GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απίστευτη γκάφα του FBI...

Χρησιμοποίησε εικόνα Ισπανού βουλευτή για να φτιάξει το πορτρέτο του Μπιν Λάντεν! . Aπό το FOREIGN PRESS Το κοινοβούλιο της Ισπανίας κάλεσε ...

Χρησιμοποίησε εικόνα Ισπανού βουλευτή
για να φτιάξει το πορτρέτο του Μπιν Λάντεν!
.
Aπό το FOREIGN PRESS

Το κοινοβούλιο της Ισπανίας κάλεσε τις ΗΠΑ να ζητήσουν συγγνώμη από έναν ισπανό πολιτικό, τα χαρακτηριστικά του οποίου χρησιμοποιήθηκαν για να δημιουργηθεί ένα εκσυγχρονισμένο "πορτρέτο καταζητούμενου" του Οσάμα Μπιν Λάντεν, το οποίο αναρτήθηκε στον ιστότοπο του Στέιτ Ντιπάρτμεντ. Το κοινοβούλιο ενέκρινε μια ασυνήθιστη δήλωση, στην οποία εκφράζει ανησυχία για την ασφάλεια του αριστερού βουλευτή Γκάσπαρ Γιαμαθάρες επειδή ένας υπεύθυνος του FBI χρησιμοποίησε μια εικόνα του βουλευτή στο Ίντερνετ για να εκσυγχρονίσει το πορτρέτο καταζητούμενου του Μπιν Λάντεν. Η μέθοδος που χρησιμοποιήθηκε από τον υπεύθυνο του FBI ανακαλύφθηκε από ισπανούς χρήστες του Ίντερνετ που παρατήρησαν ότι τα μαλλιά και το μέτωπο του αρχηγού της Αλ-Κάιντα έμοιαζαν με αυτά του Γιαμαθάρες, ενός πρώην ηγέτη του κόμματος Ενωμένη Αριστερά (Izquierda Unida, IU).
Η φωτογραφία δείχνει τον Μπιν Λάντεν στην ηλικία των 52 ετών που είναι σήμερα, με μερικές ρυτίδες, γκρίζα μαλλιά και...

ένα κοντό μούσι. Πηγές του FBI και της αμερικανικής πρεσβείας είπαν στα ισπανικά μέσα ενημέρωσης πως ο υπεύθυνος του FBI δεν βρήκε κατάλληλες φωτογραφίες στα προγράμματα ηλεκτρονικού υπολογιστή του FBI και χρησιμοποίησε μια "μη εγκεκριμένη" μέθοδο.

8 σχόλια

  1. ΠΑΛΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΛΕΝΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατά την Benazir Bhutto, λίγο καιρό πριν δολοφονηθεί, ανέφερε πως ο BIN LADEN HAS BEEN MURDERED:
    http://www.youtube.com/watch?v=5v0Wqo21egw

    Καπετάν Μακρής. Ποιόν Laden δηλαδή κυνηγάνε που φτάνουν σε τέτοιες γκάφες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 750000 μεταναστες
    θα παιρνουν συνταξημε δ υ ο χρονια
    εργασιας στην ελλαδα
    αφου θα μπορουν να μεταφερουν τις συνταξιοδοτικες εισφορες τους απο τις χωρες τους στην ψωροκωσταινα!!!
    Εσεις να μεταφερετε τις δικες σας εισφορες στην αγγλια, στο βελγιο στη σουματρα.....

    εδω παντως ΔΕΝ εχετε ζωη....


    ηλιθιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ.

    Όλοι θυμόμαστε την ιστορία του χιλιανού (αν είναι χιλιανός) λαθρομετανάστη Navardo Pedro (αν τον λένε έτσι), που αποπειράθηκε να δολοφονήσει με μαχαίρι έναν συνάνθρωπό μας, για λόγους που δυστυχώς δεν γνωρίζω. Ο καλός και αγαθός αυτός άνθρωπος είχε συλληφθεί παράνομα από φασίστες μπάτσους που δεν τον άφησαν να τελειώσει την δουλειά του και να στείλει στον άλλο κόσμο κάποιον Έλληνα συμπολίτη μας. Στο κρατητήριο που βρισκόταν, ύστερα από εντολή κάποιου κακού Εισαγγελέα περιμένοντας να δικαστεί και να απελαθεί αποφάσισε, για να μην υποβάλλει το ελληνικό δημόσιο στις δαπάνες της δίκης και τα έξοδα της απέλασης, να φύγει με αξιοπρέπεια μόνος του. Έτσι τραυμάτισε τον φρουρό του και προσπάθησε να αναχωρήσει προς άγνωστη κατεύθυνση. Διάφοροι όμως επίορκοι και κακοί αστυνομικοί που προσπάθησαν να τον εμποδίσουν και να τον συνετίσουν βρίσκονται σήμερα κατηγορούμενοι για τον βασανισμό του. Αυτά γράφαμε στις 8 Ιανουαρίου 2010.

    Αφού παρήλασαν ενώπιον της αυτού εξοχότητος και προσκύνησαν (τον λαθρομετανάστη, επίδοξο δολοφόνο, και παρ’ ολίγο δραπέτη των φυλακών), η ιεραρχία του υπουργείου προστασίας του κάθε κακοποιού, η ιεραρχία του υπουργείου υγείας και διάφοροι άλλοι, πληροφορηθήκαμε μόλις τώρα ότι ο χιλιανός; Navardo Pedro;; δεν εκρίθη προφυλακιστέος. Έτσι για τα κακουργήματα τα οποία διέπραξε, ο Εισαγγελέας τον παρέπεμψε σε ρητή δικάσιμο τον Φεβρουάριο και έτσι ο μελλοντικός αυτός Έλληνας πολίτης κυκλοφορεί ελεύθερος μεταξύ μας. Όσο για τον αστυνομικό που προσπάθησε να τον εμποδίσει να αποδράσει και ο χιλιανός κακούργος τον τραυμάτισε και του έκοψε το αυτί, η Ελληνική Δικαιοσύνη τον έκρινε προφυλακιστέο επειδή υπήρχε κίνδυνος να διαφύγει στο εξωτερικό……….
    ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΟΥ.
    ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΠΕΣΜΟ ΤΗΣ ΕΝΝΟΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.
    ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.

    21 Ιαν 2010 7:54:00 μ.μ.


    Φυσικά και δεν είναι Χιλιανός.
    Και για να αφέθηκε αυτό το τομάρι ελεύθερο, καταλαβαίνετε εύκολα τι είναι!

    Αλήτες, ΡΑΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΕΡΣΙ ΚΑΗΚΕ ΦΕΤΟΣ ΜΥΡΙΣΕ.

    ΜAΛAΚEΣ ΤΟΥ PRESS, ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΩΛΟΥΘΟΥΜΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΣ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΚΟΛΟΝΗΣΙ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
    ΤΩΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΠΟΣΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ ΑΦΗΣΕ Ο ΙΜΠΡΑΗΜ

    ΟΙ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ

    Ο ΔΕ ΤΡΙΤΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΙΟΣ ΚΑΡ......(ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ)ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙ ΕΠΙΔΕΞΕΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΣΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΔΙΧΟΝΟΙΑ.

    ΤΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ?
    ΝΑ ΔΙΩΧΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΤΑΣΗ.

    Πρώτον, ο Υπουργός Οικονομικών Παπακωνσταντίνου να καλέσει εκπροσώπους – οικονομολόγους, των κομμάτων της Αριστεράς για ενημέρωση, σε βάθος επί της οικονομικής κατάστασης της χώρας, και δεύτερον αυτοί οι οικονομολόγοι ή άλλοι της επιλογής αυτών των κομμάτων να τον συνοδεύουν στο εξωτερικό σε αναζήτηση δανεικών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εμενα στο Θεμη Αδαμαντίδη μου φέρνει το άτομο!
    Τι τον χρειάζονταν τον Ισπανό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση