GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναμένεται η "αυστηρή σύσταση" των Bρυξελλών...

Από το http://www.taseis.net/ . Τετάρτη 3 του μηνός θα γίνει ένα ακόμα βήμα στη διαδρομή που περιγράφει το άρθρο 104, της Ευρωπαϊκής Συνθήκη...

Από το http://www.taseis.net/
.
Τετάρτη 3 του μηνός θα γίνει ένα ακόμα βήμα στη διαδρομή που περιγράφει το άρθρο 104, της Ευρωπαϊκής Συνθήκης.
Αναμένεται η σύσταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, μια σύσταση ανακοινώσιμη. Έτσι όπως ακριβώς περιγράφεται στο άρθρο 104.
Σύμφωνα με το άρθρο 104, έχει προηγηθεί και άλλη σύσταση μη ανακοινώσιμη της οποίας το περιεχόμενο δεν μάθαμε ακριβώς, αλλά αντιληφθήκαμε εκ των συμφραζομένων.
Η σύσταση αφορά το «Επικαιροποιημένο Ελληνικό Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης» είναι δηλαδή το πρόγραμμα το οποίο υπεβλήθει τον Ιανουάριο 2010, προ ολίγων ημερών δηλαδή, και έχει υπότιτλο «επικαιροποιημένο πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων» .
Η σύσταση αναμένεται επί της ουσίας να...

θεωρεί το πρόγραμμα σταθερότητας ως αδύναμο να ανατρέψει τη δυσάρεστη πορεία της Ελληνικής Οικονομίας. Θα δίνει περιθώριο 4 μηνών, και θα περιγράφει πως στο τέλος κάθε μήνα, θα γίνεται ο έλεγχος των πεπραγμένων, αλλά κυρίως των αποτελεσμάτων από τις υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Η σύσταση είναι γνωστή στα υψηλόβαθμα στελέχη του Υπουργείου Οικονομίας και αυτό που απασχολεί την κυβέρνηση είναι πως θα χειριστεί για μια φορά ακόμη το θέμα αυτό επικοινωνιακά.
Οι υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης που θα ασκούν τους ελέγχους, έχουν δηλώσει ετοιμότητα να ενημερώνουν τους επιτρόπους για την πορεία της υλοποίησης του προγράμματος σταθερότητας αλλά ταυτόχρονα βεβαίως θα ενημερώνονται και οι αγορές.

6 σχόλια

  1. ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑΣ!
    Τα κόμματα της Αριστεράς δηλαδή αυτά που έτσι θέλουν να λέγονται, θα ζητήσουν από κοινού προ ημερησίας συζήτηση στην Βουλή και θα ζητούν να πληροφορηθούν από τον Υπουργό Οικονομικών να τα πληροφορήσει και κατ’ επέκταση τον Ελληνικό Λαό, για το πώς η Δεξιά σαν κυβέρνηση έκρυβε τα πραγματικά μεγέθη της οικονομίας, και πώς έδινε παραπλανητικά στοιχεία στην ΕΟΚ επί αυτής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς τον κύριο Άδωνη Γεωργιάδη .
    Κύριε Γεωργιάδη είσαστε και εσείς ένας ψευτοπατριώτης , για να πουλάτε τα βιβλία σας
    και να έχετε πελατεία στην αγωγή .
    Προδότης και πράκτορας που εξυπηρετείτε συμφέροντα .
    Διότι εντάσσεστε στη εκλογή του πρόεδρου ,
    και έτσι θα ψηφιστεί το μεταναστευτικό νομοσχέδιο .
    Αν δεν είσαστε πράκτορας και ψευτοπατριώτης ,
    αλλά πατριώτης αληθινός , ανεξαρτητοποιηθείτε αμέσως ,φύγετε από το ΛΑΟΣ , κατεβάστε τους Έλληνες στον δρόμο ,αρχίστε να ενημερώνεται τους Έλληνες από την τηλεόραση και το διαδίκτυο ,
    και πάρτε δίπλα σε εσάς , τον Πλεύρη και τον Βορίδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε πράσινα αλάνια, τί πίνετε και δεν μας δίνετε;
    Είστε με τα καλά σας;
    Για τα 12,5 δισ καταθέσεις που έχουν φύγει από την Ελλάδα το τελευταίο τετράμηνο φταίει πάλι ο Καραμανλής ή οι διαρροές του Παπακωνσταντίνου ότι θα φορολογήσει τις καταθέσεις;
    Για τα 2,5 δις που μας έχει ήδη κοστίσει το αυξημένο σπρέντ φταίει ο Καραμανλής;
    Για το ότι δεν έχουν ακόμη διοριστεί κάμποσοι γενικοί γραμαμτείς υπουργείων φταίει ο Kαραμανλής;
    Έλεος, δεν έχετε καθόλου δική σας σκέψη;
    Ότι σας λένε οι φυλλάδες και τα κανάλια τα καταπίνετε αμάσητα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οι τους λαος είναι ΜΠΑΛΑΡΙΝΕΣ
    πλέον με στριγκ ροζ.
    ΚΑΙ ΠΟΥΛΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΠΑΡΑΚΙ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρόεδρος της Δημοκρατίας επανεξελέγη ο Κάρολος Παπούλιας

    Μήνυμα συστράτευσης όλων για να ξεπεραστεί η κρίση απηύθυνε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος επανεξελέγη την Τετάρτη για δεύτερη θητεία με 266 ψήφους με ονομαστική ψηφοφορία σε ειδική συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής. Στις 12 Μαρτίου η ορκωμοσία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριε Γιώργο Παπανδρέου, και Κύριε Αντώνη Σαμαρά, εάν ο πρώτος από εσάς θέλει να είναι Πρωθυπουργός αυτής της πολύπαθης από την αρχαιότητα χώρας που λέγετε Ελλάς και να είναι σε θέση να της προσφέρει κάτι καλό, και ο δεύτερος από εσάς σημερινός αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και μελλοντικός Πρωθυπουργός καλώς εχόντων των πραγμάτων αν δεν του σκάψουν τον λάκκο του μέσα από την Νέα Δημοκρατία. ΤΟΛΜΗΣΤΕ!
    Και με την διαδικασία του κατεπείγοντος φέρετε Νόμο στην Βουλή που να λέει ένα και μόνο πράγμα.
    Οποιοσδήποτε και οποτεδήποτε κλείνει ή εμποδίζει την διέλευση οχημάτων και φυσικών προσώπων εντός των μεγάλων Εθνικών Οδών – Αρτηριών της Ελλάδας, πχ. Αθήνα Θεσσαλονίκη, Αθήνα Πάτρα, Πάτρα Καλαμάτα, Χανιά Σητεία, Θεσσαλονίκη Ιωάννινα-Αλεξανδρούπολη κλπ, προς και από τα Τελωνεία της Ελλάδας και εξόδους προς άλλες Χώρες, τους κεντρικούς Δρόμους που οδηγούν σε πρωτεύουσες Νομών ανά την Επικράτεια, δύο ανά περίπτωση όπου είναι δυνατόν, τις Κεντρικές Οδούς των Πόλεων της Ελλάδος, Πρωτεύουσα Χώρας και Πρωτεύουσες Νομών, καθώς και Πλήθος Λιμανιών που θα επιλέξουν οι σύμβουλοι σας, ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΤΕΙ ΒΑΡΥΤΑΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ- ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ.
    Στο όνομα της Πατρίδας μας Ελλάδας ΤΟΛΜΗΣΤΕ.
    Δεν επιτρέπετε αυτοί που με την Επαναστατική Γυμναστική ανάγκασαν την GENERAL MOTORS να πάρει το εργοστάσιο συναρμολόγησης αυτοκινήτων από την Ελλάδα και να το πάει αλλού, να ορίζουν πως θα κινηθεί η Εθνική Οικονομία της Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση