GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι 16 μισθοί των υπαλλήλων της Βουλής που είναι 18...

Την ώρα που όλοι οι Δημόσιοι Υπάλληλοι βλέπουν τις αποδοχές τους να συρικνώνονται με τα μέτρα της Κυβέρνησης, οι καλοβολεμένοι υπάλληλοι της...

Την ώρα που όλοι οι Δημόσιοι Υπάλληλοι βλέπουν τις αποδοχές τους να συρικνώνονται με τα μέτρα της Κυβέρνησης, οι καλοβολεμένοι υπάλληλοι της Βουλής (τα ρετιρέ του Δημόσιου τομέα) απειλούν ότι δεν θα δεχθούν καμμία περικοπή των αποδοχών τους και αποκρύπτουν τεχνηέντως ότι παίρνουν 1000 Ευρώ τον μήνα πλασματικές υπερωρίες (για να πηγαίνουν στις 10 και να αποχωρούν στις 12 απο τις εργασίες τους).
Όσον αφορά τους 2 επιπλέον μισθούς που παίρνουν κατά το κλείσιμο και το άνοιγμα της Βουλής, απκαλύπτω σήμερα ότι...

ουσιαστικά είναι 4 επειδή εισπράττουν το 170% των ακαθάριστων αποδοχών τους (μαύρα, κατάμαυρα). Δηλαδή στις 4000 Ευρώ εισπράττουν 6800 Ευρώκλείσιμο και τα ίδια στο άνοιγμα, συνολικά 13600 Ευρώ σε τρείς μήνες. Όταν ο καθαρός μισθός είναι 3000, τα 13600 είναι 4 φορές περισσότερα ή δεν είναι; Ας το διαψεύσει ο λαλίστατος πρόεδρος του σωματείου τους.
Καμάρωσε κορόϊδο Έλληνα τα παιδιά και τα ανήψια των εθνοπατέρων
Αγανακτισμένος Φορολογούμενος

25 σχόλια

  1. «Για συντονισμένη επίθεση κατά του ευρώ, η οποία περιλαμβάνει ως στόχους, μετά την Ελλάδα, την Ισπανία και την Πορτογαλία, έκανε λόγο ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου κατά τη διάρκεια συνομιλίας που είχε το μεσημέρι (ώρα Ελλάδας) στο Νέο Δελχί, με τους δημοσιογράφους της ελληνικής αποστολής» (ειδήσεις)

    Πόσο άσχετος μπορεί να είναι ένας Πρωθυπουργός (και ΔΕΝ είναι ο μόνος , να μην παρεξηγούμεθα). Πιστεύει δηλαδή ο ΓΑΠ, ή κάποιος διορισμένος από αυτόν σε τράπεζα, ή κάποιος σύμβουλός του, ή ο συμμαθητής σύμβουλός του, ότι μαζεύτηκαν 3 ή 10 συνωμότες και έβαλαν λεφτά να πουλήσουν το ευρώ και να αγοράσουν κάτι άλλο για να πέσει το ευρώ;

    Πιστεύει ο ΓΑΠ ότι το φάντασμα του Νοστράδαμου δουλεύει για το αόρατο χέρι που ΘΑ κερδίσει από την πτώση του Ευρώ; Και πείτε το ποιο είναι το αόρατο χέρι;
    Ο Ευρωπαίος καταναλωτής; O Γερμανός βιομήχανος; Οι «Αμερικάνοι»; Ποιοί Αμερικάνοι;

    Πες μας ΓΑΠ, «ΠΟΙΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ»; ‘Η απλά αμολάς πυροτεχνήματα;

    Και ποιο Εθνικό Συμφέρον εξυπηρετεί το ταξιδάκι στην Ινδία;
    ΒΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενώ το Κοινοβούλιο το 2004 διέθετε 824 υπαλλήλους σήμερα ο αριθμός τους ξεπερνάει τους 1.600
    Ξέμειναν από καρέκλες στη Βουλή
    Οι υπερεξουσίες των προέδρων στις προσλήψεις και το διακομματικό «βόλεμα» των «ημετέρων»
    ΓΡΗΓ. ΤΖΙΟΒΑΡΑΣ | Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009
    ΟΙ ΠΕΡΙΣΤΟΛΕΣ δαπανών που επιχείρησε να κάνει ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Φ. Πετσάλνικος εν όψει της κατάρτισης του προϋπολογισμού του Κοινοβουλίου για το 2010 «σκόνταψαν», μεταξύ άλλων, στο κονδύλι για την προμήθεια επίπλων, το οποίο δεν μπόρεσε να το μειώσει και παρέμεινε αμετάβλητο σε 240.000 ευρώ, όπως ήταν και τον προηγούμενο χρόνο. «Είναι ανελαστική δαπάνη, διότι χρειαζόμαστε καρέκλες...» φέρεται ότι του είπαν οι αρμόδιοι
    υπηρεσιακοί παράγοντες που είχαν γνώση του... «συνωστισμού» που επικρατεί το τελευταίο διάστημα σε αρκετές από τις υπηρεσίες της Βουλής, στις οποίες παρατηρείται... έλλειψη καρεκλών για να καθήσουν οι υπάλληλοι που είναι «χρεωμένοι» σε αυτές.
    Την τελευταία πενταετία ο πληθυσμός των εργαζομένων στο Κοινοβούλιο έχει διπλασιαστεί, ενώ σε σχέση με τις αρχές της δεκαετίας του 1990 το κάθε είδους προσωπικό που συνδέεται μισθολογικά με τη Βουλή είναι υπερτριπλάσιο. «Ευτυχώς που δουλεύουμε με βάρδιες, αλλά και δεν χτυπάμε κάρτα, οπότε κάποιοι μπορεί να έρχονται σπανίως στα γραφεία. Διότι αν κάποια μέρα έρθουμε όλοι μαζί, όχι μόνο θα μείνουμε πολλοί όρθιοι, αλλά θα δημιουργηθεί... μποτιλιάρισμα στο Σύνταγμα και η ουρά των αυτοκινήτων που θα περιμένουν να μπουν στο υπόγειο πάρκινγκ της Βουλής θα φθάνει ως την Ομόνοια...» σχολιάζει συνδικαλιστής που δηλώνει έκπληκτος από την πληθώρα των συναδέλφων του που εμφανίστηκε μετά τις εκλογές. «Δεν είναι μόνον οι παλαιοί που είχαμε χρόνια να τους δούμε,είτε επειδή ήταν αποσπασμένοι ή εμφανίζονταν ως αποσπασμένοι, αλλά και πολλοί νέοι που δεν τους έχουμε ξαναδεί, επειδή όμως δηλώθηκαν ως μετακλητοί σε κόμματα ή γραφεία κοινοβουλευτικών αξιωματούχων προσέρχονται τώρα για να γίνουν μόνιμοι υπάλληλοι» εξηγεί ο ίδιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα «δικαιώματα» των κομμάτων
    Στο γραφείο του Προέδρου της Βουλής, ειδικότερα, προβλέπονται 13 θέσεις, στις οποίες πρέπει να προστεθούν και άλλες 10 που ορίζονται για τα γραφεία του γενικού γραμματέα και του ειδικού γραμματέα οι οποίοι δεν είναι παρά συνεργάτες του Προέδρου. Πέντε είναι οι θέσεις για το γραφείο ενός εκάστου από τους επτά αντιπροέδρους, ενώ επτά προβλέπεται να υπηρετούν στα γραφεία πρώην προέδρων της Βουλής. Σε ό,τι αφορά τα κόμματα, ο αρχηγός του πρώτου κόμματος έχει 10 θέσεις, του δεύτερου εννέα, του τρίτου έξι και των υπολοίπων από πέντε, ενώ προβλέπονται επιπλέον θέσεις ανάλογα με την κοινοβουλευτική δύναμη κάθε κόμματος, που ορίζονται σε τέσσερις για κάθε 50 βουλευτές. Σημειώνεται ότι κατά τον Κανονισμό της Βουλής οι προβλεπόμενες θέσεις για τα γραφεία των κομμάτων μπορεί να καλύπτονται είτε με μετακλητούς είτε με αποσπασμένους υπαλλήλους της Βουλής. Οπως πληροφορείται όμως «Το Βήμα», η σχετική ρύθμιση καταστρατηγείται αφού, λόγω της πληθώρας των υπαλλήλων, όσοι από τους τελευταίους υπηρετούν ή είναι «χρεωμένοι» στα κόμματα δεν προσμετρούνται στην πλήρωση των μετακλητών θέσεων, οι οποίες είναι περισσότερο από περιζήτητες, καθώς έχουν στην πράξη αναδειχθεί το καλύτερο «παράθυρο» για να γίνει κανείς μόνιμος υπάλληλος στη Βουλή. Μετακλητούς υπαλλήλους, τέλος, οι οποίοι όμως έχουν εξαιρεθεί της μονιμοποίησης, μπορεί να προσλαμβάνουν πρώην πρωθυπουργοί (προβλέπονται τέσσερις θέσεις), όπως και (από έναν) οι πρώην αντιπρόεδροι της κυβέρνησης και οι διατελέσαντες αρχηγοί κομμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιος διόρισε τους περισσότερους

    Οι πρώην πρόεδροι της Βουλής επί κυβερνήσεων ΝΔ κ. Δ. Σιούφας και κυρία Αννα Μπενάκη-Ψαρούδα. Κατά τη διάρκεια των 5 ετών διακυβέρνησης της ΝΔ οι υπάλληλοι της Βουλής σχεδόν διπλασιάστηκαν. Δεξιά, ο επί δεκαετία Πρόεδρος της Βουλής κ. Απ. Κακλαμάνης Το πόσοι ακριβώς είναι οι υπάλληλοι της Βουλής τηρείται ως επτασφράγιστο μυστικό στη Διεύθυνση Ανθρωπίνου Δυναμικού, στελέχη της οποίας κατά καιρούς έχουν καταφέρει να προσθέσουν στις λίστες των προσλαμβανομένων, μέσω μετατάξεων ή αποσπάσεων, γιους και θυγατέρες. Ετσι, τα μόνα στοιχεία που μπορεί να αντληθούν για τη διαχρονική εξέλιξη του πληθυσμού των κοινοβουλευτικών υπαλλήλων είναι από τις καταστάσεις με την «οργανική σύνθεση του προσωπικού» που επισυνάπτονται στους ετήσιους προϋπολογισμούς της Βουλής. Σύμφωνα με αυτά, λοιπόν:

    * Στις 20.8.1991 (προεδρία Αθανασίου Τσαλδάρη ) οι συνολικά «κατεχόμενες θέσεις» υπαλλήλων ήταν 571 (504 τακτικοί και 67 προσωπικό ιδιωτικού δικαίου).

    * Στις 20.8.1994 (αρχή της προεδρίας του κ. Απ. Κακλαμάνη ) οι κατεχόμενες θέσεις ήταν 710 (592 τακτικοί και 118 προσωπικό ιδιωτικού δικαίου).

    * Στις 30.4.2004 (σύμφωνα με τα στοιχεία που εμφανίζονται στον τελευταίο προϋπολογισμό της τελευταίας και υπερδεκαετούς θητείας του κ. Κακλαμάνη, κατά την οποία έγιναν μεγάλα «ανοίγματα», όπως η καθιέρωση της Βουλής των Εφήβων, οι επισκέψεις μαθητών στο Κοινοβούλιο, η δημιουργία του διαδικτυακού κόμβου, καθώς και η λειτουργία βρεφονηπιακού σταθμού, αλλά και τηλεοπτικού σταθμού), οι συνολικά κατεχόμενες θέσεις προσωπικού ανήλθαν σε 824 (646 τακτικοί, 47 μετακλητοί και 131 ιδιωτικού δικαίου).

    * Στις 31.5.2006 (επί προεδρίας της κυρίας Αννας Μπενάκη-Ψαρούδα) οι κατεχόμενες θέσεις εκτινάχθηκαν σε 1.305 (710 τακτικοί, 74 μετακλητοί και 521 ιδιωτικού δικαίου).

    * Στις 31.5.2009 (όπως καταγράφεται στον τελευταίο προϋπολογισμό και καλύπτει ένα μέρος της θητείας του τέως προέδρου κ. Δ. Σούφα, αλλά όχι την τελευταία περίοδο κατά την οποία έγιναν δεκάδες «τακτοποιήσεις» που μπορεί να φθάσουν τις εκατοντάδες ως το τέλος του χρόνου, οπότε ισχύουν οι ευνοϊκές ρυθμίσεις για μονιμοποίηση μετακλητών) η ανοδική πορεία συνεχίστηκε και έτσι οι συνολικά κατεχόμενες θέσεις έφθασαν τις 1.514

    (743 τακτικοί, 101 μετακλητοί και 670 προσωπικό ιδιωτικού δικαίου). Αν, μάλιστα, προστεθούν σε αυτές και άλλες 64 θέσεις που αναφέρονται ως «κενές δεσμευμένες» και αφορούν μετακλητούς και αποσπασμένους υπαλλήλους, ο συνολικός αριθμός των υπαλλήλων είναι βέβαιο ότι υπερβαίνει τους 1.600 και άρα είναι υπερτριπλάσιος όσων υπηρετούσαν στις αρχές της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θα πρέπει άμεσα ο πρόεδρος της βουλής να περικόψει τους δύο ή τους τέσσερεις παραπάνω μισθούς και οχι να βγαίνει και να λέει ότι απλά θα τους φορολογίσει ντροπή τους και στους εθνοπατέρες και στους υπαλήλους της βουλής που όλοι τους έχουν μπεί μόνο με μέσον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΓΑΠΗΤΕ Κε ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΤΟ.
    ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΣΕΝΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ.

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΟΝΙΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ.ΠΟΛΛΩ ΔΕ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.

    Κε ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑΣ ΒΑΘΕΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τελικά που βρισκόμαστε; ΕΛΕΟΣ

    θα τρελαθούμε όλοι!!!!!!! τι πράγματα είναι αυτά;
    ΣΕΒΑΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    Θα βάλλετε επιτέλους τάξη, θα μας πείτε την αλήθεια για να μη νοιώθουμε ηλίθιοι;
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Πάρτι 10ετιών θα πάρει τέλος επιτέλους? Υπάλληλοι με επιδόματα σχεδόν διπλάσια των μισθών τους, εθελούσιες, συντάξεις 42, 43, 48, 49, 50 κλπ ετών, αργομισθίες, ρουσφετολογικοί διορισμοί, αναξιοκρατία, κομματισμός, ΔΕΚΟ για το πάρτι της κομματοκρατίας, διαφθορά, αυταρχισμός στις συναλλαγές με τον πολίτη. Ένα κράτος ούτε καν μπο...... κάτι χειρότερο. Μπράβο στο Γιώργο που τόλμησε αλλά: Με μείωση των τεράστιων επιδομάτων κατά 10% θα φτωχύνουν τα ρετιρέ? όχι βέβαια. Οι άλλοι υπάλληλοι όμως όπως πχ οι δασκαλοι των 900 των 100, 1200, 1300 € που έχουν να πάρουν αύξηση εδώ και πολλά χρόνια πάλι πάγωμα? Αυτό δεν είναι δίκαιη κατανομή των βαρών. Θα μπορούσε η κυβέρνηση να κόψει κατά 50% τα επιδόματα των ρετιρέ και να διανείμει το 10% στους υπαλλήλους (πληβείους) που δεν έχουν επιδόματα. Θα έθετε έτσι και τις βάσεις για ένα δίκαιο ενιαίο μισθολόγιο.
    Ξέρετε πολλών υπαλλήλων και μαλιστα ΠΕ ακόμα και σε διευθυντικές θέσεις πιο είναι το άπιαστο όνειρο? Να πλησιάσουν κάποτε μισθολογικά τις αποδοχές ενός κλητήρα οικονομικής υπηρεσίας. Οι θλιβερές φιγούρες των συνδικαλιστών τόσα χρόνια τι κάνανε απέναντι στο όργιο των παροχών κάτω από το τραπέζι σε κλάδους που σχεδόν τριπλασιάζανε τις αποδοχές τους και χωρίζανε του υπαλλήλους σε πατρίκιους και πληβείους πράγμα που έδρασε διαλυτικά στην παραγωγικότητα του δημοσίου. Παρά την αδικία που και σήμερα υφίστανται οι πληβείοι του δημοσίου με αυτά τα μέτρα, στηρίζουμε το Γιώργο αναμένοντας βέβαια τα επόμενα νομοσχέδια που θα αναγκάσουν τους έχοντες και κατέχοντες, τα παράσιτα, τους κερδοσκόπους, τους φοροκλέφτες κλπ να πληρώσουν επιτέλους.
    ΥΓ
    1 Αν δεν σταματήσει η πρόκληση των μισθολογικών ανισοτήτων των υπαλλήλων της βουλής δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσουν οι διεκδικήσεις από τα ρετιρέ και άλλους κλάδους του δημοσίου.
    2 Στο παραπέντε απασφαλίστηκε η βόμβα της χρηματοδότησης με περίπου 1 δισ των εθελούσιων και μετατάξεων της Ολυμπιακής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θολώνει το μυαλό κάθε ανθρώπου. Και βέβαια τι να πεις στους νέους ανθρώπους που παλεύουν για να σπουδάσουν, να παίρνουν το ένα μεταπτυχιακό μετά το άλλο και να βρίσκονται στη ζούγκλα της αγοράς με μπλοκάκι και με καθαρά 700 € το μήνα αν ξεπεράσουν το σκόπελο της ανεργίας. Τι να πεις στους δύσμοιρους γονείς που με απίστευτες στερήσεις συμπαραστέκονται στον αγώνα των παιδιών τους. Είναι μεγάλο το αγκάθι και η κοινωνική πρόκληση αυτής της ιδιαίτερης μεταχείρησης των παιδιών του πελατειακού μας συστήματος. Όσο αυτό ισχύει δεν πείθεται ο πολίτης για τις προθέσεις του Γιώργου ότι θέλει να πατάξει αυτό το πελατειακό σύστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ? ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΘΑ ΟΔΕΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ. ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ. ΤΟΣΟ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΟΥ ΑΡΑΓΕ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ?? ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΔΑΞΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΕΠΑΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΑΤΕ ΝΙΚΟΚΥΡΑΙΟΥΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ...

    Συνελήφθησαν άντρας και γυναίκα στην Πτολεμαΐδα για σωματεμπορία

    EΞΕΔΙΔΑΝ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ 25ΧΡΟΝΗ ΡΟΥΜΑΝΑ

    Συνελήφθησαν άντρας 63 χρονών και γυναίκα 35 χρονών για σωματεμπορία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας

    Σε κατάστημα ιδιοκτησίας της 35χρονης στο οποίο υπεύθυνος λειτουργίας ήταν ο 63χρονος, προέβαιναν από κοινού με απειλές και με χρήση...



    ...ψυχολογικής και σωματικής βίας στην έκδοση αλλοδαπής υπηκόου Ρουμανίας, ετών 25, έναντι αμοιβής.

    Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στο σπίτι και στο αυτ/το του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

    α) Είκοσι εννέα (29) δισκία LONARID ,

    β) Ποσότητα κάνναβης 0,7 γραμμαρίων,

    γ) Εκατόν τριάντα δύο (132) σπόροι κάνναβης,

    δ) Δύο (2) μαχαίρια με μήκος λάμας (20) cm και (9) cm αντίστοιχα

    ε) Δύο (2) συσκευές εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας

    στ) σύνεργα χρήσης κάνναβης και

    ζ) το χρηματικό ποσό των (390) Ευρώ.

    Επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

    α) Ένα (1) μαχαίρι με μήκος λάμας (11) cm

    β) Μία (1) αστυνομική ράβδος &

    γ) Χρηματικό ποσό εξήντα (60,00) €.

    Οι ανωτέρω συλληφθέντες κατηγορούνται για παραβάσεις σε βαθμό κακουργήματος (σωματεμπορία) και παραβάσεις σε βαθμό πλημμελήματος και θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, Η ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΟΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ, Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΟΙ ΠΑΧΥΣΑΡΚΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ? ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΕ ΥΠΟΥΡΓΕ(ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΙΑΣ ΜΟΡΦΩΣΗΣ)ΤΟΣΟ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ? ΓΙΑΤΙ ΝΕΟΙ ΜΕ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΝΕΡΓΟΙ Ή ΕΧΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ? ΑΡΧΙΣΤΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΕΝΤΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΤΕ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΑ!! ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΥΠΕΡΒΕΙ. ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΟΥ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΑΛΓΗΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο πρωθυπουργος με τους ρυθμούς που λειτουργεί θα πρέπει να βάλει τέρμα σ΄αυτή την κοροΙδια.
    ΅Εαν δεν ασχοληθεί με αυτό το θέμα που απασχολεί την κοινωνία δεν θα είναι αντικειμενικός και δεν θα μπορέσει να πείσει για την αναγκαιότητα της πολιτικής του.
    Δεν πρέπει οι λειτουργοί του κοινοβουλίου (βουλευτές & υπάλληλοι) να είναι η νησίδα με τα προνόμια και τις φοροαπαλαγές.
    Ειναι η στιγμή κ.Πρωθυπουργέ να μην πειτε και σεις οτι δεν μπορώ να ασχοληθώ με την βουλή γιατί θα στρέψετε τον κόσμο ενάντια στη πολιτική σας και θα γιγαντώσεται τις απεργίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Με νόμο του Ρέππα, (προυγούμενης περιόδου που ψήφισαν όλοι φυσικά!!!!), όσοι περνουν από τη Βουλή, κληρονομούν και ένα παχουλό μισθό, που τους πληρώνουμε γιά όλη τους την ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Xounta re alites....xounta na sas kremasei olous!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτοί οι υπάλληλοι αποτελούν τον απαραίτητο σύνδεσμο ΣΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΪΔΕΑΣ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αποτέλεσμα θλιβερό για την Ελλάδα
    Οι πολιτικοί των τριών κομμάτων ΠΑΣΟΚ , Ν.Δ , ΛΑΟΣ
    Πρόδωσαν την Ελλάδα και τους Έλληνες .
    Ψηφίζοντας τον Ριχάρδο για πρόεδρο .
    Και τώρα που έδωσαν την μπάλα οι αρχηγοί τους με τους παίχτες τους ,
    στον ΓΑΠ με τους παίχτες του θα ψηφίσουν το νομοσχέδιο
    για το μεταναστευτικό χωρίς πρόβλημα .
    Και στο τέλος θα μας πούνε ότι επειδή υπάρχει οικονομικό πρόβλημα
    οι μετανάστες θα βοηθήσουν στην οικονομία και στα ταμεία ,
    γι αυτό τον λόγο συμφωνούμε με το νομοσχέδιο , ίσως με
    μικρές αλλαγές για να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου
    για την προδοσία που έκαναν ,και όλοι οι μετανάστες θα
    γίνουν έλληνες πολίτες εις βάρος μας ,
    μειώνοντας τους μισθούς μας και τις συντάξεις μας
    με αυξημένους φόρους διότι θα έχουν δικαιώματα
    5.000.000 μετανάστες , που θα έχουν δικαίωμα
    στα ταμεία μας και θα έχουν τα ίδια δικαιώματα με εμάς .
    Αν ένα μεταναστάκι γίνει Έλληνας , βάση τις διεθνείς
    Συνθήκες για τα ανθρώπινα δικαιώματα
    Γίνονται έλληνες αυτόματα τα αδέλφια του οι γονείς του
    Και αργότερα οι συγγενείς του που θα έρχονται για επίσκεψη
    Και δεν θα ξαναφύγουν και θα γίνουν και αυτοί έλληνες αργότερα
    Και οι μουσουλμάνοι μετανάστες θα αυξάνονται
    και ο ντόπιος Έλληνας θα είναι μειονότητα χωρίς δικαιώματα .
    Η πρόδωσα των τριών κομμάτων ΠΑΣΟΚ Ν.Δ ΛΑΟΣ
    Ολοκληρώθηκε στην τελική του μορφή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. τι θέση να πάρει ρεεεεε. Δικά τους παιδιά είναι. Το πολύ να τους κόψει 200 ευρώ και να το παρουσιάσουν και σαν επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πασόκ-κανάλια-εφημερίδες-δημοσκόποι έχουν το ίδιο αφεντικό.
    Όλοι το ξέρουμε, παρόλο που δεν μπορούμε να το αποδείξουμε.
    Το καταλαβαίνουμε όμως από το ότι η οργάνωση και ο επαγγελματισμός τους είναι τόσο συντονισμένος που δεν μπορεί παρά να προσέρχεται από το εξωτερικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ωπα...ωπα..ώπα..ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    Ποιον μεγαλο-εισαγωγέα έσωσε η κυβέρνηση από την χρεωκοπία;

    Θα σας δώσουμε ένα κουίζ το οποίο είναι φωτιά και λάβρα για την κυβέρνηση.
    Ποιος μεγάλος αντιπρόσωπος αυτοκινήτων έκλεισε πρόσφατα deal με μεγάλο υπουργείο για να το προμηθεύσει ίσως και πάνω από 1.000 αυτοκίνητα;

    Έγινε διαγωνισμός κι αν ναι μήπως θα πρέπει να τον μάθει ο κόσμος στο πλαίσιο της ανοικτής διακυβέρνησης;

    Διότι από όσα λένε οι κακές γλώσσες ο συγκεκριμένος αντιπρόσωπος σώθηκε από την χρεοκοπία με αυτή τη συμφωνία και πλέον αφενός έχει «ξεφορτωθεί» τον στόλο των απούλητων αυτοκινήτων, αφετέρου εμφανίζεται να είναι στις πρώτες θέσεις των εταιρειών με τις μεγαλύτερες πωλήσεις, αφού βάζει μέσα και τα κρατικά.

    Επίσης, μήπως μπορούμε να ρωτήσουμε αν τα συγκεκριμένα Ι.Χ. ήταν απούλητα 2-3 χρόνια και πλέον έχει λήξει και η εγγύησή τους;
    to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.
    5 σχόλια για “Ποιον μεγαλο-εισαγωγέα έσωσε η κυβέρνηση από την χρεωκοπία;”

    ΒΟΗΘΗΜΑ..
    Από την Γιαπωνία τα καρικά?
    Αυτό είναι σκάνδαλάρα.

    ΠΟΥΣΕ ΜΙΛΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ NEA
    CINTROEN... TOY PASOK
    Ξ Ε Υ Τ Ι Λ Ε Σ __________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αγανακτισμένε Φορολογούμενε Καμάρωσε όχι μόνο τα παιδιά και τα ανίψια των εθνοπατέρων αλλά και τις ΓΚΟΜΕΝΕΣ και τα γκομενάκια τους . Το καλλίτερο ξέχασες πάλι !
    Να μετατεθούν άμεσα με νομοθετική ρύθμιση όσοι περισσεύουν σε κανονικές υπηρεσίες με κανονικούς μισθούς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Συναντηση

    Σημερα στον Ηλεκτρικο που ειχε μερικη απεργια συναντηθηκαν ο δρ Κουτσουκος και ο Ανδριανοπουλος...

    και συζητησαν το προβλημα της Ιθαγενειας!!

    Υπαρχουν υστερικες εκδηλωσεις και φοβιες

    Το σημαντικοτερο ειναι να παρουν ολοι "αδεια παραμονης" εστω προσωρινη...οσο για ιθαγενεια ή " πληρη δικαιώματα πολιτη"στα 18....με κριτηρια...

    Τελικα συμφωνησαν οτι οι μουσουλμανικοι πληθυσμοι προσαρμοζονται δυσκολοτερα και το θεμα θελει διερευνησης και προσοχης!!

    Προσοχη:Οι μεταναστες ΔΕΝ θα ψηφιουν τα υπαρχοντα κομματα αλλα θα κανουν ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ μειονοτικά ή θρησκευτικά ή ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ!!
    Ετσι ειναι ...προσοχη στις λεπτομερειες του νομοσχεδιου!!

    Νικος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟ "ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ" ΚΑΙ ΤΗΝ "ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ".
    ΔΕΣΤΕ ΠΟΙΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ Ν3126/19 03 2003

    ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ
    ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
    ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΩΤΟ
    Αρ. Φύλλου 66
    19Μαρτίου2003
    ΝΟΜΟΣ ΥΠΆΡΙΘ.3126 Ποινική ευθύνη των Υπουργών.
    0 ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
    Εκδίδομε τον ακόλουθο νόμο που ψήφισε η Βουλή:
    ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ
    ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ
    Άρθρο 1
    Πεδίο εφαρμογής του νόμου
    1. Πλημμελήματα ή κακουργήματα, που τελούνται από Υπουργό, κατά την άσκηση των καθηκόντων του, εκδικάζονται σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου αυτού από το κατ' άρθρο 86 του Συντάγματος Ειδικό Δικαστήριο, ακόμη και αν ο Υπουργός έχει παύσει να έχει την ιδιότητα αυτή.
    ................................................................................................................................
    .................................................................................................................................
    .................................................................................................................................

    Παραγγέλλομε τη δημοσίευση του παρόντος στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και την εκτέλεσή του ως νόμου του Κράτους.
    Αθήνα, 18 Μαρτίου 2003
    0 ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
    0 ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Γ. ΣΗΜΙΤΗΣ
    ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
    Ν. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ
    ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ
    Γ. ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
    ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
    Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ
    Κ. ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ
    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΚΑΙΔΗΜΟΣΙΩΝΕΡΓΩΝ
    Β. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ
    Δ. ΡΕΠΠΑΣ
    ΓΕΩΡΠΑΣ
    Γ. ΔΡΥΣ
    ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
    ΕΥΑΓ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
    ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
    Μ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ
    ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
    X. ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ
    ΑΙΓΑΙΟΥ
    Ν. ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ
    Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
    ΑΝ. ΠΑΝΝΙΤΣΗΣ
    ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
    ΑΠ. - ΑΘ. ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ
    ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
    Π. ΕΥΘΥΜΙΟΥ
    ΥΓΕΙΑΣΚΑΙΠΡΟΝΟΙΑΣ
    Κ.ΣΤΕΦΑΝΗΣ
    ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
    Φ. ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΣ
    ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ
    X. ΒΕΡΕΛΗΣ
    ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ
    Γ. ΑΝΩΜΕΡΙΤΗΣ
    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ
    Γ. ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ
    ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
    ΣΤ. ΜΑΝΙΚΑΣ
    Θεωρήθηκε και τέθηκε η Μεγάλη Σφραγίδα του Κράτους Αθήνα, 19 Μαρτίου 2003
    Ο ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ
    Φ. ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΣ


    ΑΙΣΧΟΣ.... ΑΙΣΧΟΣ.... ΑΙΣΧΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Λογικό να ξεσηκώνεται ο κόσμος αλλά όλα αυτά είναι κατευθυνόμενα δεν πρόκειται να γεμίσει η τσέπη του ιδιωτικού υπαλλήλου εάν αδειάσει η τσέπη του δημοσίου. Ας κοιτάξουν να μαζέψουν τα χρήματα από τους κατόχους off shore, από τους golden γερασμένους πια boys από τους πονηρούς δικηγορίσκους και γιατρούς (λειτούργημα σου λέει!) που εκβιάζουν τον πόνο του πολίτη, από τα λαμόγια τους μεγαλοεκδότες μεγαλοδημοσιογράφους που γίνονται λαϊκιστές με τις τσέπες φουσκωμένες δίνοντας είδηση από τις βιλάρες τους, από τις μεγάλες σπατάλες στα νοσοκομεία από...από...οι υπάλληλοι της βουλής για να απαντήσω και στο σχόλιο προηγούμενου είναι οι περισσότεροι με πτυχία και μεταπτυχιακά και αυτοί που δεν είναι εργάζονται διπλάσια και τριπλάσια από πολλούς άλλους δημοσίους υπαλλήλους. Αλλά έτσι θέλουν να κάνουν τον έλληνα τα πραγματικά λαμόγια ότι δεν μπορεί να πετύχει να το φθονεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση