GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Mε το ένα πόδι στην έξοδο...

Aπό το http://tvnea.blogspot.com/ . Mε το ένα πόδι στην έξοδο φαίνεται να βρίσκεται το δίδυμο της πρωινής ενημερωτικής ζώνης στην NET o Δημ...

Aπό το http://tvnea.blogspot.com/
.
Mε το ένα πόδι στην έξοδο φαίνεται να βρίσκεται το δίδυμο της πρωινής ενημερωτικής ζώνης στην NET o Δημήτρης Οικονόμου και Βασίλης Λυριτζή. Όλο αυτό το διάστημα δεχόμαστε μία ανελέητη λασπολογία σε βάρος μας από τον οποιόδηποτε» λένε οι καταξιωμένοι δημοσιογράφοι «και δεν βρέθηκε ένας άνθρωπος από τους υψηλά ιστάμενους να υπερασπιστεί την κρατική τηλεόραση και τους ανθρώπους της» λένε στο "Ελεύθερο Τύπο".
Σύμφωνα με...

πληροφορίες του TV NEA ο τηλεοπτικός σταθμός της Κατζας προσπαθεί να τους εντάξει στο δυναμικό του καναλιού.
Σύντομα θα έχουμε εξελίξει με το θέμα Οικονόμου - Λυριτζή και το τι θα αποφασίσουν να κάνουν.

34 σχόλια

  1. ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ
    ΛΥΡΙΤΖΗΣ=ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ = ΝΔ
    ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 4 ΟΚΤΨΒΡΙΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΡΑΜΑΝΛΞ ΚΑΙ ΤΗ ΝΔ ΤΩΡΑ
    ΩΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΜΕΤΑΛΑΧΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΤΩΝ 1500 ΚΑΙ 2000 ΔΡΑ ΤΟ ΜΗΝΑ

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ , ΠΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΕΚ ΤΟ ΥΑΣΦΑΛΟΥΣ

    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΙς ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ .... ΑΣΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΘΟΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΕΣ .... ΤΟ ΜΑΡΓΑΡΗΤΑΡΙ ΠΑΕΙ ΣΥΝΕΦΟ

    .... ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ .... ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΜΕΙ .......

    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΥΠΗΘΩ .... ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ..... ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥς ΠΛΗΡΩΝΩ ΜΙΣΘΟ ΟΣΑ ΠΑΙΡΝΩ ΕΓΨ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΑΙ... ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΡΟΤΙΚΟ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ......
    ...... ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά δέν υπάρχουν άλλοι
    άνθρωποι νά κάνουν τή δουλειά,
    όταν 49 Γιάννηδες τήν κάνουν ?
    Η Κα μέ τήν αδυναμία στίς τζάμπα
    εξορμήσεις γιά νά κάνει δουλειά
    ΙΕΕΚ,στό INTERNET καί αμοιβόμενη
    όσο 2 λεπτά γιά 2 ευρώ?
    Εεεεεελεος.Χωρίς τόνο.
    αναστάσης,μέ μικρό α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν είναι αλήθεια αυτά που γράφονται για τους μισθούς των κυρίων, ντροπή για το πολιτικό μας σύστημα, ντροπή για την πατρίδα μας και πρόκληση για τους χιλιάδες άνεργους, τους εργαζόμενους νέους, τους νέους με τα πτυχία και τους μεταπτυχιακούς τίτλους που τους απόκτησαν με χίλιες στερήσεις των γονιών τους. Μην υποβαθμίζετε τη δυναμική αυτής της αισχρής κατάστασης. Αν αύριο οδηγηθεί η πατρίδα μας σε μεγάλες κοινωνικές περιπέτειες και εκρήξεις με τυφλά κτυπήματα σε βάρος της ηρεμίας της και της προόδου, θα είναι από το συσωρευμένο μίσος που προκαλούν τέτοιες προκλήσεις. Είστε τυφλοί ή πορωμένοι όσοι δεν βλέπετε την καταλυτική επίδραση αυτής της κατάστασης στην κρατική ΕΡΤ, στις κοινωνικές διεργασίες. Μην περιμένετε συναίνεση και αποδοχή σε οποιασδήποτε πολιτική που θα δημιουργούσε προϋποθέσεις για έξοδο της πατρίδας μας από τη μεγάλη κρίση. Σταματήστε το μεγάλο αυτό φαγοπότι θα το πληρώσουμε όλοι ακριβά.
    Πολίτης Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ειμαι περιεργος να δω αν θα παρουν τα ιδια υπερογκα ποσα απο το ιδιοτικο καναλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "... και δεν βρέθηκε ένας άνθρωπος από τους υψηλά ιστάμενους να υπερασπιστεί..." Μα βέβαια αφού οι προστάτες τους πήραν δρόμο.

    Άντε λοιπόν και αυτοί ώρα καλή και αέρα στα πανιά τους, δηλαδή στα τσακίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποτέ σου μη περιφρονείς

    τα κάτω σκαλοπάτια

    γιατί σ’ αυτά πρωτοπατείς

    και φτάνεις στα παλάτια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αντε για να δουμε κανενα πρασινο παπαγαλακι,απο αυτα ντε που 'ρετουσαρουν' το προφιλ της κυβερνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ...koultouriarides tis...tsepis!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν δε θέλετε να πληρώνετε ΕΡΤ, να καταβάλλεται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανειων μόνο το ποσό για την υπηρεσία που αποδέχεστε (ηλεκτρικό ρεύμα από την ΔΕΗ). Το ΤΠκΔ ενημερώνει την ΔΕΗ για την εξόφληση του χρέους σας προς αυτήν και η παροχή ρεύματος συνεχίζεται κανονικά. Η ΔΕΗ δεν μπορεί να απαιτήσει το ποσον που αντιστοιχεί στην ΕΡΤ και η ΕΡΤ, με την οποια δεν έχετε συμβόλαιο, δεν μπορεί να σας κάνει τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είναι ντροπή του πολιτικομιζαδόρικου συστήματος η δημιουργία τέτοιων καταστάσεων. Τις έχει όμως ανάγκη για να επιβιώσει, να αλλοτριώσει και να παρασύρει τη λαική συνήδειση να κοροϊδέψει τον πολίτη και να κάνει τις αρπαχτές.
    Να κρατηθούν κάποιοι που είναι κολοκύθες και παραφουσκωμένοι άδειοι σάκοι στην πολιτική.
    Επεδή εκ του αποτελέσματος κρίνονται όλοι δείτε που οδήγησε το πολιτικό συστημα τη χώρα.
    ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ κράτος λεηλάτησε τον εθνικό πλούτο , έκλεισε και έδιωξε τις επενδύσεις , έφαγε τις επιδοτήσεις , την ιδιωτικοποιηθείσα δημόσια περιουσία, έφτιαξε κρατικοδίαιτους επιχιρηματίες , εργολάβους που δεν είναι μηχανικοί στα δημόσια έργα γιατί θέσπισε νόμους να τα πέρνουν οι έχοντες πολιτική πρόσβαση και να υπερκοστολογούν , έφτιαξε προμηθευτές που δίνουν μίζες πάνω από την αξία του προϊόντος , Δήμους και Νομαρχίες που γίνεται η μεγαλύτερη διασπάθιση Δημοσιου χρήματαος , Συνδικαλιστές που αντί να νοιάζονται για ένα μαζικό και αγωνιστικό λαικό κίνημα κάνουν διακοπές και συντρόγουν με βουλευτές υπουργούς και γενικά είναι κομματικοί στρατιώτες, δημόσιους υπαλλήλος υπεράριθμους που τα πέρνουν,γιατρούς με φακελλάκια και φάρμακα που δεν χρειάζονται, πεθαμένους που πέρνουν συντάξεις ,παιδεία πια παιδεία,
    Αρπαχτές, λαμογιές ανικανότητα και τρομοκρατία και φόβος στον πολίτη ,τον επενδυτή τον επιχειρηματία.
    Α ψήμισανα και νόμο με τον οποίο παραγράφονται και δεν δικάζονται οι κλέφτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να πάτε στι καλό παιδιά !
    Δεν πιστεύω να εχετε και παράπονο ,αν εχετε κάνει σωστή οικονομική διαχείριση αυτών που βγάλατε θα εχετε να φάτε για πολλά - πολλά χρόνια !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δέν θεωρώ ότι οί συγκεκριμένοι κ.κ.,έχουν σχέση μέ τήν δημοσιογραφία.
    Καθημερινή ανάγνωση τών πρωτοσέλιδων κάνουν,όπως θά έκανε καί ένα πρωτάκη στό δημοτικό.
    Ή διαφορά είναι ότι αυτοί αμείβονται αδρά από τό δημόσιο.
    Νά ξεκουμπισθούν κι αυτοί αλλά καί οί άλλοι ψευτοδημοσιογράφοι (Μπίλιω-Τσαπανίδου-Φυτανίδης ό ελεεινός-Παναγιωταρέα ή βρωμερή-Παπαδόπουλος-Κεφαλογιάννης(υγεία διά όλους),πού δέν αφήνει κανέναν επιστήμονα νά μιλήσει στήν εκπομπήν του,ό ξερόλας καί πολλοί άλλοι ακόμη,πού αναλογικά μέ τήν ποιότηταν τών τηλεοπτικών τους παροχών,άμείβονται δυσανάλογα.
    Ούτε διά κλητήρες,δέν θά επροσλαμβάνοντο σέ άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς τού εξωτερικού.
    Ό Γερουλάνος όμως,όπως κι οί προηγούμενοι,τόν ""παίζουν"",επομένως,απομακρυνόμενοι αυτοί,ποιοί θά τούς αντικαταστήσουν????
    Ή επιλογή θά γίνη έκ νέου από τόν ίδιον βόθρο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φιλοι μου οι τυποι εφαγαν σε πιατο με μαχαιρι και πηρουνι στα σαραντα τους χρονια και ξεσχιζουν με την βοηθεια των πολιτικων οτι βρουν μπροστα τους ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΤΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΥΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ....


    Το πρόβλημα δεν είναι τα χρήματα που έπαιρναν τα δύο αυτά παπαγαλάκια (και καλά έκαναν αφού τους τα έδιναν!). Το θέμα είναι ποιός είχε πάρει την απόφαση να τους πληρώνει τόσο ακριβά! Λες και ήταν οι αστέρες της δημοσιογραφίας! Αν δεν τους έβλεπα στην τηλεόραση δεν θα ήξερα ότι υπάρχουν. Θα πρέπει αυτοί που τους πληρώνανε με τα λεφτά μας να κάτσουν στο σκαμνί. Ομως ανεβάζοντας τις αμοιβές τέτοιων χαμηλού επιπέδου δημοσιογράφων, μπορούσαν και να δικαιολογήσουν τους δικούς τους μισθούς (όρα μισθό του προέδρου της ΕΤ Παναγόπουλου!). Ο αρμόδιος όμως υπουργός και η κυβέρνησή του δεν φαίνονται διατεθειμένοι να παραπέμψουν το θέμα στη δικαιοσύνη. Γιατί και αυτοί τα ίδια θα κάνουν με τα δικά τους παπαγαλάκια και προέδρους! (Τό 'πε τό 'πε ο παπαγάλος....). Από την άλλη θέλουν να μειώσουν τους μισθούς των υπαλλήλων (άμα μειωθούν των δημοσίων θα μείνουν αμετάβλητοι των ιδιωτικών υπαλλήλων?) αλλά οι ίδιοι να τρώνε με δέκα μασέλες!
    Αυτή η κυβέρνηση έκανε και ένα καλό: Μας έκανε να αισθανόμαστε όλοι πλούσιοι σαν πρωταγωνιστές σαπουνόπερας! Με 1500 ευρώ και τέσσερα άτομα τουλάχιστον οικογένεια είσαι Κροίσσος με νησί και 6 γράμματα όνομα (Ωνάσης)!!!! Γι' αυτό λοιπόν πλήρωνε φόρους. Καλά κάνουν οι αγρότες! Είμαι μαζί τους και ας ταλαιπωρούμαι!
    Είναι οι μόνοι μέχρι στιγμής που αντιδρούν.
    Αντισταθείτε στους φοροκλέφτες κυβερνήτες μας! Ας πάνε να εισπράξουν φόρους από τα αφεντικά τους τις τράπεζες και από αυτούς τους ξεγάνωτους τενεκέδες που χρυσοπληρώνουν για να κάθονται στα διάφορα κοματικά πόστα!!!

    ΕΝΑΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ού,να χαθείτε τρωκτικά τού Ρουσσόπουλου,θα σάς υπερασπιστούμε κιόλας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΑ ΝΑ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΤΟΥΣ 700000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ? ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΟΥ ΦΛΑΣ ΚΟΜΗΤΕΣ.ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πλέον σε αυτή την χώρα τα έχουμε ζήσει όλα...μα όλα...

    Τα τελευταία χρόνια έχουν φυλακιστεί καποιοι ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ οι οποίοι έχουν εμπλακεί σε σκάνδαλα, αλλά μετά από λίγο ακόμη και αυτοί έχουν αποφυλακιστεί!!!!!!!

    Ήμαρτον...και η κοροϊδία έχει τα όρια της...

    - πρώην πρύτανης Αιμίλιος
    Μεταξόπουλος της Παντείου,
    - πρώην δικαστές Ευάγγελος
    Καλούσης και Κωνσταντίνα
    Μπουρμπούλια,
    - πρώην μητροπολίτης Αττικής
    Παντελεήμων

    κτλ.. αποφυλακίστηκαν λίγους μήνες μετά την μεγαλειώδη σύλληψη τους!!!

    Όλα αυτά τα σιχαμερά παρτάλια είναι πάλι έξω..

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΚΛΕΨΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Είμαστε άδικοι...μα δε βρισκεται κανενας να τους υπερασπιστει γιατι παίρνουν ενα χιλιαρικο την εκπομπη? Ευημερία γύρω τριγυρω μας και τα βαλαμε με τους κακομοιρους χαμηλόμισθους της ΕΡΤ. Αιδως Αργείοι...Ολα τ αλλα τα καταλαβαινουν και τα νιωθουν...δεν εχουν και την φαεινη ιδεα να πανε και να πουν συγνωμη ρε παιδια ...μεχρι το Πασχα δωρεαν και μετα ενα κατοσταρικο την εκπομπη γιατι συμμεριζομαστε τον κακομοιρο το λαο που αγοραζει πλεον 2 λεμονια 3 πατατες 3 πορτοκαλια γιατι δεν εχει να αγορασει με τη ζυγαρια? Κατα τα αλλα σιγα μη χασει η Βενετιά βελόνι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αν φύγουν αυτοί οι δύο και έρθουν κάποιοι άλλοι με τις ίδιες αμοιβές, δεν κάνουμε τίποτε. Το θέμα είναι να αλάξει η νοοτροπία. Δεν είναι δυνατόν να δανείζεται το κράτος για να τα παίρνουν δύο τρεις πέντε ή δέκα άνθρωποι, όπως και να λέγονται αυτοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δεν χρειάζεται η ΕΡΤ να έχει τρία κανάλια και ένα της Βουλής, σύνολο τέσσερεα.
    Να κλείσουν άμεσα τα δύο κανάλια της ΕΡΤ (ΝΕΤ & ΕΤ3) όπως και το κανάλι της Βουλής.
    Ένα κρατικό κανάλι είναι υπερ αρκετό, για ενημέρωση και πολιτιστικά θέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Υψηλόμισθες τηλε κουτσομπόλες με χρήματα των κορόιδων φορολογούμενων!! Απόφοιτος ιταλικής φιλολογίας Θεσσαλονίκης ο Λυριτζής χωρίς άλλες σπουδές και επιστημονικούς τίτλους. Στην αντιπέρα όχθη επιστήμονες που έχουν λιώσει παντελόνια στο διάβασμα παίρνουν από το Ελληνικό Δημόσιο(δηλ. τον ίδιο εργοδότη) 10-15 φορές λιγώτερα χρήματα από αυτούς. ΑΙΣΧΟΣ!! Αναζητείται συνέναιση στη χρεωκοπία!! Διώξτε αυτούς που την προκάλεσαν και ζούν στο κράτος των ΑΘΗΝΩΝ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ετσι ειναι ρε παιδιά , να μην δούν κάποιο να προοδεύει σε αυτόν τον τόπο .

    Χίλια ευρώ μεροκάματο , σιγά το ποσό , αν υπολογίσεις τον πληθωρισμό τι μένει ; τίποτα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Όταν βλέπετε κάποιους να συλαμβάνονται και μετά να αφήνονται ελεύθεροι στα κρυφά, να ξέρετε ότι είναι αλβανικής-γερμανικής καταγωγής!
    Αυτό γίνεται όχι μόνο με κυβέρνηση πασοκ αλλά και επι ΝΔ!

    Όσοι ανήκουν σε αυτη την κλίκα, ελευθερώνονται στα κρυφά ή δεν μπαίνουν καθόλου στη φυλακή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ....
    ΤΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ Η .....ΜΠΙΛΙΩ
    Η ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΗ ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

    ΚΑΙ ΞΥΣΤ΄ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΣ.
    10 ΦΟΡΕΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΧΟΝΤΟΚΩΛΑ
    ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ..
    Η ΜΑΓΙΑ Η ΤΣΟΚΛΗ...

    ΤΣΟΛΙΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ ΛΑΧΩΡΗΣ.
    ΖΩΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ...
    ΖΏΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Έλληνες, μας κλέβουν και με πολλούς άλλους τρόπους.
    χέρι τον ΟΤΕ, και ποιός ξέρει Είναι η γνωστή αλλοδαπή κλίκα που έχει ρημάξει πολλές άλλες χώρες στη Μεσόγειο. Πριν πολλά χρόνια ήταν ένοπλοι, με κράνη, με παντσερ και με αεροπλάνα. Σήμερα ληστεύουν μέσω χριστοφοράκων!
    Στις τηλεοράσεις τους διαφημίζουν τα κωλοπροϊόντα τους από το πρωι μέχρι το βράδυ! Έβαλαν στο τι άλλο, και έχουν αποθρασυνθεί!
    Τους καταλαβαίνει κανεις εύκολα από τα σαρδάμ τους, όταν μιλάνε και βγάζουν πολιτικούς δήθεν λόγους. Τα ξανθά ξέκωλα που εμφανίζονται συνεχώς στα κωλοκάναλα, είναι τα πουτανάκια που βάζουν «μπροστά» για να κοιμούνται πιο εύκολα οι αγαθοί σ' αυτόν τον τόπο. Διώξαμε τους βασιλιάδες τους, αλλά αυτοί έξακολουθούν να μένουν και να κλέβουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Δλδ εκείνους τους δυο θα τους αντικαταστήσει ο Κούλο-γλού;

    Πάντως εγώ, πιστός στα πατροπαράδοτα και τα έθιμα έκοψα την ΕΡΤ και τα υπόλοιπα κρατικοδίαιτα κανάλια.

    Παρακολουθώ το ΤRT turk δορυφορικά,

    είναι ολιγάνθρωπο κανάλι, με επαγγελματίες και αισθάνομαι πως δεν με κοροιδεύουν.
    Εχω ενα μικρό πρόβλημα με την Τουρκική γλώσσα αλλά σιγά σιγά, ξαναθυμαμαι την "μητρική μας γλώσσα".

    Συνιστώ στους πολιτικούς μας να βλέπουν το TRT turk, μονο απο το κανάλι του κ. Ερντοάν θα μαθουν καμια αλήθεια διότι,

    οσο πιο πολλούς δημοσιογράφους προσλαμβάνουν, οσα πολλά και να πληρώνουν,

    απο κακούς βλάκες μονο ανοησίες θα ακούσεις.

    Καλά Χαμπέρια μόνο απο ξένα κανάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο αλήτης Λυριτζής έλεγε διαβάζοντας κάποιο κυνηγετικό ένθετο: " Να μην διαμαρτύρονται οι φίλοι κυνηγοί που πληρώνουν ΕΡΤ γιατί κι εγώ πληρώνω για το κυνήγι" .
    Δεν συνέχισε όμως να μας δείξει κάποια απόδειξη που να έχει πληρώσει για το κυνήγι.
    Δεν έχει πληρώσει δίφραγκο απλώς έλεγε μαλακίες κι όποιος τις πιστέψει.
    Γκεμπελίσκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΡΕ ΠΑΛΙΟΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΡΩΕΙ ΧΟΡΤΟ ??

    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΤΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ?? ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ.!! ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕΣΑ??? ΑΥΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ...klevane,opos o kase roufianos!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Οργη λαου,οργη Θεου ( ΔΙΑ ).
    Τον πουλο !

    Λεωνιδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Κύριοι εάν ένας βουλευτής δηλώνει στο πόθεν έσχες περίπου 100.000€ ευρώ το χρόνο και ένας δημοσιογράφος που αυτός ο βουλευτής τον έχει βολέψεις στην ΕΡΤ, στην ΝΕΤ , στη ΔΕΗ , στον ΟΤΕ στον ΟΠΑΑΑΑΑΑΑΑΠ παίρνει από 250.000 € μέχρι και 750.000 € είναι μάλλον κορόιδο ο βουλευτής . Γιατί δεν πήγαινε ο ίδιος στις θέσεις αυτές ????? Μήπως πίσω από κάθε τέτοια τοποθέτηση υπάρχει και μια μίζα νααααααααα!!!!! Μετά συγχωρήσεως. Δεν θα πρέπει να το σκεφτούμε και αυτό λιγάκι ????? Οι όλοι οι βουλευτές είναι σαν τον Κεφαλλονίτη της ΝΔ που ασκεί το βουλευτιλίκι για χόμπι. Και εμείς οι μαλάκες τον πληρώνουμε και αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ρε ουστ στον Μπόλεκ και το Λόλεκ. Ουστ κολόγαυροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ουστ στα τσακίδια.... Βρωμερά λαμόγια... 27.000 ευρω το μήνα Ο ΚΑΘΕΝΑΣ για να διαβάζετε τις εφημερίδες! ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση