομοκρατικές οργανώσεις με υπογραφές αντί-εξουσιαστικές και οι ποικίλες συμμορίες που κλιμακώνουν και γενικεύουν την τρομοκρατική βία αποτελούν την αιχμή του δόρατος. Ταυτόχρονα και το πλέον προνομιακό πολιτικό «εργαλείο» νάρκωσης, παραπλάνησης και ολοκληρωτικής σύγχυσης.
Η βόμβα μπροστά στη Βουλή, στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη αποτελεί μέρος του γενικότερου οργανωμένου σχεδίου.
Μόνο οι εντελώς αφελείς που «σκέπτονται» με αυτά που ακούνε από τις τηλεοράσεις και τους πολιτικούς δεν είναι σε θέση να αντιληφθούν ότι αυτή η τρομοκρατική πράξη είναι έργο των μυστικών υπηρεσιών. Ένα έργο που εκτός των γενικών τρομοκρατικών στόχων (που εκθέσαμε παραπάνω), «προπαγανδίζει» σημειολογικά και ιδιαίτερα νοήματα: Το «ανύπαρκτο κράτος» (αυτό το σηματοδοτούν όλες οι τρομοκρατικές πράξεις), το «καταγέλαστο» κοινοβούλιο («ορνιθώνας» που έχει γίνει μισητός στον κόσμο), καθώς και το «εθνικό» σύμβουλο του Αγνώστου Στρατιώτη!!!
Είναι μια μελετημένη τρομοκρατική πράξη που «καίει» μαζί με τα ξερά και τα χλωρά: Τα εθνικά σύμβολα
Οι μυστικές υπηρεσίες έχουν περάσει στη νέα προπαγάνδα της Νέας Τάξης. Οργανώνουν τρομοκρατικές πράξεις οι οποίες συνδέουν τους εξευτελισμένους θεσμούς του κράτους με ιστορικούς χώρους και τα εθνικά σύμβολα της ελληνικής κοινωνίας.
Οι τρομοκρατικοί στόχοι σήμερα της κατασκευασμένης τρομοκρατίας είναι τα εθνικά σύμβολα, οι αγωνιστικές παραδόσεις και μνήμες, καθώς και τα ιστορικά πνευματικά μας δημιουργήματα.
Η πιο έξυπνη και μελετημένη («επιστημονικά») μέθοδος είναι να ταυτίζεις τους εξευτελισμένους κρατικούς θεσμούς (οι ίδιοι τους έχουν απαξιώσει στα μάτια του λαού) ΜΕ τους ιστορικούς κοινωνικούς, εθνικούς και πνευματικούς θεσμούς και ιστούς, κατακτήσεις και σύμβολα της ελληνικής κοινωνίας.
Παράλληλα με την ιδεολογική τρομοκρατία των ιερατείων της Νέας Τάξης, με τις θορυβώδεις εκδηλώσεις των ποικίλων επιδοτούμενων εναντίον του έθνους, της Ορθοδοξίας, των εθνικών παρελάσεων κ.λπ, «παρεμβαίνουν» και οι μυστικές υπηρεσίες με το όπλο-ναρκωτικό της τρομοκρατίας των συμμοριών με τα κοκκινόμαυρα γιλέκα…
Και στήνονται οι θεατρικές παραστάσεις του τρόμο-θεάματος με τις βαρύγδουπες και αυθάδεις δηλώσεις:
Χρυσοχοϊδης: «Θα τους συλλάβουμε»!!!
«…Δε θα παρουσιάσουμε την Αθήνα σα μία αστυνομοκρατούμενη πόλη…»
Πρωθυπουργός: «Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται ...»!!!
Ένα κακόγουστο θέατρο, με μελοδραματικό ύφος ο Πρωθυπουργός και Αμερικάνου αξιωματούχου ο Χρυσοχοϊδής…
Λόγια και ύφος κακόγουστης θεατρικής απάτης. Μάλλον οι άμοιροι νομίζουν ότι απευθύνονται σε αμερικανάκια και όχι σε Έλληνες που έχουν τέτοιες εμπειρίες περί τρομοκρατίας που ούτε να τις ονειρευτούν δεν μπορούν οι αχυράνθρωποι της αμερικανικής κακουργίας…

4 σχόλια

  1. Οσο διαβαζω σχολια σε διαφορα μπλογκς ,τοσο ΠΙΟ ΠΟΛΥ πειθομαι οτι την .."βομβα" (κατι αποκριατικες κροτιδες,δηλαδη) ,την βαλαν κολλητοι του χρυσοχοιδη..

    Ειχαν λογους,δεν ειχαν??

    Η ξεφτιλα απο τους υπαλληλους της Ε.Ε.
    Το τετραετες προγραμμα,που τους το κανανε τρια ( αρχιδια).
    Το ΦΠΑ που εχουν στα "σκαρια".
    Το νομοσχεδιο εξπρες με αναδρομικο φορο!! Πρωτοφανες ισως στα παγκοσμια χρονικα.
    Τη αυξηση οριου ηλικιας.
    Τις .."αποδειξεις"!! βρε παραλιγο να το ξεχασω! Ρε τις "αποδειξεις" ρε οι μπασταρδοι που τις "παιζαν" πρωι μεσημερι βραδυ τα πουλημενα "αργυρωνυτα" τζογλανια δημοσιοκαφρα..

    Τον αθλιο,τρισαθλιο,τραγικο απολογισμο των πρωτων 10 ημερων..

    Και τωρα οι τυχοδιωκτες πασοκοσκυλαιοι,αναπαυονται.
    Για καμμια βδομαδα θα εχουν θεμα τα πουλημενα μπουρδεκαναλα να παραμυθιαζουν τον κοσμο ,να ξεχναει (η να μην ασχολειται) με την αλητοσυμμορια που μας καθισε στο σβερκο με το συνθημα "λεφτα υπαρχουν"..

    Κλασσικη πασοκοσκυλαιικη μεθοδος.
    Απο το 1982 δοκιμασμενη και πετυχημενη.

    Δινουμε εντολη να εκτελεσθει ο π.χ Αθανασιαδης και ξεχνιομαστε για κανενα δυο τρεις μηνες.
    Μομφερατο μετα αλλους 5-6 μηνες .
    Περατικο ,Αγγελοπουλο..
    Οσακις η πασοκοσκυλαιικη συμμορια ,εβλεπε .."φως στο τουνελ" να σου και μια δολοφονια ,να σου και μια "τρομοκρατικη επιθεση" ..
    Και μαυτα και μαυτα ,μας καθισε στο σβερκο 20 χρονια και μας διελυσε σαν κρατος και σαν κοινωνια ...
    Ξαναρθε τωρα.
    Ο λυκος αλλαζει προβια ,συνηθειες δεν αλλαζει.

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως άρχισε το ξύλωμα του ΓΑΠ και του ΠΡΟΠΟ και των περί αυτών;

    Λέτε να έχει εντολή η κ.Διαμαντοπούλου καιη παρέα της από την Λέσχη;
    Δεν πρέπει για όσους ξέρουν να περάσουν έτσι στο ντούκου την συνάντηση στο χωριό του Αβραμό με τον ΓΑΠ.
    Ο Αβραμό είναι και αυτός μέλος της Λέσχης;
    ¨Εστι απλά ρωτάω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ..ΣΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ
    ΣΟΥ.......ΚΡΕΑΣ.

    «Η Αθήνα έγινε Καμπούλ» (ούτε ο Ξηρός δεν είχε πάει στην Βουλή)

    Είναι η πρώτη φορά που έγινε τέτοιο χτύπημα μπροστά από την Βουλή. «Ούτε ο Ξηρός δεν είχε τολμήσει να …πάει στην Βουλή, στην πιο καλά φυλασσόμενη υποτίθεται περιοχή της Αθήνας» λένε έμπειροι αξιωματικοί.

    «Η Αθήνα έγινε Καμπούλ». Αυτή τη φράση είχε χρησιμοποιήσει ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης πριν μερικούς μήνες θέλοντας να στηλιτεύσει την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας όταν οι βόμβες των τρομοκρατών έπεφταν σαν το χαλάζι. Και ορθώς είχε ασκήσει έντονη κριτική αφού η ΝΔ είχε διαλύσει την Αντιτρομοκρατική και είχε εφησυχάσει σε τέτοιο βαθμό που η νέα γενιά τρομοκρατών σχεδόν… έκανε πλάκα.

    Αφού οι τρομοκράτες πλησίασαν τόσο κοντά στο καλύτερα φυλασσόμενο (θεωρητικά πάντα) κτίριο της Αθήνας και έκαναν επίδειξη δύναμης και θράσους, τότε κάτι δεν πάει καλά. Δεν είναι ο γιαλός στραβός, αλλά εμείς στραβά αρμενίζουμε.

    Η… Καμπούλ εκδικείται κ. Χρυσοχοϊδη και δεν είναι και η Νέα Δημοκρατία στην κυβέρνηση για να έχετε άλλοθι…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θύμιο ξαναδιάβασε τον Σανγκουινέτι για να πεις ευθέως τον σκοπό. Σύμφωνα πάντως με τις αρχές της καταστασιακής Διεθνούς, εφόσον φανερός γεωγραφικός στόχος είναι το κτήριο της Βουλής, ο πραγματικός στόχος είναι οι βουλευτές που πρέπει πλέον να πειστούν,με την τρομοαπειλή, πως όλες οι επιλογές της ηγετικής ελίτ και των πέντε κομμάτων , θα εφαρμοστούν. Όσοι αντιδράσουν να ξέρουν ότι αυτοί θα είναι οι ατομικοί στόχοιτων τρομοκρατών. Και από δικαιολογίες για τον οποιοδήποτε ας είναι καλά οι δημοσιογράφοι των καναλιών με πρώτους και καλύτερους, Μάκη, θέμο κλπ.Να δώσω ένα παράδειγμα. Αν ήθελε ο Σαμαράς να σταματήσει την πολιτική για την ευρωπαικοποίηση των λαθραμεταναστών , γιατί αυτός είναι ο σκοπός, να πεάσουν οι οπαδοί της Αλ Καιντα στην Ευρώπη, αρκεί να δήλωνε ότι αυτόν τον νόμο θα τον καταργήσει και θα αφαιρέσει την ιθαγένεια σε όσους την πάρουν.
    Αλλά και αυτός στο κόλπο είναι, όπως φυσικά και ο Καρατζαφέρης, γιατί αυτή την πρόυαση έπρεπε να κάνει και όχι διεξαγωγή δημοψιφήσματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση